Normal view

There are new articles available, click to refresh the page.
AlaltaieriCrime TV

La plimbare prin Palatul Becali după renovarea… aproape terminată !

Reporter: Mirela Ceanu
28 April 2023 at 16:57
La plimbare prin Palatul Becali după renovarea aproape terminată

Clădirea a fost contruită în anul 1920. Palatul situat pe aleea Alexandru numărul 1, are peste 20 de camere, este copiată după Muzeul Rodin din Paris, fiind considerată una din cele 5,6 case foarte frumoase care au mai rămas din Bucureștiul de altă dată.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Palatul lui George Becali înainte de renovare !

Reporter: Mirela Ceanu
13 April 2023 at 16:48
Palatul lui George Becali înainte de renovare

Palatul deținut astăzi de George Becali, este o clădire cu o tradiție veche ce datează de mai bine de 80 de ani. Am putea spune chiar că imensa clădire ascunde în spatele ei lucruri ce fac parte din istoria României. La 1900, terenul cuprins între Piața Victoriei de azi și Șoseaua Aviatorilor era plin de sălcii sălbatice. Prin lotizare a devenit Parcul Filipescu, un fel de cartier de lux destinat moșierilor vremii. Printre ei se află și familia avocatului Iancu Manu, căsătorit cu Zeta Cantacuzino, fiica fratelui lui Cantacuzino „Nababul“. Aceasta deținea o zestre impresionantă. Din zestrea nevestei, se pare, Manu a construit imediat după căsătorie, casa care azi a intrat în posesia lui Becali.

Clădirea a fost contruită în anul 1920. Palatul situat pe aleea Alexandru, numărul 1, are peste 20 de camere, este copiată după Muzeul Rodin din Paris, fiind considerată una din cele 5-6 case foarte frumoase care au mai rămas din Bucureștiul de altă dată. În 1932, casa a fost cumpărată de industriașul Max Auschnitt, se spune că Palatul era folosit pentru petreceri cu multe femei frumoase. Potrivit unor rude îndepărtate a foștilor proprietari, Auschnitt era un bărbat urât însă recunoscut datorită interesului lui pentru femeile frumoase. La petrecerile lui veneau membrii Guvernului, femeile frumoase ale vremii și membrii corpului diplomatic. În 1937, evreul Auschnitt în vârstă de 49 de ani a renunțat la religia sa pentru frumoasa fiică a lui Augustin Pordea, notar și Primar Liberar al Clujului. Livia Pordea sa căsătorit cu Auschnitt la Timișoara în Catedrala Catolică și i-a dăruit 2 copii, Steven și Robert.

La vremea aceea Auschnitt era unul dintre cei mai mari industriași ai Romaniei, administratorul uzinelor de fier și al domeniilor Reșiței, cea mai mare societate pe acțiuni care a existat în România. Max Auschnitt era principalul sponsor al Regelui Carol și al principalelor partide politice. Avea un capital de un miliard de lei și cei mai mulți angajați, peste 16000.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Am ucis-o, dar nu îmi amintesc !

Reporter: Mirela Ceanu
24 March 2023 at 16:08
Am uciso dar nu îmi amintesc

Marinela a crescut într-un mediu familial abuziv, a suferit traume și a ajuns dependentă de droguri. Aceștia sunt factorii care au condus-o către o viață marcată de infracțiuni, crimă și în cele din urmă în închisoare.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Din gelozie și-a ucis iubita cu furculița și cuțitul !

Reporter: Mirela Ceanu
7 March 2023 at 16:03
Din gelozie șia ucis iubita cu furculița și cuțitul

Acest tip de crimă este adesea legat de relații romantice sau de cuplu, unde o persoană devine obsedată de ideea că partenerul lui este atras de altcineva sau are o altă relație romantică. Lucrul acesta poate duce la un comportament violent sau la o crimă comisă împotriva partenerului său de viață.

Crimă din gelozie

Este important de subliniat că gelozia excesivă și comportamentul posesiv pot fi semne ale unei disfuncționalitati emoționale sau ale unei boli mintale și ar trebui tratate prin intermediul unui profesionist.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Colin Ireland, criminalul care omora homosexuali!

Reporter: Stanica Oana
6 March 2023 at 06:29
Colin Ireland criminalul care omora homosexuali

Colin Ireland a fost un criminal în serie britanic cunoscut sub numele de “Măcelarul homosexual”. În perioada 1993-1994, el a comis o serie de crime brutale îndreptate împotriva bărbaților homosexuali din Londra.

Ireland a ales victimele sale din cluburile și barurile frecventate de comunitatea homosexuală din Londra. El a căutat bărbați singuri și i-a ademenit la domiciliul său sub pretextul că dorește să întrețină relații sexuale. În loc să facă sex, Ireland îi ataca cu o bâtă de baseball și îi sufoca cu o pungă de plastic, pe care o lăsa pe pieptul victimelor sale după ce acestea murderea.

În total, Ireland a comis cinci omoruri într-un interval de doar câteva luni. El a fost prins în cele din urmă și condamnat la închisoare pe viață în 1993.

Cazul lui Colin Ireland a fost unul dintre cele mai notorii cazuri de criminal în serie din Regatul Unit, iar motivele sale, ar fi ura față de homosexualitate și dorința de a comite acte violente, au stârnit dezgust și indignare din partea publicului.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

❌
❌