ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Fiul lui Arșinel e încă dărâmat! CANCAN.RO are imaginile durerii! Maestrul s-a stins acum aproape două luni

16 November 2022 at 21:40

Alexandru Arșinel a murit! A fost vestea tristă a zilei de 29 septembrie, când marele actor pierdea lupta cu o boală chinuitoare și lungă. Avea 83 de ani. A lăsat, în urma lui, multă durere. Familia, prietenii, cei care l-au admirat pe scenă și pe micile ecrane. Bogdan, unul dintre copiii lui, încă nu-și revine. Pare chiar dărâmat. CANCAN.RO are imaginile care exprimă multă suferință și vi le prezintă, în exclusivitate.

Bogdan a ținut enorm la tatăl lui, maestrul Arșinel. A fost lângă el în anii de suferință, atunci când boala actorului se agravase. L-a ajutat cu ce a putut, îl vedea des. Arșinel ajunsese la azil, iar vizitele nu au mai putut fi la ordinea zilei. Cel care a înveselit milioane de români cu umorul lui se stingea, lăsând o tristețe enormă în urmă. Și suferință. Bogdan este printre cei care încă îl plâng.

Bogdan Arșinel, fiul marelul maestru care a murit acum o lună și jumătate, încă nu și-a revenit (Foto: CANCAN.RO)

Paparazzii CANCAN.RO l-au întâlnit, în traficul din Capitală, pe fiul lui Alexandru Arșinel. Bogdan a afișat o mină tristă, gânditoare, la volanul mașinii sale. Cu țigara în mâna-i scoasă pe geam, bărbatul a călcat lent accelerația. Traficul l-a blocat, pe alocuri, moment în care s-a frecat la ochi, apăsat. Drama pierderii tatălui pe care l-a iubit încă nu a dispărut. Chiar dacă viața va merge înainte pentru el.

Chinul prin care a trecut Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel se confrunta de mulţi ani cu probleme grave de sănătate. În 2013, actorul a suferit o intervenție chirurgicală de transplant renal, pentru ca apoi să fie diagnosticat cu diabet zaharat și cu hipertensiune arterială.

Și problemele de sănătate au continuat. Arșinel avea montat un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii.

Bogdan Arșinel i-a fost un adevărat sprijin fostului mare actor al scenei românești (Foto: CANCAN.RO)

În luna iunie, ajungea la un azil, apoi a fost adus de urgență, cu ambulanța, la spital. I s-au descoperit grave probleme medicale, astfel că prognosticul doctorilor a fost rezervat.

După ce starea de sănătate a maestrului teatrului românesc s-a agravat, a ajuns la secția de Terapie Intensivă. Avea să-și dea acolo ultima suflare. A fost înmormântat pe 2 octombrie, la cimitirul Bellu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Alexandru Arșinel a murit. Actorul avea 83 de ani

29 September 2022 at 17:05
image

Marele actor Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, după ce în ultimii ani a avut mai multe probleme de sănătate. Director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, Arşinel a jucat în filme şi piese de teatru de comedie, fiind cunoscut pentru lunga colaborare Stela Popescu.

Actorul Alexandru Arşinel fusese internat la Spitalul Universitar din Capitală, la mijlocul lunii septembrie, din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond, s-a anunțat la acel moment, conform observatornews.ro.

articolul original.
  • There are no more articles
❌