Normal view

There are new articles available, click to refresh the page.
Ieri — 27 May 2023Giurgiu pe Surse

La mulţi ani, domnule primar Dănuţ Mitrea

Reporter: Editor
27 May 2023 at 09:15

La mulţi ani domnule primar Dănuţ Mitrea

Un prieten drag, Dănuţ Mitrea, primarul comunei Stăneşti, îşi aniversează astăzi ziua de naştere.Cu această prilej, redacția www giurgiupesurse.ro îi urează să aibă o viaţă lungă, cu sănătate şi împliniri, să rămână la fel de activ, curajos şi încrezător în tot ceea ce şi-a propus să realizeze.Multă sănătate, La Mulţi Ani!

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

AlaltaieriGiurgiu pe Surse

Vine vara, se deschide Complexul ” Stejarul ” de la Pădurea Bălănoaia!

Reporter: Editor
25 May 2023 at 19:39

Vine vara se deschide Complexul  Stejarul  de la Pădurea Bălănoaia

Conducerea Primăriei Giurgiu şi Administraţiei Zonei Libere SA au pregătit pentru această vară o seriei de surprize ce vor fi găzduite de către Complexul” Stejarul”, din Pădurea Bălănoaia. Pe lângă superba piscină care va deveni funcţională la începutul lunii iunie, în vara aceasta vor fi organizate şi o serie de manifestări artistice. Primul eveniment va avea loc în data de 16 iunie, începând cu orele 20:00, printr-un concert al cunoscutului cantautor giurgiuvean Tică Lumânare. Intrarea la spectacol este liberă.Evenimentul din data de 16 iunie este doar primul într-o serie de manifestări ce vor fi organizate la Complexul” Stejarul” de la Pădurea Bălănoaia.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

S-A STRIGAT BINGO! Ionel Muscalu a fost ales viceprimar al municipiului Giurgiu

Reporter: Editor
25 May 2023 at 19:08

SA STRIGAT BINGO Ionel Muscalu a fost ales viceprimar al municipiului Giurgiu

În data de 7 martie 2023, Silviu Dumitrescu demisiona din funcţia de viceprimar al municipiului Giurgiu. Peste câteva zile, conducerea PNL îl nominaliza pe Ionel Muscalu, care ocupa funcţia de administrator public al primăriei, pentru postul rămas vacant după demisia lui Silviu Dumitrescu. Din motive necunoscute, consiliul local a a întârziat până astăzi, 25 mai, alegerea lui Ionel Muscalu în noua funcţie de viceprimar. În şedinţa ordinară de astăzi, 25 mai, a Consiliului Local Giurgiu, Ionel Muscalu a fost ales, în cele din urmă viceprimar, cu 14 voturi pentru şi 6 abţineri. Ionel Muscalu a fost de altfel singura nominalizare pentru acest post. În curând va fi desemnat şi noul administrator public al primăriei Giurgiu, la ora actuală fiind un singur favorit cert. Aşteptăm decizia!

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Manifestări dedicate Zilei Eroilor, în comuna Schitu

Reporter: Editor
25 May 2023 at 18:38

Manifestări dedicate Zilei Eroilor în comuna SchituConform tradiției, de Ziua Înălțării Domnului, se comemorează și Ziua Eroilor, o sărbătoare dedicată eroilor cunoscuți și necunoscuți căzuți în luptă de-a lungul veacurilor pentru credință, libertate, apărare și reîntregirea neamului.Joi, 25 mai, Ionel Paşol, primarul comunei Schitu, în prezența consilierilor locali, angajaţilor primăriei, cadrelor didactice, elevii şi credincioșii din localitate au depus coroane de flori la toate Monumentele Eroilor din comună.Manifestări dedicate Zilei Eroilor în comuna SchituTotodată au fost oficiate slujbe de pomenire, la care au participat și credincioșii din localitate. Ziua Înălțării Domnului este marcată în fiecare an în comuna Schitu de către primarul Ionel Paşol, preoţii din comună şi locuitori:Manifestări dedicate Zilei Eroilor în comuna Schitu” Ziua de azi este o sărbătoare națională a poporului român care marchează lupta de-a lungul veacurilor pe front, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului. Este important să le onorăm memoria, deoarece oferă adesea lecții valoroase de curaj și sacrificiu, oferindu-ne un exemplu despre ceea ce înseamnă să ne apărăm țara. Hristos s-a înălțat!” ne-a declarat Ionel Paşol, primarul comunei Schitu.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

USR lansează Cartea neagră a guvernării Ciucă. Cătălin Drulă, președintele USR: „Singura realizare a Guvernului Ciucă: salvarea pensiilor speciale”

Reporter: Editor
25 May 2023 at 17:58

USR lansează Cartea neagră a guvernării Ciucă Cătălin Drulă președintele USR Singura realizare a Guvernului Ciucă salvarea pensiilor speciale

Cele mai mari scumpiri din ultimii 20 de ani, grevă generală în Educație și alte proteste în pregătire, ratarea aderării la spațiul Schengen, PNRR întârziat și pensii speciale intacte. Acestea sunt câteva dintre „realizările” Guvernului Ciucă.Cătălin Drulă, președintele USR, a prezentat, joi, o nouă ediție a Cărții negre a guvernării PSD-PNL – Bilanțul Guvernului Ciucă, înainte de producerea rocadei și preluarea funcției de prim-ministru de către liderul PSD Marcel Ciolacu.„ Suntem la finalul primei părți dintr-un film de groază care se numește «Guvernarea PSD-PNL». Înțelegem că mâine se încheie partea numită «Nicolae Ciucă» și începe episodul «Marcel Ciolacu». Premierul Ciucă va intra probabil în istorie ca având cel mai dezastruos mandat de premier de după Revoluție. Guvernarea PSD-PNL nu ar fi fost posibilă fără patronul Klaus Werner Iohannis, cel care a adus PSD la guvernare, cel care a distrus PNL și l-a făcut o remorcă la PSD, cel care a oprit modernizarea României, cel care a eșuat în mod catastrofal în proiectul «România Educată», cel care a trădat România. Klaus Iohannis este marele trădător al României și patronul acestei guvernări”, declară Cătălin Drulă.În urma guvernării PSD-PNL rămân cele mai mari scumpiri din ultimii 20 de ani – inflație de 20% la alimente -, dublarea ratelor românilor, o gaură la bugetul de stat de cel puțin 30 de miliarde de lei, o economie frânată, un curs euro care a făcut trei recorduri succesive săptămâna trecută.În plan extern, guvernarea PSD-PNL se poate lăuda cu cea mai mare ratare din ultimii 20 de ani: ratarea aderării la spațiul Schengen.„Cifrele economice ale acestei guvernări sunt dezastruoase și ele au impact direct în buzunarul oamenilor. De aceea avem profesori în stradă astăzi, de aceea se pregătesc să iasă alte categorii. De aceea există o nemulțumire colosală în societatea românească: aproape 4 din 5 români cred că România merge într-o direcție greșită și s-au săturat de această guvernare. Singura realizare a Guvernului PSD-PNL: salvarea pensiilor speciale. Nicolae Ciucă pleacă din mandat cu pensia specială de 18.000 de lei intactă. S-a luptat cu dinții și cu ghearele să își păstreze această pensie, să păstreze în România sfidarea, nesimțirea și privilegiul”, precizează președintele USR.Liderul opoziției a mai punctat că este momentul cel mai de jos al mandatului dezastruos de 9 ani al președintelui Iohannis. Momentul în care va da din nou, a patra oară, mandatul către PSD să continue acest film de groază numit guvernarea PNL-PSD.

Cartea neagră a guvernării PSD-PNL – Bilanțul Guvernului Ciucă – https://usr.ro/wp-content/uploads/2023/05/Cartea-neagra-a-guvernarii-PSD-PNL.pdf.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

❌
❌