ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Ieri — 8 December 2022Ultimele Stiri

Horoscopul de weekend

8 December 2022 at 22:15
image

BERBEC
Pentru Berbeci urmează o perioadă excelentă din punct de vedere profesional, o promovare sau o mărire de salariu. Să profite acum, pentru că şansa va trece repede. Vor primi un ajutor de la cineva din anturaj şi vor descoperi că se pot baza pe prietenii lor. Reîntâlnirea cu o fostă iubire le va aduce câteva furtuni în cuplu.

TAUR
Nişte probleme sentimentale o să-i scoată din ritm pe Tauri. Problema va fi legată de gelozie, aşa că trebuie să nu dea apă la moară bănuielilor. Bârfele cuiva din anturaj vor complica situaţia. În profesie, e un moment bun să înceapă proiecte de amploare. Vor face rost de bani în urma unui împrumut avantajos..

GEMENI
Gemenii primesc multe oferte de ieşiri, excursii, întâlniri. E o perioadă propice consolidării relaţiilor, revanşelor, momentelor în doi. Profesional, vor avea câteva probleme provocate de o femeie care vrea să le strice planurile. Vor avea și câteva discuţii neplăcute legate de bani cu un membru al familiei.

RAC
Pentru Raci, va fi o săptămână dedicată distracţiilor şi flirtului. Vor avea mult succes la sexul opus şi reputaţia lor de timizi nu va face decât să le ridice credibilitatea. Cu toate acestea, nu e o perioadă propice pentru a începe o relaţie serioasă. Sunt foarte expuşi riscului de a pierde bani.

LEU
Leii pot încheia contracte avantajoase, dar trebuie să se zbată mai mult. Nişte datorii mai vechi aşteaptă să fie plătite şi ar fi bine să nu mai amâne acest lucru. În dragoste, vor primi o veste excelentă de la partener, în special dacă e vorba de o relaţie la distanţă. Viaţa lor intră pe un făgaş pozitiv, mai ales sub aspect sentimental.

FECIOARĂ
Fecioarele care au avut necazuri în ultima perioadă vor începe să-şi revină. Primesc o veste bună care le va ridica moralul şi se împacă şi cu cineva din familie cu care n-au mai vorbit de mult. Vor avea nişte discuţii serioase la serviciu, în care va fi nevoie să se arate ferme.

BALANŢĂ
Balanţele vor avea ocazia să se bucure de reuşita cuiva drag şi vor primi ele însele nişte veşti foarte bune legate de job. Vor avea multe surprize plăcute în dragoste şi chiar vor ajunge să se gândească la un viitor comun. O tranzacţie financiară le va aduce un câştig cum nici nu sperau şi vor reuşi să scape de multe nelinişti legate de bani.

SCORPION
Perioada e foarte bună pentru ca Scorpionii să se lege de cineva, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedeze primei persoane întâlnite în cale. Trebuie să-şi păstreze obiectivitatea și să fie mai discreţi în legătură cu trecutul lor, pentru că tot ce spun în această perioadă va deveni informaţie publică.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii au mici probleme de sănătate, dar nu e cazul să-și facă griji. La serviciu vor reuşi să fie foarte convingători şi să obţină nişte favoruri din partea superiorilor. În dragoste, vor avea nişte discuţii incomode cu partenerul, dar totul se va rezolva în favoarea lor.

CAPRICORN
Capricornii muncesc până la epuizare, dar nu degeaba. Toate eforturile lor vor fi răsplătite în scurt timp şi nu vor mai avea motive să se plângă de bani. O călătorie scurtă, dar foarte plăcută, îi aşteaptă la sfârşitul săptămânii. Nişte conflicte în familie le vor solicita toată diplomaţia.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii vor lua o decizie pripită în dragoste, pe care o vor regreta. Li se va da însă ocazia să descurce lucrurile şi trebuie să profite de această şansă. Profesional, se pot remarca fără a face prea multe eforturi. Vor avea câteva realizări financiare neaşteptate și-și pot cumpăra nişte lucruri pe care şi le doreau demult.

PEȘTI
Peştii îşi vor dedica majoritatea timpului relaţiei de cuplu şi eforturile lor vor fi apreciate. Cei singuri pot petrece şi ei nişte momente de neuitat, dar nu vor lega ceva stabil. Nu vor întâmpina probleme care să le strice cheful: banii vin, chiar mai mulţi decât se aşteptau, iar în carieră nu se întrevăd schimbări majore.

articolul original.
Before yesterdayUltimele Stiri

Horoscopul de weekend

24 November 2022 at 22:15
image

BERBEC
Opiniile diferite venite de la prieteni vă demonstrează încă o dată că sunt nenumărate moduri de a vedea anumite lucruri. În loc să îi criticaţi pe cei care nu vă împărtăşesc ideile, încercaţi să îi ascultaţi! Pe termen lung, o astfel de atitudine poate fi în avantajul dumneavoastră.

TAUR
Sunteţi radiant la începutul acestei săptămâni. Atunci când intraţi într-o încăpere, toţi ceilalţi par mai puţin interesanţi în raport cu dumneavoastră. Această dispoziţie exuberantă şi acaparatoare se datorează stării dumneavoastră de bine şi siguranţei emoţionale în care trăiţi.

GEMENI
Aveţi o viziune minunată asupra viitorului, însă totul e atât de vag şi copleşitor încât nu veţi reuşi să explicaţi nimănui ce simţiţi. Dorinţa de a redescoperi este covârşitoare. Aveţi nevoie de timp şi de răbdare! Luaţi totul cu calm şi o să vedeţi cum viaţa vi se va revela cum nu a făcut-o niciodată. Miercuri şi joi, o nouă relaţie de prietenie se va destrăma.

RAC
Toate informaţiile sunt aliniate, ordonate şi cât se poate de clare la începutul acestei săptămâni. Tot ceea ce aveţi de făcut este să acţionaţi. Încercaţi să cereţi opinia altor persoane şi să vă detaşaţi emoţional înainte de a lua o decizie! Odată stabilit planul de urmat, reuşiţi să atrageţi de partea dumneavoastră toţi factorii de care aveţi nevoie.

LEU
În această săptămână vă concentraţi pe partea plină a paharului atunci când vine vorba de dragoste. Venus vă inspiră din ce în ce mai puţin în această perioadă, iar Neptun vă va readuce în prim-plan nevoia de reuşită profesională. Deşi nu ştiţi în ce direcţie să vă îndreptaţi, nu acceptaţi nici un sfat de la cei din jur.

FECIOARĂ
Mai înţelegătoare decât de obicei, în primele zile ale acestei săptămâni atrageţi foarte uşor simpatia persoanelor din jur. Astrele lucrează în favoarea dumneavoastră şi vă oferă relaţii bazate pe încredere reciprocă. Marte în zodia dumneavoastră vă face să rămâneţi grijuliu în ceea ce priveşte interacţiunile cu partenerul de viaţă.

BALANŢĂ
Dacă reuşiţi să vă controlaţi impulsivitatea, viaţa dumneavoastră sentimentală va avea de câştigat. Chiar dacă nu vă mai simţiţi conectat cu partenerul, acesta nu este un motiv să deveniţi agresiv verbal. Încercaţi să vorbiţi cu el despre trăirile şi emoţiile dumneavoastră. În weekend, aşteptaţi-vă la vreme destul de rece şi alegeţi să rămâneţi mai mult pe acasă. Profitaţi ca să vă odihniţi mai mult sau să citiţi o carte bună!

SCORPION
Cheia unui început de săptămână excelent este să priviţi în perspectivă, analizând experienţele într-un context mai larg. O bună organizare şi o gândire obiectivă vă vor aduce o săptămână plină de realizări. Toate întâmplările de care aveţi parte se leagă între ele şi au un rol important în viaţa dumneavoastră.

SĂGETĂTOR
Săptămâna începe cu dumneavoastră în postura de a duce la îndeplinire nişte ţeluri importante. Sunteţi curajos şi dinamic, acum mai mult ca niciodată. Micile probleme care vă dau de furcă în această perioadă sunt nesemnificative. Prezenţa preponderentă a lui Saturn precipită atmosfera la birou.

CAPRICORN
La început de săptămână puteţi arăta universului disponibilitatea dumneavoastră de a face ajustări sau chiar schimbări drastice. La birou, experimentaţi şi vă distraţi, în acelaşi timp fiind recompensat pe măsura eforturilor depuse. În weekend, o discuţie aprinsă se poate transforma într-o dispută.

VĂRSĂTOR
Luni şi marţi ascultaţi părerile celorlalţi pentru că e important să vă creaţi o imagine corectă asupra lucrurilor! Veţi avea doar de câştigat dacă luaţi în considerare experienţele mai multor persoane! În viaţa sentimentală vor apărea o serie de posibilităţi noi spre mijlocul săptămânii. În acest weekend aveţi parte de interacţiuni de toate felurile, iar în familie apar câteva conflicte pe care va trebui să fiţi pregătit să le rezolvaţi.

PEȘTI
Vă simţiţi foarte creativ şi profund la începutul acestei săptămâni. Chiar şi interacţiunile care au loc din întâmplare vor fi pline de semnificaţie pentru dumneavoastră. Miercuri, joi şi vineri vă puneţi mereu întrebarea: „De ce anume îmi aduce aminte acest lucru?“.

articolul original.

Horoscopul de weekend

10 November 2022 at 23:15
image

BERBEC
Timpul trece mult prea lent, parcă, dar nu vă deranjează deloc acest ritm, pentru că vă oferă starea potrivită pentru a vă ocupa pe îndelete de o acţiune care oricum nu poate da rezultate peste noapte. Sunteţi mulţumit că vi se oferă acest răgaz, că nimic stresant nu vă împinge de la spate, ca atare veţi vedea cum se clădește totul sub ochii dumneavoastră.

TAUR
Sunteţi obosit de atâtea conflicte și neînţelegeri în mediul profesional, dar vă puteţi trezi cu încă o serie de dispute aprinse pe seama ideilor dumneavoastră. Încercaţi să nu vă enervaţi și nici să ridicaţi tonul la orice fleac, pentru că unele lucruri pot trece mai ușor dacă nimeni nu toarnă gaz pe foc.

GEMENI
Conflictul în care sunteţi implicat ajunge într-un punct periculos. Indiferent că vă certaţi cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o înţelegere sau vă pierdeţi un prieten de o viaţă, regretul va fi la fel de mare, pentru că nu aţi fi dorit să se ajungă aici. Consideraţi că singura ieșire din război este capitularea, întorcând spatele oricăror încercări de negociere.

RAC
Prietenii sunt foarte importanţi pentru dumneavoastră azi și luaţi legătura cu câţiva dintre ei pentru a vă pune la curent cu noutăţile din viaţa fiecăruia. Un plan comun ar fi de preferat, pentru că e o săptămână perfectă să ieșiţi într-o excursie sau la un grătar. Aţi putea sta ore în șir la palavre la telefon cu amicii.

LEU
Planurile dumneavoastră sunt stricate de o veste care cade ca o bombă. Vă treziţi brusc la realitate și suferiţi amarnic, pentru că nu v-aţi luat măsuri de precauţie din timp. Aţi fost avertizat, pe diverse căi, că se va ajunge aici, dar aţi continuat să vă jucaţi cu focul. Dacă v-aţi fi oprit la timp, aţi fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vedeţi cu ochii dumneavoastră efectele propriilor imprudenţe.

FECIOARĂ
Jucaţi rolul central într-o acţiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea dumneavoastră. Aţi avut un moment de inspiraţie pe care l-aţi expus și altora, care au considerat că ideea e profitabilă și merită pusă în practică.

BALANŢĂ
Nu vă înţelegeţi cu nimeni, doar familia e alături de dumneavoastră necondiţionat și vă ţine partea, orice aţi spune! Nu puneţi la suflet criticile și afronturile care vin de la lume, pentru că nu puteţi fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpăţânare sau orgoliu, alţii nu sunt de acord cu punctul dumneavoastră de vedere.

SCORPION
Aţi așteptat această săptămână ca să faceţi o mare schimbare de direcţie în planuri. Plănuiaţi de multă vreme să porniţi pe o altă cale (altă profesie, alt loc de muncă, alt proiect, altă relaţie), dar nu mai venea odată momentul potrivit, iar acum consideraţi că e timpul să-i daţi startul!

SĂGETĂTOR
V-aţi fixat pe un anumit rezultat pe care îl așteptaţi și nu vreţi pentru nimic în lume să vă mai gândiţi și la alte variante. Această atitudine încăpăţânată sau rigidă vă poate ţine departe de o mulţime de alternative care ar putea fi mult mai bune și mai profitabile, ca atare renunţaţi la anumite așteptări, la o programare foarte strictă pe care v-aţi făcut-o cândva, și acceptaţi schimbările din mers.

CAPRICORN
Dacă vreţi să aveţi o săptămână de succes, încercaţi să faceţi echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care aveţi încă foarte multe de învăţat. Staţi mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie anterioară celei din care faceţi parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi utile.

VĂRSĂTOR
Aţi tot amânat acest moment de frică să nu luaţi o decizie greșită, dar trebuie să vă hotărâţi să spuneţi stop și să închideţi un capitol din care nu mai aveţi nimic de câștigat. E ca și cum presimţeaţi că vine finalul unei etape, dar, ca să nu pierdeţi tot ce aţi construit până acum, aţi tot tergiversat finalul.

PEȘTI
Aveţi mari reţineri înaintea unui proiect pe care l-aţi pregătit destul de bine, dar aveţi un presentiment că ceva nu e în regulă: ori nu e cel mai bun moment să-i daţi drumul, ori nu deţineţi toate resursele necesare unui succes deplin, ori vedeţi în ochii celor din jur un dram de neîncredere ce vă influenţează negativ.

articolul original.

Horoscopul de weekend

20 October 2022 at 22:15
image

BERBEC
Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, dar până la urmă veţi reuşi să-i convingeţi să vă accepte iniţiativele. La serviciu veţi munci destul de mult şi din acest motiv nu veţi putea să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi propus.

TAUR
Pretenţiile dumneavoastră sunt exagerate şi acest lucru poate genera mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul de suflet. Dacă doriţi o discuţie lămuritoare, ar trebui să daţi dovadă în primul rând de calm şi stăpânire de sine. Atmosfera la serviciu va fi plăcută, aşa că eforturile pe care le veţi face nu vă vor obosi.

GEMENI
Chiar dacă vi se pare că numai dumneavoastră aveţi dreptate, nu trebuie să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici. Proiectele dumneavoastră pot fi puse în practică oricum, aşa că o atitudine mai cerebrală nu ar face decât să vă ajute. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale în care sunteţi implicat.

RAC
Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. În ceea ce priveşte chestiunile legate de serviciu, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei lucrări mai deosebite.

LEU
Reuşiţi să fiţi pe fază cu tot ce se întâmplă atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Totuşi, dacă aveţi de semnat documente oficiale, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. O mare parte din atenţia dumnevoastră se va îndrepta spre problemele băneşti.

FECIOARĂ
În această perioadă dispuneţi de multă energie fizică, pe care v-o puteţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Sunteţi foarte interesat de tot ce se întâmplă la serviciu, dar nu reuşiţi să vă concentraţi la tot ce aveţi de făcut. Ar fi bine dacă aţi apela la sprijinul celor apropiaţi, măcar pentru a vă sfătui asupra deciziilor pe care urmează să le luaţi.

BALANŢĂ
Sunteţi cam impulsiv şi aveţi tendinţa de a vă implica în tot felul de acţiuni fără o matură chibzuinţă. Sentimentele vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de dragoste. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, partenerul ar putea avea o realizare. Fiţi alături de el!

SCORPION
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că nu trebuie să vă implicaţi în activităţi mari consumatoare de energie. În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, aceasta poate reveni în atenţie. Veţi avea o ieşire care ar putea tensiona relaţia cu partenerul de suflet.

SĂGETĂTOR
Energia va fi la limita superioară, dar veţi avea dificultăţi în a v-o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare ce vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să vă certaţi cu cineva. Alături de partenerul de suflet veţi pune la punct proiecte de interes comun şi vă veţi simţi mai aproape sufleteşte de acesta. Pe cât posibil, nu vă lăsaţi influenţat de comentariile unor persoane răutăcioase.

CAPRICORN
Calităţile dumneavoastră vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Aţi putea să faceţi o cucerire cu ocazia unui drum. Vă veţi bucura de o relaţie bună cu şefii, aşa că daca aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja. Este posibil să vi se repartizeze sarcini noi, semn că vă faceţi remarcat datorită calităţilor de care dispuneţi.

VĂRSĂTOR
Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că şefii nu par a vă observa meritele. Relaţia cu colegii este bună şi faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor face complimente şi propuneri interesante.

PEȘTI
Daţi dovadă de mai multă conştiinciozitate decât în mod obişnuit, ceea ce va atrage aprecierile celor din anturajul de la serviciu. De drumuri nu veţi scăpa, dar nu are de ce să vă deranjeze, căci veţi avea ocazia să rezolvaţi şi o problemă personală.

articolul original.

Horoscopul de weekend

13 October 2022 at 22:15
image

BERBEC
Este bine să te ocupi numai de planurile dumneavoastră în această săptămână. Rezervaţi-vă momente de liniște, în singurătate, analizaţi situaţia în care vă aflaţi și relaţiile pe care le aveţi cu ceilalţi. Concluziile formulate acum vă vor ajuta să conturaţi noi direcţii de viaţă personală și profesională.

TAUR
Dialogurile cu prietenii și cu persoanele din mediul profesional care vă susţin proiectele și activitatea vă vor pune serios pe gânduri. Se conturează schimbări benefice la locul de muncă, astfel că ar fi bine să fiţi deschis la nou. Aveţi temeri vizavi de viitorul în domeniul profesional, însă depuneţi eforturi conștiente să vă liniştiţi.

GEMENI
O perioadă importantă în plan socio-profesional! Se conturează reuniuni profesionale, dialoguri cu șefi, cu reprezentanţi ai unor instituţii și multe sarcini de lucru. Minunat este că sunteţi ajutat de cei dragi, astfel că vă puteţi implica în proiecte de anvergură pe termen lung.

RAC
Sunteţi animat de gânduri măreţe și scopuri nobile la începutul săptămânii. Pe de altă parte sunt șanse de a planifica călătorii îndepărtate și abordarea unor studii de perfecţionare pe termen lung. Chiar dacă la prima vedere, vă îngrijorează starea lucrurilor nu aveţi motive întemeiate.

LEU
Este nevoie să vă ocupaţi de cheltuielile comune cu alţii, de genul facturi, taxe, impozite și documente specifice bunurilor materiale. Se recomandă prudenţă, deoarece sunt posibile neînţelegeri și minciuni. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat, activităţile intelectuale, călătoriile pe distanţe scurte vă vor ajuta să vă remodelaţi filozofia de viaţă.

FECIOARĂ
Dialoguri și acţiuni comune cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri. Bizarul domnește în segmentul partenerial, astfel că este bine să fiţi precaut. Evitaţi să povestiţi despre venituri sau să puneţi agoniseala la dispoziţia altora. Se preconizează o etapă nouă vizavi de bani și bunuri comune cu alţii.

BALANŢĂ
Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu, însă și acasă aveţi multe și mărunte de făcut. Cum lucurile sunt amestecate, nesigure, bizare în mediul profesional în care activaţi ar fi bine să vă dozaţi eforturile și să lucraţi strictul necesar. Sănătatea vă poate crea neplăceri, deci îngrijiţi-vă corespunzător.

SCORPION
Aunteţi tentat să vă lăsaţi dus de valul emoţiilor în relaţiile cu copiii și cu persoana iubită. Ceva nedefinit vă înflăcărează sufletul, astfel că aţi fi în stare să mutaţi munţii din loc pentru cei dragi. Bine ar fi să vă reveniţi la felul acela circumspect și bănuitor, pentru că în segmentul sentimental, nimic nu e ceea ce pare.

SĂGETĂTOR
Relaţiile cu membrii familiei și treburile gospodărești vă solicită mult în prima parte a săptămânii. Este posibil să fiţi nevoit să ajutaţi pe cineva drag cu sfaturi, bani sau bunuri materiale. În funcţie de situaţie, dialogurile cu un prieten vă pot sprijini să vă rezolvaţi treburile personale. Totul este să permiteţi cuiva să vă ajute.

CAPRICORN
Persoanele din anturajul apropiat vă solicită în prima parte a săptămânii. Dialoguri multe, acţiuni comune, demersuri intelectuale, călătorii pe distanţe scurte. De reţinut cele aflate pentru că vă vor fi de folos la momentul potrivit, în plan profesional.

VĂRSĂTOR
Segmentul financiar vă solicită atenţia și eforturile în prima parte a săptămânii. Este vorba despre veniturile pe care le obţineţi de la locul de muncă, în urma eforturilor depuse. Este posibil să existe o mare discrepanţă între așteptări și răsplata cuvenită, dar aveţi încredere că din umbră providenţa vă înlesnește câștigurile la momentul potrivit.

PEȘTI
Aveţi multă energie în aceste zile, astfel că vă puteţi ocupa atât de treburile personale, cât și de îndatoririle profesionale. Selectaţi totuși priorităţile și conservaţi-vă energia vitală, deoarece fluctuează și puteţi întâmpina neplăceri. Accentul săptămânii se așază pe segmentul financiar.

articolul original.

Horoscopul de weekend

29 September 2022 at 22:16
image

BERBEC
Vă aflaţi în compania unei persoane de a cărei moralitate vă cam îndoiţi. Nu doriţi ca reputaţia dumneavoastră să aibă de suferit din cauza eventualei asocieri cu astfel de oameni, de aceea staţi deoparte, tăcut, suspicios, aşteptând să scăpaţi cât mai repede de această tovărăşie care nu vă onorează.

TAUR
Apucaţi-vă de treabă, nu aşteptaţi de la alţii să facă ceea ce puteţi face şi singur. Deţineţi toate resursele potrivite pentru un succes deplin: aveţi şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să puneţi mâna pe unelte şi să începeţi să clădiţi.

GEMENI
Gândul zboară spre locuri însorite, calde, luminoase, şi, dacă aveţi ocazia să evadaţi din spaţiul în care vă aflaţi aţi fi cel mai fericit. Dacă nu puteţi călători de adevărat, vă veţi mulţumi şi cu vizite imaginare, citind sau răsfoind fotografii cu locuri exotice. Poate sunteţi printre norocoşii care deja îşi planifică viitorul concediu. Pe de altă parte, un proiect început mai demult dă semne că se apropie de final.

RAC
Deşi sunteţi tentat să spuneţi că nimic nu merge, că sunteţi ţinut pe loc de cine ştie ce piedici imposibil de trecut, după ce veţi depăşi acest moment vă veţi da seama că acel hop era chiar benefic. Nu vă supăraţi că unele lucruri nu evoluează în ritmul sau direcţia pe care o vreţi.

LEU
Vă simţiţi bine şi vă permiteţi să vă şi distraţi din când în când. Zâmbiţi, amuzaţi-vă, glumiţi, pentru că e atitudinea perfectă în situaţia de faţă. Inima vă îndeamnă să priviţi lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, pentru că aşa veţi trece mult mai uşor peste hopuri.

FECIOARĂ
Situaţia financiară e în creştere, aveţi încredere în sensul promiţător în care evoluaţi, dar încercaţi să vă domoliţi nerăbdarea. Nu puteţi atinge bunăstarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cât aţi bate din palme, deci încercaţi să evoluaţi lent, după tehnica paşilor mărunţi. Un succes îl naşte pe altul, și sunteţi încă pe parcurs către rezultatele pe care le visaţi.

BALANŢĂ
Vă sare ţandăra pentru că vi se răspunde agresiv, nepoliticos și nu găsiţi nicăieri un dram de amabilitate şi înţelegere. Dacă aveţi de a face cu instituţiile statului, birocraţia vă va duce la exasperare, pentru că nu găsiţi nicăieri persoane care să vă asculte şi să vă înţeleagă doleanţele.

SCORPION
Cu ajutorul potrivit, totul vă merge de minune, deci aici trebuie să faceţi cele mai mari eforturi de a găsi tovarăşii cei mai buni pentru situaţia în care vă aflaţi, să le câştigaţi simpatia şi dorinţa de a vă sări în ajutor. Apelaţi la tot arsenalul de cucerire, pentru că aveţi nevoie de prieteni care să participe la problema în care sunteţi implicat.

SĂGETĂTOR
Dacă nu vă ţineţi sub control nervii, riscaţi să porniţi într-o direcţie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relaţie care durează de mulţi ani, de a pleca de la un loc de muncă într-un moment de iritare maximă, de a renunţa la un proiect doar pentru că aţi ajuns într-un impas, sunt mai mari, de aceea ar fi bine să vă calmaţi înaintea oricărei decizii.

CAPRICORN
Nedreptatea devine insuportabilă pentru dumneavoastră şi vă ridicaţi cu vehemenţă împotriva celor care nu ştiu să respecte adevărul sau legea. Că e vorba de legi scrise încălcate de unii cu bună ştiinţă sau de nişte legi ale bunului-simţ de care unii nu ţin cont, vă irită atitudinea obraznică a unora şi încercaţi să luaţi unele măsuri severe.

VĂRSĂTOR
Nu puteţi coopera eficient cu nişte persoane mai tinere, cu o atitudine mai modernă, dar cu care nu puteţi fi de acord. Daţi dovadă de un dram de rigiditate, pentru că nu vă puteţi adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul caracteristic de a privi lucrurile.

PEȘTI
Dacă discutaţi şi cu alţii despre planurile cele mai frumoase, aţi putea primi o mulţime de sfaturi folositoare care v-ar putea trimite mai repede spre scopul final. Nu păstraţi proiectele la care visaţi, oricât de ciudat ar suna pentru alţii, pentru că aţi putea descoperi şi alte persoane cu vise similare şi puteţi urma sfaturile venite de la acestea.

articolul original.

Horoscopul de weekend

22 September 2022 at 22:15
image

BERBEC
E timpul să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le-aţi amânat, de curăţenie la birou, acasă sau în… minte. E o zi bună pentru activităţi care necesită grijă pentru detalii, dar și pentru a te disciplina în tot ce faci și a deveni mai riguros, inclusiv în ceea ce privește dieta și stilul de viaţă.

TAUR
Se lămuresc animozităţile vechi, atât în relaţia cu persoana iubită, cât și în relaţia cu copiii. Totuși, discordia este prezentă, astfel că mai pot apărea discuţii aprinse și controverse. Cu puţin efort și deschidere mentală sinceră spre dialog și cooperare, totul se poate rezolva favorabil pentru toată lumea.

GEMENI
În urma discuţiilor cu un prieten sau cu o persoană de încredere din segmentul profesional, în tihnă şi în taină veţi lua decizii majore pentru mersul lucrurilor în viaţă de acum înainte. Vă sunt favorizate meditaţiile interioare, detaşarea de cotidian şi aflarea unor informaţii secrete despre relaţiile în care sunteţi implicat.

RAC
Exista multă forfotă în zona comunicării, negocierilor, schimburilor. Chiar dacă unele relaţii se cer încă ajustate, iar modul în care se derulează unele colaborări nu e deloc pe gustul dumneavoastră, aveţi totuși resursele și abilitatea necesare să întoarceţi lucrurile în favoarea dumneavoastră.

LEU
E necesar să vă reconfiguraţi activităţile profesionale, să vă repoziţionaţi faţă de o serie de colaboratori și/sau angajaţi, să deveniţi mai disciplinat, în primul rând, în gândire, apoi în acţiune. E timpul să vedeţi opţiunile cu luciditate, fără înflorituri și fără să vă mai amăgiţi că va veni un noroc de undeva din afară.

FECIOARĂ
E posibil ca ziua să înceapă cu o dezamăgire sau o deziluzie, dar asta nu face decât să vă trezească la realitate și vă ajută să înţelegeţi o dată în plus că așteptările de la ceilalţi nu sunt de folos nimănui. Una peste alta, o zi de așezare, ordonare, schimbare a priorităţilor, atenţie la felul în care faceţi lucrurile.

CAPRICORN
Sunteţi animat de gânduri măreţe, idealuri nobile și de filozofii noi de viaţă. Sunt momente speciale în care vă veţi schimba radical mentalitatea și felul în care vă raportaţi la oameni și fapte. Se conturează o perioadă în care studiile, cercetările, documentarea și călătoriile îndepărtate vor reprezenta subiecte de mare interes.

VĂRSĂTOR
Se deschide o etapă de câștig de la și prin alţii, se lămuresc chestiuni financiare și materiale trenante. Documentele financiare și demersurile privitoare la investiţii și la achitarea datoriilor reprezintă teme importante pe termen lung. Recomandabil este să evitaţi contractarea creditelor.

PEȘTI
Se animă foarte mult segmentul partenerial începând cu această săptămână. Este rost de parteneriate noi, fie că este vorba de planul personal, fie de cel profesional. Unele colaborări sau un mariaj se pot destrăma rapid, fără echivoc. Este important acum să vă concentraţi pe interesele personale.

articolul original.
  • There are no more articles
❌