ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Terheș: Austria se opune intrării României în Schengen pentru că cere la schimb gazul din Marea Neagră

7 December 2022 at 08:59
By: FLUX 24
image

Daca va fi pe ordinea de zi, atunci ar trebui sa se voteze si vom sti ce pozitie are fiecare tara. Trebuie odata transata problema.Dupa vot va voi spune mai multe. Sper ca cei abilitati din Romania sa reuseasca o victorie pe ultimii metri.Ce vedeti insa ca s-a intamplat in aceasta perioada cu intrarea Romaniei in Schengen va demonstreaza ca, de fapt, drepturile Romaniei si ale romanilor sunt sistematic incalcate de 11 ani, in scop de santaj, sub pretextul ca nu e suficient de mult „reformata” justitia. Totul, in fapt, era despre cum sa fim jefuiti mai mult, iar alte state sa-si protejeze interesele pe spatele nostru.Aceste tari ostile Romaniei si romanilor nu ar fi reusit in toti acesti ani daca nu s-ar fi bazat pe tradatori ca si Catalin Predoiu, Robert Cazanciuc si altii.Indiferent de rezultat, sper ca v-ati convins acum de ce avem nevoie de patrioti si nu tradatori in functii publice! Romania nu va fi respectata decat atunci cand va avea oameni politici care lucreaza DOAR in folosul tarii si al romanilor!, mai spune Terheș.

articolul original.

Europarlamentarul Terheș acuză scoaterea in afara Constituției a sistemului de justiție din România

24 November 2022 at 11:00
By: FLUX 24
image

CE MAI SUSȚINE CRISTIAN TERHEȘ:

Un alt pas, insa, in destructurarea Romaniei este distrugerea efectiv, prin USR, PNL si actuala conducere a PSD, a sistemului de justitie romanesc prin pensionarile masive din sistem tocmai a magistratilor care au maturitate si sunt mai greu de manipulat.

CONTEXT

De cativa ani PNL si USR promoveaza marota cu „pensiile speciale” ale celor din justitie, ca si cum din cauza lor nu ar fi bani pentru restul pensiilor (o manipulare ordinara de sorginte marxista). Nu ca nu ar fi probleme cu unii magistrati abuzivi (despre care si eu am tot scris) sau ca pensia nu trebuie sa fie mai mare decat salariul, dar, raportat la buget, pensiile magistratilor – in forma actuala – sunt infime.

In sistem erau sute de magistrati care indeplineau conditiile de pensionare, insa nu s-au pensionat, continuand sa lucreze ca judecatori si procurori. Asta pana cand ministrul justitiei Stelian Ion (USR) a iesit si a spus ca trebuie schimbate conditiile de pensionare. Sute de magistrati au plecat atunci.

In tot acest timp admiteri la INM nu s-au facut, astfel ca magistrati tineri nu au mai intrat in sistem. Adica, s-a plecat de la varful sistemului, iar la baza sa nu au mai intrat magistrati tineri de la INM.

Pe timpul Guvernului Citu s-a pus la punct PNRR-ul, ministrul fondurilor europene Cristian Ghinea (USR) fiind cel care a facut documentul, ce a fost asumat de PNL si USR, si laudat de Iohannis.

In PNRR, Guvernul Citu (PNL-USR) si-a luat angajamentul ca, pe langa distrugerea sectorului energetic romanesc, sa „reformeze” sistemul de pensii, incluzandu-i aici si pe magistrati. Romania isi ia astfel angajamente in fata Comisiei Europene ca va face aceste lucruri la schimb pentru primirea de fonduri europene.

Ca sa acopere aceasta mizerie se introduce in PNRR ca Romania va cere „consultanta” externa cum sa „reformeze” pensiile. Consultanta e platita Bancii Mondiale, care face un raport si spune ca e ok sa se taie pensiile si/sau sa cearca varsta de pensionare.

Vine mai recent ministrul justitiei Catalin Predoiu (PNL) care spune ca trebuie modificate conditiile de pensionare pentru magistrati, ba chiar apare pe surse un draft de ordonanta ce modifica criteriile de pensionare. Asa incepe al doilea val de pensionari a sute de magistrati.

Nu se intreaba nimeni cum si de ce de a iesit acel draft pe surse?

In loc ca magistratii sa fie calmati, din contra, tradatorul Predoiu iese public si spune ca magistratii exagereaza si se crizeaza nefondat.

Adevarul este ca prin toate contactele posibile li s-a transmis de catre Predoiu celor din justitie sa iasa la pensie.

Pe scurt, asistam efectiv la o epurare a justitiei din Romania de magistrati maturi. In urma acestei actiuni programate de USR si PNL, dar sustinuta si de actuala conducere a PSD, nici nu se mai poate vorbi despre „vicierea” actului de justitie, pentru ca in aceste conditii nu mai poti face act de justitie.

Pe data 11.11.2022 am cerut oficial de la CSM sa-mi comunice cati magistrati au indeplinite conditiile de pensionare si care ar fi efectul plecarii acestora din sistem.

CSM imi raspunde oficial si arata ca, daca ar fi sa plece toti magistratii care indeplinesc conditiile de pensionare, situatia ar fi in felul urmator:

1. SITUATIA ICCJ

De la ICCJ ar pleca 75 judecatori (9 asteptau deja decretele de eliberare din functie), care s-ar adauga celor 24 de posturi vacante deja.

In 2020 la ICCJ erau 122 de posturi de judecatori, deci prin plecarea celor mentionati mai sus ar ramane la ICCJ doar 23 de jucatori (82% posturi vacante).

Prin plecare acestora incarcatura de dosare pe judecator la ICCJ ar creste, de la 1.074 dosare/judecator in 2021, la 5.811 dosare/judecator, o creste de peste 500%.

2. SITUATIA LA CURTI DE APEL, TRIBUNALE si JUDECATORII

De la curti de apel, tribunale si judecatori ar pleca 461 judecatori (48 asteptau deja decretele de eliberare din functie), care s-ar adauga celor 885 de posturi deja vacante.

Aceste instante aveau in 2020 in total 4.496 posturi de judecatori (923 la curti de apel, 1.709 la tribunale, 2.313 la judecatorii). Prin plecarea celor de mai sus, considerand posturile vacante, ar mai ramane la aceste instante 3.150 de judecatori.

Prin plecare acestora incarcatura de dosare pe judecator la aceste instante ar creste, de la 906 dosare/judecator in 2021, la 1.024 dosare/judecator.

Pensionarea insa se va face in cea mai mare parte de la curti de apel (pentru ca acolo sunt judecatorii cu vechime), unde vor ramane locurile libere, care se vor ocupa de cei care vor promova de la tribunale, unde iarasi vor ramane locuri libere, care se vor ocupa de cei care promoveaza de la judecatorii.

Incarcatura DEJA este imensa pe judecatorii de la judecatorii, care sunt cei mai tineri si fara experienta. In 2020, de exemplu, incarcatura media pe un judecator de la judecatorie era de 1.029 dosare, ceea ce e imens.

Cu plecarea atator judecatori din sistem incarcatura la judecatorii va creste progresiv, creand un mediu in care nici un om normal la cap nu va mai dori sa intre.

De partea cealalta, este de-a dreptul criminal sa incarci un tanar/a de 25-26 de ani cu mii de dosare pe an si sa te astepti sa si faca o judecata buna si dreapta. Si sa vrea sa faca, nu are nici timp efectiv, dar nici putere fizica si psihica sa o mai faca.

3. SITUATIA LA PARCHETUL DE PE LANGA ICCJ (PICCJ), DNA si DIICOT

De la PICCJ, DNA si DIICOT ar pleca 89 de procurori, care s-ar adauga celor 173 de posturi vacante deja.

In 2020 erau 658 posturi la aceste parchete. Prin plecarea celor de mai sus, considerand posturile vacante, as insemna sa ramana la PICCJ, DNA si DIICOT 396 de procurori.

Prin plecare acestora incarcatura de dosare pe procuror de la PICCJ, DNA si DIICOT ar creste, de la 89 dosare/procuror in 2021, la 108 dosare/procuror.

4. SITUATIA LA PARCHETELE DE PE LANGA CURTI DE APEL, TRIBUNALE si JUDECATORII

De la parchetele de pe langa curti de apel, tribunale si judecatorii ar pleca 182 de procurori, care s-ar adauga celor 604 de posturi deja vacante.

In 2020 erau 2.372 posturi la aceste parchete. Prin plecarea celor de mai sus, considerand posturile vacante, as insemna sa ramana la parchetele de pe langa curti de apel, tribunale si judecatorii 1.586 procurori.

Prin plecare acestora incarcatura de dosare pe procuror de la parchetele de pe langa curti de apel, tribunale si judecatorii ar creste, de la 1.037 dosare/procuror in 2021, la 1.166 dosare/procuror.

IN CONCLUZIE, datele statistice demonstreaza ca politicile incepute de USR si PNL, dar promovate recent de PNL si PSD vor conduce la aruncarea justitiei in colaps.

Nu doar ca romanii nu vor mai avea solutionate cauzele intr-un „termen rezonabil”, dar efectiv nu va mai fi cu cine si cand sa se mai faca dreptate in Romania. Asta va conduce la niste probleme sociale nemaivazute intr-o societate pretins democratica.

Grav este ca toate aceste mizerii facute de USR si PNL, dar sustinute de actuala conducere a PSD, s-au facut fara ca sistemul judiciar, cu precadere CSM, sa fie consultat.

Asistam nu doar la cel mai mare atac din interior la adresa Romaniei ca stat constitutional suveran, dar si la adresa justitiei ca putere in stat, totul facut de USR, PNL si PSD, sub conducerea lui Klaus Iohannis.

E imperativ sa ne implicam fiecare ACUM sa oprim aceasta destructurare a justitiei si a Romaniei. Mai tarziu va fi prea tarziu.

articolul original.

Europarlamentarul Cristian Terheș: România să-și exercite dreptul de veto în Consiliu pentru absolut orice până când intră in Schengen

19 November 2022 at 17:23
By: FLUX 24
image

CE MAI SUSȚINE CRISTIAN TERHEȘ:

O serie de tari, insa, se comporta cu Romania ca si cum intrarea in Schengen ar fi un privilegiu pe care ei ni-l dau, cerand diverse altele „la schimb”.

Problema este ca sclavii si tradatorii din guvernele ce s-au perindat in Romania de 11 ani au acceptat aceasta pozitie de cersetor, care vrea mila, nu care-si revendica un drept.

Parafrazandu-l pe Ion Ratiu, liderul Partidului National Roman din Transilvania, ce in 1894 fusese judecat in procesul Memorandistilor de la Cluj pentru ca a cerut drepturi pentru natiunea romana, spun si eu ca drepturile natiunii romane nu se discuta, se afirma.

Prin urmare, Romania are la indemana cel putin 3 parghii pe care le poate folosi pentru a-si afirma dreptul suveran de decizie, in apararea propriilor interese:

1. Romania sa-si exercite dreptul de veto in Consiliu pentru absolut orice pana cand intra in Schengen. Ungaria deja face acest lucru pe motiv ca i s-au taiat fondurile europene, iar Comisia Europeana este disperata.

2. Romania sa-si reconsidere pozitia cu privire la intrarea Suediei si Finlandei in NATO, pana cand intra in Schengen. La fel cum Suedia si-a reconsiderat pozitia cu privire la intrarea Romaniei in Schengen, pentru calcule politice meschine interne, la fel trebuie sa o faca si Romania.

3. Pe plan intern, toate autoritatile statului trebuie sa verifice la sange toate firmele cu capital strain, mai ales din tarile care se opun intrarii Romaniei in Schengen.

E suficient sa fie folosita doar prima parghie pentru a pune lucrurile in miscare.

articolul original.

Europarlamentarul Terheș: S-a dat liber la acoperiți în justiție. S-a dat liber la mituit judecători și procurori. România s-a desființat ca stat

15 November 2022 at 18:25
By: FLUX 24
image

CE MAI SUSȚINE CRISTIAN TERHEȘ:

In aceasta postare voi vorbi despre primul punct, urmand ca in urmatoarele sa detaliez celelalte doua puncte.

1. LIBER LA ACOPERITI IN JUSTITIE

Predoiu (PNL) cu Cazanciuc (PSD), niste odioase slugi ale serviciilor, avand apoi votul PNL si PSD, au eliminat din noile legi ale justitiei faptul ca CSAT emite un act prin care atesta ca, in cazul fiecarui judecator si procuror, s-au facut verificari daca sunt sau nu acoperiti si certifica acest lucru.

In noile versiuni ale legii statutului judecatorilor si procurorilor, CSAT emite un act doar daca, in urma verificarilor, constata ca un magistrat este acoperit.

Dar daca CSAT nu face, in realitate, nici o verificare? Evident ca, in acest caz, nici nu emite vreun act. Prezumtia insa e ca, nefiind emis un act ce sa ateste ca un magistrat e acoperit, inseamna ca nu e, concluzie, de fapt, falsa.

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu (PSD), a argumentat ca trebuie omul sa demonstreze, in cadrul unui proces de contencios administrativ, ca are indicii si probe ca un magistrat ar fi acoperit, daca vrea sa atace in instanta. Adica sarcina de a proba ca un magistrat este ofiter acoperit este mutata la cetatean, caruia, in fapt, ii este imposibil sa probeze asa ceva.

Guvernul a mers chiar mai departe, sustinand ca omul nici nu ar trebui sa poata ataca in instanta asemenea acte, pentru ca se apara un „interes public”, nu privat, pe cale de consecinta omul nu are interes sa atace direct asemenea acte (conform Legii 554/2004, a contenciosului, persoana fizica sau de drept privat nu poata ataca direct un act pentru incalcarea unui interes public, ci trebuie sa justifice in primul rand un drept sau interes privat incalcat).

Guvernul Ciuca, adica, a dorit sa securizeze imposibilitatea oricarei persoane fizice sau de drept privat (ONG, de exemplu) de a ataca in instanta verificarea referitoare la calitatea de ofiter acoperit a unui magistrat.

Daca nu sunt acoperiti in justitiei sau nu vor sa fie, de ce PSD cu PNL au votat ca in cazul in care se fac verificari de CSAT (daca se fac) sa nu se emita un act ca magistratul nu e acoperit? Ce au de ascuns?

Avocatul Poporului a sustinut ca neemiterea unui act ce sa ateste ca un magistrat nu e acoperit, care sa poata fi atacat in instanta, incalca persoanei dreptul la acces la justitie.

Judecatorii CCR nu s-au pronuntat pe acest argument cu care au fost sesizati, ci spun ca:

In situatia in care se emite un act, ca magistratul e acoperit, „320. […] rezultatul verificarii poate fi contestat (…), in timp ce in prima ipoteza rezultatul verificarii nu poate fi contestat, intrucat nu se emite niciun act. De altfel, posibilitatea de a contesta actul CSAT in fata instantelor judecatoresti competente este o consecinta directa a decizieii CCR 45/2018, prin care s-a stabilit ca asemenea acte ale CSAT trebuie supuse controlului judecatoresc. Prin urmare, art. 228 alin. (5)-(7) din lege nu incalca art. 21 din Constitutie.”

Pai problema era TOCMAI ca CSAT, in noul continut al legii statutului judecatorilor si procurorilor, nu mai emite un act care (1) atesta ca s-au facut verificari in urma carora s-a constatat ca (2) magistratul nu e acoperit.

Cu acest aspect au fost sesizati judecatorii CCR si tocmai pe acesta nu s-au pronuntat.

Acum, ori judecatorii CCR au devenit complet incompetenti si nu au inteles nici macar cu ce sunt sesizati, motiv pentru care trebuie sa-si dea demisia, ori au devenit niste slugi docile ale serviciilor, pierzandu-si independenta, motiv pentru care, din nou, trebuie sa-si dea demisia.

Important insa pentru fiecare este de tinut minte ca PSD si PNL au votat sa se dea liber la acoperiti in justitie, pentru ca, daca CSAT-ul nu o face si nu exista proba ca a facut-o, va fi imposibil ca cineva sa-i mai verifice pe magistrati ca sunt sau nu acoperiti, iar actuala componenta a CCR (votata de PSD si PNL) si Iohannis au fost de acord cu acest lucru.

Romania trebuie eliberata de tradatori, de aceea solutia este sa nu mai votati tradatorii din PSD si PNL in functii publice!

articolul original.

Europarlamentarul Terheș: România va importa 50% din energie

14 November 2022 at 00:37
By: FLUX 24
image

PSD si PNL, aflate in prezent la guvernare, au fost de acord sa se inchida nu doar Mintia, dar sa se inchida si cele care mai exista in functiune, adica vom pierde si 30,91% din cat producem intern.3. Dupa ce se inchid si sursele de energie pe carbune existente, in astfel de momente, ca cel de acum, Romania va importa 50% din energie.De 2 ani tot spun ca vom ajunge in aceasta situatie.ASA SE FALIMENTEAZA O TARA datorita politicilor luate de tradatori in functii publice!Solutia este ca Romania sa redevina suvarana din punct de vedere enrgetic iar romanii sa nu mai aleaga tradatori in functii publice!, mai afirmă Terheș.

articolul original.

Europarlamentarul Terheș în Plenul Parlamentului European: „Ursula von der Leyen este cea mai mare amenințare la adresa drepturilor omului în UE în acest moment, motiv pentru care trebuie imediat și necondiționat să-și dea demisia”

10 November 2022 at 19:09
By: FLUX 24
image

„Domnule Comisar,

“Este essențial, pentru ca un om să nu fie silit să recurgă, ca ultimă soluție, să se revolte împotriva tiraniei și opresiunii, ca drepturile omului să fie protejate de domnia legii [statul de drept]”.

Asta este ceea ce preambulul din 1948 al Declarației Universale ale Drepturilor Omului spune.

Astfel, statul de drept nu este un scop în sine, ci un mod precis de a apăra drepturile tuturor ființelor umane.

Cele întâmplate pe durata crizei COVID-19 au dovedit că Comisia Europeană, sub conducerea Ursulei von der Leyen, a folosit “statul de drept” ca slogan pentru a impune violarea severă a drepturilor omului, într-un mod nemaivăzut în Europa de Vest de la al Doilea Război Mondial.

Von der Leyen folosește “statul de drept” ca slogan să șantajeze acum state UE suverane cu tăierea fondurilor europene pe care le merită de drept dacă nu se conformează cu ideologia impusă de birocrația de la Bruxelles.

Sub conducerea Ursulei von der Leyen asistăm la “chinezificarea” Europei, în care oamenii nu mai pot decide pentru ei înșiși nici dacă sau cu ce să se injecteze.

Ursula von der Leyen este cea mai mare amenințare la adresa drepturilor omului în UE în acest moment, motiv pentru care trebuie imediat și necondiționat să-și dea demisia.

Mulțumesc.”

articolul original.

Europarlamentarul Terheș: Nu mai există supremația Constituției în România

9 November 2022 at 17:37
By: FLUX 24
image

CE MAI SUSȚINE CRISTIAN TERHEȘ:

Pe data de 09.11.2022, cu majoritate de voturi, Curtea Constitutionala a respins toate obiectiile de neconstitutionalitate la noile legi ale justitiei, decizand astfel ca:

1. E constitutionala abrogarea abaterii disciplinare a obligativitatii respectarii de catre judecatori si procurori a deciziilor CCR si ICCJ de interpretare a legii (RIL si HP).

Obligativitatea acestor decizii e prevazuta de Constitutie, prin urmare, daca nu mai exista pedeapsa pentru nerespectarea lor de catre judecatori si procurori, implicit obligativitatea respectarii acestor decizii devine optionala. E ca si cum ai avea obligativitate privind respectarea vitezei maxime cu masina in localitate, dar sa nu ai si pedeapsa daca o depasesti.

Pe scurt, din data de 09.11.2022 nu mai exista suprematia Constitutiei in Romania.

2. E constitutional ca judecatorii si procurorii sa poata fi in functii de conducere in ONG-uri si chiar sa fie implicati in proiecte internationale de unde iau bani. Constitutia prevede, insa, ca judecatorii si procurorii sunt incompatibili cu orice alta functie in afara de a preda in invatamantul universitar.

Pe scurt, din data de 09.11.2022 judecatorii si procurorii pot fi implicati in proiecte pe fonduri europene, de la Soros sau alte entitati publice sau private.

3. E constitutional ca CSAT sa emita un act dupa verificarea declaratiilor magistratilor ca nu sunt acoperiti DOAR daca descopera ca un magistrat este acoperit, nu si sa certifice ca nu e.

Cu alte cuvinte, trebuie sa credem pe cuvant serviciile si CSAT-ul ca, in primul rand, fac verificari in privinta acoperitilor, iar, in al doilea rand, daca nu emit nici un act atunci chiar nu sunt acoperiti in justitie.

Prin neemiterea unui act ce sa certifice ca o verificare a avut loc, in urma careia se constata ca un magistrat e sau nu acoperit, se incalca accesul la justitie, pentru ca fara un act de verificare a faptului ca un magistrat este sau nu acoperit, nici nu poti contesta acel aspect in instanta.

Pe scurt, din data de 09.11.2022 e liber la acoperiti in justitie, pentru ca nu exista nici un mecanism de control al veridicitatii declaratiei pe proprie raspundere ca un magistrat nu e acoperit.

In concluzie, majoritatea judecatorilor de la Curtea Constitutionala, pe 09.11.2022, au pus cruce:

– suprematiei Constitutiei in Romania;

– Romaniei ca stat constitutional;

– domniei legii/statului de drept in Romania (rule of law);

– ordinii de drept in Romania;

– independentei judecatorilor;

– incompatibilitatilor judecatorilor si procurorilor;

– garantiilor de aparare a drepturilor si libertatilor fundamentale in Romania.

Altfel spus, exista in prezent un popor roman care nu mai are absolut nici o garantie constitutionala de protectie in fata autoritatilor ce se pretind a mai fi stat roman. Ne-am intors la perioada anterioara anului 1859.

Toate acestea s-au facut cu votul PSD si PNL, sub obladuirea lui Iohannis!

Cand au fost alesi la Cotroceni, in Parlament si au fost numiti la CCR, toti au jurat cu mana pe Constitutie si Biblie ca vor respecta si apara Constitutia Romaniei, incheind cu „asa sa-mi ajute Dumnezeu”.

Spun si eu: asa sa le ajute Dumnezeu precum au votat si decis acum!

Daca va pasa de viitorul Romaniei, vorbiti cat mai multora despre ce se intampla, ca fiecare roman sa stie implicatiile celor votate de PSD si PNL.

articolul original.

Europarlamentarul Terheș: Pe 9 noiembrie aflăm dacă România va mai exista ca stat constituțional suveran

8 November 2022 at 17:00
By: FLUX 24
image

„O Constitutie ce nu mai este legea fundamentala si suprema a unui stat nu mai are caracteristicile esentiale ale unei Constitutii, aceasta devenind o lege cu o forta juridica inferioara unor alte acte normative, ce devin, de facto, supra-constitutii europene, consecinta ce nu a fost admisa de nicio Curte Constitutionala a vreunui stat membru al UE.De partea cealalta, a se admite de catre Curtea Constitutionala – care “este garantul suprematiei Constitutiei” – ca in Romania nu mai exista suprematia Constitutiei ar reprezenta nu doar o incalcare a propriilor atributii stabilite prin Constitutie, ci si ca Romania ca stat si-ar pierde caracteristica de stat suveran, fiind amenintate, pe cale de consecinta, insele independenta, unitatea si indivizibilitatea sa.”Pe data de 09.11.2022 aflam de la CCR daca Romania va mai exista ca stat constitutional suveran, mai spune Terheș.

articolul original.

Europarlamentarul Terheș: Bulgaria a scăpat de MCV pentru ca a știut negocia: efectiv Borisov i-a spus lui Timmermans că, dacă vrea votul Bulgariei să fie presedintele Comisiei Europene, să le ridice MCV-ul. „Negocierea” a fost transmisă live

20 October 2022 at 15:43
By: FLUX 24

[unable to retrieve full-text content]

Parlamentul Olandez a dat aviz negativ azi, 20.10.2022, la intrarea Romaniei si Bulgariei in Schengen. PSD si PNL au sabotat Constitutia Romaniei justificandu-si tradarea pe motiv ca e necesara pentru ca Romania sa intre in Schengen. Ce zic acesti tradatori acum? Bulgaria a scapat de MCV pentru ca a stiut negocia: efectiv Borisov i-a spus […]

The post Europarlamentarul Terheș: Bulgaria a scăpat de MCV pentru ca a știut negocia: efectiv Borisov i-a spus lui Timmermans că, dacă vrea votul Bulgariei să fie presedintele Comisiei Europene, să le ridice MCV-ul. „Negocierea” a fost transmisă live pe Facebook de către Borisov appeared first on Flux24.ro.

articolul original.

Terheș: A avut Cătălin Predoiu mandat de la Guvern și coaliția PSD-PNL să susțină extern federalizarea UE și a României?

16 October 2022 at 15:34
By: FLUX 24

[unable to retrieve full-text content]

A avut Catalin Predoiu mandat de la Guvern si coalitia PSD-PNL sa sustina extern federalizarea UE si a Romaniei?A doua zi dupa ce Comisia de modificare a legilor justitiei a scos obligativitatea deciziilor CCR si ICCJ pentru magistrati, Catalin Predoiu s-a laudat la o intalnire pentru federalizarea Europei cu marea sa realizare de impunere a […]

The post Terheș: A avut Cătălin Predoiu mandat de la Guvern și coaliția PSD-PNL să susțină extern federalizarea UE și a României? appeared first on Flux24.ro.

articolul original.

Lovitură pentru Leyen în scandalul contractelor COVID: Presedinta Comisiei speciale COVID din Parlamentul European face dezvăluiri bombă

15 October 2022 at 14:15
By: FLUX 24

[unable to retrieve full-text content]

Presedinta Comisiei speciale COVID din Parlamentul European face dezvaluiri bomba despre contractele cu Pfizer semnate de Ursula von der Leyen. Dupa ce Parchetul European a confirmat existenta unei anchete in curs privind achizitionarea de vaccinuri la nivelul Uniunii Europene, Kathleen Van Brempt, presedinta Comisiei COVID din Parlamentul European, a facut intr-o postare pe Twitter, pe […]

The post Lovitură pentru Leyen în scandalul contractelor COVID: Presedinta Comisiei speciale COVID din Parlamentul European face dezvăluiri bombă appeared first on Flux24.ro.

articolul original.

Terheș: PSD, PNL și USR au votat disoluția României ca stat constituțional suveran

13 October 2022 at 13:00
By: FLUX 24

[unable to retrieve full-text content]

PSD, PNL si USR au votat in comisia de modificare a legilor justitiei ca incalcarea deciziilor CCR de catre magistrati sa nu mai fie abatere disciplinara. Pe scurt, PSD, PNL si USR au votat disolutia Romaniei ca stat constitutional suveran.Din 2016 am tot explicat public ca subminarea Curtii Constitutionale de catre PNL si USR are […]

The post Terheș: PSD, PNL și USR au votat disoluția României ca stat constituțional suveran appeared first on Flux24.ro.

articolul original.

Robert Cazanciuc susține racolarea magistratilor de către servicii 

9 October 2022 at 21:35
By: FLUX 24

[unable to retrieve full-text content]

Robert Cazanciuc confirma ca PSD si PNL vor sa dea drumul iar la racolarea magistratilor de catre servicii. Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor are prevazuta din 2005 interdictia explicita ca acestia sa fie acoperiti, lucratori sau colaboratori ai serviciilor de informatii, sens in care dau o declaratie pe proprie raspundere anuala. Prevederea a […]

The post Robert Cazanciuc susține racolarea magistratilor de către servicii  appeared first on Flux24.ro.

articolul original.

Europarlamentarul Terheș: În luna iulie 2022 s-a inregistrat in Europa un exces de mortalitate cu 16% mai mare decat media pe anii 2016-2019. Analizand harta se poate constata că cel mai mare exces de mortalitate e in țările care au avut cele mai dra

4 October 2022 at 03:54
By: FLUX 24

[unable to retrieve full-text content]

În luna iulie 2022 s-a inregistrat in Europa un exces de mortalitate cu 16% mai mare decat media pe anii 2016-2019, arata Eurostat. Analizand harta se poate constata ca cel mai mare exces de mortalitate e in tarile care au avut cele mai draconice masuri restrictive si au impus vaccinarea.O rata foarte mare de mortalitate […]

The post Europarlamentarul Terheș: În luna iulie 2022 s-a inregistrat in Europa un exces de mortalitate cu 16% mai mare decat media pe anii 2016-2019. Analizand harta se poate constata că cel mai mare exces de mortalitate e in țările care au avut cele mai draconice masuri restrictive și au impus vaccinarea appeared first on Flux24.ro.

articolul original.

Europarlamentarul Terheș: În Israel apar inregistrări audio ale unor experți pe bune care i-au spus ministrului sănătății că vaccinurile nu sunt sigure și că pot produce grave efecte adverse

18 September 2022 at 14:20
By: FLUX 24

[unable to retrieve full-text content]

In Israel apar inregistrari audio ale unor experti pe bune care i-au spus ministrului sanatatii ca vaccinurile nu sunt sigure si ca pot produce grave efecte adverse, insa acesta le-a ignorat sfatul si a spus public ca vaccinurile sunt sigure.De asemenea, incep sa apara studii verificate in jurnale serioase (peer reviewed) care demonstreaza ineficienta pretinselor […]

The post Europarlamentarul Terheș: În Israel apar inregistrări audio ale unor experți pe bune care i-au spus ministrului sănătății că vaccinurile nu sunt sigure și că pot produce grave efecte adverse appeared first on Flux24.ro.

articolul original.
  • There are no more articles
❌