ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
✇GAZETA de SUD

Horoscop

By: Eugen Becheru
image

BERBEC
Multe şi mărunte puteţi discuta cu prietenii, dar şi cu colegii de serviciu care vă sunt aliaţi de nădejde. Este posibil să reveniţi asupra unor teme de discuţie vechi, să reformulaţi unele concepţii sau planuri de viaţă, mai ales în ceea ce priveşte traseul profesional.

TAUR
Este bine ca în prima parte a zilei să vă ocupaţi de plăţi, documente financiare sau relaţii cu instituţii financiare, în funcţie de nevoile pe care le aveţi. Tentaţia de a face investiţii de anvergură este la cote mari şi păguboasă. Foarte uşor se pot găsi în preajmă profitori, care sub masca neajutorării să vă ceară favoruri materiale pe termen lung.

GEMENI
În primele ore ale zilei puteţi pune la punct detalii parteneriale, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţia cu partenerii de afaceri. Acceptaţi şi părerile celorlalţi, chiar dacă sunt opuse principiilor dumneavoastră de viaţă. Chiar şi mentalitatea, viziunea pe care o aveţi despre relaţii şi colaborări se poate schimba când vă aşteptaţi mai puţin.

RAC
Aveţi tendinţa de a vă implica în tot soiul de treburi care vă privesc mai mult sau mai puţin. Fiţi prudent şi orientaţi-vă eforturile numai către priorităţi şi îndatoririle personale sau profesionale. Seara este potrivită şuetelor cu cei dragi.

LEU
Este o zi în care vă bucuraţi de compania persoanei iubite, a copiilor sau de activităţi recreative. Sunt posibili câţiva nori în segmentul amoros, pentru că faceţi ce faceţi şi tot la serviciu vă gândiţi sau tot despre sarcinile profesionale vorbiţi.

FECIOARĂ
Pe lângă treburile cotidiene, în special cele care vizează segmentul socio-profesional, vor interveni şi aspectele gospodăreşti. După iureşul din prima parte a zilei, liniştea casei, apropierea de membrii familiei şi de rude vă priesc de minune.

BALANŢĂ
Este o zi cu multe controverse din cauza informaţiilor pe care le primiţi de la persoanele din anturajul apropiat. Ar fi bine să selectaţi atent vorbele şi subiectele de discuţie, deoarece unii vor profita de cea mai banală greşeală şi vă vor sancţiona aspru.

SCORPION
În prima parte a zilei se preconizează cheltuieli diverse, dar este posibil să primiţi și cadouri, bani sau alte favoruri din partea anturajului apropiat. Liniştea va fi tulburată începând cu orele amiezii de tot soiul de discuţii şi întâlniri cu prieteni. Unii vă vor solicita ajutorul material, alţii ajutorul moral, iar alţii pur şi simplu simt nevoia să vi se destăinuie chiar şi pe teme banale.

SĂGETĂTOR
Este o zi în care ar trebui să vă simţiţi plin de energie, chiar dacă, pe alocuri mai apar oscilaţii în trăiri, senzaţii sau decizii. Orice doriţi să întreprindeţi ar fi bine să vă sfătuiţi cu membrii familiei. Sigur că aceştia vă pot îndruma spre alte activităţi faţă de ce le propuneţi, însă dacă vă veţi gândi pe îndelete veţi constata că de fapt veţi avea numai de câştigat.

CAPRICORN
Discreţia şi misterul care vă învăluie astăzi vă fac un personaj greu de acceptat de către ceilalţi. Sunt posibile multe discuţii, întâlniri la drumuri scurte cu tot soiul de cunoştinţe, însă parcă trece totul pe lângă dumneavoastră fără să lase vreo urmă.

VĂRSĂTOR
O zi cu discuţii şi reuniuni familiare. Sunteţi în vervă, aveţi un farmec irezistibil şi veţi reuşi să-i molipsiţi şi pe ceilalţi cu entuziasmul şi determinarea de a vă implica în acţiuni comune cu alţii, dar acţiuni de anvergură. Chiar dacă la prima vedere aţi putea fi nemulţumit de rezultatele dezbaterilor, aveţi încredere că dincolo de asta se ţes lucruri importante.

PEȘTI
Este nevoie să vă implicaţi în tot soiul de activităţi de grup, atât în plan profesional, cât şi în plan domestic. Se recomandă prudenţă în tot ce întreprindeţi, deoarece există riscul că obţineţi reproşuri şi comentarii nefondate la adresa dumneavoastră.

articolul original.
✇GAZETA de SUD

Bancul zilei

By: Eugen Becheru
image
 • Maricica, nu vrei să facem copii împreună?
 • Ba da. Dar nu prea știu cum.
 • Nu-i nimic, îţi arăt eu imediat. E ca și cum amesteci cu făcăleţul într-un ceaun ca să faci mămăligă bună.
  După vreo oră:
 • A fost minunat! Dar unde e copilul?, întreabă ea.
 • Ei, copilul trebuie să îl așteptăm încă nouă luni.
 • Da? Atunci de ce ne-am oprit din amestecat?

Un copil vorbește cu mama lui la telefon:

 • Mamă, l-am văzut pe tata cu una grasă și urâtă la piaţă.
 • Avea batic?
 • Da, unul negru.
 • Eu eram. Să vezi ce bătaie îţi iei acasă!
articolul original.
✇GAZETA de SUD

Bancul zilei

By: Eugen Becheru
image
 • Tată, eu ce o să mă fac când voi fi mare?
 • Te faci și tu colonel, ca tati tău.
 • Dar tati, nu se poate să mă fac general?
 • Nu puiuţ, general nu se poate.
 • De ce tati?
 • Păi știi, și generalul are un băiat.

La cimitir, o băbuţă oprește un tânăr:

 • Tinere, unde este mormântul cu numărul 32?
 • Nu știu măicuţă, de ce ieși afară dacă nu știi să te întorci!

Doi moldoveni îndrăgostiţi stau pe o bancă, într-un parc.
– Mărie, vrei să-ţi arăt Ursa Mare?
– Măi, Ioane, aici, de faţă cu atâta lume?

articolul original.
 • There are no more articles
❌