Actualitate

❌
There are new articles available, click to refresh the page.
AlaltaieriVocea Dorohoiului
  • Târg de nunți inaugurat la Uvertura Mall
  •  

Târg de nunți inaugurat la Uvertura Mall

Week-endul acesta aduce în prim plan cel mai mare și important Târg de Nunți din Botoșani, găzduit de Uvertura Mall.

Târg de nunți inaugurat la Uvertura Mall

Deschiderea oficială a târgului a avut loc la ora 11:00, când reprezentanții complexului comercial, alături de invitații acestora, în persoanele domnilor Constantin Gabor, șeful Oficiului de Stare Civilă și Părintele Apostoaie Partenie, au transmis încurajări și cuvinte de învățătură celor ce urmează să-și unească destinele.

Timp de 3 zile, botoșănenii sunt invitați să descopere toate noutățile în materie de nunți:  de la rochii de mireasă, costume pentru miri, verighete și accesorii din aur, candy baruri, torturi impresionante, bar show și până la servicii foto- video, servicii muzicale sau de înfrumusețare. Toate pot fi descoperite  în ofertele variate ale expozanților, care se prezintă în fața clienților cu prețuri promoționale și discounturi pe măsură.

Pe lângă standurile expozanților, clienții au posibilitatea de a urmări spectacolele susținute pe scena târgului, de a participa la workshop-urile de vals susținute de campioni naționali la dans sportiv sau de a lua parte la surprizele pregătite de operatori.

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
  • Răsfăț de ziua ta la Uvertura Mall
  •  

Răsfăț de ziua ta la Uvertura Mall

Luna martie vine cu vreme bună și oferte alese pentru reînnoirea garderobei în cel mai mare și apreciat centru comercial din Botoșani.

Răsfăț de ziua ta la Uvertura Mall

Alegerea noilor piese vestimentare din colecțiile oferite de brandurile preferate ale botoșănenilor vin împreună cupremii instant care să pună în valoare feminitatea doamnelor și domnișoarelor: ondulatoare de păr, produse cosmetice oferite de renumita companie Yves Rocher, sticle de vin rose și vouchere de cumpărături.Pe 8 martie, în urma tragerii la sorți, o doamnă norocoasă va fi câștigătoarea unei zile de răsfăț oferită de unul din cele mai apreciate saloane din Botoșani - Salon Coquettes.

Seara de 8 Martie este dedicată celor mai dragi ființe din viața noastră: mame, surori, soții, iubite sau fiice, iar Uvertura Mall a pregătit pentru acestea un mărțișor muzical alături de  formația Trupa 9, începând cu ora 18:00, la etajul patru.

Simbolurile primăverii sunt disponibile în această perioadă la Târgul de Mărțișor poziționat la etajul doi al complexului comercial, unde toți cei interesați pot alege aranjamente florale unice, prin combinații de flori și plante uscate, vase și accesorii inedite, lucruri împletite cu migală pentru cei mici și cei mari, plicuri hand made, accesorii unicate, brățări din piele, seturi pentru doamne și domnișoare, toate atent confecționate pentru cele mai exigente gusturi în materie de frumos.

Uvertura Mall vă urează o primăvară frumoasă!

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
  • Restaurant nou deschis la Uvertura Mall
  •  

Restaurant nou deschis la Uvertura Mall

DAbo Döner reprezintă un nou concept în cadrul restaurantelor de tip fast-food. Principiul care stă la baza activității este prepararea produselor la fața locului, proaspete, în prezența clientului (chifla, carnea pentru kebab, salatele, sosurile).

Restaurant nou deschis la Uvertura Mall

Cu profesionalismul și experiența unui lanț de restaurante în întreaga Europa în spate, DAbo Doner garantează clienților din Botoșani o experiență culinară desărvârșită, identică cu cea din cele peste 20 de restaurante din țară.

Döner kebabul și-a căpătat binemeritata popularitate cu mulți ani în urmă atât in Germania, unde a câștigat de trei ori consecutiv titlul de ”Cel Mai Bun Doner din Germania”, cât și în întreaga Europa, fiind considerat unul dintre produsele sănătoase de fast-food. Cu un brand modern, puternic și prin promovarea de ingrediente nutritive proaspete și sănătoase, dar și prin devotamentul și implicarea personalului în pregătirea gustoaselor preparate, DAbo Doner oferă cea mai bună și savuroasă soluție alimentară unei piețe care evoluează și crește continuu.

Inaugurarea restaurantului DAbo Doner va avea loc, joi, 23 februarie, la etajul 4 Uvertura Mall.

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
  • Supermarketul de la Dorohoi a făcut un pui şi la Botoşani
  •  

Supermarketul de la Dorohoi a făcut un pui şi la Botoşani

Cea mai frumoasă și cea mai așteptată sărbătoare din an stă să bată la ușă. Acum, în goana după cadouri pentru cei dragi, bunătăți pentru masa de Crăciun și surprize pentru prieteni și familie, Uvertura Mall a creat atmosfera feerică de sărbătoare unde botoșănenii se pot bucura de shopping de calitate la brandurile preferate.

Supermarketul de la Dorohoi a făcut un pui şi la Botoşani

Zilnic, împătimiții de cumpărături vor fi însoțiți în periplul lor prin magazinele Uvertura Mall de vocile suave ale colindătorilor care vestesc Nașterea Domnului. Ofertele și reducerile practicate de brandurile preferate sunt cadourile pregătite de Moș Crăciun celor care sunt în căutarea darului perfect.

În perioada 19 – 23 decembrie, la parterul complexului comercial poposește cel mai vesel bătrânel care este pregătit să asculte dorințele tuturor copilașilor. Încărcat cu dulciuri multe pentru clienții Uvertura Mall, Moșul vă așteaptă în intervalul orar 18:00 – 20:00, lângă bradul din zona Atrium.

Uvertura Mall nu i-a uitat nici pe cei care depun cele mai mari eforturi pentru a crea îmbelșugata masă de Crăciun. Începând de luni, 19 decembrie, la parterul complexului comercial s-a inaugurat un nou market Penny. Designul modern și elegant și organizarea exemplară a categoriilor de produse din magazin, asigură o vizită plăcută la cumpărături. Doar la Penny, clienții pot găsi cele mai proaspete articole, selecționate cu grijă, zi de zi, numai bune de pus pe masă în zi de sărbătoare.

Bucuria sărbătorilor de iarnă se poate citi și pe chipul celor care zilele acestea au ales să dăruiască un strop de fericire celor care sunt încercați de soartă. Asociația HAPPY invită toți clienții să aducă un zâmbet copiilor din familiile nevoiașe și să facă o donație în spațiul special amenajat la etajul patru Uvertura Mall.

Sărbători Fericite și La Mulți Ani!

Supermarketul de la Dorohoi a făcut un pui şi la Botoşani
articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
  • Gazdă bună de Crăciun!
  •  

Gazdă bună de Crăciun!

Uvertura Mall Botoșani s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare și își așteaptă clienții într-un cadru feeric, cu brazi împodobiți, perdele de lumini, stele multicolore și multe alte surprize.

Gazdă bună de Crăciun

În plus, cei aflați în căutarea cadourilor pentru cei dragi, au posibilitatea de a câștiga la tombola Crăciunului unul din cele peste 2.000 de premii instant și intră în competiție pentru marele premiu!

Zilnic, cumpărăturile de minimum 100 lei în magazinele preferate din Uvertura Mall sunt recompensate cu sticle de vin, cozonaci aromați, bomboane de pom sau vouchere de cumpărături. Pe 24 decembrie, unul dintre clienții fideli Uvertura Mall va câștiga un living complet mobilat, realizat pe comandă, astfel încât, Crăciunul să-i prindă în haine noi de sărbătoare.

Luna decembrie continuă în cea mai apreciată locație de shopping și entertainment din Botoșani cu evenimente dintre cele mai spectaculoase: concerte de colinde, parada lui Moș Crăciun, spectacole tematice de sărbători și  multe alte surprize.

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
❌