Actualitate

❌
There are new articles available, click to refresh the page.
AlaltaieriScandal de Gorj
  • Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!
  •  

Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

· · Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Inconştienţă sau indolenţă Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima întro comună întreagă Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID19Angajați ai Primăriei Bustuchin refuză să mai meargă la serviciu din cauza unui așa zis investitor spaniol aciuit prin zonă. Aparicio Guzman, amicul primarului Ion Ciocea, tocmai s-a întors din țara de baștină și umblă liber prin instituție, deși recomandările autorităților erau ca acesta să se autoizoleze.Mai mulți locuitori ai comunei au anunțat poliția și Direcțiea de Sănătate Publică (DSP) Gorj, însă autoritățile au motivat că, la sosirea cetățeanului spaniol la Bustuchin, autoritățile române nu impuseseră, încă, măsuri restrictive pentru cei veniți din statele europene cu peste 500 de cazuri de COVID-19.

Situație tensionată în comuna Bustuchin, după ce oamenii au sesizat autoritățile că amicul primarului Ion Ciocea, cetățeanul de origine spaniolă Aparicio Guzman, s-a întors din țara sa natală și umblă liber prin localitate.

Atât DSP Gorj, cât și Poliția, au ignorat semnalele trase de cetățeni și nu i-au impus spaniolului nicio măsură din cele instituite pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Trebuie spus că un consilier local și mai mulți cetățeni au alertat autoritățile, însă lipsa de reacție a acestora a fost motivate de faptul că Guzman ar fi revenit din Spania înainte de a se impune restricții de trafic dinspre și înspre statele afectate de infecția cu noul coronavirus.

Din cauză că autoritățile nu au oferit date precise cu privire la istoricul de călătorie al cetățeanului spaniol, pentru a înlătura starea de tensiune create în comună, unii salariați ai Primăriei Bustuchin spun că nu vor mai intra în sediul instituției. Aceștia afirmă că le este teamă să mai meargă la muncă, în condițiile în care Guzman a fost în mai multe rânduri, în ultimele zile, prin primărie, pe la amicul său Ciocea, iar primarul în afara unor explicații că cetățeanul spaniol nu a fost atins de noul coronavirus, nu a întreprins nicio altă măsură de prevenție.

Contactat telefonic de către jurnalişti pentru a oferi un punct de vedere, primarul Ciocea confirmă că amicul său spaniol a sosit în România la începutul lunii martie, dată la care încă nu erau impuse măsurile stricte de acum, de prevenire a COVID-19. Primarul mai susţine că spaniolul este un om de afaceri care a fost prezent şi în interiorul primăriei dar că angajaţii instituţiei vin în continuare la muncă.

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
  • Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al direct...
  •  

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al direct...

· · Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

Paraschiv sa prins în FLAGRANT Sunt venite opt autobuze Licitația va fi organizată săptămâna viitoare Transloc va închiria autobuze vechi de 20 de ani de la partenerul de afaceri al directGrupul de interese economico-financiare coordonat de Mihai Paraschiv, directorul general al Transloc SA, a fost conectat la bugetul societății de transport public a municipalității. În câteva săptămâni, pe străzile din municipiul Tg-Jiu vor circula autobuze vechi de 20 de ani, pe care firma unui partener de afaceri al lui Paraschiv le va închiria societății Transloc. Opt astfel de fiare vechi au fost achiziționate și pregătite pentru a fi puse în circulație, după ce Paraschiv, din calitatea de director al Transloc, va prepara licitația în favoarea firmei Paritech Systems SRL. Asta în cazul în care organele judiciare nu vor intra pe firul afacerii.

Primele declarații...

... publice ale lui Mihai Paraschiv, în perioada în care i se pregătea fotoliul de director general al Transloc SA, făceau referire la închirierea unor autobuze care să deservească populația municipiului Tg-Jiu pe perioada în care rețeaua de transport public a orașului se va afla într-un amplu proces de modernizare, în urma implementării unui proiect cu fonduri europene. Inițial, Paraschiv avansase ideea că va aduce autobuze, scoase din uz în marile orașe, gratuit. După ce a fost înscăunat la conducerea societății de transport public a municipalității și după ce Consiliul Local Tg-Jiu a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al orașului pe anul în curs, și implicit subvenția de 7,5 milioane de lei acordată Transloc, Paraschiv a simțit mirosul banilor și a schimbat planul.

Opt autobuze...

... au fost achiziționate, relativ recent, de firma Paritech Systems SRL Tg-Jiu, controlată de omul de afaceri Ciprian Badea Miss, în vederea închirierii către Transloc. În timp ce marile orașe scot din circulație autobuzele vechi și nu mai acceptă în aglomerările urbane decât pe cele electrice sau cu norma de poluare Euro6, cele care vor circula pe străzile din Tg-Jiu sunt fabricate în anii 2000 și 2001, adică au o vechime de 20 de ani, și norma de poluare Euro2.

Paraschiv sa prins în FLAGRANT Sunt venite opt autobuze Licitația va fi organizată săptămâna viitoare Transloc va închiria autobuze vechi de 20 de ani de la partenerul de afaceri al direct

O parte dintre acestea au fost aduse la Registrul Auto Român, săptămâna trecută, în vederea înscrierii în circulație, chiar de unul din oamenii lui Paraschiv, care i-a însoțit pe angajații Transloc.

Daniel Țarfulea a fost angajat al firmei Argo Impex SRL, deținută de familia lui Mihai Paraschiv, iar de la începutul acestei săptămâni a fost detașat la Transloc SA.

”Este detașat la societatea Transloc, începând de luni, de la firma Argo Impex SRL. Este un om de încredere și în timpul liber, fiind și electrician, a reparat niște mijloace de transport, fără costuri”, a explicat Paraschiv, la Tv Sud, modalitatea prin care omul său a ajuns la societatea municipalității.

Cât privește implicarea acestuia, împreună cu alți angajați ai Transloc, în obținerea avizelor necesare punerii în circulație a unor autobuze care aparțin firmei Paritech Systems SRL, justificările lui Paraschiv au fost destul de lapidare: ”Țarfulea e, de peste o lună, în concediu și în timpul liber poate să facă ce vrea”.

Partenerii lui ”Miai”

Societatea Paritech Systems SRL, controlată de omul de afaceri Ciprian Badea Miss, are ca obiect de activitate ”alte activități de tipărire” și a derulat afaceri de 1.300 de lei, în 2018, potrivit datelor furnizate de Ministerul de Finanțe. Pe lângă întrebarea legitimă, de unde a avut bani să cumpere autobuzele, în contextul în care nicio bancă nu credita o societate cu o cifră de afaceri atât de mică și aflată de pierderi în anii anteriori, mai e un aspect extrem de important care o leagă direct de Paraschiv.

În mai 2015, firma Argo Impex SRL a familiei lui Paraschiv, la care acesta a figurat angajat ca economist, a cumpărat, pe strada Termocentralei, nr.27, în zona CET, două clădiri și a concesionat terenul de 2.007 mp, aferent acestora, de la Primăria Tg-Jiu, cu 0,01 Euro/mp/lună.

Trei ani mai târziu, în septembrie 2018, societatea Argo Impex a vândut cele două clădiri firmei Experience Source SRL, administrată de ... Ciprian Badea Miss. În aceeași lună, Consiliul Local Tg-Jiu, a aprobat și preluarea contractului de concesiune asupra terenului de societatea lui Badea Miss, de la firma familiei Paraschiv.

Paraschiv sa prins în FLAGRANT Sunt venite opt autobuze Licitația va fi organizată săptămâna viitoare Transloc va închiria autobuze vechi de 20 de ani de la partenerul de afaceri al direct

Așadar Experience Source SRL și Paritech Systems SRL, cea care a cumpărat acum autobuzele, au același sediu social, Str. Termocentralei, nr. 27, camera A, respectiv camera B, în clădirile cumpărate de la firma familiei lui Mihai Paraschiv.

Mai mult, trei din cele opt autobuze, au fost depozitate, până la punerea lor în circulație, în apropiere de Bumbești-Jiu, pe teren unei societăți a afaceristului Cosmin Manasia, fost partener de afaceri al lui Mihai Paraschiv.

Șmenul, devoalat, în direct, la Tv Sud

Trei autobuze a spus Paraschiv. Mihai Paraschiv a dat vina, într-o intervenție telefonică la Tv Sud, pe Viorel Caragea și liderii sindicali de la Transloc că au filmat autobuzele în curtea unei alte societăți și l-a contrazis pe acesta că nu sunt numai trei, ci opt. ”Nu sunt doar trei, eu știu că sunt opt venite”, s-a scăpat directorul Transloc.

Paraschiv a spus că licitația pentru închirierea unor autobuze va fi organizată în viitorul apropiat și nu e neapărat să câștige Paritech Systems SRL, apoi a revenit și a spus că ”în această săptămână va fi organizată licitația și ESTE POSIBIL să fi ajuns și autobuzele” (?!)

Paraschiv s-a încurcat în minciuni și cu privire la angajările făcute de Transloc în ultima perioadă. ”S-au făcut angajări, două persoane pentru curățenie, în urma concursului desfășurat luna trecută și, cred că în ianuarie, doi mecanici, în urma unui concurs desfășurat în luna decembrie. Sunt foarte convins de ceea ce spun”, afirma acesta extrem de sigur pe el.

La scurt timp însă și-a nuanțat declarațiile. ”Eu am făcut niște detașări în interesul societății pentru că, în acest moment, există foarte multe concedii medicale la nivelul șoferilor și suntem obligați să plătim foarte multe ore suplimentare, astfel fondul de salarii crește cu 2.000 de ore suplimentar. Pentru a preîntâmpina această acțiune și concediile luate pe diverse avantaje celor care le emit, am preferat să suplimentez, prin detașare, pe perioadă limitată, șoferi ca să desfășurăm activitatea companiei în bune condiții”, a adăugat directorul Transloc.

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
  • La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !
  •  

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

· · La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

La Muzeul Național Brâncuși din TârguJiu nici frica nu mai păzește pepenii Managerul pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu Managerul Muzeului Național ,,Constantin Brâncuși”, Denisa Șuță, se poate alege cu un nou dosar penal pentru că nu a asigurat paza instituției pe care o conduce, deja de peste două luni de zile. Din ianuarie și până în prezent, șefa instituției culturale nu a realizat niciun un plan de pază a obiectivului pentru anul 2020, nu a făcut o analiză de risc și nici nu a transmis această documentație poliție pentru avizare, așa cum cere legea. O confirmă chiar IPJ Gorj care comunică, în scris, că instituția aflată în subordinea Ministerului Culturii nu a avut vreun plan de pază nici pentru 2019, nici pentru 2020. Șuță este astfel pasibilă de neglijență în serviciu deoarece ea a inaugurat această instituție, fără a deține acest document avizat de poliție, aceasta fiind obligată, ca și unic salariat al muzului, să-l obțină, înainte de eveniment, de la factorii abilitați.

Organele de cercetare penală se pot sesiza, fără dubii, în cazul incredibil al Muzeului Brâncuși, obiectiv care este lăsat în voia sorții în privința pazei și securității, deși funcționează într-o clădire de patrimoniu. Spațiul nu are camere de luat vederi ori sistem de alarmă, ci este închis banal cu o simplă cheie. Este adevărat că din incintă nu prea ai ce fura, poate doar pozele împrumutate de Centrul Brâncuși, dar acest lucru nu absolvă managerul de responsabilitatea sa de serviciu.

La Muzeul Național Brâncuși din TârguJiu nici frica nu mai păzește pepenii Managerul pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu Mai exact, Șuță era obligată, după ce a realizat așa-zisele lucrări de „igienizare” a spațiului, lucrări pentru care s-a deschis un dosar penal, să realizeze și un plan de pază aferent anului în curs al Muzeului Național de la Târgu-Jiu.

De altfel IPJ Gorj transmite prin adresa nr.69732 din 6 martie 2020 nu doar că muzeul nu are planul în cauză ci și faptul că ,,serviciul de pază se instituie numai după efectuarea unei analize de risc, realizată de un evaluator de risc autorizat”.

La Muzeul Național Brâncuși din TârguJiu nici frica nu mai păzește pepenii Managerul pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu Cu siguranță șeful Denisei Șuță, ministrul Culturii, habar nu are că obiectivul a fost inaugurat fără pază dar, nici că această clădire este lipsită de securitate, muzeul fiind închis pe întreaga perioadă a sejurului politic al subalternei sale la Bruxelles.

Dar dacă nu a știut, acum știe, acesta fiind obligat astfel să-și ia la întrebări subalterna de la Gorj și să o aducă în fața Comisiei de Disciplină, în cazul muzeului de la Târgu-Jiu adunându-se mai multe bile negre.

Pornind de la dosarul penal, la plecarea ascunsă la Bruxeles și până la programul instituției, absent până de curând în peisaj, aceste neglijențe ale managerului ar trebuie puse pe un răboj la Minister, asta dacă nu vrea cumva ministrul să trimită Corpul de Control la cea mai nouă instituție a sa de la Târgu-Jiu.

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
  • Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!
  •  

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

· · Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj Deputatul Vîlceanu la descris la Tv Sud

Presedintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a făcut, vineri, la Tv Sud, portretul robot al candidatului pe care liberalii vor să-l propună partidelor de dreapta să fie susținut, la alegerile din această vară, pentru poziția de președinte al Consiliului Județean Gorj.Practic, liderul liberal, l-a descris, în amănunt, în doar câteva fraze pe Iulian Vasile Popescu, omul de afaceri promovat, la finele anului trecut, în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia.

De altfel, numele lui Iulian Popescu a apărut, de câteva zile, pe surse politice, ca fiind varianta PNL pentru președenția consiliului județean, iar afirmațiile deputatului Vîlceanu vin să confirme speculațiile.

”Sunt convins că identificând acea persoană, este clar că trebuie să venim cu cineva nou, nu poate fi o persoană consacrată din PNL, PMP sau USR, pe care s-o susținem toți, ci altceva, un am care să-ți garanteze că poate să scrie proiecte și poate să atragă fonduri europene. (...) Eu aș căuta specialistul în fonduri europene pe care să-l ducem către consiliul județean (...) trebuie să identificăm o persoană care să îndeplinească condiții de integritate, în primul rând, (...) un om care a atras fonduri europene și știe cum să atragă fonduri. Vom găsi cu siguranță persoana care să îndeplinească aceste condiții, atunci vom putea depăși ambițiile politice”, a declarat parlamentarul liberal într-o emisiune la Tv Sud.

În cele câteva fraze, Vîlceanu l-a descris perfect pe Iulian Popescu, supraveghetorul CEO, ca fiind persoana agreată de liberali pentru o candidatură la cea mai înaltă poziție din Consiliul Județean Gorj.

Lui Popescu îi expiră mandatul de supraveghetor pe 18 aprilie a.c., așa că s-ar încadra perfect în caledarul electoral.

Iulian Vasile Popescu deține părți sociale în șapte societăți comerciale, iar la cinci dintre acestea are și calitatea de administrator.

Acesta este director general și fondator al firmei Softehnica SRL, înființată la Tg-Jiu și mutată, ulterior în Capitală, fiind acționar majoritar, cu 90% din părțile sociale. Societatea activează în domeniul realizării de soft-uri (software orientat client) și a fost împrumutată cu 255.000 de lei de Iulian Popescu. Potrivit declarației sale de avere, firma l-a plătit doar cu 1.158 de lei pentru poziția de manager de proiect, deși a avut o cifră de afaceri consistentă și un profit de 600.000 de lei, Popescu a încasat de la societate 5.700 de lei ca dividende, în 2018.

Surse liberale susțin că un apropiat al lui Popescu este Robert Ciocioi, vicepreședintele PNL Gorj, care ar fi primit consultanță pentru dezvoltarea unei afaceri în Tg-Jiu, iar mai apoi l-a susținut pe acesta pentru postul de supraveghetor la CEO. Mai multe detalii AICI (http://www.scandaldegorj.ro/dezvaluiri/administratorul-unui-salon-de-infrumusetare-antreprenorul-de-succes-al-pnl-din-consiliul-de-supraveghere-al-ceo-firmele-lui-popescu-contracte-de-milioane-cu-institutii-publice/)

Partener de afaceri cu Consiliul Județean Gorj

Că tot e vorba despre fonduri europene, trebuie spus că în octombrie 2016, Asociația pentru Excelență în Educație ”Excelsior” al cărui președinte este Iulian Popescu a încheiat, în calitate de ”lider”, un parteneriat cu Consiliul Județean Gorj și Universitatea ”Constantin Brâncuși” pentru proiectul ”Start-Up pentru Excelență”, în valoare de 2.532.000 de euro.

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj Deputatul Vîlceanu la descris la Tv Sud

Proiectul avea ca obiectiv ”dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea Sud-Vest Oltenia, prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană” și era adresat unui număr de 300 persoane fizice (șomeri/inactivi/persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă), care doreau să dezvolte o afacere non-agricolă în Regiunea Sud-Vest Oltenia și subvenționarea a 46 de planuri de afaceri ale acestora, în vederea creșterii adaptabilității persoanelor de a materializa ideile de afaceri, și crearea a peste 100 de locuri de muncă în regiune.

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
  • E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!
  •  

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

· · E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

E GATA Burlan se pregătește să salveze CEO a înființat un post de director cu dedicație pentru amicul său pesedist Tatomir

Președintele de succes (Nic Com) al Directoratului CE Oltenia, Daniel Burlan, vrea să intre în istoria Gorjului și se pregătește, intens, să salveze compania energetică, dar până atunci își pregătește echipa cu care s-o restructureze, potrivit Memorandumului adoptat de Guvern, la finele anului trecut, așa că a depus toate diligențele pentru reînființarea postului de director al Direcției Resurse Umane.Directoratul CEO a hotărât, vineri, 6 martie a.c., modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare, iar cel care va fi înscăunat în postul respectiv, până la organizarea unei selecții, e nimeni altul decât pesedistul Valentin Tatomir, directorul ELCFU Motru, amicul lui Burlan.

Nimeni și nimic...

... nu stă în calea lui Daniel Burlan de a reînființa postul de director al Direcției Resurse Umane din CEO, nici măcar problemele cu garanțiile necesare acordării împrumutului de 1,2 miliarde de lei de la Trezoreria Statului pentru achiziționarea certificatelor de carbon aferente anului trecut, așa că, Directoratul a decis, la finele săptămânii trecute, modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare Statului de funcții al companiei și înființarea postului de director al Direcției Resurse Umane, hotărârea urmând a fi avizată de Comitetul de Nominalizare și Remunerare din cadrul Consiliului de Supraveghere.

Până la finalizarea unei selecții de fațadă, postul va fi ocupat de Valentin Tatomir, actualul director al ELCFU Motru, amicul președintelui Directoratului CEO, Daniel Burlan.

Tatomir a fost consilier județean PSD la Mehedinți, până în 2016 și președinte al organizației locale a social-democraților de la Baia de Aramă, adică a făcut parte din siajul baronului Adrian Duicu, condamnat penal pentru fapte de corupție. Din 2016, Tatomir este consilier local în orașul natal Baia de Aramă, a cedat conducerea organizației locale a PSD fostului primar Rafael Dunărințu, aflat, în prezent, în pușcărie pentru fapte de corupție, dar a rămas în partid.

Ce-l leagă pe Burlan de Tatomir, dincolo de o relație veche de prietenie? Dosarul „Masa caldă”, în care cei doi sunt acuzaţi, alături de alţi actuali şi foşti şefi din mineritul din Oltenia, de comiterea de infracțiuni prin care au produs un prejudiciu estimat de anchetatori de aproximativ 2,6 milioane de lei, în dauna CE Oltenia.

Imunitate de la PSD

Fiind „omul” PSD, Valentin Tatomir nu a fost deranjat niciodată, nici pentru multiplele deraieri de locomotive și vagoane care transportau cărbun și nici pentru furturile de motorină de la structurile ELCFU. Nici măcar Corpul de control al CEO nu a avut curajul să se atingă de acesta în ultimii ani, de parcă nu s-ar fi produs nicio pagubă sau nu el ar fi coordonat activitatea de la ELCFU.

În vara lui 2016, CEO sub domnia lui Ionel Ilie a organizat concurs pentru postul de director al Direcției de Resurse Umane, la câteva luni după demisia Petrei Pătrașcu însă, în final, a fost amânat la o data care nu a mai fost niciodată comunicată. Trebuie precizat faptul că, la acea vreme, s-au înscris la concurs 6 persoane din cadrul companiei, iar din această cauză, ocuparea postului, chiar si provizoriu, de către o altă persoană decât unul din acei candidați este ilegală.

Interese

Curios este faptul că atât sindicatele, cât și politicienii sunt muți, deși au cunoștință despre cum decurg diligențele pentru înscăunarea lui Tatomir. De altfel, grupul de la Motru e strâns unit în jurul motreanului Burlan. Sindicalistul Nelu Roșca și consilierul președintelui Directoratului, Ion Rușeț, membru PMP, dușmani de moarte, până mai ieri, și-au conciliat conflictul, de dragul lui Burlan. Este de notorietate faptul că Rușeț a prins un loc în Senatul României, în 2008, susținut fiind de PDL, dar și de directorul tehnic al fostei SNLO, din acea vreme, Daniel Burlan.

Interesele politicienilor și sindicaliștilor, par, la prima vedere mai mari decât o eventuală restructurare a companiei, în contextul în care, este cât se poate de evident că asta urmează, potrivit Memorandumului adoptat, anul trecut, de către Executiv.

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
❌