ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

„Johnny contra Amber: Procesul din SUA”, în premieră pe TLC. Programul de difuzare

28 October 2022 at 16:00

Când este difuzat „Johnny contra Amber: Procesul din SUA” pe TLC

Primul episod al serialului-documentar investighează tabăra lui Depp, echipa sa dezvăluind detaliile copilăriei sale pline de abuzuri și ale dependenței de droguri în fața întregii lumi. Avocații actorului sunt urmăriți în timp ce se pregătesc să o interogheze pe Amber Heard, prezentând o versiune alternativă a desfășurării evenimentelor, care îl indică pe clientul lor ca fiind chiar el victimă a violenței domestice.

Depp este una dintre cele mai mari celebrități ale generației sale, însă reputația sa este pătată după ce a pierdut un proces de defăimare în Londra, judecătorul decizând că jurnaliștii îl pot denumi în mod justificat „bătăuș de soții”. Johnny pune totul în joc atunci când se o înfruntă pe fosta sa soție, Amber Heard, în instanțele din SUA, acest efort având scopul de a-i spăla imaginea. Cu acces exclusiv la echipa sa juridică, emisiunea include filmări din culise și relatări de primă mână în legătură cu desfășurarea acestui proces juridic înverșunat. Astfel, sunt dezvăluite detalii edificatoare ale luptei resimțite în această căsnicie disfuncțională și turbulentă dintre cele două vedete.

US-COURT-DEPP-HEARD

„Johnny contra Amber: Procesul din SUA”, program de difuzare pe TLC

Cel de-al doilea episod urmărește perspectiva lui Heard, incluzând pentru prima dată în fața camerelor și descrierea detaliată a unei presupuse agresiuni sexuale, dar și felul în care susținătorii lui Depp au atacat-o fără milă pe rețelele sociale. Heard a fost forțată să se prezinte în instanță de către fostul său soț, un simbol al Hollywood-ului. Documentarul analizează relatarea lui Heard în legătură cu turbulenta lor căsnicie, ea încercând să dovedească faptul că unul dintre cei mai iubiți actori din lume a fost un soț violent și abuziv.

Fiind urmărită de publicul din întreaga lume, Heard s-a prezentat în sala de judecată și a descris pentru prima dată acuzațiile grave de agresiune sexuală într-un mod extrem de descriptiv, fapt care a dus la denigrarea sa pe rețelele sociale. Acest episod urmărește povestea din spatele meme-urilor virale, dar și a femeii pe care oamenii au ales să o urască, dar care a decis să continue să lupte.

Documentarul „Johnny contra Amber: Procesul din SUA” este difuzat pe TLC duminică, 30 octombrie 2022, de la ora 22:00.

Program TLC, duminică:

22:00 – Johnny contra Amber: Procesul din SUA: Povestea lui Johnny

23:00 – Johnny contra Amber: Procesul din SUA: Povestea lui Amber

Pe de altă parte, despre scandalul dintre cei doi actori s-a făcut și un film, „Hot Take: The Depp/Heard Trial”, care a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie.

articolul original.
  • There are no more articles
❌