ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 1 December 2022Ultimele Stiri

“Mulți se duc la curve și la băutură, în loc să stea acasă!” Augustin Viziru îi ”disciplinează” pe familiștii de carton, după ce a devenit tată!

30 November 2022 at 21:40

„Băiatul rău” al actoriei, așa cum a fost denumit pe seama rolurilor interpretate de-a lungul carierei, s-a liniștit de când a devenit tată. Ba mai mult, Augustin Viziru îi pune la respect pe bărbații care calcă strâmb și nu au grijă de familiile lor. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, actorul a vorbit despre cel mai greu și important rol al vieții sale, cel de tată. Chiar dacă în fază incipientă Augustin Viziru a simțit cum își pierde rațiunea la primele contacte cu fiica sa, Maria, acum actorul știe clar ce are de făcut. Oferă chiar și lecții celorlalți tătici.

Oana Leondraliu este femeia care l-a cumințit pe Augustin Viziru și l-a determinat să devină un familist convins. Cu toate că atenția cuplului este centrată asupra fiicei lor, actorul nu s-a retras nici din viața profesională, ba din contră. Viziru este distribuit în filmul „O secundă”, alături de Maia Morgenstern, Constantin Cotimanis și alte nume grele.

Augustin Viziru face declarații exclusive despre cel mai important rol al vieții, acela de tată (Foto: captură video)

„Domnul Dinică, Marin Moraru, toți m-au luat în brațe și m-au primit ca pe copilul lor!”

CANCAN.RO: Ai rol de băiat rău și în filmul „O secundă”?

Augustin Viziru: Depinde, că e un proiect destul de lung și o să aibă mai multe nuanțe. Acum să vedem care prinde la public, depinde de ce joc eu, de ce vrea regizorul. Trebuie să îmi stăpânesc oarecum anumite porniri și, da, e un rol nou, de abia aștept.

Augustin Viziru este distribuit într-o nouă peliculă alături de Maia Morgenstern și Constantin Cotimanis (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Ai stat mai devreme lângă domnul Bebe Cotimanis, lângă doamna Maia Morgenstern, te-ai simțit vreodată intrus în industria asta?

Augustin Viziru: De fiecare dată am fost primit cu brațele deschise. De când am intrat prima oară, de la cei mai mari actori, domnul Dinică, Marin Moraru, toți m-au luat în brațe și m-au primit ca pe copilul lor. De ce? Pentru că n-am fost niciodată nesimțit, n-am fost niciodată obraznic, am fost tot timpul respectuos, am încercat să învăț meserie de la fiecare.

Pentru că eu am crescut într-un sport colectiv, știu cu ce se mănâncă, știu ce înseamnă colectiv. Știu că într-un film nu e vorba de un singur actor, e vorba de întreaga echipă. Și atunci toată lumea mă respectă pentru că și eu fac același lucru și am o relație de prietenie cu majoritatea dintre ei, pentru că mă cunosc de când sunt copil. 

Mulți se duc pe la curve și la băutură, în loc să stea acasă!”

CANCAN.RO: Care te-a impresionat cel mai  tare la nivel de experiență pe platourile de filmare?

Augustin Viziru: Pentru mine, personal, cel mai bun actor cu care am jucat eu vreodată, care îmi e aproape de suflet, este Dan Condurache. Pentru mine Dan Condurache a fost profesorul meu pe un an de zile la «Regina», am început să înțeleg cu ce se mănâncă actoria și el m-a ajutat cel mai mult.

Augustin Viziru a devenit tată pe 14 iunie 2020 (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Spuneai că cea mai importantă secundă din viața ta a fost momentul în care ai ținut-o pe cea mică în brațe. Te văd pur și simplu sensibilizat, ce s-a întâmplat, Augustin?

Augustin Viziru: Scrie la manual, prima dată când îți iei copilul în brațe îți scade testosteronul cu 60%, adică devenim fetițe și noi, de empatie și de dragoste. Mulți se duc pe la curve și la băutură, în loc să stea acasă. Și trece momentul, că îți revii până la urmă, că tot ești bărbat. Dar dacă tragi spre genă feminină rămâi acolo. Și așa trebuie să stai în banca ta și să-ți vezi de familia ta! 

( ACCESEAZĂ ȘI: JOCURILE DE NOROC I-AU SCHIMBAT VIAŢA! AUGUSTIN VIZIRU, DEZVĂLUIRI DESPRE CEA MAI GREA PERIOADĂ: „MI-AM BĂTUT JOC DE BANI MULȚI” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

A refuzat 30.000 € de la Kanal D pentru emisiunea de Revelion, dar acum rupe tot! Dan Negru a primit oferta cea mai tare!

30 November 2022 at 21:40

Dan Negru a spus stop emisiunii de Revelion! ”Transferat” la începutul anului la Kanal D, telespectatorii se așteptau la un nou show la cumpăna dintre ani, așa cum ”Regele audiențelor” făcuse la Antena 1. Doar că prezentatorul s-a oprit din maratonul de 22 de ani, în care doar în ultimul nu a fost lider al audiențelor. Deși oferta turcilor a fost generoasă, 30.000 de euro. Dar Negru avea să mai primească o ofertă, pentru un Revelion special. CANCAN.RO are detaliile și vi le oferă, în exclusivitate.  

Dan Negru a declinat oferta de Revelion venită de la postul de televiziune Kanal D, acolo unde și-a început munca în primăvară. ”Regele audiențelor” prezintă două emisiuni de cultură generală, ”Jocul cuvintelor” și ”Tu urmezi”, și nu a mai vrut să ”deraieze” către o altă nișă, în același timp.

Dan Negru a oprit seria Revelioanelor maraton, începută la Antena 1 cu 22 de ani în urmă, în ciuda faptului că a primit 30.000 de euro de la Kanal D

Ofertă de Revelion la Sala Palatului

Un apropiat al omului de televiziune dezvăluia motivul, pentru CANCAN.RO: ”Omul s-a dus pe alt segment de emisiuni, de cultură generală, iar pentru un Revelion trebuie să invite și maneliști și mulți alții care nu se pupă cu ce face acum. Așa că a renunțat. Îi ajunge și lui, e de înțeles.”

Dan Negru avea să confirme, apoi, informația oferită de CANCAN.RO (Vezi AICI). Site-ul nr. 1 din România a mai aflat că nu a fost singura ofertă pentru ”Regele audiențelor”. Astfel, potrivit surselor de încredere, un impresar i-a propus lui Dan Negru să organizeze un Revelion la Sala Palatului, eveniment care nu se va derula fix la trecerea dintre ani, ci cu o zi înainte. Doar că Dan Negru a refuzat și această ofertă!

Dan Negru prezintă la Kanal D „Jocul cuvintelor” și „Tu urmezi!” (Foto: Captură video)

Dan Negru, lider de audiență în două țări

Dan Negru și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1990, apoi a ajuns la TVR, patru ani mai târziu. Avea să fie cooptat în echipa Antenei 1, în 1999. Nu mai puțin de 22 de ani a făcut istorie acolo, unde a ”regizat” tot atâtea emisiuni de Revelion.

În 2021, Revelionul cu Dan Negru s-a clasat pe locul secund în topul audiențelor TV din Europa, după BBC, fapt ilustrat de presa internațională.

Considerat unul dintre cei mai reprezentativi prezentatori TV, Dan Negru a fost lider de audiență în două țări, România și Republica Moldova (prezintă la postul Prime TV, din Chișinău), motiv pentru care a fost inclus în ”Top Host European Broadcast”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
Ieri — 30 November 2022Ultimele Stiri

Constantin Măgureanu, ținta unui mesaj denigrator. Artistul a acționat prin lege!

30 November 2022 at 19:04

Constantin Măgureanu se numără printre cei mai apreciați artiști de muzică folclorică din România. De-a lungul carierei sale a marcat o mulțime de spectacole grandioase, iar succesele de pe scenă s-au derulat în paralel cu o viață de familie destul de „piperată”. A trăit povești de dragoste tumultuoase, cu trădări și despărțiri. Însă, nu despre planurile sale amoroase sau profesionale este vorba, ci despre o situație fără precedent care a avut loc în familia artistului.

Constantin Măgureanu a apelat la poliție după ce a fost jignit

De curând, Constantin Măgureanu a fost ținta unui mesaj mai mult decât răutăcios. Un bărbat a încercat să-l denigreze pe artist după ce a publicat un comentariu pe pagina sa de Facebook. Acesta nu a putut să ignore acest lucru și a acționat în consecință. Cântărețul i-a făcut individului plângere la poliție și urmează să-l dea și în judecată. În plus, Constantin Măgureanu susține că nu se oprește aici!

„Nu mai are lumea loc de voi, Măgurenilor! Mai sunteți mulți? Marș la munca de jos, nesimțiților”, a scris bărbatul pe pagina de Facebook a lui Constantin Măgureanu.

Constantin Măgureanu a fost jignit pe rețelele de socializare (Sursă: Facebook)

Cum a ajuns Constantin Măgureanu să fie denigrat pe rețelele de socializare

Constantin Măgureanu a și explicat motivul pentru care persoana cu pricina i-ar fi scris un astfel de mesaj. Comentariul său a  venit în urma postării pe care a făcut-o artistul pentru a-și felicita fiul de 17 ani pentru debutul răsunător din lumea muzicii populare.

„Fiul meu a câștigat locul 1 și el s-a băgat puțin în seamă. L-a deranjat că suntem cam mulți talentați în familie și ne-a jignit. Nu știu cine este, ce face, nu-l cunosc. Probabil îl deranjează că eu și cei doi fii ai mei, dar și fratele meu, cântăm. Să se ducă el la muncă, eu am activitate de 36 de ani la cântat.

Am fost la poliție, i-am făcut plângere, agenții își vor face datoria. Apoi, mai mult ca sigur o să-l dăm și în judecată. Trebuie să luăm atitudine întotdeauna, altfel își fac de cap și nu e ok. Poliția i-a făcut dosar și o să-l caute”, a declarat Constantin Magureanu, potrivit starpopular.ro

Constantim Măgureanu, alături de Niculina Stoican (Sursă: Facebook)

Artistul, atac duc la adresa celor care îi vor mai adresa mesaje jignitoare

Constantin Măgureanu nu se lasă și mărturisește că acesta este doar începutul. De acum încolo va aplica aceeași măsură pentru orice persoană care le va adresa mesaje denigratoare sau calomniatoare.

„Nu vreau să mai iert pe nimeni, sunt oameni răuvoitori. Pe fiul meu, de 17 ani, îl afectează mesajele astea. De acum, la toate mesajele tendențioase pe care le voi primi, voi proceda la fel, plângeri la poliție, apoi proces civil pentru defăimare. Nu mai vreau să permit nimănui să mă jignească. Dacă nu le convine, să nu mă urmărească”, a mai adăugat Constantin Măgureanu pentru sursa citată.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Horoscop 30 noiembrie 2022. Lista zodiilor care au parte de libertate și liniște în viața personală

29 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 30 noiembrie 2022. Iată previziunile pentru ziua de miercuri!

Berbec

Astăzi ești introvertit, nostalgic și simți nevoia să stai mai mult timp retras. Agitația cotidiană pare să nu-ți priască foarte mult iar un schimb de idei sau perspective cu cineva poate să nu fie deloc pe placul tău.Te poți odihni mai mult sau poți face o scurtă meditație sau introspecție, cu siguranță te-ar ajuta.

Taur

Poți realiza că nu rezonezi deloc cu o anumită politică de grup sau cu modul în care se abordează lucrurile într-un proiect la care participi, fapt care te determină să reevaluezi dacă mai vrei sau nu să faci parte din grup. Sau într-o relație de prietenie, descoperi că obiectivele și viziunile voastre nu mai sunt tocmai comune. Ai de făcut niște analize!

Gemeni

În ciuda dorinței tale de a interacționa cât mai armonios și mai echilibrat cu mediul exterior, interacțiunea cu cineva din mediul profesional îți crează o stare de disconfort. Deși te străduiești să păstrezi o oarecare diplomație, s-ar putea să fie destul de greu să-ți ascunzi emoțiile. Încearcă să tratezi totul cu mai multă ușurință!

Rac

Tânjești după o stare de libertate atât fizică cât și intelectuală. Însă, pentru a-ți îndeplini această dorință, ai nevoie să găsești rețeta perfectă între timpul alocat sarcinilor sau responsabilităților profesionale și timpul pentru mai multă relaxare sau odihnă. Dacă poți, mergi la un film, vizitează un muzeu, fă o plimbare mai lungă, orice variantă este binevenită!

Leu

Ceva anume te nemulțumește într-o relație romantică. Chestiuni care vizează intimitatea sau angajamentul celuilalt nu sunt foarte clare, fapt care scoate la suprafață sentimente de gelozie, control sau posesivitate. Este important să păstrezi o perspectivă cât mai obiectivă și să lași ego-ul la o parte, un sfat valabil pentru ambele părți implicate.

Fecioară

Cu luna în Pești în sectorul parteneriatelor tale, va trebui să găsești un echilibru între nevoile tale și nevoile celuilalt întrucât ți se poate cere să sacrifici anumite lucruri sau activități pentru a-l susține pe celălalt într-un anume fel. Încearcă să găsești o variantă care să vă satisfacă pe amândoi, pentru a evita un sentiment de frustrare!

Balanță

O zi destul de agitată și aglomerată în care este important să ai grijă de tine. Încearcă pe cât posibil să-ți prioritizezi activitățile și să nu te încărci cu mai mult decât poți duce doar pentru a mulțumi pe toată lumea. Rezolvă strictul necesar și în rest profită de timp pentru a te odihni un pic, ți-ar prinde tare bine.

Scorpion

S-ar putea să simți nevoia unui mic răsfăț sau să răsfeți pe cineva cu ceva, indiferent de caz poți avea o atitudine mai relaxată. Unde ți se recomandă un pic de prudență este în sfera financiară, unde poți fi tentat să faci anumite cheltuieli sub impulsul unor stări de moment. Deci caută să îmbini cumva pragmatismul cu starea mai boemă de astăzi.

Săgetător

Astăzi poți resimți un real conflict interior. La nivel conștient, îți dorești mai multă mișcare, libertate, interacțiune în timp ce la nivel subconștient nevoia ta este de mai multă liniște, retragere, confort și siguranța unui mediu protector. Încearcă să faci câte un pic din amândouă pentru a te simți împlinit.

Capricorn

Astăzi emoțiile tale pot să fie mai puternice decât propria ta rațiune ceea ce presupune că poți analiza anumite lucruri sau situații într-un mod ușor distorsionat. Dacă simți că o anumită persoană, mediu sau informație nu sunt cele mai benefice pentru tine, indiferent de motiv, nu insistă asupra lor ci caută să te protejezi mai mult. Fii selectiv cu ce sau cine se află în jurul tău.

Vărsător

Fii mai precaut în privința ofertelor care ți se fac astăzi mai ales dacă cineva încearcă să te convingă de calitatea unor servicii. În egală măsură cineva din cercul de prieteni poate apela în vreun fel la ajutorul sau susținerea ta, însă dacă te hotărăști să ajuți, asigură-te că o faci într-un mod cu care să fii confortabil și mulțumit. Evită idealismul excesiv!

Pești

Cu luna în propriul tău semn emoțiile și simțurile tale sunt mai amplificate decât în mod normal. Ești mai senzitiv și mai influențat de mediul înconjurător. Dacă ceea ce se solicită sau se așteaptă de la tine pe plan social sau profesional nu rezonează cu propriile tale dorințe, s-ar putea să nu fii foarte dispus să renunți la ce este important pentru tine.

Puteți urmări horoscopul general al lunii noiembrie 2022 aici:

Puteți urmări horoscopul general, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

Horoscop bani și finanțe, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

Horoscop dragoste, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

articolul original.

Ce se întâmplă cu Revelionul lui Dan Negru + Oferta de 30.000 €! CANCAN.RO detonează BOMBA anului! ”Regele audiențelor” a luat decizia, boșii de la Kanal D sunt șocați!

29 November 2022 at 21:40

Dan Negru e poreclit Regele audiențelor, dar, fără să exagerăm, ar putea să fie, în același timp, și rege al Revelioanelor. Un sfert de veac a făcut spectacol pe ”sticlă” la trecerea dintre ani, cu tot felul de artiști, actori, cântăreți de muzică ușoară, de operă, maneliști. Și multe alte vedete care au clădit imperiul showbiz-ului. A părăsit, surprinzător, Antena 1, unde garanta succesul. L-au ”furat” turcii de la Kanal D, cărora le-a predat succesul în doar câteva luni. 2022 bate în retragere, iar telespectatorii își pregătesc fotoliile, în așteptarea lui Dan. Și al Revelionului schițat de el. Prezentatorul nu a făcut, până acum, niciun anunț. I-a lăsat în expectativă. Și vine BOMBA, pe care CANCAN.RO o detonează, în exclusivitate! Faceți ochii mari, că nu e deloc o glumă!

”Forfecat” din toate părțile cu aceeași întrebare, ”cum va fi Revelionul în acest an”, Dan Negru a evitat, finuț, răspunsul concret. ”Deocamdată e soare afară”, a fost prima replică a lui, apoi acel ”mai vedem” a lăsat speranța vie în rândul telespectatorilor. Speranța moare ultima, astăzi a murit: Dan Negru nu prezintă niciun Revelion anul acesta! Este informația 100% pe care Departamentului de Anchete Speciale (DAS) al CANCAN.RO a aflat-o de la sursele sale bine înfipte în fenomen! Și tot de aici am aflat că șefii de la Kanal D i-au oferit o sumă amețitoare pentru a continua seria ce s-a dorit fără sfârșit, doar că pe un alt post de televiziune (Vezi AICI cum a fost convins să plece de la Antenă), a show-ului ”Revelionul cu Dan Negru”.

După 22 de ani în care a făcut Revelionul la Antena 1, Dan Negru a spus stop! Anul acesta nu mai face emisiune la trecerea dintre ani (Foto: Facebook)

30.000 de euro a fost prețul pe care prezentatorul emisiunilor ”Jocul cuvintelor” și ”Tu urmezi” l-a refuzat chiar de la șefii lui, spun sursele noastre, ba a avut și argumente pe care le-a înșiruit, atunci când au încercat să-l convingă să accepte rolul pe care l-a jucat vreme de 22 de ani la Antena 1. ”Omul s-a dus pe alt segment de emisiuni, de cultură generală, iar pentru un Revelion trebuie să invite și maneliști și mulți alții care nu se pupă cu ce face acum. Așa că a renunțat. Îi ajunge și lui, e de înțeles”, a dezvăluit un apropiat al realizatorului de emisiuni.

Dan Negru, după BBC cu celebrul Revelion

Dan Negru și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1990, apoi a ajuns la TVR, patru ani mai târziu. Avea să fie cooptat în echipa Antenei 1, în 1999. Nu mai puțin de 22 de ani a făcut istorie acolo, unde a ”regizat” tot atâtea emisiuni de Revelion.

În 2021, Revelionul cu Dan Negru s-a clasat pe locul secund în topul audiențelor TV din Europa, după BBC, fapt ilustrat de presa internațională.

Considerat unul dintre cei mai reprezentativi prezentatori TV, Dan Negru a fost lider de audiență în două țări, România și Republica Moldova (prezintă la postul Prime TV, din Chișinău), motiv pentru care a fost inclus în ”Top Host European Broadcast”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Primele imagini cu burtica de graviduță a soției. Mișu Pricopsitu` a pus-o original: va deveni tătic în ianuarie!

29 November 2022 at 21:40

Mișu Pricopsitu’ a pus-o original! Pe numele real Mihai Gabriel Popescu, politicianul va deveni tată, iar CANCAN.RO are detalii și informații în exclusivitate. Soția fostului consilier al lui Ludovic Orban va aduce pe lume, în primele zile ale anului viitor, un băiețel. Site-ul nr. 1 din România are primele imagini cu burtica de graviduță a partenerei milionarului.

În vară, Elena, sexy-soția lui Mișu Pricopsitu’, apărea pe plajă, la Mamaia, cu o burtică “suspectă” (IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE AICI). La momentul respectiv, ex-consilierul lui Ludovic Orban a fost foarte rezervat în declarații, preferând să nu confirme, dar nici să infirme, dacă soția lui este gravidă.

Vă mulțumesc că m-ați sunat și vă voi răspunde în stil american: no comment!”, ne-a declarat, râzând, Mișu Pricopsitu’, la momentul respectiv.

“Este pentru prima dată când simt că m-am procopsit”

Reporterii D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO) nu au lăsat baltă subiectul și au aflat că, într-adevăr, Mihai Gabriel Popescu se va procopsi cu un băiețel. Micuțul ar urma să vină pe lume pe 2 sau 3 ianuarie, pe cale naturală, la o clinică de lux din Capitală.

Este pentru prima dată când simt că m-am procopsit”, le transmite, cu fiecare ocazie, politicianul apropiaților săi.

Cel mai probabil, micuțul va purta numele tatălui. Îl așteaptă, totodată, un inel cu diamant de 100.000 de euro drept cadou (DETALII AICI).

Fotografiile sunt de vis!

În aproximativ o lună, ex-consilierul lui Ludovic Orban va deveni, astfel, tătic. CANCAN.RO a intrat în posesia unor fotografii “de colecție” cu viitorii părinți. Ambii radiază de fericire, iar mămica arată superb. Cei doi stau îmbrățișați și numără zilele până când își vor strânge micuțul în brațe. Mișu Pricopsitu’ și soția lui, Elena, arată superb, mărturie în acest sens fiind imaginile pe care le prezintă site-ul nr. 1 din România.

Mișu Pircopsitu’ și sexy-Elena vor deveni părinți în ianuarie (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Nuntă de peste 150.000 de euro

Mihai Gabriel Popescu, zis Mișu Pricopsitu’, și Elena s-au căsătorit în iunie. A fost o nuntă de vis! Politicianul nu s-a uitat deloc la bani! Nu mai puțin de 150.000 de euro a scos din buzunar pentru eveniment. Petrecerea a avut loc într-un local select din Capitală. Loredana Groza și Luis Gabriel, în duet, au interpretat, sugestiv, “Toate diamantele”, iar mirii au fost în culmea fericirii. Nașii celor doi au fost Dragoș Sprânceană, în tinerețe model pentru Cătălin Botezatu, și Gabriela, soția lui.

Mișu Pricopsitu` s-a căsătorit cu Elena, aleasa inimii lui (FOTO: Instagram)

Cine este Mișu Pricopsitu’

Mihai Gabriel Popescu, fost consilier al lui Ludovic Orban, a locuit, o bună perioadă, în Miami, iar la vila lui au fost filmate multe dintre scenele filmului “Miami Bici”, unde Codin Maticiuc a jucat rolul principal, alături de Matei Dima. Și Mișu Pricopsitu’ face parte din distribuție, jucând rolul “băiatului rău”.

Mișu Pricopsitu’ a intrat în politică în 1990, în PNȚCD. L-a ajutat o coincidență de nume! Pe nepotul fostului lider țărănist Ion Diaconescu îl chema tot Mihai Popescu, așa că Mișu Pricopsitu’ era adesea prezentat ca “nepotul fruntașului țărănist”.

După o vreme, în 2007, a reapărut în forță ca “mâna dreaptă” a lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor. Atunci s-a ales cu porecla Pricopsitu’.

A refuzat să candideze pentru postul de primar al Sectorului 1

Altfel, Mihai Gabriel Popescu ar fi reprezentat o alternativă pentru postul de prima al Sectorului 1. Milionarul a preferat, însă, să rămână alături de familie, în condițiile în care era super susținut de ceilalți membrii ai PNL, dar și de persoane publice, precum Codin Maticiuc. Potrivit surselor CANCAN.RO, faptul că va deveni tătic l-ar fi determinat pe afacerist să nu se mai implice în politică.

Sunt foarte onorat că prietenii mei mă susțin și îmi acordă încrederea unei candidaturi. Cu toate că mă simt sigur pe mine și sunt aproape convins că o pot înfrânge la Sectorul 1 pe doamna Armand, totuși în acest moment nu doresc să candidez pentru o funcție publică. Dacă aș face asta, toată libertatea vieții mele personale s-ar infesta cu ipocrizia imaginii publice a politicianului dornic de parvenitism. Iubesc politica si oamenii, dar în același timp îmi iubesc la fel de mult familia, prietenii și stilul meu de viață. Ador timpul meu liber, sportul, pescuitul, întâlnirile cu cei dragi. Nu aș putea sa fiu niciodată politrucul perfect. Prefer sa joc un rol într-un film decât în politică. Am încredere în decizia partidului meu că va găsi o altă persoană competentă pentru a candida la postul de Primar al Sectorului 1. Vă stimez pe toți și mulțumesc frumos pentru încredere”, a scris Mișu Pricopsitu’ pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

CANCAN.RO a descoperit secretul Denisei Despa! Nu e deloc singurică! Dansatoarea maneliștilor l-a ”combinat” pe celebrul luptător!

29 November 2022 at 21:40

Denisa Despa a prins, mai nou, drag de cușca MMA, după aparițiile, de-a lungul timpului, pe la ”Românii au Talent” sau ”iUmor”. Drag de bărbați a avut, însă, mereu, doar că în ultima perioadă s-a plimbat singurică. Și i-a fost bine. Cel puțin, așa s-a lăudat. De fapt, Denisa simte fiorul dragostei. Din nou. Luptător e cel care a cucerit-o, la început cu un surâs, apoi cu un sărut… Cine este alesul? Aflați imediat, în exclusivitate, din CANCAN.RO.

”Dansatoarea maneliștilor”, cum mai este cunoscută, s-a înfipt tare în circuitul RXF și pentru că acolo ”sunt destui bărbați singuri și frumoși”. Și chiar a avut noroc, nu numai în lupta pe care a câștigat-o cu Renata! Și-a găsit alesul! E luptător, cu medalii la gât și cu o participare la ”Exatlon” cu patru ani în urmă. Yamato Zaharia este fericitul câștigător, pe el a pus ochii Denisa și i-a ieșit! Nu s-au afișat, însă. Au mers pe ”blat”, doar că și secretul ăsta se rupe până la urmă.

Denisa Despa a ajuns la galele RXF și l-a sărutat pe Yamato Zaharia, care e arbitru, înainte de a lua loc în fotoliu (Foto: CANCAN.RO)

S-a întâmplat în urmă cu două zile, chiar în timpul galelor Next Fighter, când Denisa a ajuns acolo și s-a aruncat în brațele lui. Cei doi s-au sărutat, chiar pătimaș, iar el a condus-o lângă scenă, pe locurile VIP, să le spunem așa. Pe celebra adresă [email protected] au venit și câteva imagini cu ei, în care Yamato își face de treabă cu gala, în timp ce iubita lui stă lejer în fotoliu, sorbindu-l din priviri.

Denisa Despa și-a încercat norocul în realityshow-urile TV

Denisa Despa şi-a încercat ascensiunea la cele mai urmărite show-uri de televiziune. A participat la preselecţiile ”Românii au Talent”, cu un dans lasciv care l-a scos din minți pe celebrul pe Florin Călinescu. Și Mihai Petre reacționa atunci, dar Denisa nu primea votul de trecere.

A luat cu asalt apoi Antena 1, cu o participare la ”iUmor”. Nici acolo nu a dat lovitura. Avea să se impună, însă, cu dansul la bară, în alte ”zări”. Mediul muzicii de petrecere i-a priit, astfel că a fost poreclită ”Dansatoarea maneliștilor”.

Denisa Despa a început să îndrăgească luptele MMA, așa că nu a așteptat prea mult să intre în cușcă, ba a și învins (Foto: CANCAN.RO)

Yamoto Zaharia, un ”Faimos” cu zeci de medalii la gât

Iubitul Denisei, Yamato Zaharia, acum arbitru la galele RXF, este multiplu campion național, dublu campion mondial și multiplu campion european la Kempo.

A participat și la ”Exatlon România”, sezonul al doilea, fiind ”plasat”, grație palmaresului său în artele marțiale, în echipa Faimoșilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

articolul original.

Vlăduța Lupău a intrat în comă, după ce a fost lovită de o mașină. Artista vorbește despre clipele grele prin care a trecut

29 November 2022 at 18:27

Vlăduța Lupău este fără doar și poate una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere din România. Are un succes răsunător pe plan profesional și se bucură de o familie extrem de frumoasă. Cu toate acestea, puțini știu drama prin care a trecut artista și care ar fi putut s-o aducă în pragul morții.

Vlăduța Lupău a fost victima unui grav accident

În urmă cu mai mulți ani, Vlăduța a suferit un grav accident care a băgat-o în comă. Totul se petrecea în ziua de Sf. Nicolae, când împreună cu fratele ei și un vecin mergeau pe jos la școală. Aceștia erau nevoiți să străbată 2 km până la unitatea de învățământ, iar în drumul lor, un șofer a adormit la volan și a intrat în ei.

„Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta.

Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae.”, a mărturisit Vlăduța Lupău, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni Tv.

Vlăduța Lupău, în vacanță alături de soț

Vlăduța a stat în comă o zi și jumătate

Din fericire, fratele artistei nu pățise nimic grav. Acesta s-a ridicat și și-a îndreptat privirea către ea, moment în care a realizat că nu se putea mișca și încă era întinsă pe jos. Părinții cântăreței au ajuns de urgență la spital, după ce au fost sunați de vecini.

„Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după.

Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice.”, a mai povestit Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău în perioada sarcinii

Șoferul care a provocat accidentul adormise la volan

Artista a mai mărturisit că șoferul a fost dat în judecată după ce a provocat accidentul. Ulterior, s-a dovedit faptul că bărbatul suferea de diabet și nu își făcuse la timp insulina. Prin urmare, acesta a adormit la volan și a comis tragicul accident. Ulterior, la un an după incident, șoferul cu pricina murise într-un alt accident de mașină tot după ce a adormit la volan.

„Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat.”, a mai declarat interpreta.

articolul original.

Horoscop 29 noiembrie 2022. Cine sunt nativii dezavantajați în relațiile socio-profesionale

28 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 29 noiembrie 2022. Iată previziunile pentru ziua de marți!

Berbec

Astăzi ești mai serios și complet focusat pe a-ți duce la îndeplinire anumite proiecte chiar dacă sarcinile nu sunt tocmai ușoare. Dacă intenționezi să plănuiești o călătorie vei căuta să te organizezi cât mai bine in ciuda unor chestiuni care nu te încântă neapărat. Poți manifesta interes în domenii de frontieră.

Taur

Anumite calcule sau analize financiare îți dau bătaie de cap și nu pari să fii mulțumit de rezultat. Apelează cu încredere la ajutorul unei persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență, poate fi de mare folos. Pe plan profesional pari destul de încărcat însă deții un simț puternic al datoriei care nu te lăsa până nu te asiguri ca ți-ai îndeplinit sarcinile.

Gemeni

O discuție cu un profesor sau cu un specialist într-un anumit domeniu poate să-ți fie de mare folos întrucât îți arată exact unde ai nevoie să schimbi anumite lucruri. Poate nu este cel mai simplu lucru, dar cu siguranță merită. Ai tendința să reacționezi prea direct în relația cu partenerul, este important să cultivi un control de sine mai bun.

Rac

Te poți simți supraîncărcat cu anumite sarcini sau responsabilități, fapt care nu-ți lăsă timp nici să respiri. Deși ți-ai asumat un angajament și cauți să-l duci la îndeplinire cât mai eficient, te deranjează atunci când un coleg sau colaborator nu-și face partea sau când o procedură de lucru nu este respectată întocmai. Caută să te detașezi un pic!

Leu

Ceva te nemulțumește în relația de cuplu, fie lipsa timpului alocat relației fie calitatea relației în sine. Dacă îți propui să ai o discuție mai serioasă cu partenerul asigură-te că ai răbdarea să-i asculți și argumentele. Odată ce te decizi să participi la un eveniment social vei adopta o atitudine serioasă, asumată și generatoare de încredere.

Fecioară

Deși te străduiești să fii cât mai organizat și eficient cu sarcinile tale, unele chestiuni care apar din senin îți dau mai mult de lucru sau mai multă bătaie de cap. Datorită puterii tale de muncă, a randamentului și a profesionalismului de care dai dovadă, vei rezolva situațiile însă cu un efort pe care corpul tău îl poate resimți ușor.

Balanță

Un schimb de idei cu celălalt poate să te deranjeze un pic întrucât unele perspective par să fie ușor diferite. Te poți simți ușor trist sau descurajat însă dacă încerci să vezi situația per ansamblu, s-ar putea să nu fie chiar așa de rău. Da, poate mai sunt lucruri asupra cărora ai de lucrat dar ce este important este intenția de a te înbunătăți permanent.

Scorpion

Evită să te lași copleșit de emoții și caută să privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Nu totul este atât de dificil cum pare însă într-adevăr ai nevoie să ieși din zona de confort și să faci lucrurile diferit de până acum. O discuție cu cineva din mediul familial te susține și te provoacă în același timp, poate ceea ce auzi nu-ți place neapărat dar poate să fie util.

Săgetător

Ceva din atitudinea sau comportamentul celuilalt pare să te neîndreptățească într-un anume fel însă soluția nu este să-i răspunzi pe măsură ci să încerci să porți o discuție serioasă și matură. Niciodată nu este doar unul de vină. Dacă te simți un pic mai obosit fizic sau intelectual astăzi nu te aglomera mai mult decât este cazul.

Capricorn

Nu reușești să te bucuri de anumite lucruri, activități sau oameni așa cum ți-ai dori, fapt care îți crează o stare de disconfort. Anumite discuții în mediul profesional pot să stea la baza stării tale de nemulțumire. Poate ai nevoie să fii un pic mai blând cu tine și să realizezi că puterea de a schimba ceva se află întotdeauna în mâinile tale.

Vărsător

Un proiect, o călătorie, un eveniment plănuit de ceva timp te poate supraîncărca, presiune pe care o resimți din plin. Vrei să termini tot ce ți-ai propus, indiferent de ce se întâmplă. Din cauza oboselii și a stresului poți să fii un pic mai agitat și mai direct în modul în care răspunzi. Caută măcar să explici celuilalt cauzele stării tale, s-ar putea să ajute.

Pești

Unele chestiuni înaintează mai greu decât ți-ai fi dorit, însă asta nu trebuie să te demoralizeze. Nu miza pe stările pe care le ai astăzi, poți fi un pic mai pesimist decât de obicei. Perspectivele sau părerile cuiva din mediul profesional nu sunt tocmai pe gustul tău în privința unor chestiuni însă asta nu înseamnă că ale tale sunt greșite, sunt doar diferite.

Puteți urmări horoscopul general al lunii noiembrie 2022 aici:

Puteți urmări horoscopul general, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

Horoscop bani și finanțe, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

Horoscop dragoste, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

articolul original.

Nașul Vijelie a ”spart” banii pe lăutari! Petrecere faraonică la Marriott, cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la microfon! ”Cartofaru” și-a botezat fetița și…

28 November 2022 at 21:40

Mega-petrecere la Marriott, începută vineri seara! Dorel ”Cartofaru”, om de afaceri în domeniul imobiliarelor, și-a botezat fetița. Așa că nu s-a uitat la bani atunci când făcut comanda. Restaurantul de la etajul 1 al hotelului a fost, în acea noapte, plin de vedete și de oameni ”grei” ai Capitalei. Naș, celebrul Vali Vijelie, care s-a ”încins” atunci când lăutarii au început recitalul. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Adevărat show a ieșit în acea noapte, la petrecerea faraonică pe care afaceristul Dan ”Cartofaru” a dat-o cu ocazia botezului fetiței sale. În jurul orei cinci dimineață s-a ”spart” gașca, să spunem așa, după o noapte transformată-n zi de numele grele din lumea lăutărească și din showbiz. Crina Matei, Ionuț Cercel, Ioana Lavinia cu Magic Orchestra sunt printre soliștii care au încântat la marele eveniment. Iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut o prezentarea ireproșabilă, pentru că ei chiar cunosc rețeta succesului.

Vali Vijelie a fost naș de botez la mega-petrecerea de la Marriott și a plătit regește lăutarii

Nașul Vali Vijelie și Nuțu Cămătaru s-au ”băgat” în lăutari și i-au omenit

Pe la ora 20:00, au început să se strângă invitații, cap de listă Nuțu Cămătaru, care a venit alături de soția lui. Și tot atunci au început cântările. Vali Vijelie nu s-a atins de microfon, deși sângele i-a fiert în vene, dar tura asta a avut alte treburi de făcut: era naș de botez! Așa că, alături de soția lui, s-a ocupat și de organizare, că doar era implicat nu numai emoțional.

Șampania și băuturile fine au curs cascadă, iar mâncărurile alese au ”mângâiat” papilele gustative ale invitaților. Care aveau să se încingă la dans, iar dedicațiile au apărut precum ciupercile după ploaie. Și au început să ”zboare” bănișorii. Vali Vijelie a fost mâna de aur pentru muzicanți. Câte 1.000 de euro de formație a ”aruncat”, din start, manelistul, apoi i-a ”condimentat” pe cântăreți cu sute de lei, la fiecare dedicație.

Și pe Nuțu Cămătaru l-au uns la inimă lăutarii, dar Ionuț Cercel parcă a avut ceva aparte, așa că a primit ”respectul” temutului interlop în euro, pe loc. Petrecerea a curs mult și bine. Ultimii invitați s-au retras în zorii zilei de sâmbătă!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Ce vrea să facă Anisia Gafton cu cei 128.000 de euro câştigaţi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Pentru mine premiul…”

28 November 2022 at 18:11

Anisia Gafton este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate actrițe de stand-up din România. A devenit celebră după ce a participat la mai multe emisiuni Tv, iar curajul de care a dat dovadă pe tot parcursul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” i-a convins pe telespectatori că ea merită să câștige marele premiu. După trei luni petrecute în jungla din Dominicană, blondina a plecat acasă cu 128.000 de euro. Acest detaliu este deja cunoscut, iar acum mulți se întreabă ce planuri are cu banii.

Ce planuri are Anisia Gafton cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Anisia Gafton radiază de fericire după ce a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Actrița a reușit să rămână în joc și să facă față tuturor provocărilor din Dominicană. A dovedit că își poate înfrunta temerile și că se poate adapta la condiții extreme până la final, astfel că a intrat în posesia premiului cel mare.

La începutul competiției, „Regina junglei” nu a vrut să lase loc de speculații și a mărturisit că nu s-a gândit ce o sa facă cu banii dacă o să câștige. Acum pentru că acest lucru s-a întâmplat, blondina a recunoscut faptul că își dorește să investească cei 128.000 de euro în lucruri care o vor ajuta pe viitor. Cel mai probabil, Anisia Gafton își va deschide o afacere, însă nu exclude nici răsfățul și se gândește deja să meargă în vacanțe și la shopping.

„Chiar nu m-am gândit la ora actuală…cred că în ceva serios și care să mă ajute pe viitor, vacanțe, pantofi, haine…”, a mărturisit Anisia pentru ego.ro

Anisia Gafton a fost desemnată câștigătoare la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Ce înseamnă pentru Anisia, premiul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Totodată, Anisia a declarat că le mulțumește tuturor celor care au susținut-o. Pentru ea, premiul semnifică recunoașterea tuturor eforturilor pe care le-a depus în Dominicană.

„Mă simt extraordinar. Nu-mi vine să cred că am câștigat. Mă simt recunoscătoare față de toți cei care m-au susținut. Le mulțumesc pe aceasta cale. Pentru mine premiul este o recunoaștere a eforturilor mele fizice și psihice. Și mă bucur enorm!”, a mai mărturisit Anisia Gafton după ce a fost numită câștigătoare.

Anisia Gafton înainte de competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”
articolul original.

Cabral Ibacka, adevărul despre show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: “Sunam la miliție!”

28 November 2022 at 16:01

Cabral Ibacka dă tot din…junglă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO! Simpaticul prezentator al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” întocmește bilanțul unui sezon plină de intrigă, după ce competiția și-a decernat câștigătoarea. Anisia Gafton a fost încoronată regina competiției, după ce i-a devansat în finală pe Giani Kiriță și Levent Sali. Concurenții se schimbă, însă gazda proiectului de la PRO TV rămâne, iar Cabral demonstrează involuntar de ce trustul din Pache Protopopescu îl păstrează de la începuturi.

În nota umoristică tipică, vedeta vorbește despre provocările apărute în desfășurarea filmărilor emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cabral se declară coechipierul concurenților, pe care încearcă să îi ajute dacă are ocazia, însă profită din plin de titulatura de moderator. Comparativ cu vedetele antamate să se lupte pentru titlul show-ului, Cabral poate petrece timp alături de familie. Atât el cât și partenera Adela Popescu, pe care entertainerul o percepe ca fiind mai mult decât o simplă colegă.

Cabral Ibacka întocmește bilanțul celui mai recent sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Foto: captură video)

Cabral, despre relația pe care o are cu Adela Popescu: „Trece de zona de colegi!”

CANCAN.RO: Cabral, cum reușești să nu fii părtinitor? Mă gândesc că la un moment dat te atașezi și tu de unii dintre ei…

Cabral Ibacka: De toți. Ori de toți, ori de niciunul! Treaba e foarte simplă, respect efortul oricărui om, am făcut sport de performanță și atunci când un om în orice fel de domeniu face performanță, luptă pentru a ajunge undeva, cred că trebuie respectat și trebuie apreciat. Deci cumva n-am cum să țin cu nimeni, decât cu toți. 

Cabral Ibacka a prezentat primul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Mihai Bobobete (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Cum e să ai coprezentatoare o fată, având în vedere că tu ai început cu Bobonete pe vremuri?

Cabral Ibacka: Mihail este un partener foarte bun, reușește să atingă niște zone de-ale comediei și de-ale parteneriatului în prezentare foarte mișto, însă în același timp și Adela are o experiență foarte mare, e foarte bună pe treaba ei.

Mai mult decât atât, sunt prieten și cu ea la fel cum sunt și cu Mihail. Și cumva trece de zona de colegi și intră în zona de prietenie atunci când facem emisiuni împreună. 

„Sunt niște oameni care au intrat de bunăvoie într-un experiment…”

CANCAN.RO: Vorbești zilnic cu familia când ești în Dominicană?

Cabral Ibacka: Când am fost acolo, am avut familiile cu noi, adică Andreea și copiii au venit cu noi, la fel Radu și restul familiei Vâlcan au fost alături de noi. Vorbim zilnic că suntem în aceeași casă. Dar desigur noi am plecat înainte și spre casă am plecat pe etape, prima oară a plecat familia. 

Cabral Ibacka a debutat „pe sticlă” în anul 1998, cu emisiunea „Roata de rezervă” (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Dar nu te simți puțin aiurea că cei din competiție stau acolo înfometați, nu văd cerul liber, tu stai la hotel, îți e bine?! Nu simți nevoia să empatizezi cu ei și să dormi pe jos?

Cabral Ibacka: Simt că sunt niște oameni care au intrat de bunăvoie într-un experiment, e voința și dorința și treaba lor, eu sunt acolo să îi ajut în caz că pot și-n caz că mă lasă regulamentul, mai mult de atât nu am ce să fac. Dacă era cineva ținut cu forța acolo sunam primul la miliție «vedeți că e domnul Alex Bogdan și vrea să plece acasă», dar nu e cazul!

( ACCESEAZĂ ȘI: CABRAL ÎI UIMEȘTE PE ROMÂNI CU DECLARAȚIILE SALE: “FIIND ATÂT DE PROST, NU AI CUM SĂ MĂ COPIEZI!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa Foto: Instagram @cabralibacka

articolul original.

Bancul începutului de săptămână | „Ești beat?”

28 November 2022 at 15:47

Bancul începutului de săptămână. Începe săptămâna cu un zâmbet pe buze! Spor la râs!

– Ești beat?
– Nu!
– Atunci spune-mi… care dintre eucariotele unicelulare din încrengătura metamonadelor și microsporidiilor nu au mitocondrii?
– Sunt beat!

Tipul singur care comandă mereu o sticlă de vin cu două pahare

Într-un restaurant intră un tip, se așază la o masă, cheamă ospătarul și comandă o sticlă de vin și două pahare.
Ospătarul aduce comanda și-l observă pe tip cum toarnă vinul în ambele pahare, bea dintr-un pahar, ciocnește paharele unul de celălalt, bea și din al doilea pahar.
Scena se repetă câteva zile la rând.
Curios, ospătarul nu rezistă și-l întreabă pe tip:
– Domnule, de ce beți din două pahare?
– Unul din pahare este al meu, celălalt este al prietenului meu, marinar, care este o mare sugativă. Acum e pe mare. Eu beau și pentru el.
Într-o zi intră tipul în local și comandă vinul și un singur pahar. Ospătarul presupuse că prietenul tipului a murit.
Îl întrebă pe tip:
– Domnule, a pățit ceva prietenul dumneavoastră?
– Prietenul meu nu a pățit nimic, eu am pățit, m-am lăsat de băut.

Citește și BANC | ȘEFUL ÎI SCRIE LUI BULĂ PE WHATSAPP: „SCRIE-MI UN BANC, CĂ MĂ PLICTISESC”

articolul original.

Mitoșeru face banii la ball-room! Prezentatorul lăsat fără emisiunea ”Se strigă darul”, de la Kanal D, a găsit soluția

27 November 2022 at 21:40

Mihai Mitoșeru s-a ”lipit” de eveniment! Sigur, prezentatorul are în spate o vastă experiență în domeniu, așa că invitația i-a venit ca o mănușă. Plus că este un nume în showbiz-ul autohton, așa că fericiți sunt și cei care l-au angajat. Mai mult, emisiunea ”Se strigă darul”, de la Kanal D, a fost suspendată anul acesta, așa că ”fie primit”! CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Mihai Mitoșeru a făcut istorie în cariera lui de prezentator. S-a impus prin stilul direct și deloc complicat, astfel că a devenit, rapid, unul dintre cei mai apreciați din showbiz. Însă ultima lui ”misiune” tocmai s-a încheiat fără preaviz. Nu din vina lui. La Kanal D și-a jucat rolul, până de curând, pentru că emisiunea ”Se strigă darul” a fost suspendată de boșii turci. Iar Mihai e pe tușă, acum. Sau în așteptare, pentru că, de la anul, este posibilă reîntoarcerea pe micul ecran, în același show.

Mihai Mitoșeru are emisiunea ”Se strigă darul”, de la Kanal D, suspendată și va prezenta Revelionul, la un ball-room de lângă București

”Se strigă darul” e suspendat, Mitoșeru face bani la ball-room

Până atunci, Mihai Mitoșeru nu poate sta cu mâinile în sân. Iar de curând i-a venit o ofertă, sigur, nu pe banii pe care-i ridica de la Kanal D, dar orice leuț e binevenit. Astfel, Mitoșeru va ”dirija” Revelionul la un ball-room de la Săbăreni, o localitate aflată de 20 de kilometri de București. Acolo unde, de altfel, participă, an de an, nume cunoscute din lumea muzicii de toate felurile, artiști, dar și oameni de afaceri.

Acolo au cântat, de-a lungul timpului, Adrian Minune, Sanfira, Alex Botea, ”Rechinii” sau Taraful Doina Munteniei. Și lista e lungă. Iar în calitate de prezentator, Mihai Mitoșeru ar încasa, potrivit surselor CANCAN.RO, aproximativ 1.000 de euro. Asta deși, de regulă, remunerația este de doar 500 de euro, însă Mitoșeru are marele atu al celebrității.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

A desființat-o pe Loredana, iar acum îl răsfață pe Tzancă! Manelistul dă petrecere faraonică la Predeal, alături de Marymar, iar surpriza vine de la…nevasta sosiei lui

27 November 2022 at 21:40

Tzancă Uraganu` face petrecere! Plănuiește una grandioasă, una faraonică. Se va întâmpla săptămâna aceasta, într-un restaurant de la Predeal, unde încăperea se va umple de invitații de renume, din breasla lui, dar și din alte domenii. Manelistul o va avea lângă el pe Marymar, iubita pe care o va lua de nevastă ”când o vrea Dumnezeu”. Nu s-a anunțat la microfon, deși tentația e mare, de atmosferă se va ocupa chiar…nevasta sosiei lui! CANCAN.RO are detaliile și vi le oferă, în exclusivitate.

Tzancă Uraganu` face paranghelie la Predeal, de Sf. Andrei! Se va întâmpla săptămâna aceasta, iar manelistul, Andrei Velcu, pe numele real, s-a pregătit temeinic. Și-a ”condeiat” lista invitaților și i-a anunțat. Numai nume grele au încăput acolo, iar de la brațul lui nu va lipsi iubita Marymar, nimeni alta decât femeia care a atras privirile la nunta lui Florin Salam (Vezi AICI detaliile). Marți e preconizată petrecerea, cu o zi înainte de Sf. Andrei, pentru ca la sfârșitul săptămânii, Tzancă să fie, din nou, sărbătorit: împlinește, pe 2 decembrie, 32 de ani!

Tzancă și Marymar, apariție spectaculoasă la nunta lui Florin Salam, de la Mamaia (Foto: CANCAN.RO)

Lavinia Ioana va cânta la petrecerea lui Tzancă Uraganu`

Pe lângă lista invitaților care vor călca pragul restaurantului din Predeal, Tzancă s-a ocupat și de artiștii care-i vor cânta la marea sărbătoare. Lavinia Ioana, alături de formația sa, a fost aleasa, pentru că fosta participantă la X Factor l-a impresionat (Vezi AICI detaliile). Mai mult, soțul ei, Bogdan, seamănă izbitor cu Tzancă Uraganu`, doar că-i lipsește barba.

Lavinia a cântat la evenimentul unde Tzancă a fost naș (Foto: Arhiva personală)
Lavinia i-a mai cântat lui Tzancă, la un eveniment unde manelistul a fost naș (Foto: Arhiva personală)

Să mai spunem că Lavinia este nimeni alta decât artista care a desființat-o pe Loredana Groza, după un incident petrecut în urmă cu mai mulți ani, la concursul X Factor. Atunci, ea s-a simțit nedreptățită la ultima ediție a emisiunii, așa că și-a spus nemulțumirile. În „horă” au intrat organizatorii, dar și Loredana Groza, care ar fi ”împiedicat-o”, oarecum, din drumul spre următoarea etapă. Ioana nici nu a apărut la TV, când a fost difuzată emisiunea, deși a participat la filmări. Supărată, tânăra a dat totul în vileag, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

A ajuns la cuțit de dragul lui BRomania! Anca Dinicu a tras tare la ”Teambuilding” și ”Haita de acțiune”, dar face Crăciunul în cârje

27 November 2022 at 21:40

„Teambuilding” este filmul românesc al recordurilor absolute, peliculă în care regizorul BRomania a mizat pe serviciile Ancăi Dinicu, colega sa de nădejde din echipa bucureștenilor. Se pare că Matei Dima a obținut rețeta succesului, Anca fiind distribuită și în următorul proiect al acestuia. Arta cere sacrificii, iar actrița o demonstrează din plin, pentru că a dus filmările de la „Haita de acțiune” într-un picior, la propriu. Asta reiese din interviul acordat de actriță, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Urmează momente nu tocmai plăcute pentru actriță, care se va opera cu o zi înaintea Crăciunului. Problemele medicale i-au tot dat târcoale, dar a amânat intervenția chirurgicală de amorul artei, dar și din considerentul de a nu-i strica organizarea prietenului și colegului BRomania.

Anca Dinicu n-a mai putut să evite bisturiul, văzându-se forțată să intre pe mâna medicilor. Într-o notă optimistă, vedeta speră să se recupereze până în primăvara lui 2023, când filmul va intra în cinematografe.

Anca Dinicu face declarații exclusive despre noul proiect cinematografic în care este implicată (Foto: captură video)

„Am un personaj pe nume Bucur și sunt într-o gașcă de băieți foarte faini!”

CANCAN.RO: Până organizează BRomania setul durează, nu-i așa, Anca?

Anca Dinicu: Durează fix cât trebuie, cât să fie bine. În primăvară cred că o să iasă „Haita de acțiune”, unde am un personaj pe nume Bucur și sunt într-o gașcă de băieți foarte faini, respectiv Cristi Pulhac, Alex Bogdan, Iancu Sterp și Matei Dima.

CANCAN.RO: Eu îți mărturisesc sincer că m-am speriat în momentul în care ți-am văzut „freza” pe story!

Anca Dinicu: Ai crezut că e «for real», nu? 

CANCAN.RO: Am crezut că s-a tuns a noastră, am și zis câți o fi luat să își dea jos podoaba capilară? 

Anca Dinicu a folosit o orteză pentru a duce la capăt filmările peliculei „Haita de acțiune” (Foto: Instagram)

Anca Dinicu: Nu, e perucă, dar arată foarte real.

CANCAN.RO: Dar ai face vreodată asta pentru un film, să te tunzi? 

Anca Dinicu: Da, aș face-o dacă merită, cu siguranță aș face-o. Și pe proiect, dar și financiar.

„Mă operez fix cu o zi înainte de Crăciun!”

CANCAN.RO: V-ați atașat atât de mult de Pulhac, de l-ați luat și în filmul ăsta?

Anca Dinicu: Da, e un om extraordinar, mi se pare că e ca un frate, un frate care te face să râzi și are o bucurie și energie minunate. E minunat Cristi!

CANCAN.RO: Mai am o întrebare, Crăciunul ăsta tot singură? 

Anca Dinicu: Singură cu un nou picior, o să stau acasă. 

Anca Dinicu urmează să se opereze la picior cu o zi înainte Crăciun (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Dar ce ai pățit? 

Anca Dinicu: A sărit rotula, e a patra oară când sare și pentru că nu mai am ligamentele o să urmeze o operație. Operația nu e foarte complicată, recuperarea este mai grea, dar Crăciunul ăsta o să fiu eu cu mine și cu noul meu picior, pentru că mă operez fix cu o zi înainte de Crăciun! 

CANCAN.RO: S-a întâmplat la filmări? 

Anca Dinicu: Nu, fix înainte de filmări, dar am terminat filmările cu orteză la picior.

( ACCESEAZĂ ȘI: ANCA DINICU, PROTAGONISTA FILMULUI „TEAMBUILDING”, CEA MAI NEOBIȘNUITĂ POVESTE CU UN FAN: „AM FĂCUT POZA CU CIORBA DE FASOLE ÎN GÂT” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

A fugit în Germania și s-a băgat la bătaie de ciudă că… Jador i-a furat iubita!

26 November 2022 at 21:40

Alex are 21 de ani și s-a băgat la bătaie, în galele RXF! Nu ar fi nimic neobișnuit pentru un tânăr care vrea să fie numit ”un bărbat adevărat”, doar că povestea lui este interesantă. Motivul pentru care a acceptat să intre în cușca de MMA este…celebrul Jador! CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate!

Alex Cruciat se pregătește să lupte cu Mario Fedor, la galele Next Fighter ale circuitului RXF, acolo unde pe listă s-au înscris nume cunoscute ale showbiz-ului autohton. Se va întâmpla chiar în prima zi a săptămânii viitoare, iar dacă se va impune, are mari șanse ca, în februarie, să ajungă printre ”stelele” competiției, la gala mare!

Jador, un mare cuceritor, de altfel, este motivul pentru care Alex a decis să se înscrie la galele RXF (Foto: Facebook)

Jador i-a ”furat” iubita, Alex a luat decizia: vrea să devină celebru!

Povestea de viață a lui Alex este mai mult decât captivantă. Are o vârstă fragedă, dar viitorul a început cu adevărat să și-l clădească acum mai bine de un an. Pleca la muncă în străinătate, să facă orice, să trăiască de pe o zi pe alta, doar pentru a reuși. ”Mi-am luat viața în mâini”, spunea el atunci când a ”gustat” și din plăcerile vieții din ringul MMA.

Alex a avut mai multe iubite, deși abia a ”sărit” de 20 de ani. Și toate i-au ”fugit” cu vedete ale showbiz-ului. Una dintre ele l-a părăsit pentru Jador! O ”invitație” la un clip realizat de cântărețul de muzică de petrecere a făcut-o pe iubita lui Alex să răspundă prezent. Iar de acolo… Povestește chiar tânărul rămas, atunci, cu buza umflată.

Alex Cruciat s-a băgat în cușca MMA pentru a deveni vedetă, după ce Jador i-a ”furat” iubita (Foto: Facebook)

”Am avut ghinion la toate iubitele! Mi le-au luat vedetele! Pe una dintre ele mi-a luat-o Jador!”, spune Alex, acum doar amuzat de situația prin care a trecut. Doar că acesta a fost motivul pentru care a ales să lupte. Vrea, musai, să ajungă și el cunoscut! ”Am zis și eu să vin aici, să mă fac vedetă!”, a punctat Cruciat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Daniel Buzdugan, în lacrimi cu gândul la una dintre cele mai de preț pierderi ale familiei sale: “A murit în primăvara asta și n-o s-o uit niciodată!”

26 November 2022 at 16:38

Invitatul săptămânii la podcastul „ALTCEVA” este nimeni altul decât matinalul de la Radio ZU, Daniel Buzdugan. Personaj dominat de bunătate și cumsecădenie, omul de radio a făcut dezvăluiri de suflet în cadrul interviului difuzat de la ora 19:00 pe canalul de YouTube „ALTCEVA cu Adrian Artene”. Colegul lui Mihai Morar a izbucnit chiar în lacrimi când și-a adus aminte de una dintre pierderile importante din familia sa. 

Daniel Buzdugan a vorbit plin de emoție despre moartea primului animal de companie pe care căminul său l-a găzduit. Este vorba despre o cățelușă adoptată de vedetă, care a părăsit această lume în primăvară. Momentul integral poate fi urmărit începând cu ora 19:00, în podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”, chiar AICI!

Daniel Buzdugan este cel mai recent invitat al lui Adrian Artene în podcastul „ALTCEVA”

„A murit în primăvara asta și n-o s-o uit niciodată!”

Adrian Artene: Te-ai gândit vreodată să îl urmezi pe Hristos? Poate în pelerinajele tale, te gândești «un an de pauză mă retrag în pustietate»?

Daniel Buzdugan: Da, mi-ar plăcea. Oricum, vacanțele le fac în zone liniștite, de multe ori în weekend mă duc cu câinele prin parcuri, prin păduri, uneori chiar îmi zic ai mei «să îți iei telefonul la tine»!

Daniel Buzdugan a izbucnit în lacrimi în timpul podcastului „ALTCEVA”

Adrian Artene: Te-am văzut în alte postări, tolănit lângă câine în iarbă…

Daniel Buzdugan: Leg câinele, pentru că e un cățel de vânătoare și el când simte vânat are o viteză de nu-l vezi. Și atunci îl leg, odată m-am trezit că nu mai era lângă mine, mi-a sărit inima.

Te îndrăgostești și numai cine n-are câine nu știe cât de pătimaș poți să fii sau cât de mult patos poți să fii în momentul în care ai un cățel.

Mi-a murit o cățelușă maidaneză, primul cățel al familiei, o cățelușă luată de pe un șantier. Fetița a murit în primăvara asta și n-o s-o uit niciodată, momentul în care am plecat la radio în dimineața respectivă o vedeam că suferă și se întindea spre mine.

M-am întors de vreo trei ori ca să îi mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-a oferit-o cățelul respectiv. Și când am venit după emisiune, m-am întors acasă, a mai trăit un pic și a murit Fetița, am dus-o și am îngropat-o. 

articolul original.

Bia Khalifa și Cornel Palade, față în față la ultima filmare pentru PRO TV! Cum s-a încheiat scandalul din junglă cu blondina obraznică?!

26 November 2022 at 12:00

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a încununat câștigătoarea, pe Anisia Gafton, vloggerița care a reușit să câștige simpatia publicului telespectator. Însă pe lângă laureata acestui sezon, au rămas în urmă o mulțime de intrigi din jungla dominicană, printre care și conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade. Cel din urmă a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, dacă a iertat-o sau nu pe blonda iute la mânie.

Modelul de pe OnlyFans a constituit unul dintre principalii factori de intrigă în emisiunea celor de la PRO TV. Fără a lua în calcul diferența de vârstă dintre ea și Cornel Palade, Bia Khalifa a adresat cuvinte injurioase actorului. În van, însă, deoarece înțelepciunea artistului a primat și iată că a putut trece ușor peste comportamentul colegei din junglă.

Cornel Palade face mărturisiri exclusive despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Foto: captură video)

„Era o putoare groaznică…”

CANCAN.RO: Cum a fost pentru dumneavoastră experiența din junglă?

Cornel Palade: Fierbinte, a fost o experiență fierbinte și la propriu și la figurat. A fost greu.

CANCAN.RO: De ce, care a fost considerentul?

Cornel Palade: În primul rând, mirosul din junglă, era o putoare groaznică, erau niște plante care puțeau grav și când stai lângă un miros urât ai o părere proastă despre tine, că puteai să stai într-un loc mai parfumat. Și asta îți coboară nivelul de percepție.

Cornel Palade a rezistat opt episoade în emisiunea de la PRO TV (Foto: Instagram) 

CANCAN.RO: Dar ce v-a mânat să acceptați această provocare, cu niște oameni care sunt mult mai tineri decât dumneavoastră, nu v-ați gândit că s-ar putea să întâmpinați niște probleme reale de sănătate acolo?

Cornel Palade: Nu, n-aveam ce probleme de sănătate să întâmpin, pentru că sunt bine cu mine. Și cu mintea stau foarte bine, sunt în regulă.

Adică eu de când mă știu sunt în alarmă permanent și asta e starea mea, deși la suprafață par un ocean liniștit, dedesubt apele sunt foarte adânci. 

„Ăsta e cel mai important lucru în viață, să știi să ierți!”

CANCAN.RO: Conflictele au fost pe bune sau doar pentru show?

Cornel Palade: La mine au fost pe bune.

Cornel Palade face dezvăluiri despre relația actuală cu Bia Khalifa (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Au existat și unele care nu au fost pe bune?

Cornel Palade: Nu știu, că nu m-am uitat la tot. 

CANCAN.RO: Dar pe Bia Khalifa ați iertat-o?

Cornel Palade: Da, normal, păi a trecut. Ăsta e cel mai important lucru în viață, să știi să ierți, restul nu contează.

( ACCESEAZĂ ȘI: CÂŢI BANI A LUAT CORNEL PALADE DE LA PRO TV PENTRU 8 EPISOADE LA SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. SUMA PARE DE NECREZUT )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
❌