Normal view

There are new articles available, click to refresh the page.
AlaltaieriRealitatea Vâlceană

FOTO: I-ați văzut? DOUĂ PERSOANE din VÂLCEA, date DISPĂRUTE!

Reporter: adminrealitatea
26 May 2023 at 13:34
FOTO Iați văzut DOUĂ PERSOANE din VÂLCEA date DISPĂRUTE
FOTO Iați văzut DOUĂ PERSOANE din VÂLCEA date DISPĂRUTE
  • FOTO Iați văzut DOUĂ PERSOANE din VÂLCEA date DISPĂRUTE
  • FOTO Iați văzut DOUĂ PERSOANE din VÂLCEA date DISPĂRUTE

La data de 24 mai a.c, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, GRANCEA FLORINA-NETA, în vârstă de 26 de ani, a plecat de la domiciliul său din orașul Brezoi, județul Vâlcea, fără a mai reveni până în prezent.FOTO Iați văzut DOUĂ PERSOANE din VÂLCEA date DISPĂRUTESemnalmente: înălțime 1.65 cm, greutate 80 kg, păr negu lung, ochi căprui, față rotundă, ten deschis, constituție atletică, cicatrice de aproximativ 2 cm pefrunte.În momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu fustă lungă de culoare neagră,maieu de culoare albă, vestă de culoare neagră, sandale de culoare gri și purta la gât 2 lanțuri de aur.

***Totodată, la data de 25 mai a.c, polițiștii au fost sesizați de către o femeie dinlocalitatea Mihăești, cu privire la faptul că, fiul său BĂLĂȘOIU DUMITRU-DANIEL, în vârstă de 19 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, fără a mai reveni până în prezent.FOTO Iați văzut DOUĂ PERSOANE din VÂLCEA date DISPĂRUTESemnalmente: înălțime 1.80 cm, greutate 70 kg, față ovală, păr negu, tuns scurt, ochicăprui, ten deschis, constituție atletică.În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu tricou de culoare negru, pantalonitip blue-jeans, de culoare albastru, adidași de culoare gri și avea un rucsac deculoare negru.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

25 mai: Veșnică cinstire eroilor neamului!

Reporter: adminrealitatea
26 May 2023 at 09:57

Printr-o tradiție instituită după Primul Război Mondial și reluată atunci când țara afost eliberată de comunism, Ziua Înălțării Domnului a devenit Ziua Națională a Eroilor României. Este ziua în care, mai mult decât în celelalte zile ale anului, îi cinstim pe aceia care și-au dat viața pentru patrie, pentru independența, unitatea și libertatea ei. Președintele României Klaus Iohannis și premierul Nicolae-Ionel Ciucă, președinte al PNL, au participat la sărbătorirea zilei eroilor la Sibiu, respectiv București, aducând omagiul reprezentanților statului român pentru înaintașii noștri eroi.Slujbe religioase, depuneri de coroane de flori și numeroase alte manifestări omagiale au avut loc pe întregul cuprins al țării.25 mai Veșnică cinstire eroilor neamuluiLa Râmnicu Vâlcea în organizarea Prefecturii Vâlcea a fost oficiată o slujbă religioasă la mormântul eroilor din cimitirul Cetățuia. Cu această ocazie, a avut loc o depunere de coroane de flori și autoritățile care au luat cuvântul și-au exprimat profunda recunoștință pentru cei care și-au dat viața pentru libertatea și unitatea României.Asemenea manifestări omagiale au fost organizate și în celelalte localități vâlcene. Liberalii au fost prezenți la manifestări printr-o numeroasă delegație alcătuită din parlamentari, subprefect, primari, consilieri județeni și locali, membrii ai Biroului Politic Județean și ai celui Local.Liberalii vâlceni, asemeni tuturor cetățenilor României, își apleacă cu respect fruntea în fața celor pe a căror jertfă se ridică mândră România de astăzi, puternică și respectată în concertul națiunilor civilizate.Veșnică recunoștință eroilor neamului!Filiala PNL Vâlcea

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Accident rutier la Copăcelu: O persoană care traversa strada a fost proiectată într-un autoturism oprit pe sensul opus

Reporter: adminrealitatea
24 May 2023 at 16:47

Astăzi, 24 mai a.c., în jurul orei 15.45, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 67, în localitatea Copăcelu a avut loc un eveniment rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 21 de ani, în timp ce se deplasa pe DN 67 din direcția Horezu către Râmnicu Vâlcea, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era oprit la trecerea de pietoni.

În urma impactului o persoană care era angajată în traversarea străzii a fost proiectată în alt autoturism care se afla oprit pe sensul opus.

Persoana în cauză a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului rutier.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Doi bărbați, depistați ÎN FLAGRANT, la Câineni: 200 KG de PEȘTE CONFISCAT, autoturismul, barca pneumatică și 1000 m plase

Reporter: adminrealitatea
24 May 2023 at 14:32

În noaptea de 22/23 mai a.c., în jurul orei 02.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Brezoi au depistat în flagrant doi bărbați de 34, respectiv 38 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea care pescuiau ilegal, pe raza localității Câineni.Au fost ridicate în vederea confiscării un autoturism, o barcă pneumatică și 1000 de metri plase, în valoare de aproximativ 60.000 lei. Totodată a fost confiscată o cantitate de aproximativ 200 kg de peşte, diferite specii care a fost predată reprezentanţilor D.S.V.S.A. Vâlcea.În cauză, au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit prin orice metode, în perioada de prohibiție, deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui și producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Accident rutier, la Mihăești: O femeie din Pitești, implicată. Două victime, transportate la spital

Reporter: adminrealitatea
23 May 2023 at 14:40

Astăzi, 23 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Mihăești a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că o femeie de 51 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, în timp ce se deplasa pe DJ 647, pe raza comunei Mihăești, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă izbindu-se de un pod.

În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane care se aflau in autoturism.Persoanele în cauză au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

❌
❌