ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
✇Cancan

Fratele lui Tzancă Uraganu, implicat într-un accident grav. Miraj Tzunami a făcut praf bolidul de sute de mii

By: Maria Iancu
image

Fratele lui Tzancă Uraganu a fost implicat într-un accident rutier în zona Bragadiru. Miraj Tzunami a făcut praf Ferrari-ul pe care cunoscutul artist l-a achiziţionat în urmă cu câteva luni.

În urmă cu mai bine de 3 luni, colecţia de bolizi a lui Tzancă Uraganu s-a îmbogăţit cu încă un exemplar. În iunie, artistul și-a comandat din Germania un Ferrari 458 Italia Spider, pe care a plătit nu mai puțin de 220.000 de euro.

În această seară, fratele său a făcut praf maşina, după ce s-a izbit violent de un copac. Bolidul a suferit daune semnificative.

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 20:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șoseaua Alexandriei din Bragadiru, s-a produs un accident.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Bragadiru, pentru efectuarea de activități din competență, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicate 4 autoturisme, respectiv 2 aflate în mers, iar celelalte 2 fiind parcate, toate pe același sens de mers.

În urma accidentului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele alcooltest, rezultatele fiind negative, iar unul dintre șoferi, în vârstă de 39 de ani, a fost testat cu aparatul drug test, care a evidențiat un rezultat negativ”, se arată în comunicatul transmis de poliţişti.

articolul original.
✇Cancan

Ghidul tău pentru fiecare tip de oglindă de perete de pe piață

By: Maria Iancu
image

Te gândești uneori să adaugi o oglindă de perete în camera ta? Poate că o dorești din motive practice sau estetice și pentru iluzia unui spațiu mai mare?

Cel mai probabil ai vrea să știi toate sfaturile care stau la baza achiziționării uneia. Dacă acesta este cazul, acest ghid te va ajuta. În acest articol vei găsi sfaturi vitale pentru a identifica tipul potrivit de oglinzi perete. Iată ce ar trebui să știi despre alegerea unei oglinzi perete perfecte!

Care sunt diferitele tipuri de oglinzi?

De la pereții de la Versailles până în Grecia Antică, oglinzile au fost un simbol al înțelepciunii și al conștiinței. În lumea de astăzi, este ușor diferit. Aceste obiecte reflectorizante ajută acum la practicabilitate și decorare în casele noastre.  Alegerea unei oglinzi perete nu va depinde doar de dimensiune, ci și de scopul și tipul acesteia.  Pentru a te ajuta să alegi, iată care sunt diferitele tipuri de oglinzi din care poți alege.

  1. Oglinzi plane

Cu o suprafață reflectorizantă plană și sute de dimensiuni din care poți alege, acestea sunt cele mai comune și de bază oglinzi perete disponibile. Ele vin în diferite forme și dimensiuni, fără nicio limitare.

Oglinzile plane sunt singurele care reflectă imagini aproape identice cu cele originale. Dar, aceste imagini sunt de obicei inversate. De exemplu, atunci când ridici mâna dreaptă, reflecția îți va arăta că ridici mâna stângă. Acest lucru se datorează faptului că razele de lumină nu provin din imaginea însăși și, ca atare, reflexia este virtuală.  Mercurul, galiul și bucățile subțiri de sticlă sunt materiale utilizate în mod obișnuit la crearea oglinzilor. Placa de sticlă subțire este excelentă pentru a produce imagini deosebite. În plus, producătorii folosesc mercur și galiu. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt reflectorizante în starea lor naturală.

  1. Oglinzi sferice

Spre deosebire de cele plane, acest următor tip de oglindă provine în principal din sticlă sau metale lustruite. De asemenea, ele vin în forme concave și convexe care imită obiectele sferice. Oamenii folosesc uneori aceste oglinzi perete în scopuri de divertisment. Acest lucru se datorează faptului că dau un aspect distorsionat și amuzant atunci când te uiți la ele.

Oglinzile concave funcționează prin crearea unei imagini mărite. Fac acest lucru atunci când natura curbată a unui obiect ricoșează lumina spre centrul său. În timp ce, în cazul oglinzilor convexe, apare o umflătură exterioară atunci când reflexia este în jurul marginilor. Acest lucru face ca imaginea să pară îndepărtată, mai mică și, uneori, distorsionată.

Oglinzile sferice sunt disponibile în diferite dimensiuni, în funcție de scopul lor.

  1. Oglinzi cu una sau două direcții

Producătorii proiectează în mod normal oglinzi de perete cu una sau două direcții cu trei materiale comune. Acestea includ sticla, mineralul și vopseaua (pentru a acoperi ultimul strat). Aceștia le proiectează pentru a fi parțial reflectorizante din cauza scopului pe care îl au.

Un exemplu clasic este sticla pe care o vezi în camerele de securitate sau în sălile de interogatoriu. Există întotdeauna partea întunecată (unde poliția stă în spate pentru a observa cazul). Apoi există o parte luminoasă (care este cea în care are loc interogatoriul).  Ceea ce face ca această oglindă să fie unică este calitatea iluminării și stratul subțire. Astfel, doar jumătate din lumină ricoșează înapoi atunci când strălucește în stratul din față. Acest lucru permite cantității rămase să treacă prin panoul de sticlă.

Acestea vin în diferite dimensiuni. Deși nu sunt greu de realizat, aceste oglinzi necesită expertiză pentru a le produce. Așadar, va trebui să le achiziționezi de la o companie de renume.

  1. Oglinda argintată

Înainte de secolul al XVIII-lea, producătorii au creat oglinzi cu un amestec de argint, mercur și staniu. Dar, până la acea vreme, le-au făcut cu argint pur.

Astăzi, deși folosim numele de „argint” pentru a defini acest tip de design, ne întoarcem la utilizarea amestecurilor. De data aceasta, este vorba de un amestec de aluminiu și alți compuși. Aceste substanțe sunt populare și servesc mai multor scopuri.  De exemplu, argintul (care nu este coroziv), asigură longevitatea. Deoarece este un material cu densitate redusă, este mai ușor în comparație cu alte materiale.

În plus, amestecul de argint și acești compuși de aluminiu îi îmbunătățește rezistența. După cum probabil ai observat, cele din zilele noastre sunt mai rezistente decât cele din trecut.

Nu există limitări în ceea ce privește tipurile și dimensiunile de oglinzi perete argintate. Și pentru că ai nevoie doar de un strat subțire pentru a le face eficiente, acestea sunt rentabile.

articolul original.
✇Cancan

Putin, declarații despre noile anexări ale regiunilor ucrainene: „Sunt teritorii ale Rusiei pentru totdeauna”

By: Maria Iancu
image

Vladimir Putin a susținut vineri un discurs în Sala Sfântul Gheorghe din Marele Palat al Kremlinului, în care a declarat faptul că regiunile ucrainene Donețk, Herson, Lugansk și Zaporojie sunt ale Rusiei „pentru totdeauna”. Potrivit spuselor sale, oamenii din cele patru regiuni au decis să facă parte din Rusia, în conformitate cu „dreptul lor natural”, „bazat pe realitatea istorică”.

Președintele rus a semnat vineri tratatele de anexare ale teritoriilor parțial ocupate din Ucraina – Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie și a marcat momentul printr-un discurs de peste 40 de minute. Printre altele, Vladimir Putin a acuzat Occidentul și Statele Unite că vor să transforme Rusia într-o colonie.

El a mai susținut că rușii și ucrainenii „nu au rădăcini atât de diferite” și a menționat o serie de personalități locale, după care a cerut „un moment de reculegere pentru eroii Rusiei mărețe”.

„Rusia acceptă Donețk, Lugansk, Zaporojie și Herson, iar legile Rusiei se vor aplica aici, pentru că aceasta este dorința a milioane de cetățeni”, a spus Putin.

El a mai susținut că locuitorii celor patru regiuni au fost supuși „terorii” și „amenințați de genocid”, dar de acum vor fi „protejați” de Rusia „cu toate mijloacele”. 

Deși soldații ruși au comis nenumărate crime în Ucraina, Putin a ținut să le mulțumească pentru acțiunilor lor.

Potrivit lui Putin, Rusia nu urmăreşte restabilirea Uniunii Sovietice: „URSS a dispărut, trecutul nu mai poate fi adus înapoi. Şi Rusia nu are nevoie de asta în ziua de azi, nu aspirăm la acest lucru”.

Vladimir Putin:  „Sancţiunile (împotriva Rusiei, n. red.) nu sunt suficiente pentru anglo-saxoni, au trecut la un sabotaj incredibil”

În același timp, Vladimir Putin a acuzat Occidentul de „rusofobie”.

„Rusofobia este un tip de rasism care crește acum peste tot în lume. Am fost tratați ca o colonie și nu vom uita niciodată asta”, a declarat el.

Putin i-a numit pe liderii occidentali drept „oameni mincinoși” și „răi”, niște „șerpi”. Președintele rus susține că liderii din Vest au generat crize și nu vor să le pună capăt.

 „Sancţiunile (împotriva Rusiei, n. red.) nu sunt suficiente pentru anglo-saxoni, au trecut la un sabotaj incredibil. Organizând exploziile asupra gazoductelor internaţionale, ei au început de fapt să distrugă infrastructura energetică europeană”, a acuzat Putin.

articolul original.
✇Cancan

Horoscop 29 septembrie 2022. Ne încearcă multe emoții astăzi

By: Maria Iancu
image

Ne încearcă multe emoții astăzi. Trebuie să fim mult mai atenți la modul în care gestionăm lucrurile și să nu ne lăsăm prinși într-un cerc vicios. Discuțiile cu cei din jur sunt întotdeauna benefice, așa că trebuie să evităm să ne închidem în noi înșine.

BERBEC ȘI ASCENDENT BERBEC

Este posibil ca munca ta constantă de-a lungul anilor să fie recunoscută și să te pună la rând pentru promovare. Perfecționează-ți cunoștințele generale, deoarece îți pot crește șansele la un interviu. Un stil de viață schimbat este probabil să îți îmbunătățească sănătatea generală.

TAUR ȘI ASCENDENT TAUR

Vei reuși să abordezi o situație de la locul de muncă în cel mai bun mod posibil, fără să te stresezi prea mult. Antrenamentele lipsă din cauza lenei nu fac deloc bine corpului tău așa că ar trebui să te apuci din nou serios de treabă.

GEMENI ȘI ASCENDENT GEMENI

S-ar putea să-ți fie dificil să te concentrezi pe muncă astăzi, însă trebuie să îți dai silința pentru că ești pus într-o situație dificilă. Seara vrei să ai un spațiu doar pentru tine și te gândești să îți reorganizezi puțin lucrurile prin casă.

RAC ȘI ASCENDENT RAC

Astăzi poate fi o zi bună pentru a-ți găsi un loc de muncă, așa că du-te la interviu și vezi ce ți se oferă. Abilitățile tale de management vor fi un avantaj în domeniul tău de activitate. Un prieten de familie îți poate face o vizită și vezi petrece timp de calitate împreună.

LEU ȘI ASCENDENT LEU

Trebuie să fii mult mai atent la cei din jurul tău. Familia ș prietenii îți pot da sfaturi importante, așa că fii deschis și acceptă și părerea lor. În timpul petrecut împreună cu apropiații vei învăța multe lucruri și ești deschis pentru noi provocări.

FECIOARĂ ȘI ASCENDENT FECIOARĂ

Ești destul de agitat astăzi și ai impresia că nu poți să găsești o cale să rezolvi problemele din jurul tău. Trebuie să îți pui ordine în gânduri și să îți prioritizezi activitățile. Participarea la ziua de naștere sau la petrecerea aniversară a cuiva va fi benefică și va oferi șansa de a te întâlni cu familia și prietenii.

BALANȚĂ ȘI ASCENDENT BALANȚĂ

Există o mulțime de oportunități de angajare pe piață, așa că explorează și alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Problemele de sănătate pe care le-ai descoperit din trecut pare că sunt pe cale de vindecare. Este timpul să cauți o casă nouă, înainte ca proprietarul să îți ceară acest lucru.

SCORPION ȘI ASCENDENT SCORPION

Ești liniștit și dorești să muncești tot mai mult ca să îți îndeplinești visul. Performanța ta sportivă te poate face să ajungi la cel mai înalt nivel, așa că urmărește-l din toată inima. Cu toate acestea, s-ar putea să îți fie greu să îi mulțumești pe toți cei din jurul tău.

SĂGETĂTOR ȘI ASCENDENT SĂGETĂTOR

Eforturile tale de la locul de muncă pot aduce rezultate pozitive. Munca depusă în ultimul timp a ajuns în atenția superiorilor. Nu fi prea dur cu tine în timp ce faci exerciții fizice, altfel te-ai putea răni. Este posibil ca rudele din alt oraș să aibă grijă de tine în cele câteva zile pe care le petreceți împreună.

CAPRICORN ȘI ASCENDENT CAPRICORN

Vei reuși să găsești un loc de muncă profitabil și bine plătit dincolo de graniță, așa că ia măsuri și pune în balanță avantajele și dezavantajele.  Este posibil să fie nevoie să economisești niște bani acum. Respectă plimbările regulate, astfel încât să rămâi activ și în formă.

VĂRSĂTOR ȘI ASCENDENT VĂRSĂTOR

Te gândești să urmezi niște cursuri speciale pentru a-ți îmbunătăți subiectele pe care nu le prea stăpânești. Dorința de a schimba scena te va duce către o destinație turistică mai puțin frecventată pentru a te ajuta să te împrospătezi și să întinerești. Lasă deoparte obiceiurile alimentare proaste.

PEȘTI ȘI ASCENDENT PEȘTI

Un nou angajat, care este mai calificat decât tine, te poate face nesigur pe locul tău de muncă. Nu te descuraja. Muncește mai mult și arată ceea ce poți face. Mai întâi de toate, tu trebuie să ai încredere în ceea ce poți să faci.

articolul original.
✇Cancan

Am aflat cu ce televiziune a semnat Nicoleta Luciu. Unde va putea fi văzută frumoasa șatenă

By: Maria Iancu
image

Nicoleta Luciu își dorea de ceva timp să se întoarcă pe micile ecrane, însă până acum ofertele pe care le-a primit nu au tentat-o. De altfel, frumoasa șatenă a și recunoscut aceste lucruri în interviurile rare pe care le acorda. Acum lucrurile se pare că s-au schimbat, iar actrița a acceptat să facă parte dintr-un proiect extrem de apreciat de public.

Nicoleta Luciu este un nume cunoscut în showbiz-ul autohton. Fanii săi au fost dezamăgiți în momentul în care vedeta a dispărut de pe micile ecrane și au fost mereu curioși să afle când și dacă își va relua vedeta activitatea.

După mulți ani de când s-a retras la Miercurea Ciuc alături de soțul său și cei patru copiii, minunea s-a produs. Actrița i-a anunțat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare faptul că, în curând o să se distreze alături de ea într-o emisiune TV, dar fără să dea prea multe detalii.

„O să vă distrați! Când, unde? O să aflați în curând!”, a transmis Nicoleta Luciu în mediul online.

Unde va putea fi văzută Nicoleta Luciu

CANCAN.RO a fost cu ochii pe vedetă, dar și pe alte celebrități și vă prezintă în exclusivitate detalii despre întoarcerea șatenei în lumea televiziunii. Mai exact, Nicoleta Luciu a fost prezentă la filmările emisiunii „Prețul cel bun”, emisiune prezentată de Liviu Vârciu la Antena 1.

Filmările au început încă de dimineață, iar în ediția în care va fi prezentă și frumoasa șatenă și-au făcut apariția și alți artiști și nume cunoscute. Andreea Bălan s-a prezentat pe platourile de filmare alături de întreaga sa echipă de dansatori și a susținut un spectacol de zile mari. De asemenea și Jean de la Craiova a întreținut atmosfera și i-a binedispus pe invitați.

Nicoleta Luciu a și publicat o imagine în mediul online alături de sora sa mai mică, Iuliana, despre care se știe că face parte din acest proiect de ceva timp.

articolul original.
✇Cancan

Cum reacționează Haziran atunci când partenerul său este curtat de alte tinere. Luis Gabriel are „lipici” la domnișoare

By: Maria Iancu

Haziran și Luis Gabriel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi au devenit în urmă cu câteva luni pentru prima dată părinți, frumoasa șatenă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista a renunțat la cariera sa, iar în prezent se ocupă de creșterea fiului său, iar partenerul acesteia este cel care se află în lumina reflectoarelor. Cântărețul participă des la evenimente, acolo unde este asaltat de domnișoare dornice să aibă o poză cu el sau chiar să îi fure o îmbrățișare.

Haziran a vorbit în cadrul unui interviu recent despre relația cu partenerul său. Luis Gabriel este un artist extrem de apreciat care are evenimente pe bandă rulantă. Artistul petrece mult timp departe de familie, iar la unele evenimente este înconjurat de fane.

Haziran primește imagini în care soțul său este pupat sau îmbrățișat de domnișoare, însă spune că acest lucru nu o deranjează. Mai mult, șatena mărturisește că pe rețelele de socializare se fac des glume deplasate din cauza acestor fotografii, dar ea are încredere în tatăl copilului său.

„Pe TikTok se mai fac glume, se mai postează fane cu el… Am văzut lucrurile astea. Am văzut că lumea mă etichetează pe TikTok, dar nu înțeleg de ce. Din moment ce eu nu reacționez și nu am nicio problemă cu ceea ce se întâmplă, nu mi se pare, în primul rând, deplasat ceea ce se întâmplă. Alți oameni care nu sunt din domeniu au o impresie greșită sau li se pare că ar trebui să îmi fac griji în privința lui. Din contră… eu chiar încurajez fetele!”, a declarat Haziran.

Haziran și Luis Gabriel

Haziran: „Eu chiar le încurajez să se ducă la el”

Haziran a mai expicat și faptul că, atunci când merge cu partenerul său la evenimente, chiar le încurajează pe tinerele să meargă să facă poze cu el.

„De fiecare dată când merg cu el la evenimente, că mai sunt și eu prezentă acolo, ele se uită la mine, cumva, sa nu se apropie prea mult de el daru eu chiar le încurajez să se ducă la el, să facă poze, să îl ia în brațe, de ce nu? Se mai exagerează câteodată. Nu știu câtă lume vede asta, dar el ne divinizează. Este cuvântul potrivit pentru a descrie ce se întâmplă. El ne divinizează prea mult, nu o să vedeți și nu o să auziți niciodată lucruri de genul.”, a mai spus aceasta.

articolul original.
✇Cancan

Codin Maticiuc, declarație emoționantă de dragoste, de ziua iubitei sale! „Fără de sfârșit…”

By: Maria Iancu
image

Codin Maticiuc i-a uimit pe cei care îl urmăresc, după ce a publicat un mesaj emoționant de ziua iubitei sale. Omul de afaceri nu este cunoscut ca fiind un tip romantic, însă a dat tot ce a avut mai bun pentru a-și impresiona partenera. Anul acesta cei doi nu sărbătoresc împreună această zi specială și asta pentru că actorul a fost nevoit să plece în America.

Codin Maticiuc este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz. De când a cunoscut-o pe mama copiilor săi, viața afaceristului s-a schimbat radical. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani, au împreună o fetiță pe nume Smaranda, iar în curând urmează să devină din nou părinți.

La începutul relației, aceștia au fost destul de discreți, însă cu timpul lucrurile s-au schimbat. Acum se afișează din ce în ce mai des împreună, ba chiar își arată sentimentele în public fără rețineri.

Deși până acum nu a expus publicului partea romantică a personalității sale, Codin Maticiuc i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă mamei copiilor săi cu ocazia zilei de naștere.

„Fără de sfârșit.

În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: „cum a cucerit-o Codin pe Ana”. Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic.

Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele se îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar capcaunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla de cacat că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc.

I-aș spune povestea povestea cocoșatului de la Notre-Loft care și-a cucerit prințesa cu greu, dar iremediabil. I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa, călătoria cu scuterul printre templele din Bagan, cum au fost escortati afară din Jimmy’s la Monte Carlo, cum au băut cu Cuba Gooding Jr la Miami sau cum am fost în Jacksonville după Kid Rock. I-aș spune povestea noastră, în fiecare seară altfel, pentru că sunt sute de feluri în care poate fi spusă.

La mulți ani, iubito. Avem poze nașpa, dar super amintiri”, este mesajul transmis de Codin Maticiuc.

De ce nu s-a căsătorit Codin Maticiuc până acum

Foarte multe persoane s-au întrebat de-a lungul timpului de ce unul dintre cei mai râvniți bărbați din România nu s-a căsătorit încă. Pentru a elimina orice urmă de îndoială, Codin a oferit o explicație rațională într-un interviu acordat recent. Potrivit spuselor acestuia, atât el, cât și iubita lui, nu consideră că este necesar ca un astfel de eveniment să aibă loc.

„Nu mă însor, păcatele mele. Nici ea nu vrea. Nu ne plac petrecerile astea. Ne plac petrecerile alea la care chiar te distrezi, nu unele unde ai o mie de obligații. Noi, de exemplu, la Smaranda nu am făcut botez, nu am făcut petrecere. Ne-am dus la biserică și am venit acasă cu nașii. Aia a fost”, a declarat Codin Maticiuc pentru Ego.ro.

articolul original.
✇Cancan

A crescut darul de nuntă, din nou! Câţi bani trebuie să dai la restaurant în 2022

By: Maria Iancu
image

Creșterea prețurilor din ultima perioadă a afectat toate domeniile. Inclusiv organizarea unui eveniment precum nunta este în prezent cu cel puţin 20% mai scump. Mirii trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar, dar în același timp și invitații trebuie să facă eforturi mai mari atunci când acceptă invitația. Iată câți bani trebuie să dai la restaurant în 2022.

Tinerii nu își doresc să renunțe la cel mai frumos eveniment din viața lor, însă sunt dispuși să facă unele compromisuri pentru ca nunta lor să aibă loc. Mai exact, cei care nu își permit să cheltuiască foarte mulți bani reduc din cheltuieli și fac petreceri mult mai restrânse.

Creșterile de prețuri se reflectă în toate detaliile ce țin de organizarea unui astfel de eveniment. Spre exemplu prețul unui meniu în prezent pornește de la 95 de euro și poate ajunge până la 130. Se pare că, materia primă pentru meniu normal, acum doi ani de zile era cu 60% mai ieftină.

În același timp și partea de servire, suma pe care mirii trebuie să o scoată din buzunar pentru plata ospătarilor este dublă faţă de acum doi ani de zile.

Pe lângă aceste lucruri, mirii trebuie să se asigure că vor avea amintiri frumoase din acea zi, astfel trebuie să plătească fotografiile și filmările. Serviciile foto-video s-au scumpit în medie cu 20-30%, iar preţurile pornesc de la 700 și ajung până la 1.500 de euro, în timp ce o formație care să întrețină atmosfera costă cel puţin 4.000 de euro.

De asemenea, mirele și mireasa plătesc sume uriașe pentru rochie și costum.

Câţi bani trebuie să dai la restaurant în 2022

Ca să nu dai greș la un eveniment de acest gen, trebuie să ții cont de o regulă nescrisă: în plic se pune de două ori preţul mâncării şi băuturii.

Asta înseamnă că un cuplu trebuie să scoată din buzunar minimum 2.000 de lei.

De asemenea, atunci când pui banii în plic, trebuie să mai iei în considerare și locația în care se desfășoară evenimentul și câți bani au investit mirii în organizarea acestuia.

Darul la nuntă poate crește și în funcție de gradul de rudenie al invitaților cu mirii. Astfel, nașii, frații, părinții și verișorii, unchii și mătuțile vor lăsa în plic o sumă mult mai mare decât cea pe care o lasă un invitat obișnuit. Rudele apropiate dau undeva la 600-700 de lei de persoană, în timp ce nașii le oferă finilor minim 3.000 de lei. Părinții sunt mai darnici, dar fiecare în funcție de posibilități.

articolul original.
✇Cancan

Alertă alimentară! Mai multe produse au fost retrase din supermarketuri

By: Maria Iancu
image

Mai multe sortimente de crenvurști au fost retrase din zeci de magazine din țară. În urma unui control, s-a descoperit că anumite loturi sunt contaminate cu o bacterie periculoasă.

Potrivit anunțurilor ANSVSA, este vorba despre marca de crenvurști WUDY, mai precis despre sortimentele de crenvurști clasic și cei din pui și curcan cu brânză. Retragerea produselor a fost solicitată de producător, după ce a fost detectată în unele produse bacteria Listeria.

Persoanele care au cumpărat aceste produse sunt rugate să nu le consume, ci să le returneze în magazine. Contravaloarea produselor va fi returnată, chiar și în cazul în care nu este prezentat un bon fiscal.

Ce este listerioza

Listerioza este o infecție severă, provocată de consumul alimentelor contaminate cu bacteria Listeria monocytogenes.

Oricine se poate infecta, însă în cazul anumitor persoane riscul este mai mare, de exemplu pentru femeile însărcinate sau persoanele cu sistem imunitar slăbit.

Bacteria listeria se transmite de obicei la oameni prin produse alimentare contaminate, lapte insuficient pasteurizat sau brânză (însă cel mai adesea germenele se găsește în carnea gătită insuficient și în produsele lactate). Mai mult, germenul se poate transmite și prin contact direct cu alte persoane infectate sau animale.

Unele persoane fac o formă a bolii asemănătoare gripei, prezentând simptome precum febră, dureri musculare, greață și vomă și dureri gastrice.

articolul original.
✇Cancan

Cum a reacţionat Simona Halep, după ce a fost jignită de Radu Banciu? Gest de mare campioană

By: Maria Iancu
image

Simona Halep și-a schimbat complet viața, după divorțul de Toni Iuruc. Tenismena a luat o pauză binemeritată de la sportul care i-a adus succesul până anul viitor, iar în prezent se răsfață așa cum cel mai probabil nu a avut timp să o facă până acum. Deși gurile rele îi critică alegerile și viața personală, tenismena pare să nu fie afectată de aceste lucruri. Iată ce reacție a avut, după ce a fost jignită de Radu Banciu.

Simona Halep a demonstrat că este o femeie puternică, iar atunci când își dorește ceva nimic nu îi poate sta în cale. În urmă cu câteva luni, sportiva a luat o decizie curajoasă, mai exact aceea de a divorța, fără să o intereseze ce ar putea spune cei din jurul său.

Evident, au existat păreri pro și contra, însă cea care a atras cel mai mult atenția a fost cea a lui Radu Banciu. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

După ce a spus tot ce gândește în ceea ce privește divorțul tenismenei, mulți se așteptau ca aceasta să aibă și o reacție. Iar tenismena chiar a avut una, mai exact a tratat acest subiect cu o mare indiferență. Lucrurile spuse de prezentatorul TV nu au deranjat-o nici măcar o secundă pe sportiva care și-a văzut liniștită de viață.

Simona Halep a vizitat salonul unui celebru hairstylist din București, apoi a mers să își facă tratamente faciale și și-a încheiat ziua într-o mașină nou nouță pe care a primit-o cadou din partea BMW unul dintre sponsorii săi. ( VEZI AICI)

Simona Halep se mută din România!

Sportiva își dorește să se stabilească definitiv în altă ţară, într-un loc care a fermecat-o. Orașul se află tot la malul mării, precum Constanţa, locul său natal.

Simona Halep le-ar fi spus apropiaţilor în mai multe rânduri că ar vrea să se mute definitiv la Nisa, în Franţa. Mai mult decât atât, sportiva le-ar fi cerut părerea prietenilor în legătură cu această decizie, dar și familiei sale.

În perioada în care Simona Halep a fost în cantonament la Nisa ar fi primit vizita vizita mamei sale, Tania Halep, pentru a-i prezenta oraşul de vis în care își dorește să se stabilească.

articolul original.
✇Cancan

Bia Khalifa, în război cu Mitrea, după ce a văzut că s-a sărutat cu Ruxi: „Deformatul de Cristi…”

By: Maria Iancu
image

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate apariții din mediul online. Tânăra care în prezent este concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” nu se ferește să spună ceea ce gândește, indiferent de consecințe. Blondina a avut o reacție acidă la adresa lui Cristi Mitrea, după ce acesta s-a sărutat cu Ruxi. Fanii emisiunii au crezut că nu aud bine…

Bia Khalifa a acceptat provocarea show-ului de la ProTV fără să se gândească prea mult la ceea ce va urma. Ajunsă în Dominicană a încercat să facă față probelor extrem de grele și a reușit să ajungă destul de departe în competiție.

Stresul, dar și lipsa mâncării îi fac câtodată pe concurenți să își piardă cumpătul și să răbufnească.

Bia Khalifa, în război cu Mitrea, după ce a văzut că s-a sărutat cu Ruxi: „Deformatul de Cristi…”

Se pare că printr-un astfel de moment a trecut recent și Bia Khalifa. Deși nu este prima dată când se întâmplă acest lucru (AFLĂ DETALII AICI), blondina a avut o reacție acidă la adresa lui Cristi Mitrea, dar și a colegei sale Ruxi.

Bia nu a avut cuvinte de laudă la adresa celor doi, pe care i-a catalogat ca fiind „deformat” și „scândură”.

„Lumea ar putea să interpreteze că eu-s geloasă pe scândura de Ruxi şi deformatul de Cristi. Cum să fiu geloasă pe ei, când Cristi are mai multe vergeturi decât tot Bucureştiul la un loc, pe burtă”, a spus Bia Khalifa, după ce a văzut sărutul dintre Mitrea şi Ruxi.

Ce salariu încasează Bia Khalifa de la Pro TV

Pe lângă veniturile obținute de pe Onlyfans, fosta iubită a lui Dani Mocanu face bani frumoși din participarea la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Potrivit informațiilor vehiculate în mass-media, Bia Kalifa ar încasa 2.500 euro/săptămână.

Se pare că Bia Khalifa își merită banii pe care îi câștigă în emisiunea de la Pro TV, aceasta aruncând în aer imaginația bărbaților. Într-una dintre ediții, Bia Khalifa nu a mai așteptat până să ajungă la cabina în care se schimbă toate fetele și s-a dezbrăcat direct în fața bărbaților.

articolul original.
✇Cancan

Paul Surugiu – Fuego a lansat cartea autobiografică, intitulată „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”

By: Maria Iancu

Cu o carieră de mai bine de 30 de ani, chiar de ziua lui, Paul Surugiu – Fuego, a lansat cartea autobiografică, intitulată „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”, o operă în care oferă detalii și lucruri neștiute despre cariera și viața lui personală. De asemenea, se adresează chiar și haterilor și creionează portretele celor care i-au marcat existența.

Evenimentul de lansare oficială a cărții a avut loc la Biblioteca Centrală Universitară. O seară memorabilă, un adevărat spectacol, cu momente memorabile și cu mari nume ale culturii adunate la un loc de către artistul care în fiecare clipă a existenței lui se dăruiește publicului și încearcă să impună calitatea, pentru cei care știu să o aprecieze și care au nevoie, în lumea asta complicată, și de o gură de normalitate și de frumos.

În sală au fost prezente nume ca Mirabela Dauer, FeliciaFilip, Corina Chiriac, Ileana Popovici, Stela Enache, Adina Popescu, Sanda Ladoși, Valentina Fătu Pătrașcu, Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocărița, Marina Almășan, Ianna Novac, Alesis și mulți alții.  S-a cântat, s-a povestit, s-au spus lucruri admirabile
despre țară, despre situația actuală, despre conștientizare și asumare, întreaga manifestare fiind prezidată de artist și de gazdă,
doamna Mireille Rădoi, conferențiar universitar, managerul Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I”.

Paul Surugiu – Fuego a lansat cartea autobiografică, intitulată „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”

Prefața volumului este scrisă de Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, care îl descrie: „Fuego, deja de câteva decenii încoace, răspândește în jur lumină de adevăr și de dreptate, dar mai ales de bunătate și de iubire. Mesajul său este autentic și este receptat așa de masiv fiindcă este sincer. Preaplinul sufletului său este același cu mesajul operei sale, cântate sau vorbite sau exprimate în alte forme artistice. Iar publicul ales căruia i se adresează simte asta, simte autenticitatea și sinceritatea, simte potriveala de care vorbeam, simte inima vibrând și mintea gândind frumos și curat. Prin toate acestea, marele artist încetează să fie un rapsod local, proiectându-se înspre lume, înspre universalitate.”

Paul Surugiu: ”Cartea ”CONFESIUNI – CU SUFLETUL PE SCENA VIEȚII” este despre sufletul meu”

Iată ce mărturisește Fuego cu privire la noul volum care poate fi achiziționat online, de pe site-ul Bookzone sau desigur, din librăriile din toată țara.

”Cartea ”CONFESIUNI – CU SUFLETUL PE SCENA VIEȚII” este despre sufletul meu, o autobiografie a simțirilor mele, a convingerilor
și principiilor mele, nu neapărat o autobiografie a vieții mele. Nu aduc nimic de monden în aceasta carte, nu-mi etalez episoade nesemnificative sau picante, ci pur și simplu expun bucuriile și tristețile, gândurile din ani și crezurile la care țin și pentru care lupt în permanență.

Dincolo de acestea, veți cunoaște un fragment din marea cultură românească văzută prin ochii mei … prin portretele conturate de mine celor care mi-au fost și îmi sunt aproape de suflet, care mi-au influențat parcursul și la brațul cărora am stat cu mari emoții.

Eu nu sunt scriitor, știți asta deja. Nu am pretenții de acest gen și nu mă consider vreun exemplu. Cartea lansată de mine nu este despre un
star, despre o vedetă, este despre un puști normal de la Turda, cu un talent la purtător, care a luptat și luptă să facă lumea mai bună și mai frumoasă prin arta sa! Eu asta sunt – băiatul din Ardeal, cu drag de țara lui, cu asumare, muncitor, profesionist, cu dorința de a răzbate și cu singuracredință de a oferi oamenilor calitate!”

articolul original.
✇Cancan

Puțini români știu asta! Câte ouă maximum trebuie să mănânci pe săptămână, de fapt

By: Maria Iancu
image

Ouale sunt o sursa importantă de calciu, proteine, vitamine şi de asemenea o sursă naturală de colesterol, dar nu pot fi consumate la discreţie. Puțini români știu câte ouă trebuie consumate pe săptămână, de fapt.

Mulți specialiști susțin că ouăle sunt printre cele mai hrănitoare alimente de pe planetă. Pot fi consumate în multe moduri, fierte, prăjite, la cuptor ori folosite la prăjituri.

Un ou fiert are un număr diferit de calorii, în funcție de cât de mare este oul.

Un ou mic de 28 de grame de 54 de calorii
Un ou mediu de 44 de grame are 63 de calorii
Un ou mare de 50 de grame are 72 de calorii
Un ou foarte mare de 56 de grame are 80 de calorii.

Ouăle au început să fie evitate de oameni, după ce s-a stabilit că gălbenușurile sunt bogate în colesterol. Colesterolul joacă un rol important în corp, fiind utilizat pentru a produce testosteron, estrogen și cortizol.

Câte ouă maximum trebuie să mănânci pe săptămână, de fapt

Numărul de ouă pe care le poți consuma fără a avea probleme de sănătate depinde de fiecare individ în parte. Colesterolul mărit, precum și alte boli ale ficatului pot influența consumul de ouă.

Potrivit studiilor, dacă persoana este sanătoasă, poate mânca şi două-trei ouă pe zi, însă, dacă este diagnosticată cu anumite boli ale ficatului sau are colesterolul mărit, va trebui să se limiteze la un consum de maximum cinci ouă pe săptămână.

Totodată, specialiştii de la Şcoala Medicală de la Harvard, SUA, recomandă în medie un ou pe zi pentru a beneficia de un nivel sănătos de colesterol bun şi pentru a întări şi menţine sănătatea inimii.

articolul original.
✇Cancan

Fane Văncică a „recidivat”! A trezit un bloc întreg la miezul nopţii. Video fabulos

By: Maria Iancu
image

Fane Văncică a devenit din ce în ce mai popular în mediul online, mai ales după ultimele scandaluri în care a fost implicat. „Fane al lui Marina” atrage tot timpul atenţia asupra comportamentului său care de cele mai multe ori nu este demn de urmat. Recent a reuşit să trezească un bloc întreg la miezul nopţii, însă locatarii nu au rămas indiferenţi.

Fane Văncică se bucură de „susţinerea” comunităţii sale din mediul online, iar pentru a le face pe plac celor care îl urmăresc se filmează în diferite ipostaze. Dacă unii dintre „fanii” interlopului se amuză atunci când îl vâd, pentru alţi oameni comportamentul acestuia nu este deloc „digerat”, mai ales dacă este ora două dimineaţa…

Fane Văncică a trezit un bloc întreg

Aşa cum obişnuieşte de ceva timp, interlopul îşi dă întâlniri cu admiratorii pe TikTok, acolo unde acceptă să facă anumite provocări din partea acestora. Recent, aflat într-un apartament pe care l-a închiriat, Fane Văncică a fost luat de val şi a uitat că este trecut de miezul nopţii. Astfel acesta şi-a făcut „numărul” obişnuit, fără să îi pese că îi poate deranja pe vecini.

Disperată, o femeie a mers direct la uşa locuinţei în care se afla interlopul şi i-a atras atenţia, ba chiar i-a sugerat să îşi încheie „activitatea”, iar Fane… s-a conformat.

Fane Văncică: Nu cred că trebuie să vă comportaţi aşa… Trebuie să bateţi la uşă în halul ăsta aşa?

Vecina: Este două dimineaţa, tu şti cum zbieri? Ai trezit tot blocul.

Fane Văncică: Două secunde… aveţi perfectă dreptate.

Vecina: Blocul ăsta este locuit de oameni.

Fane Văncică: Ok. Dar lăsaţi-mă să vorbesc şi eu. Dacă doriţi puteţi să intraţi în casă.

Vecina: Tu zbieri, de jumătate de oră zbieri.

Fane Văncică: Îmi cer mii se scuze este doar un content pe TikTok, dar nu trebuie să vă comportaţi aşa.

Vecina: Ok. Fă asta pe Tik Tok la tine acasă, blocul ăsta este locuit de oameni.

Fane Văncică: Da, dar eu am fost plătit…

Vecina: Ai plătit ca să zbieri?

Fane Văncică: Eu nu am plătit ca să zbier, doamnă… Am venit în casa aceasta ca să pot să fac o reclamă.

Vecina: Domnule, este ora două dimineaţa şi zbieri. Nu ştiu ce reclamă faci tu la două dimineaţa. Efectiv zbieri. Efectiv de o oră numai asta aud.

Fane Văncică: Bine doamnă…

Vecina: Fă tiktok-ul la o oră normală.

Fane Văncică: Îmi cer scuze, dar vă place contentul?

Vecina: Ce să-mi placă…?

articolul original.
✇Cancan

Cele mai sexy ţinute de la petrecerea Elle! Divele au scos „arsenalul” din dotare!

By: Maria Iancu

Petrecerea Elle a fost prilejul perfect pentru ca divele noastre să scoată „arsenalul” din dotare! Modelele, influenceriţele şi celebrităţile prezente pe covorul roşu s-au întrecut în apariţii care mai de care mai spectaculoase. Bărbaţii prezenţi la eveniment şi-au „clătit” ochii live, însă pentru cei mai puţin „norocoşi” CANCAN.RO a făcut o selecţie a celor mai indecente ţinute! Imaginile nu trebuie sub nicio formă ratate!

Doamnele şi domnişoarele au făcut furori la evenimentul revistei Elle! Ținute extravagante, semnate de designeri renumiți, coafuri spectaculoase, machiaje ieșite din tipare au fost elementele cu care divele au defilat joi seară la petrecere.,

Divele au scos „arsenalul” din dotare!

Dana Săvuică a fost una dintre vedetele care a participat la gala Elle. Inspirată de dress code, vedeta a reuşit să întoarcă toate privirile. Aceasta a purtat un body negru, asortat cu o fustă transparentă, colanți scurți argintii și un sacou strălucitor din paiete. Outfit-ul a fost accesorizat cu pereche de bocanci înalți și o geantă neagră.

Ileana Badiu a demonstrat că o rochie neagră simplă, accesorizată corespunzător poate să se încadreze perfect în tema unui astfel de eveniment. Ţinuta a fost accesorizată cu sandale cu toc aurii și bijuterii în același stil.

Pe covorul roşu şi-au făcut apariţia şi domnişoare care au scos tot ce au avut mai bun în dotare, şi aici nu ne referim neapărat la haine. Nu e de mirare că tinerele au ales ţinute decoltate, care să le pună în evidenţă siluetele de invidiat.

Divele au scos „arsenalul” din dotare!

Una dintre vedetele care a i-a lăsat pe toţi cu gura căscată a fost chiar Misty. Vestimentaţia artistei a fost compusă dintr-o salopetă transparentă, plină de pietre sclipitoare, iar toţi cei prezenţi i-au putut admira formele.

Nici Alina Puşcaş nu s-a lăsat mai prejos! Vedeta de la Antena 1 a ales o rochie scurtă, dar care îi marca perfect talia de viespe. Dar asta nu este tot! Detaliul care a întors toate privirile a fost crăpătura adâncă a ţinutei care i-a lăsat la vedere picioarele perfecte.

articolul original.
✇Cancan

O femeie din Cluj își vinde rochia de mireasă cu doar 1 leu. Cum arată

By: Maria Iancu

Orice mireasă visează la ziua cea mare încă din copilărie își dorește să arate spectaculos și să atragă toate privirile. Cu toate acestea există şi domnişoare care nu îşi permit să scoată din buzunar sume mari de bani pentru rochia de mireasă, din acest motiv optează pentru una la mâna a doua. Iată cum arată o rochie care se vinde cu doar un leu.

Pandemia de Coronavirus a schimbat în moduri neașteptate tendințele în materie de rochii de mireasă. Pentru că evenimentele s-au desfășurat într-un cadru restrâns, cu mai puțini invitați, cele mai multe mirese au optat pentru rochii mai simple, dar de efect, pentru că orice mireasă îşi doreşte să strălucească în cea mai importantă zi.

De cele mai multe ori, după nuntă, miresele aleg să îşi vândă rochiile, iar în ultima vreme ţinutele la mâna a doua au fost din ce în ce mai căutate.

Este şi cazul unei femei din Cluj care îşi vine rochia pe care a purtat-o în ziua nunţii la un preţ neaşteptat: doar un leu. De asemenea, aceasta a explicat în descrierea anunţului că oferă şi alte accesorii.

„Rochiţa este mărimea s/m fiind tip corset. Ofer cercuri şi accesorii pentru păr. Pentru alte detalii vă stau la dispoziţie”, este mesajul transmis de femeia din Cluj.

Rochia de mireasă care se vinde cu doar un leu

Cum arată rochia de mireasă

Femeia a publicat şi o imagine cu modelul rochiei. Ţinuta are corset în partea de sus cu detaliile metalice, argintii şi este încrustat cu pietre preţioase de diferite dimensiuni.

În partea de jos este făcută din voal, care de asemenea are aplicat pe el pietre care îi dau un efec strălucitor.

Nu are mâneci, astfel pune în evidență silueta persoanei care o poartă și o scoate pe aceasta din anonimat. De asemenea, cea care se gândeşte să o cumpere trebuie să aibă o talie subţire şi asta pentru că este mărimea s/m.

articolul original.
✇Cancan

Avertizare meteo transmisă de ANM: Cod galben de ploi însemnate cantitativ și vânt puternic

By: Maria Iancu

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare meteo de Cod galben cu instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate și intensificări ale vântului, valabile în acest weekend.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) precizează că în intervalul 17 septembrie, ora 10:30 – 18 septembrie, ora 12:00, local în vestul, nordul, centrul țării și la munte temporar va ploua însemnat cantitativ. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

În regiunile sudice și sud-estice vor fi perioade în care pe alocuri instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, grindină și vijelii.

De asemenea, în Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali și nordul Carpaților Orientali, precum și în sudul Banatului se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 40…50 l/mp și izolat 60…70 l/mp. Avertizarea este valabilă în perioada 17 septembrie ora 12:00 – 18 septembrie, ora 12:00.

Începând cu a doua parte a nopții de sâmbătă spre duminică vântul se va intensifica treptat în toate regiunile. În sudul, estul, centrul teritoriului și la munte vor fi viteze în general de 55…75 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 80…100 km/h.

Vremea se va răci accentuat în toate regiunile, devenind deosebit de rece în vest, nord și centru. În zona montană înaltă, trecător, se vor semnala precipitații mixte.

articolul original.
✇Cancan

Denisa Filcea, ținta glumelor pe internet! Ce „cadou” i-au făcut internauții, după scandalul cu fotografa din Ucraina

By: Maria Iancu
image

Denisa Filcea, ținta glumelor pe internet! Șatena a intrat în atenția internauților, după ultimul scandal în care a fost implicată cu o fotografă din Ucraina. Oamenii au observat faptul că între aparițiile pe care soția lui Flick le-a avut în mediul online în urmă cu câteva luni și cele actuale există mari diferențe. Iar din acest motiv au taxat-o dur…

Denisa Filcea a recunoscut faptul că nu a fost obișnuită cu „expunerea” și nici cu „atenția” oamenilor, însă acestea au venit odată cu povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent. Se pare că, șatena s-a lăsat dusă de valul „celebrității”, iar acest lucru a costat-o destul de scump.

Oamenii au fost atenți la aparițiile sale, mai ales că la început toate au fost numai pe „lux și opulență”. Denisa le povestea internauților despre bunurile pe care le deține, ba chiar s-a încumetat să le dea sfaturi tinerelor despre cum să se poarte în public, cum să se îmbrace, la ce gesturi să fie atente și așa mai departe.

Doar că recent… Denisa „superbă, deșteaptă și amuzantă” a dat de greu și a văzut și partea „întunecată” a online-ului. După scandalul cu fotografa din Ucraina care a luat amploare (VEZI TOATE DETALIILE AICI) partenera lui Flick a izbucnit în lacrimi, într-un vlog postat pe Youtube. La acel moment, Denisa a apărut în fața fanilor într-o ipostază în care aceștia nu se așteptau să o vadă, având în vedere că ea a apărut mereu sigură pe ea, ba chiar cu un comportament superior.

Astfel, fanii au vrut să îi aducă aminte „de unde a plecat” și i-au făcut „cadou” un video cu declarațiile sale din trecut și cele pe care le-a făcut cu doar câteva zile în urmă.

„Nu știu cum sunteți voi. Nu știu cât de ușor faceți voi banii și cât de ușor îi cheltuiți. Eu muncesc pentru bani și sunt atentă cum îi cheltui…

Port un ceas Rolex, un inel cu diamante de câteva zeci de mii de euro, nu vă spun altele ca să nu vă frustrez mai tare și pe lângă că sunt atât de superbă, deșteaptă și amuzantă, sunt și gospodină și astăzi da, voi găti supă de fasole”, sunt declarațiile Denisei Filcea.

Denisa Filcea, taxată dur de internauți

Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de internauți. O mare parte dintre aceștia nu au avut cuvinte de laudă la adresa șatenei… care a cam dat-o în bară cu atitudinea.

„Cine e deșteapta?”/ „Supa de Rolex cu diamante”/ „Să nu vă frustrez mai tare🤣🤣🤣👍🏼 eu mor de râs 🤣🤣🤣🔥”/ „Wow ce paradox🤦‍♀️”/ „Și n-a avut 400€ să dea fotografei de la botezul fetiței ei…”/ „Să mă lămurească și pe mine cineva… Ce muncește ea? 😁”/ „Fotograful i-a cerut 400 eur, iar ei ofereau 200 euro… Marea „vedetă” plânge după 200 euro 😅”/ „Nu ai schimbat apa, din cauza asta ai așa multe aere”/ „Unde donăm? Cum ar zice alții 😂”/ „Așa pățești când te-ai obișnuit cu mocangeala😂”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

articolul original.
✇Cancan

A vrut să scape de închisoare, dar a fost prins la graniță în portbagajul unei mașini. Ce pedeapsă are de ispășit un afacerist de 51 de ani

By: Maria Iancu
image

Un afacerist condamnat la 10 ani de închisoare a fost prins la granița de la Nădlac în timp ce încerca să fugă din țară, ascuns în portbagajul unei mașini. Bărbatul are de ispășit o pedeapsă de 10 ani. 

În urma unui control efectuat de polițiștii de frontieră, a fost prins un bărbat în timp ce încerca să iasă din țară. Afaceristul s-a ascuns în portbagajul mașinii în speranța că va reuși să scape de închisoare.

”În data de 16.09.2022, în jurul orei 02.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-au prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, doi cetățeni români, călătorind cu un autoturism înmatriculat în România.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, a fost descoperit, ascuns în portbagaj, un bărbat”, a anunțat Poliția de Frontieră.

Persoanele din mașină au fost conduse la sediul instituției pentru verificări suplimentare.

”Polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul depistat ascuns este cetăţean român, în vârstă de 51 de ani, iar pe numele său era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 10 ani, pentru săvârşirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani”, a mai anunțat Poliția de Frontieră.

articolul original.
❌