ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Trotuar pentru…mașini!

23 June 2022 at 17:31

Se pare că regulile morale se schimbă. Acum avem trotuar și pentru autovehicule! Individul, posesor al mașinii în cauză, s-a gândit că este o idee bună să parcheze direct pe trotuar, blocând astfel posibilitatea de a trece pe acesta. Tupeul este la el acasă pentru unii sătmăreni!

articolul original.

Arteziana, transformată în baie comunală

21 June 2022 at 16:45

Odată cu venirea caniculei, arteziana din Centrul Nopu se transformă într-o adevărată baie comunală. Așa cum este și în cazul acestor tinere, care par a fi de etnie romă, filmate fotografiate acum câteva zile de un sătmărean. Se poate observa cum tinerele intră îmbracate (nici nu avea cum altfel) sub dușul răcoritor și, cel mai important, gratis. La un moment dat, tinerele, încurajate de pe margine de niște persoane ce păreau mai în vârstă, dau senzația că doresc chiar să se spele, nu doar să se răcorească, dar probabil și-au dat seama că nu au săpun și șampon, motiv pentru care, după circa un minut au renunțat la duș. Desigur, nu trebuie să punem în balanță dacă tinere despre care facem vorbire aici au procedat bine sau nu. Pentru că nu doar ele au făcut baie sub arteziana din Centru. Însă ne putem întreba dacă este permis acest lucru. Măcar atât…

articolul original.

Ce au de împărțit oșenii după ce vin acasă din străinătate

20 June 2022 at 15:05

Încă nici nu a început bine sezonul vacanțelor că în cluburile sătmărene au început scandalurile. Protagoniști sunt tineri din Țara Oașului, marea majoritate venitți recent din străinătate, care s-au luat la pumni și la picioare într-un local din municipiul Satu Mare. Au intervenit polițiștii și mascații și i-au temperat. Dar nu de tot. În drum spre casă, într-o benzinărie, s-au luat iar la îmbrânceli și la înjurături, și doar intervenția rapidă a polițiștilor i-a făcut ca scandalul să nu degenereze.


Nu este pentru prima dată când oșenii se iau la pumni și picioare după ce vin acasă din străinătate. Astfel de scandaluri au avut loc aproape în fiecare vară. Și atunci se naște întrebarea: ce au de împărțit oșenii după ce vin acasă din străinătate?

articolul original.
  • There are no more articles
❌