ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Ieri — 26 November 2022Ultimele Stiri

Bia Khalifa și Cornel Palade, față în față la ultima filmare pentru PRO TV! Cum s-a încheiat scandalul din junglă cu blondina obraznică?!

26 November 2022 at 12:00

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a încununat câștigătoarea, pe Anisia Gafton, vloggerița care a reușit să câștige simpatia publicului telespectator. Însă pe lângă laureata acestui sezon, au rămas în urmă o mulțime de intrigi din jungla dominicană, printre care și conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade. Cel din urmă a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, dacă a iertat-o sau nu pe blonda iute la mânie.

Modelul de pe OnlyFans a constituit unul dintre principalii factori de intrigă în emisiunea celor de la PRO TV. Fără a lua în calcul diferența de vârstă dintre ea și Cornel Palade, Bia Khalifa a adresat cuvinte injurioase actorului. În van, însă, deoarece înțelepciunea artistului a primat și iată că a putut trece ușor peste comportamentul colegei din junglă.

Cornel Palade face mărturisiri exclusive despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Foto: captură video)

„Era o putoare groaznică…”

CANCAN.RO: Cum a fost pentru dumneavoastră experiența din junglă?

Cornel Palade: Fierbinte, a fost o experiență fierbinte și la propriu și la figurat. A fost greu.

CANCAN.RO: De ce, care a fost considerentul?

Cornel Palade: În primul rând, mirosul din junglă, era o putoare groaznică, erau niște plante care puțeau grav și când stai lângă un miros urât ai o părere proastă despre tine, că puteai să stai într-un loc mai parfumat. Și asta îți coboară nivelul de percepție.

Cornel Palade a rezistat opt episoade în emisiunea de la PRO TV (Foto: Instagram) 

CANCAN.RO: Dar ce v-a mânat să acceptați această provocare, cu niște oameni care sunt mult mai tineri decât dumneavoastră, nu v-ați gândit că s-ar putea să întâmpinați niște probleme reale de sănătate acolo?

Cornel Palade: Nu, n-aveam ce probleme de sănătate să întâmpin, pentru că sunt bine cu mine. Și cu mintea stau foarte bine, sunt în regulă.

Adică eu de când mă știu sunt în alarmă permanent și asta e starea mea, deși la suprafață par un ocean liniștit, dedesubt apele sunt foarte adânci. 

„Ăsta e cel mai important lucru în viață, să știi să ierți!”

CANCAN.RO: Conflictele au fost pe bune sau doar pentru show?

Cornel Palade: La mine au fost pe bune.

Cornel Palade face dezvăluiri despre relația actuală cu Bia Khalifa (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Au existat și unele care nu au fost pe bune?

Cornel Palade: Nu știu, că nu m-am uitat la tot. 

CANCAN.RO: Dar pe Bia Khalifa ați iertat-o?

Cornel Palade: Da, normal, păi a trecut. Ăsta e cel mai important lucru în viață, să știi să ierți, restul nu contează.

( ACCESEAZĂ ȘI: CÂŢI BANI A LUAT CORNEL PALADE DE LA PRO TV PENTRU 8 EPISOADE LA SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. SUMA PARE DE NECREZUT )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Mori de râs! Cătălin Cazacu nu o iartă pe Ramona că l-a lăsat la greu cu “zugrăvitul”: “Pe trafalet, într-o căsnicie bună, se pune zilnic mâna!”

23 November 2022 at 21:40

Se zvonea că s-ar fi despărțit, dar au demonstrat contrariul! Evident, vorbim despre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, care și-au obișnuit fanii cu suișurile și coborâșurile din relație. Dialogul din cadrul interviului acordat pentru CANCAN.RO a fost cât se poate de spumos și animat. S-a discutat mult despre „zugrăvit” și „trafalet”, fără ca aceste cuvinte să fie folosite în sensul lor propriu. Replicile au fost cu atât mai amuzante, cu cât Cătălin Cazacu a ajuns la capătul puterilor după munca depusă în amenajarea cuibușorului de nebunii.

Ramona Olaru a luat pisicile, câteva lucruri și a l-a lăsat pe logodnic să renoveze singur apartamentul în care cei doi ar avea să se mute în perioada sărbătorilor. Asistenta de la „Neatza” urgentează lucrările și pune presiune pe Cătălin Cazacu – s-ar vrea mutată chiar de ziua onomastică, pe 6 decembrie. Ba mai mult, Ramona se așteaptă la un cadou consistent, lucru care îl descumpănește pe Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, dialog savuros în interviul acordat pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

„Pe trafalet, într-o căsnicie bună, se pune zilnic mâna!”

CANCAN.RO: Am văzut un material cu voi, în care spuneai că ai dat bir cu fugiții din casă și te întorci doar când se fac renovările și e treaba gata…

Ramona Olaru: Păi cam așa e, încă sunt lucrurile la mine și pisicile.

CANCAN.RO: Cătălin, ți se pare OK ce face Ramona, că vine și ia totul de-a gata, că nu pune mâna la un trafalet sau la un glet? 

Cătălin Cazacu: Nu mi se pare OK, prin acest intermediu vreau să lansez și o solicitare. Dacă se poate, cineva care ne urmărește și poate să mă ajute și pe mine, aș aprecia foarte mult, pentru că mă simt neajutorat! Să vii să pui mâna pe trafalet!

Ramona Olaru: Ți se pare că n-am pus mâna de mult pe trafalet, sau de ce? 

Cătălin Cazacu: Pe trafalet, într-o căsnicie bună, se pune zilnic mâna!

Ramona Olaru l-a lăsat singur pe Cătălin Cazacu în amenajarea apartamentului în care cuplul se va muta de sărbători (Foto: Instagram)

Ramona Olaru: Nu, că dacă ar fi după tine, ar fi de mai multe ori pe zi. 

Cătălin Cazacu: Ce nu știi tu este că într-o căsnicie, de multe ori, se dau două mâini.

Ramona Olaru: Da, dar noi nu suntem în căsnicie încă!

Cătălin Cazacu: Tocmai, înainte de căsnicie cel mai bine se dau două mâini!

„Eu sunt o prințesă și așa trebuie să fiu tratată!”

CANCAN.RO: Și dacă nu vine Ramona să pună mâna pe trafalet? 

Ramona Olaru: Chiar, cine pune? 

CANCAN.RO: Asta voiam să zic, nu găsim alt meșter?

Cătălin Cazacu: Să îți pună ție meșterul mâna pe trafalet, că la mine în casă numai eu pun mâna pe trafalet! 

Ramona Olaru: Îl ajut eu la zugrăvit, pun eu mâna pe trafalet, dar într-o altă viață, pentru că eu sunt o prințesă și așa trebuie să fiu tratată. 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit în vara acestui an (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: De Crăciun vă mutați și voi înapoi?

Ramona Olaru: Ar trebui până de ziua mea să fie gata, adică de Sfântul Nicolae. 

Cătălin Cazacu: Am înțeles, e ziua ei, trebuie să îi iei cadou, apoi Crăciun, Paște, Valentine’s Day, draci să-i ia pe toți sfinții ăștia. O cheamă și Nicoleta, eu nu mai pot! 

( ACCESEAZĂ ȘI: CĂTĂLIN CAZACU ȘI RAMONA OLARU ÎȘI PREZINTĂ INTIMITĂȚILE, FĂRĂ NICIO JENĂ! “TE LAS SĂ TERMINI TU PRIMUL!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

“E dement la cap!” Cel mai titrat concurent din istoria „Te cunosc de undeva!”, „victima” lui Cristi Iacob

23 November 2022 at 16:07

Activitatea cinematografică a lui Cristian Iacob îl inscrie pe actor într-o listă a celor mai prolifici artiști români. Juratul de la „Te cunosc de undeva!” are apariții săptămânale pe sticlă, despre care vorbește într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO. Cristi Iacob dezvăluie că emoțiile sunt în continuare la loc de cinste înaintea fiecărei reprezentații pe scena de la teatru. Într-o altă notă, actorul face mărturisiri despre cel mai talentat artist care a fost supus jurizării sale în show-ul transformărilor de la Antena 1.

Parcă s-au vorbit Ozana Barabancea și colegul din emisiunea „Te cunosc de undeva!”, pentru că amândoi l-au încoronat pe Pepe drept cel mai dedicat concurent al tuturor timpurilor. Cristian Iacob îl descrie pe artist ca fiind „dement la cap”, evident, în sens pozitiv.

Cristian Iacob face mărturisiri sincere despre cariera prolifică de actor (Foto: captură video)

Mă c#@* pe mine fizic!”

CANCAN.RO: Este aspru, de obicei, Cristi Iacob?

Cristian Iacob: Nu, Doamne păzește, sunt doar timid, dar nu știu ce să zic și din cauza asta uneori poate sunt brutal.

CANCAN.RO: E un mecanism de apărare?

Cristian Iacob: Asta e!

Cristi Iacob jurizează emisiunea „Te cunosc de undeva!” din sezonul cu numărul 13 (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Cum poate un actor de calibrul tău să fie timid sau să aibă anxietăți?

Cristian Iacob: Meseria asta se face numai cu hiperemotivitate, cu tupeu nu poți. 

CANCAN.RO: Adică tu încă mai ai emoții în momentul în care intri pe scenă?

Cristian Iacob: Mă c#@* pe mine fizic. 

CANCAN.RO: După atâția ani de experiență? 

Cristian Iacob: Nu emoții, din contră, e invers, zici «bă, ce caut eu pe scenă, trebuie să le spun ceva oamenilor». E invers, pe bune, pe scena aia e ceva acolo, nu pot să spun, habar n-am, poate post-mortem o să mi se reveleze. 300 de oameni vin cu sufletele deschise și tu trebuie să le picuri ceva acolo, ce le picuri? Și trebuie să dai tot, e o chestie «bă, oare merit?».

„E dement la cap!”

CANCAN.RO: Ai și sindromul impostorului la un moment dat?

Cristian Iacob: Mi se pare că uneori păcălesc pentru că nu dau chiar tot. Și atunci mă acuz uneori de șmecherie, de tehnicitate. Și aia e mortală în teatru, deși te bazezi, că într-o zi de pildă ești obosit, și atunci tehnica te scoate din rahat. 

Cristian Iacob îl nominalizează pe Pepe drept cel mai bun concurent din istoria „Te cunosc de undeva!” (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Ce concurent de la „Te cunosc de undeva!” te-a impresionat cel mai tare? 

Cristian Iacob: Pepe! Pentru că e de o seriozitate de-a dreptul dementă, e dement la cap, primește chestia aia, stă numai cu căștile în urechi. Plus că se dedică, a făcut un Motanul Dănilă dedicat copiilor lui. Are target, are scop, muncește ca apucatul. A făcut MC Hammer mai bine decât MC Hammer, de ce?

Pentru că ăla făcea playback în filmarea respectivă. Ăsta cânta și dansa în același timp, a fost nu greu, imposibil. Făcea niște lucruri imposibile, n-aș fi ajuns în viața mea la performanța asta. Nu ai cum să nu admiri talentul în dezvoltare, în acțiune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Laura Giurcanu îi pune în gardă pe CRBL, Elena Chiriac și Alex Delea! “ Faimoasa” a făcut anunțul: “Mă reapuc de…”

23 November 2022 at 12:00

Laura Giurcanu este cea mai tânără câștigătoare a show-ului „Next Top Model” din istoria României. În vârstă de numai 14 ani, tânărul manechin îl impresiona la acea vreme pe exigentul Cătălin Botezatu, care a încoronat-o pe Laura Giurcanu regina emisiunii. Anii au trecut, iar modelul a devenit influencer, cu aproape un milion de urmăritori pe Instagram la acest moment. Expunerea din mediul online a propulsat-o pe vloggeriță direct în Republica Dominicană, la „Survivor”, unde a adus puncte prețioase echipei „faimoșilor”. Într-un interviu acordat exclusiv pentru CANCAN.RO, Laura Giurcanu a vorbit despre experiența show-ului de la PRO TV, precum și despre foștii colegi care i-au devenit prieteni.

Chiar dacă nu a mai postat de un an pe canalul de YouTube, Laura Giurcanu plănuiește să se reapuce serios de treabă. Creatoarea de conținut intenționează să își invite amicii „faimoși” la podcast, așadar Elena Chiriac, Alex Delea și CRBL se numără printre cei ce ar trebui să se pregătească de interogatoriul Laurei Giurcanu.

Laura Giurcanu a anunțat că se va reapuca de postat pe canalul de YouTube (Foto: captură video)

„Mă reapuc de podcast și o să postez din nou pe YouTube!”

CANCAN.RO: O să intru pe terenul tău și o să te întreb de ce n-ai mai postat pe YouTube?!

Laura Giurcanu: Wow! Mă reapuc de podcast și o să postez din nou pe YouTube!

CANCAN.RO: Care o să fie următorul invitat? 

Laura Giurcanu: Nu vreau să zic, e secret. Nu e secret, că încă nu am filmat și nu am definitivat nimic, dar o să fie foarte multe gagici mișto, o să fie și bărbați interesanți, o să fie mai de viață. 

Laura Giurcanu a adunat aproape un milion de urmăritori pe Instagram și 387.000 pe YouTube (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Nu ți se pare că toată lumea face podcast?

Laura Giurcanu: Ba da, dar nimeni nu face podcast cum o să fac eu! 

CANCAN.RO: E o postură mai permisivă cea a omului care răspunde la întrebări sau cea a omului care lansează întrebările?

Laura Giurcanu: Mi se pare că amândouă sunt niște posturi extraordinare, pentru că poți să fii entertained, bucuros, șocat, informat de ce se întâmplă acolo pe ecranul la care te uiți și asta e partea mea favorită din tot ce înseamnă podcast.

Toată experiența «Survivor» a fost foarte frumoasă și foarte benefică!”

CANCAN.RO: Având în vedere că tu ești un om care a reușit la 14 ani, aveai 14 ani când ai câștigat „Next Top Model”, cum a fost treaba asta pentru tine? A fost o presiune a faptului că trebuie să confirmi tot timpul?

Laura Giurcanu: Nu, pentru că eu când eram în momentul ăla, aveam 14-15 ani și am câștigat concursul, nu-mi dădeam seama că aș fi făcut cine știe ce. Nu aș vrea să zic că era ceva normal, dar nu mă gândeam ce înseamnă exact, adică doar cu trecerea anilor am înțeles ce valoare avea și ce însemna.

Și sunt foarte relaxată, adică vreau doar să fac mai multe lucruri pentru mine, să experimentez cât mai mult, să trăiesc cât mai mult, să adun cât mai mult eu pentru mine și atât, e singurul challenge. Mă gândesc să mă autodepășesc, dar nu la modul «ce să mai fac ca să fiu interesantă». Sunt relaxată. 

Laura Giurcanu plănuiește să-și invite la podcast foștii colegi de la „Survivor” (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Care a fost ultimul lucru pe care l-ai făcut și l-ai simțit ca fiind o experiență bună și benefică pentru tine?

Laura Giurcanu: Toată experiența «Survivor» a fost foarte frumoasă și foarte benefică.

CANCAN.RO: O să inviți pe cineva de acolo la tine la podcast? 

Laura Giurcanu: Da!

CANCAN.RO: Pe cine?

Laura Giurcanu: Mai mulți, nici n-aș vrea să insist neapărat pe asta, dar sunt mulți oameni cu care sunt în relații foarte bune, cum ar fi Elena, Delea, Natalia, CRBL, sunt foarte mulți oameni cu care aș vorbi mult mai multe și în fața oamenilor. 

( ACCESEAZĂ ȘI: SE VEDE CĂ A FĂCUT FOAMEA-N JUNGLĂ! LAURA GIURCANU A MÂNCAT LA RESTAURANT, DAR A CERUT ȘI LA PACHET! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

”Tata s-a interesat și…” Oana Roman dezvăluie ce atitudine are Petre Roman față de mama ei, Mioara, internată într-un centru de recuperare

22 November 2022 at 21:40

Starea de sănătate a Mioarei Roman constituie un real motiv de preocupare pentru întreaga familie, dar mai ales pentru fiica Oana. Vedeta se dedică în totalitate îngrijirii celei care i-a dat viață, însă nu este singură în tot acest proces. (VEZI DETALII AICI) Fosta soție a lui Petre Roman este internată într-un centru de recuperare la standarde înalte, iar progresul este îmbucurător, susține Oana Roman, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Fostul prim-ministru, alături de care Mioara Roman a avut un mariaj timp de 33 de ani, este alături de fiică și prima soție, acum, după intervenția chirurgicală suferită de femeie.

Mioara Roman a fost victima degenerărilor neuronale, ce par să nu se mai manifeste agresiv, după spusele Oanei Roman. Ulterior acestei maladii, și-a făcut apariția și o pareză la mâna dreaptă, motiv pentru care fosta soție a politicianului are nevoie de recuperare. Apogeul problemelor de sănătate a venit odată cu intervenția chirutgicală a aplicării unei proteze de șold.

Starea Mioarei Roman s-a stabilizat, responsabili fiind apropiații care o îngrijesc, inclusiv Izabela, fiica Oanei Roman.

Oana Roman face declarații exclusive despre starea de sănătate a mamei sale (Foto: captură video)

„E foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea!”

CANCAN.RO: Ce face doamna Mioara, cum se simte acum?

Oana Roman: Ce să spun, a avut probleme mari de sănătate anul ăsta, din păcate, a trebuit să o operăm, să îi punem o proteză de șold. După aceea a necesitat o perioadă de recuperare destul de lungă și acum este încă la un centru unde face recuperarea medicală. A recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea.

De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri, unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune, dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important! 

Oana Roman se preocupă îndeaproape de îngrijirea propriei mame (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Domnul Petre Roman s-a interesat de starea dumneaei?

Oana Roman: S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă.

Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine.

„Ai mai multă grijă de mine decât am avut eu grijă de tine!”

CANCAN.RO: Și părinții, când eram mici, s-au preocupat foarte mult de starea noastră și cumva mi se pare că e de datoria noastră, în calitate de copii…

Oana Roman: Nu știu dacă toată lumea vede lucrurile așa, dar părinții sunt esența noastră și atunci trebuie să fim lângă ei până la capăt, fără îndoială. Nu din obligație, nu din a răsplăti ceva, ci pentru că așa trebuie să simțim, trebuie să fim lângă ei.

Oana o vizitează des pe mama ei, Mioara Roman (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Ție ce îți dă cea mai multă putere, după aceea vom ajunge și la puterea pe care o are doamna Mioara, bănuiesc că ambele vă alimentați foarte mult de la Iza?!

Oana Roman: Da, Iza îmi dă foarte multă putere, mama ultima oară când am fost la ea, acum două zile, mi-a spus «Mi se pare că tu ai mai multă grijă de mine decât am avut eu grijă de tine!».

Și i-am spus «Mama, eu tot ce sunt, sunt datorită ție! Tot ce am învățat, toate cunoștințele pe care eu le-am acumulat în această viață, în afară de școală, ți se datorează. Ai avut mult mai mare grijă de mine, pentru că eu m-am dezvoltat, am evoluat, am învățat atât de multe de la tine, încât sunt un om!».

Și asta e poate mai mult decât că a stat să îmi schimbe hainele și toate aceste cunoștințe pe care eu le-am primit de la ea sunt neprețuite!

( ACCESEAZĂ ȘI: MIOARA ROMAN, INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ COMPLICATĂ! CE MESAJ A TRANSMIS OANA ROMAN: „AM NEVOIE DE GÂNDURILE VOASTRE” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Selly s-a maturizat, nu mai arucă banii pe țoale și e foarte cumpătat: „Când puneam pe mine un tricou Gucci, mergeam ca Giovanni Becali!”

21 November 2022 at 21:40

Andrei Șelaru aniversează un deceniu de activitate pe YouTube, timp în care conduce detașat topul creatorilor de conținut din România. Cu aproape 3.2 milioane de abonați, influencerul craiovean înregistrează încasări pe măsură, pe care, de multe ori, le reinvestește pentru a-și îmbunătăți calitatea clipurilor. Selly nu a abordat dintotdeauna același comportament responsabil, lucru pe care îl recunoaște într-un interviu CANCAN EXCLUSIV. Tânărul milionar dezvăluie că a comis și unele cheltuieli nesolicitate, pe articole vestimentare de firmă. Între timp, Selly declară că s-a redresat și este mult mai cumpătat.

Selly mărturisește și că cel mai mare noroc al carierei sale este începutul la o vârstă fragedă. Timp de cinci ani, creatorul de conținut a postat constant pentru a ajunge la 500.000 de abonați, fără a reuși să înregistreze încasări majore.

Primul contract consistent a venit în anul 2017, după care conturile lui Selly au început să se rotunjească, până s-a ajuns inevitabil la șase zerouri. Andrei Șelaru oferă, însă, o lecție celor ce îi urmăresc povestea, și anume cea a minimizării dorinței de epatare.

„Atunci a venit primul meu contract de 20.000 € – 30.000 €!”

CANCAN EXCLUSIVÎți mai aduci aminte ce ai făcut cu primii bani? 

Selly: Au fost mai multe momente, a fost primul moment în care am scos eu niște bani de la bancomat, banii mei. Ăla a fost un moment semnificativ, dar banii erau câteva mii de lei, erau bani doar din monetizarea YouTube, deci n-aveam nicio legătură cu contracte de publicitate sau cu altceva. Și ăia au fost banii cu care mi-am cumpărat prima cameră, o cameră de 2400 de lei, care și-a scos banii de un milion de ori, pentru că am folosit-o până am forjat-o.

Deci am forjat camera aia, am și donat-o la un moment dat, nu știu dacă mai e bună de ceva. A fost o investiție foarte bună, era o cameră super de începători, nu era cine știe ce la 2400 de lei. Dar așa am cheltuit eu primii bani pe care i-am făcut din YouTube.

Selly a fost invitat în cea mai recentă ediție a emisiunii „CANCAN EXCLUSIV”, unde a vorbit despre finanțele obținute din meseria de vlogger

Dup-aia, primii bani mai serioși au venit abia prin 2017, deja făceam de cinci ani treaba asta, atunci a venit primul meu contract de 20.000 € – 30.000 €, adică primul contract să zici «bă, da, așa da, acolo voiam să ajungem».

Abia în 2017, în contextul în care eu fac asta din 2012, trebuie să îți imaginezi ce noroc am avut, pentru că m-am apucat când eram foarte mic, pentru că am 21 de ani. Stau să fac ceva timp de cinci ani de zile, să nu-mi aducă niciun ban. Greu de crezut, că am și eu o chirie de plătit, am și eu costuri, o benzină la mașină, de mâncat, de supraviețuit.

„Când puneam pe mine un tricou Gucci, mergeam ca Giovanni Becali!”

CANCAN EXCLUSIV: Deci long story short, n-ai mai fi făcut-o dacă era să te apuci acum, mai ales că e și o avalanșă de content creatori?! 

Selly: Dacă acum n-aș fi avut niciun venit, n-aș fi avut nicio rezervă financiară și m-aș fi apucat de vlogging, aș fi știut că cinci ani nu o să câștig nimic de pe urma ei, nu cred că o făceam, cred că îmi găseam un job, mă făceam editor, cameraman de nunți, mă făceam ceva să câștig bani.

Nu poți să faci nimic semnificativ dacă nu poți să îți acoperi grija zilei de mâine! 

Selly dezvăluie pe ce a cheltuit banii câștigați din contractele de publicitate (Foto: captură video)

CANCAN EXCLUSIV: Ce ți-ai dorit tu și ai ajuns să ai, sau ce îți dorești încă și lupți ca să ai?

Selly: Încă de mic, eu mi-am dorit foarte mult tot ce înseamnă partea asta tehnică, camere, calculatoare și telefoane, asta-mi doream. Când eram mic nu mă interesa asta cu îmbrăcatul, aveam zero stil, nu știam eu de branduri, de lux, de fiță, pentru că nu sunt din mediul ăsta. Ulterior, când am mai crescut și am ajuns adolescent, a ajuns și la mine febra asta cu hainele de brand și de fiță, ceea ce a fost prost pentru mine, pentru că eu nu prea știu să mă îmbrac.

Și când am avut bani pe mână și am început să îmi iau haine super scumpe, nu mă îmbrăcam neapărat bine, pentru că nu le combinam bine. Poți să ai foarte mulți bani, haine extraordinar de scumpe, dacă n-ai stilul efectiv, să știi să le combini. Mi-am spart banii pe țoale și pe lucrurile astea mult timp. Și atunci o mai fac, dar atunci o făceam ca să arăt eu ceva.

Acum nu mă mai interesează, nu mai simt că am ceva de demonstrat prin modul în care mă îmbrac. Dar atunci când puneam pe mine un tricou Gucci, mergeam ca Giovanni Becali!

( ACCESEAZĂ ȘI: SELLY A LĂSAT-O PE SMĂRĂ ACASĂ ȘI A PLECAT LA NUBA. A GESTICULAT DE ZOR ȘI A AMUZAT TOATĂ MASA )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Dana Rogoz, destăinuiri emoționante de “La bloc”, serialul fenomen al anilor 2000: „Dacă aș merge în Buftea, aș plânge!”

21 November 2022 at 15:02

„La bloc” a fost unul dintre cele mai longevive seriale televizate din România, cu peste cinci ani de prezență pe micile ecrane. Umorul accesibil și scenariul ușor identificabil în viața cetățeanului de rând au adus în casele telespectatorilor personajele-vedetă ale serialului de la PRO TV. Printre favoritele publicului a fost și Dana Rogoz, vedetă încă de la o vârstă fragedă, actualmente mămică. După un deceniu și jumătate de la ultima filmare a proiectului „La bloc”, Dana Rogoz își declară nostalgia, într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO!

„Ambramburica” a crescut, între timp, și a devenit mamă a doi copii alături de regizorul Radu Dragomir, motiv pentru care actrița a dispărut ca prin magie de pe sticlă și s-a concentrat pe viața de familie. Dana Rogoz își aduce aminte, totuși, de momentele în care avea vârsta apropiată de cea a băiatului său, Vlad, când deja trăia faima și recunoașterea publicului.

Dana Rogoz face declarații exclusive despre experiența filmărilor în serialul „La bloc” (Foto: captură video)

„Dacă aș merge în Buftea, aș plânge!”

CANCAN.RO: Îți mai aduci aminte cum era viața înainte de a fi atât de prinsă în existența parentală? 

Dana Rogoz: Îmi aduc aminte, efectiv nu știu ce făceam cu atât de mult timp, cred că aveam foarte mult timp la dispoziție, de care habar n-aveam. De fapt, în perioada respectivă filmam în Buftea de dimineața până seara, știu ce făceam.

N-am fost niciodată o tipă care să nu știe ce să facă cu timpul, aveam mai multe proiecte, profesional eram mult mai încărcată. Odată cu apariția primului copil în viața mea, după momentul nașterii lui Vlad am început să spun nu și să încerc să fiu selectivă pentru a proteja acest sector care mi se pare important. 

Serialul „La bloc” s-a produs și difuzat între 2002 și 2007, la PRO TV (Foto: captură video)

CANCAN.RO: Ai menționat perioada în care filmai foarte mult la Buftea, „La bloc” a fost unul dintre cele mai active seriale. Vreau să te întreb dacă îți lipsește perioada aceea și dacă te gândești uneori cu nostalgie acolo?!

Dana Rogoz: Mă gândesc cu nostalgie și cred că dacă aș merge în Buftea, aș plânge. Mă gândesc pentru că dincolo de ce se vedea pe ecran, eram ca o familie, foarte conectați, pentru că petreceam foarte mult timp împreună de dimineața până seara, în fiecare zi acolo la Buftea.

Aveam o rutină pe care am abandonat-o peste noapte, adică în momentul în care se încheia un proiect parcă se încheia liceul. Au fost lucruri foarte frumoase care s-au întâmplat în perioada respectivă.

„Cum se jucau copiii în fața blocului, noi ne jucam pe platourile Buftea!”

CANCAN.RO: De obicei copiii care reușesc foarte devreme menționează faptul că poate n-au avut copilărie. La tine cum a fost, te-ai simțit „chinuită” de volumul acela de muncă? 

Dana Rogoz: N-a fost o presiune de «acum trebuie să profit de chestia asta», chiar nu. Și tocmai de aia cred că am avut o copilărie foarte fericită, nu știam că asta va fi cariera mea sau că acolo se pun bazele. N-aveam nici măcar dimensiunea a ce făceam noi. Faptul că dădeam autografe sau că mă opreau copiii pe stradă, mi se părea o chestie absolut firească, nu-i dădeam nici prea mare importanță.

Dana Rogoz are un băiețel și o fetiță alături de Radu Dragomir (Foto: Instagram)

Aveam doi părinți care erau ingineri chimiști, care nu erau nici ei fascinați de lumea asta și atunci mă aduceau foarte repede cu picioarele pe pământ. Nu mi-am dorit să fiu pe sticlă, pentru că eram prea mică deja atunci când o făceam, n-am apucat să îmi doresc și probabil dacă mi-aș fi dorit și mi-aș fi propus și s-ar fi întâmplat, schimbarea ar fi fost foarte mare peste noapte.

Ori la mine lucrurile au intrat firesc, adică am urcat prima oară pe scenă la trei ani și jumătate, practic am fost obișnuită cu atenția publică. Pe platou era în primul rând o joacă, cum se jucau copiii în fața blocului, noi ne jucam pe platourile Buftea, având la dispoziție decoruri, costume și așa mai departe. 

( ACCESEAZĂ ȘI: DANA ROGOZ DEZVĂLUIE CUM SE ÎNȚELEG CEI DOI COPII PE CARE ÎI ARE: ”EA ESTE GELOASĂ CÂND ÎL IAU PE VLAD ÎN BRAȚE! SE UITĂ LA EL CA LA UN ZEU!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa Foto: Instagram @danarogoz

articolul original.

“Neatza” a ajuns la majorat, iar Răzvan Simion taxează pe cine vedea proiectul terminat: “Ne-au dat morți și îngropați de acum cinci ani!”

17 November 2022 at 12:00

„Neatza” defilează, după 15 ani, printre formatele de entertainment diurn, devansând rivali precum „La Măruță”, „Vorbește lumea” sau „Teo Show”. „Vinovații” sunt Răzvan Simion și Dani Oțil, care au ajuns să realizeze 24 de ore de conținut săptămânal pentru Antena 1. Longevitatea emisiunii matinale are, însă, un secret, divulgat de Răzvan Simion, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Vedeta vorbește despre cum ascensiunea internetului a indus publicul în eroarea de a considera „Neatza” o emisiune închisă, pe cale de dispariție, încă de acum cinci ani. Răzvan Simion răspunde internauților și întocmește o comparație dreaptă între contentul construit de echipa matinală zilnic, în raport cu realizatorii de podcast, care postează un interviu pe săptămână.

Mai în glumă, mai în serios, colegul lui Dani Oțil anunță că emisiunea de la Antene o mai duce mult și bine, chiar dacă nu ar mai putea gestiona încă o oră în plus de program, cum s-a tot adăugat.

Răzvan Simion a vorbit despre longevitatea proiectului „Neatza”, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

„Au dat o șansă unora de mulți nu le-ar fi întins o mână!”

CANCAN.RO: A câta ediție de „TVMania” ar fi?

Răzvan Simion: Nu știu a câta ediție la care participăm, cu siguranță ne sunt foarte dragi, prima noastră mare copertă a fost la „TVMania”, în 2008, când ne-am mutat la Antena 1, prima copertă cu o cafea și un covrig. Au dat o șansă unora de mulți nu le-ar fi întins o mână.

Cei mai mulți trandafiri pe care i-am primit, i-am primit de la „TVMania”, sunt doar ei în lumea asta media la care răspundem prezent atunci când primim o invitație. Cumva îi credităm ca fiind singurii de pe piață ce ar putea să ofere un astfel de premiu, pentru că este premiul cititorilor „TVMania”, asta ni se pare super interesant.

„Super Neatza” a obținut distincția pentru cea mai bună emisiune de divertisment de zi, la Gala Premiilor TVMania (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Privind retrospectiv, ți-ai fi proiectat longevitatea pe care ați avut-o amândoi în televiziune?

Răzvan Simion: Cu siguranță, noi când vorbeam de anduranță într-un program matinal, care macină și arde foarte repede, oamenii spuneau că suntem un pic deplasați sau cel puțin nebuni. Genul ăsta de program se duce în trei-patru ani, maximum, și se arde.

Noi am venit și am mizat pe altă carte, și anume cartea anduranței, lucrurile sunt construite altfel, sunt construite ca la radio. Noi ne pricepem foarte bine la radio, mai bine decât la TV, și atunci am construit pas cu pas cum construiești un program de radio.

Am adaptat sistemele astea de valori, că e matematică pură până la urmă, le-am adaptat la TV și ne-a ieșit. Avem 15 ani acum, la 1 februarie, de Antena 1. Mult!

„Ne-au dat morți și îngropați de acum cinci ani!”

CANCAN.RO: Nu vă sperie venirea din urmă a internetului? Pentru că tu ziceai într-un podcast că ți-e lene să te muți pe partea de online. Nu te sperie?

Răzvan Simion: Dacă te uiți la Antena, este cel mai mare producător de conținut, inclusiv media. Pentru că deja e făcut, noi doar îl tăiem și îl aruncăm pe net. Avem pagini foarte mari de YouTube, noi deja facem conținut, dar pentru un sistem corporatist. De unul singur să te apuci să faci lucrurile astea, nu prea ieși bine în bani. Și cei care fac podcasturi, înțeleg. Ești cu «sărut-mâna, dați-mi și mie să pot să merg mai departe». Costă mult și YouTube-ul nu mai plătește ca pe vremuri.

Ne-au dat toți morți și îngropați de acum cinci ani, pe noi, cei din televiziune. Și uite că suntem aici, ba chiar facem performanță. Dacă te uiți la cifre, cifrele nu spun asta. Ele spun că în continuare televizorul e cea mai ieftină distracție a românilor, mai ales în perioadă de criză. Da, internetul îți oferă o platformă pe care trebuie să o valorifici.

Dar poți să produci conținut cum produc eu, de ani de zile, în fiecare zi a vieții mele? Fac un podcast pe săptămână, și ăla le e cam greu, invitații sunt aceiași. Eu fac patru ore pe zi, 15 ani la Antenă și cu încă trei în partea cealaltă, sunt multe ore de emisie! 

Răzvan Simion întocmește o comparație minuțioasă între televiziune și online (Foto: captură video)

CANCAN.RO: Era vreodată să se termine „Neatza”, au venit de la Antenă să vă zică «dacă nu merge sezonul ăsta, ați terminat-o»?

Răzvan Simion: Nu, tu nu vezi că ne mai dau câte o oră, câte o zi?! Am ajuns la șase din șapte, patru ore pe zi, într-o săptămână 24 de ore full, le facem noi, echipa de la „Neatza”. Din contră, pe modelul «merge, mai ia o oră». Sper să fie gata, mai mult nu mai pot, nu mai duc! 

CANCAN.RO: Când vă pensionați?

Răzvan Simion: Toți ne vor, dacă nu îngropați, măcar pensionați! 

( ACCESEAZĂ ȘI: RĂZVAN SIMION ARATĂ MAI CEVA CA „LUPUL DE PE WALL STREET”! MATINALUL DE LA ANTENA 1 ȘI IUBITA ÎȘI PREGĂTESC PLECAREA! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Emisiunea lui a fost premiată, dar Dan Negru nu-i uită pe “strămoși”: “Andrei Gheorghe era un pic mai deștept decât Bia Khalifa!”

16 November 2022 at 16:00

Regele audiențelor a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că oamenii de televiziune pot fi adevărați lideri de opinie. Dan Negru a susținut un discurs impresionant după adjudecarea titlului pentru cea mai bună emisiune concurs, în cadrul Galei Premiilor TVMania. Printre cei reamintiți de vedeta de la Kanal D s-au numărat Florin Călinescu și Andrei Gheorghe, figuri emblematice ale spectrului media. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Dan Negru și-a continuat cuvântarea, explicând ce greșeli „fatidice” comite la momentul actual televiziunea, în lupta cu internetul. 

Se pare că aspectul invocat de prezentatorul TV este „importul” personajelor din social media către emisiunile televizate. Subtil, Dan Negru ilustrează contrastul dintre prezenți pe sticlă atunci și acum. Tot în maniera proprie, entertainerul a mai vorbit și despre realizarea primului program de Revelion, în premieră la Kanal D.

Show-ul „Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, a obținut distincția pentru cea mai bună emisiune-concurs (Foto: captură video)

Toată lumea s-a întrunit exclusiv pentru a discuta despre Revelionul cu Negru!”

CANCAN.RO: Ce se întâmplă cu Revelionul la Kanal D, că PRO TV a filmat deja și vreau să știu ce faci?!

Dan Negru: În clipa asta, în orele astea, se discută despre Revelion. S-au întrunit la G20, Biden, absolut toți, discută despre încălzirea globală, sunt ore cruciale pentru Revelion. Ei vor decide, cred că în câteva ore, dacă se mai ține sau nu Revelionul 2022.

Acum, asta e pe toate televiziunile, G20, întrunirea tuturor, am înțeles că Putin nu s-a dus. Toată lumea s-a întrunit exclusiv pentru a discuta despre Revelionul cu Negru. Așteptăm! 

CANCAN.RO: Lăsând gluma la o parte, nu știm ce se întâmplă? 

Dan Negru: Nu știm…

Andrei Gheorghe era un pic mai deștept decât Bia Khalifa…”

CANCAN.RO: Mai devreme l-ai parafrazat pe Dani Oțil care spunea că televiziunea se duce de râpă, pentru că Florin Călinescu s-a apucat de TikTok. Cum a fost să îți vezi colegul de breaslă acolo?

Dan Negru: Pe TikTok? Mie îmi place, eu sunt marele fan al lui Florin, dintotdeauna. Am o fotografie pe care am făcut-o cu Florin în 1996. Eu cred că Florin a construit breasla noastră. A fost cel mai bun om care a făcut un talk-show vreodată, a adunat milioane de oameni.

Mi-e drag Florin și-mi sunt dragi toți oamenii care au construit breasla noastră. Noi îi uităm, de asta am și pomenit de Andrei Gheorghe. Andrei Gheorghe era un pic mai deștept decât Bia Khalifa, n-o mai zic pe asta! Andrei chiar era un om extrem de smart.

Dan Negru a explicat de ce televiziunea pierde teren în fața internetului (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Mai smart decât tine?

Dan Negru: Dumnezeule, clar! Televiziunea, dacă se duce dracu’, se duce dracu’ și pentru că nu mai promovează oameni deștepți, oameni smart. 

CANCAN.RO: Dar oamenii ăștia ar face audiență?

Dan Negru: „Jocul cuvintelor”, nimeni nu se aștepta să facă audiență. Are un public smart, șansa noastră, a televiziunii, nu e să copiem online-ul, YouTube-ul. Luăm de pe YouTube, Bia Khalifa, hai să o luăm să o punem. Bine, mă, nu s-a uitat nimeni!

Nu cred că trebuie să luăm oameni din online, și-a furat-o și Antena, și-a furat-o și PRO TV-ul cu oameni din online. Șansa televiziunii e să fie alternativă online-ului! 

( ACCESEAZĂ ȘI: CADOUL CARE L-A DAT PE SPATE PE ARTIST! ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR A ÎMPLINIT 55 DE ANI, DAN NEGRU L-A FELICITAT LA PRIMA ORĂ! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Denise Rifai face declarații despre relația care i-a adus succesul în televiziune: “El simte că-l iubesc atât de mult și pentru el exist!”

16 November 2022 at 12:00

Denise Rifai a reușit să detroneze în doar trei sezoane formate cu vechime în industria de televiziune românească! Aseară, la Teatrul Național, într-o atmosferă de gală, vedeta de la Kanal D a adjudecat, în numele său și al echipei, premiul „TVMania” pentru cea mai bună emisiune de interviuri portret. După decernarea distincțiilor, realizatoarea show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai” a oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO.

Jurnalista a vorbit, vizibil emoționată, despre devansarea omologilor de la alte posturi concurente, printre care Eugenia Vodă sau Cătălin Ștefănescu, ambii moderatori la TVR. Denise Rifai nu a ezitat să mulțumească publicului care a votat-o și îi acordă credit în fiecare duminică seară.

Formatul „40 de întrebări cu Denise Rifai” a primit distincția pentru cea mai bună emisiune de interviuri portret (Foto: captură video)

„M-am emoționat în această seară…”

CANCAN.RO: Denise, ai fost înconjurată de legende care prezintă emisiuni similare, printre care Eugenia Vodă, „Garantat 100%”, cum a fost pentru tine să câștigi premiul?

Denise Rifai: Aceasta, de fapt, e marea onoare, să fii premiat în rând cu Eugenia Vodă și în rând cu aceste emisiuni atât de înalte din punct de vedere calitativ, este cea mai mare onoare posibilă. M-am emoționat în această seară, serios, mai ales că vorbim de al doilea an consecutiv. Nu e puțin lucru și este o onoare extraordinară!

Denise Rifai a devansat personalități media precum Eugenia Vodă sau Cătălin Ștefănescu (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Ai luat premiu chiar de la debut, aspect impresionant, cum s-a întâmplat?

Denise Rifai: Nu știu, dar cred că fiecare dintre noi avem sau nu priză la public. Și iată că publicul meu mă iubește, eu știam că mă iubește și mă bucur atât de mult că e într-un număr din ce în ce mai mare.

Este o onoare extraordinară și un imbold pentru mine și un semn că îmi fac bine treaba. Și le promit și vă promit că o să o fac cu mai multă dăruire de acum încolo, e fabulos!

„Mă înclin lui și pentru el exist!”

CANCAN.RO: Cum comentezi faptul că formatul pe care tu îl realizezi acum este tehnic un podcast, un format eligibil pentru online, care funcționează foarte bine pe TV. Cum au oamenii răbdare să urmărească peste o oră de emisiune cu tine?

Denise Rifai: Călătorii în viețile invitaților mei, care ni-i arată așa cum sunt ei. Oameni cunoscuți, care odată ce iau cele 40 de întrebări, ni se arată cu vulnerabilități, cu greșeli, cu adevăruri, cu non-adevăruri.

Și când deschizi calea către sufletul unui om foarte foarte cunoscut, publicul rămâne, se uită, probabil că rezonează cu părți din fiecare invitat al meu.

Restul, fiecare dintre noi, trebuie să aibă secretul lui. Restul e la mine, secretul meu în relația cu publicul meu. El simte că-l iubesc atât de mult și că mă înclin lui și pentru el exist!

( ACCESEAZĂ ȘI: DENISE RIFAI A FĂCUT-O CHIAR ÎN TRAFIC! IMAGINILE CARE FAC MAI MULT DECÂT CELE 40 DE ÎNTREBĂRI INCOMODE )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Adrian Nartea: “S-a obișnuit, acasă e acasă, familia e familie!”. Actorul care l-a jucat pe ”Vlad” vorbește despre infidelitățile în căsnicia cu fostul model internațional

15 November 2022 at 21:40

Adrian Nartea este cunoscut publicului larg pentru rolul din serialul „Vlad”, însă există și aspecte mai puțin știute despre actor. Unul dintre acestea ar fi starea civilă a modelului, care este căsătorit deja de opt ani, spre dezamăgirea fanelor care l-au urmărit pe sticlă. Ba mai mult, Adrian Nartea are și două fetițe, drept rod al idilei cu partenera de viață, fost model internațional. Ca în orice căsnicie, pot exista și momente tensionate, mai ales când meseria de actor este una extrem de vizibilă și expusă. Adrian Nartea a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre modul în care soția Alina reușește să își păstreze cumpătul, fără a deveni geloasă.

Vedeta reușește să își păstreze familia departe de lumina reflectoarelor, mai ales că Adrian Nartea susține departajarea clară dintre statutul de personaj public și cel de bărbat în casă. Chiar dacă în urmă cu puțin timp, actorul s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, Adrian Nartea rămâne optimist. Prin urmare, pe lângă fiicele Mara și Petra, protagonistul din „Vlad” se gândește și la un băiețel.

Adrian Nartea este recunoscut drept protagonistul serialului „Vlad”, difuzat la PRO TV (Foto: captură video)

„Acasă știe că mă are, e liniștită!”

CANCAN.RO:  Tu ești genul „confident”, ești conștient de calitățile tale, sau te afli într-o zonă a modestiei?

Adrian Nartea: Sunt „humble-confident”. Și acum pe bune, nu sunt sută la sută „confident”, niciodată nu o să fiu sută la sută „confident”, că asta înseamnă ignoranță. În același timp, am încredere în calitățile mele, dar niciodată nu vreau să expun în vreun fel.

Dacă ele sunt solicitate, atunci da, nu am nicio problemă. Dar altfel nu mă consider diferit cu nimic față de nimeni.

Adrian Nartea vorbește despre înfrânarea geloziei propriei soții (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Acasă nu există gelozii?

Adrian Nartea: Nu, gelozia e afară. Acasă știe că mă are, e liniștită. Geloziile sunt afară «Mamă, că l-a luat înaintea mea!». Soția mea e o femeie foarte frumoasă și ea a fost model internațional. A fost top cinci modele din România internaționale.

Știe despre ce este vorba și faptul că avem 12 ani de relație și vreo opt de căsnicie, cred că s-a obișnuit, că acasă e acasă, familia e familie și știe că lucrurile astea sunt cu o valoare foarte puternică pentru mine. Și atunci stă liniștită.

„M-a afectat mult…”

CANCAN.RO: Mă uitam la un podcast cu tine, ziceai că ai avut o emisiune la TVR, când te-au anunțat în mijlocul filmărilor că nu se mai face. Cum ai procedat să nu te afecteze? 

Adrian Nartea: M-a afectat mult, dar mi-a luat două zile să mai vorbească cineva cu mine, pentru că nu înțelegeam de ce, după care încet încet am realizat că sunt mult mai multe variabile pe lângă mine, în acea emisiune. Dacă ele nu s-au pupat, asta este.

Sunt călit de la toate felurile de castinguri unde te duci, te aștepți să îl iei și nu îl iei. Și atunci eșecul ăsta, chiar dacă a fost o chestie aproape sigură, cumva am tratat-o ca pe un casting ratat.

Adrian Nartea vorbește despre geloziile soției / (Sursa: Instagram)

( ACCESEAZĂ ȘI: ADI NARTEA A TRANSFORMAT EȘECURILE ÎN „EVOLUȚIE”. CUM A ÎNVĂȚAT ACTORUL DIN „VLAD” SĂ TREACĂ PESTE REGRETE )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Alina Eremia îl compătimește pe Edi, bărbatul care-i este alături: “Sunt vulcanică și se mai întâmplă să…”

15 November 2022 at 16:00

Alina Eremia a fost una dintre laureatele galei „The Artist Awards”, iar după decernarea premiilor a oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO. Artista face mărturisiri referitoare la succesul pe care îl înregistrează de ani buni încoace, și se pare că punctul de pornire a fost serialul „Pariu cu viața”. Alina Eremia demontează, însă, credința conform căreia menținerea unui număr mare de susținători ar fi un lucru facil.

Vedeta vorbește despre presiunea pe care un artist o asimilează după ce a atins ceea ce se numește în termeni generici succes. Pe parte personală, cântăreața își întocmește autoportretul și recunoaște că de multe ori poate fi greu de gestionat. Iubitul Edi Barbu, însă, este considerat eroul poveștii lor de dragoste, datorită calmului de care dă dovadă în situațiile tensionate.

Alina Eremia a fost una laureatele galei „The Artist Awards” (Foto: captură video)

Eu nu mă consider un «trofeu»!”

CANCAN.RO: Fotbaliștii când căștigă Champions League, dorm cu trofeul în pat…

Alina Eremia: Vorbești serios?

CANCAN.RO: Da! Bine, dacă stăm să ne gândim, Edi doarme în fiecare noapte cu „trofeul”  în pat…

Alina Eremia: Eu nu mă consider un „trofeu”!

Alina Eremia a fost premiată pentru piesa „Supertare”, în colaborare cu Connect-R (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Dar ești dintre cele mai tari artiste de la noi. E greu să menții asta?

Alina Eremia: E greu, îți dai seama, e simplu să atingi un anumit succes, dar mi se pare că munca adevărată este să te menții și să livrezi la fel de bine, pentru că deja după primul succes vin la pachet și așteptările.

Și așteptările sunt mari, cel puțin așteptările mele vizavi de mine sunt foarte mari. Și atunci eu vreau să livrez lucruri cât mai bune, de cât mai bună calitate și cât mai inovative.

„Succesul l-am cunoscut în perioada Lala Band!”

CANCAN.RO: Dar tu ai considerat că ai succes prima și prima dată în proiectul Lala Band sau după, solo? 

Alina Eremia: Sunt două tipuri de raportări la succes. Dar, într-adevăr, succesul l-am cunoscut în perioada Lala Band, pentru că atunci a fost un fenomen, n-am înțeles nimic din ce se întâmpla, până mai târziu.

Pentru că n-aveam timp să procesăm, eram atât de angrenați în tot ceea ce facem cu filmări, turnee prin țară, plecam câte două săptămâni, încât nu apucai să digeri toată informația.

Dar a fost un antrenament foarte bun și nu pentru că am fost vreodată copleșită, dar am știut cum să gestionez, să rămân cu picioarele pe pământ, să muncesc foarte foarte mult și să-mi văd de treaba mea. 

„E normal să mai iasă dragonul din mine!”

CANCAN.RO: Eu din exterior te văd perfectă, ce ar schimba Alina Eremia la ea?

Alina Eremia: Nu sunt perfectă, sunt impulsivă câteodată, prea vulcanică. Sunt vulcanică și se mai întâmplă să reacționez la cald, aia e. Sunt o fire emoțională, că altfel nu aș mai face muzică, dacă aș fi plată. E normal să mai iasă dragonul din mine, cum zic eu!

Alina Eremia și Edi Barbu sunt împreună de aproximativ șapte ani, iar vedeta divulgă atuurile iubitului (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Și Edi cum gestionează problemele astea?

Alina Eremia: Este erou, pentru că gestionează foarte foarte bine lucrurile, cu un calm desăvârșit. Chiar mi-aș dori să învăț și eu calmitatea asta, dar cred că aici ne balansăm noi foarte bine. 

CANCAN.RO: Vorbeam mai devreme cu Nicole Cherry, care zicea că Florin nu e gelos. Edi cum e?

Alina Eremia: Păi nu îi dau motive. De ce să fie gelos, dacă nu îi dau motive? E mândru și e un bărbat smart! 

( ACCESEAZĂ ȘI: ALINA EREMIA, DESPRE DEBUTUL ÎN CARIERA SA DE CÂNTĂREAȚĂ: ”E GREU PENTRU UN NOU VENIT” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Unde-i inelul de logodnă? Alina Eremia nu mai are răbdare și a întors casa pe dos! Iubitul tace mâlc!

13 November 2022 at 21:40

Alina Eremia și Edi Barbu sunt împreună de aproape șapte ani, iar dragostea pare să fie la fel de intensă ca în prima zi, lucru confirmat de artistă, într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO. Sentimentele nu s-au estompat, așa cum se întâmplă în cazul multor idile amoroase, ba din contră. Alina își vede relația dusă la nivelul următor. Nu cu pași repezi, dar mizează pe inițiativa lui Edi, care parcă nu găsește odată inelul potrivit!

Mai în glumă, mai în serios, Alina Eremia tratează subiectul măritișului. Artista nu consideră că un act al căsătoriei poate schimba în vreun fel parcursul unei relații, dar recunoaște că pasul către altar este un deziderat incontestabil. Interpreta nu exclude nici eventualitatea ca familia de doi să își majoreze, într-o zi, numărul de membri.

Alina Eremia face declarații despre eventualitatea căsătoriei cu iubitul Edi Barbu (Foto: captură video)

„O să mai cotrobăi prin dulap, probabil că n-am căutat în locul bun!”

CANCAN.RO: Știu că tu ești și imaginea brandului la al cărui eveniment care ne aflăm, e corect să comparăm femeile cu o bijuterie?

Alina Eremia: Nu e fair să comparăm fetele cu un accesoriu, dar dacă o transformăm într-o metaforă și este ceva de neprețuit, atunci da!

CANCAN.RO: La tine când vine inelul, vine sau nu vine?

Alina Eremia: Păi cred că vine, pe mine trebuie să mă întrebi? Lasă-mă să citesc în stele. El e foarte prezent în viața mea, mă susține, mă iubește, dar nu s-a grăbit nimeni cu pasul ăsta.

Nu știu, o să mai cotrobăi prin dulap, probabil că n-am căutat în locul bun. Dar mi se pare că lucrurile decurg atât de frumos, încât, da, vrem să facem pasul ăsta, dar e un act. Nu o să se schimbe nici sentimentele, nici felul în care evoluează relația. 

Alina Eremia și Edi Barbu sunt împreună de aproximativ șapte ani / (Sursa foto: CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Acum vine Crăciunul și urmează întrebările incomode de la familie. Nu se întâmplă la mesele de sărbătoare?

Alina Eremia: Nu e nimeni indiscret, mi se pare că asta e o chestiune mult prea personală și care ține de intimitatea unui cuplu, ca să te bagi cu bocancii să întrebi «voi când, nu vi se pare că e momentul?».

Nu, ne lasă să decidem de capul nostru. Nici nu excludem, dacă e să vină, vine! 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

“I-am recunoscut!” Doar iubita știa asta despre Selly până acum!

13 November 2022 at 12:00

„The Artist Awards” a fost evenimentul care a luat cu asalt industria românească de entertainment, iar CANCAN.RO a fost singura publicație online prezentă la Craiova, în buricul târgului. Show-ul a avut loc în orașul natal al lui Selly, unde vloggerul este o adevărată vedetă. Influencerul a venit însoțit de părinți și iubită, dar a trecut și pe la panou, unde ne-a oferit un interviu exclusiv!

De câte ori revine acasă, Andrei Șelaru se declară emoționat, dar fericit, aspect vizibil și în imaginile surprise de CANCAN.RO.

Chiar dacă a adunat peste trei milioane de urmăritori pe YouTube și aproape două milioane pe Instagram, Selly nu uită de unde a plecat, pentru că adevărata celebritate e dată de oamenii de la blocul unde ai crescut, susține el în glumă.

Iubita e tot din Craiova, s-au cunoscut la liceu, iar acum își gestionează relația departe de tărâm oltenesc, tocmai la București.

Selly s-a bucurat de simpatia concetățenilor din orașul natal, Craiova (Foto: captură video)

Satisfacția în inimă e când te știu ăia de la tine de la bloc!”

Selly: De trei ani la rând, „The Artist Awards” în orașul meu, în fiecare an am fost pe scenă, am cântat, e cel mai tare feeling, mă jur, să iei un premiu sau să fii pe scenă în fața oamenilor din orașul tău.

Primii oameni care m-au susținut pe mine sunt de aici din Craiova, un feeling foarte tare, mă bucur că mă aflu aici, e cel mai bine să fii acasă!

CANCAN.RO: Ești vedetă la tine în oraș?

Selly: Da, e cea mai tare chestie, nu contează că te știe tot Mapamondul, satisfacția în inimă e când te știu ăia de la tine de la bloc. Când mă întorc acasă e mereu super. 

„Stăteam cu băieții mei la scara de bloc, nu mergeam în restaurante…”

CANCAN.RO: Dar anul acesta nu cânți…

Selly: Nu, am o pauză vocală, fiindcă știi cum e, e greu cu aceste performanțe vocale și vocea trebuie întreținută. Anul ăsta nu cânt, însă sunt nominalizat la „Creator of the year”. Dar oricum ar fi, o să mă bucur de show, foarte mulți prieteni de ai mei, foarte mulți oameni pe care îi cunosc sunt aici.

Selly împlinește anul acesta un deceniu de activitate ca vlogger (Foto: Instagram)

E cel mai tare când vin toți prietenii tăi de la București în Craiova. Și e funny că de fiecare dată toți te întreabă unde mănâncă sau care e clubul ăla cel mai tare.

Și de multe ori nu știi ce să le spui, că eu când stăteam în Craiova, stăteam cu băieții mei la scara de bloc, nu prea mergeam în restaurante, cluburi. Te întreabă, nici nu știi ce să le zici!

„Eu i-am recunoscut, n-aș avea cum să fac meseria ei!”

CANCAN.RO: La interviul precedent Smaranda îți controla viața, se întâmplă asta și în viața de zi cu zi?

Selly: Am o viață atât de complicată, Smaranda nu cred că și-ar dori să o controleze. Ar avea o responsabilitate mare pe cap și ea are foarte mult de învățat la medicină.

Suntem un cuplu foarte independent, nu suntem genul ăla cu share location. Suntem foarte ocupați amândoi, și de asta.

Selly și iubita Smaranda s-au cunoscut în perioada liceului, la Craiova (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Eu aș vrea să faci un vlog cu schimb de vieți când o să devină ea doctor!

Selly: Niciodată, eu i-am recunoscut, n-aș avea cum să fac meseria ei nici măcar jumătate de zi. Ce să fac, să umblu eu la oameni pe viu?

Mi se pare că să fii medic, necesită o încredere și o dedicare în ceea ce faci incredibilă. Nu mă văd acolo, dar apreciez curajul ei!

( ACCESEAZĂ ȘI: CE AU PĂȚIT SELLY ȘI IUBITA LUI, DUPĂ O NOAPTE ALBĂ ÎN LOFT: ”SELLY, DĂ-NE BANI!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Criticul de modă explică ce se poartă în sezonul rece al acestui an. Tendințele iernii în modă, dezvăluite de Alin Gălățescu

9 November 2022 at 17:24

Românul gospodar își face iarna car și vara sanie, așa că nu ar strica o pregătire minuțioasă a garderobei de iarnă, având în vedere zilele din calendar sunt numărate până la sezonul sărbătorilor. Sfaturile de stil vin direct de la Alin Gălățescu, într-un interviu acordat exclusiv pentru CANCAN.RO. Criticul de modă ne învață pe șleau ce se poartă iarna aceasta, pentru ca zilele friguroase să fie abordate într-o notă fashion.

Alin Gălățescu își ia în serios rolul de critic și nu se rezumă doar la modă. Vedeta pretinde să se dea Cezarului ce e al Cezarului, prin urmare ar fi oportun să se pronunțe cu privire la modă doar cei care se pricep, nu și influencerii de ocazie. Sau, cel puțin, asta susține Gălățescu.

Alin Gălățescu oferă sfaturi de stil pentru sezonul rece (Foto: captură video)

Sfaturi de stil pentru iarna 2022/2023, de la Alin Gălățescu

CANCAN.RO: Ne îndreptăm ușor către iarnă, ce facem cu iarna asta, ce se poartă, ce nu se poartă? 

Alin Gălățescu: Se anunță friguroasă, dar nu știu de ce, toată lumea o anunță preventiv, așa, la panică, de parcă sunt surprinși că vine iarna. În primul rând, se poartă trenchurile foarte lungi, trenchul de orice tip, pardesiele foarte lungi, mai ales cele din piele.

Ce aveam noi înainte, cojoacele, alea de lână, care cândva erau renumite „made in Romania”, dar acum au dispărut. Ei bine, sunt foarte în tendință. Foarte multe culori, surprinzător, foarte multă piele și zona asta „bike, moto”, cu accente de umeri, umerii mari, anii ’80. Foarte mult bej, foarte mult negru.

Alin Gălățescu dezvăluie care sunt tendințele iernii 2022/2023 (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Ai zis de culori, în zilele când e fleașcă pe jos, ne murdărim pe spatele pantalonilor, ce facem?

Alin Gălățescu: Păi uite, aia e o variantă din două culori, anii ’80. Îți iei în partea de jos ceva închis la culoare, negru, bleumarin, mov, burgund, ce vrei tu. Și vii cu o culoare deschisă, blocurile de culori se poartă, adică o parte o culoare, o parte o culoare.

Vii cu o culoare deschisă, cu umeri mari în partea de sus, unde nu prea te stropești decât dacă ești chiar ghinionist.

„Lucrez la un nivel la care ei o să ajungă peste 10-15 ani!”

CANCAN.RO: De ce toate hainele comercializate acum de magazinele mici, de pe Instagram, arată la fel?

Alin Gălățescu: Sunt foarte multe magazine care oferă lături și acum cu toată povestea asta cu reciclarea produselor vechi, cu reinterpretare, rezultatele sunt uneori foarte hilare. 

Alin Gălățescu nu este doar critic de modă, ci și de influenceri (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Dar nu ți se pare că sunt foarte mulți intruși în industria voastră? 

Alin Gălățescu: Intruși sunt peste tot, de la prim-ministru în jos. În momentul în care cineva plagiază, după mine e un intrus absolut, și cu hoție. Adică e mai mult decât un intrus.

Și hai să zicem că poate fi adevărat ce spui tu, mai ales în zona influencerilor, pentru că sunt niște copii care nu prea au nimic de spus, nu prea au un background pe care și-l respectă, nici măcar ei. Dar dau sfaturi cu o convingere sută la sută.

Mie convingerea aia de „Hai să te luminez, când tu ești beznă”, aia e singura chestie care chiar mă enervează. Dar nu concurez cu ei deloc, adică fiecare își are palierul lui, eu deja lucrez la un nivel la care ei o să ajungă peste 10-15 ani. Deci sunt liniștit!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

“Limite clar sunt, chiar foarte multe!” Lista lucrurilor interzise de Giulia Anghelescu celor doi copii

9 November 2022 at 12:50

Giulia Anghelescu nu este chiar atât de „badass mom” pe cât pretinde în mediul online! Acest lucru este vizibil cu ochiul liber în interviul exclusiv acordat de vedetă pentru CANCAN.RO. Soția lui Vlad Huidu îi strunește cu ușurință pe cei doi copii, în vârstă de șapte și zece ani. Cântăreața le permite micuților să își contureze personalitățile, însă totul cu o limită. Sau mai multe! Numai mâine nu-i poimâine și Antonia devine adolescentă, iar Giulia trage semnalul de alarmă pentru Vlad Huidu, care trebuie să se pregătească intens pentru anii următori.

Nici băiatul, Eduard, nu se lasă mai prejos. Mezinul își dedică deja timpul idealului de a deveni gamer, susține Giulia Anghelescu. Tot de social media este îndrăgostită și sora lui Eduard, Antonia, care își ajută mama să fie activă pe TikTok.

Giulia Anghelescu oferă lecții prețioase de parenting, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

Limite clar sunt, și sunt foarte multe!”

CANCAN.RO: Într-o lume în care relațiile nu funcționează, cum facem să menținem o relație, că tu și soțul sunteți împreună de vreo 15 ani, ați fost și despărțiți?!

Giulia Anghelescu: În cazul nostru, răbdarea și faptul că am reușit să ne înțelegem și să ne cunoaștem în fiecare zi mai bine și mai mult a contat cel mai mult pentru noi ca și cuplu. 

CANCAN.RO: Copiii nu scindează cuplul?

Giulia Anghelescu: Nu, înseamnă că relația nu era îndeajuns de puternică înainte să apară copiii. Copiii ar trebui să fie doar un bonus la o relație deja frumoasă.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu aniversează 10 ani de la căsătorie (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Care sunt greșelile pe care le-au făcut ai tăi cu tine și pe care tu nu vrei să le repeți cu cei mici?

Giulia Anghelescu: Nu prea au greșit ai mei, adică acum dacă ar fi să mă gândesc, nu am ce să le reproșez. Poate la momentul respectiv mie mi se părea că poate n-am voie să fac lucruri pe care alte fete de vârsta mea le făceau, că ieșeau, că se întâlneau cu prietenii, dar după aceea am reușit să înțeleg de ce s-au întâmplat așa lucrurile. În schimb, cred că singurul lucru pe care îl fac diferit față de ei este faptul că îi las pe copii să își aleagă singuri direcția pe care vor să meargă. 

CANCAN.RO: Dar e ceva ce le interzici, sau ești genul „yes to everything”?

Giulia Anghelescu: Limite clar sunt, și sunt foarte multe. Poate pe unele dintre ele ei nu le simt, dar sunt destul de multe. Însă încercăm pe cât posibil să nu fie niciodată un nu categoric, ci să fie un motiv foarte bine argumentat și din partea mea, dar și din partea soțului, că amândoi suntem pe aceeași direcție!

„Fetița mea mă ajută să fac TikTok-urile…”

CANCAN.RO: Îi lași pe cei mici să consume TikTok, sau îi dirijezi către anumiți creatori de conținut pe toate platformele sociale, să zicem? 

Giulia Anghelescu: Fetița mea mă ajută să fac TikTok-urile, ea a fost prima persoană care m-a convins și mi-a zis că trebuie să fac TikTok. Am zis nu, pentru că mi se părea că nu e pe target-ul meu, dar între timp clar am găsit o nișă care mie îmi place și mă simt bine să fac videourile respective, deci ea mă ajută.

Are voie cu măsură și în principiu cam stăm împreună atunci când se uită, nu prea are acces când nu suntem în preajma ei, iar cel mic vrea să se facă și gamer, așa că are și el acces. Nu le-am interzis niciodată partea astea cu device-uri, mai ales că și eu și soțul suntem super pasionați de gadget-uri.

Giulia Anghelescu creează conținut pentru social media cu ajutorul fiicei Antonia (Foto: Instagram)

Însă și prin faptul că i-am lăsat, nu au fost atât de curioși să stea nu știu câte ore pe tabletă sau telefon!

CANCAN.RO: Ultima întrebare a acestui interviu, în perioada adolescenței, care o să fie mai greu de gestionat, fetița sau băiețelul?

Giulia Anghelescu: Fata! E greu de tot, adică nu e greu, dar avem o fetiță cu o personalitate extrem de puternică. Bine, amândoi au o personalitate puternică, pentru că amândoi sunt berbeci, e foarte frumos la noi în casă, dar cu ea va fi mai dificil pentru soțul, pentru mine nu e așa dificil, că ne înțelegem bine deocamdată! 

( ACCESEAZĂ ȘI: CUM ARĂTA GIULIA ANGHELESCU ÎNAINTE SĂ FIE „ATINSĂ” DE BISTURIU? CÂNTĂREAȚA S-A TRANSFORMAT, DAR ȘI-A ASUMAT FIECARE INTERVENȚIE „BIFATĂ”! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Nicole Cherry face dezvăluiri despre micuța Anastasia, la aproape un an după naștere: “Nu-l vrea pe taică-su!”

8 November 2022 at 16:02

În urmă cu aproximativ un an, Nicole Cherry devenea mama Anastasiei, o fetiță dorită de către artistă și logodnicul Florin Popa. Cântăreața pare că s-a obișnuit din prima zi cu titulatura de părinte tânăr, dând naștere Anastasiei cu doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 23 de ani. După aproape 12 luni, Nicole trage linie și face bilanțul experiențelor trăite alături de micuța Anastasia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Din ecuație nu putea lipsi nici Florin Popa, „coechipierul” artistei în creșterea fiicei lor, despre care Nicole are doar cuvinte de laudă.

Este drept că nu întotdeauna relația celor doi traversează doar zile bune, susține artista. Uneori își fac apariția și mici episoade de gelozie din partea lui Florin, pe care Anastasia nu îl pune la același nivel cu mama Cherry. Când Nicole nu se află în preajmă, se dezlănțuie și micuța, care nu vrea să vadă pe altcineva. Drept dovadă că primul cuvânt rostit de Anastasia a fost „mama”.

Nicole Cherry face bilanțul vieții de mamă, la un an după nașterea Anastasiei (Foto: captură video)

„Pe partea de cuplu, am știut noi cum să ținem acolo scânteia!”

CANCAN.RO: Unitatea cuplului, odată ce apare copilul, se solidifică sau devine problematică toată treaba?

Nicole Cherry: Eu zic că treaba devine mai solidă, acum depinde și de relația pe care o ai cu partenerul de viață după ce apare copilul, cum sunteți voi atât ca și cuplu, dar ca și familie. Pentru că mie mi se pare că sunt lucruri care ar trebui tratate separat.

Viața de cuplu e viața de cuplu și trebuie să știi când să o mai trăiești și pe aia, după ce vine copilul. Iar viața de familie contează și ea foarte mult, pentru că eu cred că tatăl, pentru că aici vorbim de Florin, trebuie să fie prezent în viața copilului, dar să fie și ajutor mamei.

Iar în relația noastră și în familia noastră s-au întâmplat lucrurile fix așa cum îmi doream, am avut parte de susținerea lui și cred că a contat extrem de mult și pe partea de familie. Dar și pe partea de cuplu, am știut noi cum să ținem acolo scânteia. 

„Nu-l vrea pe taică-su!”

CANCAN.RO: Deci la voi n-a dispărut dragostea, să zici că s-a transformat în coechipierat sau prietenie?!

Nicole Cherry: Știi cum e la noi? Dacă se plictisește unul, celălalt se bucură mai mult. Dacă se plictisește celălalt, se bucură celălalt. Dăm mingea de la unul la celălalt și cred că asta e cheia unei relații de lungă durată, frumoasă, în care să zici peste ani «Da, îl iubesc la fel de mult, nu m-am plictisit încă!». 

Nicole Cherry și Florin Popa au devenit părinți de fetiță în urmă cu aproape un an (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Știu că tu acum ești și actriță, joci în „Romina”, cum e ca cea mică să vadă peste niște ani că mami a jucat într-un film cu multe vedete?

Nicole Cherry: Cam tot ce fac eu de când a apărut Anastasia, am gândul ăsta înainte să fac acel lucru, dacă fac bine, dacă o să fie mândră, dacă o să-i placă. Și cumva cred că dau mai mare atenție acum la tot ce se întâmplă în viața mea. Și cred eu că o să fie mândră atunci când se va uita peste ani și va înțelege, pentru că mai avem ceva până atunci. 

CANCAN.RO: Vorbește, ce a zis prima dată «mama» sau «tata»? 

Nicole Cherry: A zis «mama»! Mă iubește la fel de mult cum o iubesc eu pe ea, acum am plecat fugind, du-o în bucătărie să nu mă vadă că am plecat, pentru că dacă mă vede că plec, e haos. Nu mai vrea pe nimeni, nu-l vrea pe taică-su, nimeni nu există când sunt eu. Și mă bucură enorm de tare chestia asta.

„E câteodată gelos…”

CANCAN.RO: Florin nu e gelos pe faza asta?

Nicole Cherry: E câteodată gelos, mai ales că el având barbă, fie-mea nu suportă să fie pupată, face o față super amuzantă. Dar mereu se uită și zice «Ia uite, pe tine te lasă să o pupi, ia uite, vrea la tine!». Și zic «Măi, dar ce vrei să îi fac, aia e, mama e mama!». Fie-mea stă cu taică-su’, dar când are nevoie de ceva sau simte că plec, nu mai vrea pe nimeni.

Nicole Cherry dezvăluie de ce devine gelos Florin Popa (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Dar cum o să fie când o să crească, o să ieșiți împreună în club, ca fetele? Sau dacă ea o să facă niște lucruri pe care tu le-ai făcut, o să judeci chestia asta?

Nicole Cherry: Eu sunt pe principiul că ar trebui să se dea și singură de câteva ori cu capul, ca să simtă și să-și construiască propria ei experiență. Și eu poate am învățat lucruri de la soră-mea, care e mai mare, și am încercat să nu trec prin ce a trecut ea. Dar am avut și eu etapele mele și propriile experiențe, pe care cumva trebuia să le am.

( ACCESEAZĂ ȘI: BOGDAN DE LA PLOIEȘTI ȘI NICOLE CHERRY S-AU FILMAT ÎN TIMP CE SE ȚINEAU DE MÂNĂ. FANII AU REACȚIONAT IMEDIAT )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

CANCAN.RO are imaginile exclusive de la filmări! A dat lovitura cu ”Teambuiding”, iar acum… BRomania a îmbrăcat-o pe Antonia în polițistă și se pregătește pentru un nou tun

1 November 2022 at 21:40

Matei Dima nu are liniște până nu-l depășește pe Sergiu Nicolaescu! Sau, cel puțin, asta reiese din acțiunile sale. Regizorul, actorul și producătorul Matei Dima „has got no chill”, cum ar zice americanul, dacă e să ne luăm după studiile influencerului. În traducere liberă, BRo nu își dă timp să se bucure nici măcar de succesul pe care îl înregistrează „Teambuilding” în cinematografe, că a băgat deja în producție o altă peliculă. CANCAN.RO a pus mâna pe primele imagini de pe platourile de filmare ale proiectului „Haita de acțiune”, cu care casa de producție a lui Matei Dima își propune să bată recordurile în primăvara lui 2023.

După „Miami Bici”, „Copacul dorințelor”, o dramă autentică, și „Teambuilding”, cea mai de succes comedie românească din ultimele trei decenii, Matei Dima explorează o nouă fuziune de stiluri. Astfel, „Haita de acțiune” va fi o comedie cu multă mișcare și momente menite să-ți facă inima să stea în loc.

Practic, va fi un film umoristic de acțiune. BRo nu a pornit singur la drum, ci alături de Vali Dobrogeanu, care a elaborat scriptul și regia proiectului. Despre distribuție vorbim și ilustrăm în cele ce urmează!

După succesul peliculei „Teambuilding”, Matei Dima a început deja filmările unui nou proiect (Foto: CANCAN.RO)

„Haita de acțiune”, surprinsă în plin proces al filmărilor

Dacă „Teambuilding” i-a avut ca piloni pe Micutzu, Anca Dinicu, Adrian Nicolae, Ionuț Rusu și Cristian Pulhac, BRomania schimbă foaia la „Haita de acțiune”. În film vor fi prezenți Alex Delea, Elena Chiriac, care a început deja antrenamentele pentru lupte fizice, Alex Bogdan, Anca Dumitra, alias Geanina din „Las Fierbinți”, iar piesa de rezistență urmează chiar acum.

Cea care va putea fi văzută într-o postură total nouă și inedită este nimeni alta decât Antonia, pe care Matei Dima și-a făcut-o drept colegă în departamentul polițienesc din film. Din spusele lui BRomania, cântăreața este și singura care îi acordă atenție odată cu schimbarea de look adoptată pentru noul film.

Matei Dima a distribuit-o pe Antonia în filmul „Haita de acțiune”, pe care îl va lansa în primăvara anului 2023 (Foto: CANCAN.RO)

„O să mă bat mult, o să fie greu…”

„Teambuilding” a înregistrat până acum încasări de aproximativ 3,5 milioane $, cu o investiție de 800.000 $. Numărul mare de spectatori în cinematografe a fost generat de prestația actorilor, printre care se numără și Matei Dima.

Rolul corporatistului cuminte, Emil, i s-a potrivit mănușă. Pentru noua peliculă, însă, actorul constănțean și-a gândut altfel personajul, despre care ne-a vorbit în exclusivitate.

BRomania face declarații exclusive despre filmul „Haita de acțiune” (Foto: CANCAN.RO)

„«Haita de acțiune” este un film de suflet , un personaj la care țin mult, deoarece este inspirat dintr-o variantă a mea mai tânără și mai singuratică. Este un băiat bun care crede în bine, dar nu îl prea ia nimeni în serios.

Singurele persoane care mă bagă în seamă sunt prietena mea cea mai bună, Oli, personajul jucat de Antonia și bobocul de la sectie , Aurel. Dar din păcate, asta o să-i coste! Filmul este o comedie de acțiune , ne chinuim să arate cât mai bine totul.

O să mă bat mult , o să fie greu deoarece personajul acesta este grăsuț , cam cu 15 kilograme peste Emil din «Teambuilding»!”, a declarat BRomania pentru CANCAN.RO.

( ACCESEAZĂ ȘI: BROMANIA DEZVĂLUIE CUM I-A REACȚIONAT IUBITA LA SCENELE FIERBINȚI DIN “TEAMBUILDING”: “NOROCUL MEU A FOST CĂ…” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Ramona Olaru e însărcinată? CANCAN.RO a ”înghesuit-o”, iar vedeta de la ”Neatza” a spus totul: ”Să-i dea gemene!” + Reacția lui Cazacu

31 October 2022 at 21:40

Ar fi corect să spunem că Ramona Olaru a făcut furori la un eveniment monden desfășurat recent. Având în vedere în ce a fost îmbrăcată, co-prezentatoarea de la „Neatza” a făcut…furouri, căci asta a ales să pună pe ea seara, la mall. Nu a deranjat pe nimeni, ba din contră! Iubita lui Cătălin Cazacu a defilat prin fața camerelor de luat vederi fără lenjerie intimă, însă detaliul care a făcut audiența să șușotească a fost silueta Ramonei. Încă la locul lui, dar puțin ieșit în relief, abdomenul prezentatoarei TV a atras toate privirile. Zvonurile nu au fost infirmate de Ramona Olaru, care a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre eventualitatea de a avea un copil alături de partenerul său.

Mai în glumă, mai în serios, cunoscând istoricul lui Cazacu pe care îl clasifică drept „încărcat”, Ramona Olaru îi urează numai de dulce iubitului amorezat de sexul frumos. Așadar, să îi dea Divinitatea gemene lui Cazacu! Nu o spunem noi, e urare venită chiar de la Ramona.

Ramona Olaru și-a făcut apariția într-un furou sexy la un eveniment monden (Foto: captură video)

Ramona nu poartă lenjerie intimă!”

CANCAN.RO: Îmi spuneai mai devreme că ai ieșit la promenadă fără ce mai poartă oamenii pe ei în 99% din cazuri, când ies din casă…

Ramona Olaru: Cred că 100% din oameni, dar am uitat să îmi iau lenjerie intimă, că despre asta vorbim, abia aștept să văd titlul mare «Ramona nu poartă lenjerie intimă!».

CANCAN.RO: Doar azi?!

Ramona Olaru: Doar astăzi nu port lenjerie intimă, pentru că am avut o situație de criză. M-am îmbrăcat și m-am dezbrăcat de foarte multe ori, nu știam cu ce să mă îmbrac în această seară și până la urmă am găsit o rochie pe care am văzut-o eu că stă bine. 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își amenajează căminul conjungal, după ce au decis să se mute împreună (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: E ceva ce nu stă bine pe corpul ăsta al tău?

Ramona Olaru: Nu cred!

CANCAN.RO: Tu care nici nu faci sală și nici nu te abții de la mâncare!

Ramona Olaru: Nu mă țin niciodată, am mâncat shaorma aseară!

Când i-o da Dumnezeu, să îi dea gemene, că le merită!”

CANCAN.RO: Dintre tine și Cătălin, care a adus prima dată subiectul copilului în discuție?

Ramona Olaru: Nu cred că îmi mai amintesc care a adus prima oară, dar aveam glumele dinainte ca noi doi să fim împreună, pentru știi foarte bine, am fost prieteni. Și probabil mai în glumă, mai în serios, dinainte aveam discuțiile astea, că vreau un copil, îmi doresc un copil.

El la fel, «Vreau și eu!». Și când ne-am cuplat deja era o chestie normală pentru noi, «Haide, când facem copilul?! Hai, să dăm drumul la treabă!». 

Ramona Olaru îi „urează” gemene lui Cătălin Cazacu  (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Acum că vă aranjați și casa, că restructurați lucrurile acolo, trebuie să ne gândim dacă faceți cu albastru sau cu roz!

Ramona Olaru: Stai, că nu acum. Acum facem pentru noi, că până s-o prinde bebeluș, mai durează. Când s-o prinde, atunci facem camera. Noi vrem să fie cu roz! Amândoi vrem să fie cu roz! Când i-o da Dumnezeu, să îi dea gemene, că le merită! 

CANCAN.RO: De ce spui asta, Ramona?

Ramona Olaru: Pentru toate pe care le-a făcut în viața lui!

( ACCESEAZĂ ȘI: RAMONA OLARU NU SE JOACĂ: L-A DISCIPLINAT TOTAL PE CĂTĂLIN CAZACU. CE A FĂCUT CU MAȘINA DE 50.000 € A MOTOCICLISTULUI )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
❌