ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Horoscop

25 September 2022 at 22:15
image

BERBEC
Multe şi mărunte puteţi discuta cu prietenii, dar şi cu colegii de serviciu care vă sunt aliaţi de nădejde. Este posibil să reveniţi asupra unor teme de discuţie vechi, să reformulaţi unele concepţii sau planuri de viaţă, mai ales în ceea ce priveşte traseul profesional.

TAUR
Este bine ca în prima parte a zilei să vă ocupaţi de plăţi, documente financiare sau relaţii cu instituţii financiare, în funcţie de nevoile pe care le aveţi. Tentaţia de a face investiţii de anvergură este la cote mari şi păguboasă. Foarte uşor se pot găsi în preajmă profitori, care sub masca neajutorării să vă ceară favoruri materiale pe termen lung.

GEMENI
În primele ore ale zilei puteţi pune la punct detalii parteneriale, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţia cu partenerii de afaceri. Acceptaţi şi părerile celorlalţi, chiar dacă sunt opuse principiilor dumneavoastră de viaţă. Chiar şi mentalitatea, viziunea pe care o aveţi despre relaţii şi colaborări se poate schimba când vă aşteptaţi mai puţin.

RAC
Aveţi tendinţa de a vă implica în tot soiul de treburi care vă privesc mai mult sau mai puţin. Fiţi prudent şi orientaţi-vă eforturile numai către priorităţi şi îndatoririle personale sau profesionale. Seara este potrivită şuetelor cu cei dragi.

LEU
Este o zi în care vă bucuraţi de compania persoanei iubite, a copiilor sau de activităţi recreative. Sunt posibili câţiva nori în segmentul amoros, pentru că faceţi ce faceţi şi tot la serviciu vă gândiţi sau tot despre sarcinile profesionale vorbiţi.

FECIOARĂ
Pe lângă treburile cotidiene, în special cele care vizează segmentul socio-profesional, vor interveni şi aspectele gospodăreşti. După iureşul din prima parte a zilei, liniştea casei, apropierea de membrii familiei şi de rude vă priesc de minune.

BALANŢĂ
Este o zi cu multe controverse din cauza informaţiilor pe care le primiţi de la persoanele din anturajul apropiat. Ar fi bine să selectaţi atent vorbele şi subiectele de discuţie, deoarece unii vor profita de cea mai banală greşeală şi vă vor sancţiona aspru.

SCORPION
În prima parte a zilei se preconizează cheltuieli diverse, dar este posibil să primiţi și cadouri, bani sau alte favoruri din partea anturajului apropiat. Liniştea va fi tulburată începând cu orele amiezii de tot soiul de discuţii şi întâlniri cu prieteni. Unii vă vor solicita ajutorul material, alţii ajutorul moral, iar alţii pur şi simplu simt nevoia să vi se destăinuie chiar şi pe teme banale.

SĂGETĂTOR
Este o zi în care ar trebui să vă simţiţi plin de energie, chiar dacă, pe alocuri mai apar oscilaţii în trăiri, senzaţii sau decizii. Orice doriţi să întreprindeţi ar fi bine să vă sfătuiţi cu membrii familiei. Sigur că aceştia vă pot îndruma spre alte activităţi faţă de ce le propuneţi, însă dacă vă veţi gândi pe îndelete veţi constata că de fapt veţi avea numai de câştigat.

CAPRICORN
Discreţia şi misterul care vă învăluie astăzi vă fac un personaj greu de acceptat de către ceilalţi. Sunt posibile multe discuţii, întâlniri la drumuri scurte cu tot soiul de cunoştinţe, însă parcă trece totul pe lângă dumneavoastră fără să lase vreo urmă.

VĂRSĂTOR
O zi cu discuţii şi reuniuni familiare. Sunteţi în vervă, aveţi un farmec irezistibil şi veţi reuşi să-i molipsiţi şi pe ceilalţi cu entuziasmul şi determinarea de a vă implica în acţiuni comune cu alţii, dar acţiuni de anvergură. Chiar dacă la prima vedere aţi putea fi nemulţumit de rezultatele dezbaterilor, aveţi încredere că dincolo de asta se ţes lucruri importante.

PEȘTI
Este nevoie să vă implicaţi în tot soiul de activităţi de grup, atât în plan profesional, cât şi în plan domestic. Se recomandă prudenţă în tot ce întreprindeţi, deoarece există riscul că obţineţi reproşuri şi comentarii nefondate la adresa dumneavoastră.

articolul original.

Bancul zilei

22 September 2022 at 22:00
image
 • Maricica, nu vrei să facem copii împreună?
 • Ba da. Dar nu prea știu cum.
 • Nu-i nimic, îţi arăt eu imediat. E ca și cum amesteci cu făcăleţul într-un ceaun ca să faci mămăligă bună.
  După vreo oră:
 • A fost minunat! Dar unde e copilul?, întreabă ea.
 • Ei, copilul trebuie să îl așteptăm încă nouă luni.
 • Da? Atunci de ce ne-am oprit din amestecat?

Un copil vorbește cu mama lui la telefon:

 • Mamă, l-am văzut pe tata cu una grasă și urâtă la piaţă.
 • Avea batic?
 • Da, unul negru.
 • Eu eram. Să vezi ce bătaie îţi iei acasă!
articolul original.

Bancul zilei

19 September 2022 at 22:00
image
 • Tată, eu ce o să mă fac când voi fi mare?
 • Te faci și tu colonel, ca tati tău.
 • Dar tati, nu se poate să mă fac general?
 • Nu puiuţ, general nu se poate.
 • De ce tati?
 • Păi știi, și generalul are un băiat.

La cimitir, o băbuţă oprește un tânăr:

 • Tinere, unde este mormântul cu numărul 32?
 • Nu știu măicuţă, de ce ieși afară dacă nu știi să te întorci!

Doi moldoveni îndrăgostiţi stau pe o bancă, într-un parc.
– Mărie, vrei să-ţi arăt Ursa Mare?
– Măi, Ioane, aici, de faţă cu atâta lume?

articolul original.

Bancul zilei

8 August 2022 at 22:00

Bancul zilei - GAZETA de SUD

 • Eu cred că nevastă-mea mi-e infidelă. Ea a spus că a fost noaptea trecută la sora ei.
 • Şi de ce crezi tu că ţi-e infidelă?
 • Pentru că am fost eu la sora ei.

Poliţistul:

 • Camionul dumneavoastră este supraîncărcat. Sunt nevoit să vă iau permisul de conducere.
 • Cum aşa?? Permisul cântăreşte sub 50 de grame!

 • De ce bărbaţii aleargă după femei cu care nu au de gând să se însoare?
 • Din acelaşi motiv pentru care câinii fug după maşini pe care nu au de gând să le conducă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

articolul original.

Horoscopul de weekend

4 August 2022 at 22:15
image

BERBEC
Controlaţi-vă un pic atitudinea jucăuşă în faţa unor persoane care nu ştiu să aprecieze glumele şi pot reacţiona agresiv. Trebuie să le arătaţi clar că e doar o ironie şi nicidecum un atac la persoană, altfel vă puteţi trezi în mijlocul unei răzbunări furibunde. Ambalaţi glumele într-o formă mai vizibil umoristică, deoarece aveţi ghinionul de a avea în preajmă oameni care nu au deloc simţul umorului.

TAUR
Iubirea e planul celor mai frumoase discuţii, declaraţii, vorbe dulci. Sunteţi mult mai romantic şi tandru şi reuşiţi să exprimaţi în cuvinte ceea ce simţiţi, astfel încât să alungaţi orice urmă de îndoială din sufletul partenerului. Primiţi, la rândul dumneavoastră, cele mai calde gesturi de afecţiune şi nu puteţi avea parte decât de clipe perfecte în doi.

GEMENI
Vă simţiţi blocat într-o zonă fără ieşire în care aţi alunecat nu demult şi, în loc să vă adunaţi forţele ca să depăşiţi impasul, parcă vă afundaţi şi mai adânc în el. Soluţii, cu siguranţă, există, dar nu le găsiţi dacă aveţi prieteni pesimişti, care nu ştiu altceva decât să vadă partea negativă a lucrurilor.

RAC
Intraţi azi în legătură cu o persoană care vă inspiră autoritate şi putere. Vă simţiţi protejat în preajma sa şi aveţi numai de câştigat de pe urma prieteniei pe care v-o oferă. Bucuraţi-vă cât mai mult de compania sa, pentru că vă este superior în multe privinţe. Îl priviţi cu respect și cu admiraţie.

LEU
Aţi trecut cândva printr-o situaţie care n-a ieşit tocmai bine, iar acum, când sunteţi pus într-o situaţie similară, nici nu aveţi curajul să mai încercaţi ceva, ca nu cumva să se repete totul. Se presupune că aţi învăţat deja din lecţiile trecutului, ca atare nu are rost să fiţi acum atât de temător şi excesiv de prudent. Luaţi măsuri de precauţie ca să nu repetaţi aceeaşi greşeală, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faceţi nimic.

FECIOARĂ
Ancoraţi-vă în realitate pentru că nu e momentul să vă lăsaţi furat de iluzii şi vise deşarte. E vremea unei decizii în care trebuie să daţi dovadă de claritate, de pragmatism, de siguranţă, în care nu vă puteţi permite să vă jucaţi sau să experimentaţi. Vă bazaţi doar pe ceea ce ştiţi exact, pe lucrurile scrise negru pe alb.

BALANŢĂ
O dispută care v-a cam dat peste cap în ultimele zile are şanse să revină la normal. Este o reconciliere binevenită, o discuţie clarificatoare care alungă motivele de îndoială sau neînţelegerile, totul e să priviţi cu detaşare situaţia care a născut animozităţi şi să vă arătaţi dispus să iertaţi şi să uitaţi. Dacă la originea conflictului s-a aflat o sumă de bani, ar fi bine ca acela care v-a dezavantajat să restabilească echilibrul în acest sens.

SCORPION
Nimeriţi la mijloc în conflictul dintre două generaţii, dar nu ţineţi partea nici uneia dintre ele, indiferent de tabăra din care aţi putea face parte. Nu ţineţi nici cu cei tineri, nici cu cei mai bătrâni, ci încercaţi să îi puneţi la masa tratativelor cu calm şi toleranţă.

SĂGETĂTOR
Mare grijă la schimbarea de direcţie pe care o decideţi azi, pentru că e posibil să nu luaţi cea mai înţeleaptă decizie. Nu vă grăbiţi, nici măcar dacă sunteţi strâns cu uşa, pentru că tot ce faceţi sub imperiul vitezei poate ieşi prost. Nici veştile de departe nu sunt prea bune azi, încât contactele cu alte ţări sau alte localităţi par a fi mai degrabă sursa celor mai neplăcute evenimente.

CAPRICORN
E agitaţie mare în jur, dar vă place această atmosferă, pentru că e stimulativă! Competiţia alături de oameni la fel de bine pregătiţi va scoate la iveală ce aveţi mai bun şi pentru că vreţi să vă remarcaţi, veţi lupta pentru dreptul la succes! Şi alţii vizează aceleaşi lucruri, şi ei au pus ochii pe premiul cel mare, deci vă veţi implica cu toate forţele.

VĂRSĂTOR
Nu aveţi cum să vă simţiţi bine într-un anturaj în care nu se discută decât despre boli, probleme şi necazuri. Tocmai de aceea nu e nici o plăcere să vă împovăraţi şi cu ale altora. Cei din jurul dumneavoastră nu ştiu să se abţină de la poveştile lor lacrimogene, ci monopolizează discuţia, ca atare ar fi bine să-i ascultaţi, dar fără să puneţi la suflet ceea ce auziţi.

PEȘTI
Dacă așteptaţi azi un răspuns, rezultatele de la un test sau de la un examen, va trebui să vă înarmaţi cu răbdare, pentru că ele vor întârzia să apară. Veţi începe să vă întrebaţi la un moment dat dacă nu aţi greșit cu ceva, fiindcă altfel nu vă explicaţi de unde acest răgaz. Nu e cazul, ba, mai mult, astrele consideră că au făcut totul perfect.

articolul original.
 • There are no more articles
❌