ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Un comisar a ameninţat mai mulţi poliţişti care au îndrăznit să-i amendeze pe transportatori: „Mă urc pe tine. Crezi că eşti smecher?” (Audio)

20 September 2022 at 11:39
By: -
image

Conducerea Poliţiei Române face un control intern la Inspectoratul de Poliţie Caraş-Severin, după ce adjunctul inspectorului-şef ar fi hărţuit mai mulţi poliţişti, ameninţându-i că vor fi mutaţi de pe posturile pe care le ocupă, după ce au amendat transportatorii care au încălcat legislaţia.

Publicitate

Informaţii privind ameninţările pe care le face Aurel Coman au apărut în spaţiul public.

”Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, conducerea Poliţiei Române a dispus efectuarea de verificări, prin Direcţia Control Intern, urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, transmite, marţi, Poliţia Română.

Potrivit unei înregistrări publicate de Sindicatul Europol, poliţiştii sunt mustraţi că au sancţionat transportatorii care încalcă legislaţia şi distrug drumurile din judeţ, dar şi pe cei care transportă material lemnos în mod fraudulos.

Publicitate

“Începând cu data de 17, te mut la Reşiţa. Două luni fără acord şi mă urc pe tine. Vă mut pe toţi de acolo. Şi mă ţin de voi o lună de zile şi vă fac ce trebuie, după statutul poliţistului. Să vedeţi că nu sunteţi artişti, nu sunteţi şmecheri. Crezi că dacă ai 100 de constatări (infracţiuni constatate - n.red.) eşti şmecher?

Îți arăt eu ce fel de constatări ai, că am lucrat ca tine. Eşti numai într-o direcţie, nu eşti în 10 direcţii. Eşti aşa… când vrei. Numai pe licenţe…numai pe licenţe sau în altă zi numa' pe lume, numa' pe lemne”, le spune comisarul şef Aurel Coman, adjunctul şefului IPJ Caraş Severin, poliţiştilor care ar fi fost băgaţi în şedinţă.

Adjunct al șefului IPJ Caraș Severin: „mă urc pe tine...”Acesta este comportamentul de „manager” în Poliția Română în anul 2022. Amenințări, intimidări și poziție de forță, exact elementele prevăzute de lege în cazul hărțuirii morale la locul de muncă „mobbing”.Polițiștii sunt mustrați pentru că și-au făcut datoria și au sancționat transportatorii care încalcă legislația și distrug drumurile din județ, dar și pe cei care golesc pădurile de materialul lemnos, în mod fraudulos, în contextul în care la acest moment distrugerea fondului forestier constituie amenințare la adresa securității naționale a României. Deranjul este că polițiștii nu țin cont de cercurile relaționale și cârdășia dintre șefii din poliție și patronii firmelor „preferențiale”. În mod evident, conducerea IGPR nu va lua nicio măsură pentru că și în alte cazuri din trecut, prin Direcția Control Intern, i-au albit și „cercetat” de i-au scos fără de pată și „fără a se impune luarea unor măsuri disciplinare”.

Publicată de
Sindicatul Europol
pe Vineri, 16 septembrie 2022
articolul original.

Unde s-au „mutat” turiștii de la Cascada Bigăr după prăbușire

7 August 2022 at 14:25
By: FLUX 24

 În 2020, când Administrația Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița a înregistrat un număr record de turiști, de peste 70.000, la Bigăr, principalul obiectiv vizitat al parcului, ajungeau turiști de pe întreg mapamondul: „Am avut turiști din Japonia, America, și foarte mulți din Europa, care-și doreau să se fotografieze la cascadă. În 2020 putem vorbi despre un număr record de vizitatori, de 72.223 de persoane pe întreg teritoriul parcului, dintre care numai la Bigăr au fost în jur de 50.400 de persoane. Sunt și acum turiști, dar nu la fel de mulți. După români, principalii vizitatori sunt din Serbia, după care urmează cei din Ungaria, Austria și Germania”.

spot_img
articolul original.

Zimbrii au invadat gospodăriile oamenilor dintr-o comună din Caraș Severin (Video)

4 August 2022 at 11:03
By: -
image

Locuitorii comunei Cornereva din județul Caraș Severin au cerut ajutorul jandarmilor după ce s-au trezit cu mai mulți zimbri în gospodării.

Publicitate

Animalele au fost alungate cu sirenele autospecialelor Jandarmeriei și au fost duse până la liziera pădurii, scrie Opinia Timișoarei.

Zimbrii au fost apoi preluați și readuși în habitatul natural, departe de zonele locuite.

Este pentru prima dată când zimbrii se apropie atât de mult de grădinile oamenilor.

Aproape 100 de exemplare de zimbru se află în Caraș Severin, în rezervația naturală de la Armenis.

articolul original.

Un bărbat a fost găsit decedat pe un teren pe care a avut loc un incendiu de vegetaţie uscată

5 July 2022 at 12:48

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a anunțat că un bărbat a fost găsit decedat pe un teren pe care a avut loc, marţi, un incendiu de vegetaţie uscată, scrie Agerpres.

Potrivit pompierilor, incendiul de vegetaţie uscată s-a propagat apoi spre o locuinţă din apropierea terenului afectat. Pentru stingerea focului, la faţa locului au intervenit trei echipaje ale pompierilor militari din Reşiţa cu autospecialele din dotare.

articolul original.
  • There are no more articles
❌