Actualitate

❌
There are new articles available, click to refresh the page.
 • Petrică Cercel va fi astăzi înmormântat! Manelistul își va dormi somnul de veci la cimitirul Ghencea
 •  

Petrică Cercel va fi astăzi înmormântat! Manelistul își va dormi somnul de veci la cimitirul Ghencea

Petrică Cercel va fi astăzi înmormântat Manelistul își va dormi somnul de veci la cimitirul Ghencea
 • Petrică Cercel va fi înmormântat astăzi
 • Momente grele pentru familia cântărețului

Pentru familia și prietenii lui Petrică Cercel sunt ultimele clipe alături de manelist pe pământ, asta deoarece în doar câteva ore va începe slujba de înmormântare a cântărețului care a plecat dintre noi în urmă cu doar câteva zile din cauza COVID-19.

Petrică Cercel va fi înmormântat azi

Astăzi el urmează să fie înhumat la cimitirul Ghencea din Capitală, acolo unde își va dormi somnul de veci. Pe ultimul drum, regretatul artist va fi condus de către familia distrusă de durere, de prieteni, dar și de colegi de breaslă care au colaborat sau l-au cunoscut pe artist în toți acești ani.

Rugămintea familiei a fost ca toți cei care vor veni să-i aducă un ultim omagiu lui Petrică Cercel să fie îmbrăcați în alb, asta deoarece vor să-l păstreze mereu viu în sufletele lor pe regretatul cântăreț, dar și pentru că acum a devenit un înger.

Deja de ieri oamenii s-au strâns la capela cimitirului Ghencea, unde au venit îmbrăcați în alb să-i aprindă o lumânare manelistului sau să-i aducă o coroană de flori în semn de regret.

Petrică Cercel s-a luptat în spital cu coronavirus

Petrică Cercel și-a dat ultima suflare pe patul de spital în urmă cu trei zile, atunci când medicii nu au putut să mai facă nimic pentru artist ca să-l salveze. Timp de câteva săptămâni cântărețul s-a luptat cu COVID-19 și a stat internat la Terapie Intensivă fiind și intubat.

Din păcate ultimele zile au fost critice pentru cântăreț, iar joi familia și prietenii au primit vestea tragică, aceea că Petrică Cercel a murit.

Citește și: Durere și jale la căpătâiul lui Petrică Cercel. Familia manelistului îl plânge pe cântăreț la cimitirul Ghencea / VIDEO

Petrică Cercel va fi astăzi înmormântat Manelistul își va dormi somnul de veci la cimitirul Ghencea

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Roxen și-a dat seama că suferă de depresie la vârsta de 6 ani. Încă de atunci a cerut ajutor: „Nu știu ce era în sufletul părinților mei” / VIDEO
 •  

Roxen și-a dat seama că suferă de depresie la vârsta de 6 ani. Încă de atunci a cerut ajutor: „Nu știu ce era în sufletul părinților mei” / VIDEO

Roxen șia dat seama că suferă de depresie la vârsta de 6 ani Încă de atunci a cerut ajutor Nu știu ce era în sufletul părinților mei VIDEO
 • Roxen, despre momentul în care a realizat că ceva nu este în regulă.
 • Artista a cerut ajutor la 6 ani.

La 6 ani, pe când alți copii se jucau și erau lipsiți de griji, Roxen realiza că suferă de depresie. Fosta reprezentantă a României la Eurovision și-a dat seama că are stări anormale și a povestit la școală ce i se întâmplă. A vorbit și cu părinții imediat după, iar de atunci a primit ajutor specializat.

Cum a realizat Roxen că suferă de depresie la 6 ani

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, celebra artistă a explicat ce simțit, mai exact, la vârsta de 6 ani și a subliniat că se afla într-o situațe în care ”nu a avut de ales”.

„Da, eu am realizat că am o problemă. Eram foarte mică și nu simțeam că aparțin, mă simțeam alienată. Am simțit că e ceva în neregulă cu mine și am luat măsuri. (...) N-am avut de ales, așa mi-a fost viața”, a explicat Roxen, la Antena Stars.

Deși era doar un copil, Roxen și-a dat seama că trebuie să ceară ajutor și chiar asta a făcut. A început să se confeseze la școală, iar apoi a purtat o conversație și cu părinții. Din fericire, aceștia au înțeles situația și i-au oferit suportul necesar.

„Am vorbit la școală și după cu părinții. Nu știu ce era în sufletul părinților mei, eu am vrut doar să mă fac auzită și am reușit”, a mai spus artista.

Artista, despre stigma existentă cu privire la depresie

Fiind una dintre puținele persoane publice care vorbesc deschis despre problemele de natură emoțională cu care s-au confruntat, Roxen explică de ce trebuie normalizate aceste conversații. Totodată, cântăreața subliniază că cei aflați în astfel de situații au nevoie de ajutor.

„Toți avem perioade, la unii se agravează și este foarte bine să spunem, să nu mai fim blamați pentru că depresia poate duce la ceva foarte rău. Mai bine ajutăm decât să judecăm”, a sublinat fosta reprezentantă a României la Eurovision.

Roxen șia dat seama că suferă de depresie la vârsta de 6 ani Încă de atunci a cerut ajutor Nu știu ce era în sufletul părinților mei VIDEO

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Alex Nițu, tânărul găsit mort în Râminicu Sărat, în cabina TIR-ului, plâns de prieteni pe Facebook. Cu toții sunt devastați de vestea primită
 •  

Alex Nițu, tânărul găsit mort în Râminicu Sărat, în cabina TIR-ului, plâns de prieteni pe Facebook. Cu toții sunt devastați de vestea primită

Alex Nițu tânărul găsit mort în Râminicu Sărat în cabina TIRului plâns de prieteni pe Facebook Cu toții sunt devastați de vestea primită
 • Lacrimi de durere după moartea lui Alex Nițu
 • Prietenii sunt deveastați de decesul tânărului

Alex avea toată viața înainte, însă din păcate s-a terminat pentru el mult prea devreme, la doar 25 de ani. Tânărul era șofer de TIR și și-a găsit sfârșitul chiar în cabina camionului pe care l-a condus de mult timp.

Prietenii lui Alex, tânărul găsit mort în Râmnicu Sărat, îl plâng pe Facebook

Acesta a fost găsit fără suflare într-o parcare din Râmnicu Vâlcea în camion de către șeful său, care imediat a alertat salvarea, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el. Pe corpul său nu au fost găsite urme de violență, iar moartea lui a fost încadrată ca fiind suspectă.

Prietenii și familia sunt șocați de vestea primită, iar pagina de Facebook a lui Alex a devenit un adevărat loc de reculegere pentru cei care l-au iubit. Zeci de mesaje, fotografii și filmări au fost postate în amintirea tânărului.

Cu toții regretă moartea bărbatului de 25 de ani care a plecat dintre noi atât de fulgerător din motive încă neștiute.

”Știu că nu este bine să pui la îndoială hotărârile celui de sus… Că Dumnezeu este cel care știe cel mai bine cât ne este dat să ducem, când ne sosește ceasul….Tot la fel de bine știu că, nu este drept!!!! De ce Doamne, de ce ai fost atât de crud?Un suflet curat, un munte de voie bună, o speranță …. care s-a stins când abia începea să se bucure de viață… Am doar amintiri frumoase cu tine, pe care o sa le povestesc cu drag tuturor!!! Drumul tău s-a frânt, acum ești un înger, care de sus vei veghea asupra noastră. Zbor lin spre înaltul cerului, suflet frumos!Adio, drag prieten…De acum, vei trăi veșnic în amintirea noastră! Vom vorbi cu tine în gândurile și în rugile noastre către ceruri”, a scris un prieten de-al tânărului.

Avea planuri de nuntă

Una dintre persoanele care suferă enorm după moartea tânărului de 25 de ani e chiar iubita lui, cea care acum a rămas singură și care va trebui să învețe să trăiască fără partenerul ei cu care avea o mulțime de planuri.

Ea a scris un mesaj plin de durere pe Facebook unde spunea că aveau planuri de nuntă, se gândeau la cum va arăta evenimentul lor, însă acum tot ce a mai rămas vor fi pregătirile de înmormântare ale băiatului de 25 de ani.

Fata e devastată de dor și nu-i vine să creadă că Alex, șoferul de TIR care pleca des în curse în străinătate, a plecat și de data aceasta, însă nu se va mai întoarce niciodată.

Citește și: El e Alex, tânărul găsit mort în Râmnicu Sărat, în cabina TIR-ului pe care îl conducea. Iubita bărbatului, distrusă de durere: ”Trebuia să dansăm la nuntă”

Alex Nițu tânărul găsit mort în Râminicu Sărat în cabina TIRului plâns de prieteni pe Facebook Cu toții sunt devastați de vestea primită

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Cum arată mama Danielei Crudu. Imagini rare cu femeia care i-a dat viață fostei asistente TV
 •  

Cum arată mama Danielei Crudu. Imagini rare cu femeia care i-a dat viață fostei asistente TV

Cum arată mama Danielei Crudu Imagini rare cu femeia care ia dat viață fostei asistente TV
 • Mama Danielei Crudu a luat parte la nunta fiicei
 • Cum arată cea care i-a dat naștere vedetei

Dacă pe tatăl Danielei Crudu îl știe mai toată lumea, din numeroasele interviuri pe care vedeta l-a dat în casa parintească, despre mama vedetei nu se cunosc prea multe, asta mai ales pentru că femeia nu stă în România.

Cum arată mama Danielei Crudu

Ieri a fost o ocazie specială, iar mama vedetei și-a făcut apariția pe contul brunetei de Instagram, asta pentru că sora Danielei Crudu, Ana Crudu, s-a căsătorit, iar mama lor a fost bineînțeles invitată.

Remarcăm că cele două fiice seamănă extrem de bine cu cea care le-a dat viață. Relația dintre Daniela Crudu și mama ei e una foarte apropiată, chiar dacă distanța le desparte, însă se vizitează cât de des pot.

Ana Crudu s-a căsătorit cu Adrian

Ana Crudu a surprins pe toată lumea ieri, atunci când a mărturisit că s-a căsătorit. Nimeni nu știa că aceasta ar fi într-o relație și că lucrurile sunt atât de serioase încât să se ajungă atât de repede în fața ofițerului de stare civilă.

Iată că așa s-a și întâmplat, iar totul a ieșit precum cei doi și-au dorit. Ana Crudu a purtat o rochie scurtă de culoare albastră, iar buchetul a fost de aceeași nuanță. Cununia civilă a avut loc în Suedia, acolo unde tânăra locuiește de ceva vreme.

Citește și: Sora Danielei Crudu s-a căsătorit astăzi. Ana și Adrian au ajuns în fața ofițerului de stare civilă / FOTO

Cum arată mama Danielei Crudu Imagini rare cu femeia care ia dat viață fostei asistente TV

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
Ieri — 18 September 2021Spy News
 • Un bebeluş român de nici o lună a murit în Italia. Mama lui a adormit în timp ce îl alăpta
 •  

Un bebeluş român de nici o lună a murit în Italia. Mama lui a adormit în timp ce îl alăpta

Un bebeluş român de nici o lună a murit în Italia Mama lui a adormit în timp ce îl alăpta
 • Bebeluș de doar câteva zile, mort în brațele mamei lui
 • Mama micuțului a a dormit în timp ce-l alăpta

O româncă stabilită în Italia, a trăit tragedia vieții ei în momentul în care s-a trezit din somn, iar starea de sănătate a bebelușului ei de doar 18 săptămâni era critică. Îngrijorată, căci nu știa ce se întâmplă, femeia a sunat imediat la numărul de urgență, însă medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru micuț, astfel a fost constatat decesul.

Un bebeluş a murit, după ce mama sa a adormit în timp ce îl alăpta

Nefericitul eveniment a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Guardia Sanframondi din provincia Benevento, în Campania, Italia, acolo unde un bebeluş român, de numai 18 zile, și-a găsit sfârșitul după ce mama sa a adormit în timp ce îl alăpta.

Potrivit presei italiene, când mama s-a trezit, în jurul orei 3:00 dimineața, copilul era încă la sânul ei, dar era vânăt la față și nu reușea să respire. Imediat, femeia a sunat la numărul de urgenţă. La fața locului a sosit un echipaj medical, care a încercat din răsputeri să-l readucă la viață pe micuț.

Din păcate, nici medicii nu au mai putut să facă ceva pentru viața micuțului, astfel au fost nevoiți să constate cu regret decesul bebelușului de nici măcar o lună. Potrivit primelor mărturisiri ale cadrelor medicale, decesul ar fi fost provocat de regurgitare, dar cauza exactă va fi stabilită după efectuarea autopsiei.

Un bebeluș român de nici o lună a murit în Spania

O altă tragedie a avut loc la sfârşitul anului trecut în Spania! Un bebeluș de nici o lună s-a stins din viață după 13 zile în care a trecut prin dureri cumplite, la spital, zbătându-se între viață și moarte.

Medicii au declarat că băiețelul suferea de sindromul "copilului zdruncinat", pentru că fusese supus unor agresiuni extrem de puternice de către mama lui în vârstă de 18 ani. Doctorii au făcut tot ce au putut pentru a-l ține în viață, însă după două săptămâni de agonie, bebeluşul a murit.

Așadar, oamenii legii au decis că ea este vinovată pentru moartea propriului bebeluș, crima fiind săvârșită pe data de 18 noiembrie 2020, românca fiind acuzată pentru infracţiunea de omor prin imprudenţă.

Un bebeluş român de nici o lună a murit în Italia Mama lui a adormit în timp ce îl alăpta

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Estera a izbucnit în lacrimi la prima cazare din Asia Express. De ce a plâns sora Lidiei Buble: ”Nu se pupă nimic cu nimic” / VIDEO
 •  

Estera a izbucnit în lacrimi la prima cazare din Asia Express. De ce a plâns sora Lidiei Buble: ”Nu se pupă nimic cu nimic” / VIDEO

Estera a izbucnit în lacrimi la prima cazare din Asia Express De ce a plâns sora Lidiei Buble Nu se pupă nimic cu nimic VIDEO
 • Cele două surori au fost găzduite de o familie numeroasă
 • Estera și-a amintit de propriul copil
 • Ce promisiune a făcut sora Lidiei Buble

Estera și Lidia Buble s-au lăsat ghidate de copiii unor localnici și s-au plimbat prin tot satul, însă nimeni nu voia să le primească în casă peste noapte, în condițiile actuale ale pandemiei de coronavirus.

Estera a izbucnit în lacrimi la prima cazare din Asia Express

Cele două surori nu s-au dat bătute atât de ușor și și-au propus să găsească un adăpost pentru noaptea lungă care avea să urmeze, deși erau extrem de obosite și au mărturisit că erau gata să accepte orice fel de loc unde puteau dormi.

La un moment dat, de ele s-a apropiat o femeie care ținea un copil în brațe. Deși au fost sceptice la început, Estera și Lidia Buble s-au lăsat conduse de aceasta. Femeia le-a dus chiar acasă la ea, deși avea, în total, cinci copii.

Femeia le-a prezentat restul membrilor familiei și a fost cât se poate de ospitalieră.

"Nu se pupă nimic cu nimic, ce ne-am gândit noi acasă cu ce am găsit aici când am venit. Ne-am gândit că găsim transport imediat, a fost problema cu COVID-19, abia că ne-au luat. Cazare am căutat aproape 4 ore și abia am ajuns la familia asta, unde sunt mulți membrii, 5 copii și părinții.", a spus Estera.

Estera și-a amintit instant de copilul ei

Cu toate acestea, Estera a izbucnit în lacrimi, deoarece l-a văzut pe cel mic și și-a amintit cu dor de copilul ei. Mai mult decât atât, după toate momentele dificile prin care a trecut încă din prima zi, Estera a mărturisit că va primi în casa ei pe toți cei care nu au adăpost, dacă zărește pe cineva prin fața blocului ei.

Lidia Buble și Estera au făcut o incursiune sentimentală și și-au amintit de copilăria lor și de momentele pe care le petreceau la Deva, cu toți membrii familiei lor, în casa părintească.

Cele două surori s-au identificat cu fetele familiei care le-a găzduit și au mărturisit că s-au simțit în siguranță și că nu s-ar fi așteptat vreodată să fie atât de recunoscătoare pentru că au un loc unde să doarmă.

Citește și: Connect-R și Shift au fost păcăliți de Maria Speranța la Asia Express. Cei doi s-au acoperit la intrarea în moschee: ”Mi-am bătut joc de ei” / VIDEO

Estera a izbucnit în lacrimi la prima cazare din Asia Express De ce a plâns sora Lidiei Buble Nu se pupă nimic cu nimic VIDEO

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Situație incredibilă în dosarul perversului care a încercat să agațe o școlăriță de 11 ani cu filme deocheate / Declarație exclusivă
 •  

Situație incredibilă în dosarul perversului care a încercat să agațe o școlăriță de 11 ani cu filme deocheate / Declarație exclusivă

 • Procurorii au tras pe linie moartă cazul de corupere sexuală de la Ciorogârla
 • Familia victimei așteaptă, de mai bine de două luni, un răspuns cu stadiul anchetei
 • Individul care a încercat să o agațe pe fetița de 11 ani, arătându-i filme XXX, este liber
 • De mai bine de două luni, familia fetiței care a fost abordată de un pervers, ziua în amiaza mare, într-o stație de autobuz din Ciorogârla, așteaptă un răspuns din partea procurorilor, însă, în pofida probelor aflate la dosar, investigația s-a împotmolit, iar suspectul este în continuare în libertate. „Nu s-a mai întâmplat nimic în dosar. Încă așteptăm un răspuns. (...) În schimb, polițiștii ne-au întrebat dacă fata are nevoie de un psiholog, dacă dorim să ne pună la dispoziție un psiholog, din partea lor”, au mărturisit părinții victimei, în exclusivitate pentru SPYNEWS.Situație incredibilă în dosarul perversului care a încercat să agațe o școlăriță de 11 ani cu filme deocheate Declarație exclusivăPărinții fetei de 11 ani au reclamat că, pe 25, la ora 13.30, un pervers a abordat-o pe aceasta, în stația de autobuz din Ciorogârla și i-a arătat filme XXX. Sâmbătă, 26 iunie, polițiștii n-au avut timp să facă investigații. Nici pe 27, fiindcă la Bragadiru s-a votat primarul. Nici pe 28, fiindcă erau obosiți, după votare. În noaptea de 28/29 iunie, SPYNEWS a publicat imaginile cu perversul lăsat în libertate și a dezvăluit că Poliția Bragadiru n-a mișcat un deget. În aceeași noapte, la ora 00.30, reporterii SPYNEWS au cerut poliției și parchetului explicații - solicitarea fiind trimisă imediat după apariția articolului tocmai pentru ca dimineață, la prima oră, organele să știe că presa a aflat de caz. Pe 29 iunie, dimineață, după apariția articolului, polițiștii au înregistrat dosarul penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu. În aceeași dimineață au audiat-o pe fetiță, iar seara l-au chemat la interogatoriu pe suspect. Pe care l-au lăsat liber, invocând faptul că acesta a declarat că nu i-a arătat copilei filme porno, ci se uita la niște filmulețe pe un site de socializare.

  Iată ce a declarat fetița, în exclusivitate pentru SPYNEWS:

  Cu toate că fetița a descris telefonul perversului, explicând ce marcă, ce model, ce culoare etc., anchetatorii au refuzat să spună dacă au efectuat percheziția informatică în cazul terminalului respectiv. Fapt ce sugerează că suspectul, care a avut trei zile la dispoziție să distrugă probele și să se descotorosească de aparat, putea merge la audieri cu orice alt telefon. Demn de precizat este și faptul că individul care a susținut că aștepta autobuzul lângă fetița de 11 ani a oprit special în stație, pentru a o aborda, după cum rezultă din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.Situație incredibilă în dosarul perversului care a încercat să agațe o școlăriță de 11 ani cu filme deocheate Declarație exclusivăEl conducea mașina de serviciu inscripționată cu numele firmei, spre București, iar când a observat-o pe fetiță în stație, a tras rapid pe dreapta, parcând la aproximativ 100 de metri de aceasta. A mers pe jos, a analizat terenul câteva minute, apoi s-a așezat lângă ea, pe bancă, întregul incident durând aproximativ 15 minute. Atunci când fata și-a sunat tatăl și l-a anunțat, plângând, că un bărbat nu o lasă în pace și că îi arată filme XXX, individul s-a ascuns printre vehiculele aflate în incinta unui service auto, apoi s-a dus rapid la mașina sa, demarând spre Capitală. Situație incredibilă în dosarul perversului care a încercat să agațe o școlăriță de 11 ani cu filme deocheate Declarație exclusivă

  Citește și: Averea fabuloasă a traficantului care i-a despicat capul cu sabia unui polițist de la trupele speciale / Victima interlopului a rămas mutilată pe viață

  Situație incredibilă în dosarul perversului care a încercat să agațe o școlăriță de 11 ani cu filme deocheate Declarație exclusivă

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Averea fabuloasă a traficantului care i-a despicat capul cu sabia unui polițist de la trupele speciale / Victima interlopului a rămas mutilată pe viață
 •  

Averea fabuloasă a traficantului care i-a despicat capul cu sabia unui polițist de la trupele speciale / Victima interlopului a rămas mutilată pe viață

 • Traficantul de droguri care a încercat să decapiteze cu sabia un luptător SAS are o avere impresionantă
 • Gruparea lui Duțu a investit banii negri în case, mașini, ceasuri și bijuterii
 • Polițistul transformat în legumă a ajuns la mila statului, trăind dintr-o pensie de handicap
 • Acuzat de trafic de droguri și de spălare de bani, Alexandru Huțuleac, zis Duțu, a cerut instanței ridicarea sechestrului, pentru a putea intra în posesia bunurilor pe care le-a agonisit cu sudoarea frunții, însă judecătorii i-au respins, recent, cererea.Averea fabuloasă a traficantului care ia despicat capul cu sabia unui polițist de la trupele speciale Victima interlopului a rămas mutilată pe viață„Menţine în continuare măsura asiguratorie a sechestrului dispusă prin ordonanţa nr. 2/D/P/2011 din data de 18.07.2016 a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Suceava: - 25.300 lei (douăzeci și cinci de mii trei sute de lei), ce a fost ridicată de la locuinţa inculpatului HUȚULEAC ALEXANDRU zis „DUȚU” şi intimatei BODNARI ANAMARIA–EMILIA; - un autoturism marca Chrysler, cu nr. de înmatriculare BR 82 AND;- un autoturism marca Volkswagen Passat, cu nr. TX 2379 XP;- un autoturism marca Jeep Grand Cherokee, cu nr. de înmatriculare SV 88 COX;- imobilul cu nr. cadastral 8226, compus din teren arabil, în suprafață de 1069 metri pătrați, înscris în Cartea Funciară nr. 39508, a mun. Rădăuți, nr. CF vechi 19.148, imobil situat în intravilanul mun. Rădăuți, strada Berestiei, jud. Suceava; - imobilul nr. cadastral top. 2046/1, compus din teren arabil în suprafață de 262 metri pătrați, înscris în CF nr. 39507 a mun. Rădăuți, nr. CF vechi 16543, imobil situat în intravilanul mun. Rădăuți, strada Berestiei, jud. Suceava; - imobilul cu nr. cadastral 8225, compus din teren arabil, în suprafață de 800 de metri pătrați, înscris în Cartea Funciară nr. 39509, a mun. Rădăuți, nr. CF vechi 19.147, imobil situat în intravilanul mun. Rădăuți, strada Berestiei, jud. Suceava; - imobilul constând în casa de locuit, situată pe strada Berestei, nr. 2A, compusă din parter şi mansardă în suprafaţă de 162,45 m.p. precum şi anexe, reprezentate de camera centralei şi garaj, în suprafaţă de 33,6 m.p., conform Proiectului nr. 133/09.2014 al inginerului proiectant, şi evaluată, în baza evidenţelor Primăriei municipiului Rădăuţi la suma de 193.409,7 lei, care conform autorizaţiei de construcţie nr. 866 din data de 08.12.2014, emisă de Primăria municipiului Rădăuţi apare că este în proprietatea intimatei BODNARI ANAMARIA EMILIA”.

  Lista completă cu averea grupării, AICI!

  Averea fabuloasă a traficantului care ia despicat capul cu sabia unui polițist de la trupele speciale Victima interlopului a rămas mutilată pe viațăAlexandru Huţuleac a încercat să ucidă un poliţist aflat în misiune, în decembrie 2017, în timpul unei descinderi. Conform Inspectoratului de Poliţie al Județului Suceava, Huţuleac a refuzat să deschidă uşa în timpul percheziţiilor, iar poliţiştii au intrat în forţă.Averea fabuloasă a traficantului care ia despicat capul cu sabia unui polițist de la trupele speciale Victima interlopului a rămas mutilată pe viațăPrimul poliţist intrat în locuinţa lui Huţuleac, agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, a fost lovit în cap de interlop, cu o sabie, şi a ajuns în stare de comă, la spital. Prima întrebare care a stat pe buzele tuturor a fost de ce Sfichi nu purta cască de protecție. Iar răspunsul, neoficial, a fost halucinant: acesta era singurul membru al echipei de intervenție rapidă care nu era echipat corespunzător fiindcă erau prea mulți ”mascați” și prea puține căști. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, la momentul respectiv, în exclusivitate pentru spynews.ro, că Serviciul de Acțiuni Speciale al IPJ Suceava ar fi avut în dotare mai puține căști decât numărul de luptători, așa că Sfichi a fost trimis ca mielul la tăiere.Averea fabuloasă a traficantului care ia despicat capul cu sabia unui polițist de la trupele speciale Victima interlopului a rămas mutilată pe viațăSursele citate au precizat că SAS Suceava ar fi avut, la momentul respectiv, 24 de luptători care lucrau în mai multe ture, iar căștile erau doar pentru o echipă de intervenție. Însă, pentru perchezițiile care vizau și ridicarea de acasă a traficantului Alexandru Huțuleac a fost nevoie de tot efectivul de luptători, pe motiv că urmau să se facă opt descinderi, iar mascații au fost împărțiți în grupe de câte patru, iar pentru Ciprian Sfichi, care a intrat peste Huțuleac, nu a existat cască.Averea fabuloasă a traficantului care ia despicat capul cu sabia unui polițist de la trupele speciale Victima interlopului a rămas mutilată pe viață„Mascatul” a ajuns, în comă, la spital, cu craniul zdrobit de sabia lui Huțuleac, dar a supraviețuit, în mod miraculos. Lăsat fără echipament de protecție de șefii săi, a fost ”legumă” luni în șir, iar în prezent, fostul polițist, în vârstă de 38 de ani, tată a două fetițe, este paralizat parțial și are crize de epilepsie, din pricina leziunilor la creier. Cum interlopul Huțuleac l-a transformat pe Sfichi dintr-un luptător de elită într-o persoană cu handicap, îngrijită de familie, cariera polițistului s-a încheiat brusc, el fiind pensionat, în prezent, din motive medicale.Averea fabuloasă a traficantului care ia despicat capul cu sabia unui polițist de la trupele speciale Victima interlopului a rămas mutilată pe viață

  Citește și: Situație incredibilă în dosarul perversului care a încercat să agațe o școlăriță de 11 ani cu filme deocheate / Declarație exclusivă

  Averea fabuloasă a traficantului care ia despicat capul cu sabia unui polițist de la trupele speciale Victima interlopului a rămas mutilată pe viață

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Nepoata lui Petre Roman atrage toate privirile când iese pe stradă. Nu mai e vară, dar Calina tot cu buricul gol umblă / PAPARAZZI
 •  

Nepoata lui Petre Roman atrage toate privirile când iese pe stradă. Nu mai e vară, dar Calina tot cu buricul gol umblă / PAPARAZZI

Nepoata lui Petre Roman atrage toate privirile când iese pe stradă Nu mai e vară dar Calina tot cu buricul gol umblă PAPARAZZI
 • Ce probleme a întâmpinat Calina Roman
 • Nepoata lui Petre Roman face ravagii pe străzile din București.

Calina Roman este o tânără mai nonconformistă, care pare opusul femeilor din familia ei. Cu un top care îi lasă buricul la vedere și ochelari de soare cu animal print, nepoata lui Petre Roman și-a făcut apariția pe străzile Capitalei. Paparazzii SpyNews.ro au surprins momentul, dar și privirile bărbaților pe lângă care trecea fata Catincăi Roman.

Calina Roman, apariție sexy în oraș

Cu căștile în urechi, Calina părea să aibă o conversație destul de captivantă la telefon. Blondina era atât de concentrată la ceea ce vorbea, încât nici nu a clipit când a trecut pe lângă un grup de bărbați, care au analizat-o din cap până în picioare.

Nestingherită, nepoata lui Petre Roman și-a continuat drumul până a ajuns în dreptul unui magazin cu haine, în curtea căruia a intrat. În mod evident, tânăra e ”de-a casei”. Ajunsă la intrare, Calina a luat cheia din locul în care era ascunsă și a deschis ușa, ca mai apoi să intre.

Încuiatul ușii i-a dat bătăi de cap nepoatei lui Petre Roman

În scurt timp, nepoata Oanei Roman a ieșit cu o pungă de hârtie și a închis ușa vorbind în continuare la telefon. Implicată destul de mult în conversație, Calina a mers câteva zeci de metri, ca mai apoi să se întoacă din drum pentru a verifica dacă într-adevăr a închis ușa.

După expresia feței, faptul că a fost nevoită să se întoarcă nu i-a picat deloc bine, dar a continuat să vorbească la telefon în tot acest timp.

Citește și: Pe Instagram prințesă, dar în realitate...! Nepoata lui Petre Roman bea bere cu băieții pe stradă! Imagini incredibile cu Calina / PAPARAZZI

Nepoata lui Petre Roman atrage toate privirile când iese pe stradă Nu mai e vară dar Calina tot cu buricul gol umblă PAPARAZZI

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • O femeie a fost ucisă de soțul ei într-o pensiune din Sinaia, imediat după ce aceasta se operase la cap. Bărbatul a fugit de la fața locului
 •  

O femeie a fost ucisă de soțul ei într-o pensiune din Sinaia, imediat după ce aceasta se operase la cap. Bărbatul a fugit de la fața locului

O femeie a fost ucisă de soțul ei întro pensiune din Sinaia imediat după ce aceasta se operase la cap Bărbatul a fugit de la fața locului
 • Femeia avea grave probleme de sănătate
 • Bărbatul a fost prins de oamenii legii
 • Totul s-a întâmplat într-o pensiune din Sinaia

O femeie a fost ucisă de soțul ei într-o pensiune din Sinaia. Cei doi se cazaseră la pensiunea respectivă, deoarece au traversat momente destul de grele, în condițiile în care femeia avea grave probleme de sănătate.

O femeie a fost ucisă de soțul ei într-o pensiune din Sinaia

De mai mulți ani, femeia se confrunta cu probleme de sănătate extrem de grave. La un moment dat, s-a luat la ceartă cu partenerul ei de viață, iar bărbatul a lovit-o, lovitură care i-a fost fatală și care a dus la decesul soției.

Tragedia a avut loc într-o pensiune cunoscută din Sinaia. După ce se operase la cap, femeia a venit să se cazeze acolo, pentru a mai uita de probleme, împreună cu partenerul ei de viață, un bărbat în vârstă de 45 de ani.

La un moment dat, spiritele s-au încins și cei doi au început să se certe. Femeia în vârstă de 47 de ani avea grave probleme de sănătate, însă bărbatul s-a enervat și i-a tras o palmă care avea să îi aducă moartea.

Femeia era proaspăt operată

Atunci când soțul ei a lovit-o, femeia în vârstă de 47 de ani s-a prăbușit la pământ, fără suflare și a murit. Atunci când și-a dat seama că soția lui a decedat, bărbatul a ales să fugă de la fața locului.

Ulterior, după zeci de minute de căutări, oamenii legii l-au prins pe bărbat la Comarnic, însă se va întoarce la Sinaia, însoțit de polițiști, pentru a fi audiat.

Soțul femeii, în vârstă de 45 de ani, se află acum în custodie pentru lovituri cauzatoare de moarte, în condițiile în care, deocamdată, anchetatorii consideră că lovitura i-a fost fatală femeii.

Citește și: Bătrână din Maramureș, ucisă cu toporul în propria casă. Criminalul este căutat de polițiști

O femeie a fost ucisă de soțul ei întro pensiune din Sinaia imediat după ce aceasta se operase la cap Bărbatul a fugit de la fața locului

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a înregistrat seismul
 •  

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a înregistrat seismul

Cutremur în România în urmă cu puțin timp Ce magnitudine a înregistrat seismul
 • Cutremur în România
 • Ce magnitudine a înregistrat seismul

Un nou seism s-a înregistrat astăzi în România, iar potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului acesta s-a produs în zona comunei Gura Tighii din judeţul Buzău.

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp

Potrivit primelor informaţii, seismul a fost înregistrat la ora 21.05, la o adâncime de 140 de kilometri. În urma detaliile oferite de către Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC), cutremurul de astăzi, 18 septembrie 2021, a avut o magnitudine de 3,4.

În ultima lună au avut loc mai multe cutremure

România e mai tot timpul zguduită de cutremure, iar în ultima lună s-au înregistrat mai multe seisme cu magnitudine scăzută.

Cel mai recent cutrem înegistrat pe site-ul INFP este seismul cu magnitudinea de 3,1 pe 17 septembrie, la ora 09.17.

Totuși, cel mai mare cutremur care a avut loc în acest an este cel de pe data de 9 aprilie, atunci când la ora 21:36 s-a produs un seism cu magnitudinea de 4,7 grade pe scara Richter.

El a fost resimțit puternic în mai multe județe din țară, iar oamenii s-au speriat din cauza zguduiturii puternice. Cutremurul a fost resimțit până și în Capitală, deși epicentrul a fost în Vrancea.

Cutremur în România în urmă cu puțin timp Ce magnitudine a înregistrat seismul

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Connect-R și Shift au fost păcăliți de Maria Speranța la Asia Express. Cei doi s-au acoperit la intrarea în moschee: ”Mi-am bătut joc de ei” / VIDEO
 •  

Connect-R și Shift au fost păcăliți de Maria Speranța la Asia Express. Cei doi s-au acoperit la intrarea în moschee: ”Mi-am bătut joc de ei” / VIDEO

ConnectR și Shift au fost păcăliți de Maria Speranța la Asia Express Cei doi sau acoperit la intrarea în moschee Miam bătut joc de ei VIDEO
 • Cum a vrut să-i inducă în eroare Maria Speranța pe Shift și Connect-R
 • Fiica Adrianei Trandafir a scos armele la înaintare
 • Concurenții, moment buclucaș la intrarea în moschee

Vedetele care au acceptat provocarea inedită de a parcurge Drumul Împăraților, extins pe teritoriul a patru țări spectaculoase, au început cursa, care s-a dovedit a fi mult mai dificilă decât și-au imaginat!

Connect-R și Shift au fost păcăliți de Maria Speranța la Asia Express

Startul s-a dat în Turcia, acolo unde prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, i-a întâmpinat pe cei 18 concurenți costumată în prințesă otomană. Cele 9 perechi de concurenți trebuie să se descurce cu un singur euro pe zi, fără cazare, fără mâncare și, bineînțeles, fără transport.

Lupta este una cât se poate de strânsă, așa că vedetele încearcă din răsputeri să facă tot posibilul pentru a câștiga premiul cel mare. În acest sens, Maria Speranța s-a gândit că ar fi momentul potrivit să le dea de furcă lui Shift și lui Connect-R.

La intrarea în moschee, Adriana Trandafir și fiica ei s-au îmbrăcat, conform tradiției. Ulterior, cele două au intrat în moschee, în căutarea bărbatului care le va da indiciul pentru a putea merge mai departe în competiție.

Connect-R și Shift, pe urmele Adrianei Trandafir și ale fiicei sale

Maria Speranța și mama ei au ieșit din moschee, moment în care i-au văzut apropiindu-se pe Connect-R și Shift. Fără să stea prea mult pe gânduri, Maria Speranța i-a anunțat pe cei doi că trebuie să se acopere, asemenea femeilor, și că altfel nu pot intra în moschee.

"Mi-am bătut joc de ei! Ei nu trebuia să își ia, pentru că sunt bărbați. Femeile când intră în Moschee trebuie să fie acoperite. Rochiile erau destinate femeilor din concurs, nu bărbaților", a spus Maria Speranța.

Mai mult decât atât, fiica Adrianei Trandafir a mărturisit că Shift și Connect-R erau încă de la începutul competiției în spatele lor, așa că a fost nevoie de o idee pentru a-i lăsa pe cei doi cât mai în urmă.

Startul cursei i-a luat pe cei 18 concurenți pe nepregătite, însă fiecare echipă a promis că va lupta până la capăt, deși s-a anunțat o cursă plină de suspans, agonie și extaz, lacrimi de tristețe și explozii de bucurie.

Citește și: Irina Fodor, apariție extravagantă în sezonul 4 Asia Express. Prezentatoarea s-a costumat în prințesă otomană: ”Am vrut să vă binedispun” / VIDEO

ConnectR și Shift au fost păcăliți de Maria Speranța la Asia Express Cei doi sau acoperit la intrarea în moschee Miam bătut joc de ei VIDEO

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Cum a ajuns Selly să facă bani. Influencerul este independent de la vârsta de 14 ani: "Vreau să fiu un om împlinit"
 •  

Cum a ajuns Selly să facă bani. Influencerul este independent de la vârsta de 14 ani: "Vreau să fiu un om împlinit"

Cum a ajuns Selly să facă bani Influencerul este independent de la vârsta de 14 ani quotVreau să fiu un om împlinitquot
 • Selly, totul despre începutul carierei sale
 • Cum a ajuns să fie independent financiar la 14 ani

Selly a devenit rapid cel mai urmărit creator de conținut din România, ajungând să aibă milioane de fani atât de Facebook, cât și pe Instagram, YouTube și chiar TikTok. De-a lungul timpului, s-a fălit cu achizițiile sale, fie că vorbim despre mașini de fițe sau case de lux, și deși s-a confruntat cu multe critici din cauza acestui lucru, influencerul a dorit să nu lase loc de interpretare.

Recent, cunoscutul vlogger român a povestit începutul carierei sale, care se pare că nu a fost deloc ușor, iar totodată a vorbit și despre faptul că la vârsta de 14 ani era independent financiar.

Cum a ajuns Selly să facă bani

A cunoscut faima pe Internet de pe vreme când era încă în școala generală, iar acum este cel mai cunoscut vlogger român. Selly este faimos în rândul tinerilor și nu numai, dar faima nu este singurul avantaj al meseriei sale.

Tânărul are doar 20 de ani, dar câștigă mai mulți bani pe lună decât majoritatea adulților care sunt în câmpul muncii de zeci de ani. Ei bine, pentru a închide gurile rele care susțin că tot ceea ce își permite este datorită părinților săi, Selly a povestit cum și-a început cariera.

Influencerul a povestit că această pasiunea pentru vlogging a venit încă de când era mic, astfel nu a fost nevoie să se roage prea mult de părinții săi să-l lase să pună în practică abilitățile lui pentru că aceștia l-au susținut și încurajat încă din primele momente. I-a fost greu, mai ales din cauza criticilor, însă nu a renunțat nici măcar o secundă, astfel la vârsta de 14 ani își câștiga singur banii, nefiind nevoie să mai apeleze la părinții lui

"Cred că ultima dată când le-am cerut alor mei bani a fost pe la 14 ani. Părinţii mei, care, apropo, sunt cei mai tari părinţi posibili (urmăriţi clipul meu cu detectorul de minciuni, cu tata) se bucură mult pentru mine şi sunt acolo pentru mine întotdeauna, mereu încearcă să mă ajute şi să mă susţină cât mai mult. Le voi fi întotdeauna recunoscător pentru educaţia dată şi pentru faptul că m-au lăsat şi încurajat să îmi urmez acest vis de a face vlogging. Îmi doresc să fiu un om împlinit, un om relaxat profesional şi financiar şi să încep să mă gândesc la cum pot face diferite lucruri pentru a ajuta oamenii şi a mă implica în aspectele pe care eu aş vrea să le schimb, cum ar fi tema educaţiei din România.", a mărturisit Selly pentru Okmagazine.ro.

Selly face mai mulți bani pe lună decât te-ai aștepta

Și vorbind despre veniturile lunare provenite din YouTube, Selly mărturisește că are parte de sume destul de frumușele, punând la socoteală anii de experiență pe care îi are în spate, dar și talentul de a-și aduce noi urmăritori pe zi ce trece, crescându-i, astfel, vizualizările și, implicit, banii din cont.

„E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună”, a declarat Selly, în urmă cu câteva luni.

Potrivit zvonurilor, Selly ar fi adunat deja primul său milion de euro, însă tânărul nu a vrut să dea curs speculațiilor, astfel că și de această dată a preferat să se rezume la sume mai mici, abordare ce nu a fost aleasă și de colegul său de breaslă, Dorian Popa, cu un succes aproape la fel de fulminant în mediul online.

Cum a ajuns Selly să facă bani Influencerul este independent de la vârsta de 14 ani quotVreau să fiu un om împlinitquot

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Irina Fodor, apariție extravagantă în sezonul 4 Asia Express. Prezentatoarea s-a costumat în prințesă otomană: ”Am vrut să vă binedispun” / VIDEO
 •  

Irina Fodor, apariție extravagantă în sezonul 4 Asia Express. Prezentatoarea s-a costumat în prințesă otomană: ”Am vrut să vă binedispun” / VIDEO

Irina Fodor apariție extravagantă în sezonul 4 Asia Express Prezentatoarea sa costumat în prințesă otomană Am vrut să vă binedispun VIDEO
 • Prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, apariție spectaculoasă
 • Turcia este prima destinație a celor 9 cupluri de vedete
 • Concurenții, primele reacții

S-a dat startul celui mai dur reality-show românesc! Asia Express a revenit cu sezonu al patrulea, Drumul Împăraților. Turcia este prima destinație a celor 9 perechi de vedete care au acceptat provocarea.

Irina Fodor, apariție extravagantă în sezonul 4 Asia Express

Ei bine, prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, s-a conformat locurilor de poveste și s-a îmbrăcat în prințesă otomană, surprinzându-i pe toți concurenții. Cei 18 concurenți și-au primit deja ”botezul”, deoarece au făcut și primul autostop, fără bani, deși aveau bani la ei, dar și telefoanele mobile.

Singura echipă care a plătit pentru transport a fost cea formată din Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, deoarece au vrut să se asigure că sunt cu un pas înaintea tuturor, dornici de a ieși învingători în orice situație.

"M-am îmbrăcat în prințesă otomană pentru că am vrut să vă binedispun, să vă încurajez, să vă anunț oficial că sunteți în fosta capitală a Imperiului Otoman. Și nu puteam începe într-un alt loc călătoria noastră, care va trece prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel. Eu vă urez succes tuturor și să știți că vă admir foarte mult", a spus Irina Fodor.

Asia Express- Drumul Împăraților a dat startul cursei

Cele nouă perechi de vedete care au răspuns afirmativ la provocare se află oficial în fosta capitală a Imperiului Otoman. Călătoria buclucașă a vedetelor trece prin cinci țări: Turcia, Georgia, Azerbaijan, Iordania și Israel.

Deocamdată, orașul pare pustiu, deoarece Turcia era în lockdown și era weekend, însă concurenții sunt aproape siguri că localnicii le vor sări în ajutor în marea cursă pentru premiul de 1000 Euro și două avantaje prețioase în cursă.

Provocarea este și mai mare, în condițiile în care vedetele trebuie să se descurce cu un singur euro pe zi și să înfrunte lipsa cazării, a mâncării și a transportului.

Cele nouă perechi din Asia Express, sezonul IV, sunt: Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, dar și Lorelei și Zarug.

Citește și : Cine este Emi, partenerul lui Cuza de la Asia Express

Irina Fodor apariție extravagantă în sezonul 4 Asia Express Prezentatoarea sa costumat în prințesă otomană Am vrut să vă binedispun VIDEO

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Cei patru bărbați care i-au bătut cu sălbăticie pe jurnalişti şi pe activistul de mediu au fost eliberaţi şi plasați sub control judiciar
 •  

Cei patru bărbați care i-au bătut cu sălbăticie pe jurnalişti şi pe activistul de mediu au fost eliberaţi şi plasați sub control judiciar

Cei patru bărbați care iau bătut cu sălbăticie pe jurnalişti şi pe activistul de mediu au fost eliberaţi şi plasați sub control judiciar
 • Jurnaliștii realizau un documentar despre tăierile ilegale
 • Au fost duse la audieri 12 persoane
 • Doar patru persoane au fost anchetate în acest caz

Cele patru persoane sunt anchetate pentru lovire sau alte violențe, însă procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus eliberarea lor și cercetarea lor sub control judiciar.

Cei patru bărbați care i-au bătut cu sălbăticie pe jurnalişti au fost eliberați

Jurnaliștii Mihai Dragolea şi Radu Mocanu, şi activistul de mediu Tiberiu Boşutar au ajuns la spital după ce au intrat într-o pădure pentru a documenta tăierile ilegale de păduri. În urma cercetărilor, patru persoane au fost arestate și au fost audiate în acest caz.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus eliberarea bărbaților, după audieri. În documentul emis și făcut public de către procurori, se semnalează următoarele lucruri:

La data de 18.09.2021 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de 4 inculpați cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, prev. de art. 193 alin. 1 din Codul penal (3 dintre inculpați) și a infracțiunii de purtare abuzivă prev. de art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 1 din Codul penal (cel de al patrulea inculpat).

S-a decis luarea măsurii preventive a controlul judiciar pentru agresori

În fapt s-a reținut că, în ziua de 16.09.2021, în locul denumit Pârâul Rusului de pe raza comunei Panaci, județul Suceava, cei patru inculpați au lovit cu pumnii și picioarele trei persoane vătămate ce realizau un documentar despre tăierile ilegale de arbori din păduri. Una dintre persoanele vătămate a fost supusă unui tratament degradant.

Totodată, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a dispus luarea măsurii preventive a controlul judiciar față de cei patru inculpați.

Dispunerea acestor măsuri au avut în vedere limitele de pedeapsă ale infracțiunilor reținute în sarcina inculpaților, precum și asigurarea bunei defășurări a urmăririi penale și înlăturarea stării de pericol pentru ordinea publică.

Reamintim că jurnaliștii, împreună cu activistul de mediu, încercau să filmeze un documentar care avea în prim-plan tăierea ilegală a pădurilor din România, în zona Pârâul Rusului de pe raza comunei Panaci, județul Suceava. La un moment dat, un grup de 20 de persoane s-au îndreptat către ei și i-au lovit cu putere.

Agresorii, cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, au fost încarceraţi în Arestul IPJ Suceava.

Citește și: Patru persoane arestate, după ce un jurnalist și un activist au fost bătuți cu sălbăticie în timp ce filmau despre tăierea pădurilor, în Suceava. Toate materialele au fost distruse

Cei patru bărbați care iau bătut cu sălbăticie pe jurnalişti şi pe activistul de mediu au fost eliberaţi şi plasați sub control judiciar

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • O tânără însărcinată de 20 de ani din Bistrița a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Medicii au reușit să salveze bebelușul
 •  

O tânără însărcinată de 20 de ani din Bistrița a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Medicii au reușit să salveze bebelușul

O tânără însărcinată de 20 de ani din Bistrița a murit după ce sa infectat cu noul coronavirus Medicii au reușit să salveze bebelușul
 • Tânăra s-ar fi infectat cu virusul SARS-CoV-2 din familie
 • Femeia era însărcinată în 30 de săptămâni
 • Bebelușul ei a fost salvat

O tânără din Bistrița Năsăud, în vârstă de doar 20 de ani, însărcinată în 30 de săptămâni, a fost răpusă de COVID-19. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, dar au reușit să salveze bebelușul.

O tânără de 20 de ani din Bistrița infectată cu COVID a murit la doar două zile după ce a născut

Conform primelor informații, se pare că tânăra de 20 de ani, care era însărcinată, a luat virusul nemilos chiar din familie, de la o femeie în vârstă de 56 de ani. La doar câteva zile după ce a fost infectată, și femeia respectivă s-a stins din viață.

Au urmat clipe de coșmar pentru tânăra de 20 de ani din Bistrița Năsăud. În ciuda eforturilor medicilor, la câteva zile distanță, a pierdut și ea lupta cu nemilosul virus. Familia și apropiații, dar mai ales soțul femeii, sunt devastați de durere și nu s-ar fi așteptat niciodată la o astfel de tragedie.

Din fericire, medicii au reușit să salveze bebelușul, prin operație de cezariană. Cel mic a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca.

Primarul orașului Năsăud, mesaj emoționant pe Internet

Primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin, cel care i-a cununat pe Paula și pe soțul ei, Darius, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la scurt timp după moartea tinerei de 20 de ani.

”Poți plânge că a plecat sau poți zâmbi pentru că a trăit. Poți închide ochii și te poți ruga ca ea să revină, sau poți deschide ochii sa vezi tot ce a lăsat în urma ei! E trist, e dureros, e greu de acceptat și înțeles ! De când ne naștem, timpul începe să ne ia viața înapoi…nu știm când, nu știm cum, nu știm de ce… cuvintele sunt de prisos! De azi, două inimi bat într-una, minunea pe care ai adus-o pe lume ne va aminti mereu de mămica eroină care ai fost și vei rămâne… Dumnezeu să o odihnească în pace, să o mângâie și să dea putere familiei îndurerate! R. I. P. Paula Roș”, a scris primarul pe Facebook.

În ultimele 24 de ore, în țara noastră, 5.388 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus. Din nefericire, s-au înregistrat în România și 97 de persoane, iar doar patru dintre persoanele decedate erau imunizate împotriva SARS-CoV-2.

Citește și: Toate persoanele tinere decedate de COVID în ultimele 24 de ore erau nevaccinate. Anunțul făcut de Raed Arafat

O tânără însărcinată de 20 de ani din Bistrița a murit după ce sa infectat cu noul coronavirus Medicii au reușit să salveze bebelușul

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • O tânără din Brazilia a fost drogată și înjunghiată de fostul iubit și alți doi bărbați. Cei trei voiau să îi vândă mașina
 •  

O tânără din Brazilia a fost drogată și înjunghiată de fostul iubit și alți doi bărbați. Cei trei voiau să îi vândă mașina

O tânără din Brazilia a fost drogată și înjunghiată de fostul iubit și alți doi bărbați Cei trei voiau să îi vândă mașina
 • Scene de groază în Brazilia
 • O tânăra a fost drogată, iar apoi înjunghiată

Sashira Silva, în vârstă de 19 ani, era studentă la facultatea de inginerie din orașul Vitoria da Conquista, situat în estul Braziliei, însă destinul a fost mult prea dur pentru ea. Tânăra a fost găsită fără viață, după ce fostul ei iubit, alături de alți doi cunoscuți, a încercat să o omoare cu orice preț doar pentru a-i puta vinde mașina.

O tânără din Brazilia a fost drogată și înjunghiată de fostul iubit și alți doi bărbați

Tânăra în vârstă de 19 ani a fost dată dispărută în urmă cu câteva zile, când părinții au constatat că nu pot da de ea în niciun fel. Îngrijorați pentru fiica lor care nu le răspunde de ore bune la telefon, aceștia au anunțat Poliția.

Nu a mai durat mult timp și membrii familiei au început chiar ei să facă căutări, astfel următoarea zi după ce au raportat-o ca fiind dispărută autorităților, a fost descoperită decedată. În tot acest timp, Poliția a percheziționat locuințele a doi bărbați, după ce unul dintre ei s-a predat la o secție locală, mărturisindu-și fapta pe care, din spusele lui, o regretă enorm.

A drogat-o înainte să o înjunghie

În urma primelor cercetări făcute de către oamenii legii, se constată că fostul iubit al victimei ar fi drogat-o înainte de a o înjunghia în gât și în față. Gestul care a șocat pe toată lumea este faptul că bărbatul a încercat să însceneze o sinucidere a tinerei, astfel după ce a înjunghiat-o de două ori, a spânzurat-o.

Fostul iubit al Silvei a mai fost ajutat de două persoane pentru a-și duce misiunea la îndeplinire, astfel prin mărturisirea vinei a unuia dintre ei, Poliția a ajuns și la celelalte persoane implicate. În urma primelor audieri, se pare că între cei trei bărbați exista o înțelegere pentru a vinde mașina victimei.

O tânără din Brazilia a fost drogată și înjunghiată de fostul iubit și alți doi bărbați Cei trei voiau să îi vândă mașina

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Un bărbat de 32 de ani din Borșa a murit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 25 de metri. Victima era tatăl a doi copii / FOTO
 •  

Un bărbat de 32 de ani din Borșa a murit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 25 de metri. Victima era tatăl a doi copii / FOTO

 • Accidentul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 23
 • Un alt pasager a fost rănit în accident
 • Tragedia a avut loc pe un drum agricol neamenajat

Un bărbat de 32 de ani, tată a doi copii a murit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat într-o râpă, în Borșa. Un alt bărbat care se afla în mașină în momentul accidentului se zbate acum între viață și moarte.

Un bărbat de 32 de ani din Borșa a murit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat

Mașina bărbatului de 32 de ani s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 25 de metri. Victima era tatăl a doi copii, era patronul unei firme de construcţii din ţară și avea doi copii, însă o clipă de neatenție a însemnat sfârșitul pentru șoferul autoturismului răsturnat.

Un bărbat de 32 de ani din Borșa a murit după ce maşina pe care o conducea sa răsturnat întro râpă adâncă de 25 de metri Victima era tatăl a doi copii FOTO
Un bărbat de 32 de ani din Borșa a murit după ce maşina pe care o conducea sa răsturnat întro râpă adâncă de 25 de metri Victima era tatăl a doi copii FOTO

Alarma s-a dat în jurul orei 23.27. Oamenii legii din Borșa au fost alertați cu privire la un accident în zona numită Pleșă, din Borșa, acolo unde un autoturism de teren era răsturnat într-o râpă adâncă de 25 de metri, pe un drum agricol neamenajat.

Conform Observator.ro, autovechiculul, care prezenta numeroase avarii, se afla pe un teren cu o denivelare pronunțată. La volanul mașinii se afla bărbatul decedat, în vârstă de 32 de ani.

Și pasagerul a fost grav rănit în urma accidentului

Tot în autoturism, în calitate de pasager, se afla un alt bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Borșa. Echipajul de prim-ajutor care a ajuns imediat la fața locului l-a transportat pe bărbatul de 33 de ani la spital, deoarece suferise răni extrem de grave, care îi puneau viața în pericol.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În continuare, oamenii legii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul. De asemenea, s-a deschis și dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și: Momentul în care trei persoane au fost lovite în plin de o mașină, în Borșa, surprins de camere. Cum a explicat șoferița incidentul / VIDEO

Un bărbat de 32 de ani din Borșa a murit după ce maşina pe care o conducea sa răsturnat întro râpă adâncă de 25 de metri Victima era tatăl a doi copii FOTO

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Cum se obține certificatul Covid-19. Iată care sunt cele opt etape pe care trebuie să le parcurgi
 •  

Cum se obține certificatul Covid-19. Iată care sunt cele opt etape pe care trebuie să le parcurgi

Cum se obține certificatul Covid19 Iată care sunt cele opt etape pe care trebuie să le parcurgi
 • Cum poți obține certificatul verde
 • Totul în doar opt pași

În urma măsurii adoptate de către autorități, prin care certificatul verde, care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală, va fi obligatoriu începând de luni, specialiștii STS au dezvăluit pentru întreaga populație care sunt cei opt pași pe care fiecare persoană trebuie să îi parcurgă pentru obținerea pașaportului Covid-19. Etapele sunt explicate pe înțeles tuturor, astfel nimeni nu ar trebui să întâmpine dificultăți.

Certificatul Covid-19, obligatoriu în România, începând de luni

În urmă cu scurt timp, utilizarea certificatului verde a fost aprobată de Guvern, iar hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial. Începând de luni, certificatul verde a devenit obligatoriu în zonele unde rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori.

Totodată, tot pe baza acestui document, va fi și în cazul cinematografelor, sălilor de spectacole, teatre, sau nunți. Aici se va putea sta în interior la capacitatea maximă de 50 %, în cazul localităților unde rata incidenței depășește 3 la mia de locuitori.

Cum se obține certificatul verde în doar opt pași

Specialiștii STS au explicat pe larg care sunt cele opt etape pe care fiecare român trebuie să le respecte și să le urmeze pentru a obține certificatul verde. În primul rând, pentru a putea urma acești pași, primul lucru pe care trebuie să-l facă, este să acceseze site-ul certificat-covid.gov.ro.

 • 1. Autentificarea – se face pe baza unei adrese de e-mail.
 • 2. Dacă e-mail-ul este valid, sistemul informatic trimite un link, care după accesare va direcționa utilizatorul în pagina principală a platformei.
 • 3. Se accesează butonul verde „Certificat nou”.
 • 4. Se alege tipul actului de identitate în baza căruia solicitantul a fost înregistrat la testare sau vaccinare.
 • 5. Cetățenii români și cei cu CNP emis de autoritățile române accesează butonul „CNP”, urmat de categoria de vârstă. În câmpurile dedicate, introduc: codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, inițiala numelui, inițiala prenumelui și tipul certificatului dorit. Cetățenii străini selectează opțiunea „Pașaport/Act de identitate” și completează câmpurile care cuprind: „Țara care a emis pașaportul”, numărul „pașaportului sau al cărții de identitate”, inițialele numelui și prenumelui, iar apoi aleg tipul de certificat.
 • 6. În funcție de categorie, se completează: județul în care s-a realizat testarea și luna în care s-a efectuat. Pentru acest tip de certificat, valabilitatea este de maximum 72 de ore de la realizarea testului negativ.
 • 7. Pentru generarea certificatului de recuperare după COVID, se alege județul în care s-a realizat testarea și luna în care persoana a fost depistată pozitiv
 • 8. Pentru generarea certificatului de testare, se alege județul în care s-a realizat testarea și luna în care s-a efectuat. Pentru acest tip de certificat, valabilitatea este de maximum 72 de ore de la realizarea testului negativ.

La final, se apasă butonul „Salvează”, iar aplicația înregistrează cererea de generare a certificatului digital UE privind COVID. Ulterior, în secțiunea „Listă certificate” se vor putea vizualiza toate certificatele emise de pe acel cont de e-mail.

Totodată, specialiștii au explicat că timpul de generare a documentului poate dura în funcție de numărul de solicitări, de la câteva secunde la o oră.

Cum pot intra în posesia certifactului Covid-19 cei care nu au acces la internet

Cei care nu au acces la Internet vor putea să obțină certificatul cu ajutorul medicului de familie sau cel al direcției de sănătate publică de care aparțin.

De asemenea, există și un call-center dedicat acestui certificat digital european prin care vor exista îndrumări cu privire la cum pot românii să obțină acest document.

Cum se obține certificatul Covid19 Iată care sunt cele opt etape pe care trebuie să le parcurgi

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
❌