ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Ieri — 26 November 2022Radio Crazy

Olly Murs a lansat single-ul I Hate When You’re Drunk

26 November 2022 at 17:51
image

Olly Murs a lansat single-ul “I Hate When You’re Drunk”. Este una dintre piesele remarcabile de pe viitorul său album „Marry Me”, lansat pe 2 decembrie.

Melodia a fost scrisă de Olly, David Stewart și Jessica Agombar, produsă de David Stewart și mixată de Ash Howes. Piesa este un pop imn si o vom cânta cu toții de pe acoperișuri de Crăciun. La urma urmei, este sezonul pentru a fi Olly!

Am fost cu toții acolo, stânjeniți de un prieten, rudă sau partener care a băut prea mult. A dansat pe mese! A cântat prost la Karaoke! A povestit aceleași povești mereu!

„Marry Me” este primul album nou al lui Olly în patru ani și al șaptelea din cariera lui ilustră. „I Hate You When You’re Drunk”, urmează melodia pop de luna trecută „Die of a Broken Heart”.

Desigur, Olly Murs este în prezent orice altceva decât cu inima zdrobită. Fericit, plin de energie și gata să facă un turneu în Marea Britanie în primăvara viitoare.

Așa că lasă băutura și dansează!

articolul original.

Machine Gun Kelly colaborează cu Naomi Wild pentru Taurus

26 November 2022 at 17:47
image

Machine Gun Kelly colaborează cu Naomi Wild pentru “Taurus”. Melodia va fi prezentă pe lungmetrajul Taurus de la RLJE Films, o unitate de afaceri a AMC Networks. Filmul îl prezintă pe Machine Gun Kelly într-un rol principal care acționează sub numele său adevărat, Colson Baker. El interpretează un muzician în ascensiune, dar tulburat, care caută la nesfârșit inspirația pentru a-și înregistra următoarea melodie. TAURUS scris și regizat de Tim Sutton (Donnybrook; Dark Night), cu Colson Baker (The Dirt, Good Mourning), Maddie Hasson (Malignant, We Summon The Darkness), Demetrius „Lil Meech” Flenory (“BMF”), Ruby Rose , Scoot McNairy (Argo, „Halt and Catch Fire”), Lil Tjay și Naomi Wild este disponibil în prezent în cinematografe selectate și la cerere.

Filmul a câștigat aprecieri, iar actorul principal Colson Baker (MGK) primind mai multe premii cheie din industrie de-a lungul drumului, inclusiv Premiul Spotlight la Newport Beach Film Festival Honors, Premiul Discovery la Festivalul Internațional de Film de la San Diego și un Premiu Spotlight la Festivalul de film SCAD Savannah.

Săptămâna trecută, pe frontul muzicii, MGK a primit prima nominalizare la Grammy din cariera sa. Nominalizat pentru cel mai bun album rock, Mainstream Sellout de la MGK, care a dat naștere single-urilor „Maybe” featuring Bring Me The Horizon și „Emo Girl” cu Willow Smith, a ajuns pe locul 1 în Billboard 200, devenind al doilea său clasament consecutiv după 2020. De asemenea, a fost numit unul dintre Time100 Next din 2022, o listă care onorează liderii emergenti din întreaga lume care modelează viitorul și definesc următoarea generație.

Duminica trecută, MGK a câștigat un premiu AMA pentru Artistul rock favorit. Nu numai că costumul său îndrăzneț mov Dolce & Gabbana a acaparat titlurile, dar discursul său emoționant despre locul său în lumea rock s-a dovedit a fi cireașa de pe tort. “Au fost unii oameni din comunitatea rock care m-au numit turist, dar se înșeală. Sunt un rocketman”, a proclamat el.

articolul original.

R3HAB face echipă cu Timmy Trumpet si W&W pentru Poison

26 November 2022 at 17:43
image

R3HAB face echipă cu Timmy Trumpet si W&W pentru “Poison”. Cu stiluri dinamice care unesc spectrul sonor al psytrance și al progressive big-room, băieții o înfășoară în pachetul perfect cu această ciocnire de forțe deja dovedită. „Poison” se deschide cu voci deformate și melodii cinematografice, construind constant anticiparea și descompunându-se într-o linie de bas, cu sintetizatoare și accente futuriste. Noul single are o adevărată energie rave, aducând în minte scenele principale ale festivalurilor epice, cum ar fi Tomorrowland în sine, unde toți cei trei artiști au cântat anul acesta, EDC Las Vegas, Ultra Music Festival și multe altele, pe care R3HAB, Timmy și W&W le-au onorat. de mai multe ori. Este revenirea triumfală a lui R3HAB și Timmy Trumpet la Tomorrowland Music, unde R3HAB a lansat recent imnul oficial al festivalului din 2022 „Worlds On Fire” cu Afrojack și Au/Ra, iar Timmy și-a lansat clasicul album „Vivaldi” cu Mariana Bo. „Poison” va fi cu siguranță un favorit al fanilor.

„Timmy, W&W și cu mine avem o conexiune care este rară. După diferitele noastre colaborări de-a lungul anilor, suntem încă capabili să găsim și să împărtășim cu ușurință idei unul cu celălalt. Am devenit mai degrabă prieteni decât colegi și îi admir. atât pentru talentele lor muzicale, cât și pentru personalitățile lor puternice. Ceea ce am inventat acum îmbină toate stilurile noastre distinctive într-un adevărat album, care va rezona cu fiecare ascultător căruia i-a plăcut lansările noastre anterioare.” – R3HAB

“A lucra cu frații mei de la o altă mamă este întotdeauna o experiență uimitoare în studio! Aceasta este a doua noastră colaborare ca trio și nu va fi ultima. Sunt atât de fericit de cum a ieșit asta.” – Timmy Trumpet

„După „Distant Memory”, era timpul să mai facem o melodie cu băieții. Ne place foarte mult să lucrăm cu R3HAB și Timmy, deoarece cu toții ne completăm punctele forte! Avem o chimie grozavă împreună și ne împingem unii pe alții pentru a crea cel mai bun lucru posibil.” – W&W

articolul original.

COMA a lansat noul single CALISTA

26 November 2022 at 17:29
image

COMA a lansat “CALISTA”, al patrulea single de pe Acordul părinților“, programat să apară în primăvara 2023.

“De multe ori, încercând să ne rezolvam problemele, ne-am trezit că tot ce am realizat a fost să nenorocim situațiile și mai tare…. CALISTA  vorbește despre toate părțile noastre conflictuale la care nu dorim să renunțăm, dar și despre urmările posibile la care nimeni nu se mai gândește.

Pe “Acordul părinților” piesele sunt gândite în tandem, opunând diferite teme ale trăirilor noastre interioare ascunse sau uitate ca într-o balanță, în speranța unei confruntări care să ducă la echilibru. CALISTA este gândită a fi așezată  lângă IZA, explorând variante de conviețuire între Conflict și Liniște ” a declarat formația COMA. 

***

“AURORA” a fost primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta – acea putere de a te face, pierzându-te în razele ei, să ai curaj să pornești spre dorințele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți să explodeze.

“NYX” a fost a doua melodie lansată de COMA de pe următorul material, care a sosit ca o promisiune către “sine”. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de “sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni.

“IZA” a fost al treilea single de pe “Acordul parintilor” și poartă numele unei prietene a formației care, cu o înregistrare a interpretării la pian, în maniera proprie, a unei piese COMA, a adus inspirație și liniște  Tema muzicală este construită din sample-uri inspirate din acea înregistrare, iar versurile merg pe aceeași linie a introspecției, gravitând în jurul ideii de împăcare.

***

“Acordul părinților este colecție de șase melodii, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, când membri formației au lucrat individual. Materialul urmează să apară în primăvara anului următor

CALISTA” a avut premiera astăzi, 25 noiembrie, pe canalul oficial de YouTube COMA, s-a auzit pentru prima data în avanpremieră, în emisiunea Avanpost Radio Guerrilla, iar fanii au putut să o asculte pentru prima data live în cadrul unui concert de lansare în Club Control, pe 24 noiembrie.

Noul single – “CALISTA” este disponibil pe toate platformele digitale.

COMA înseamnă:

Cătălin Chelemen – Voce

Dan Costea – Voce, Chitară

Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – Clape (Scratches/ Samples)

Sorin Petrescu – Chitară Bass

Răzvan Albu – Tobe

Matei Tibacu-Blendea – Chitară

articolul original.

Lola Young a lansat Stream of Consciousness

26 November 2022 at 17:22
image

Lola Young a lansat “Stream of Consciousness”. Construită în jurul lirismului convingător și al abilității vocale brute ale Lolei, piesa este o relatare diaristică a auto-descoperirii și a experiențelor ei de aventurare a femeii. Când vorbește despre noul ei single, Lola spune: „Este o contemplare a cine sunt, a nesiguranțelor mele, a greșelilor pe care le-am făcut și a ceea ce am învățat de la ele pentru a deveni tânăra care devin. „Stream of Consciousness” este o introducere în noul meu sunet; muzica mea viitoare se simte ca și cum aș canaliza o adâncime de creativitate pe care nu am mai accesat-o până acum și sunt încântată să o împărtășesc cu toată lumea.” „Stream of Consciousness” urmează ofertele anterioare, „So Sorry” și „FAKE” produs de Paul Epworth.

Cu o nominalizare BRIT „Rising Star” și apărând pe lista scurtă a sondajului BBC Sound Poll, producția creativă și talentul incontestabil al Lolei Young nu au trecut neobservate. Absolventă a Școlii BRIT, Lola și-a făcut debutul în talk-show-ul la nivel mondial în The Late Late Show cu James Corden și a cântat la Later… With Jools Holland anul trecut. Și-a pus amprenta pe scena live prin prezența ei captivantă, în această vară, Lola a apărut pe scenele festivalurilor din Marea Britanie și Europa, cântând la Glastonbury, Bestival The Great Escape și All Points East, pentru a numi câteva.

Melodia prezintă majoratul Lolei, ca artist muzical și ca tânără care navighează și provoacă societatea. Gata să se îmbarce într-un nou capitol interesant în 2023, cel mai recent single al Lolei marchează un început interesant și îndrăzneț pentru artistul din sudul Londrei.

articolul original.

Stormzy a lansat albumul This Is What I Mean

26 November 2022 at 17:16
image

Stormzy a lansat albumul “This Is What I Mean”. La lansarea celui de-al treilea album, Stormzy este nu numai unul dintre cei mai realizați rapperi din Marea Britanie, ci și unul dintre cei mai realizați muzicieni britanici de orice gen. Prin noul său album, el a livrat un clasic modern de netăgăduit, condensând fără efort orice număr de stiluri și genuri din muzică care abordează în mod palpitant orice decalaj între tratatul modern urgent, soul și hip-hop.

Un salt îndrăzneț, curajos înainte de la cele două înregistrări anterioare #1, apreciate de critici, „Gang Signs & Prayer” și „Heavy Is The Head”, aceasta nu este muzică pur și simplu pentru topurile pop, ci mai degrabă o scrisoare de dragoste intimă către muzică și una care prezintă teme intens personale și lirice care scot la iveală vulnerabilitățile, regretul, fragilitățile, vindecarea, bucuria și triumful într-o manieră și într-o măsură care reformează noțiunea despre ceea ce artiștii rap ar putea face și ar fi în mod tradițional.

Încrederea care a condus albumul a provenit dintr-un loc mai profund și mult mai spiritual decât am văzut de la Stormzy anterior. Pentru tot succesul și premiile pe care le-a acumulat în timpul scurtei sale cariere meteorice, lockdown-ul care a rezultat din pandemia de coronavirus i-a oferit ce  îi lipsea de mult: timpul. Și datorită simțului său de realizare după Glastonbury, a fost, pentru prima dată, în poziția de a profita la maximum de ea.

O mare parte din energia creativă care a modelat albumul a apărut dintr-o tabără de muzică de pe Insula Osea – o insulă îndepărtată din estuarul Essex, care este accesibilă doar prin intermediul Roman Causeway timp de patru ore pe zi, la reflux. Înconjurați de producători și muzicieni de vârf, în fiecare dimineață mâncau și se rugau împreună, apoi petreceau restul timpului conduși de culmi creative de talentul celuilalt. „Când auziți de tabere de muzică, întotdeauna sună intens și sumbru”, spune Stormzy. „Oameni care spun: „Trebuie să facem un album.” „Trebuie să facem niște înregistrări de succes.” Dar asta se simțea frumos liber. Cu toții suntem muzicieni, dar nu am făcut întotdeauna muzică. În unele zile jucam fotbal sau ne plimbam făcând poze. Și produsul secundar a fost o muzică foarte frumoasă. Pentru că atunci când te căsătorești cu acest etos de muzicieni de talie mondială și cei mai buni producători, scriitori și artiști din lume, iar noi suntem într-un singur spațiu, aceasta este o rețetă pentru ceva ce nimeni nu și-l poate imagina cu adevărat. Nici măcar nu poți calcula cu ce va veni asta. Și a venit cu o mare parte din acest album.”

Rezultatul net este că, în timp ce „This Is What I Mean” seamănă foarte mult cu Stormzy, nu sună ca niciun album Stormzy pe care l-ați mai auzit vreodată.

‘THIS IS WHAT I MEAN’ TRACK-LISTING:

Fire + Water
This Is What I Mean
FireBabe
Please
Need You
Hide & Seek
My Presidents Are Black
Sampha’s Plea
Holy Spirit
Bad Blood
I Got My Smile Back
Give It To The Water

articolul original.

Tribbs face echipă cu Ben Cristovao pentru Future Champ

26 November 2022 at 17:12
image

Tribbs face echipă cu Ben Cristovao pentru “Future Champ”. O colaborare unică a DJ-ului numărul 1 în streaming din tara sa, Polonia, Tribbs și a superstarului ceh – Ben Cristovao, pentru această melodie de dans, energică, cu o dispoziție motivațională atemporală. Ambii artiști au cântat în limba engleză și au mers dincolo de granițele țărilor lor.

DJ Tribbs a colaborat cu unii dintre cei mai buni DJ din joc – de la Oliver Heldens & R3hab la Dimitri Vegas. Anul acesta a sărit în lumina reflectoarelor, lansând muzică cu titani precum Laidback Luke și acumulând peste 50 de milioane de vizionări pe Youtube ale hit-ului său de vară „Ostatni raz zatańczysz ze mną”. A redefinit muzica dance în țara sa natală, Polonia, devenind rapid artistul de streaming nr. 1 acolo (2+ milioane de ascultători lunari Spotify) și este doar o chestiune de timp până să facă același lucru la nivel internațional.

Partenerul său din această colaborare Ben Cristovao este un artist pop-rap ceh carismatic, urban, foarte popular în Cehia și Slovacia, cu o bază masivă de adepți (800.000 de urmăritori IG, 440.000 de urmăritori FB, 240.000 de urmăritori TikTok). Melodiile lui sunt practic hituri cu milioane de streamuri. Acesta este un debut internațional UMG pentru Ben, care a scris această piesă vara trecută la Berlin cu duo-ul de compozitori și producători germani TVVINS. Se pare că vom auzi mult mai multe de la ambii artiști pentru mulți ani de acum înainte, deoarece Ben a semnat un contract exclusiv pe termen lung (5 ani) pentru repertoriul său internațional în limba engleză.

articolul original.

Paulina a lansat un live session special cu patru dintre melodiile ei

26 November 2022 at 17:08
image

Paulina, artista care a reînviat valul de neo-proto-electro-manele si a adunat o comunitate impresionantă în mediul online, lansează un EP live de patru melodii.
Live session include variante pentru melodiile “Fetita ta de milioane”, “Kalinka”, “Nu sunt infractoare” si “Steluta ta”, piese compuse de catre Paulina.

In cadrul live-ului, Paulina este insotita de catre trei instrumentisti, care fac parte din band-ul ei: Robert Voicu (Bass), Dante (chitara) si Sfichy (acordeon).

Anul acesta Paulina a lansat albumul “Prin lume”, care a aparut digital si in format fizic, editia pe vinil.

Paulina cântă la pian, chitară, vioară și voce, dar se ocupă și cu partea de producție și compoziție. În plus, Paulina lucrează la un volum de poezie. Cea mai cunoscută melodie din repertoriul Paulinei este „Fetița ta de milioane”, pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la Bucuresti din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul „Million Dollar Baby” – „Am făcut-o ca o analogie pentru povestea mea de dragoste cu un muzician autohton și ca o promisiune față de mine că voi ajunge acolo unde mi-am propus. E amuzant că îi arătasem tatălui meu piesa înainte să o lansez și mi-a spus că sigur nu o să asculte lumea așa ceva.”, a declarat Paulina intr-un interviu acordat Vice.com.

articolul original.

Armin van Buuren lanseaza Typically Dutch, in colaborare cu Wildstylez si PollyAnna

26 November 2022 at 12:23
image

Armin van Buuren lansează „Typically Dutch”, o piesă care a fost ascultată în premieră la Tomorrowland 2021, fiind de atunci foarte solicitată. „Typically Dutch” a fost realizată în colaborare cu artiștii olandezi Wildstylez și PollyAnna.

Un banger în adevăratul sens al cuvântului, noua piesă lansată de Armin van Buuren aduce în atenție un stil mai dur al muzicii dance, în care fiecare notă pare un adevărat manifest dedicat distracției în stil olandez.

„Typically Dutch” are toate șansele să devină un imn al festivalurilor din întreaga lume, având în vedere deschiderea cu care piesa a fost primită în cadrul Tomorrowland 2021.

Piesa „Typically Dutch” vine însoțită și de un VIP Mix, pentru de două ori mai multă distracție în stilul caracteristic al lui Armin van Buuren.

Despre Armin van Buuren

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. De-a lungul carierei sale, artistul a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume. Armin reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări prin intermediul show-ului său radiofonic, A State of Trance, al evenimentelor de la care este nelipsit și al pieselor lansate care ajung rapid în cele mai importante topuri de specialitate. În plus, pe Spotify, acesta are aproape 12 milioane de ascultători, lunar.

Despre Wildstylez

Wildstylez se află în fruntea scenei hardstyle de peste un deceniu. Artistul este creierul din spatele Project One, o colaborare alături de Headhunterz. De-a lungul anilor, acesta și-a făcut simțită prezența în industria hardstyle, ajungând, în 2018, în prestigiosul DJ Mag Top 100 Poll, pe locul 85.

Despre PollyAnna

PollyAnna este o cântăreață și compozitoare versatilă, cunoscută pentru vocea sa unică și pentru compozițiile care atrag un număr impresionant de oameni. Drept dovadă, aceasta a scris piese de succes pentru artiști precum Steve Aoki, Armin van Buuren, Timmy Trumper, SHINee, Hardwell și mulți alții.

articolul original.

Johny Romano lansează Bahtalia, iar Connect-R mizează ca va fi hit!

26 November 2022 at 11:49
image

La un an de la debutul lui oficial în lumea muzicală, Johny Romano intenționează să dea lovitura cu o nouă colaborare muzicală. De data aceasta lansează “Bahtalia”, o piesă la care a colaborat cu Ștefan Mihalache alias Connect R, cel care l-a și descoperit.

La un an de când a lansat “Na Janau” și a devenit faimos, bucurându-se de o imensă popularitate, Johny Romano se întoarce, și nu doar în emisiunea “Te cunosc de undeva”, ci și cu noutăți muzicale. Pentru că împreună cu Hood Famous și Sprint Music lansează “Bahtalia”, o piesă la care a colaborat cu cel care l-a descoperit, muzical vorbind, Ștefan Mihalache – Connect-R, ei doi făcând de altfel, muzica și textul melodiei, de Mix/Master fiind răspunzători Epic Julius @Midiots și Video by Cristi Roman. Între două pauze de filmări, Johny ne-a spus câteva detalii despre noul single.

“O altă fuziune minunată de care sunt super încântat. Refrenul este în limba romani iar strofele în engleză. Piesa “Bahtalia“ care înseamnă noroc, aduce împreună stiluri care inițial nu ar fi fost văzute împreună (țigănesc, funk, rap). Cu această piesă sper ca barierele dintre oameni să se diminueze măcar puțin. Se simte amprenta lui Connect-R încă din primele secunde. Sper ca producția să fie apreciată la nivelul ei real. O piesă distractivă, cu viață, care nu cere nimic dar oferă tot. Mă bucur de lansarea acestei piese și aștept cu nerăbdare viitoare colaborări cu maestrul Connect R! Vă mulțumim pentru ascultare”, spune solistul.

Connect-R îl susține pe Johny Romano
Connect-R are mare încredere în “Bahtalia” și este absolut sigur că piesa o să devină hit! “Bahtalia” este iar o piesă în rețeta “Na Janau” și unde Johny efectiv demonstrează că este mega tehnic și se simte foarte bine în tot ce înseamnă grup și muzică. E o piesă funk, cu influențe lăutărești și cred eu că o să fie un hit în toată regula”, s-a pronunțat Connect-R care a fost omul ce i-a dat credit în muzică lui Johny Romano și i-a apreciat talentul muzical.

Johny Romano a devenit cunoscut odată cu lansarea piesei „Na Janau”, în colaborare cu Connect-R, și a ajuns imediat în atenția publicului.

articolul original.
Before yesterdayRadio Crazy

Mara G a lansat cel mai controversat videoclip al ei – Trotinete

25 November 2022 at 19:36
image

S-a lansat cel mai controversat single însoțit de videoclipul aferent al piesei “Trotinete” semat de simpatica și sexoasa Mara G. Talentata solistă a revenit în atenția fanilor și a lansat videoclipul în care apare atât fratele ei cât și iubitul ei, Mario Mutu.

Un nou produs muzical senzațional lansat de Mara G., pe numele său adevărat de familie Georgescu. Solista a revenit în fața fanilor cu piesa “Trotinete”, compoziție proprie, la care a filmat un videoclip pe măsură împreună cu Global Records.

“Filmările pentru videoclipul pentru piesa “Trotinete” au fost super fun, după câteva filmări cu motorul în maxim de frig am și răcit dar s a meritat efortul… Piesa n a fost plănuită, am scris o în cel mult o oră direct în studio. Trebuie să vă spun că în videoclip apare fratele meu dar și Mario (Mutu, iubitul ei, n.r.) pentru că vorbesc și despre ei în piesă. În culise pot să zic doar că ne am distrat maxim pe lângă faptul că am avut o zi întreaga de filmări”, a povestit și Mara, care este foarte încântată de rezultat după ore de muncă.

Vă mai spunem că “bijuteriile” auto din videoclip sunt un Bmw i8 iar motocicletă este a fratelui solistei, un Motor Yamaha R7 care costă în jur de I0.000 de euro. Deci un videoclip scump foc.

Cine este Mara Georgescu?

Tânăra a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie și a lansat mai multe piese și colaborări muzicale. De exemplu a cântat împreună cu, Faydee, DJ Hara a lansat melodia „Luna”, și a mai avut și alte piese precum „Dolce Gabbana”, „Solo”, „Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”, „Lacrimi de cristal” sau „Can’t Stop” cu Costi și Ajay Stevens.

articolul original.

Izabela și Taraful Simion au lansat Doar să te PUP, o piesă de efect si super veselă

25 November 2022 at 15:00
image

Cameleonica solistă Izabela Radu, care a participat la mai multe emisiuni concurs de talente, revine în atenția fanilor cu o colaborare de succes cu Taraful Simion, alături de care lansează o frumoasă piesă, “Doar să te PUP”, o melodie veselă, plina de culoare. Solista cântă cu familia ei și speră să prindă la public această glumă muzicală care are și un videoclip pe măsură.

Lumea muzicală va fi luată prin surprindere după ce Izabela și Taraful Simion vor lansa “Doar să te PUP”, o melodie haioasă, o colaborare între Sprint Music & Bulls Records. Pentru piesa, la muzica au colaborat Achim Marian, Izabela Radu și Mihail Gheorghe iar textul a fost scris de Achim Marian și Izabela Radu.

“La noi în familie toată familia cântă, înainte de căsătorie mă chema Simion, deci cei din taraf sunt cei din familia mea, mama, tata, fratele meu, patru membrii și alți colaboratori. Cu Mihail Gheorghe m-am cunoscut la Vocea României și am continuat să colaborăm, ne vedem și la studio, la diferite evenimente. Piesa a început într o glumă, eram la studio cu Mihai și Achim și am zis să încercăm și alte ritmuri cum s-a mai întâmplat. Și am zis să facem o piesă în joacă, mai de dans, pentru că oricum astfel de melodii sunt la modă, e un val care a prins. Am încercat, ne-a plăcut și din joacă am ajuns să o scriem și a ieșit ceva frumos. Pot să spun că e o piesă cantabilă și mă reprezintă ca și persoană. Nu aș fi putut cânta depresiv sau altceva pentru că eu nu sunt așa”, ne-a povestit Izabela Radu, solista cameleonică.

Videoclipului pentru “Doar să te PUP” a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment). Filmările au avut loc în pădure la Snagov, unde am filmat câteva ore, 3 sau 4 ore, ne am mișcat destul de repede. Pentru acest videoclip am schimbat patru ținute, la 3 am avut pălărie, pentru că mie îmi stă bine cu acest accesoriu. La styling m-au ajutat Magda Mohamed și Iselin Dimitri și s a mers pe ideea de gipsty mai șic, mai modern, având tot felul de accesorii. Pentru mine, la filmări a fost un pic cam frig, n-am avut cojocel dar a fost bine. Îmi doresc ca piesa asta să ajungă la câți mai mulți oameni, că doar de asta faci muzică. Îți doresti să fii auzit și să placi, să se audă peste tot să vorbească despre tine”, a mai spus Izabela.

articolul original.

Alduts Sherdley atinge un subiect sensibil în noua sa piesă – APROAPE

25 November 2022 at 13:53
image

Alduts Sherdley s-a făcut remarcată în industria muzicală prin amestecul de stiluri muzicale și versurile sincere pe care le abordează. ,,APROAPE” vorbește despre o problemă recent realizată în actualitate, anume traumele nerezolvate din trecut, ce pot afecta relațiile, fie ele de prietenie sau de iubire. După succesul cu piesa ,,CARDU'”, Alduts se reîntoarce la conversațiile sincere din versuri și colaborează în continuare cu Seek Music.

,,<<Aproape>> este un dialog între două persoane. Reprezintă legătura romantică pe care o poți avea cu o persoană ce nu s-a vindecat din traumele sale personale, dar care totuși s-a aventurat într-o relație.” ne spune Alduts Sherdley.

Piesa a fost scrisă de Alduts Sherdley, beat-ul a fost făcut de C.S.T., iar producția a fost realizată de Seek Music.

Alduts Sherdley este unul dintre cei mai noi artiști din peisajul muzicii urbane românești. Neo Soul și R&B sunt doar câteva dintre genurile muzicale pe care artista le abordează încă de când a început să lanseze muzică independentă în 2018. După câteva lansări, Alduts a devenit din ce în ce mai apreciată în mediul online, lansarea sa din 2021 – „Swipe Right” – reușind să intre în topul Spotify Viral România. Alduts a făcut parte, de asemenea, din Talent Show HBO Max – One True Singer, unde abilitățile sale remarcabile de a transmite emoție și de a compune, combinate cu aspectul ei unic și nonconformist, au atras rapid atenția juraților, cât și a fanilor. A urmat o colaborare cu Rava la scurt timp după aceea pentru piesa „Dungă”, lansare ce a urcat în Top 50 Spotify România.

articolul original.

We Are One, cel mai mare concert caritabil din România, a câștigat Golden Award for Excellence la categoria Events la PR Award

25 November 2022 at 10:08
image

We Are One, cel mai mare concert caritabil din România, inițiat de Saga Festival, a câștigat Golden Award for Excellence la categoria Events la PR Award, cea mai importantă competiție națională de recunoaștere a excelenței în domeniul Relațiilor Publice.

“De foarte multe ori, cele mai bune idei apar în contexte total neașteptate. La fel s-a întâmplat și cu We Are One, iar totul a luat naștere în momentul în care am simțit că trebuie să facem ceva, să ajutăm, să sprijinim oamenii care aveau și au atât de mare nevoie de ajutor. Am avut doar câteva zile la dispoziție pentru a organiza ceea ce a devenit cel mai mare concert caritabil din România și le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, care au făcut acest lucru posibil. Furnizori, sponsori, parteneri și, în primul rând, mulțumim tuturor oamenilor care au fost acolo pentru oameni. Acest premiu este al lor și reprezintă ideea de unitate: atunci când reușim să ne unim forțele pentru o cauză nobilă, nu există limite., a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA.

În urmă cu 9 luni, Rusia a început atacurile contra Ucrainei, iar un popor începea să fugă din calea pericolului și avea nevoie de sprijin. Românii au dat dovadă de foarte multă solidaritate și s-au mobilizat pentru a veni în ajutorul refugiaților și a celor care au rămas peste graniță, pentru a putea fi alături de un popor care avea și are în continuare nevoie de suport.

De la escaladarea conflictului din Ucraina, în Romania au intrat peste 1.100.000 persoane, iar capitala României înregistrează cel mai mare număr de refugiați ucraineni care au în continuare nevoie de ajutor.

We Are One a reprezentat o adevărată mișcare de forțe, în care peste 35.000 de oameni au făcut față frigului pentru a lua parte la un spectacol unic și pentru a fi alături de ucraineni prin biletul achiziționat, care a reprezentat donația fiecăruia dintre ei.

În urma evenimentului, aproape un milion de euro au fost strânși, bani donați către Crucea Roșie Română pentru a ajuta poporul ucrainean.

We Are One A fost organizat cu sprijinul partenerilor PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București.

articolul original.

Ronna Riva lanseaza azi videoclipul celui mai recent single al ei Lalalove!

25 November 2022 at 10:00
image

Melodia este compusa de Alexandru Anghel si Vlad Andrinoiu. Lalalove, este o melodie de dragoste ce apartine genului muzical pop-dance cu multe influente orientale.

Regia videoclipului apartine echipei lui Silviu Mindroc, avand o poveste de dragoste imbracata cu multa senzualiatate si delicatete.

“Imi place mult aceasta piesa, deoarece sensibilitatea ei ma reprezinta enorm. Sper sa intre in toate playlisturile de pe youtube, pentru ca asa sigur o sa ajunga la cati mai multi ascultatori, iar melodia o sa le mangaie sufletul”, a declarat Ronna despre noul ei single!

articolul original.

I.A.R. Ieri, alaltăieri și răsalaltăieri, un spectacol în premieră la teatrul Elisabeta despre prietenie și adevăr în familiile de etnie rromă

24 November 2022 at 21:53
image

Miercuri, 14 decembrie, de la ora 19.00, iubitorii de teatru și nu numai sunt invitați la o piesă în premieră. Adolescenți, tineri și pasionați de teatru, 11 la număr, vor urca pe scenă în cadrul premierei „Ieri, alaltăieri și răasalaltăieri” de Maria Cociș și Andreea Mocanu, regizată de Camelia Popa. Atât dramaturgii, cât și regizorul vor fi prezenți la premieră. Este un spectacol de o oră și jumătate, pregătit intens în doar 2 luni.

Camelia Popa regizorul acestui spectacol și Trupa 009, au un istoric de aproape 3 ani. Au făcut facut filme de scurt metraj și piese de teatru împreună, în cadrul unei școli de film și teatru. Maria Cociș, una dintre cele doua scriitoare ale piesei, mai scrisese o piesa de teatru, cu un an în urma, pe care ulterior a pus-o în scenă cu aceiași colegi. Piesa a fost primită bine de public aducând în atenție, povestea de iubire dintre un băiat de etnie rroma și o româncă, poveste de iubire ce s-a finalizat cu căsătoria celor doi, in ciuda opoziției părinților.

Prin prisma succesului avut cu acest prim spectacol, scenaristele Maria Cociș și Andreea Mocanu s-au gândit să facă o continuare a poveștii, păstrând mare parte dintre personajele folosite. „S-au apucat de scris, iar cu draft-ul acela de scenariu, au venit la mine și mi-au spus că au scris o piesa de teatru, pe care vor ca eu să o regizez. Mi-au dat scenariul, l-am citit, mi s-a părut un subiect cu potențial si foarte actual, iar de aici si până la prima zi de casting, au urmat mai multe draft-uri de scenariu, până am ajuns la forma finală”, a declarat Camelia Popa.

Ieri, alaltăieri și răsalaltăieri este o poveste universala, despre iubire, prietenie si adevăr. Faptul că acțiunea se desfășoară în interiorul a doua familii de etnie rroma, este doar o întâmplare care are și o explicație. Moartea neașteptată și timpurie a Cleopatrei, soția mult iubită a unui șef de clan, de etnie rroma, reușește să reconsolideze clanul, reamintindu-le tuturor că iubirea și iertarea înseamnă putere.

Actorii sunt doar adolescenți, talentati si pasionati de actorie: Cleopatra Mandeș – Sara Mircescu, George Mandeș– Mihai Costache, Menodora Vanciu – Teodora Ciocan, Vasile Vanciu– Costin Ilie, Baba Raimonda – Flavia Dumitru, Alexandru Amarescu – David Zăvoianu, Sebastian Mandeș – Sorin Niculescu, Smărănduca Vanciu – Andreea Mocanu, Alessia Andreescu – Alexia Tătaru, Mioara Mandeș– Maria Cociș, Ilie Mandeș – Matei Ilie

În ceea ce privește repetițiile acestea au început în luna octombrie, câte 3 ore, de doua ori pe săptămână. Toate biletele vândute vor reprezenta donații, costul intrării în sala de spectacol este de 70 lei, iar acești bani vor fi direcționați către centrul de plasament Mia’s Children, pentru mâncare și electricitate. Aceștia vor continua seria spectacolelor caritabile, în fiecare an, în luna Decembrie. Spectacolele vor avea în componență adolescenți talentați, fiind o reală rampă de lansare a acestora.

articolul original.

Alean si Just A Gemini lanseaza Da-i din crack, o piesa cu un sound urban specific

24 November 2022 at 21:47
image

Alean si Just A Gemini lanseaza Da-i din crack, o piesa cu un sound urban specific

Alean și Just A Gemini, doi artiști care își propun să schimbe ritmul industriei prin fiecare piesă, lansează „Dă-i din crack”. Cu un vibe urban care nu poate fi contestat, piesa poate să te invite, la fel de bine, direct la o petrecere pe un yacht – dacă asta este ceea ce îți dorești.

Prima colaborare dintre Alean și Just A Gemini vrea să transforme orice zi anostă într-una în care totul este despre distracție, riscuri și păcate. De altfel, piesa pare extrasă direct de pe coloana sonoră a unui film care despică viața plină de tentații a unor tineri muzicieni.

„Pot spune că piesa asta a fost creată în prima zi în care ne-am cunoscut și ne-am transformat amândoi vibe-ul în sunet”, a spus Alean.

„Am știut din prima sesiune cu Alean că o să vibe-uim atât muzical, cât și în calitate de prieteni, așa că am încercat amândoi, cât am putut de mult, să ne transpunem prin intermediul acestei piese, care este și prima noastră colaborare – Dă-i din crack”, a povestit Just A Gemini.

Despre Alean

Alean este un artist care își propune să-și facă simțită prezența în industria trap din România și nu numai. De altfel, acesta a reușit deja să atragă atenția unor artiști precum Azteca, alături de care a lansat piesa „Chanel Bag”.

Despre Just A Gemini

Just A Gemini este un producător, compozitor și inginer de sunet tânăr și determinat să-și impună soundul. De-a lungul timpului, acesta a lucrat cu artiști importanți, precum BTS, Matteo și Serena.

articolul original.

Povestea continua pentru LIA si Adrian Nartea: Aleea din colt in varianta completa

24 November 2022 at 21:43

Povestea continua pentru LIA si Adrian Nartea: Aleea din colt in varianta completa

2022-11-24 23:43:31

LIA și Adrian Nartea lansează întreaga poveste a piesei „Aleea din colț”, în care poemul recitat de celebrul actor se regăsește în forma sa completă. Prima variantă a piesei a fost lansată în 10 noiembrie.

De data aceasta cu un aer și mai dramatic, dat de poemul recitat integral de Adrian Nartea, piesa pare extrasă dintr-un basm în care poezia și muzica formează o adevărată pereche de dans.

#d539c1#d539c1

O piesă plină de emoție, cu un aer diferit față de compozițiile pe care le auzim în mod obișnuit la radio, „Aleea din colț” reușește să pună pauză oricărui eveniment cotidian și ne permite să ne transportăm într-o altă epocă.

#d539c1#d539c1

„Eu o reprezint pe ea și muzica este modul prin care vorbesc și îmi spun povestea, iar Adrian Nartea îl întruchipează pe el, cel care își spune regretele, întrebările și dorurile prin poezie. Când între cei doi nu mai pot avea discuții, decid să danseze. E un dialog interesant, acompaniat de note muzicale care sper să atingă multe suflete”, a povestit LIA, la momentul lansării primei variante a piesei.

„Știi că se spune că nu este bine să-ți retrăiești amintirile pentru ca ele nu vor avea aceeași valoare, dar poți crea altele care să semene cu cele de acum 30 de ani. Sunt onorat că am făcut parte din acest proiect al LIEI”, a adăugat la acel moment și Adrian Nartea.

#d539c1#d539c1

Despre LIA

LIA este o artistă nouă care aduce un proiect unic pe scena muzicală, prin intermediul reinterpretărilor și compozițiilor aduse direct din anii ’80. Prima piesă lansată de LIA a fost „În urma ta”. În continuare, LIA pregătește alte proiecte care au ca temă principală nostalgia. Acest sentiment este readus în discuție de artistă prin fiecare piesă pe care o semnează.

Despre Adrian Nartea

Adrian Nartea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori români. Acesta a putut fi văzut în producții precum „Fast food”, „La bloc”, „Queen & Country” și „Parfect”. Rolul care i-a adus cu adevărat celebritate lui Adrian Nartea a fost cel al lui Vlad, din serialul cu același nume.

articolul original.

Sarah Connor, cunoscută în România pentru hiturile From Sarah With Love şi Just One Last Dance, a lansat albumul Not So Silent Night

24 November 2022 at 21:33
image

Cântăreața și compozitoarea pop și soul, premiata cu numeroase discuri de platină, Sarah Connor, revine cu un nou album de Crăciun – și primul ei album l în limba engleză de peste un deceniu.

„Not So Silent Night” – cel de-al doilea album de Crăciun al lui Sarah Connor după „Christmas In My Heart”, lansat în 2006, nu este deloc un album tradițional de Crăciun, cu piese clasice precum „Ave Maria” și „Silent Night” etc., în schimb este un album fresh, cu 12 cântece de Crăciun scrise de la zero.

După cum sugerează și titlul albumului, Crăciunul nu este doar o sărbătoare contemplativă și pașnică. Și din perspectiva sinceră a lui Sarah Connor, ca mamă care lucrează, Crăciunul este mult mai mult decât un timp liniștit! „Not So Silent Night”, de exemplu, descrie un ajun al Crăciunului tipic, într-o gospodărie plină de exces de entuziasm, haos și agitație generală a familiei!

Primul single extras de pe album se numește „Ring Out The Bells”; o piesă euforică care sună în sezonul pre-Crăciun. Pe „24″, starea de spirit se trezește oarecum, în timp ce piesa se concentrează pe amintirea celor care nu mai sunt prin preajmă, în această perioadă specială a anului, și de care ne este dor de Crăciun, în special.

După lungi blocaje și în imposibilitatea de a face turnee în ultimii doi ani, Sarah s-a trezit tânjind după distracţie, sinceritate şi căldură. S-a simțit obligată să râdă și să se distreze în studio și să reia legătura cu prietenii. A fost făcut un apel către prietenul, colaboratorul și producătorul de lungă durată, Nico Rebscher, alaturi de care a pus la cale planurile pentru înregistrarea unui nou album de Crăciun.

Înregistrarea a fost realizată în Black Rock Studio de pe insula vulcanică grecească, Santorini, în lunile ianuarie/februarie ale acestui an. Și, spre deosebire de modul în care lucrează, de obicei, Sarah (doar ea și Nico), ea a invitat o mulțime de prieteni incredibili, compozitori, să se alăture – Max Wolfgang, Ali Zuckowski, Kelvin Jones, Nico Santos și Kalli & Joe s-au alăturat grupului de lucru festiv.

Având atât de mulți scriitori talentați sub un singur acoperiș și vedere la ocean și la stâncile vulcanice negre, Sarah a devenit profund inspirată. Faptul că scriau cântece despre miracolul căderii primilor fulgi de zăpadă („Quiet White”) în timp ce soarele strălucea nu conta. Și destul de amuzant, în ziua în care au plecat, a nins pentru prima dată în 10 ani pe insula Santorini!

De când și-a lansat albumul „Muttersprache”, Sarah nu mai cântă melodii pe care alții le-au scris pentru ea. Are propriile ei concepte lirice puternice și știe ce vrea să spună. Și pentru „Not So Silent Night” nu a fost diferit. Sarah avea un plan atât de clar în minte cu privire la perspectivele despre Crăciun pe care dorea să le descrie – și după numai 12 zile albumul a fost scris!

Sarah Connor și-a început cariera muzicală ca artistă care canta in limba engleză și și-a lansat primul album în 2001. După mai multe piese care s-au clasat pe primul loc în topuri și numeroase discuri de platină, a luat o pauză creativă, și-a lansat primul album in limba germana („Muttersprache”) în 2015, care a fost un succes uimitor și i-a dus cariera la noi cote de vârf.

“Muttersprache” a vândut peste 2 milioane de discuri și este unul dintre cele mai de succes discuri din toate timpurile din Germania. Al doilea album al ei in limba germana, „Herz Kraft Werke”, a urmat în 2019 și a atins din nou statutul de multiplatină, cu peste 800.000 de copii vândute.

articolul original.
❌