ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

55 de litri de alcool şi 3800 de ţigarete urmau să fie introduse ilegal în România

7 July 2022 at 13:40
image

55 de litri de alcool şi 3800 de ţigarete urmau să fie introduse ilegal în România!

În data de 06 iulie a.c., în jurul orei 18.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean român în vârstă de 29 de ani, la volanul unui microbuz, înmatriculat în Republica Moldova.

55 de litri de alcool şi 3800 de ţigarete urmau să fie introduse ilegal în România

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control a descoperit în bagajele existente 3.800 de ţigarete şi aproximativ 55de litri de băuturi alcoolice, fără documente de provenienţă. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bunurile aparţin şoferului microbuzului.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării produselor accizabile, în valoare totală de 3.110 de lei, persoana fiind sancționată de către Autoritatea Vamală cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 de lei.

Urmărit de Interpol pentru furt, reţinut de poliţiştii de frontieră botoşăneni

Urmărit de Interpol pentru furt, reţinut de poliţiştii de frontieră botoşăneni! Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat în vederea arestării, de autorităţile din Rusia, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt pe teritoriul acestui stat.

În data de 06 iulie a.c., în jurul orei 17.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în România, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 57 de ani, pasager al unui autoturism înmatriculat în România.

articolul original.
  • There are no more articles
❌