ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunț important despre salarii: Sindicatele și patronatele au acceptat propunerea PSD de mărire a salariului minim brut la 3.000 de lei

24 November 2022 at 17:45
image

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a transmis joi pe pagina de facebook că sindicatele și patronatele au acceptat propunerea PSD de mărire a salariului minim brut la 3.000 de lei.

Sindicatele și patronatele au acceptat în cadrul discuțiilor la reuniunea Consiliului Național Tripartit (CNT), propunerea de mărire a salariului minim brut la 3.000 de lei, cu 200 lei netaxabili, dar și la 4.000 lei brut în domeniul construcțiilor, în anul 2023.

„Sindicatele și patronatele au acceptat, în cadrul discuțiilor din CNT, propunerea PSD, anunțată de președintele Marcel Ciolacu, de mărire a salariului minim brut la 3.000 de lei, cu 200 lei netaxabili, dar și la 4.000 lei brut în domeniul construcțiilor, în anul 2023. Discuția rămâne deschisă în ceea ce privește majorarea și taxarea salariilor mai mari decât cel minim”, a transmis ministrul Budăi

articolul original.

Nicolae Ciucă își prezintă raportul activității săptămânale pe Facebook

20 November 2022 at 14:09
image

Premierul Nicolae Ciucă a postat duminică pe Facebook un raport al activităților sale politice și administrative desfășurate de-a lungul săptămânii. Raportul include și noua rectificare bugetară.

Nicolae Ciucă și-a prezentat pe Facebook raportul săptămânal de activitate în calitate de premier, dar și de lider PNL:

”Săptămâna pe care o încheiem a fost plină de acțiuni, atât în calitate de Premier, cât și de Președinte al Partidul Naţional Liberal. Împreună cu colegii din Parlament am participat la Comemorarea a 35 de ani de la revolta anticomunistă de la Brașov din 15 noiembrie 1987.

Euro-Atlantic Resilience Forum-Black Sea Perspectives a fost un alt eveniment important la care am vorbit despre poziția României în efortul NATO de a îmbunătăți reziliența la amenințările cibernetice și hibride.

Am avut două ședințe de Guvern în această săptămână, prilej cu care am votat și aprobat o nouă rectificare bugetară și mai multe OUG-uri de maximă importanță pentru România.

Consiliul Național Tripartit pentru Dialog Social a fost o altă bornă importantă a acestei săptămâni.

Cele două zile de vizită de lucru în județul Maramureș au încheiat o săptămână plină, prilej cu care am vizitat mai multe obiective de interes major.

Tot aici, m-am întâlnit cu colegii liberali, alături de care am participat la Colegiul Director Județean al PNL, la Întâlnirea regională Nord-Vest, dar și la Școala Memorială Gh, I. Brătianu, eveniment organizat de Tineretul Național Liberal„ a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

articolul original.
  • There are no more articles
❌