ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Carmen de la Sălciua a plecat din nou într-o vacanță pe lux și opulență! Ce destinație a ales artista împreună cu Marian Corcheș

24 November 2022 at 18:24

Carmen de la Sălciua s-a ținut lanț de vacanțe anul acesta. Nici nu s-a apucat bine de proiecte muzicale, căci după ce le-a terminat, a și plecat! Se pare că artista, împreună cu soțul ei au avut din nou nevoie să se răsfețe în țările caaalde! 

În urmă cu doar câteva ore, Carmen și-a anunțat fanii că este în drum spre o nouă destinație de lux. Dacă până acum și-a onorat concertele și evenimentele, e timpul ca solista să se bucure din nou de soare și multă relaxare alături de partenerul ei.

Ce destinație au ales Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș pentru vacanță

Carmen și Marian au ales să meargă în Ibiza de această dată. Cu toții știm că este una dintre cele mai vizitate locații de vedetele din țara noastră. Entuziasmată peste măsură, cântăreața a împărtășit acest lucru cu urmăritorii și a publicat o fotografie din mașină. Cei doi îndrăgostiți au plecat fresh la drum, căci se poate observa că nu le lipsește cafeaua.

„Din nou bagaje, din nou drumuri lungi!”, a scris Carmen în dreptul fotografiei, pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș pleacă în Ibiza

Carmen de la Sălciua, pasiune pentru destinații exotice?

Se pare că artista noastră este înnebunită după destinații exotice, întrucât anul acesta a făcut pelerinaj în toate locațiile de acest gen. Dacă în urmă cu câteva luni prefera Dubaiul, acum, focoasa brunetă e dornică să se relaxeze în Ibiza. Cert este că întotdeauna a știut să îmbine utilul cu plăcutul. Spunem asta deoarece Carmen se pricepe de minune să combine munca cu pasiunea ei de a călători și găsește întotdeauna momentele oportune să facă ce își dorește. Nici despre bani nu se mai pune problema atunci când vrea să-și satisfacă poftele. Artista bagă adânc mâinile în buzunare și nu se dă în lături să-și satisfacă orice poftă alături de soțul ei, Marian.

articolul original.
  • There are no more articles
❌