ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Satul din România în care nu s-a născut niciun copil timp de 47 de ani. Câți localnici există acolo

24 November 2022 at 17:51
image

În România există un sat în care timp de 47 de ani nu s-a născut niciun copil. Oamenii locului duc o viață liniștită și lipsită de griji. Unde se află localitatea și câte suflete adăpostește în acest moment.

O localitate uitată de timp și de lume a atras atenția tuturor, după ce s-a aflat că timp de 47 de ani niciun nou-născut nu a mai văzut lumina zilei. Oamenilor nu le-a venit să creadă că există astfel de locuri în România, tocmai de aceea au început să meargă să viziteze cătunul din Transilvania.

Unde se află satul în care nu s-a născut niciun copil timp de 47 de ani

La 12 kilometri de Sighișoara se află un sat uitat de lume, Șapartoc. Oamenii locului au parte de o viață simplă, mulți dintre ei fiind deja trecuți de a doua tinerețe. Dacă te-ai aștepta să dai de zeci de persoane, ai bine, în momentul în care vei intra în Șapartoc, vei putea descoperi numai 25 de suflete.

Deoarece nu există foarte multe persoane în zona respectivă, toți au rămas surprinși în momentul în care Andreea și Radu au luat decizia de a se muta în cătunul uitat de lume. Cei doi s-au bucurat de intimitatea pe care locul le-o oferă și au adus pe lume un băiețel frumos și sănătos.

Radu este cel care a pus bazele unei case foarte frumos decorate, după ce s-a bucurat de o moștenire venită din partea unei rude îndepărtate. Zian Moldovan este numele fiului celor doi îndrăgostiți, iar în momentul în care a venit pe lume anul trecut în luna decembrie, locuitorii au rămas uimiți.

În Șapartoc există în acest moment trei biserici recunoscute, una reformată, una catolică și una ortodoxă. În trecut, localitatea era plină de oameni, înregistrând peste 800 de suflete, însă, treptat, lucrurile s-au complicat iar mulți au preferat să plece către cel mai apropiat oraș.

articolul original.
  • There are no more articles
❌