ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Gafă ireală a lui Neuer în meciul cu Eintracht Frankfurt! Bayern conducea cu 5-0, dar adversarul i-a furat mingea și a marcat! A înscris și Mane

5 August 2022 at 20:27
image

Campioana Germaniei s-a întâlnit cu câștigătoarea trofeului Europa League în prima etapă a noului sezon din Bundesliga. Bayern s-a „distrat” pe terenul lui Eintracht Frankfurt, marcând nu mai puțin de cinci goluri în prima repriză. 

Scorul a fost deschis de Kimmich, în minutul 5, iar Pavard a mărit avantajul în minutul 11. Sadio Mane, aflat la primul său meci în Bundesliga, și-a trecut numele în dreptul marcatorilor în minutul 29, după o pasă bună a lui Muller, iar șase minute mai târziu înscria și Musiala. Serge Gnabry a marcat și ultimul gol al primei reprize, din pasa aceluiași Muller. 

SAIDO MANE!!!

His first goal in the Bundesliga for Bayern ???? pic.twitter.com/MjNj6wi5A5

— ESPN FC (@ESPNFC)
August 5, 2022

Gafă colosală a lui Manuel Neuer 

În a doua repriză, Manuel Neuer a comis o mare eroare, ce a dus la marcarea unui gol de către oaspeți. Cunoscut pentru jocul său de picior și ieșirile din careul de 16 metri prin care se pune în situații la limită, portarul neamț a fost „taxat” de Kolo Munai pentru aroganța sa, adusă probabil și datorită scorului copleșitor. 

Fundașul lui Bayern i-a returnat mingea portarului, aflat la marginea semicercului, în timp ce Munai făcea pressing. Neuer a preluat balonul în apropierea adversarului și a încercat să schimbe direcția, însă a fost deposedat de Kolo Munai, care nu a avut probleme în a marca. 

Oh no Neuer ????

Frankfurt get one back. pic.twitter.com/0iJb3CKiVu

— ESPN FC (@ESPNFC)
August 5, 2022

Bayern a mai marcat o dată până la final, prin același Musiala, care a înscris în minutul 83, din pasa lui Sane. 

articolul original.
  • There are no more articles
❌