ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 8 February 2023TVmania

America Express 2023. Cine a câștigat imunitatea și al doilea bilet spre Guatemala. „Incredibil! Nu ne-a venit să credem”

8 February 2023 at 07:43

Cine a câștigat imunitatea la America Express – 7 februarie 2023

O nouă ediție a emisiunii America Express a fost difuzată aseară, 7 februarie 2023, la Antena 1, iar concurenții s-au întrecut pentru a câștiga cea de-a doua imunitate din această săptămână. Miza a fost cu atât mai importantă cu cât imunitatea venea la pachet și cu un bilet garantat spre etapa din Guatemala.

În ediția de aseară, echipele au făcut cunoștință cu practicile oculte ale poporului Mexican și au făcut o incursiune în latura spirituală a locurilor, în goana după a doua imunitate a acestei etape. A fost un drum greu, presărat cu multe momente tensionate, emoții și situații dificile, scrie a1.ro.

Pe măsură ce au dus la capăt fiecare misiune, concurenții au ajuns rând pe rând la Irina Fodor, însă doar o echipă se putea bucura de victorie. Așadar, echipa care a câștigat imunitatea la America Express, aseară, 7 februarie 2023, a fost cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Etapa a cincea, Baby! Ești nebun la cap?! Incredibil! Nu ne-a venit să credem”, a declarat extrem de entuziasmat Nelu Cortea.

cine-a-castigat-imunitatea-la-america-express–7-februarie-2023-5

Cine a câștigat cea de-a doua amuletă din această săptămână

Ediția de aseară a început cu cel de-al doilea joc de amuletă din această săptămână. Cele trei echipe care s-au calificat au fost formate din Jean și Dinu Gavrul, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda.

Jocul s-a desfășurat chiar în inima junglei, în Catemaco, orașul sfânt pentru civilizația antică a indigenilor olmeci. Pulsul aventurii a crescut, așadar: concurenții s-au avântat în hățișul junglei, călătorind, în același timp, în lumea legendelor străvechi, pentru a rezolva provocarea lansată de Irina.

După ce au îndeplinit probele, echipa care a câștigat amuleta de la America Express, aseară, 7 februarie 2023, a fost cea formată din Puya și Melinda, care au și dictat ordinea în care concurenții au plecat în cursa pentru imunitate.

cine-a-castigat-imunitatea-la-america-express–7-februarie-2023-1-1

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

articolul original.

Survivor România 2023. Suspans în lupta dintre Faimoși și Războinici. Cine sunt cei 7 concurenți propuși spre eliminare

8 February 2023 at 07:31
image

Jocul pentru imunitate la Survivor România – 7 februarie 2023

În ediția de marți seară a avut loc al doilea joc pentru imunitate al săptămânii la Survivor România 2023. Cu un scor de 10 la 4, Faimoșii au reușit să câștige imunitatea, după ce Remus s-a impus pe teren, în fața lui Robert.

Marți seara, Andrei Krișan a obținut colanul de imunitate din echipa Războnicilor. La fete, Alexandra Porkolab nu a putut participa din cauza accidentării, nu a putut fi nominalizată și nici a putut face nominalizări. Andreea Moromete este cea care a primit colanul de imunitate personală.

Cine sunt Războinicii nominalizați la Survivor – 7 februarie 2023

Consiliul de nominalizare a început cu multe nemulțumiri din partea lui Robert, care le-a adus mai multe acuzații Faimoșilor. Nominalizarea colectivă a tribului Războnicilor a fost Codruța. Alexandra Ciomag și Andrei Neagu sunt nominalizările făcute de purtătorii de colan de la Războinici.

Bianca Patrichi, Remus Boroiu (ambii, în urma votului colectiv), Kamara (votat de Ada, deţinătoarea totemului feminim de imunitate) și Carmen Grebenișan (votată de DOC, deținătorul totemului masculin de imunitate) sunt nominalizații de la Faimoși, din ediția trecută, cea de luni, 6 februarie.

Astfel, după ce săptămână trecută au pierdut doi coechipieri – Vica Blochina, care a fost eliminată; Jorge, descalificat din cauza accidentării -, Faimoşii riscă o nouă pierdere.

Eliminarea va fi anunţată în ediţia de miercuri seară, pe 8 februarie, scrie gândul.ro. Celor 4 nominalizaţi din tabăra lor li s-au alăturat alţi 3 nominalizaţi din tabăra Războinicilor.

Regulile s-au schimbat la Survivor România 2023

Aproape de mijlocul sezonului din 2023 al emisiunii Survivor România, regulile jocului s-au schimbat. Noul sistem de joc se anunță intens.

„După Jocul de Imunitate colectivă, tribul care pierde, merge spre Imunitatea personală. Venim în Consiliu. Nu deschidem liniile de vot. Dacă același trib pierde, purtătorii de colan nu mai fac nominalizări, ci tribul face o nominalizare colectivă”, a anunțat Daniel Pavel.

Cu alte cuvinte, atunci când un singur trib pierde ambele jocuri, vor fi câte patru nominalizați la vot. Dacă, în schimb, cel de-al doilea trib pierde, atunci în cea de-a doua zi se va urma, la indigo, parcursul primei zile și șase ajung concurenți să fie la votul publicului.

Sursa foto: Instagram

articolul original.
Ieri — 7 February 2023TVmania

America Express, 7 februarie 2023. Puya și Melinda se cazează în casa unui vrăjitor. Reacția artistului

7 February 2023 at 11:30

Puya și Melinda se cazează în casa unui vrăjitor la America Express – 7 februarie 2023

America Express continuă în această seară cu incursiunea în latura spirituală a locurilor, care-i va purta pe concurenți către un ceremonial de eliberare a regretelor trecutului. Pentru unii dintre concurenți, aventura este și mai intensă, trecând de la magia purificării la întâlnirea cu personaje controversate din lumea ocultismului. Astfel, Puya și Melinda au parte de o cazare surprinzătoare: vor dormi în casa unui vrăjitor!

Din vorbă-n vorbă, mi-a spus că familia lui este una de vrăjitori. Tatăl lui era vrăjitor, iar el la fel. Cu siguranță că avea gândurile încurcate”, a concluzionat Puya, după o discuție lungă la ceas de seară cu gazda sa, care i-a făcut o dezvăluire șocantă.

Primele trei echipe care vor ajunge la Irina după desăvârșirea ritualului magic vor intra la jocul de amuletă, desfășurat chiar în inima junglei, în Catemaco, orașul sfânt pentru civilizația antică a indigenilor olmeci. Pulsul aventurii crește, așadar: concurenții se vor avânta în hățișul junglei, călătorind, în același timp, în lumea legendelor străvechi, pentru a rezolva provocarea lansată de Irina.

Cursa continuă cu o misiune din aceeași lume a spiritualității, la capătul căreia echipa aflată pe locul întâi va câștiga a doua imunitate. Cum vor trece echipele de vedete prin aceste provocări inedite, cine va câștiga amuleta, dar și ce echipă li se va alătura lui Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, primind protecția care garantează trecerea în etapa din Guatemala telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

america-express-editia-15_11

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au câștigat imunitatea

După un traseu istovitor, punctat de misiuni desfășurate pe plajele din Golful Mexicului, echipele de vedete au ajuns la Irina Fodor la diferențe mari de timp. Nu mai puțin de patru ceasuri s-au scurs între momentul sosirii primei echipe, alcătuite din Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, care au reușit să salveze de la topire 16 kilograme de gheață, și momentul la care a ajuns ultima echipă, cea formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan. De menționat, însă, că tot ele au fost cele care au reușit să care cea mai mare cantitate de gheață, 19 kilograme, avansând astfel un loc în clasament!

Dacă Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla s-au îndreptat apoi spre confortul cazării la hotel, ceilalți concurenți au fost inițiați într-o practică ocultă: după o ședință de tarot pe scena Teatrului Municipal din San Andreas Tuxtla, au primit rețetele unor poțiuni misterioase, pregătindu-se pentru un ritual de magie pe care telespectatorii îl vor descoperi în ediția de diseară.

Ovidiu-Buta-si-Joaquin-Bonilla-castigatori_editia-14_2

Sursa Foto: Antena 1

articolul original.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi revin la Kanal D cu „Roata norocului”

7 February 2023 at 11:27

“Surprizele se vor ține lanț, așa cum v-am obișnuit de atâta vreme. Primele vedete care se vor afla  în fața dumneavoastră vor fi Lucian și Augustin Viziru. Doi frați fantastici care au misiunea să îmblânzească Roata și să atragă norocul de partea lor. Dar cum se vor descurca până la urmă rămâne de văzut!”, spune Bursucu. 

Provocările puzzle-ului, emoțiile care însoțesc fiecare întâlnire a concurenților cu Roata, muzica bună, glumele în cascadă, bucuria câștigurilor uriașe sunt ingredientele nelipsite, care îi vor ține în continuare pe telespectatori în fața micilor ecrane.

“Lume, lume! Revenim cu râsul molipsitor și cu relaxarea atât de necesare înainte de începerea unei noi săptămâni! Fiți cu ochii pe Roata Norocului!”, a adăugat Ana-Maria Barnoschi.

Bursucu, dezvăluiri neașteptate despre banii pe care-i primește de la Kanal D. Ce sacrificii face pentru televiziune
articolul original.

America Express 2023. Echipa care a câștigat imunitatea și biletul spre Guatemala. „Vai, ce durere a fost în sufletul nostru”

7 February 2023 at 07:42

Cine a câștigat imunitatea la America Express – 6 februarie 2023

Echipele de la America Express au luptat până la epuizare să câștige imunitatea, aseară, 6 februarie 2023. Această imunitate era cu atât mai specială cu cât oferea echipei câștigătoare un bilet garantat spre Guatemala. Așadar, având în vedere miza, concurenții au avut misiuni exprem de grele. Aceștia au fost nevoiți să care blocuri uriașe de gheață, prin arșița Mexicului, la finalul cursei cantitatea de gheață rămasă fiind esențială.

Ei au fost nevoiți să se cazeze cu un bloc imens de gheață, dar și să facă diferite probe în vremea toridă și au apelat la diferite tehnici, unele demonstrându-se mai eficiente decât altele. Cele 7 echipe au fost anunțate încă de la început că va fi esențială cantintatea de gheața cu care se vor întoarce, iar acest detaliu a provocat schimbări majore în clasament, scrie a1.ro.

Cine-a-castigat-imunitatea-la-America-Express-–-6-februarie-2023-12

Clasamentul a fost răsturnat în funcție de cantitatea de gheață cu care echipele au ajuns la Irina Fodor. Așadar, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost ultimele, cu 19 kg de gheață, urmate de Scărlătescu și Doina cu aproape 14 kg de gheață, așa că ei au trecut pe ultimul loc. Frații Gavril au ajuns pe locul patru cu 4 kg de gheață, iar în urma lor au fost Puya și Melinda, dar pentru că aceștia au reușit să păstreze 13 kg de gheață au trecut în fața lui Jean și Dinu.

Locul trei a fost ocupat de Bordea și Cortea cu 7 kg, Bie și Mikey au reușit să ajungă cu 12 kg, iar pe primul loc s-au situat Ovidiu și Joaquin, care au ajuns la Irina Fodor cu 16 kg de gheață. Așadar, cei doi au câștigat imunitatea, dar și biletul spre Guatemala.

cine-a-castigat-imunitatea-la-america-express–6-februarie-2023-9

Cât de dureros e! Că alergi în halul ăla doar în speranța să ai un duș. Vai, ce durere a fost în sufletul nostru”, a mărturisit Bie Adam, care s-a calificat pe locul 2.

Să ajungem în Guatemala e o validare. E o validare că suntem o echipă puternică, că nu ne mai gândim să o lumă ușor ușor”, a declarat Joaquin. „Cât de ciudat o să sune, pentru noi acum începe competiția”, a adăugat și Ovidiu.

Ce să-i bați, mă, p-ăștia, că între ei și noi erau patru ore!” a spus Cătălin Scărlătescu.

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

articolul original.

Survivor România 2023. Patru noi Faimoși au fost propuși pentru eliminare. Anunțul făcut de Daniel Pavel

7 February 2023 at 07:38

Jocul pentru imunitate la Survivor România – 6 februarie 2023

În ediția de luni seară a avut loc un nou joc pentru imunitate la Survivor România. Cu un scor de 10 la 6, Războinicii au reușit o victorie esențială, iar Codruța a admis: ”Mă bucur foarte tare. Este un sentiment superb, de nedescris”.

Prin urmare, Faimoșii au fost nevoiți să se lupte pentru a vedea cine câștigă colanele de imunitate, iar la consiliu au făcut nominalizări pentru eliminare.

Ada și DOC au câștigat colanele de imunitate: ei nu au putut fi nominalizați pentru eliminare în cadrul consiliului. În schimb, fiecare dintre cei doi a nominalizat un coleg de echipă pentru eliminare. 

În cadrul consiliului, Daniel Pavel a venit cu o veste bună pentru concurenți. Aceștia vor primi săptămânal provizii de hrană, indiferent de care vor fi rezultatele jocului. 

“Ambele triburi, pe insulele voastre, veți primii provizii, o dată pe săptămână un kilogram de orez și jumătate de litru de ulei, aceeași cantitate pentru ambele triburi, indiferent de rezultatul jocului”, a anunțat prezentatorul, citat de fanatik.ro.

Daniel Pavel

Patru concurenți de la Faimoși, propuși pentru eliminare

În ediția de luni seară, 6 februarie 2023, patru concurenți din tabăra Faimoșilor au fost nominalizați pentru eliminare. Astfel, Bianca Patrichi a fost nominalizată din partea întregii echipe, la fel și Remus Boroiu, fiind egalitate de voturi. Apoi, Ada l-a nominalizat pe Kamara, iar DOC pe Carmen Grebenișan

Survivor România 2023. Patru noi Faimoși au fost propuși pentru eliminare. Anunțul făcut de Daniel Pavel (1)

În cadrul Consiliului, Daniel Pavel le-a explicat și cum va funcționa sistemul de joc.

După Jocul de Imunitate colectivă, tribul care pierde, merge spre Imunitatea personală. Venim în Consiliu. Nu deschidem liniile de vot. Dacă același trib pierde, purtătorii de colan nu mai fac nominalizări, ci tribul face o nominalizare colectivă”.

Practic, dacă un singur trib pierde ambele jocuri, vor fi câte 4 nominalizați la vot. În cazul în care, cel de-al doilea trib va pierde, atunci în cea de-a doua zi se va urma, la indigo, parcursul primei zile și vor ajunge 6 concurenți să fie la votul publicului.

Daniel Pavel, anunțul făcut după o lună în Republica Dominicană: „Au fost foarte, foarte multe emoții”

După o lună de zile de la debutul noului sezon Survivor România 2023, prezentatorul emisiunii a făcut câteva declarații emoționante. Daniel Pavel a vorbit despre emoțiile trăite atât de el, cât și de concurenți.

Nu doar eu, ci întreaga noastră echipă a trăit extrem de intens această lună ianuarie. Mie nu mi se pare că între 1 ianuarie și 1 februarie este doar o lună calendaristică. Au fost foarte, foarte multe emoții și până la urmă este ceea ce am promis. Am promis, am livrat.

Cel mai puternic reality show, iată-l livrat acolo, pentru că asta arată toate aceste întorsături de situație. Concurenții puși în fața unor provocări inedite, toate aceste lucruri își lasă cumva amprenta și asupra noastră și simt că am trăit mult mai mult și mai intens decât o singură lună”, a mărturisit Dan Pavel, citat de protv.ro.

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția de marți, 7 februarie 2023

Marți seară, 7 februarie, pe concurenții de la Survivor România 2023 îi așteaptă un nou joc pentru imunitate.

În doar câteva ore, triburile se întorc pe ringul de luptă, pentru cea de-a doua Imunitate. Ca urmare a unei egalități la votul de echipă, 4 Faimoși sunt deja în pericol. Vor reuși să întoarcă roata în această seară sau tot ei vor face o nominalizare? ”Suntem super pregătiți și super motivați”, va spune una dintre Războinice în această seară. Rămâne de văzut dacă așa este și dacă tribul este pregătit de un nou joc puternic.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

articolul original.
Before yesterdayTVmania

Filme pe AntenaPLAY în februarie 2023. Trei noi pelicule românești, pe listă

6 February 2023 at 15:30
image

Filmele lunii februarie pe AntenaPLAY

Oameni de treabă (2022)

Ilie (Iulian Postelnicu) este polițist într-un sat pentru ai cărui locuitori corupția e un mod de viață. În urma unei serii de evenimente violente la care asistă, dar și a tensiunilor care se acumulează, bărbatul se vede nevoit să ia decizii importante la muncă și în viața personală. Din distribuție mai fac parte Anghel Damian, Crina Semciuc, Vasile Muraru si mulți alții.

Mia își ratează răzbunarea (2020)

Mia, o tânără actriță, este lovită de prietenul ei și consideră că ii este încălcată o graniță. Fata se întoarce acasă și își plănuiește răzbunarea. Mia va avea ocazia să reflecteze asupra diverselor aspecte din propria viață, asupra trecutului și violenței. Calea răzbunării pe care pășește tânăra actriță o conduce la o criză emoțională.

Soldații: Poveste din Ferentari (2017)

„Soldații. Poveste din Ferentari” spune povestea lui Adi, un antropolog de 40 de ani, părăsit de curând de iubita lui, care se mută în Ferentari pentru a documenta un doctorat despre manele. Acolo, îl întâlnește pe Alberto, un rom sărac, fost pușcăriaș, care promite să-l ajute să cunoască cântăreți.

Destul de repede, cei doi încep o relație, în care Adi îl hrănește pe Alberto cu planuri improbabile de ieșire din sărăcie, iar Alberto pe Adi, cu vorbe dulci bine ticluite. Când banii se termină, amândoi se trezesc captivi într-un apartament în care se iubesc sincer și se folosesc unul de altul.

articolul original.

iUmor 2023, reguli noi pentru sezonul 14. Jurații se luptă pentru jokerul care poate schimba soarta unui concurent

6 February 2023 at 12:17

Este vorba despre un joker ce poate schimba soarta unui concurent sau poate influența „soarta“ unui jurat în timpul momentului realizat de unul dintre participanți.

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri. 

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini… o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor. 

Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au primit foarte bine supriza privind jocurile dintre ei.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult“, a declarat Delia, iar Cătălin Bordea a mărturisit: „Provocările mi se par extraordinare, mai ales că le-am mai jucat. Mi se par foarte grele cele cu puzzle, eu îmi doresc victoria de fiecare dată, dar nu reușesc să fac absolut nimic, deşi mă străduiesc.“

Întrebat împotriva cărui jurat ar utiliza jokerul atunci când va reuși să-l obțină, Cătălin Bordea a spus: „Dacă o să câștig, o să am bunul simț să nu-l folosesc împotriva nimănui, pentru că eu țin la colegii mei“.

Iar Nelu Cortea a vorbit despre presiunea care există atunci când își învinge colegii: „A fost oribil jocul de astăzi, am pierdut, deși, mă pricepeam la el! Nu-s niciodată o persoană competitivă, îmi place să pierd. Glumesc, sunt competitiv, doar că, în acest joc îmi place să pierd, pentru că mi-am dat seama că sunt o responsabilitate prea mare jokerii și schimbă mentalitatea celorlalți față de tine. Aşa că prefer să nu câștig!“. 

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“.

Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă. 

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla începând din 11 februarie, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

articolul original.

Survivor România, 6 februarie 2023. Triburile se confruntă în primul Joc de Imunitate al săptămânii. „E chiar șocant”

6 February 2023 at 12:00

Săptămâna începe cu Jocul de Imunitate la Survivor România, 6 februarie 2023

În tribul Războinicilor pare că s-a regăsit echilibrul după ce au câștigat două jocuri la rând, cel pentru Imunitate și primul pentru Comunicare. Așa că în această seară, aceștia vor căuta strategia corectă pentru a continua forma bună.

Trebuie să ne concentrăm cum am învățat în ultimele două dăți”, va spune o concurentă. Cu toate acestea, se pare că liniștea este doar una aparentă deoarece un nou conflict major mocnește în trib.

Cine va ajunge să spună: „Nu pot să accept ce face figuranta asta”, dar și ce răspuns va primi, aflăm în doar câteva ore.

Faimosii

„Mental, trebuie să ne setăm mai mult și să dăm tot”

De cealaltă parte, în tribul Faimoșilor este încă mult regret după eliminarea lui Jorge pe motive medicale, dar și după pierderea Vicăi în urma votului celor de acasă.

Mental, trebuie să ne setăm mai mult și să dăm tot”, va fi motto-ul uneia dintre membrele echipei. Va reuși ea să motiveze pe toată lumea? Cu gândul la ceea ce va urma zilele acestea, Kamara va admite:Două imunități… e chiar șocant.

E vremea pentru luptă! Triburile trebuie să lase totul în urmă și să lupte cu toate forțele pentru a scăpa de emoția eliminării. Cine va reuși să câștige acest joc și să meargă la Consiliu în liniște?

Pentru cine va începe deja emoția eliminării, aflăm curând. Tot atunci, în cadrul Consiliului, Daniel Pavel le va oferi atât celor rămași în competiție, cât și celor de acasă, noi detalii despre noul sistem de joc!

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

articolul original.

America Express, 6 februarie 2023. O echipă primește biletul pentru etapa din Guatemala. „Am fost epuizat total”

6 February 2023 at 11:30

Ce se îmtâmplă la America Express, 6 februarie 2023

În această seară, 6 februarie 2023, de la ora 20:30, la Antena 1 începe lupta epuizantă pentru premiul râvnit de toate echipele rămase în competiția America Express: cei care vor câștiga imunitatea au asigurată trecerea în cea de-a doua destinație de pe ruta urmată, Guatemala. Așadar, probele vor fi pe măsura recompensei: concurenții vor avea de cărat blocuri uriașe de gheață, prin arșița Mexicului, la finalul cursei cantitatea de gheață rămasă fiind esențială.

Cifrele de pe cântar pot da peste cap clasamentul alcătuit de ordinea în care echipele ajung la Irina Fodor. Cursa devine cu atât mai complicată cu cât distanța pe care echipele o au de parcurs este una considerabilă: peste 300 de kilometri, concurenții fiind nevoiți să se cazeze, să facă autostopul, dar și să îndeplinească diverse misiuni în atmosfera toridă a plajelor din Golful Mexicului, totul în timp ce poartă noul bagaj cu greutate, prețioasa gheață.

America-Express-editia-14_7

Luptă epuizantă la America Express pentru biletul de Guatemala

Bucata de gheață era, de fapt, un mastodont. O chestie imensă cu care nu știam ce să facem”, a fost reacția lui Ovidiu Buta. „Făceam un iglu din ce era acolo”, a adăugat Bie. „Doamne ferește! 300 de kilometri și să nu ți se topească gheața?! Azi e cardio intens!”, a comentat Cătălin Bordea. „Cum transportăm noi blocul ăsta pe o asemenea distanță? Și să îl mai păstrăm și peste noapte!”, a spus Andreea Bălan la începutul misiunii.

Este proba la care concurenții își vor vedea limitele fizice. „Am fost epuizat total. Cred că am dat jos 6 kilograme în această misiune”, a spus Cătălin Scărlătescu. „Mie mi s-au părut groaznice aceste probe”, a adăugat Doina Teodoru.

Și, în același timp, proba care va genera noi tensiuni în sânul unor echipe. Finalul cursei extenuante va fi unul surprinzător, competiția purtându-i în continuare pe concurenți spre o nouă aventură, una în care se vor întoarce către partea întunecată a credinței locurilor. Echipele vor fi inițiate într-o practică ocultă, pregătin-du-se pentru următorul joc, care se va desfășura în inima junglei. Cum se vor descurca vedetele în fața istovitoarelor misiuni sub soarele arzător al Mexicului în timp ce cară blocurile de gheață și cine va câștiga imunitatea telespectatorii vor afla într-o ediție memorabilă America Express, difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat amuleta

Irina Fodor a dat startul ultimei etape din Mexic în ediția America Express difuzată de Antena 1 aseară, de la ora 20:00, provocându-i pe concurenți la o întrecere atent monitorizată pentru amuletă și Joker. După o serie de probe la care au consumat dulciuri, au fost nevoiți să ardă cel puțin 500 de calorii, ceasurile primite de fiecare echipă atestând dacă au avut consumul caloric cerut.

Pentru a îndeplini misiunea, cele 7 echipe de vedete au bifat diverse activități care cereau efort fizic, de la munca în construcții sau în localurile din orașul mexican Orizaba la sesiuni sportive intense. Finalul cursei a adus pe podium echipele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Cătălin Bordea și Nelu Cortea – ei fiind cei care s-au înfruntat la jocul pentru amuletă și Joker într-un loc cu totul aparte, ruinele unei foste fabrici de prelucrare a trestiei de zahăr. Câștigătorii serii au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Joker-ul ales oferindu-le avantajul unei cazări la hotel.

Catalin-Bordea-si-Nelu-Cortea-castigatori-in-editia-13-America-Express_3

Tot aseară, concurenții au pornit și în cursa pentru marea imunitate, cea care le garantează biletul pentru Guatemala, următoarea țară de pe Drumul aurului.

Sursa Foto: Antena 1

articolul original.

Românii au talent 2023. Andra a apăsat butonul auriu. Momentul care a impresionat-o. „Poate să aducă atâta bucurie”

6 February 2023 at 08:27

Doi copii, Olya și Valera, prestație de neuitat la Românii au talent, 3 februarie 2023

Vineri seară, a fost o nouă seară de neratat la Românii au talent 2023. Jurații s-au bucurat de prestațiile concurenților și i-au răsplătit prin calificarea în următoarea etapă, iar prezentatorii le-au fost aproape la fiecare pas. S-a încheiat cea de-a treia ediție Românii au talent din acest sezon.

Am văzut un exemplu despre ce noi, oamenii mari, nu putem face. Cel mai spectaculos număr văzut de mine”, a spus Bobo după ce Olya și Valera, doi copii de 15, respectiv 10 ani, au încheiat o prestație ce va fi greu de uitat.

Olya și Valera – golden buzz Andra

Cu grație și curaj, ei au dominat aerul, au zburat printr-o poveste spusă cu multă trudă și pasiune. „Dacă s-ar face Romeo și Julieta în aer, așa ar trebui să arate”, a mai zis Dragoș Bucur, vizibil emoționat de ceea ce au reușit să demonstreze cei doi.

Andra a apăsat butonul auriu

Fără să stea prea mult pe gânduri, Andra a admis că ceea ce a văzut a purtat-o în starea perfectă pentru a apăsa golden buzz-ul, așa că jurata i-a trimis direct în semifinale.

Butonul auriu poate să aducă atâta bucurie”, a spus ea după ce a văzut reacția de fericire a copiilor ce au reușit să lase în urmă toată durerea trăită pe meleagurile locale.

Ce concurenți au primit DA din partea juriului Românii au talent, 3 februarie 2023

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Delia Pisău, Duo Vita, Școala Recea, Tom Dyer, Sânziana Iani și Mihai Adrian, Maya Ghera și Sebastian Dan, Dumitru Hermeneanu, Denis Bolborea, Katarina Sebestyenova, Kenichi Ebina, Rebeca Bană, Nicoleta Șerban și Aitor Frances Vitro.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

articolul original.

America Express 2023. Concurenții care au câștigat primul joc de amuletă din ultima etapă din Mexic

6 February 2023 at 07:44

Cine a câștigat amuleta la America Express – 5 februarie 2023

Concurenții de la America Express au luptat cu toate forțele pentru a se califica la jocul pentru amuletă, aseară, 5 februarie 2023. Pe primele trei locuri la Irina Fodor au ajuns Andreea Bălan și Andreea Antonesc, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

cine-a-castigat-amuleta-la-america-express–5-februarie-2023-1

Cele trei echipe au intrat în jocul pentru amuletă și Joker, care s-a dat printre ruinele unei foste fabrici de prelucrare a trestiei de zahăr, potrivit a1.ro. Concurenții au fost nevoiți să țină în echilibru o bomboană imensă pe un traseu de agilitate. Chiar dacă toți cei șase concurenți și-au dorit că câștige, o singură echipă a ieșit învingătoare. Este vorba despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au primit suma de 1000 de euro, dar și posibilitatea de a alege un Joker.

cine-a-castigat-amuleta-la-america-express–5-februarie-2023-4

Când a văzut Bălanca că am terminat, steluțe ninja treceau pe lângă noi, mâțe înflăcărate treceu pe lângă noi. Pe mine m-a trasnit aici la ureche, am o cicatrice”, a glumit Cătălin Bordea. Cum amuleta de săptămâna trecută a ajuns la Cortea pentru a i-o oferi fiicei sale, de data aceasta, el a vrut ca amuleta să fie păstrată de Bordea. Totuși, Cătălin Bordea a refuzat spunând că Nelu are și un băiețel. Acesta a fost momentul în care cei doi au dezvăluit că Bordea este nașul de botez al fiului lui Cortea.

El are și un băiat și aș vrea să îi dau amuleta pentru el. (…) L-am botezat pe Amur și i-am dat amuleta asta să i-o dea băiețelului ca să aibă amândoi frățiorii”, a spus Bordea.

Apoi, cei doi au extras un Joker, un moment plin de tensiune pentru toți concurenții. „Oricât de tare ne bucuram pentru ei, ne gândeam la avantajul pe care ei îl vor avea mâine în jocul pentru imunitate”, a spus Andreea Antonescu.

Totuși, Bordea și Cortea au extras Joker-ul care le dă posibilitatea să se cazaze la hotel, ceea ce i-a făcut pe ceilalți concurenți să respire ușurați.

„Practic, niciun avantaj”, a comentat Puya.

articolul original.

Câștigătorii Premiillor Grammy 2023. Beyonce și Harry Styles au fost vedetele serii. Lista câștigătorilor

6 February 2023 at 07:43

Premiile Grammy 2023. Beyonce a devenit cel mai premiat artist din istoria galei

În weekend, Beyonce a mai adăugat patru premii Grammy la colecția sa, ajungând la 32 de premii în întreaga sa carieră și depășindu-l pe regretatul dirijor de muzică clasică Georg Solti. Ea a fost nominalizată la nouă premii în acest an, informează Reuters.

„Încerc să nu devin prea emoționată. Încerc doar să mă bucur de această saeră.”, a spus Beyonce. „Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mă protejează. Îți mulțumesc, Doamne.”, a declarat artista americană.

În ciuda succesului său de-a lungul anilor, cântăreața de 41 de ani nu a revendicat niciodată trofeul pentru cel mai bun album, deși a fost nominalizată de 4 ori la această categorie. În schimb, Styles a primit această onoare duminică pentru „Harry’s House”.

„Am fost atât de inspirat de fiecare artist din această categorie”, a declarat surprins Styles în timp ce primea premiul. „În nopți ca aceasta, este evident că este atât de important să ne amintim că nu există cel mai bun lucru în muzică.”

Styles entuziasmase mulțimea cu o interpretare a hitului său „As It Was”, strălucind într-o salopetă cu franjuri argintii. Fostul cântăreț de la „One Direction” a triumfat în fața unei liste formidabile de concurenți la categoria albume, care îi includea pe Beyonce, Bad Bunny, Lizzo, Adele și ABBA.

Actriţa Viola Davis a atins statutul rar de EGOT, artist care are în palmares cele patru premii principale din industrie, după ce a câştigat, duminică seară, la Los Angeles, un Grammy pentru cartea audio „Finding Me”. Ea a devenit a 18-a persoană care deţine trofeele Emmy, Grammy, Oscar şi Tony.

Premiile Grammy 2023: Lista câștigătorilor

Aproape toate cele 91 de premii Grammy din acest an au fost înmânate în cadrul unui eveniment premergător de la Los Angeles, înainte de ceremonia principală de la Crypto.com Arena, duminică seara. Iată lista câștigătorilor, potrivit nytimes.com.

GENERAL:

 • Record of the Year / Înregistrarea anului: „About Damn Time”, Lizzo
 • Album of the Year / Albumul anului: „Harry’s House”, Harry Styles
 • Song of the Year / Cântecul anului: „Just Like That”, Bonnie Raitt
 • Best New Artist / Cel mai bun artist debutant: Samara Joy

POP

 • Best Pop Solo Performance / Cea mai bună interpretare solo: „Easy on Me”, Adele
 • Best Pop Duo/Group Performance / Cea mai bună interpretare pop duo-grup: „Unholy”, Sam Smith & Kim Petras
 • Best Traditional Pop Vocal Album: “Higher,” Michael Bublé
 • Best Pop Vocal Album: “Harry’s House,” Harry Styles

DANCE/ELECTRONIC

 • Best Dance/Electronic Recording: “Break My Soul,” Beyoncé
 • Best Dance/Electronic Music Album: “Renaissance,” Beyoncé

ROCK

 • Best Rock Performance: “Broken Horses,” Brandi Carlile
 • Best Metal Performance: “Degradation Rules,” Ozzy Osbourne featuring Tony Iommi
 • Best Rock Song: “Broken Horses,” Brandi Carlile
 • Best Rock Album: “Patient Number 9,” Ozzy Osbourne

ALTERNATIV:

 • Best Alternative Music Performance: “Chaise Longue,” Wet Leg
 • Best Alternative Music Album: “Wet Leg,” Wet Leg

R&B:

 • Best R&B Performance: “Hrs & Hrs,” Muni Long
 • Best Traditional R&B Performance: “Plastic Off the Sofa,” Beyoncé
 • Best R&B Song: “Cuff It”, Beyoncé
 • Best Progressive R&B Album: “Gemini Rights,” Steve Lacy
 • Best R&B Album: “Black Radio III,” Robert Glasper
 • Best Rap Performance: “The Heart Part 5,” Kendrick Lamar
 • Best Melodic Rap Performance: “Wait for U,” Future featuring Drake and Tems
 • Best Rap Song: “The Heart Part 5”, Kendrick Lamar
 • Best Rap Album: “Mr. Morale & the Big Steppers,” Kendrick Lamar

COUNTRY:

 • Best Country Solo Performance: “Live Forever,” Willie Nelson
 • Best Country Duo/Group Performance: “Never Wanted to Be That Girl,” Carly Pearce and Ashley McBryde
 • Best Country Song: “’Til You Can’t,” Matt Rogers and Ben Stennis, songwriters (Cody Johnson)
 • Best Country Album: “A Beautiful Time,” Willie Nelson

ALTE PREMII:

 • Best Latin Jazz Album: „Fandango At The Wall In New York”
 • Best Gospel Album: „Kingdom Book One Deluxe”, Maverick City Music & Kirk Franklin
 • Best Roots Gospel Album: „The Urban Hymnal”, Tennessee State University Marching Band
 • Best Latin Pop Album: „Pasieros”, Rubén Blades & Boca Livre
 • Best Música Urbana Album: „Un Verano Sin Ti”, Bad Bunny
 • Best Latin Rock or Alternative Album: „Motomami”, Rosalía
 • Best Tropical Latin Album: „Palla Voy”, Marc Anthony
 • Best Americana Performance: „Made Up Mind”, Bonnie Raitt
 • Best Americana Album: „In These Silent Days”, Brandi Carlile
 • Best American Roots Song: „Just Like That”, Bonnie Raitt
 • Best Traditional Blues Album: „Get On Board”, Taj Mahal & Ry Cooder
 • Best Contemporary Blues Album: „Brother Johnny”, Edgar Winter
 • Best Folk Album: „Revealer”, Madison Cunningham
 • Best Reggae Album: „The Kalling”, Kabaka Pyramid
 • Best Global Music Performance: „Bayethe”, Wouter Kellerman, Zakes Bantwini & Nomcebo Zikode
 • Best Global Music Album: „Sakura”, Masa Takumi
 • Best Childrens Music Album: „The Movement”, Alphabet Rockers
 • Best Audio Book, Narration, and Storytelling Recording: „Finding Me”, Viola Davis
 • Best Comedy Album: „The Closer”, Dave Chappelle
 • Best Musical Theater Album: „Into The Woods” (2022 Broadway Cast Recording)
 • Best Compilation Soundtrack for Visual Media: „Encanto”
 • Best Score Soundtrack for Visual Media (Includes Film and Television): „Encanto”, compozitor Germaine Franco
 • Best Song Written For Visual Media: „We Dont Talk About Bruno” (pentru „Encanto”)
 • Best Instrumental Composition: „Refuge”, Geoffrey Keezer
 • Best Album Notes: „Yankee Hotel Foxtrot” (20th Anniversary Super Deluxe Edition), Bob Mehr, album notes writer (Wilco)
 • Best Historical Album: „Yankee Hotel Foxtrot” (20th Anniversary Super Deluxe Edition) Songwriter of the Year, Non-Classical: Tobias Jesso Jr. 
 • Best Engineered Album, Non-Classical: „Harrys House” 
 • Producer Of The Year, Non-Classical: Jack Antonoff
 • Best Remixed Recording: „About Damn Time” (Purple Disco Machine Remix) – Purple Disco Machine, remixer (Lizzo)
 • Best Immersive Audio Album: „Divine Tides”
 • Best Engineered Album, Classical: Bates: Philharmonia Fantastique – The Making Of The Orchestra Producer Of The Year, Classical: Judith Sherman
 • Best Orchestral Performance: Works By Florence Price, Jessie Montgomery, Valerie – Coleman
 • Best Opera Recording: „Blanchard: Fire Shut Up In My Bones”, dirijor Yannick Nézet-Séguin
 • Best Choral Performance: Donald Nally, dirijor (Dominic German, Maren Montalbano, Rebecca Myers & James Reese; The Crossing)
 • Best Chamber Music/Small Ensemble Performance: Shaw: Evergreen, Attacca Quartet
 • Best Classical Instrumental Solo: „Letters for the Future, Time For Three”; Xian Zhang, conductor (The Philadelphia Orchestra)
 • Best Classical Compendium: „An Adoption Story”, Starr Parodi & Kitt Wakeley; Jeff Fair, Starr Parodi & Kitt Wakeley, producers
 • Best Contemporary Classical Composition: Puts: Contact – Kevin Puts, compozitor (Xian Zhang, Time for Three & The Philadelphia Orchestra)
 • Best Music Video: „All Too Well: The Short Film” – Taylor Swift
 • Best Music Film: Jazz Fest: A New Orleans Story, (Various Artists), Frank Marshall & Ryan Suffern, video directors; Frank Marshall, Sean Stuart & Ryan Suffern, video producers

Sursa foto: Hepta

articolul original.

National Geographic Wild difuzează în februarie programul de documentare „Duminici cu feline” 

5 February 2023 at 09:00

„Duminici cu feline”, program de documentare la Nationa Geographic Wild – februarie 2023

Povești impresionante și puternice din întreaga lume, despre lei, tigri, gheparzi și leoparzi și feline mai puțin cunoscute precum servalul, pisica sălbatică africană sau caracalul sunt prezentate în cadrul blocului de programe „Duminici cu feline” ce debutează în data de 5 februarie 2023, de la 19.00.

Documentarele speciale surprind imagini incredibile ale acestor prădătoare. Printre premiere se numără „Familia de lei”, care va prezenta o leoaică ce devine mamă pentru prima dată în Parcul Național Gir din India.

Documentarul „Sri Lanka: Dinastia leopardului” redă imagini din zonele joase din Sri Lanka ce găzduiește una dintre cele mai mari populații de leoparzi din lume.

Printre seriile documentare care vor mai fi difuzate în luna februarie pe Nat Geo Wild se află și filmul premiat cu Emmy „Inamici eterni: Lei și hiene”. Produs de cineastul Joubert, documentarul revine cu uimitoare imagini remasterizate și este susținut de narațiunea captivantă a lui Jeremy Irons. Programul dezvăluie relația intensă și rivalitatea puternică dintre cele două specii, o adevăratăbătălie pentru supraviețuire.

Ce serii documentare include programul „Duminici cu feline”

Documentare programate duminică, 5 februarie

Familia de lei

Duminica, 5 februarie, la ora 19.00

Gir este casa ultimilor lei asiatici din sălbăticie. Atunci când vânătoarea în pădure este dificilă, aceștia se adaptează pentru a vâna pe străzile din Sasan.

Migrația animalelor

Duminica, 5 februarie, la ora 20.00

În fiecare an, milioane de animale din Africa pornesc într-o călătorie lungă și periculoasă. Urmând norii aducători de ploaie, animalele parcurg astfel sute de kilometri.

Inamici eterni: Lei și hiene

Duminica, 5 februarie, la ora 21.00

”Inamici eterni: Lei și hiene” dezvăluie povestea conflictului dintre lei și hiene, puțin cunoscut sau imaginat înainte de lumea științifică.

Inamici eterni: Lei și hiene dezvăluie povestea conflictului dintre lei și hiene, relativ necunoscută sau chiar bănuită în lumea științifică. Relația intensă și rivalitatea de durată dintre cele două specii se desfășoară într-o luptă pentru supraviețuire.

Documentare programate duminică, 12 februarie

Sri Lanka: Dinastia leopardului

Duminica, 12 februarie, la ora 19.00

Zonele joase din Sri Lanka găzduiesc una dintre cele mai mari populații de leoparzi din lume – prădători vicleni și tenace.

Tigrii sălbatici ai Rusiei

Duminica, 12 februarie, la ora 20.00

Documentarul prezintă lupta pentru supraviețuire a felinelor mari și dezvăluie detalii profunde din viața acestora. Si urmărește un tigru tânăr, născut într-o zonă protejată , după ce își părăsește mama, în căutarea teritoriului Tânărul tigru vă va conduce în locurile unde se va decide soarta tigrilor siberieni: păduri vaste, sate îndepărtate și orașe de la marginea sălbăticiei.

Trăind cu felinele

Duminica, 12 februarie, la ora 21.00

Cuplul de cineaști Dereck și Beverly Joubert vă invită într-o extraordinară călătorie pe urmele felinelor mari, care le-au câștigat inima, precum și dedicarea nemărginită a celor doi realizatori de documentare pentru a proteja acești prădători emblematici.

Documentare programate duminică, 19 februarie

Cecil: Destinul unui leu

Duminica, 19 februarie, la ora 19.00

Acest documentar urmărește viața și moștenirea unuia dintre cei mai renumiți lei din lume. Acesta este Cecil. Cel mai redutabil rege al felinelor, Cecil era un luptător, tată și frate loial. Dar moartea sa prematură din cauza braconajului a însemnat sfârșitul domniei sale extraordinare, stârnind furia și tristețea celor care i-au auzit povestea.

Paradisuri naturale : Ținutul leilor de munte

Duminica, 19 februarie, la ora 20.00

În inima Vestului american se află un ținut pustiu, denumit Platoul Colorado. Acest paradis viu este o zonă vastă, sălbatică, care găzduiește o colecție incredibilă de creaturi ce întruchipează spiritul Vestului. De la eluzivul leu de munte la inventivul coiot, doar cei mai puternici supraviețuiesc în acest ținut.

Jurnalul unui leopard adolescent

Duminica, 19 februarie, la ora 21.00

Pemba este răsfățatul mamei! La doi ani, ar trebui să fie independent, dar locuiește în continuare cu mama sa! La fel ca majoritatea adolescenților, este nerăbdător și încăpățânat, ceea ce nu îl avantajează deloc când își pândește sau vânează prada, așa că mama lui încă îi asigură toate mesele. Dar când mama este rănită, Pemba este nevoit să se maturizeze rapid pentru a supraviețui! Poate să se desprindă și să-și înfrunte temerile pentru a face pasul către maturitate?

Documentare programate duminică, 26 februarie

Suflet felin

Duminica, 26 februarie, la ora 19.00

Sub semnătura cunoscuților exploratori rezidenți ai National Geographic Beverly și Dereck Jouvert, “Suflet felin” explorează originile și conexiunile profunde ale felinelor de toate mărimile, cu speranța că, prin lărgirea înțelegerii acestor mari animale de pradă, vom avea o mai mare apreciere față de rolul lor în lumea noastră.

Reginele feline

Duminica, 26 februarie, la ora 20.00

Explorăm maternitatea în universul felinelor, descoperind povești diverse ale celor mai populare și mai emblematice feline mari.

Feline mari

Duminica, 26 februarie, la ora 21.00

Există aproape 40 specii diferite de feline sălbatice pe planetă, dar numai patru intră în clubul felinelor mari: leul, tigrul, leopardul și jaguarul. Arsenalul pe care îl posedă și masivitatea le ajută să se ridice la înălțimea statutului. Așadar, pregătește-te pentru o lecție dură despre ce face o felină mare să fie o felină mare. Să fie răgetul? Colții? Poate că e vorba de dieta lor, pentru că, în mod sigur, nu trăiesc cu mâncare de pisică și nu folosesc lădița cu nisip. Le vom analiza, între multe alte aspecte, dimensiunile, viteza, ghearele și abilitățile de vânătoare.

Citește și:

articolul original.

Filme și seriale noi pe HBO, februarie 2023. Pe listă, mai multe comedii romantice, maraton „Sherlock”, și miniseria „Johnny vs Amber”

4 February 2023 at 19:00
image

Filme cu femei uimitoare în prim-plan la HBO, în februarie 2023

În februarie, canalul HBO va avea în centrul atenției femei uimitoare precum Emma Thompson în Good luck to you, Leo Grande (5 februarie), Kristen Stewart în Spencer (12 februarie) și Neve Campbell și Courtney Cox în Scream (19 februarie).

Documentare la HBO, februarie 2023

Joia este dedicată documentarelor pe HBO, Mariupol: Povestea oamenilor (2 februarie), miniseria Discovery Original Johnny vs Amber (9 și 16 februarie) și Johnny vs Amber: The US Trial (23 februarie) se va concentra pe celebrul proces al anului 2022 dintre Johnny Depp și Amber Heard.

Comedii romantice la HBO, în februarie 2023

În așteptarea Zilei Îndrăgostiților, vor fi difuzate comedii romantice precum: 50 First Dates (2 februarie), Celeste and Jesse Forever (9 februarie), As Luck Would Have It (9 februarie), urmate de Austenland (16 februarie) și  As Good As it Gets (23 februarie).

Episoade noi din serialele așteptate de fani, printre care și The Last of Us

Noi episoade din The Last of Us și Peacemaker vor putea fi văzute lunea.

Apoi, Stargirl sezonul 3 și Rogue Heroes (14 februarie, două episoade) vor fi difuzate marțea, iar Babylon Berlin sezonul 4 și The Gilded Age, vinerea.

Pe HBO3, zilele de sâmbătă vor fi dedicate maratonului Sherlock, serialul ce îi are în rolurile principale pe Benedict Cumberbatch și Martin Freeman.

Citește și:

articolul original.

Noutățile lunii februarie 2023 la Disney Channel și Disney Junior

4 February 2023 at 13:00

Noutățile lunii octombrie la Disney Channel și Disney Junior

DISNEY CHANNEL

MIRACULOS: BUBURUZA ŞI MOTAN NOIR – SĂPTĂMÂNA IUBIRII

Ziua Îndrăgostiților la Disney Channel durează… o săptămână! Telespectatorii vor putea petrece serile din timpul săptămânii cu cel mai romantic duet: Marinette și Adrien. Înconjurați de noi aliați și luptând cu un adversar din ce în ce mai puternic și hotărât, cei doi sunt pregățiti pentru cele mai mari provocări.

Cu toate acestea, au parte de mari schimbări. Atât în viața lor de supereroi, cât și în viața de la școală, atunci când sunt pur și simplu Marinette și Adrien.

Din 13 până pe 19 februarie, de la ora 18:10

OMUL ZĂPEZILOR DE NEOPRIT – NOI EPISOADE

Osmo, un surfer în vârstă de 12 ani, și tatăl său părăsesc plaja pentru a se muta aproape de rudele îndepărtate din Winterton, un oraș bizar în care ninge tot anul, iar monștrii sunt strict interziși.

Osmo și verișoara lui cea curajoasă, Rita, leagă o prietenie neobișnuită cu un yeti galben uriaș pe nume Gustav, un personaj comic de neoprit. Împreună, verișorii neînfricați îl ajută pe Gustav să se ascundă de primarul Chrome, unchiul lui Osmo, care nu suportă monștrii. Totul, în timp ce explorează cele mai neobișnuite și amuzante aventuri pe care le are de oferit ținutul lor înghețat.

De luni până vineri, din 27 februarie, la ora 16:30

MARATONUL SERIALELOR PREFERATE

În luna februarie telespectatorii Disney Channel se vor putea bucura de un grupaj de programe cu cele mai trăznite familii din grila de programe. Cei mici își vor putea petrece după-amiezile cu aventurile inedite ale lui Cricket Green și surorii sale în Familia Green la oraș. De asemenea, se vor putea amuza cu poveștile comice ale personajelor din Băiat, fată, etc. În prim-plan va fi și familia teribil de amuzantă din Hotel Transylvania.

De luni până vineri, la ora 15:10

Phineas și Pherb & Legile lui Milo Murphy – GRUPAJ DE PROGRAME

În luna februarie, fiecare dimineață de weekend va începe cu pline de distracție cu Phineas și Ferb Legile lui Milo Murphy! Milo Murphy este stră-stră-strănepotul originalului Murphy care a emis „Legea lui Murphy”. Milo se așteaptă mereu la neprevăzut. Indiferent ce merge rău, Milo este pregătit, înarmat cu cunoștințe, un rucsac de provizii și un optimism fără limite, care poate transforma orice catastrofă într-o aventură.

Sâmbăta și duminica, la ora 9:20

WEEKEND-URI CU FILME DISNEY CHANNEL

Difuzarea filmelor originale Disney Channel vor continua și în după-amiezile de weekend din februarie. Telespectatorii se vor putea bucura de două producții difuzate consecutiv. Printre tilurile de luna aceasta se numără: Zombi, Liceul Muzical, Camp Rock sau O viață minunată.

Sâmbăta și duminica, la ora 14:00

DISNEY JUNIOR

MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI

Clubul lui Mickey Mouse este un loc fantastic. Aici, Funny, o casă de joacă magică, care vorbește și interacționează cu Mickey, Minnie și prietenii lor, duce gașca în aventuri copilărești și amuzante pline de jocuri fanteziste și împlinirea dorințelor.

Din 6 februarie, la 17:00

NOI EPISOADE DIN ALICE ÎN COFETĂRIA MINUNILOR

Când tânăra Alice moștenește cartea de bucate fermecată a străbunicii sale, ea se trezește responsabilă de brutăria din Țara Minunilor și descoperă magia mâncării și capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună.

Din 13 februarie, la 20:00

MICII POMPIERI – NOI EPISOADE

Acțiunea se petrece într-o lume fantastică în care vehiculele vorbitoare trăiesc, lucrează și se joacă cu oamenii care le conduc.

„Firebuds” urmărește un băiat și mașina lui de pompieri, în timp ce fac echipă cu prietenii lor din echipa de prim ajutor pentru a-i ajuta pe alții din comunitatea lor care au probleme, mari sau mici. Fie că salvează o mașină tânără care este blocată într-un copac, găsesc pui dalmațieni pierduți sau își ajută vecinii să-și facă provizii de urgență în timpul unei pene de curent, Firebuds evidențiază importanța muncii în echipă și ajutorul concetățenilor.

Din 20 februarie, la 19:30

Sursa foto: Disney Channel

Citește și:

articolul original.

Filme DIVA, februarie 2023. Ce a programat postul TV în fiecare weekend din luna iubirii

4 February 2023 at 12:00

Filme romantice la DIVA, în februarie 2023

Regăsirea („The Story of Us”, 2019)

Duminică, 5 februarie, este difuzat filmul romantic „Regăsirea” („The Story of Us”, 2019), care este perfect pentru pasionații de cărți și de orășele de poveste, din provincie. Intriga scenariului? Librăria lui Jamie Vaughn (Maggie Lawson), din orășelul Waterford (Oregon), este amenințată de un proiect imobiliar de proporții. Arhitectul trimis la fața locului, pentru a convinge localnicii să-și vândă afacerile, este Sawyer O’Dell (Sam Page). Jamie și Sawyer s-au iubit în liceu, iar acum ajung de părți opuse ale baricadei, ea fiind decisă să salveze afacerile locale. Oare îi va ajuta trecutul să găsească un front comun?

Filmările peliculei au avut loc în Victoria (British Columbia), iar în poveste apar librăria locală Luna Collective, popularul parc Gorge Waterway și restaurantul Café Brio (care este celebru pentru rețetele proprii de rizoto, tartă caramelizată cu lămâie și trufe de ciocolată).

„În prezența dragostei” („Presence of Love”, 2022)

Sâmbătă, 11 februarie, ne aflăm „În prezența dragostei” („Presence of Love”, 2022), un film romantic care încearcă ceva diferit de tropii clasici ai acestui gen cinematografic (o fată de la oraș se mută într-un sătuc feeric, unde încearcă să salveze ceva local, iar – până la final – se desparte de actualul iubit, pentru că se îndrăgostește imediat de un localnic).

The Presence of Love Final Image Assets

Linia narativă este centrată pe Joss (Eloise Mumford), o timidă profesoară de literatură romantică, care și-a pierdut recent mama. Când pleacă 10 zile într-o vacanță la ferma unde a crescut mama ei, îi cunoaște pe actualii proprietari: doamna Merryn (Samantha Bond) și fiul ei, Daniel (Julian Morris), un tată singur. Pelicula are personaje bine dezvoltate, o poveste complexă în spate și vine la pachet cu o serie de peisaje extraordinare: filmările au avut loc în mirificul Cornwall (Marea Britanie).

„Încurcătură mediteraneeană” („Mix Up in the Mediterranean”, 2021)

A treia peliculă romantică din februarie, de pe DIVA, este programată sâmbătă (18.02), când vom asista la o „Încurcătură mediteraneeană” („Mix Up in the Mediterranean”, 2021).

Mix Up in the Mediterranean Final Image Assets

În film, Julian (Jeremy Jordan), un chef celebru din New York, are un accident, așa că își roagă fratele geamăn – Josh (același Jeremy Jordan) – să participe la un concurs culinar în locul lui. Nimeni n-o să-și dea seama, nu? Josh este bucătar în Alaska, în localul părintesc, deci știe cum să mânuiască un cuțit ca un expert. Evident, la fața locului, acesta se îndrăgostește de Meg (Jessica Lowndes), care jurizează evenimentul. Și care crede că e însurat… cu alt bărbat. Pelicula a fost filmată în Malta, unde are loc concursul culinar din poveste.

În luna februarie visează la vacanță cu DIVA și filmele romantice din weekend.

Sursa foto: DIVA

Citește și:

articolul original.

ROventura, 4 februarie 2023. Poveste pe meleagurile unice din Țara Bârsei

4 February 2023 at 06:30

ROventura, ediția de sâmbătă, 4 februarie 2023

Natura și omul își dau mâna la Codlea, pentru a transforma așezarea din Țara Bârsei într-una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din județul Brașov. Urmele sașilor pe aceste meleaguri sunt încă prezente, iar viitorul se anunță unul la fel de promitator. Ne-am convins de asta după ce am descoperit frumusețile naturale, dar și planurile de dezvoltare ale zonelor de agrement, de la poalele Măgurii.

Dacă săptămâna trecută am aflat povestea Bisericii românești, din deal, acum începem chiar din inima orașului, de la Biserica Evanghelică, acolo unde veneau la liturghie, acum sute de ani, sașii care populau majoritar zona.

Istoria vechiului leagăn al sașilor, Codlea sau Zeiden, cum era cunoscut târgul din vechime, aproape că se confundă cu cea a lăcașului de cult fortificat. 373 de sași mai sunt, astăzi, înregistrați, oficial, în parohia Codlea. Tradiția lor e dusă mai departe însă, și cu fiecare vizită acasă, pe care o fac cei plecați din țară. Le e dor de biserica lor, dar și de aceste meleaguri cu care Dumnezeu a fost foarte generos.

ROventura, 4 februarie 2023. Poveste pe meleagurile unice din Țara Bârsei

Ajungem și la apele pârâului de Aur

Ne continuăm apoi periplul, alături George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, într-o inedită drumeție. Turiștii vin și ei să se bucure de natură și de relaxare aici, în zona de agrement de la poalele Măgurii pentru ca apoi să ajungem și la apele pârâului de Aur, așa cum numeau sașii Lacul Codlea, minunăție care se scaldă astăzi într-o îmbrățișare a codrilor, pe o suprafață de câteva hectare. Câmpia a luat însă locul codrilor, iar frumusețea naturală e înlocuită aici de cea creată de om.

Un binemeritat popas aproape că transformă vizita la Codlea într-o sarabandă de gusturi, care mai de care mai cuceritoare. Gustul bun și bunul gust își dau mâna aici, pentru răsfățul desăvârșit al oaspeților. Oprirea călătorilor aici, pentru o masă, va întregi experiența unei călătorii de neuitat.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

articolul original.

Adriana Bahmuțeanu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „De câte ori v-a prigonit Prigoană?”

3 February 2023 at 20:00

Adriana Bahmuțeanu vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai – 5 februarie 2023

Om de televiziune și prezență plină de energie pe micul ecran, Adriana Bahmuțeanu are o poveste de viață impresionantă, cea mai mare parte a acesteia desfășurată în lumina reflectoarelor. Încă de mică aceasta și-a dorit să devină jurnalist, dar celebritatea nu i-a adus-o presa scrisă, ci emisiunile de televizune de tip tabloid. 

În atenția presei au adus-o adesea pe Adrianei Bahmuțeanu și scandalurile cu fostul soț, Silviu Prigoană, cu care  a fost căsătorită de cinci ori. Mama a doi copii, aceasta se pregătește să se căsătorească pentru a șaptea oară.

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, telespectatorii o vor descoperi pe Adriana Bahmuțeanu, cea din spatele articolelor de presă.

adriana-bahmuteanu-la-40-de-intrebari-cu-denise-rifai-2

La ce întrebări va răspunde Adriana Bahmuțeanu

“Ce sânge vă curge prin vene?”, “V-ați iubit cu Viorel Lis?”, “De câte ori vi s-a pus pistolul la tâmplă?”, “Ce v-a făcut celebră: televiziunea sau căsătoria cu un milionar?”, “De câte ori v-a prigonit Prigoană?”, “De câte ori ați umilit oamenii pentru rating?”, “Derapati voit sau întâmplător?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să răspundă Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:00, la Kanal D!

articolul original.
❌