ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Conor McGregor i-a închis gura lui Floyd Mayweather la cinci ani distanță de lupta din Las Vegas! Ce a transmis irlandezul + propunerea lui Money

22 September 2022 at 20:30
image

Potrivit BBC.com, Floyd Mayweather l-ar fi chemat în ring pe Conor McGregor la cinci ani distanță de confruntarea din Las Vegas. 

„Nu știu dacă va fi o expoziție sau o luptă reală. Personal, aș prefera una reală.”, au fost cuvintele lui Floyd "Money" Mayweather pentru Daily Mail, conform sursei anterior menționate.

Însă, Conor McGregor a tratat oferta luptătorului retras din activitate cu indiferență. "Notoriul" a postat pe rețelele social media o poză când i-a prins o lovitură în figură lui Mayweather în lupta din 2017 cu mesajul "nu sunt interesat".

Cât s-a câștigat de pe urma luptei Mayweather - McGregor 

Potrivit talksport.com, Floyd Mayweather a plecat cu aproximativ 280 milioane de dolari (281 milioane de euro) în urma luptei cu Conor McGregor din 2017, susținută în Las Vegas.

Luptătorul irlandez a obținut doar 130 milioane de dolari (131 milioane de euro), a informat aceeași sursă, chiar dacă luptătorul ar fi spus că a câștigat 100 milioane de dolari (101 milioane de euro).

Talksport a mai scris că Floyd Mayweather, care nu degeaba a fost poreclit "Money" sau "The Money Maker", a obținut 500 milioane de dolari (501 milioane de euro) de pe urma a două meciuri fantastice: cel împotriva lui McGregor și victoria împotriva lui Manny Pacquaio, care a făcut înconjurul lumii.

articolul original.
  • There are no more articles
❌