Normal view

There are new articles available, click to refresh the page.
Ieri — 27 May 2023Ultimele Stiri

Cerere în căsătorie la dublu la Disneyland în Statele Unite: Niciunul dintre protagoniști nu bănuia intențiile celuilalt

Reporter: Monica Palade
26 May 2023 at 20:42
Cerere în căsătorie la dublu la Disneyland în Statele Unite Niciunul dintre protagoniști nu bănuia intențiile celuilalt

Momentul a avut loc pe 16 mai. Mai întâi, au făcut o poză în fața castelului, moment în care femeia se așază în genunchi și scoate o cutie pentru a-și face cererea. Bărbatul izbucnește în râs, scoate și el o cutie și se așază și el în genunchi.

Până să mai poată să își răspundă „Da” cei doi nu s-au mai putut opri din râs preț de câteva minute bune.

Imaginile au devenit virale pr TikTok în scurt timp. Mai târziu, Mac a povestit întâmplarea, venind cu explicații suplimentare. "Eu am 31, el 29. Ne-am cunoscut la muncă, nu mai lucrăm niciunul în acel loc, am început să ne întâlnim la o lună după ce ne-am cunoscut în decembrie 2019. Avem 3 ani și jumătate de relație. Ne-am făcut planuri diferite. El voia să mă ceară în timpul focului de artificii". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cerere în căsătorie la dublu la Disneyland în Statele Unite Niciunul dintre protagoniști nu bănuia intențiile celuilalt

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

AlaltaieriUltimele Stiri

OMS ar putea impune carantina si pasapoartele de vaccinare in Romania

Reporter: Monica
26 May 2023 at 19:40
OMS ar putea impune carantina si pasapoartele de vaccinare in Romania

La Geneva se discuta in aceste zile noul Tratat/Acord Pandemic; ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a participat la sesiunea de deschidere. Dar in afara unor generalitati, nu a dezvaluit presei punctele aflate in negociere. Drept este ca nici nu a fost intrebat.

Carantina, limitarea calatoriilor, pasapoartele de vaccinare, schimbarea obiectului de activitate al unor fabrici  si multe altele sunt printre prevederile propuse pentru noul Acord Pandemic, prin care Organizatia Mondiala a Sanatatii va deveni un fel de organism supranational, care dicteaza tuturor tarilor semnatare ce sa faca in caz de pandemie. Si OMS nu se sfieste sa ne anunte, in mod repetat, ca viitoarele pandemii vor fi mult mai grave si vor face mult mai multe victime decat COVID.

Inclusiv prestigioasa publicatie britanica The Telegraph atrage atentia ca „Organizatia Mondiala a Sanatatii poate obtine prerogative de a impune carantina in Marea Britanie. Membrii Parlamentului se tem ca puterile sporite pe care le-ar obtine OMS vor permite forului mondial sa impuna inchiderea granitelor si pasapoarte vaccinale”.

Doua procese paralele, acelasi rezultat

In paralel cu noul Tratat/Acord pandemic, negociat la Geneva, se discuta si despre schimbarea Regulamentului International Sanitar. Scopul este acelasi : teoretic, pregatirea omenirii pentru a face fata cu brio viitoarelor pandemii. Practic, daca vor fi aprobate propunerile controversate, OMS va putea dicta statelor semnatare ce masuri sa ia. Printre acestea, vaccinarea obligatorie (pasapoarte vaccinale) instituirea de carantine, inchiderea granitelor, obligarea unor unitati de productie sa-si schimbe profilul de activitate, pentru a fabrica articolele cerute de guvern in lupta impotriva pandemiei. Si lista e lunga. Sunt in total 300 de propuneri, iar unele sunt ridicole. Mai mult decat atat, directorul general OMS, care in prezent e Tedros Adhanom, poate declara starea de pandemie sau de urgenta de sanatate publica doar daca exista riscul unei pandemii, asadar inainte de a avea un tablou clar si complet al situatiei respective.

Toate noile reglementari vor fi supuse la vot anul viitor, dupa ce reprezentantii guvernelor din OMS se pun de acord asupra textului final.

Ce comunica ministerul Sanatatii de la Bucuresti, mai bine zis ce NU comunica !

Un comunicat de presa fara nicio substanta ! Suntem anuntati, fara detalii despre adevaratele chestiuni discutate la Geneva, ca : „delegatia Romaniei, condusa de Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila participa la cea de-a 76-a Adunare Mondiala a Sănătății. Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila a avut intervenții în cadrul plenului și lucrărilor adunării, în care a apreciat eforturile remarcabile ale profesioniștilor din domeniul sănătății în timpul pandemiei, problemele principale cu care aceștia se confruntă și a susținut necesitatea adoptării de măsuri concrete la nivelul comunitatii internationale”.

Monica

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

"Ea și-a dorit să moară". Un bătrân de 87 de ani și-a ucis soția, bolnavă de Alzheimer. Femeia a fost legată cu cabluri și electrocutată, în Franța

Reporter: Monica Palade
26 May 2023 at 20:21
quotEa șia dorit să moarăquot Un bătrân de 87 de ani șia ucis soția bolnavă de Alzheimer Femeia a fost legată cu cabluri și electrocutată în Franța

Drama de familie a avut loc în casa lor din Verrières-le-Buisson, Essonne, Franța. Pensionarul a fost arestat, vineri. Joi dimineața, bărbatul și-a legat partenera de viață cu cabluri electrice înainte de a o ucide prin electrocutare.

„Ea și-a dorit să moară”

Femeia suferea de boala Alzheimer. În fața polițiștilor, acesta a recunoscut faptele, apoi a explicat că ar fi făcut-o la cererea soției sale. Apoi a încercat să se sinucidă, fără succes. Bărbatul a fost internat, însă nu a fost în pericol de moarte. Ulterior, a fost arestat. A fost deschisă o anchetă pentru crimă, a declarat procuratura Evry-Courcouronnes, potrivit Le Parisien.

În octombrie 2020, un bărbat în vârstă de 88 de ani a fost condamnat la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare pentru că și-a înjunghiat mortal soția care suferea de Alzheimer, în 2017. Instanța a considerat că discernământul inculpatului a fost alterat de „epuizarea sa fizică și psihică”, „supărarea foarte mare” și „neputința lui” în fața bolii soției, pentru care medicii îi spuseseră că nu mai este „nimic de făcut”.

quotEa șia dorit să moarăquot Un bătrân de 87 de ani șia ucis soția bolnavă de Alzheimer Femeia a fost legată cu cabluri și electrocutată în Franța

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

"Mi se rupe sufletul, mă, copile". Alexandru, tânărul de 19 ani care și-a dat foc, pare să își fi premeditat gestul. Ultimul său mesaj postat este despre moarte

Reporter: Monica Palade
25 May 2023 at 16:52
quotMi se rupe sufletul mă copilequot Alexandru tânărul de 19 ani care șia dat foc pare să își fi premeditat gestul Ultimul său mesaj postat este despre moarte

Gestul său dramatic pare însă să fi fost premeditat. Pe contul său de Tik Tok, Alexandru nu se ferea să arate că suferă. Din dragoste, de depresie. Nimeni însă nu i-a înțeles strigătul de ajutor. În unul din ultimele sale mesaje postate, Alexandru vorbește despre moarte.

„Avea lacrimi în ochi!"

„Am văzut la o fată pe TikTok un citat motivațional despre moarte și mamă, dar eu aș vrea să modific puțin după bunul meu plac. Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ar muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp”, spunea tânărul de doar 19 ani. „Avea lacrimi în ochi! Offf Doamne!”, “A plănuit de mult timp, dar nu ne-am dat seama", „Mi se rupe sufletul, mă, copile, nu te cunosc, dar îmi pare rău, iartă-ne că nu te-am ajutat, că nu am fost acolo!”, “M-am uitat la toate video-urile lui de aici, de pe TikTok! Chiar nimeni nu a observat că era în depresie?", "Chiar s-a ținut de cuvânt și ne-a dat răspunsul prea devreme", "Ni l-a dat deja (răspunsul)", "A plănuit de ceva timp să facă nenorocirea...păcat de el săracul", "Ne-ai dat răspunsul din păcate. Odihnă veșnică în lumină, copil bun", "Ne-ai dat răspunsul copile! Dumnnezeu să te odihnească în pace".

Marți, la ora 8:52, Alexandru își decide cumplitul sfârșit. Nu dă vreun semn de ezitare şi îşi duce planul înfiorător la capăt. Își dă foc și arde ca o torță în doar câteva minute. La câţiva paşi de el, trecătorii îşi văd liniştiţi de drum. La 8:54, un martor sună la 112. E deja prea târziu. „Un copil care te îmbrăţişa şi te pupa şi pe mâini şi pe cap, ca să aveţi idee ce fel de copil era”, îl descria mama lui pe Alexandru.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

O mamă a murit alături de fiica sa, în timp ce decora o dubă pentru aniversarea fiului său. Tânărul a fost cel care le-a găsit fără viață chiar de ziua lui, în Anglia

Reporter: Monica Palade
25 May 2023 at 15:01
O mamă a murit alături de fiica sa în timp ce decora o dubă pentru aniversarea fiului său Tânărul a fost cel care lea găsit fără viață chiar de ziua lui în Anglia

Leah Churchill, în vârstă de 50 de ani, decora duba pentru ziua de naștere a fiului său, Tyla, împreună cu fiica sa, Brooke Wanstall, în vârstă de 17 ani, când a avut loc tragedia.

"Au murit încercând să-mi aducă un zâmbet" 

Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de Tyla de ziua lui, când s-a dus să deschidă duba pentru vânzări. În cadrul anchetei s-a spus că Leah și Brooke au fost intoxicate cu monoxidul de carbon, după ce au pornit un generator de benzină în interior. Nu au bănuit nicio clipă ce avea să urmeze.

Incidentul a avut loc pe 13 februarie, în Kent, Anglia. Cele două au vrut să decoreze duba cu baloane și bannere ca o surpriză pentru ziua de naștere a lui Tyla de a doua zi, când împlinea 26 de ani.

După pornirea generatorului, pentru căldură sau lumină, cele două s-au stins în dubă. Tyla le-a găsit fără viață înăuntru chiar de ziua lui, cu o felicitare lăsată pe lateral. A sunat imediat după ajutor, dar Leah și Brooke nu au putut fi salvate și au fost declarate moarte la fața locului.

„Singura mea concluzie este că moartea lor a fost accidentală – cel mai probabil din cauza generatorului care a fost pornit într-un spațiu închis”, a declarat medicul legist.

Tyla a povestit cum a făcut tragica descoperire când a sosit pentru a deschide pentru muncă. De obicei, ținea generatorul afară în timpul orelor de lucru, dar îl ținea noaptea închis în interior din motive de securitate. Tyla a spus că la început a crezut că Leah și Brooke „adormiseră”.

„Am mirosit fum, dar pur și simplu nu am realizat imediat, dar ulterior a devenit evident că amândouă erau moarte. Am sunat la poliție și la ambulanță, dar pompierii au fost cei care mi-au spus că probabil sunt intoxicate cu monoxid de carbon. Este sfâșietor să știu și-au petrecut ultimele momente încercând să-mi aducă un zâmbet pe buze. Mama a făcut o greșeală fatală și nu vrem să se întâmple asta nimănui. Fiți conștienți de chestia asta, oameni buni. Dacă nu aveți o alarmă de monoxid de carbon, mergeți și luați una”, a povestit tânărul, potrivit The Sun.

O mamă a murit alături de fiica sa în timp ce decora o dubă pentru aniversarea fiului său Tânărul a fost cel care lea găsit fără viață chiar de ziua lui în Anglia

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

❌
❌