Normal view

There are new articles available, click to refresh the page.
Ieri — 27 May 2023Gândul

VIDEO | Horoscop duminică, 28 mai 2023. O invitație surpriză din partea unui prieten te poate suprinde

Reporter: silviu.banila
27 May 2023 at 22:00
VIDEO  Horoscop duminică 28 mai 2023 O invitație surpriză din partea unui prieten te poate suprinde

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 28 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Dorința de comunicare sau de socializare poate să nu fie foarte mare, ba dimpotrivă din anumite considerente poți simți chiar nevoia să stai mai mult timp tu cu tine și gândurile tale. Dacă ai de realizat unele sarcini le vei duce la capăt într-un mod organizat dar diferit de până cum, folosind alt gen de resurse sau instrumente.

Taur

O zi în care te poți relaxa experimentând o activitate nouă, ceva diferit de până acum și care implică și mai multă socializare. Ce nu te încântă prea mult este faptul că susținerea sau compania grupului pe care mizai nu este așa cum ți-ai dori, fapt care te face să te îndoiești dacă mai există lucruri în comun cu unele persoane.

Gemeni

O zi în care poți avea unele revelații dacă ești destul de atent la tine și la stările tale interioare. Poți descoperi lucruri utile despre tine care îți amplifică potențialul și încrederea în tine, lucruri mai mult decât binevenite în contextul în care te poți simți ușor împovărat de unele griji sau responsabilități personale sau profesionale.

Rac

Un document, aviz sau procedură poate să ceară mai multe eforturi, timp și resurse decât ai crezut inițial fapt care va necesita mai multă răbdare din partea ta. O invitație surpriză din partea unui prieten te poate suprinde plăcut sau tu ești cel care vine cu inițiativa de a participa la o activitate de grup plăcută și interactivă.

Leu

Unele speranțe pe care ți le-ai făcut sau un proiect anume poate să întâmpine probleme din lipsă de timp, resurse sau angajament din partea celuilalt, însă nu ești dispus să renunți la ceva ce este important pentru tine. Fie apelezi la resurse mai vechi fie ești dispus să schimbi total abordarea, indiferent de situație, vei căuta să-ți atingi obiectivele într-un fel anume.

Fecioară

O zi excelentă pentru a te bucura de compania unor prieteni, de un peisaj anume dacă ești plecat într-o călătorie sau pentru a “naviga” printre oameni cu interese sau hobby-uri comune. Ceva anume pare totuși să nu fie așa cum ți-ai dori în interacțiunea cu propriul partener sau cu o persoană cu care colaborezi iar lucrurile trebuie discutate.

Balanță

Nu te simți satisfăcut în privința libertății pe care ți-o dorești, fizice sau intelectuale iar din diverse motive ceva sau cineva îți îngreunează situația. Totuși modul organizat și ingenios în care reușești să gestionezi lucrurile și activitățile îți amplifică încrederea în tine. Timpul cu tine și o practică interioară sunt extrem de prețioase.

Scorpion

Chiar dacă traversezi o perioadă în care nu reușești să-ți satisfaci unele dorințe sau plăceri așa cum ți-ai dori, te poți folosi de ea totuși pentru a-ți amplifica disciplina interioară, înțelegând cu tu ești stăpânul propriilor dorințe nu invers. Poți profita de ziua de azi participând la un spectacol sau acceptând invitația neașteptată din partea unui prieten.

Săgetător

Poți suprinde printr-o abordare nouă, o altfel de metodă decât până acum sau un nou mod de a folosi o resursă mai veche dar încă funcțională pentru a rezolva o anumită situație. Ești pe cont propriu și nu ești dispus să lucrezi în colaborare cu nimeni din simplul motiv că nu te simți înțeles așa cum ți-ai dori.

Capricorn

Aspectul tensionat dintre Saturn, planeta care te guvernează și Soare te poate face să privești unele lucruri într-o notă mai pesimistă amplificând o situație anume care te stresează. Răbdarea și păstrarea obiectivității sunt esențiale. O vizită la un muzeu, un film la cinema sau o altfel de activitate decât cele de rutină va fi mai mult decât binevenită.

Vărsător

În lumina ultimelor evenimente, poți simți că celălalt nu este recunoscător pentru eforturile pe care le faci, fapt care îți generează o stare de insatisfacție. Totuși pentru a depăși mai ușor acest lucru, te poți decide să cumperi ceva ce-ți dorești demult sau să schimbi cu totul abordarea astfel încât să demonstrezi că ai totul sub control.

Pești

O chestiune familială, emoțională sau care vizează căminul propriu ți-a tot creat o stare de disconfort în ultimele zile punând o oarecare presiune asupra ta. Astăzi totuși compania cuiva te poate ajuta să uiți efectiv de toate acestea și să te bucuri de o activitate interactivă, de o ieșire în parc cu bicicleta sau de o discuție mai mult decât plăcută.

Horoscop general, săptămâna 22 – 28 mai 2023:
Horoscop general luna mai 2023:
Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

VIDEO  Horoscop duminică 28 mai 2023 O invitație surpriză din partea unui prieten te poate suprinde

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Primele imagini cu GINA PISTOL în rochie de mireasă. Vedeta a furat toate privirile

Reporter: andrei.vacaru
27 May 2023 at 19:11
Primele imagini cu GINA PISTOL în rochie de mireasă Vedeta a furat toate privirile

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase și mai apreciate cupluri din România, iar căsătoria celor doi, care a avut loc sâmbătă, nu a avut cum să treacă neobservată.

Ambii au așteptat momentul cu sufletul la gură și, evident, s-au pregătit cât mai bine și din punct de vedere vestimentar.

Așa cum era de așteptat, mireasa a fost la înălțime, atrăgând atenția cu rochia pe care a purtat-o, una de foarte mult bun gust.

Frumoasa vedetă a optat pentru o ținută cât mai simplă, dar de efect. A primit numai mesaje de felicitări și comentarii de laudă, în mediul online, arată CANCAN.

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc azi

Sâmbătă are loc „nunta anului” în showbiz-ul din România. După mai mulți ani de relație, Gina Pistol și Smiley își unesc destinele și în fața lui Dumnezeu și a ofițerului de stare civilă.

Frumoasa prezentatoare de televiziune Gina Pistol și celebru artist Smiley se căsătoresc sâmbătă, după nu mai puțin de șapte ani de relație.

Este o zi mare pentru Gina Pistol și Smiley. După ce au devenit un cuplu în urmă cu șapte ani, au decis să și oficializeze relația. Așa că au decis să se căsătorească în această sâmbătă. Anunțul cu privire la nuntă a fost făcut chiar de cei doi.

În ziua cea mare, Smiley a purtat un costum de ginere mai puțin convențional, specific stilului său caracteristic.

Smiley și-a petrecut noaptea dinaintea nunții singur, la hotelul Marmorosch din Capitală, întrucât artistul a respectat tradiția de a nu vedea mireasa înainte de marele eveniment. A ieșit din locație împreună cu fratele său, Filip Maria.

„Îți dai seama. Da, am emoții”, a dezvăluit Smiley, chiar în ziua nunții lui, reporterilor Cancan.

Smiley a dezvăluit că printre cei care vor cânta la nuntă se numără și… Gina Pistol. Potrivit propriilor declarații, mireasa va avea un moment special în cadrul marelui eveniment.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

VIDEO | Cori Grămescu, la podcast-ul Altceva, despre cât și cum să ne antrenăm la sală ori acasă: „Un singur lucru contează…”

Reporter: silviu.banila
27 May 2023 at 19:00
VIDEO  Cori Grămescu la podcastul Altceva despre cât și cum să ne antrenăm la sală ori acasă Un singur lucru contează

Cori Grămescu a fost invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA de sâmbătă, 27 mai. Cunoscutul coach de lifestyle și nutriție a oferit sfaturi prețioase despre cum putem să facem antrenamente cardio în mod corect. Urmărește podcastul integral cu Cori Grămescu doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

„Pentru această tipologie, recomandarea pentru sănătate este de 150 de minute de activitate fizică viguroasă pe săptămână. Tipuri diferite de mișcare. Cresc pulsul. Valoarea noastră de repaus e 50-70. Dacă ajungem la 110-130, în funcție de vârstă, suntem într-o zonă de efort confortabil.

La ce ne uităm? Mers alert, vâslit, cardio, clase de aerobic.

Asta e partea de componentă cardiovasculară, pentru sănătatea inimii și metabolismul glucidic. Avem nevoie de mușchi, lucrăm pe grupe, corect, aplicat, exerciții scurte și intense.

A treia componentă ține de mobilitate, ne uită sfântul cu fundul pe scaun la birou. Nu știu cine lucrează 8 ore pe zi… Automat digestia se strică și ea.

Avem nevoie ca o dată pe săptămână să întindem pielea pe măgar. Să facem pilates, orice ne ajută să eliberăm articulațiile de presiuni.

În funcție de timp, de exemplu clientele mele rezistă foarte bine la sesiuni de 30 de minute de sport pe zi. 30 de minute de sport sunt ceva ce poți considera o constantă în viața ta.

Este mai bine să facem sport în prima parte a zilei, când avem mai multă energie, dar în realitate contează să-l facem constant. Nu la 12 noaptea, dar în principiu să facem sport constant.

Dacă avem luxul intervalului, e mai bine să facem dimineața. Un singur lucru contează: E foarte important să prioritizăm forma corectă de execuție”, a declarat Cori Grămescu.

Cori Grămescu: „Dacă vrei picioare frumoase, nu trebuie să te unduiești toată!”

„Trebuie să învățăm mișcările corect de la instructori care știu ce vorbesc, să lăsăm deoparte fitnessul de Instagram, fitnessul bun este plictisitor, boring, este ceva ce nu arată sexy.

Dacă vrei picioare frumoase, nu trebuie să te unduiești toată la sala de sport. Trebuie să lucrăm corect. Să lucrăm corpul corect.

Dacă lucrează în cadru organizat, puțini oameni au instructor privat, cei mai mulți oameni merg la sală. Să aleagă programe de începători, tu trebuie să atingi niște obiective de biomecanică, să corelezi mișcarea cu respirația, cum țin spatele, cum îmi încordez abdomenul.

Aș obliga sălile de fitness să aibă programe pentru începători. La fosta mea sală am implementat regula ca toate clientele noi să treacă prin programul de începători.

Le explicam că e mai bine așa, e mai sănătos pentru tine, du-te la clasele de începători. E foarte important. Dacă nu avem sală, există foarte multe aplicații pe internet, de la companiile mari producătoare de echipamente, multe programe pentru începători.

Să introducă obligatoriu zile de odihnă și perioade de antrenament pentru cardio”, a spus Cori Grămescu.

Cori Grămescu: „În America merg pe jos, nu am mașină”

„Eu am predat toată viața mea pilates. Puteam să fac 7-8 ore de pilates. Mă puneai să alerg, vai de capul meu. Sunt unii oameni care arată bine când fac sport. Eu nu sunt unul dintre ei. Zici efectiv că sunt scăpată din flăcările Iadului. Dar… de fiecare dată când fac cardio, mă simt mult mai bine.

Ceva ce fac foarte des în America, eu nu am mașină acolo, merg foarte mult pe jos.

Dacă mergi alert 30 de minute pe zi…Un pas în care nu poți să vorbești la telefon. Trebuie să nu pot susține o conversație fără să gâfâi. E una din cele mai bune activități prin care ne putem autoevalua”, a încheiat coach-ul de lifestyle și nutriție, în cadrul podcast-ului Altceva.

Cori Grămescu a fost invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA, difuzat sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 19:00.

Unul dintre cei mai cunoscuți coach de lifestyle și nutriție, Cori Grămescu s-a stabilit de doi ani în America. În ultima perioadă, ea a creat noi planuri nutriționale, inclusiv cu profesori de la Harvard, lucrează constant la dezvoltarea unor strategii sănătoase și eficiente de slăbire în care se regăsesc atât suportul pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate, cât și suportul emoțional necesar pentru vindecarea relației cu propria persoană și propriul corp.

În acest sens, a construit un site dedicat comunității – Yummdiet.com – la care au acces toți cei care doresc să își schimbe stilul de viață. Atunci când a creat platforma de diete personalizate yummdiet a vrut să existe o soluție reală, bazată pe știință, pentru slăbire sănătoasă.

De altfel, Cori Grămescu lansează la Editura Boolzone cartea “Vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp”. Aceasta este prima carte din România care se lansează împreună cu un cerc de suport. Toți cei care achiziționează cartea, primesc acces în comunitatea de suport, acolo unde Cori Grămescu va fi alaturi de toți cititorii cărții pentru a-i ajuta în procesul de schimbare.

“Am pus în această comunitate de suport experiența mea de 17 ani cu grupuri de femei care doresc să facă o schimbare în bine în viața lor” a declarat Cori Grămescu.

Urmărește podcastul integral cu Cori Grămescu doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

VIDEO  Cori Grămescu la podcastul Altceva despre cât și cum să ne antrenăm la sală ori acasă Un singur lucru contează

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Rusoaică arestată pentru SPIONAJ în Statele Unite. Femeia ar avea legături cu o presupusă fostă amantă a lui Bill Gates

Reporter: andrei.vacaru
27 May 2023 at 18:37
Rusoaică arestată pentru SPIONAJ în Statele Unite Femeia ar avea legături cu o presupusă fostă amantă a lui Bill Gates

Un nou scandal a ieșit recent la iveală în lumea mondenă din Statele Unite. Este vorba despre un e-mail în care fostul investitor Jeffrey Epstein, găsit mort în închisoare, îl șantajează pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, în legătură cu dezvăluirea relației sale amoroase cu jucătoarea de bridge Mila Antonova.

Potrivit presei internaționale, aceasta din urmă ar avea legături cu celebra Anna Chapman, o spioană de origine rusă arestată în Statele Unite în 2010.

„Daily Mail” a descoperit o fotografie făcută de Mila Antonova și Ana Chapman în timp ce se plimbau pe Wall Street, o stradă din cartierul financiar al New Yorkului. Potrivit ziarului britanic, fotografia datează fie din 2009, fie de la începutul anului 2010, adică la scurt timp după începerea presupusei legături amoroase între Antonova și Gates, care s-au cunoscut în cadrul unui turneu de bridge desfășurat la Washington în vara anului 2009, arată Adevărul.

Care este legătura dintre cele două

Detaliile legăturii dintre Antonova și Chapman nu sunt cunoscute. De asemenea, publicația britanică precizează că nu a aflat dacă Bill Gates sau Jeffrey Epstein știau despre legătura dintre cele două rusoaice stabilite pe atunci în diferite colțuri ale Statelor Unite – Antonova în California, iar Chapman la New York. Însă informația este „tulburătoare”, scrie sursa citată.

Un reprezentant al lui Bill Gates a recunoscut că Jeffrey Epstein a încercat să profite de pe urma unei relații avute în trecut de co-fondatorul Microsoft.

Mai exact, Epstein a încercat să-l convingă pe Gates să investează într-un proiect de caritate prin care își dorea să-și spele imaginea de abuzator sexual, dar co-fondatorul Microsoft l-a refuzat. Pentru a fi mai „convingător”, Epstein îl amenință într-un e-mail datând din 2017 că va face publică relația sa extraconjugală cu Mila Antonova dacă nu se va alătura proiectului.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Florin Piersic, „duel” cu un bețiv! „Mută ursul, mă, nu auzi! Fir-ai al… de vagabond!”

Reporter: silviu.banila
27 May 2023 at 18:33
Florin Piersic duel cu un bețiv Mută ursul mă nu auzi Firai al de vagabond

Florin Piersic a avut o discuție aprinsă cu un bărbat aparent în stare de ebrietate, în timpul unui spectacol desfășurat la Cluj. Bărbatul i-ar fi stricat momentul artistic marelui actor român, care i-a transmis câteva vorbe „de duh” și l-a rugat să se ducă acasă.

Scene ireale la Cluj! Florin Piersic a fost prezent la un eveniment și s-a confruntat cu un bețiv. Actorul a fost întrerupt de personajul pe „două cărări”, care i-a cerut bani, iar reacția maestrului nu a întârziat să apară.

Florin Piersic a răbufnit!

Florin Piersic l-a numit pe individul care i-ar fi stricat spectacolul „vagabond” și l-a rugat să plece acasă. Actorul a declarat că el este cel care ar merita bani pentru momentul artistic, nu cel care a avut curaj să îl întrerupă.

„Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al (…) de vagabond. Mută ursul, mă, nu auzi că am program artistic aici? Da, așa-i. Bravo domnule, îmi place de ăsta.

Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Fii atent, acum trebuie să fii cuminte pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura, așa, mai departe…”, a spus Florin Piersic în timpul evenimentului din Cluj-Napoca. Filmarea cu scandalul dintre actor și acest bărbat a devenit virală pe Tik Tok.

„Florin Piersic a inventat caterinca”, „Are dreptul să zică orice. Ține-l Doamne pe pământ să ne mai bucurăm și noi de el”, „Ești o minune pe pământ” sau „Așa om ar trebui să mai trăiască 100 de ani să ne încânte cu umorul lui”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit Piersic după scandal.

Florin Piersic, prezent la Zilele Clujului

În urmă cu câteva săptămâni, Florin Piersic a fost prezent și la Zilele Clujului. Evenimentul a avut loc pe 18 mai 2023, de la ora 20.00, în Piața Unirii. Acolo a fost prezent nu doar actorul, ci și cântăreața Ada Milea, care a încântat, de asemenea, spectatorii, scrie bzi.ro.

Florin Piersic a avut un moment artistic impresionant, numit „Teatrul, dragostea mea”.

@florinpiersicoficial #fyp #fypage #florinpiersic #fouryou #viral ♬ sunet original – Florin Piersic

Florin Piersic duel cu un bețiv Mută ursul mă nu auzi Firai al de vagabond

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

❌
❌