ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Ieri — 30 November 2022Ultimele Stiri

Constantin Măgureanu, ținta unui mesaj denigrator. Artistul a acționat prin lege!

30 November 2022 at 19:04

Constantin Măgureanu se numără printre cei mai apreciați artiști de muzică folclorică din România. De-a lungul carierei sale a marcat o mulțime de spectacole grandioase, iar succesele de pe scenă s-au derulat în paralel cu o viață de familie destul de „piperată”. A trăit povești de dragoste tumultuoase, cu trădări și despărțiri. Însă, nu despre planurile sale amoroase sau profesionale este vorba, ci despre o situație fără precedent care a avut loc în familia artistului.

Constantin Măgureanu a apelat la poliție după ce a fost jignit

De curând, Constantin Măgureanu a fost ținta unui mesaj mai mult decât răutăcios. Un bărbat a încercat să-l denigreze pe artist după ce a publicat un comentariu pe pagina sa de Facebook. Acesta nu a putut să ignore acest lucru și a acționat în consecință. Cântărețul i-a făcut individului plângere la poliție și urmează să-l dea și în judecată. În plus, Constantin Măgureanu susține că nu se oprește aici!

„Nu mai are lumea loc de voi, Măgurenilor! Mai sunteți mulți? Marș la munca de jos, nesimțiților”, a scris bărbatul pe pagina de Facebook a lui Constantin Măgureanu.

Constantin Măgureanu a fost jignit pe rețelele de socializare (Sursă: Facebook)

Cum a ajuns Constantin Măgureanu să fie denigrat pe rețelele de socializare

Constantin Măgureanu a și explicat motivul pentru care persoana cu pricina i-ar fi scris un astfel de mesaj. Comentariul său a  venit în urma postării pe care a făcut-o artistul pentru a-și felicita fiul de 17 ani pentru debutul răsunător din lumea muzicii populare.

„Fiul meu a câștigat locul 1 și el s-a băgat puțin în seamă. L-a deranjat că suntem cam mulți talentați în familie și ne-a jignit. Nu știu cine este, ce face, nu-l cunosc. Probabil îl deranjează că eu și cei doi fii ai mei, dar și fratele meu, cântăm. Să se ducă el la muncă, eu am activitate de 36 de ani la cântat.

Am fost la poliție, i-am făcut plângere, agenții își vor face datoria. Apoi, mai mult ca sigur o să-l dăm și în judecată. Trebuie să luăm atitudine întotdeauna, altfel își fac de cap și nu e ok. Poliția i-a făcut dosar și o să-l caute”, a declarat Constantin Magureanu, potrivit starpopular.ro

Constantim Măgureanu, alături de Niculina Stoican (Sursă: Facebook)

Artistul, atac duc la adresa celor care îi vor mai adresa mesaje jignitoare

Constantin Măgureanu nu se lasă și mărturisește că acesta este doar începutul. De acum încolo va aplica aceeași măsură pentru orice persoană care le va adresa mesaje denigratoare sau calomniatoare.

„Nu vreau să mai iert pe nimeni, sunt oameni răuvoitori. Pe fiul meu, de 17 ani, îl afectează mesajele astea. De acum, la toate mesajele tendențioase pe care le voi primi, voi proceda la fel, plângeri la poliție, apoi proces civil pentru defăimare. Nu mai vreau să permit nimănui să mă jignească. Dacă nu le convine, să nu mă urmărească”, a mai adăugat Constantin Măgureanu pentru sursa citată.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Vlăduța Lupău a intrat în comă, după ce a fost lovită de o mașină. Artista vorbește despre clipele grele prin care a trecut

29 November 2022 at 18:27

Vlăduța Lupău este fără doar și poate una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere din România. Are un succes răsunător pe plan profesional și se bucură de o familie extrem de frumoasă. Cu toate acestea, puțini știu drama prin care a trecut artista și care ar fi putut s-o aducă în pragul morții.

Vlăduța Lupău a fost victima unui grav accident

În urmă cu mai mulți ani, Vlăduța a suferit un grav accident care a băgat-o în comă. Totul se petrecea în ziua de Sf. Nicolae, când împreună cu fratele ei și un vecin mergeau pe jos la școală. Aceștia erau nevoiți să străbată 2 km până la unitatea de învățământ, iar în drumul lor, un șofer a adormit la volan și a intrat în ei.

„Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta.

Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae.”, a mărturisit Vlăduța Lupău, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni Tv.

Vlăduța Lupău, în vacanță alături de soț

Vlăduța a stat în comă o zi și jumătate

Din fericire, fratele artistei nu pățise nimic grav. Acesta s-a ridicat și și-a îndreptat privirea către ea, moment în care a realizat că nu se putea mișca și încă era întinsă pe jos. Părinții cântăreței au ajuns de urgență la spital, după ce au fost sunați de vecini.

„Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după.

Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice.”, a mai povestit Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău în perioada sarcinii

Șoferul care a provocat accidentul adormise la volan

Artista a mai mărturisit că șoferul a fost dat în judecată după ce a provocat accidentul. Ulterior, s-a dovedit faptul că bărbatul suferea de diabet și nu își făcuse la timp insulina. Prin urmare, acesta a adormit la volan și a comis tragicul accident. Ulterior, la un an după incident, șoferul cu pricina murise într-un alt accident de mașină tot după ce a adormit la volan.

„Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat.”, a mai declarat interpreta.

articolul original.

Ce vrea să facă Anisia Gafton cu cei 128.000 de euro câştigaţi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Pentru mine premiul…”

28 November 2022 at 18:11

Anisia Gafton este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate actrițe de stand-up din România. A devenit celebră după ce a participat la mai multe emisiuni Tv, iar curajul de care a dat dovadă pe tot parcursul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” i-a convins pe telespectatori că ea merită să câștige marele premiu. După trei luni petrecute în jungla din Dominicană, blondina a plecat acasă cu 128.000 de euro. Acest detaliu este deja cunoscut, iar acum mulți se întreabă ce planuri are cu banii.

Ce planuri are Anisia Gafton cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Anisia Gafton radiază de fericire după ce a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Actrița a reușit să rămână în joc și să facă față tuturor provocărilor din Dominicană. A dovedit că își poate înfrunta temerile și că se poate adapta la condiții extreme până la final, astfel că a intrat în posesia premiului cel mare.

La începutul competiției, „Regina junglei” nu a vrut să lase loc de speculații și a mărturisit că nu s-a gândit ce o sa facă cu banii dacă o să câștige. Acum pentru că acest lucru s-a întâmplat, blondina a recunoscut faptul că își dorește să investească cei 128.000 de euro în lucruri care o vor ajuta pe viitor. Cel mai probabil, Anisia Gafton își va deschide o afacere, însă nu exclude nici răsfățul și se gândește deja să meargă în vacanțe și la shopping.

„Chiar nu m-am gândit la ora actuală…cred că în ceva serios și care să mă ajute pe viitor, vacanțe, pantofi, haine…”, a mărturisit Anisia pentru ego.ro

Anisia Gafton a fost desemnată câștigătoare la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Ce înseamnă pentru Anisia, premiul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Totodată, Anisia a declarat că le mulțumește tuturor celor care au susținut-o. Pentru ea, premiul semnifică recunoașterea tuturor eforturilor pe care le-a depus în Dominicană.

„Mă simt extraordinar. Nu-mi vine să cred că am câștigat. Mă simt recunoscătoare față de toți cei care m-au susținut. Le mulțumesc pe aceasta cale. Pentru mine premiul este o recunoaștere a eforturilor mele fizice și psihice. Și mă bucur enorm!”, a mai mărturisit Anisia Gafton după ce a fost numită câștigătoare.

Anisia Gafton înainte de competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”
articolul original.

Gabriel Dumitru a fost înșelat și părăsit, chiar înainte de nuntă! Artistul a făcut o schimbare radicală, după acest eșec

24 November 2022 at 22:13

Gabriel  Dumitru este deja un nume celebru în muzica populară românească. Tânărul în vârstă de 32 de ani a făcut parte din valul de tineri promovați de TVR, iar ulterior, cu pași mici și-a clădit o carieră frumoasă în muzică. Dar în viață nu poți să le ai chiar pe toate… Se pare că artistul s-a bucurat mai mult de succes în carieră decât pe plan sentimental, căci iubita l-a părăsit cu puțin timp înainte de nuntă. Motivul? Se pare că femeia pe care o iubea nebunește, îl înșela cu un alt bărbat.

Gabriel Dumitru a fost înșelat de iubită și au anulat nunta cu puțin timp înainte

Gabriel Dumitru, a povestit în 2020 că iubita sa l-a părăsit, deși cei doi urmau să facă nunta în același an. Motivul ar fi fost infidelitatea femeii , iar cel mai frumos eveniment din viața lor a fost anulat.

„Nu mai urmează să mă căsătoresc anul acesta, pentru că mândra pe care eu o avem a hotărât să ne despărțim. Făcusem listele cu invitați, stabilisem și vreo două, trei locații pe care trebuia să le alegem.”, a povestit Gabriel Dumitru, pe acea vreme la „Acees Direct de Weekend”.

Gabriel Dumitru a fost înșelat

Fosta iubită a artistului avea o aventură în timp ce el era plecat în turnee

Deși este un tânăr prezentabil și cu destui bani în conturi, Gabriel a fost trădat de fosta sa parteneră. Cântărețul spunea atunci că în timp ce era plecat la studio sau în turnee, femeia avea o aventură cu un alt bărbat.

„Am avut un turneu, am plecat aproape două luni de zile. Am fost singur cu colegii mei și m-am trezit cu niște mesaje destul de dubioase pe care nu le-am înțeles. Că o înșel, că nu sunt corect față de ea, că stau cu colegele mele. O gelozie pe care eu nu am înțeles-o niciodată. Ulterior am aflat că a avut o altă aventură și am suferit”, a mai mărturisit acesta la Antena 1

Gabriel Dumitru a slăbit peste 60 de kg

Gabriel Dumitru și-a făcut micșorare de stomac

Chiar dacă a suferit și i-a fost greu să accepte situația, Gabriel Dumitru a făcut și câteva schimbări în bine, în viața sa. Tânărul a reușit să slăbească peste 60 de kg cu ajutorul unei intervenții chirurgicale. Dacă în urmă cu câțiva ani cântărea 142 de kg, în prezent, acesta cântărește 80 de kg. În plus, artistul de muzică populară se menține într-o formă extrem de bună. Acesta merge la sală și ține dietă.

„Activez în muzică populară de zece ani şi am avut 142 de kilograme la 1,88 metri înălțime. Acum cinci ani, eram diagnosticat cu obezitate morbidă de gradul al treilea. La 23 de ani m-am apucat de slăbit pentru că înainte de asta toţi realizatorii din muzica populară mă tăiau de pe listă din cauza imaginii.

Deși am câştigat o mulţime de premii, îmi spuneau că nu încap pe ecranul televizoarelor și că trebuie să arăt bine ca să mă poată invita la emisiuni. Aşa că m-am ambiţionat, mi-am micșorat stomacul chirurgical şi am eliminat excesul de piele din zona sânilor, cu ajutorul ginecomastiei.”, povestea acesta în urmă cu ceva timp.

articolul original.

Nimeni n-a știut până acum! Ce pasiune nebănuită are, de fapt, Gheorghe Turda

23 November 2022 at 19:59

Gheorghe Turda este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică folclorică din România. A susținut mii de concerte atât în țară, cât și peste hotare, iar la cei 74 de ani încă mai bucură publicul cu melodiile sale populare. A dobândit o mare comunitate de fani și cu fiecare apariție a sa, stârnește bucurie în sufletele oamenilor. Cu toate acestea, nimeni n-a bănuit până acum ce pasiune ascunsă are artistul.

Gheorghe Turda, despre pasiunea lui secretă

Dacă unii colecționează magneți de frigider, căni sau timbre, cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda are un hobby mai aparte despre care nu vorbește prea des. Unul dintre cei mai iubiți interpreți români a dezvoltat o adevărată pasiune pentru cuțite. Acesta a dezvăluit că primul cuțit pe care l-a primit, a fost din partea președintelui Mexicului și că de altfel, a mai câștigat unul și de la emisiunea culinară „Chefi la cuțite”.

De unde a dezvoltat Gheorghe Turda pasiunea de a colecționa cuțite

Gheorghe Turda spune că această pasiune s-a născut odată cu vizita lui Ceaușescu în Mexic, unde l-a însoțit un grup folcloric de la Rapsodia Română. De când a primit atunci primul cuțit de la mexicani, artistul a devenit un colecționar înrăit.

„Sunt mare colecționar de cuțite, am 1.119 cuțite. De curând, am primit un cadou, am participat la «Chefi la cuțite», am primit cuțitul de aur și eu și finii mei de la Paris și mă mândresc cu primul cuțit primit din partea președintelui Mexicului din 1975.Odată cu vizita lui Ceaușescu în Mexic, a mers și un grup folcloric de la Rapsodia Română. Și toți am primit câte un cadou de la mexicani, un cuțit aztec. Și de atunci s-a născut ideea colecționării de cuțite.”, a declarat Gheorghe Turda pentru Impact.

Gheorghe Turda, colecționat înrăit de cuțite

Viața lui cântărețului nu a fost deloc ușoară

Viața lui Gheorghe Turda nu a fost întotdeauna ușoară. Deși în prezent se bucură de aprecierea fanilor, artistul a fost nevoit să muncească din greu pentru a ajunge unde este astăzi. Invitat la o emisiune TV, artistul a oferit detalii despre copilăria sa plină de neajunsuri, dar şi despre momentele dificile peste care a fost nevoit să treacă, de-a lungul vieţii.

Când era tânăr, mergea 36 km cu bicicleta pentru a ajunge la profesoara de canto, care îl pregătea pentru admiterea la facultate. Averea familiei sale fusese luată de comunişti, astfel că Gheorghe Turda trăia în sărăcie la acel moment.Părinții săi au nevoiți să facă multe sacrificii pentru a-i oferi o educație.

Gheorghe Turda și Elisabeta Turda la căsătoria civilă în 12 mai 1977
articolul original.

Infidelii și infidelele din showbiz-ul românesc. Vedetele care și-au înșelat partenerii de viață

21 November 2022 at 19:38

Deși se bucură de faimă și mari succese pe plan financiar, vedetele din România au trăit experiențe destul de neplăcute atunci când a venit vorba de viața amoroasă. Cele mai cunoscute persoane publice de la noi au fost umilite de parteneri. În plus, unii dintre ei au ales să „calce strâmb” fără să se gândească vreo clipă la consecințe.

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici se numără printre vedetele înșelate

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele care au suferit din cauza infidelității partenerului. Blondina a susținut că a fost înșelată de Victor Slav, fostul ei soț, cu care are și o fetiță.

Ilinca Vandici a suferit și ea în relația cu Ciprian Marica, din cauza infidelităților fotbalistului. Acesta a căzut pradă ispitei, însă prezentatoarea a reușit să se țină tare în fața acestei provocări dureroase.

Victor Slav a călcat strâmb în relația cu Bianca Drăgușanu

Augustin Viziru sau Catrinel Sandu, două dintre personalitățile care au pus capăt relațiilor după amantlâcuri

Nici Augustin Viziru nu a scăpat de trădarea fostei sale partenere. Actorul a divorțat de Oana Mareș după ce a prins-o la „brațul” lui Cosmin Natanticu.

Catrinel și Gabriel Trifu au pus capăt căsniciei lor după 11 de ani. Deși au două fiice împreună, cei doi aveau să divorțeze din cauza infidelității bărbatului.

Catrinel Sandu a fost înșelată

Andrei Ștefănescu și Pepe, doi prieteni care au fost înșelați de partenere

Sylvia a intrat și ea în galeria vedetelor care și-au înșelat partenerii. După o relație de 3 ani cu Andrei Ștefănescu de la „Alb și Negru”, cântăreața a „călcat strâmb”. Aceasta a avut o aventură cu un tânăr de profesie fotomodel.

Amantlâcul dintre Oana Zăvoranu și Tudor Ionescu a fost un adevărat deliciu pentru presa mondenă.

Alina Pușcaș a suferit și ea o mare dezamăgire atunci când a aflat din presă că Viktor Bieltz o înșeală. Cei doi erau căsătoriți de doar câteva luni, însă bărbatul nu s-a putut abține și a gafat-o.

Alina Pușcaș a fost înșelată de partener

Andreea Marin, Monica Gabor și Dan Badea, personalități „traduse” de persoanele iubite 

Andreea Marin a recunoscut că după mariajul cu Ștefan Bănică a suferit enorm. Deși „Zâna surprizelor” a refuzat să dezbată  speculațiile apărute în presă despre relația fostul ei soț cu Lavinia Pârva, a afirmat totuși că a fost înșelată.

Monica Gabor a avut și ea la rândul ei, toate motivele să se despartă de Irinel Columbeanu.  Ispitele sale au fost cele două blonde, Flore Salaidis și Anca Chebec.

Dan Badea a negat la început că ar fi fost înșelat de Lora. Ulterior, actorul a prins curaj și a dezvăluit că artista i-a fost infidelă.

Irinel Columbeanu i-a fost infidel Monicăi Gabor

IATĂ CINE SUNT VEDETELE CARE AU FOST ÎNȘELATE DE PARTENERI

 1. BIANCA DRĂGUȘANU
 2. ILINCA VANDICI
 3. AUGUSTIN VIZIRU
 4. CATRINEL SANDU
 5. ANDREI ȘTEFĂNESCU
 6. PEPE
 7. ALINA PUȘCAȘ
 8. ANDREEA MARIN
 9. MONICA GABOR
 10. DAN BADEA
articolul original.

Cele 8 electrocasnice care îți „umflă” factura la curent iarna. Renunță acum la ele!

21 November 2022 at 19:37

Facturile la energie au devenit o mare îngrijorare pentru populație. Românii se gândesc în fiecare zi la măsuri pentru a putea reduce plățile, iar pentru asta, există câteva obiecte din gospodărie la care trebuie să renunți urgent pentru a face economie la curent.

Cel mai mare consumator de energie electrică din gospodărie este aparatul de încălzire și răcire. De exemplu, aparatele centrale de aer condiționat, centralele termice pe gaz sau caloriferele electrice, utilizează tone de energie pentru a menține casa la temperatura optimă.

Pe locul doi în topul celor mai mari consumatoare de energie electric se află încălzitorul de apă electric. Acesta are un consum de 12%. Chiar dacă este folosit pentru duș, spălatul vaselor sau spălarea rufelor, aceste activități se adună, iar consumul la energie poate crește considerabil în fiecare lună.

De-a lungul timpului, becurile au devenit mult mai eficiente din punct de vedere energetic. În zilele noastre, cea mai bună metodă de iluminat de pe piață au devenit LED-urile. Acestea utilizează mai puțină energie, căci sunt mai durabile. Totuși, iluminatul reprezintă o parte destul de semnificativă la consumul de energie lunar.

Să nu uităm nici de frigider. Acesta vă încarcă factura cu un consum de 8% deoarece acumulează o cantitate mare de energie electrică pe care o folosește pur și simplu pentru că este pornit în permanență.

Mașina de spălat și uscătorul au și ele un consum de 5%. Cuptorul vă „mănâncă” 3% din energia electrică, mai ales dacă aveți un cuptor și un aragaz electric.

Mașina de spălat are un consum de 5%

De asemenea, televizorul și cutia de cablu aduc pe factură un consum de 2%, chiar dacă sunt oprite. În intervalul de timp în care acesta nu este pornit, poate acumula o energie considerabil, iar totalul lunar de pe factură s-ar putea să vă cam supere.

În plus, mai există câteva aparate care pot consuma multă energie în modul standy sau atunci când sunt oprite. Unele dintre exemple sunt imprimanta, cuptorul cu microunde sau computerul.

IATĂ CARE SUNT CELE 8 ELECTROCASNICE CARE NE FAC SĂ SCOATEM BANI BUNI DIN BUZUNAR PENTRU FACTURA LA ELECTRICITATE

1. APARATUL DE ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE
2. ÎNCĂLZITORUL DE APĂ ELECTRIC
3. BECURILE
4. FRIGIDERUL
5. MAȘINA DE SPĂLAT
6. USCĂTORUL DE RUFE
7. CUPTORUL ELECTRIC
8. TELEVIZORUL

articolul original.

Spectacol în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Raoul, Mariana Ionescu Căpitănescu sau Steliana Sima, plini de revoltă

21 November 2022 at 19:34

În rândul artiștilor și colegilor de breaslă ai lui Petrică Mîțu Stoian e mare revoltă. După ce moștenitorii regretatului cântăreț de muzică populară au interzis să i se folosească numele sau imaginea, Raoul i-a cinstit memoria acestuia în cel mai asumat mod.

A ignorant interdicțiile fără să stea pe gânduri și i-a pronunțat numele în timp ce pe momentul său artistic au rulat imagini cu Mîțu Stoian. Raoul a creat un adevărat delir în sala de spectacol în care s-a manifestat un moment artistic dedicat regretatului Petrică Mîțu Stoian.

După ce moștenitorii cântărețului au interzis printr-o ordonanță președințială ca numele și imaginea lui să nu fie folosite, totuși aceste reguli s-au încălcat. Ei bine, Raoul a fost singurul organizator al distribuției spectacolului care a avut curajul să iasă în față și să-l cinstească pe artist așa cum se cuvinte.

Ulterior, toată sala s-a alarmat din cauza gestului său. Tot Roul s-a pus împotriva legii și și-a manifestat revolta față de faptul că numele și imaginea regretatului artist i-au fost interzise la spectacol. Acesta a menționat că niciun spectacol „in memorian” nu se poate numi așa fără Petrică Mâțu Stoian.

„Pentru așa ceva nu există legi

„Mi-am manifestat sincer părerea legat de interzicerea folosirii numelui fiind marcă înregistrată. Nu cred că există vreo lege în România care să ne interzică să-l îndrăgim în continuare și să-i păstrăm vie memoria numelui, a carierei și a omului care a fost.

Pentru așa ceva nu există legi. E ca și cum ai pune stop iubirii și nu putem să iubim pentru că ne interzice legea. Ordonanța aceea… dacă vrea cineva să facă paste făinoase cu chipul lui Petrică Mâțu Stoian, va trebui să se adreseze familiei.

Refrenele lui nu vor putea fi interzise niciodată, de nicio lege! O să interzică lăutarilor să mai cânte refrenele lui Petrică? Nu! O să-mi interzică mie legea, ca prieten și ca om care l-am admirat, să nu-i mai spun numele? N-o să-mi interzică! Și dacă se poate întâmpla acest lucru, nu mă pun împotrivă. Dar asta nu înseamnă că nu-l voi iubi în continuare pe Petrică. Nu se poate un spectacol în memoria lui Petrică fără Petrică Mitu Stoian și fără oamenii care l-au iubit.

4 Mii de oameni care au venit să-și aducă aminte de refrenele lui. Și de toți artiștii, alături de care Petrică a cântat toată viață și au mâncat o pâine înainte s-o mănânce cu familia care s-a opus folosirii numelui lui Petrică Mitu Stoian”, a declarat Raoul pentru Star Popular.

Raoul i-a cinstit memoria lui Petrică Mîțu Stoian / (Sursa: Facebook)

„Nimeni nu poate să gândească faptul că Petrică Mîțu Stoian nu va mai există ca artist

De asemenea, Steliana Sima și Marina Ionescu Căpitănescu s-au alăturat demersului făcut de Raoul. Artistele susțin și ele ideea conform căreia nimeni nu poate interzice nici măcar prin lege folosirea unui bun național și al imaginii unui mare artist.

„Trebuie să înțelegem că Petrică avea prietenii lui. Nimeni nu ne obligă pe cine să ne facem prieteni. Am venit aici să-l comemorăm pe prietenul nostru, Petrică. Este un bun național, nimeni nu poate să gândească faptul că Petrică Mîțu Stoian nu va mai există ca artist. Dacă cineva se gândește să se ajungă aici, cred că este pe un drum greșit, nu va reuși. Uitați-va câtă lume s-a adunat să-l comemorăm pe bunul național Petrică Mitu Stoian. Se face mare un mare rău când ni se interzice să nu mai pronunțăm brandul Petrică Mitu Stoian, e foarte rău pentru el”, a declarat Steliana Sima.

„Reacția publicului e mai presus de orice lege

Raoul a mai adăugat câteva lucruri la finalul spectacolului. Acesta și-a exprimat admirația față de regretatul artist și a ținut să mărturisească faptul că bucuria sa nu sunt nici pe departe sumele de bani pe care le-a încasat de pe urma spectacolului, ci reacția publicului.

„Suntem pregătiți să plătim amenzi, ne împrumutăm unii de la ceilalți, și mergem mai departe iubindu-l pe acest om. Cea mai mare avere și cel mai mare câștig al meu în această seară, nici pe departe nu sunt banii pe care i-am luat, reacția publicului e mai presus de orice lege și orice suma de bani. Te iubim și dincolo de moarte, Petrică Mîtu Stoian”, a mai declarat Raoul.

Steliana Sima și Marina Ionescu Căpitănescu s-au alăturat demersului făcut de Raoul
articolul original.

În România s-au înregistrat destul de multe prenume amuzante ale copiilor nou-născuți. Ce spune noul Cod Civil despre acest lucru

2 November 2022 at 14:49
image

Legislația din România este destul de permisivă atunci când vine vorba despre numele pe care îl putem alege pentru copiii noștri. Totodată, există și nume interzise la noi în țară, chiar dacă majoritatea românilor aleg nume obișnuite pe care le pun copiilor la naștere.

În ultima vreme, în România s-au înregistrat destul de multe prenume neobișnuite sau poate chiar amuzante pentru copiii nou-născuți. Însă, potrivit noului Cod Civil, este interzisă utilizarea prenumelor ridicole sau indecente. Art. 84 alin 2 menționează: „este interzisă înregistrarea de către ofițerul de stare civilă a prenumelor indecente, ridicole și a altora asemenea, de natură a afecta ordinea publică și bunele moravuri ori interesele copilului, după caz”.

Actul nu specifică exact numele care sunt interzise, astfel că, ofițerul de stare civilă este cel care decide dacă sunt unele prenume care nu se încadrează în cerințele Codului Civil.

În aceeași măsură, dacă ofițerul refuză prenumele prezentat de părinți, iar aceștia solicită în mod expres ca bebelușul să fie denumit după preferințele lor, aceștia se pot adresa instanțelor de judecată, iar magistrații sunt cei care vor da verdictul.

Iată lista celor mai neobișnuite și amuzante prenume românești:

 1. Amorel
 2. Superman
 3. Ministru
 4. Poliția
 5. Logan
 6. Solenza
 7. Renault
 8. Mercedes
 9. Președinte
 10. Portocala
 11. Lămâia
 12. Strugurel
 13. Televizor
 14. Miss-America
 15. Rândunel
 16. Struț
 17. Superman
 18. Paracetamol
 19. Termopan
 20. Papanaș
 21. Facultatea
 22. Expertiza
 23. Farmacia
 24. Sentiment-Brusli
 25. Făt-Frumos
 26. Leuștean
 27. Semaforul
 28. Milion
 29. Seif
 30. Judecător
 31. Strălucirea
 32. Ilegitim
 33. Medalion
 34. Piersica
 35. Roberto-Bagio
 36. Mihai-Eminescu
 37. Mariano-Monamour
 38. Tom-Mac-Bil-Bob-Constantin
 39. Hitler
 40. Bin Laden
 41. Pele Santos del’April
 42. Beckham Figo Zidan.
articolul original.
 • There are no more articles
❌