Normal view

There are new articles available, click to refresh the page.
Ieri — 27 May 2023Gazeta de Sud

Angajată găsită moartă în congelatorul unui fast-food, după ce ușa s-a blocat singură

Reporter: Daniela Moise
27 May 2023 at 19:22
Angajată găsită moartă în congelatorul unui fastfood după ce ușa sa blocat singură

Angajata unui fast-food a fost găsită moartă în congelator, după ce ușa s-a blocat singură. Familia femeii care lucra la Arby’s, un lanț american de restaurante fast-food cu peste 3.300 de restaurante, dă în judecată gigantul fast-food. Rudele femeii susțin că angajații s-au plâns de mai multă vreme că zăvorul era stricat şi exista oricând posibilitatea ca cineva să rămână blocat.

Nguyet Le, în vârstă de 63 de ani, era mamă a patru copii. Femeia era singură în restaurant, în jurul orei 9 dimineața, pe 11 mai. Se pregătea pentru deschiderea magazinului, când a rămas blocată în congelatorul pentru alimente. Unul dintre fii ei, care lucrează și el la Arby’s, a făcut descoperirea înfiorătoare.

Poliția a spus că pe uși erau pete de sânge, care arată că a încercat să scape, dar în cele din urmă s-a prăbușit în poziție fetală. Un raport preliminar al medicului legist a confirmat că femeia a murit de hipotermie, notează Daily Mail. 

Angajaţii făcuseră numeroase plângeri în legătură cu uşa stricată

Avocatul Paul Skrabanek, care reprezintă familia, solicită acum o anchetă oficială în legătură cu presupusele defecțiuni ale congelatorului restaurantului. Un fost angajat i-a spus că zăvorul nu funcționează corect din august și că problema era cunoscută și ignorată de conducere. Familia victimei solicită despăgubiri de peste un milion de dolari.  

Un fost angajat a declarat că au fost trimise mai multe cereri pentru a se remedia problema zăvorul stricat. De asemenea, făcuse fotografii în interiorul congelatorului: ”Au știut despre asta. Angajaţii s-au tot plâns”.

Nu este clar care era temperatura în ziua în care Le a fost prinsă înăuntru. Congelatorul ar trebui să fie setat la -10 grade conform standardelor restaurantului, conform fostului angajat, dar a spus că temperatura este menținută mult mai mică decât atât. 

Potrivit ultimelor informaţii, angajații foloseau o șurubelniță pentru a ajuta la deschiderea și închiderea zăvorului. Acuzarea mai susține că angajații aveau obiceiul să ţină deschisă ușa cu o cutie de ulei pentru că nu doreau ca aceasta să se închidă complet. Ancheta este abia la început.

Angajată găsită moartă în congelatorul unui fastfood după ce ușa sa blocat singură

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Bărbat care s-a aruncat de pe un pod, găsit după patru zile

Reporter: Daniela Moise
27 May 2023 at 19:12
Bărbat care sa aruncat de pe un pod găsit după patru zile

Un bărbat s-a aruncat luni de pe un pod peste râul Mureș înalt de 20 de metri. Trupul bărbatului a fost găsit abia vineri, când a ieșit singur la suprafață.

Bărbatul locuia în comuna Gornești, la 20 de kilometri de Târgu Mureș. A venit luni în oraș ca să își facă analizele medicale. Mai mulți tineri care se antrenau cu caiacele l-au văzut când s-a aruncat de pe pod.

Mai multe echipe de pompieri și scafandri l-au căutat în fiecare zi pe bărbatul de 41 de ani.

Vineri după-amiază, trupul acestuia a fost zărit la aproape doi kilometri de locul în care se aruncase. Mai mulți trecători l-au văzut și au sunat la 112. Pompierii, ajutați de o echipă de alpiniști, au reușit să îl scoată la mal.

„Am văzut acolo jos în apă era un mort, am fluierat la mașini să se oprească. S-a oprit o femeie și a chemat salvarea. Au zis: omul ăsta e mort de patru zile”, a declarat un martor.

Corpul bărbatului a fost scos cu greutate la mal, pentru că zona este greu accesibilă. A fost nevoie de ajutorul unei echipe de alpiniști.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Doi soți, salvați cu elicopterul după ce au căzut în Munții Bucegi

Reporter: Daniela Moise
27 May 2023 at 18:41
Doi soți salvați cu elicopterul după ce au căzut în Munții Bucegi

Doi soți au căzut sâmbătă după-amiază pe Valea Caraimanului, unde se aflau în drumeție împreună cu fiul lor minor. A fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD.

Doi soți din Fetești au plecat pe munte cu fiul lor minor. Când au ajuns într-o zonă în care se afla zăpadă, femeia a alunecat pe o pantă. Bărbatul a încercat să o prindă, însă a alunecat și el împreună cu soția sa, mai bine de câțiva zeci de metri. Aceștia erau echipați corespunzător.

Cei doi soți s-au oprit din alunecare abia în momentul în care porțiunea de zăpadă s-a terminat. 

Femeia a suferit o fractură de membru inferior, iar soțul ei s-a ales cu fractura de femur și un umăr dislocat.

Victimele au primit îngrijiri de la salvamontiștii din Bușteni si Prahova. Au fost scoase cu ajutorul unui echipaj Aero-SMURD.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Şofer prins când schimba locul cu o pasageră pentru că nu avea permis

Reporter: Daniela Moise
27 May 2023 at 17:58
fer prins când schimba locul cu o pasageră pentru că nu avea permis

Un şofer a fost prins când schimba locul cu pasageră, în timpul unei razii pe şoselele din Ilfov. Bărbatul nu are permis de conducere, conform Antena3.

După ce polițiștii rutieri i-au făcut semn să tragă pe dreapta, tânărul a schimbat imediat locul cu o pasageră din mașină. 

Șoferul a negat, deși pasagerii săi le-au spus polițiștilor adevărul. 

Agenții de la Rutieră au aflat că tânărul nu are permis de conducere.

Mai mulți conducători auto au fost prinși băuți la volan, iar peste 100 de șoferi au fost depistați când circulau cu viteză excesivă. 

În numai câteva ore, au fost reținute 21 de permise de conducere și 10 certificate de înmatriculare. Oamenii legii au dat amenzi în valoare de 60.000 lei.

fer prins când schimba locul cu o pasageră pentru că nu avea permis

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Mașină răsturnată în parcare de un șofer care a dat cu spatele

Reporter: Daniela Moise
27 May 2023 at 17:28
Mașină răsturnată în parcare de un șofer care a dat cu spatele

O mașină a fost răsturnată în parcarea unui hipermarket din Constanța de un șofer neatent care a dat cu spatele, conform Antena3.

Accidentul a avut loc în centrul orașului Constanța, pe un bulevard intens circulat. Oamenii aflați la cumpărături au sunat imediat la 112.

În urma impactului, doar șoferul autoturismului care s-a răsturnat, a fost rănit. Din fericire, medicii l-au găsit pe acesta în stare stabilă, conștient și cooperant.

Din primele cercetări se pare că de vină ar fi un șofer care nu s-a asigurat și a lovit din spate autoturismul care, ulterior, s-a răsturnat.

Șoferul vinovat este cercetat acum pentru vătămare din culpă.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

❌
❌