Actualitate

❌
There are new articles available, click to refresh the page.
AlaltaieriNews Cluj
  • Ce meciuri vor avea loc în România la EURO 2020
  •  

Ce meciuri vor avea loc în România la EURO 2020

Ce meciuri vor avea loc în România la EURO 2020

Arena Națională din București va găzdui patru meciuri de la EURO 2020. Două sunt din Grupa C și o optime de finală.

În țara noastră vor veni cu siguranță Austria, Macedonia de Nord și Ucraina.

Programul meciurilor de pe Arena Națională este următorul:

13 iunie, de la ora 19:00: Austria – Macedonia de Nord

17 iunie, de la ora 16:00: Ucraina – Macedonia de Nord

21 iunie, de la ora 19:00: Ucraina – Austria

Apoi, în optimile de finală se va disputa meciul dintre câștigătoarea grupei F și una dintre ocupanta locului 3 din grupa A, B sau C. Grupa F este cea mai interesantă de la EURO 2020, având în componență echipe precum Franța, Portugalia, Germania și Ungaria. 

Prezentarea echipelor care vin la București:

Austria – Este la a treia prezență la un Campionat European, iar până acum nu a trecut niciodată de faza grupelor. De altfel, nu a obținut nici măcar un succes în cele 6 meciuri disputate, având doar câte o remiză, la EURO 2008, respectiv EURO 2016. Vedetele echipei sunt Julian Baumgartlinger, Marco Arnautovic și Marcel Sabitzer. Pentru cei interesați de Euro 2020 cote, trebuie spus că Austria este a doua favorită la câștigarea grupei C, având cota 5.00. Olanda e principala favorită, cu cota 1.38, Ucraina e a treia cu 6.50, iar Macedonia de Nord e ultima, cu cota 44.00.

Ucraina – Din momentul în care și-a câștigat independența, Ucraina a mai ajuns de două ori la Campionatul European. În 2012 a fost calificată din postura de țară gazdă, însă a fost eliminată încă din faza grupelor, având un singur succes și două înfrângeri. S-a calificat apoi la EURO 2016, dar a suferit o nouă eliminare în faza grupelor, după trei înfrângeri. Totuși, Ucraina are o generație tânără și a ajuns la EURO 2020 fără înfrângere, având 6 victorii și 2 remize în preliminarii. De asemenea, și apărarea a fost la un nivel bun, cu patru goluri încasate în opt meciuri. Atacul lasă însă de suferit un pic. Ucraina îmbină experiența unor jucători experimentați precum Andriy Pyatov, cu tinerețea unor fotbaliști precum Oleksandr Zinchenko. De asemenea, alți fotbaliști interesanți sunt Ruslam Malinovskyi, Marlos și Andriy Yarmolenko.

Macedonia de Nord – Este prezentă în premieră la un Campionat European de când și-a câștigat independența, iar calificarea sa a fost o surpriză în acest sport. Anterior, Macedonia de Nord a participat la șase campanii de calificare. Ascensiunea Macedoniei de Nord este însă una fulminantă. Spre exemplu, în preliminariile pentru EURO 2016 echipa a avut o singură victorie din zece meciuri. Dar în campania pentru EURO 2020 a reușit să ajungă la baraj și apoi să obțină calificarea. Macedonia de Nord e condusă din teren de veteranul Goran Pandev, care încă joacă la un nivel foarte bun. Iar echipa este capabilă oricând de surprize uriașe, drept dovadă stând victoria de pe terenul Germaniei, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Așadar, Macedonia de Nord este o echipă care cu siguranță merită urmărită la EURO 2020.

Cum s-au pregătit românii pentru EURO 2020

Țara noastră a făcut investiții importante în ultimii ani după ce a câștigat organizarea unor meciuri de la EURO 2020. În primul rând s-a finalizat linia de cale ferată ce leagă Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Apoi, autoritățile au mai decis să construiască încă trei stadioane: Valentin Stănescu (Giulești), Arcul de Triumf și Steaua. Primul nu este încă gata și va fi inaugurat abia în toamnă. Celelalte vor fi terenuri de antrenament pentru echipele care vin la EURO 2020. De asemenea, în cadrul acestui proiect s-a decis și construcția a peste 300 de terenuri de fotbal în toată România. 

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
  • NewsCluj – precizări privind un articol despre persoana numitului Pop Cornel Mihai
  •  

NewsCluj – precizări privind un articol despre persoana numitului Pop Cornel Mihai

SC GEFLO MEDIA SRL, prin reprezentantul său legal, în calitate de proprietar și administrator al paginiide internet www.newscluj.ro, având în vedere solicitările numitului Pop Cornel Mihai şi informaţiilesuplimentare care ne-au puse la dispoziţie, adresează numitului Pop Cornel Mihai scuze publice în vedereareparării prejudiciului de imagine produs ca urmare a publicării articolului cu titlul “EXCLUSIV – Cornel MihaiPop, un fost patinator a ţepuit un poliţist”, publicat pe site-ul www.newscluj.ro.

Potrivit ultimelor informații ce ne-au fost puse la dispoziție de numitul Pop Cornel Mihai, a rezultat faptul căarticolul la care am făcut referire mai sus a conținut o serie de informații ce nu corespundeau adevărului întimp ce alte informații, ce erau în favoarea numitului Pop Cornel Mihai, nu au fost publicate.

În contextul de mai sus, acceptăm faptul că numitului Pop Cornel Mihai i s-a cauzat un prejudiciu deimagine pe care redacția www.newscluj.ro îl repară prin publicarea prezentului articol.

Informăm publicul larg asupra faptului că această situație a fost cauzată cu concursul numitului Doduț IonuţVasile, persoană ce ocupa poziția de redactor al publicației noastre. Din toate informațiile pe care ledeținem în prezent, rezultă că numitul Doduț Ionuţ Vasile, cu rea-credință, a publicat articolul la care amfăcut referire anterior cu scopul constrângerii numitului Pop Cornel Mihai, expus oprobiului public princonținutul tendențios al respectivului articol, să îndeplinească obligațiile legal asumate.

Publicația NewsCluj.ro informează faptul că, datorită lipsei de profesionalism a numitului Doduț IonuţVasile, a încetat orice legătură contractuală cu acesta, aspect pe care l-am adus la cunoştinţa publică şi întrecut.

Având în vedere starea de fapt prezentată, NewsCluj.ro anunță că nu își asumă răspunderea pentru oriceștire preluată de către orice altă publicație în legătură cu persoana numitului Pop Cornel Mihai și cumodalitatea de derulare a relațiilor contractuale născute din încheierea contractului de împrumut.

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
❌