ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
✇BZI

Johnny Depp a revenit pe marile ecrane. Actorul şi-a făcut apariţia la prezentarea de modă Savage Fenty a Rihannei

By: carmen.ciobanu

Johnny Depp şi-a făcut apariţia, marţi, 8 noiembrie, la prezentarea de modă Savage Fenty a cântăreţei Rihanna. Evenimentul a fost difuzat pe platforma de streaming Amazon Prime.

Depp, în vârstă de 59 de ani a apărut un minut, îmbrăcat într-o ţinută din mătase.

Despre acest subiect, nu au comentat nici Rihanna, nici Amazon

Johnny Depp, în noua prezentare de modă a Rihannei

Anunţul participării lui Johnny Depp la noua prezentare de modă a cântăreței Rihanna, făcut săptămâna trecută de tabloidul TMZ, a stârnit numeroase polemici. Actorul este persona non grata la Hollywood din cauza acuzaţiilor de violenţă domestică conjugală formulate de fosta soţie Amber Heard.

Despre acest subiect, nu au comentat nici Rihanna, nici Amazon. Dar mulţi fani au criticat pe reţelele de socializare decizia cântăreţei cu hashtagul #DitchDepp, printre care mulţi internauţi i-au amintit Rihannei că şi ea a fost victimă a loviturilor lui Chris Brown în 2009, cu care avea atunci o relaţie.

Olly Alexander, solist al grupului britanic Years and Years şi fost ambasador al mărcii, s-a desolidarizat declarând că „nu va mai purta” haine concepute de Rihanna.

Amintim că Johnny Depp şi Amber Heard s-au acuzat reciproc de defăimare într-un proces foarte mediatizat anul acesta. Amândoi au afirmat că au fost victime ale violenţelor conjugale, după care, tribunalul i-a declarat pe amândoi vinovaţi de defăimare. Ambii au făcut apel.

johnny depp for savage x fenty vol. 4, 2022. pic.twitter.com/nSPLGvP8fM

— best of johnny depp (@DEPPFlLES) November 9, 2022

Procesul actorilor Johnny Depp vs. Amber Heard

Într-o altă ordine de idei, amintim cum întreaga Americă și nu numai, a urmărit live, fiecare termen din procesul Johnny Depp vs. Amber Heard. Astfel, acuzaţii de agresiune fizică, consum de droguri, lacrimi, totul a fost transmis în timp real, reuşind să împartă americanii în două tabere: echipa Heard sau Echipa Depp.

Cu toate acestea, scandalul nu i-a ajutat deloc pe cei doi actori. Johnny Depp şi-a pierdut contractul pentru seria Piraţii din Caraibe, iar actriţa Amber Heard, rolul din Aquaman.

În cadrul unei înfățișări în fața juraților, avocaţii lui Depp au descoperit că Heard a fost arestată în anul 2009, după ce şi-a bătut un fost partener pe un aeroport din Seattle.

„Avocat Jhonny Depp: Depp nu este singurul partener pe care l-aţi atacat, nu, doamna Heard?

Amber Heard: Nu l-am atacat niciodată pe domnul Depp şi pe nici o persoană cu care am avut legături amoroase.”

De altfel, Amber Heard a susţinut că drogurile și alcoolul l-au transformat pe Depp într-un „monstru” violent.

Dar în final, un juriu format din șapte persoane a ajuns la un verdict cu privire la procesul dintre celor doi. Astfel, Johnny Depp a câștigat procesul în care a fost implicată Amber Heard, fosta lui soție, și va trebui să primească 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 5 milioane de dolari în daune punitive. După cele şase săptămăni de audieri, atât Johnny Depp cât şi Amber Heard au spus în faţa juriului din sala de judecată acelaşi lucru: că îşi vor viaţa înapoi.

În ciuda acestui scandal, Johnny Depp şi-a făcut apariţia, marţi, 8 noiembrie, la prezentarea de modă Savage Fenty a cântăreţei Rihanna.

articolul original.
✇GAZETA de SUD

Johnny Depp refuză să-i plătească lui Amber Heard despăgubirile datorate

By: Daniela Moise

Johnny Depp a revenit la ofensiva împotriva fostei soții, Amber Heard. Actorul, căruia tribunalul i-a acordat daune în valoare de 10 milioane de dolari, a declarat prin intermediul avocaţilor săi că refuză să-i plătească lui Heard daunele pe care i le datorează, estimate la 2 milioane de dolari în iunie anul trecut, după un proces foarte mediatizat, informeează News.ro.

În iunie anul trecut, cei şapte juraţi ai curţii din Fairfax (Virginia) au considerat că avocatul lui Johnny Depp, Adam Waldman, a făcut remarci defăimătoare calificând acuzaţiile de violenţă sexuală ale lui Amber Heard de „complot” în ziarul Daily Mail. în 2020. Prin urmare, Johnny Depp a fost găsit vinovat de defăimare şi obligat să plătească 2 milioane de dolari daune lui Amber Heard.

Dar actorul a declarat apoi că judecata a fost „greşită”, subliniind că juriul l-a susţinut „în mod covârşitor”.

Apelul lui Johnny Depp vine la câteva săptămâni după un contraatac al lui Amber Heard, care a angajat o nouă echipă de avocaţi pentru a se pregăti de apel.

Un purtător de cuvânt al actriţei a declarat că avocata Elaine Bredehoft, omniprezentă în timpul procesului de şase săptămâni, s-a retras. Ea este înlocuită de David L. Axelrod şi Jay Ward Brown, cunoscuţi pentru că au apărat cu succes The New York Times atunci când Sarah Palin a dat în judecată celebrul cotidian pentru defăimare.

„Un nou proces implică diferiţi avocaţi, mai ales când sunt descoperite noi dovezi”, au spus avocaţii actriţei într-un comunicat. Avocatul Ben Rottenborn, care a lucrat pentru Amber Heard de la începutul procesului, rămâne alături de ea”. 

Heard trebuie să-i plătească lui Deep 10 milioane de dolari

După un proces important, Amber Heard a fost obligată să-i plătească 10 milioane de dolari lui Johnny Depp, care a acuzat-o de defăimare pentru un articol din Washington Post în 2018 în care pretindea că a fost victima „violenţei domestice”. Amber Heard l-a determinat pe actor să-i plătească 2 milioane de dolari.

Amber Heard a încercat mai întâi să anuleze verdictul pentru relansarea unei noi proceduri din cauza îndoielilor cu privire la identitatea unuia dintre juraţi. O cerere pe care judecătoarea Penney Azcarate, care a prezidat procedurile de la tribunalul Fairfax, a respins-o pe 13 iulie, considerând că actriţa nu a „suferit un prejudiciu”.

Amber Heard şi-a anunţat deja intenţia de a face recurs la sfârşitul lunii iunie prin avocata ei, Elaine Bredehott. A doua zi după verdict, aceasta a indicat că actriţa nu poate „absolut” să plătească 10 milioane de daune lui Johnny Depp.

articolul original.
✇Radio Crazy

Hollywood Vampires in concert la Romexpo

By: Carmen Vasilescu

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry revine la Bucuresti pe 8 iunie 2023 la Romexpo, in aer liber. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret de earlybird! Biletele achizitionate (si pentru care nu s-a cerut refund) pentru evenimentul din 2021 raman valabile si organizatorii multumesc fanilor ca le-au pastrat. Biletele se pun in vanzare vineri pe 4 noiembrie la ora 10:00. Suplimentele VIP upgrade inclusiv cele meet & greet, se pot cumpara de aici. Fanii care au aplicatia iaBilet de Android si IOS instalata vor primi miercuri la ora 10:00 un cod cu care pot avea acces la bilete inaintea tuturor.

Hollywood Vampires este un supergrup a carui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry. Scopul formatiei era de a aduce un tribut tuturor artistilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formatiei este preluat de la clubul de bautori ‘The Hollywood Vampires’ a carui baze au fost puse de Cooper in anii ’70 si din care faceau parte diferiti artisti precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.Formatia a lansat doua albume pana acum, albume la care au colaborat cu artisti precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

In momentul de fata, celor trei membri fondatori li se adauga si Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scena alaturi de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

“Au trecut deja trei ani de cand Vampirii nu au mai fost in turneu. Abia astept sa revin pe scena cu baietii, imi place foarte mult sa fac parte din aceasta trupa. Trupa mea e minunata dar sa cant cu Vampirii e o cu totul alta poveste” – a zis Alice Cooper

Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:

– Earlybird: primele 200 din fiecare categorie:  Heroes (A): 429 lei,  Boogiemen (B): 349 lei, Drunk Friends (C): 269 lei

– Presale: Heroes (A): 449 lei,  Boogiemen (B): 369 lei, Drunk Friends (C): 289 lei

– La intrare: Heroes (A): 480 lei,  Boogiemen (B): 400 lei, Drunk Friends (C): 350 lei

Se pun in vanzare si doar 500 de bilete VIP in tribuna la inaltime, aproape de scena, cu bar separat si alte facilitati la pretul de 699 lei.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 15 lei.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by ROCK FM.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

articolul original.
✇TVmania

„Johnny contra Amber: Procesul din SUA”, în premieră pe TLC. Programul de difuzare

By: Roxana Mirea

Când este difuzat „Johnny contra Amber: Procesul din SUA” pe TLC

Primul episod al serialului-documentar investighează tabăra lui Depp, echipa sa dezvăluind detaliile copilăriei sale pline de abuzuri și ale dependenței de droguri în fața întregii lumi. Avocații actorului sunt urmăriți în timp ce se pregătesc să o interogheze pe Amber Heard, prezentând o versiune alternativă a desfășurării evenimentelor, care îl indică pe clientul lor ca fiind chiar el victimă a violenței domestice.

Depp este una dintre cele mai mari celebrități ale generației sale, însă reputația sa este pătată după ce a pierdut un proces de defăimare în Londra, judecătorul decizând că jurnaliștii îl pot denumi în mod justificat „bătăuș de soții”. Johnny pune totul în joc atunci când se o înfruntă pe fosta sa soție, Amber Heard, în instanțele din SUA, acest efort având scopul de a-i spăla imaginea. Cu acces exclusiv la echipa sa juridică, emisiunea include filmări din culise și relatări de primă mână în legătură cu desfășurarea acestui proces juridic înverșunat. Astfel, sunt dezvăluite detalii edificatoare ale luptei resimțite în această căsnicie disfuncțională și turbulentă dintre cele două vedete.

US-COURT-DEPP-HEARD

„Johnny contra Amber: Procesul din SUA”, program de difuzare pe TLC

Cel de-al doilea episod urmărește perspectiva lui Heard, incluzând pentru prima dată în fața camerelor și descrierea detaliată a unei presupuse agresiuni sexuale, dar și felul în care susținătorii lui Depp au atacat-o fără milă pe rețelele sociale. Heard a fost forțată să se prezinte în instanță de către fostul său soț, un simbol al Hollywood-ului. Documentarul analizează relatarea lui Heard în legătură cu turbulenta lor căsnicie, ea încercând să dovedească faptul că unul dintre cei mai iubiți actori din lume a fost un soț violent și abuziv.

Fiind urmărită de publicul din întreaga lume, Heard s-a prezentat în sala de judecată și a descris pentru prima dată acuzațiile grave de agresiune sexuală într-un mod extrem de descriptiv, fapt care a dus la denigrarea sa pe rețelele sociale. Acest episod urmărește povestea din spatele meme-urilor virale, dar și a femeii pe care oamenii au ales să o urască, dar care a decis să continue să lupte.

Documentarul „Johnny contra Amber: Procesul din SUA” este difuzat pe TLC duminică, 30 octombrie 2022, de la ora 22:00.

Program TLC, duminică:

22:00 – Johnny contra Amber: Procesul din SUA: Povestea lui Johnny

23:00 – Johnny contra Amber: Procesul din SUA: Povestea lui Amber

Pe de altă parte, despre scandalul dintre cei doi actori s-a făcut și un film, „Hot Take: The Depp/Heard Trial”, care a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie.

articolul original.
✇Obiectiv de Suceava

Noua iubită a lui Johnny Depp e o avocată a sa. Joelle are 37 de ani și e în divorț

By: Obiectiv

US Weekely dezvăluie că noua iubită a lui Johnny Depp este avocata lui, o femeie măritată de 37 de ani.

Nu este vorba despre celebra Camille Vasquez, care l-a apărat pe Johnny Depp în procesul cu fosta soție, Amber Heard, ci despre Joelle Rich.

Este o avocată britanică de 37 de ani care l-a reprezentat pe actorul din „Pirații din Caraibe” într-un proces pierdut contra tabloidului britanic The Sun în 2020.

Joelle Rich este măritată și are doi copii, iar în acest moment s-ar afla în proces de divorț cu soțul ei Jonathan.

Joele Rich este partener la firma Schillings, care îi reprezintă, printre alții, și pe Prințul Harry și pe soția lui Meghan, având venituri estimate la 250 de mii de lire sterline pe an.

articolul original.
  • There are no more articles
❌