ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 8 August 2022Cancan

CNCAN a făcut anunțul! Care sunt valorile nivelului de radiații din România

8 August 2022 at 20:45
image

Au fost efectuate noi măsurători ale nivelului de radiații din România. În cursul zilei de luni, 8 august 2022, Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare (CNCAN) a anunțat faptul că valorile nivelului de radiații sunt normale. Măsurătorile au fost efectuate, după ce rușii au bombardat Centrala Nucleară Zoporojie, iar trei senzori de radiații au fost afectați.

În cursul zilei de duminică, 7 august 2022, Centrala Nucleară Zoporojie a fost bombardată de militarii ruși. În urma atacului, trei senzori de radiații au fost afectați. Evoluția situației radiologice este urmărită, în permanență, prin intermediul Centrului Operativ pentru Situații de Urgență. În acest sens, Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare – CNCAN a transmis faptul că în Ucraina nu au fost înregistrate depășiri ale valorilor normale.

De asemenea, și în România este monitorizat nivelul de radiații prin RNSRM – Reţeaua Naţională de Supraveghere a Radioactivităţii Mediului. Aceasta face parte din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului. Valorile sunt normale în România.

3 senzori ai centralei nucleare Zaporojie au fost afectați în urma atacurilor

Nu este prima oară când centrala nucleară din Zaporojie a fost țintuită de soldații ruși. În cursul zilei de duminică, 7 august, trei senzori de radiații au fost afectați, în urma atacurilor. În ziua când s-a produs bombardamentul, potrivit informațiilor, ar fi avut loc explozii la rețeaua electrică ce conectează gridul național ucrainian electric de rețeaua electrică de amplasament.

„Informațiile oficiale pe care CNCAN le are despre situația de la centrala de la Zaporojie arată că, într-adevăr, se pare că au fost niște explozii, dar la rețeaua electrică din afara amplasamentului. Aceste explozii au afectat ceea ce înseamnă rețeaua electrică ce conectează grid-ul național ucrainian electric cu tot ceea ce înseamnă rețeaua electrică de pe amplasament. Dar aceste lucruri au afectat doar transformatoarele de la Unitatea 1 de pe acest amplasament. Unitatea 1 a fost oprită imediat și alimentată cu generatoare, astfel încât în niciun moment nu s-a pus problema emisiei de radiații pe amplasament”, a explicat la Digi24, Petre Min, consilier la CNCAN.

„Aș vrea să precizez că a fost într-adevăr o situație la stația de producție oxigen și azot, dar, la fel, au reușit să stingă focul care a urmat unei explozii. Și nu sunt probleme. Acestea sunt date oficiale, primite atât din partea oficialilor ucrainieni, cât și de la agenția de la Viena”, a adăugat oficialul român.

Citește și MOTIVUL PENTRU CARE UN TANCHIST RUS A FOST CONDAMNAT LA 10 ANI DE ÎNCHISOARE. CE A PUTUT SĂ FACĂ ÎN FAȚA UNUI BLOC DIN CERNIHIV

Sursă foto: Pixabay

articolul original.

S-a sărutat cu două în fața lui Tyga, de a înnebunit toată NUBA! Un macho și divele lui au făcut ravagii la Mamaia

8 August 2022 at 20:40

Există momente când gura ajunge, dintr-odată, să fie în limbă după un sărut, preferabil franțuzesc, însă și cu sărutul românesc îți faci treaba, cu condiția ca limba să nu stea ca vaca-n gură, ci să se miște pe ritmurile muzicii.

Povestea acestor imagini este simplă și limpede ca o apă cristalină de gură. Protagonistul, un băiat oarecare aflat la prima tinerețe, charismatic și descurcăreț, se afla la Nuba Beach Club în Mamaia, la concertul artistului internațional Tyga. A pus ochii pe o tipă frumoasă, genul de fată al cărei portret nud îți vine să îl agăți, măcar pentru o noapte, deasupra patului din dormitor.

Jocul privirilor i-a făcut să se apropie fizic rapid unul de altul. Viața ne învață însă că acolo unde mănâncă doi poate mânca și un al treilea și că acolo unde se sărută doi își poate băga limba și o treia persoană.

Sărutul care a lăsat NUBA cu gura căscată (Foto: CANCAN.RO)

Asta înseamnă să fii olimpic la limbi străine!

Protagonistul s-a trezit, ca-ntr-un vis erotic demn de Kama Sutra, cu două limbi în gură. Trei, cu a lui. Posesoarele celor două limbi din gura tipului erau, ambele, exemplare superbe, cărora orice bărbat le-ar fi făcut un test de salivă și, poate, ulterior, dacă relația ar deveni serioasă, chiar și un test de sarcină.

Cu testele de inteligență e mai bine să nu te complici, plus că, se știe, carnea nu știe carte și, de altfel, nici nu trebuie să știe.

Cei trei „mușchetari” ai sărutului nemaivăzut în Nuba (Foto: CANCAN.RO)

Bravo, băiatule! Asta înseamnă să fii olimpic la limbi străine! Și iată că nu toți olimpicii ne pleacă din țară, unii doar dau o fugă până la Nuba.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Cazacu o are grea cu Ramona Olaru! Ce i-a făcut blonda la mare! Iubita motociclistului a plecat val-vârtej de la București și…

8 August 2022 at 20:40

Cătălin Cazacu o are grea cu iubita lui, Ramona Olaru! Blonda ar fi foarte geloasă pe faptul că motociclistul prezintă o emisiune TV alături de Natalia Mateuț, dar și pentru că fostul „Vultur de noapte” mai glumește cu prezențele feminine din emisiuni. Așa că s-a dus la mare și merge în fiecare dimineață pe plaja unde se filmează emisiunea. CANCAN.RO are detalii exclusive de la fața locului.

S-au dus vremurile când Cătălin Cazacu era considerat un Don Juan de Centru Vechi (că pe acolo tot agăța). Ajutat de aparițiile TV, dar și de titulatura de motociclist profesionist, acestuia i-a plăcut statutul de gagicar și a profitat din plin de el. Până a dat de Ramona Olaru, actuala sa iubită! Acum, omul nu mai mișcă în front! Sursele CANCAN.RO dezvăluie că Ramona l-a disciplinat total pe Cătălin, care este supervizat în permanență de aproape.

Într-un timp record, Ramona a reușit să transforme nopțile pline de băutură și gagici, alături de Giani Kiriță, Mihai Mitoșeru sau Dan Bittman, în istorie!

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, pe val la Antena Stars (Foto: captură video)
Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, pe val la Antena Stars (Foto: captură video)

Nu-i pică bine Natalia

Acum Cazacu e numai în vacanță cu iubita la prietenii ei și tot așa. În ciuda faptului că a fost pus cu botul pe labe, blonda de la Antene este conștientă că lupul își schimbă blana, dar năravul ba.

Așa că, imediat ce a scăpat de filmări, fosta iubită a lui Cuza (alt gagicar în pantaloni scurți și bretele 😂😂😂😂) s-a postat de gardă în stațiunea Saturn, acolo unde Antena Stars filmează emisiunea prezentată de Cazacu și Natalia Mateuț.

Oamenii de pe platou dezvăluie că Ramona e prezentă în fiecare dimineață pe plajă, la ora emisiunii. Să fie sigură că iubitul ei nu dă drumul glumelor cu fetele prezente în emisiune… dar și cu Natalia Mateuț. Se pare că Ramona nu e deloc confortabilă cu colaborarea asta, dar nu prea are ce să-i zică lui Cazacu. Când e de muncă… na… Că și el dacă se apucă să vorbească…

Frumoasa blondă a recunoscut că l-a cam prins cu minciuna pe Cazacu la începutul relației. Vă amintiți sigur de moment, pentru că a fost prezentat în detaliu de CANCAN.RO. S-au șters de pe Instagram și așa mai departe (toată povestea AICI). După ce s-au împăcat, au făcut o droaie de story-uri că, vezi Doamne, n-a fost nimic adevărat. Te doare capul cu strategiile astea de treaptă de intrare la liceu 😂😂.

Taxa de ”protecție”: vacanță la Mykonos impusă și decisă

Ramona Olaru ar fi pus
Ramona Olaru ar fi pus „radarul” pe Cătălin Cazacu (Foto: Instagram)

Mai mult decât atât, ca să se vadă cine e de fapt șeful, Ramona a făcut ea singurică planul vacanței pentru vara acesta. I-a zis lui Cazacu nu numai că trebuie să își ia cât mai mulți bani la el de cheltuit, dar și că vor pleca în Mykonos, și, ce coincidență, s-a întâmplat ca acolo să se afle și o gașcă de-a ei care închiriase o vilă, așadar frumoasa vedetă se va afla în zona de confort.

Asta ne-au transmis cei prezenți acolo. Cumva uimiți și ei de cum îl disciplinează Ramonica pe Cătă. Dacă vrea să aibă liniște, motociclistul trebuie să facă rost de cașcaval cum trebuie… că Mykonos nu e Saturn pe diurnă de la Antenă. 😂😂😂😂

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

A dus-o la UNTOLD pe soția cu corp din Baywatch, dar pe partea cealaltă…“Milionarul” soț de vedetă nu renunță deloc la tatuata din balcon! NOI DETALII

8 August 2022 at 20:40

CANCAN.RO detona bomba anului: celebrul afacerist își ”traducea” soția, o cunoscută cântăreață, cu Ioana Popescu, știută în lumea bună a Capitalei drept ”devoratoarea de fotbaliști”. Pe balcon s-au afișat cei doi amorezi, după ce-și consumaseră fanteziile în dormitor sau cine știe unde. Cert este că pe balcon au băut un păhărel, au tras dintr-o țigară, s-au privit în ochi și ….uite că deși a trecut prin momente grele cu celebra cântăreață care îi este soție…”Romeo de Berceni” a rămas cumva agățat în filmul ăla…Avem toate detaliile și vi le prezentăm în rândurile de mai jos…

În balconul ”buclucaș” buzele i s-au întins către ale lui. El nu a dat un milimetru înapoi. ”Ventuza” Popeascăi l-a lovit în plin. Ca o mulțumire pentru ce se întâmplase în cuibușorul de nebunii, unde afaceristul ”pofticios” a băgat boticul în borcanul cu miere. CANCAN.RO i-a surprins, iar imaginile au făcut deliciul presei mondene, dar și al întregului showbiz.

Afaceristul și soția lui se distrează ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat cu o săptămână înainte (Foto: CANCAN.RO)

Au făcut pace cu o ieșire la Untold

Ideea e că Vin Diesel mioritic e puțin însurat. Și nu cu oricine, ba chiar cu o celebră cântăreață. Nu știm cum s-o fi consumat discuția dintre ei – și pe ce ton – când s-a aflat totul. Cert este că au făcut o mică pace, finalizată cu o ieșire la Untold, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. El și-a cerut iertare, ea, ce să facă? Milionaru-i milionar, mai dă-i o șansă, ce naiba! Și i-a dat.

Plini de fericire și ca gândul au ”zburat” cei doi, ”pofticiosul” poftind la mega-evenimentul muzical de la Cluj, de unde este el de loc, de altfel. Și alături de a lui consoartă fără lacrimi în ochi, că a șters aventura din balconul ”buclucaș” cu buretele, s-a urcat ditamai milionarul în ”caleașca” de cai putere și a ajuns la dans și voie bună, în Ardeal. Acolo a fost frumos. Tare frumos. El și-a făcut vocal loc printre prieteni, ea și-a arătat des dinții, cu zâmbetele prelungi (Vezi AICI imaginile).

În urmă cu o săptămână, milionarul și Ioana Popescu erau filmați de CANCAN.RO în balconul ”devoratoarei de fotbaliști”

Cântăreața i-a dat block, milionarul ”pofticios” o ține caldă!

Dar și Untold-ul ăsta nu e veșnic, iar milionarul ”pofticios” și a lui soție „tradusă” s-au retras către casă. Și iar Popeasca… De ce? Pentru că afaceristul nu uită clipele de fericire, chiar fie ele pentru câteva zeci de minute sau câte-or fi fost, așa că o ține pe ”devoratoarea de fotbaliști” lângă el.

Ei, nu chiar în pat, dar la o aruncătură de băț, pe Facebook! Da, nu i-a dat block, așa, măcar de ochii nevestei, a lăsat-o acolo, că mâine – poimâine poate iar poftește! Fie că vorbim despre pozele cu ținute sumare ale devoratoarei fie că vorbim de un alt canal de comunicare (messenger)…

Milionarul e încă
Milionarul e încă „prieten” pe Facebook cu Ioana Popescu (Foto: captură de ecran)

Rușinică! Asta pentru că soția ”tradusă” a șters-o și a blocat-o pe rețelele de socializare pe Ioana Popescu din lista ei, semn că, dacă tot a iertat, nu mai vrea să-și amintească de episodul umilitor cu balconul ”buclucaș”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

De asta o vrea Ristei lângă el! Naomi a arătat pe plajă TOT ce are mai bun!

8 August 2022 at 20:40

El era jurat, ea, concurentă. O concurentă venită din Anglia, care-și încerca norocul la „X Factor”. Dar avea să câștige altceva, dragostea bărbatului din juriu! Florin Ristei și Naomi formează, acum, un cuplu, trecut deja prin logodnă. Povestea de iubire începută în urmă cu aproximativ doi ani curge frumos. Trece, acum, și pe la mare. Acolo i-a găsit CANCAN.RO, iar imaginile pe care vi le prezentăm dau, în mare măsură, răspunsul și la întrebarea: de ce o vrea Ristei lângă el?

Florin Ristei și Naomi Hedman au simțit fiorul acum doi ani. De atunci, se țin de mână și împart totul. Numai cuvinte la superlativ au ieșit din gura prezentatorului TV la adresa celei căreia i-a dăruit inelul de logodnă. Iar din partea ei vin aceleași vorbe dulci.

Despre mariaj… „Mariajul este o opțiune personală, la fel ca sprâncenele, și nu cred că niște acte pot ține doi oameni împreună dacă ei nu sunt compatibili.

Niciunul dintre noi nu a visat la o nuntă ideală și nu ne-am imaginat în situații de poveste, dar nici nu suntem împotriva ideii”, spunea, la un moment dat, Florin Ristei.

Naomi, iubita lui Florin Ristei, a bulversat piscina cu poziția pe care și-a ales-o pe șezlong (Foto: CANCAN.RO)

La mare au plecat Naomi și Florin, iar acolo, spectacol la piscină aveau să facă. În special ea, atunci când a scos la iveală trupul apetisant. Și când s-a lungit pe șezlong… Ce imagine! A arătat tot! Florin nu a mai rezistat și a luat-o la ”întrebări”.

A început joaca! A prins-o în brațe și a sărutat-o. Repetat. Apoi, a vrut s-o arunce în apă, dar nu a reușit. S-a chinuit, dar tot pe șezlonguri au ajuns cei doi. Și-au spus și vorbe dulci, după care și-a găsit fiecare locul, sub umbreluță. Destindere, într-o oază a fericirii, pe litoral.

Naomi: ”A devenit ființa mea preferată!”

Florin Ristei și Naomi s-au logodit în decembrie 2020. Locuiesc împreună și nu ezită să-și mărturisească dragostea pe rețelele de socializare. Prezentatorul avea să facă și confesiuni emoționante despre jumătatea lui.

„Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc”, spunea Ristei.

Florin Ristei a vrut s-o arunce pe Naomi în apă, dar nu a reușit (Foto: CANCAN.RO)

Avea să fie completat de Naomi: ”Fii cu cineva care face iubirea ușoară. Chiar și în timpul unei pandemii! Mi-am dat seama din prima că e foarte natural, amuzant, pasionat și profesionist în ceea ce face. Iar apoi a devenit ființa mea preferată.”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Sorinel Puștiu s-a „refugiat” la mare, cu soția, paharul și narghileaua alături. Sultan la Năvodari!

8 August 2022 at 17:07

Căldură mare, mon cher! Sorinel Puștiu a „evadat” din București și a plecat la mare să se răcorească. Și-a luat nevasta și gașca de prieteni și s-a relaxat cu un spriț și o narghilea. A stat mai mult pe șezlong și nu a lăsat paharul jos din mână. CANCAN.RO a fost pe fază și are imaginile în exclusivitate cu „sultanul”.

Sorinel Puștiu a fugit pe litoralul românesc, în stațiunea Năvodari, pentru a scăpa de temperaturile mari din Capitală. Weekend-ul acesta și-a luat nevasta și câțiva prieteni și s-a relaxat pe „barosăneală”. Cum altfel, decât frumos, cu un șpriț în mână, că așa îi stă bine unui bunic!

Nu s-a ridicat de pe șezlong, nu a dat nici paharul jos din mână și a fumat narghilea. Mai ceva ca un sultan!

Cum  s-a distrat Sorinel Puștiu la mare

Cu ochelari de soare, ceas și brățări scumpe, Sorinel a lăsat grijile deoparte și s-a distrat. Nevasta, cu ochii pe el! Chiar dacă nu mai sunt la acea vârstă în care fiecare să fie gelos pe celălalt, soția nu l-a scutit de privirile care îl urmăreau pas cu pas.

Ea cu ochii pe el, el cu paharul în mână! Să fie asta o consecință a pașilor strâmbi pe care cântărețul de manele i-a făcut – și i-a recunoscut public – în trecut? Cert e că soția a trecut peste infidelități și a decis să-și reînnoiască jurămintele, odată cu aniversarea a 25 de ani de mariaj!

Mai în glumă, mai în serios, Sorinel Puștiu arată că vârsta e doar un număr, iar cheful și pofta de viață nu țin cont de faptul că are patru nepoți și trebuie să-și dedice timpul în totalitate lor.

Sorinel Puștiu a petrecut ca un sultan, pe plajă la Năvodari/ (Foto: CANCAN.RO)

Seara a petrecut-o în club

După cum vă spuneam, vârsta e doar un număr. Ca să uite de griji și să-și facă de cap ca la 20 de ani, cântărețul de manele a lăsat șezlongul la o parte și s-a dat pe „clubăreală”.

A plecat cu gașca și s-a distrat pe cinste, așa cum doar cei ca el își permit să o facă. Nici nu ar fi de mirare, mai ales că a trăit toată viața cu muzica în sânge și chiar și acum, trecut de vârsta tinereții, Sorinel știe cum să-și păstreze sufletul tânăr. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota, puse în pericol! „Așa jigniri nu am auzit niciodată!”

8 August 2022 at 17:01

Viața de vedetă nu este întotdeauna ușoară. Persoanele publice sunt adesea expuse la riscuri din partea necunoscuților. Există o mulțime de cazuri în care doamnele showbiz-ului românesc s-au confruntat cu hărțuire sau chiar agresiune, ajungând până în fața legii. Din această categorie fac parte și surorile Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu.

De curând, un individ le-a terorizat pe cele două artiste. Obsesia pe care a făcut-o pentru Marcela Fota nu s-a oprit doar la câteva mesaje și pericolul s-a transferat chiar și la sora artistei.

Amenințările și jignirile s-au ținut lanț pentru cele două interprete de muzică populară, care sunt marcate până în ziua de azi. După ce Marcela Fota a blocat orice cale de a lua legătură cu agresorul, acesta nu ”s-a dat bătut” și a găsit o altă variantă de a încerca să o contacteze.

Mariana Ionescu Căpitnescu a trecut prin clipe de groază (Foto: Facebook)
Mariana Ionescu Căpitnescu a trecut prin clipe de groază (Foto: Facebook)

„Am fost pusă în situația să-mi schimb numărul de telefon”

Noua victimă a fost chiar sora Marcelei, Mariana. Constrânsă de împrejurări, Mariana Ionescu Căpitănescu a luat măsuri drastice. Pe lângă faptul că și-a angajat gardă de corp, artista a vizitat în nenumărate rânduri secția de poliție. Agresorul a fost în cele din urmă reținut, dar calvarul nu pare să se fi încheiat definitiv.

„Am fost amenințată telefonic, prin mesaje, am îndurat asta vreo două luni, apoi am cerut ajutorul poliției. M-au invitat la poliție să mă informeze că cel care mă amenință a fost reținut, am aflat de la presă că între timp a fost și eliberat.

Eu mi-am luat măsuri suplimentare, nu merg singură la evenimente, mă simt în nesiguranță. Mă agresa verbal, tot felul de jigniri, fară să-i fac nimic. Am găsit 200 de apeluri într-o noapte de la el.

Așa jigniri nu am auzit niciodată! Am fost pusă în situația să-mi schimb numărul de telefon, să schimb modelul telefonului cu alt sistem de operare. Sunt neliniștită!”, a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu pentru starpopular.ro.

articolul original.

Trucul pe care îl știu puține gospodine. Așa dezgheți carnea rapid

8 August 2022 at 16:57
image

Asezonată cu o paletă de condimente și pusă în cuptor la temperatura potrivită, carnea poate căpăta un gust delicios, iar cei dragi vor fi bucuroși de îndeletnicirile tale din bucătărie. Însă, dacă stai mult timp pentru a se dezgheța carnea abia scoasă din congelator, află că există soluții! Iată trucul pe care puține gospodine îl cunosc. Așa dezgheți carnea rapid!

Poate fi gătită și servită în multe feluri și face parte din meniurile multor restaurante. Carnea, preparată la temperatura potrivită și asezonată cu cele mai fine ingrediente, poate să ofere o explozie de gusturi celui care o mănâncă. Iar gustul delicios poate fi făcut și de gospodine! Totuși, ce te faci când trebuie să pregătești rapid masa, însă nu ai foarte mult timp la dispoziție? Există un truc pe care puține gospodine îl cunosc, atunci când vor să dezghețe mai repede carnea abia scoasă din congelator.

Cum să dezgheți rapid carnea. Trucul acesta te va ajuta în bucătărie!

Acest truc durează un sfert de oră și vei putea să te apuci, după aceea, să gătești carnea. Există câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi, pentru a dezgheța carnea rapid. În primul rând, după ce scoți din congelator produsul, pune o oală cu gura în jos. Apoi, produsul congelat va fi pus deasupra ei, iar peste carnea înghețată poți pune o oală plină pe jumătate cu apă caldă. În 15 minute, carnea se va dezgheța.

Dacă vrei să dezgheți carnea de pui sau vită, o poți pune în apă rece. Este indicat să schimbi apa, după o jumătate de oră. De cele mai multe ori, carnea de porc se dezgheață în cel mult o oră și jumătate, în apă rece. Alte persoane aleg să dezghețe carnea în cuptorul cu microunde.

Citește și PUȚINI ROMÂNI ȘTIU ASTA! CELE 5 ALIMENTE PE CARE NU TREBUIE SĂ LE SPELI ÎNAINTE SĂ LE GĂTEȘTI

Sursă foto: Pixabay

articolul original.

Insula Thassos se află în pericol. Plaja din Grecia adorată de români a fost închisă, deoarece există riscul unui incendiu de vegetație

8 August 2022 at 16:41
image

Incendiile de vegetație au pus stăpânire pe mai multe insule din Grecia astăzi. Thassos, una dintre locațiile preferate de români, se află în mare pericol. Plajele și drumurile către acestea au fost închise.

Autoritățile din Grecia au emis deja un avertisment cu privire la incendiile de vegetație care au cuprins insula Thassos. Astfel, începând de astăzi, 8 august, mai multe drumuri din zonele cu păduri dese vor fi închise, din cauza riscului uriaș de a lua foc.

Din păcate, temperaturile foarte ridicate din această perioadă și seceta duc la incendiile de vegetație. Vremea rămâne la fel de caldă și în perioada următoare, semn că incendiile sunt departe de a se termina. În acest sens, analizele recente indică faptul că evenimentele meteo extreme înregistrează o frecvență din ce în ce mai mare în ultimii ani, din cauza schimbărilor climatice influențate de factorul antropic.

Drumuri închise în Thassos

Pe pagina de Facebook Forum Thassos au apărut informații potrivit cărora nu mai este permisă circulația pe mai multe drumuri, inclusiv pe Makryammos- Golden Beach și Laimos – Teatrul Antic. Prin urmare, accesul către plajele Marble Beach și Porto Vath este strict interzis.

Circulația este limitată pe rutele:

 • Sf. Panteleímonas – Ag. Marína;
 • Potamiá – Pigés Potamiás;
 • Theológos către Kamíni;
 • Limenária-Kástro;
 • Mariés-barajul Marión;
 • Mikró Kazavíti- Sf. Pantelimon
 • Kazavíti-Toúmpa
 • Rachoni
 • Kallirachi
 • Sotiros.

Ministerul Afacerilor Externe au lansat un apel către toți românii aflați în Grecia. Astfel, dacă sunteți pe teritoriul statului elen, fie că locuiți acolo sau că vă aflați în vacanță, puteți solicita asistență la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106710035 și Consulatului General al României de la Salonic: +302310340088.

articolul original.

Avertismentul transmis de M.A.I., după ce un salvamar și doi turiști au murit înecați în Marea Neagră luni, 8 august

8 August 2022 at 16:23
image

Un salvamar și doi turiști au murit înecați în Marea Neagră, în cursul zilei de luni, 8 august 2022. Deși steagul roșu a fost arborat pe plajă, iar turiștii nu au avut voie să se scalde în apele mării, din cauza curenților puternici și a valurilor mari, aceștia au ignorat semnul și s-au aventurat în larg. M.A.I. a transmis un avertisment, în urmă cu puțin timp, după tragedia care a avut loc în cursul acestei zile.

Trei persoane au decedat în cursul acestei zile, pe litoralul românesc. În doar câteva ore, un salvamar s-a stins din viață, după ce a încercat să salveze un turist din stațiunea Eforie Nord, după ce a fost tras în larg de curenți. Iar, în stațiunea Saturn, un bărbat a murit înecat, după ce a intrat în mare, deși era arborat steagul roșu. Pe pagina oficială de Facebook, reprezentanții M.A.I. au transmis un avertisment.

”NU VĂ MAI RISCAȚI VIAȚA!
Astăzi, 3 persoane au murit înecate, în doar câteva ore.
La Eforie Nord, un turist a fost tras de curenți în larg, iar salvamarul care a încercat să îl salveze, a fost și el prins în valurile puternice. În final, ambii bărbați au murit înecați.
Ce de-a treia persoană și-a pierdut viața în stațiunea Saturn. Acesta intrase în apă deși era arborat steagul roșu, care indică faptul că înotul este interzis.
❗️Vă rugăm insistent să respectați indicațiile salvamarilor!”, este mesajul transmis de M.A.I., pe pagina oficială de Facebook.

Ce a transmis ISU Constanța

De asemenea, după tragediile care au avut loc pe litoralul românesc, și ISU Constanța a transmis: ”Nu vă puneţi viaţa în pericol! Trei persoane decedate, în mare, în doar câteva ore! Salvamarii au arborat, încă de ieri (duminică – n.r.), steagul roşu, ceea ce înseamnă că scăldatul este interzis din cauza valurilor mari şi curenţilor puternici! Marea şi-a luat, azi, tributul: trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte patru au fost scoase din valuri de turişti şi de salvamari şi au primit îngrijiri medicale de la echipajele noastre. Vă rugăm, respectaţi indicaţiile salvamarilor! Nu intraţi în mare dacă steagul roşu este arborat, indiferent cât de buni înotători consideraţi că sunteţi”.

Sursă foto: Pixabay

articolul original.

Cât costă un şezlong pe plajele de fițe din Mamaia Nord. Plătești cât pentru o noapte de cazare

8 August 2022 at 12:48
image

Odată ridicate restricțiile impuse în perioada pandemiei, românii au dat buzna pe litoral. Ca în fiecare an, Mamaia rămâne „campioana” preţurilor uriaşe la mâncare sau servicii, însă cu toate acestea turiştii nu au ocolit staţiunea. Iată cât costă un şezlong pe plajele de fițe.

Mamaia rămâne cea mai scumpă staţiune de pe litoral, însă nici restul staţiunilor nu sunt cu mult mai prejos în ceea ce priveşte tarifele pe care le percep de la turişti.

Cine vrea răsfăţ la mare scoate din buzunar mai mulţi bani la cazare, la masă, dar şi pe plajă. Spre exemplu, în Constanta preţurile pentru o noapte de cazare încep de la 140 pentru 2 persoane, iar pentru 2 şezlonguri plăteşti 200 de lei.

Din cauza preţurilor piperate din ce în ce mai mulți turiști evită stațiunile românești și preferă să își petreacă vacanța în Grecia, Turcia sau Italia.

Autoritățile au transmis anunțul. Ce trebuie să faci dacă primești mâncare stricată la restaurantele de pe plajă

ANSVSA pune la dispoziție numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786 577 007. La acest număr pot apela persoanele care au primit mâncare alterată de la restaurantele sau localurile de pe litoralul românesc.

Pe lângă acest număr, se poate suna la numărul Call – Center-ului ANSVSA: 0800.826.787. Apelul este gratuit și poate fi utilizat de pe orice rețea telefonică.

În cazul în care ați consumat mâncare stricată, este extrem de important să mergeți la un doctor sau un farmacist ca să-i explicați situația. În continuare, aveți nevoie de un tratament, în caz de toxiinfecție alimentară.

articolul original.

Cum şi-a sărbătorit Răzvan Simion ziua de naştere. Iubita prezentatorului i-a pregătit o surpriză neaşteptată

8 August 2022 at 11:57

Răzvan Simion a avut parte de o zi de naştere romantică. Prezentatorul de la Antena 1 şi iubita sa au plecat într-o vacanţă exotică departe de agitaţia din Bucureşti. Răzvan Simion împlineşte astăzi 42 de ani, iar cu această ocazie le-a împărtăşit fanilor pe reţelele de socializare cum petrece alături de frumoasa sa parteneră.

După o lungă perioadă de muncă, Răzvan Simion și-a luat iubita și au plecat într-o binemeritată vacanță. Prezentatorul TV împlinește luni, 8 august, 42 de ani, iar cu această ocazie partenera sa de viaţă i-a pregătit încă de dimineaţă o surpriză romantică. Mai exact, bruneta i-a adus un tort de ciocolată alături de o şampanie, iar decorul a fost completat cu petale de trandafiri.

Răzvan Simion s-a filmat în timp ce gustă din băutura fină, într-un halat de baie. Ziua a continuat pentru cei doi cu o scurtă plimbare, iar la prânz aceştia au luat masa pe terasa unui restaurant de lux.

Prietenii matinalului i-au trimis multe urări în mediul online, dar şi iubita acestuia a simţit nevoia să îi spună public cât de mult îl iubeşte.

„Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”, a transmis şi bruneta.

Daliana Răducan, declaraţie de dragoste de ziua lui Răzvan Simion

Răzvan Simion și Daliana Răducan, planuri mărețe

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan. Deși la început, cei doi au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Răzvan Simion și Daliana nu se mai feresc de nimeni și își declară dragostea în văzul tuturor.

Matinalul de la Antena 1 a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici în urmă cu câteva luni, acolo unde a mărturisit cât de fericit este în relația cu Daliana. Cei doi visează la o casă a lor, dar și la copii.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

articolul original.

Scene dramatice pe litoral. Trei bărbați au murit înecați în valurile mării

8 August 2022 at 11:41

Tragedie în lanț pe litoralul românesc! Trei bărbați s-au înecat în Marea Neagră, iar alți doi oameni au fost salvați în ultimul moment din valurile mării. 

Se duc lupte grele între salvamari și turiștii aflați pe litoral. Într-o perioadă în care marea este destul de agitată, tot mai mulți turiști nu țin cont de avertizările salvamarilor și se aventurează în valuri.

Trei bărbați au murit înecați în valurile mării

Sute de acţiuni de salvare au avut loc în aceste zile pe litoral. În ciuda steagurilor roșii, turiștii ajung tot mai departe, în larg, iar salvamarii sunt nevoiți să intervină pentru a le salva viețile.

În ciuda eforturilor depuse de autorități, în aceste zile, un tânăr de 23 de ani din Iași, un alt tânăr de 28 de ani din Ialomița, respectiv un bărbat de 48 de ani din Dâmbovița, au murit trași de curenții puternici în larg.

Potrivit șefului salvamarilor, turiștii ajung în punctul în care jignesc salvamarii atunci când li se solicită să respecte indicațiile lor și cu toate acestea, ei continuă să își fac datoria și depun toate eforturile pentru a salva viețile celor care se pare că sunt inconștienți:

”Turiștii au venit la mare să se distreze, să se relaxeze. Nu mai țin cont de steagul roșu, nici de avertizări. Nu cred că vreți să auziți ce cuvinte ne aruncă. Ce să mai dai sfaturi când de ani de zile batem monedă?”, a menționat șeful salvamarilor, pentru Digi24

Geamanduri sub formă de cruce cu numărul morților, montate pe litoralul românesc

La începutul sezonului estival, autoritățile au venit cu propunerea de a monta o serie de geamanduri sub formă de cruce, pe litoralul românesc.

”Fără aventură după geamandură” este îndemnul autorităților inscripționat pe noile geamanduri sub formă de cruce.  Totodată, pe lângă acest slogan, este trecut şi numărul persoanelor care au decedat anul trecut după ce s-au aventurat după marcaj.

Autoritățile speră să tragă un semnal de alarmă către toți cei care nu conștientizează pericolele din largul mării.

articolul original.

Vești proaste pentru cei care își postează pe Facebook mașinile scumpe. Reprezentanții ANAF vin în control

8 August 2022 at 11:33
image

Toți cei care și-au postat pe Facebook sau pe alte rețele de socializare casele sau mașinile scumpe, vor intra în atenția inspectorilor ANAF, care vor organiza vizite neașteptate și vor verifica la sânge veniturile românilor. Neregulile ar putea să îi aducă pe unii dintre ei în pragul falimentului.

Din ce în ce mai multe persoane încearcă să îi impresioneze pe cei din jur cu hainele scumpe, mașinile de lux sau vilele construite, însă inspectorii ANAF nu au o presimțire prea bună în legătură cu proveniența banilor. Aceștia susțin că în multe cazuri apar discrepanțe destul de mari între veniturile declarate și cele obținute, de fapt.

Românii cu mașini luxoase, primesc vizita inspectorilor ANAF

Fiscul este pregătit să ia la puricat din ce în ce mai multe persoane care se laudă cu o avere impresionantă, însă veniturile declarate nu reprezintă foarte mult. Mașinile scumpe, casele, vacanțele și obiectele scumpe atrag atenția inspectorilor ANAF, a anunțat recent Lucian Heiuș.

Acesta susține că astfel de controale sunt necesare, deoarece multe persoane nu își pot justifica veniturile așa cum ar fi trebuit. Averea ar putea proveni din tot felul de afaceri, care la bază ar putea fi considerate ilegale, anunță oficialii. Mulți români ajung să dețină bunuri pentru care nu pot oferi o dovadă reală de proveniență, ceea ce va aduce de la sine o mulțime de probleme. Fiscul va face tot ce este posibil pentru a-i convinge pe români să renunțe la aceste practici și să își declare realul venit obținut, pentru care va trebui să plătească taxele aferente.

„Dacă unei persoane îi apar proprietăți de natură imobiliară sau mobile, mașini foarte scumpe, vedem dacă în conturile bancare au apărut sume mari de bani și care nu pot să fie justificate. Dacă diferența dintre venitul estimat, ținând cont de aceste trei elemente pe care vi le-am spus și venitul pe care el l-a declarat depășește 50.000 de lei, atunci deja este un semnal de alarmă și intră în analiza noastră de risc”, a declarat directorul ANAF.

articolul original.

Top 4 alimente care îți mențin tenul sănătos și hidratat. Rezultatele nu vor înceta să apară

8 August 2022 at 11:05
image

Tenul sănătos și hidratat este principalul obiectiv al femeilor, tocmai de aceea cercetătorii au descoperit câteva alimente care pot îmbunătăți de la o zi la alta aspectul facial. Alimentația joacă un rol destul de important, așa că nu ar trebui să fie ignorată.

Din ce în ce mai multe studii vorbesc despre diete și rețete care pot deveni un stil de viață. Tenul are cel mai mult de suferit în momentul în care au loc schimbări ale alimentației, tocmai de aceea este foarte important să știți ce alimente puteți consuma pentru a evita eventualele probleme ale pielii.

Alimentele care îți vor menține tenul sănătos și strălucitor

Îmbătrânirea pielii este una dintre problemele cu care majoritatea persoanelor se confruntă în ultima perioadă. Din această cauză, specialiștii au descoperit patru alimente care ar putea preveni asta și care ar putea aduce multiple beneficii organismului uman.

 1. Avocado – are un aport uriaș de grăsimi sănătoase, care sunt ideale pentru sănătatea pielii. Aceasta se va menține mereu hidratată și sănătoasă, deoarece conține o cantitate mare de Vitamina E.
 2. Ovăz – este unul dintre ingredientele care nu ar trebui să lipsească din bucătăria niciunei persoane care se respectă. Astfel, tot ce trebuie să faceți este să consumați în fiecare dimineață un bol de ovăz, pentru a vă putea menține strălucirea feței o perioadă cât mai lungă.
 3. Roșii – Acest fruct a devenit popular de-a lungul timpului, motiv pentru care au fost efectuate tot felul de studii pentru a se descoperi beneficiile pe care le are. Roșiile conțin licopen, care previne îmbătrânirea timpurie a tenului. Acest aliment este adesea adăugat în măștile de față.
 4. Nuci – Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că nucile sunt unele dintre cele mai bune gustări. Acestea conțin minerale și vitamine, având un conținut ridicat de Omega-6 și Zinc. Nu uitați că nucile te vor face să scapi imediat de eventualele inflamații, mai ales dacă aveți o piele foarte sensibilă.
articolul original.

Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră: „M-a susținut și chiar a crezut în mine”

8 August 2022 at 07:43

Iulia Vântur şi Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulţi ani. Deşi cei doi au fost întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor privată, aceştia fac o echipă bună atât profesional, cât şi personal. Recent, frumoasa blondină a povestit în cadrul unui interviu cum a ajutat-o celebrul actor de la Bollywood  în cariera pe care o are în India.

Iulia Vântur a decis în urmă cu mai mulţi ani să plece definitiv din România şi să îşi construiască o carieră în India. Drumul nu a fost deloc uşor, însă cu multă muncă, dar şi cu susţinerea celor apropiaţi, frumoasa blondină a reuşit să îşi îndeplinească visul.

Pe lângă succesul de care se bucură pe plan profesional, Iulia Vântur a reuşit să îşi găsească şi jumătatea. În cadrul unui interviu recent, artista a dezvăluit cât de mult a ajutat-o partenerul său să reuşească tot ce şi-a propus. Se pare că, celebrul actor a crezut foarte mult în talentul blondinei şi a susţinut-o necondiţionat.

”Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a declarat Iulia Vântur, potrivit viva.ro.

Salman Khan și Iulia Vântur Sursă foto: Captură Youtube

Iulia Vântur: ”Mi-ar plăcea să devin mamă”

În urmă cu ceva timp, actrița a vorbit şi despre căsătoria dintre ea și Salaman Khan. Ea nu consideră că un document ar putea stabili implicarea și intensitatea vieții sale sentimentale. Un lucru îl știm sigur, nu este căsătorită cu actorul de la Bollywood, însă nici nu urmează prea curând acest lucru.

Mai mult, Iulia Vântur a spus că i-ar plăcea să devină mamă, doar că până acum nu a sosit acel moment. Consideră că un copil este un dar divin, iar dacă ar fi să rămână însărcinată vreodată, ar primi acest cadou cu bucurie.

”Așa am fost crescută, educată, ca majoritatea fetelor din lume. Am crescut auzind povești cu prinți. Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim.

Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a mai spus Iulia Vântur, pentru VIVA.

articolul original.

Măldărășanu promite un meci mare FC Voluntari: „Ne dorim să ieșim cu fruntea sus!”

8 August 2022 at 07:41
image

Astăzi, de la ora 18:00, va avea loc FC Hermannstadt – FC Voluntari, partida urmând a conta pentru runda a IV-a din SuperLigă. 

Sibienii au un debut de campionat peste așteptări. În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă, având jucători neplătiți de luni bune, ardelenii au plecat lansat în SuperLigă, câștigând cu scorul de 3-0 cu CS Mioveni la Mediaș, după care au bifat două remize la „indigo”, scor 1-1 cu Chindia în deplasare și FC Botoșani pe teren propriu.

,,Am ajuns în etapa IV, după ce am avut un început bun. Ne dorim să ieșim și de această dată cu fruntea sus. Jucăm contra unei echipe care din punctul meu de vedere a fost surpriza campionatului trecut. Au format o echipă de play-off. Dacă le-au plecat câțiva jucători foarte valoroși, au venit în locul lor alții la fel de valoroși. Au un lot numeric important, au un sistem de joc interesant, joacă cu trei apărători, cu un joc mai direct decât alte echipe. Probabil acesta este stilul lui Liviu Ciobotariu. Dacă vom avea cel puțin aceeași atitudine ca la ultimele meciuri, dar ridicând nivelul de concentrare și cu puțin mai multă încredere – vom face un meci foarte bun. În privința fotbaliștilor incerți – sunt probleme normale, început de campionat, foarte cald, pe lipsa de asta de hidratare, era normal să apară acest gen de contracturi, întinderi. Până acum nu am avut probleme, dar se pare că au fost ceva situații la antrenament, nu în timpul jocurilor”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenorul principal celor de la FC Hermannstadt.

De partea cealaltă FC Voluntari a acumulat 6 puncte după primele trei runde, în urma victoriilor din deplasare cu Petrolul, scor 1-0 și UTA, acasă, scor 3-0, celălalt meci susținut în campionat de ilfoveni până în prezent fiind pierdut în propriul fief în fața FC Botoșani, scor 1-0.

Pariuri FC Hermannstadt – FC Voluntari:
X2 – cota 1.64
FC Voluntari câștigă minim o repriză – cota 2.19
FC Voluntari, peste 3.5 cornere  – cota 1.70
Peste 4.5 cartonașe – cota 1.45
articolul original.

Comisarii ANPC au rămas fără cuvinte după un control la un restaurant din Costinești. De câți ani era expirată carnea

8 August 2022 at 07:29
image

Vizita comisarilor ANPC a provocat o mulțime de pagube pentru un restaurant din Costinești. Inspectorii au găsit o mulțime de nereguli, printre care se numără și mai multe kilograme de carne expirate de foarte mult timp. Cei care conduc restaurantul nu se așteptau să aibă parte de asemenea probleme.

Mai multe restaurante de pe litoralul românesc au fost vizate de inspecția comisarilor ANPC în această vară, deoarece s-a încercat pe cât posibil eliminarea produselor care ar putea să îi pună în pericol pe turiști. Amenzile au fost colosale și i-au determinat pe unii producători și comercianți să ia măsuri drastice pentru a se redresa.

Inspectorii ANPC au descoperit kilograme de carne expirată în Costinești

Complexul Tineretului a devenit sâmbătă, 6 august 2022, ținta comisarilor Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului. Inspectorii au descoperit sute de kilogram de carne expirate de mai bine de trei ani, care erau păstrate pentru a putea fi servite oamenilor din restaurant. Oficialilor nu le-a venit să creadă în momentul în care au descoperit o asemenea încălcare a legii.

Deoarece s-au simțit în pericol în momentul în care inspectorii au călcat pragul restaurantului, unii dintre reprezentanții Complexului Tineretului au încercat să îi agreseze fizic pe cei prezenți. A fost nevoie de intervenția oamenilor legii pentru a putea calma spiritele încinse. Pentru a finaliza întreaga anchetă, oficialii au ridicat toate documentele care atestau proveniența produselor expirate, acestea servind ca dovadă în momentul în care se va începe procesul.

„În urma descinderii, care a avut loc la o societate comercială din stațiunea Costinești, au fost identificate 6 camere de congelare, în interiorul acestora fiind descoperite peste 6 tone de alimente (pește și carne), de diverse categorii și sortimente, al căror termen de valabilitate era expirat, pentru unele produse încă din anul 2020. Cantitatea de carne a fost indisponibilizată, în vederea distrugerii. După control, au fost depistate și conduse la sediu, pentru audieri, 43 de persoane”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

articolul original.

Prețurile au luat-o razna în Mamaia! Cu câți lei se vinde o porție de hamsii acum, în august 2022

8 August 2022 at 07:22
image

Este plin sezon estival, iar prețurile din acest an s-au anunțat cu 25% mai mari ca în anul precedent, însă nimic nu-i oprește pe români să dea o fugă la mare. Cei care vor veni în vacanţă pe litoral, în luna august, vor plăti mai mult pentru o porție de hamsii. Iată despre ce este vorba!

Una dintre cele mai scumpe stațiuni din țară este Mamaia Nord. Fie că vorbim de tarifele de la cazare ori prețurile din restaurante, românii știu ce-i așteaptă atunci când aleg această stațiune de pe litoralul românesc.

Prețurile au luat-o razna în Mamaia! Cu câți lei se vinde o porție de hamsii acum, în august 2022

Cel mai probabil, pentru mulți români, un concediu pe litoralul românesc va ajunge un lux, asta dacă deja nu este. Prețurile la mâncare și cazare au explodat, iar turiștii au simțit-o pe propria piele.

În plin sezon estival, prețurile din Mamaia par să nu țină pasul cu bugetul românilor.

Unul dintre felurile de mâncare preferate de români în vacanțele de vară, anume hamsiile prăjite, a ajuns să se vândă cu peste 40 de lei porția.

Astfel,  la una dintre terasele din Mamaia o porție de hamsie prăjită cu mămăligă, mujdei de usturoi și lămâie costă 44,5 lei.

Vezi și: AU CRESCUT PREȚURILE ÎN MAMAIA, ÎN AUGUST 2022! CÂȚI LEI A AJUNS SĂ COSTE UN ȘNIȚEL DE PUI

În aceeași locație, tot la categoria preparatelor pescărești,  o porție de sturion în saramură cu mămăliguță costă 69,5 lei, iar o porție de crap prăjit cu mămăliguță și mujdei costă 49,5 lei.

Cât a ajuns să coste o omletă în Năvădari

Dacă ai ajuns în vacanță pe litoral şi îţi doreşti să te răsfeţi cu preparate culinare delicioase, trebuie să fii pregătiti să scoţi din buzunar destul de mulţi bani, chiar dacă vorbim despre Năvodari.

Vezi și: DOI TURIȘTI DIN MAMAIA AU PLĂTIT CU MONEDE NOTA DE 45 DE LEI – PENTRU 3 MICI, O BERE ȘI UN SUC. CUM A REACȚIONAT CHELNERUL CÂND A VĂZUT MORMANUL DE BANI

Astfel, pentru o omletă franțuzească la un restaurant din Năvodori trebuie să fii pregătit să scoți din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 45 de lei! Iar dacă îți dorești o pizza, aceasta poate ajunge până la 56 de lei, în timp ce o porție de paste se vinde cu 62 de lei.

Sursa foto: Facebook.ro

articolul original.
❌