ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayUltimele Stiri

Cum răspunde Oana Roman acuzaţiilor făcute de partenerul său: „Cu asta am încheiat”

3 August 2022 at 17:21

Marius Elisei şi Oana Roman au trecut printr-un nou episod tensionat în relaţie. Cei doi, alături de fiica lor au plecat într-o scurtă vacanţă pe litoral, însă tensiunile şi-au spus din nou cuvântul. Partenerul vedetei a publicat un mesaj acid pe reţelele de socializare, după ce mama fetiţei sale l-ar fi lăsat fără chei. Fiica lui Petre Roman nu s-a lăsat mai prejos şi a răspuns acuzaţiilor. Iată cum au stat, de fapt, lucrurile.

Conflictul a izbucnit după ce Marius Elisei a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a mărturisit că după ce s-a întors de la locul de joacă cu fiica lui, Isabela, a constatat că nu poate intra în apartament. Mai mult, acesta a declarat faptul că Oana Roman avea treabă și că nu a putut să le răspundă nici măcar la telefon. (VEZI DECLARAŢIILE AICI)

Cum răspunde Oana Roman acuzaţiilor făcute de partenerul său: „Cu asta am încheiat”

Deranjată de situaţia creată, Oana Roman a dorit să lămurească lucrurile. Se pare că cel care nu ar fi răspuns, de fapt, la telefon, ar fi fost chiar Marius Elisei.

„Nu-mi place să mă justific pentru că niciodată nu mint. Punct. Dar pentru că presa iubeşte mult scandalul, deşi eu NICIODATĂ nu am făcut scandal şi nu mi-a plăcut să vorbesc aiurea, consider că e cazul să lămuresc. Cine nu a răspuns la telefon? Şi câte mesaje am scris. Se ştia şi unde sunt şi cu cine. Punct. Şi cu asta am încheiat definitiv orice discuţie despre acest subiect. Mulţumesc.”, a transmis Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Mesajul publicat de Oana Roman pe Instagram

Fiica lui Petre Roman a publicat şi o captură de ecran cu discuţia dintre ea şi tatăl fetiţei sale chiar înainte de a pleca la întâlnire. Vedeta i-a trimis mai multe mesaje partenerului său în care îl întreabă insistent „Ce fac cu cheile?”.

Discuţia dintre Oana Roman şi Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei „scârțâie”?

În ultima perioadă, relația dintre Marius Elisei și Oana Roman pare să ”scârțâie”. Recent, bruneta dezvăluise faptul că situația nu s-ar fi îndreptat spre direcția dorită și că diferența de 10 ani dintre ei și-a pus amprenta asupra modului în care văd viața.

Totuși, în cadrul unei emisiuni TV, Marius Elisei a dorit să clarifice situația și a mărturisit că relația lui cu Oana Roman s-ar afla pe un făgaș normal.

„Dacă voiam să se afle, spuneam exact, am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări. Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care să atingă altceva. Este o simplă postare. Da, da, perfect (n.r. merge relația cu Oana Roman)”, a declarat Marius Elisei, în cadrul unei emisiuni TV.

articolul original.

Gheorghe Turda, implicat într-un accident rutier grav: „După ce s-a răsturnat mașina, am strigat „Ajută-mă, Doamne!”

3 August 2022 at 16:28
image

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Interpretul de muzică populară a susţinut sute de concerte de-a lungul timpului, însă nu de fiecare dată a avut parte de momente frumoase. Cântăreţul povesteşte că a văzut moarte cu ochii într-un turneu din America. 

În urmă cu 28 de ani, Gheorghe Turda a trecut prin clipe de groază. Artistul a fost la un pas de moarte, ba chiar, spune acesta, a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident rutier grav.

Totul s-a întâmplat într-un turneu în America, acolo unde plecase cu mai mulţi colegi de breaslă. În momentul accidentului, solistul se afla la volan.

„Am avut o cumpănă în viața mea, în America, din fericire pentru mine am scăpat cu viață.

Mi s-a înscenat ceva cum a fost la Teo Peter (n.r. fondatorul trupei Compact care a încetat din viață pe 4 decembrie 2004, în urma unui accident rutier tragic. Taxiul în care se afla a fost lovit de un soldat american, aflat în stare de ebrietate), am scăpat ca prin minune de la moarte.

Când m-au scos din centuri, după ce s-a răsturnat mașina, am strigat „Ajută-mă, Doamne!”.

Și am văzut-o pe mama ca într-un vis și am rugat-o să mă scoată din ghearele morții. S-a întâmplat în 1994, la campionatul de fotbal de la Chicago.”, a povestit Gheorghe Turda, pentru fanatik.ro.

Gheorghe Turda, în scandal cu fosta iubită, Nicoleta Voicu

Povestea de iubire dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu a fost extrem de mediatizată, din cauza numeroaselor scandaluri dintre cei doi. După o relaţie cu multe certuri şi împăcări, artiștii au luat decizia să se despartă definitiv. Conflictul s-a mutat, ulterior, în presă.

„Dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei. Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața. Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el”, mărturisea, la un moment dat, Nicoleta Voicu.

articolul original.

Claudia Pătrăşcanu, declaraţii şocante! Artista a fost ameninţată şi înjurată de Gabi Bădălău. Fosta soacră a fost implicată în scandal

1 August 2022 at 20:20
image

Claudia Pătrășcanu a făcut în urmă cu câteva ore declaraţii şocante în mediul online. Artista povesteşte faptul că tatăl copiilor săi, dar şi fosta soacră o abuzează verbal, atât pe ea cât şi pe copiii săi. Cântăreaţa a publicat şi o înregistrare audio în care Gabi Bădălău ameninţă şi înjură extrem de nervos.

Claudia Pătrăşcanu susţine că trăieşte în teroare. Artista a povestit într-un mesaj faptul că nu a avut voie să îşi audă copiii, ba mai mult, cei mici au asistat la scene greu de descris în cuvinte în casa tatălui lor.

De asemenea, artista a publicat în spaţiul public şi o înregistrare cu fostul său partener în care acesta înjură şi ameninţă.

„Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să îmi aud copiii doar în prezenţa lor, le-a fost tras telefonul din mâna, au punctat ca nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar in prezenta lor, imi voi auzi copiii. Copiilor mei li s a restricționat orice legatura atât cu mine cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul in masa al acestei familii. Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m au jignit intr un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama cand tatal tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vina pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii”, a scris Claudia Părăşcanu pe reţelele de socializare.

Claudia Pătrăşcanu: „Îmi traumatizează copiii emoțional” 

Seria dezvăluirilor nu se opreşte aici. Artista povesteşte faptul că şi mama fostului său partener a jignit-o chiar de faţă cu cei mici. Mai mult, artista acuză faptul că fosta soacră i-ar fi întors pe cei doi băieţi împotriva ei.

„O bunica care ma face „zdreanță” și ma da „dr…” de fata cu nepoții, o bunica care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urat despre mine, un tata care nu mai are limite și nu mai tine cont de nimic. Dacă ei cred ca am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic. Am doi copii sensibili și buni, ii cresc cu credința și iubire încât nicio vorba urâta despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor,nu ne poate desparti sufleteste și ii voi aștepta acasa cu toată dragostea mea. Doi copii care trăiesc in teroare emoționala. Nu stiu ce se întâmpla cu legile in țara noastră, caci in alta țara, nimeni n ar fi permis așa ceva,dar sunt mereu cu speranta ca nu toată lumea e corupta și cumpărată. Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus sa mi arate degetul obscen,sa mi spună „valea”, li se transmite sa mi spună ca sunt urâta, sunt cea mai rea mamă, sa nu mai vina la mine și sa rămână la ei. Este peste orice limita și lipsa de inima sa te joci cu sufletul unor copii atât de buni”, a continuat artista.

articolul original.

Magda Ciumac a trecut prin clipe de groază. Bruneta a fost jefuită în vacanță

1 August 2022 at 20:06
image

Magda Ciumac a trăit un adevărat coşmar în ultima sa vacanţă. Deşi spera că o să aibă parte de momente frumoase, fosta soţie a lui Tolea Ciumac a fost victima unui jaf. În cadrul unui interviu aceasta a povestit cum s-a întâmplat totul.

Magda Ciumac a fost un personaj celebru în trecut în special de când aceasta își făcea apariția constant în emisiunea lui Dan Diaconescu de la Otv. De câţiva ani s-a retras din lumina reflectoarelor şi locuieşte cu fiul său în Italia, acolo unde a plecat după separarea de tatăl copilului său, Tolea Ciumac.

De când a plecat din România, bruneta trăieşte o viaţă liniştită, însă în urmă cu câteva zile a trecut printr-un episod traumatizant.

Magda Ciumac se află în vacanță cu fiul și partenerul ei de viață, însă nu s-a putut bucura pe deplin, deoarece a fost jefuită chiar de către doi români.

„În fața hotelului cu camere de supraveghere, cu zonă circulată, cu turiști, cu toate cele, tocmai doi români ne-au jefuit, există camerele, l-au împins pe fiul meu, l-au întrebat ceva pe Alexander, unul ne-a distras atenția, al meu urcase să ducă niște cumpărături în camera de hotel și urma să ne mai plimbăm”, a povestit fosta vedetă TV.

Magda Ciumac a depus plângere la poliţie

Totul s-a petrecut la miezul nopţii. După ce a fost atacată, bruneta a mers direct la poliţie acolo unde a dat declaraţii aproximativ şase ore. Hoții au furat de la ea telefonul în valoare de 13.000 de euro, însă oamenii legii nu-l pot recupera deocamdată, deoarece nu au mandat.

„Totul s-a întâmplat la 12 noaptea și am petrecut vreo 5-6 ore la poliție, am dat declarații, am blocat telefonul. Nu l-am recuperat încă, pentru că există o lege în Spania, indiferent dacă telefonul este localizat, nu poate intra poliția peste persoane în casă fără mandat, așteptăm un mandat de la judecător”, a adăugat ea.

articolul original.

Ce a păţit o româncă după ce a rezervat cazare pentru 8 persoane în Lefkada, Grecia? Dezamăgire cruntă

1 August 2022 at 14:13

O româncă a trecut printr-o situaţie neplăcută după ce a făcut o rezervare pentru 8 persoane în Lefkada, Grecia. Femeia dorea să meargă la un restaurant renumit alături de prietenii săi, însă cu câteva ore înainte de a ajunge a primit un telefon neaşteptat din partea personalului. Iată ce s-a întâmplat, de fapt.

Litoralul grecesc este luat cu asalt de mii de turişti în acest an, mai ales de când restricţiile sunt aproape inexistente. Oameni din toate colturile lumii vin să se relaxeze şi să se bucure de timpul liber în staţiuni, însă din nefericire există si situaţii mai puţin plăcute prin care aceştia trec din diverse motive.

Ce a păţit o româncă după ce a rezervat cazare pentru 8 persoane în Lefkada, Grecia?

Este şi cazul unei românce care şi-a dorit o vacanţă de vis în Grecia. Aceasta a mers cu gaşca de prieteni în Lefkada, iar într-una dintre zile, a făcut o rezervare la un restaurant cunoscut din zonă.

Cu câteva ore înainte de a ajunge în local, femeia a primit un telefon prin care era anunţată că masa pe care o dorea nu mai este disponibilă.

Românca a povestit întreaga situaţie pe Facebook.

„Cea mai proastă experienţă cu Amente! Am făcut rezervare duminică pentru 8 persoane şi astăzi la ora 20, cu mai puţin de 24 de ore înnainte m- au sunat să îmi spună verde în faţă, cu totală nesimțire că anulează rezervarea! Le- am spus că e total neprofesional aşa ceva, să îmi dea o alta varinată, sa ne dea 2 mese de 4 persoane. Răspunsul lor: a fost o greşeală şi vezi Domle sunt alte rezervări înainte? Păi cum ei nu au verificat când am rezervat?! Nu mă aşteptam la aşa ceva, dezamăgire.…”, este mesajul româncei.

Restaurantul Amente se află pe insula Lefkada, Grecia

Ce trebuie să știi atunci când conduci în Grecia

Turiștii români care aleg să meargă cu mașina în vacanță sau închiriază o mașină la destinație trebuie să ştie că autorităţile elene au impus o serie de amenzi în trafic.

Legea elenă sancționează drastic conducătorii auto aflați sub influența băuturilor alcoolice. În funcţie de cuantumul de alcool în sânge amenda poate să ajungă chiar până la 1200 de euro şi ridicarea permisului de conducere între 10-180 de zile.

    • 0,50-0,80 g/l ȋn sânge sau de 0,25-0,40 mg/l ȋn aerul expirat se sancţionează cu amendă de 200 euro și imobilizarea autovehiculului;
    • 0,80-1,10 g/l ȋn sânge sau de 0,40- 0,60 mg/l ȋn aerul expirat se sancţionează cu amendă de 700 euro, ridicarea permisului de conducere timp de 90 de zile și imobilizarea autovehiculului;
    • peste 1,10 g/l ȋn sânge sau de peste 0,60 mg/l ȋn aerul expirat se sancţionează cu ridicarea permisului de conducere pentru o perioadă de 180 de zile, cu închisoare de minimum două luni, amendă de 1.200 euro, ridicarea plăcuțelor de ȋnmatriculare pentru o perioadă de la 10 zile până la 6 luni (ȋn baza deciziei instanței competente) și imobilizarea autovehiculului.
articolul original.

Femeia din imagine are 51 de ani și a născut de 2 ori în timpul menopauzei: „Minunile există!”

1 August 2022 at 13:35
image

O femeie de 51 de ani și-a îndeplinit visul de a deveni mamă, iar în timpul menopauzei a rămas însărcinată de două ori. În prezent, aceasta se bucură de viaţă şi îşi creşte copiii cu multă dragoste. Pe lângă acest lucru, împărtăşeşte cu cei care o urmăresc pe reţelele de socializare diferite momente din viaţa sa.

Femeia şi-a creat un cont pe celebra reţea TikTok, acolo unde ţine legătura cu internauţii. Aceasta a distribuit mai multe videoclipuri despre experiențele ei ca mamă mai în vârstă și cum se bucură de fiecare secundă de maternitate.

„Miracolele se întâmplă”, a scris Em într-un videoclip în care își ținea veselă fiica de 1 an în braţe.

„Ea are 1, iar eu 51. Să nasc în timpul menopauzei este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată!”, a mai spus ea.

@emmoments #momsover50 ♬ original sound – • Shannon •

Femeia a primit mesaje de încurajare în mediul online

Internauţii i-au apreciat deschiderea și sinceritatea şi sunt curioşi să afle cât mai multe lucruri despre viaţa sa.

„Am 52 de ani, nu-mi pot imagina să trec prin asta din nou, dar cu siguranță îmi place să fiu bunică! Succes, drag㔄Am 43 de ani și mi-ar plăcea să mă recăsătoresc și să mai am un copil. Acesta este doar un semn pentru mine că este absolut posibil. Mă bucur pentru tine!”, sunt câteva dintre comentarii.

Într-un alt clip, Em a împărtășit câteva fotografii de la sarcinile ei.

„Însărcinată la 48 și 49 de ani. Nu sunt nebună. Doar extrem de binecuvântată! Si obosit! Sunt foarte obosită!”, a spus ea.

Într-un alt videoclip, în care fiica ei mănâncă jucăuș, Em a explicat cum și-a întâmpinat ultimul copil la 50 de ani.

„Nu pierd nici o secundă din momentele simple. Viața cu ea va fi cu siguranță minunată”, a scris ea.

articolul original.
  • There are no more articles
❌