Normal view

There are new articles available, click to refresh the page.
AlaltaieriAntena Stars

(P) Iubești serialele? Vei iubi și aceste jocuri!

Reporter: Redacția
26 May 2023 at 16:56
P Iubești serialele Vei iubi și aceste jocuri

Dezvoltatorii de jocuri de noroc caută totdeauna noi surse de inspirație pentru a putea livra cele mai atractive jocuri tuturor fanilor genului. Pentru a acoperi o gamă cât mai largă de jocuri, aceștia au lansat jocuri inspirate din… orice, de la Egiptul antic la mitologia norvegiană. Printre jocurile preferate de jucători se află cele inspirate din filme și seriale - din păcate, acestea nu sunt pe atât de numeroase pe cât și-ar dori fanii. Dar mai jos, le-am adunat pe cele mai bune dintre ele.

Peaky Blinders

Birmingham era un loc periculos acum 100 de ani, cel puțin așa ni l-a prezentat serialul de succes Peaky Blinders. Creat de celebrul scenarist britanic Steven Knight, serialul prezintă aventurile, deseori violente, a unei bande irlandeze din orașul britanic care abia își revine după Primul Război Mondial, cu inegalabilul Cillian Murphy în rolul principal.

Serialul a inspirat unul dintre cei mai populari dezvoltatori de sloturi, Pragmatic Play, care a lansat un joc inspirat din personajele serialului în 2020.

Vikings

Unul dintre cele mai de succes docu-drame din ultimii 20 de ani a fost serialul „Vikingii” (Vikings), inspirat din istorisirile despre Ragnar Lodbrok care, dintr-un simplu războinic, a devenit regele Suediei și Danemarcei. Avându-l pe actorul australian Travis Fimmel în rolul principal, serialul urmărește o ceată de războinici norvegieni conduși de Ragnar pe incursiuni pe insulele britanice, apoi a fiilor lui Ragnar care explorează toată jumătatea nordică a Europei, din Scandinavia până la Rusia Kieveană.

Serialul a fost un mare succes, dând naștere unui spin-off (Vikingii: Valhalla) și o serie de epigoni - dar și un joc de tip slot machine de mare succes dezvoltat de NetEnt, pe care îl poți încerca azi la cazinoul Mr. Bit. Poți încerca și tu jocul bazat pe serialul de succes Vikings vizitând pagina https://mrbit.ro/ro/games/pacanele.

Narcos

Serialul „Narcos” a fost unul dintre primele succese majore ale Netflix. Serialul - care, de altfel, l-a propulsat pe Pedro Pascal în lumina reflectoarelor - a urmărit agenții antidrog americani în încercarea lor de a destructura infamul Cartel Medellin, condus de Pablo Escobar. Succesul serialului a dus și la lansarea unui spin-off intitulat „Narcos: Mexico” care spune povestea Cartelului Guadalajara.

Ambele seriale au fost de succes, și ambele au inspirat sloturi, lansate tot de dezvoltatorul suedez NetEnt.

Iubești serialele? Încearcă aceste sloturi

ezvoltatorii de jocuri de noroc au găsit o sursă bogată de inspirație în serialele de succes. Aceste jocuri au captat atenția și interesul fanilor genului, oferindu-le o modalitate captivantă de a se bucura de personajele și povestea preferată într-un mod interactiv. Printre cele mai notabile exemple se numără jocurile inspirate de seriale precum Peaky Blinders, Vikings și Narcos. Prin adaptarea acestor seriale populare în jocuri de tip slot machine, dezvoltatorii au reușit să ofere o experiență de joc autentică și captivantă. Astfel, fanii serialelor pot intra în lumea lor preferată și pot experimenta emoția și aventura într-un mod nou și palpitant. Cu siguranță, aceste jocuri vor continua să fie o atracție pentru iubitorii de seriale și jocuri de noroc în căutarea de experiențe distractive și memorabile.

P Iubești serialele Vei iubi și aceste jocuri

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

(P) Ce poți face cu cărțile vechi dacă ți-ai achiziționat un e-reader?

Reporter: Redacția
26 May 2023 at 16:54
P Ce poți face cu cărțile vechi dacă țiai achiziționat un ereader

În prezent, sunt disponibile mai multe tipuri de e-readere deosebit de populare, precum și aplicații mobile ușor de utilizat. Deși multe persoane preferă în continuare senzația tactilă pe care o oferă cărțile tipărite, cărțile electronice prezintă beneficii distincte și o versatilitate incredibilă. Cărțile tipărite nu vor dispărea prea curând, deoarece reprezintă startul în viață în lumea poveștilor și oferă, la rândul lor, beneficii pe care cartea electronică nu le poate oferi.

Iată care sunt motivele pentru care cărțile electronice au devenit atât de populare, dar și ce puteți face cu cărțile tipărite pe care le-ați adunat de-a lungul timpului:

Cărțile electronice sunt instantanee și portabile

Dacă v-ați achiziționat un e-reader, atunci nu mai trebuie să ieșiți din casă pentru a vă cumpăra o carte nouă sau pentru a împrumuta de la o bibliotecă. Puteți achiziționa cele mai noi titluri direct dintr-o librărie digitală, urmând să le descărcați rapid pe dispozitivul pe care îl folosiți. Puteți achiziționa o bibliotecă întreagă de cărți noi pe e-reader din confortul propriei case. Apelați apoi la Anticariat-Cărți.com pentru a vă elibera spațiul din bibliotecă și din întreaga locuință. Reprezintă soluția cea mai rapidă pentru a vinde cărțile tipărite dacă v-ați decis să le înlocuiți cu cele electronice. În plus, cărțile tipărite pot fi foarte grele, în timp ce majoritatea dispozitivelor e-Reader sunt ușoare. Acesta este un mare avantaj dacă vă place să citiți oriunde v-ați afla – în parc, în stație, atunci când sunteți într-o sală de așteptare și, desigur, în vacanțe. Este mult mai ușor să transportați în mână sau în geantă un e-Reader care conține o bibliotecă întreagă de titluri decât să purtați câteva cărți tipărite. Dacă terminați de citit o carte în vacanță, este mult mai simplu să descărcați o nouă carte electronică decât să căutați o librărie de unde v-ați putea achiziționa o carte.

Cărțile electronice ocupă mai puțin spațiu

Cititorii pasionați au tendința de a colecționa o multitudine de cărți, care pot ocupa foarte mult spațiu și pot face ca locuința să fie aglomerată și înghesuită, mai ales dacă este o locuință cu o suprafață redusă. Pe de altă parte, cărțile electronice nu ocupă spațiu fizic în locuință. Este mult mai ușor să gestionați o bibliotecă digitală uriașă decât o bibliotecă fizică cu rafturi pline cu sute sau mii de cărți pe care probabil nu le veți reciti niciodată. Dacă doriți o amenajare mai minimalistă și sunteți hotărât să renunțați la cărțile fizice în favoarea celor electronice, nu vă rămâne decât să vă vindeți cărțile. Veți găsi cu ușurință anunțuri referitoare la cumpăr cărți și la anticariate care sunt dornice să achiziționeze cărți noi și vechi, așa că veți face această schimbare în cel mai scurt timp. Nu vă rămâne decât să vă amenajați casa așa cum doriți și să vă bucurați în continuare de pasiunea de a citi cărți. În plus, foarte multe variante de e-readere au dicționare încorporate. Poate fi frustrant să dați peste un cuvânt necunoscut în timp ce citiți o carte tipărită. Fie trebuie să apelați la un dicționar fizic, fie să căutați cuvântul nou pe telefon sau pe tabletă. Majoritatea cititorilor renunță adesea să mai caute cuvântul nou pentru a nu-și întrerupe lectura. În schimb, un e-Reader are un dicționat încorporat care vă permite să căutați cuvinte doar atingând acele cuvinte pe care nu le cunoașteți.

Nu în ultimul rând, un e-Reader poate fi mai prietenos cu mediul în comparație cu cărțile tipărite, deoarece necesită mai puține resurse pentru a crea un număr mare de cărți. Fabricarea unui e-Reader produce la fel de mult CO2 precum realizarea a 30 de cărți tipărite. Majoritatea cititorilor pasionați își vor justifica noul E-reader achiziționat în mai puțin de un an. Apelați la Anticariat București pentru a vă elibera biblioteca de cărțile tipărite și pentru ca iubitorii de cărți să vă poată achiziționa cărțile la prețuri mai accesibile. Sunt foarte multe persoane pasionate de lectură, care nu se pot acomoda cu cărțile digitale. Deși hârtia poate fi reciclată, procesul de reciclare a hârtiei în sine provoacă poluare, așa că reutilizați în loc să reciclați.

P Ce poți face cu cărțile vechi dacă țiai achiziționat un ereader

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Bella Santiago, prima apariție din Biserică în rochia de mireasa!

Reporter: Redacția
26 May 2023 at 14:06
Bella Santiago prima apariție din Biserică în rochia de mireasa

Bella Santiago se căsătorește. Iată primele imagini cu artista în rochia de mireas!

Bella Santiago prima apariție din Biserică în rochia de mireasa

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Oana Ioniță și soțul ei au ajuns la Tribunal în procesul de divorț dintre ei!

Reporter: Redacția
25 May 2023 at 13:49
Oana Ioniță și soțul ei au ajuns la Tribunal în procesul de divorț dintre ei

Proces de divorţ dificil între Oana Ioniţă şi soţul ei! Au ţinut secret până acum, dar s-a aflat totul. Avem declaraţii, în premieră, de la cunoscuta coregrafă!

Oana Ioniță și soțul ei au ajuns la Tribunal în procesul de divorț dintre ei

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

(P) Cum să vă îngrijiți părul creț

Reporter: Redacția
25 May 2023 at 10:31
P Cum să vă îngrijiți părul creț

În funcție de textura părului dumneavoastră, trebuie să cunoașteți rutina de îngrijire care să îl mențină sănătos, hidratat și strălucitor. Probabil că spălarea părului este primul și cel mai important pas în orice rutină de îngrijire a părului, indiferent de textuă, deoarece curățarea asigură îndepărtarea excesului de sebum, a prafului, a celulelor moarte ale pielii și a acumulării de produse, cum ar fi ceara de păr.

Pentru aceasta este indicat să utilizați un șampon obținut din ingrediente naturale, fără substanțe chimice toxice, cum ar fi sulfați, siliconi, alcooli și parabeni, care vă pot irita scalpul. Sulfații sunt agenți de spumare, în timp ce parabenii sunt conservanți utilizați în mod obișnuit în produsele de îngrijire a părului. Încercați să treceți la șampoane blânde, fără parfum, fără sulfați, fără silicon și fără parabeni în șampoane.

Părul creț tinde să se usuce ușor, însă șamponarea excesivă a părului poate elimina umiditatea naturală a acestuia. De aceea căutați ingrediente hidratante în balsamul de păr pe care îl utilizați pentru descâlcirea vârfurilor. Un balsam de calitate asigură ca cuticulele părului să fie sigilate și protejate împotriva daunelor. De asemenea, după ce aplicați balsamul sau masca de păr, puteți folosi un piaptăn rar pentru a descâlci și cele mai rebele șuvițe.

Aplicați o mască de păr sau un ulei de păr pe părul uscat, separând secțiunile de păr una câte una. Lăsați masca de păr să acționeze timp de 20 de minute, timp în care puteți pune o cască de duș sau un prosop pentru a capta puțină căldură și a deschide cuticula. Acest lucru asigură ca masca să pătrundă bine în profunzimea firului de păr.

Încercați șă rezistați nevoii de a peria părul creț și folosiți un pieptene rar, nicidecum o perie de păr înainte de șamponare. Apoi, după ce vă spălați pe cap, treceți pur și simplu degetele prin păr. Nu vă periați niciodată părul ud, deoarece este mai predispus la rupere și deteriorare.

Aveți grijă la temperatura ridicată a instrumentelor de coafare cu factor termic, deoarece vă poate elimina textura naturală a buclelor, lăsându-le neconturate și lipsite de viață. Limitați utilizarea ondulatoarelor sau a plăcilor de îndreptat părul și folosiți un spray de protecție împotriva căldurii ori de câte ori nu le puteți evita. Utilizați căldură moderată și un difuzor pentru a vă proteja buclele frumoase în mod natural.

Folosiți un pieptene cu dinții rari pentru a îndepărta încurcăturile din părul creț. Întotdeauna pieptănați de jos în sus pentru a elimina eventualele încurcături. Fiecare buclă trebuie tratată cu blândețe deoarece poate fi considerată un potențial punct de rupere. Așa că, nu trageți de piaptăn dacă acesta s-a blocat într-un anumit punct și încercați să descâlciți câte un fir pe rând.

Dușurile cu apă fierbinte îndepărtează uleiul natural sau sebumul de pe scalp și păr. Totodată, acestea pot deschide cuticula, făcând ca firele de păr să fie predispuse la încrețire și rupere. Clătirile cu apă rece sunt indicate, indiferent dacă vă șamponați sau vă aplicați o mască de păr.

Pentru momentele în care părul dumneavoastră are nevoie de hidratare extra, faceți-vă o mască din ulei de măsline, ouă, oțet și maioneză și aplicați-o pe păr și clătiți cu un șampon ușor după 30 de minute. O altă mască bogată în vitamina B, E și grăsimi bune este cea cu avocado copt, o lingură de miere și două linguri de ulei de măsline. Aplica-ți această mască pe părul creț și lăsați-o să acționeze timp de 30 de minute, după care clătiți totul cu șampon.

Indiferent de textura sau de tipul de păr, regulile de bază ale îngrijirii părului rămân aceleași. Aplicarea unui ulei hidratant la rădăcină îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului și promovează creșterea sănătoasă a părului. Uleiurile naturale sunt o sursă bogată de vitamina E și acizi grași. Acești acizi grași ajută la blocarea umidității din păr. Acesta este modul în care uleiurile naturale controlează încrețirea și îmbunătățesc ușurința de manevrare a părului.

Pentru părul creț, este indicat să utilizați ulei de cocos ușor și non-gras. Puteți aplica uleiul de cocos înainte de culcare și vă puteți spăla a doua zi. Alternativ, puteți aplica uleiul cu o oră înainte de șamponarea părului, folosindu-vă vârfurile degetelor pentru a masa ușor scalpul.

Uleiul de ricin este un ingredient mai puțin cunoscut atunci când vine vorba de ungerea părului, iar asta se datorează în mare faptului că este este extrem de lipicios. Cu toate acestea, uleiul de ricin este o minune în sine, deoarece vă poate hidrata părul și poate adăuga strălucire. Experții în îngrijirea părului recomandă utilizarea uleiului de ricin înainte de culcare și spălarea în dimineața următoare.

În final, vă prezentăm câteva reguli generale de întreținere a părului. Tundeți-vă părul la fiecare 8 săptămâni pentru a scăpa de vârfurile despicate și de părul deteriorat. Pe timpul nopții, încercați să vă prindeți părul într-un coc lejer sau într-o împletitură lejeră pentru cât mai puțină frecare între părul dumneavoastră și fața de pernă. De asemenea, treceți la fețe de pernă din satin sau mătase în locul celor din bumbac pentru a reduce frecarea.

P Cum să vă îngrijiți părul creț

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

❌
❌