Actualitate

❌
There are new articles available, click to refresh the page.
Ieri — 18 September 2021Liga 2
 • Dorin Toma spune că la Poli Timișoara e nevoie de umilință, după ce s-a pierdut și jocul cu FK Csikszereda: ”Capul jos. Să tăcem și să muncim mult mai mult”
 •  

Dorin Toma spune că la Poli Timișoara e nevoie de umilință, după ce s-a pierdut și jocul cu FK Csikszereda: ”Capul jos. Să tăcem și să muncim mult mai mult”

După ce Poli Timișoara a pierdut acasă cu FK Csikszereda (scor 1-2), meci în care a primit golul decisiv în minutul 89, antrenorul bănățenilor a vorbit foarte mult despre o lecție a umilinței. Dorin Toma a pomenit și despre faptul că echipa are ghinion și că elevii săi joacă bine, deși impresia generală a microbiștilor și suporterilor nu coincide cu cea a antrenorului băimărean.

Publicul timișorean, îndepărtat de rezultate

Toma a spus la finalul partidei din etapa a 7-a a Ligii 2 că lipsa de rezultate face ca și publicul să fie tot mai puțin la stadion. La meciul cu ciucanii au fost sub 1000 de oameni pe ”Dan Păltinișanu”, cu toate că fusese mutat la ora 17:00 special pentru a venit câți mai mulți suporteri.

”Din păcate, tot așa spunem în ultimele trei jocuri: puteam să câștigăm, puteam să facem puncte. Nu putem antrena ghinionul, nu putem antrena neșansa. Este al doilea joc pe care îl pierdem în minutul 90, este frustrant. Pierdem și din încredere. Ne așteptam ca jocul de astăzi să-l câștigăm și pentru suporterii noștri, care sunt și la bine și la rău alături de noi. Din păcate, lipsa de rezultate îi îndepărtează și pe ei. Noi ne doream să trecem peste perioada mai puțin bună care și rezultate și să depășim astăzi cu o victorie. Am început foarte bine jocul, am jucat la fel, foarte bine. Dar când adversarul are două centrări în careu și pierdem, ce putem face. Trebuie să mergem mai departe. Capul jos. Să muncim mai mult, să fim umili, pentru că cred că și asta este o problemă. Puteam să intrăm cu acel 11 metri în minutul 45 în avantaj, gestionam cu totul altfel. Asta este. Din păcate, capul jos. Să tăcem și să muncim mult mai mult”, a precizat Dorin Toma despre radiografia partidei.

 • Poli Timișoara are trei înfrângeri consecutive în campionat. Pe teren propriu, trupa alb-violetă nu are nicio victorie acasă în acest sezon, înregistrând un 1-1 cu FC Buzău, 0-1 cu Poli Iași și 1-2 cu Csikszereda.

Dorin Toma spune că la Poli Timișoara e nevoie de umilință după ce sa pierdut și jocul cu FK Csikszereda Capul jos Să tăcem și să muncim mult mai mult

Deloc critic cu Ursu, cel care a ratat penalty-ul. Echipa nu are încredere

Deși Octavian Ursu a bătut prost penalty-ul obținut pe finalul primei reprize, într-un moment psihologic important, când echipa putea intra la pauză cu 2-1, antrenorul nu l-a criticat public pentru asta. În schimb, Toma a lăsat să se înțeleagă că nereușitele jucătorilor îl pot costa în primul rând pe el.

Dorin Toma a pomenit și despre lipsa de încredere. ”11 metri se ratează sau se apară. Se întâmplă, au ratat jucători mari. Nu este nimeni vinovat. Rezultatele sunt în spinare antrenorului. Chiar dacă jucăm bine, din păcate, lipsa de rezultate își pune amprenta și atunci pierdem din încredere”, a precizat Toma.

 • Cosmin Bîrnoi (1′) a marcat pentru Poli, în timp ce pentru FK Csikszereda au înscris Lorant Kovacs (11′) și David Bor (89′). În minutul 45, Szilard Gyenge i-a parat lovitura de pedeapsă executată de Octavian Ursu.

Dorin Toma spune că la Poli Timișoara e nevoie de umilință după ce sa pierdut și jocul cu FK Csikszereda Capul jos Să tăcem și să muncim mult mai mult

Adrian Zaluschi, nefolosit deloc

Toma a încercat din minutul 77 să joace cu mai mulți atacanți, și i-a introdus pe Gerbi și pe Hațegan. Adrian Zaluschi, unul dintre cei mai tehnici jucători din lot, a rămas pe bancă.

”Este o decizie a noastră. Zaluschi a intrat în celelalte jocuri. Astăzi au intrat alți jucători. Am încercat la 1-1 să mergem mai mult pe atac. Am schimbat sistemul de joc. I-am băgat și pe atacantul italian, și pe Roberto, și am renunțat la un mijlocaș central defensiv. Am sperat să câștigăm acest joc, dar, din păcate, nu ne-am ales cu niciun punct”, a explicat Toma.

Dorin Toma spune că la Poli Timișoara e nevoie de umilință după ce sa pierdut și jocul cu FK Csikszereda Capul jos Să tăcem și să muncim mult mai mult

Poli a făcut doar trei schimbări din cinci la acest meci.

Poli Timișoara în meciul cu FK Csikszereda: Murariu – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Oanea – Ignea (Hațegan 77′), R. Lazăr – D. Andrei, Bîrnoi (S. Costea 87′), D. Benzar (Gerbi 77′) – Oct. Ursu. Rezerve neutilizate: Păduraru – Bocșan, Moțiu, Zaluschi, Minteuan, Pamfile.

După șapte etape, timișorenii au 7 puncte și sunt pe locul 14 în Liga 2. Poli va juca miercuri, de la 16:30, în Cupa României, în 16-imi, în deplasare la Unirea Slobozia, iar în campionat va evolua duminică, de la ora 11:00, pe terenul celor de la Viitorul Pandurii.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Dorin Toma spune că la Poli Timișoara e nevoie de umilință după ce sa pierdut și jocul cu FK Csikszereda Capul jos Să tăcem și să muncim mult mai mult

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Dănuț Coman nu e relaxat nici după ce FC Hermannstadt a câștigat cu 6-0: ”Ne așteaptă meciuri grele.” Președintele sibienilor vorbește de ”stabilitate din toate punctele de vedere” la club, deși s-a cerut insolvența
 •  

Dănuț Coman nu e relaxat nici după ce FC Hermannstadt a câștigat cu 6-0: ”Ne așteaptă meciuri grele.” Președintele sibienilor vorbește de ”stabilitate din toate punctele de vedere” la club, deși s-a cerut insolvența

FC Hermannstadt a reușit în etapa a 7-a a Ligii 2 cea mai clară victorie a sa în acest sezon, 6-0 pe teren propriu, la Mediaș, cu modesta Dacia Unirea Brăila, rezultat pe care în aceeași zi l-a înregistrat și Poli Iași la Techirghiol, cu Unirea Constanța.

Pentru trupa din Sibiu care joacă la Mediaș au marcat Valentin Buhăcianu (37, 70), Silviu Balaure (48, 90+2), Călin Popescu (67) și Andrei Sîntean (83).

Dănuț Coman, după succesul la scor cu Brăila: ”E important pentru entuziasmul jucătorilor, pentru moralul lor, pentru încrederea. Eu nu pot să zic că sunt relaxat”

După joc, președintele clubului, Dănuț Coman, a spus că succesul la această diferență de scor, chiar dacă putea fi una și mai mare, e important pentru moralul jucătorilor. Fostul portar a mai declarat, însă, și faptul că el nu se simte relaxat nici după un astfel de rezultat, deoarece urmează alte jocuri importante.

”A fost un meci frumos, a fost un meci cu multe ocazii de gol, cu ratări imense, dar, până la urmă, mă interesează rezultatul, mă interesează că am marcat șase goluri. E important pentru entuziasmul jucătorilor, pentru moralul lor, pentru încrederea pe care trebuie să o oferim oamenilor de fotbal și oamenilor din Sibiu.

Eu nu pot să zic că sunt relaxat. Nu, din contră, ne așteaptă un meci de cupă, apoi meciul de la Slobozia, pe care îl consider un meci extrem de greu. I-am văzut la meciul cu Chiajna și chiar au o echipă bună, o echipă pe care trebuie să o tratăm cu maximă seriozitate”, a spus Coman la Metropola TV.

Dănuț Coman nu e relaxat nici după ce FC Hermannstadt a câștigat cu 60 Ne așteaptă meciuri grele Președintele sibienilor vorbește de stabilitate din toate punctele de vedere la club deși sa cerut insolvența

”Avem stabilitate din toate punctele de vedere. Rămâne doar să demonstrăm că suntem capabili să promovăm”

După doar șapte etape pare să se fi format deja un grup de echipe care sunt favorite la accederea în play-off-ul de promovare. FC Hermannstadt este una dintre ele, alături de Petrolul, Concordia Chiajna, FC Buzău, Steaua și ”U” Cluj.

”Sunt ferm convins că ne vom lupta cu patru-cinci echipe pentru accederea în primul eșalon. Avem un lot, atât valoric, cât și numeric, eu cred că foarte bun. Avem stabilitate din toate punctele de vedere, și aici mă refer la stabilitatea băncii tehnice, la stabilitate din punct de vedere financiar, ceea ce e foarte important pentru orice club. Așa că rămâne doar să demonstrăm că suntem capabili să promovăm și să ducem Hermannstadtul în primul eșalon fotbalistic”, a mai spus președintele echipei sibiene.

 • Coman vorbește de stabilitate din toate punctele de vedere, inclusiv financiară, deși clubul său tocmai a solicitat Tribunalului Sibiu să îi accepte intrarea în insolvență, pentru reorganizarea financiară.

După succesul cu Brăila, FC Hermannstadt a acumulat 17 puncte, a egalat Concordia Chiajna și i-a luat locul 2, sibienii stâng mai bine la golaveraj. Lider este Petrolul, cu 18 puncte.

FC Hermannstadt joacă miercuri, de la ora 16:30, în deplasare la CA Oradea (Liga 3), în 16-imile Cupei României, iar duminică, de la ora 11:00, are meci la Unirea Slobozia, în etapa a 8-a a Ligii 2.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

Dănuț Coman nu e relaxat nici după ce FC Hermannstadt a câștigat cu 60 Ne așteaptă meciuri grele Președintele sibienilor vorbește de stabilitate din toate punctele de vedere la club deși sa cerut insolvența

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Valentin Suciu, un antrenor modest și fair-play, după ce Csikszereda s-a impus pe final cu Poli Timișoara: ”Un egal era un scor mult mai echitabil”
 •  

Valentin Suciu, un antrenor modest și fair-play, după ce Csikszereda s-a impus pe final cu Poli Timișoara: ”Un egal era un scor mult mai echitabil”

FK Csikszereda a marcat în minutul 89 golul victoriei cu Poli Timișoara, pentru scorul de 2-1. Valentin Suciu a fost modest după acest succes. Antrenorul harghitenilor a recunoscut că dacă rămânea 1-1, rezultatul era echitabil, având în vedere desfășurarea ostilităților din teren.

Victorie cu noroc la Timișoara pentru Csikszereda

Suciu spune că echipa sa a fost și norocoasă. ”Una peste alta, suntem bucuroși de victorie, chiar dacă un egal era un scor mult mai echitabil, văzând jocul. Mai ales că au ratat și un penalty. Sau, mai bine spus, a apărat portarul nostru un penalty. Dar, după aspectul jocului, un rezultat echitabil era mai corect, să zic așa. Dar așa este în fotbal, nu întotdeauna se întâmplă cum este corect. Am avut și noi în primele cinci etape jocuri în care meritam mult mai mult, dar nu am luat niciun punct. Astăzi, din fericire, am luat cele trei puncte și sunt bucuros pentru băieți și pentru toată lumea”, a spus antrenorul ciucanilor.

 • Cosmin Bîrnoi (1′) a marcat pentru Poli, în timp ce pentru FK Csikszereda au înscris Lorant Kovacs (11′) și David Bor (89′). În minutul 45, Szilard Gyenge i-a parat lovitura de pedeapsă executată de Octavian Ursu.

Valentin Suciu un antrenor modest și fairplay după ce Csikszereda sa impus pe final cu Poli Timișoara Un egal era un scor mult mai echitabil

”Începem să ne recăpătăm încrederea”

Despre startul foarte prost de sezon, cu cinci înfrângeri consecutive, antrenorul a admis că a fost de-a dreptul catastrofal.

”Startul de campionat a fost unul catastrofal. Cel mai mare dușman sau cel mai tare adversar al nostru am fost tot noi. Acum, ușor-ușor, după aceste victorii începem să ne recăpătăm încrederea și sper să o ținem cât mai mult. Astăzi am avut și noroc. Și meciul trecut am avut și noroc. Trebuie să ținem de acest noroc cât mai mult timp posibil”, a precizat Suciu. Echipa sa câștigase și runda trecută, cu 3-1 acasă, cu ”U” Cluj, după ce la pauză era condusă.

 • FK Csikszereda în meciul cu Poli Timișoara: Gyenge – R. Takacs, Kelemen, Csuros (cpt.), Bor – Bara, L. Kovacs – Jebari (P. Ivanovici 82′), Gal-Andrezly (Schieb 82′), Bărăbaș (Bujdoso 82′) – Rodri Hernando (A. Meszaros 62′). Rezerve neutilizate: Rybansky – Aszalos, Vereguț, Rotar, Szondi.

Valentin Suciu un antrenor modest și fairplay după ce Csikszereda sa impus pe final cu Poli Timișoara Un egal era un scor mult mai echitabil

Suciu: ”Mă bucur că până la urmă am rămas”

Cei din Miercurea Ciuc au avut răbdare cu Suciu și l-au păstrat ca antrenor, într-o situație la care alt club poate l-ar fi demis după cinci eșecuri consecutive.

Suciu a vorbit și de ajutorul adus de directorul tehnic Francisc Dican.

”(n.r. – întrebat dacă în altă parte era demis) Se poate spune și asta. Eu mă bucur că până la urmă am rămas. De două săptămâni chiar am un ajutor important în cadrul staffului, ceea ce pe viitor sper să ne ajute și mai mult. Era nevoie de mai mult timp de cineva care să ne ajute, nu doar campionatul acesta, ci și campionatul trecut. Așa e în mod normal la un club. Asta trebuie să se întâmple, așa trebuie să fie ierarhia. Mă bucur pentru băieți și îi felicit, rezultatul în totalitate este al lor”, a conchis antrenorul Csikszeredei.

Valentin Suciu un antrenor modest și fairplay după ce Csikszereda sa impus pe final cu Poli Timișoara Un egal era un scor mult mai echitabil

FK Csikszereda a ajuns la 6 puncte în acest sezon și e pe locul 15 în Liga 2. Echipa din Miercurea Ciuc va juca miercuri, de la 16:30, în 16-imile Cupei României, acasă cu Chindia Târgoviște (Liga 1), iar în campionat, în etapa a 8-a, va juca sâmbătă, tot acasă, de la ora 11:00, cu FC Buzău.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Valentin Suciu un antrenor modest și fairplay după ce Csikszereda sa impus pe final cu Poli Timișoara Un egal era un scor mult mai echitabil

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • FC Buzău s-a despărțit de Gheorghe Andronic. Mijlocașul din Republica Moldova și-a găsit repede un alt angajament
 •  

FC Buzău s-a despărțit de Gheorghe Andronic. Mijlocașul din Republica Moldova și-a găsit repede un alt angajament

FC Buzău a renunțat la fotbalistul născut în Republica Moldova, Gheorghe Andronic (29 de ani). Acesta a fost lăsat să plece în țara natală, la Milsami Orhei, pentru că, foarte probabil, antrenorul Cristian Pustai a considerat că nu mai are nevoie de serviciile lui.

Acest aspect se deduce din faptul că fotbalistul născut la Chișinău nu a evoluat deloc în acest sezon. În actualul campionat de Liga 2, Gheorghe Andronic nu a prins vreun meci pentru FC Buzău, fiind cel mult pe banca de rezerve. A fost în această postură de două ori, în prima etapă, cu FC Hermannstadt, și în etapa a 4-a, cu Dunărea Călărași.

Gheorghe Andronic a semnat cu Milsami Orhei 

FC Buzău nu a anunțat nimic în această direcție, în ceea ce privește despărțirea de Andronic. Mijlocașul din Republica Moldova a fost utilizat ultima dată într-o partidă amicală jucată de FC Buzău, cu România U21, la începutul lunii septembrie, terminată cu victoria tricolorilor pregătiți de Florin Bratu, cu scorul de 2-1.

Gheorghe Andronic a sosit la Buzău în ianuarie, iar stagiunea trecută a evoluat, sub comanda lui Ilie Stan, la fosta SCM Gloria Buzău, în nouă partide și a marcat de două ori. Înainte de experiența de la formația din Buzău, mijlocașul a mai evoluat, în România, la Astra, în perioada iulie 2019-martie 2020.

FC Buzău sa despărțit de Gheorghe Andronic Mijlocașul din Republica Moldova șia găsit repede un alt angajament

Alin Manea, mijlocașul adus de FC Buzău în locul lui Andronic

Cea mai recentă venire la FC Buzău, de care s-a aflat, este cea a mijlocașului Alin Manea (24 de ani). Acesta a evoluat ultima dată tot în Liga 2, la Politehnica Timișoara, dar de care s-a despărțit la finalul campionatului precedent.

Sezonul trecut, Manea a apucat să joace în 16 meciuri pentru Politehnica Timișoara, contribuind și cu câte un gol în două confruntări, o reușită în Liga 2, cealaltă în Cupa României.

FC Buzău, victorie în etapa a 7-a a Ligii a 2-a 

FC Buzău a învins, sâmbătă, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a, Metaloglobus, cu scorul de 4-1. S-a impus prin reușitele lui Alin Cârstocea, de două ori, Cristian Ciobanu și Alexandru Neacșu. Succesul i-a dus pe buzoieni la 13 puncte în clasamentul diviziei a doua și pe locul 4, dar pot să cadă două poziții la finalul rundei, dacă Steaua va câștiga partida cu CS Comunal Șelimbăr, iar ”U” Cluj va trece de Viitorul Pandurii.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/wp-admin/post.php

FC Buzău sa despărțit de Gheorghe Andronic Mijlocașul din Republica Moldova șia găsit repede un alt angajament

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Csikszereda dă lovitură pe ”Dan Păltinișanu” după un mare efort! Poli Timișoara rămâne fără victorie acasă în acest sezon
 •  

Csikszereda dă lovitură pe ”Dan Păltinișanu” după un mare efort! Poli Timișoara rămâne fără victorie acasă în acest sezon

Poli Timișoara a fost învinsă acasă cu 2-1 de FK Csikzereda, după un meci în care alb-violeții au deschis scorul rapid, prin Bîrnoi. Ciucanii au reușit să egaleze rapid, prin Kovasc, dar apoi meciul s-a transformat într-o mare acalmie.

Până la urmă, pe final, după o fază fixă, David Bor a dat lovitura și a adus harghitenilor al doilea succes din acest sezon, consecutiv, după seria dezastruoasă din startul campionatului. În schimb, bănățenii înregistrează al treilea eșec consecutiv în Liga 2.

Primă repriză cu două goluri și penalty ratat

În ciuda faptului că au venit mai puțini fani ca la meciul trecut pe stadion, Poli a intrat bine în meci. S-a marcat în secunda 50, după o acțiune pornită de Ursu, care a primit o pasă bună de la Doru Andrei. Gyenge a reușit să devieze șutul, dar Cosmin Bîrnoi a venit speculativ din spate și a marcat cu poarta goală.

Bucuria nu a ținut mult, deoarece în minutul 11 ciucanii au egalat, la o fază la care Sofran și Murariu puteau face mai mult. Lorant Kovacs a marcat cu capul dintr-o poziție foarte bună. După startul cu două goluri, ocaziile nu au mai fost atât de pregnante.

Csikszereda dă lovitură pe Dan Păltinișanu după un mare efort Poli Timișoara rămâne fără victorie acasă în acest sezon

Ursu și-a bătut joc de penalty-ul scos de căpitanul Mera

Nesincronizările din defensiva timișoreană nu au mai fost bine speculate de harghiteni, iar în minutul 45, după ce s-a dat penalty pentru faultul lui Bor la Mera, Octavian Ursu a avut o execuție slabă, în dreapta, la care Gyenge nu a avut cum să aibă probleme.

Timpul de joc nu s-a terminat imediat după execuția de la punctul cu var, iar Takacs și Ursu au avut o nouă ”ciocnire” în careu, dar arbitrul Sorin Costreie, promovat vara aceasta în lotul de Liga 1, nu a mai dat nimic pentru Poli, deși faultul a fost mai evident ca la faza în care s-a dictat penalty.

Csikszereda dă lovitură pe Dan Păltinișanu după un mare efort Poli Timișoara rămâne fără victorie acasă în acest sezon

O repriza a doua ”leșinată”, Csikszereda a dat lovitura pe final

Cei doi antrenori nu s-au grăbit deloc cu schimbările în acest meci. Nici ocaziile nu au apărut în ritm prea grozav. În minutul 60, Jebari a tras puternic spre poartă, dar Murariu a fost pe direcție și a respins bine. Poli nu a reușit nici ea să fie periculoasă, fără să amenințe prea mult poarta lui Gyenge.

Din minutul 77 abia, Dorin Toma a plusat ofensiv și I-a trimis în teren pe Gerbi și Hațegan, primele modificări. Până la urmă, Suciu a trimis alți trei jucători pe teren. Fostul polist Marvin Schieb a centrat pentru golul lui David Bor, din careu, scăpat din marcaj de Mera, pentru al doilea succes al ciucanilor din acest sezon.

Csikszereda dă lovitură pe Dan Păltinișanu după un mare efort Poli Timișoara rămâne fără victorie acasă în acest sezon

POLITEHNICA TIMIȘOARA – FK CSIKSZEREDA 1-2

Cosmin Bîrnoi 1′ / Lorant Kovacs 11′, David Bor 89′

Poli Timișoara: Murariu – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Oanea – Ignea (Hațegan 77′), R. Lazăr – D. Andrei, Bîrnoi (S. Costea 87′), D. Benzar (Gerbi 77′) – Oct. UrsuRezerve neutilizate: Păduraru – Bocșan, Moțiu, Zaluschi, Minteuan, PamfileAntrenor: Dorin Toma

FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Kelemen, Csuros (cpt.), Bor – Bara, L. Kovacs – Jebari (P. Ivanovici 82′), Gal-Andrezly (Schieb 82′), Bărăbaș (Bujdoso 82′) – Rodri Hernando (A. Meszaros 62′)Rezerve neutilizate: Rybansky – Aszalos, Vereguț, Rotar, SzondiAntrenor: Valentin Suciu

Stadion: ”Dan Păltinişanu” (Timişoara – Timiş); Arbitru: Sorin Costreie (Buftea – Ilfov); Asistenți: Mircea Orbuleţ (Bucureşti) și Ionuţ Marius Bobe (Videle); Rezervă: Tudor Florin Jurca (Arad); Observatori: Marcel Savaniu (Satu Mare) și Viorel Lolea (Reşiţa).

Meciuri în Cupa României pentru ambele echipe, la mijlocul săptămânii viitoare

După șapte etape, timișorenii au 7 puncte și sunt pe locul 14. Poli va juca miercuri, de la 16:30, în Cupa României, în 16-imi, în deplasare la Unirea Slobozia, iar în campionat va evolua duminică, de la ora 11:00, pe terenul celor de la Viitorul Pandurii.

FK Csikszereda a ajuns la 6 puncte, pe locul 15. Echipa din Miercurea Ciuc va juca și ea miercuri, tot de la 16:30, în Cupa României, acasă cu Chindia Târgoviște (Liga 1), iar în campionat, în etapa a 8-a, va juca sâmbătă, tot acasă, de la ora 11:00, cu FC Buzău.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Csikszereda dă lovitură pe Dan Păltinișanu după un mare efort Poli Timișoara rămâne fără victorie acasă în acest sezon

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Costel Enache, după ce Poli Iași s-a impus cu 6-0: ”Nu a fost așa cum pare. Scorul e destul de dur.” Cui i-a fost dedicată victoria
 •  

Costel Enache, după ce Poli Iași s-a impus cu 6-0: ”Nu a fost așa cum pare. Scorul e destul de dur.” Cui i-a fost dedicată victoria

Costel Enache după ce Poli Iași sa impus cu 60 Nu a fost așa cum pare Scorul e destul de dur Cui ia fost dedicată victoria

Poli Iași a trecut cu bine de primul hop ce a urmat eșecului din Copou cu FC Buzău (scor 0-1), reușind să facă scor cu puștii Unirii Constanța. Avertizați de antrenorul Costel Enache să trateze meciul cu seriozitate și să nu-i ia pe adversari la preț de matineu, fotbaliștii Politehnicii s-au impus fără probleme la Techirghiol, cu scorul de 6-0, deși la pauză rezultatul a fost destul de strâns, doar 2-0.

Costel Enache: ”Scorul e destul de dur”

După meci, antrenorul Costel Enache s-a declarat mulțumit de rezultat și de implicarea elevilor săi, dar a admis că diferența de scor este cam dură.

”Nu a fost așa cum pare, scorul e destul de dur, dar noi am fost pragmatici. Mi-a plăcut echipa adversă, foarte tânără, bine pusă la punct, cu copii de viitor, dar care nu au maturitatea necesară de Liga a 2-a, asta e clar. Mi-a fost un pic teamă că nu ne vom putea motiva de ajuns pentru a duce la bun sfârșit jocul. Spre bucuria mea, am văzut implicare la jucători și am gestionat bine meciul. Deși nu am făcut un joc spectaculos, am făcut un meci matur și am luat cele trei puncte, pentru că aveam nevoie de ele”, a declarat, la final, antrenorul Costel Enache.

 • Poli Iași în meciul cu Unirea Constanța: Laur. Popescu – Onea, Cană, Fl. Plămadă (cpt.), Iurașcu – Ov. Mihalache, Al. Stan (Torres 56′) – F. Cristea (Târșa 56′), Mărieș (Aftanache 83′), Andr. Istrate (Asăvoaiei 56′) – Camara (Al. Zaharia 69′). Rezerve neutilizate: Axinte – Ungurenașu, Pelivan, Defta.

Alexandru Stan: ”Nu a fost un meci deloc ușor”

În aceeași notă a fost și discursul lui Alexandru Stan. Autorul golului 2, din penalty, al echipei ieșene consideră că importante sunt punctele obținute.

”A fost un meci greu, iar pentru noi este important că am câștigat. Poate lumea spune că sunt jucători de la echipa a doua a FCSB-ului și juniori, dar noi am avut ieri un drum lung, am ajuns seara târziu la Constanța, am dormit și ne-am trezit direct la meci. Nu a fost un meci deloc ușor, vedeți și terenul cum arată, dar mă bucur că am câștigat. Nu contează cine marchează, ci să câștigăm și să adunăm puncte”, a precizat Alexandru Stan.

 • Cu Unirea Constanța au marcat pentru Poli Iași: Sekou Camara (16′), Alexandru Stan (35′ – penalty), Andrei Istrate (54′), Brayhan Torres (64′), Robert Asăvoaei (88′) și Alexandru Aftanache (90′).

Ieșenii l-au sărbătorit în vestiar pe antrenorul cu portarii Costi Bădan, care a împlinit sâmbătă, în ziua partidei, vârsta de 54 de ani. Fotbaliștii i-au dedicat victoria lui Bădan și i-au cântat tehnicianului ”Mulți Ani Trăiască”.

Cu 9 puncte acumulate în primele șapte etape, Poli Iași urcă pe locul 10.

Pentru echipa lui Costel Enache urmează meciul de marți, de la ora 16:00, de la Baia Mare, cu Minaur (Liga 3), în 16-imile Cupei României, iar în data de 28 septembrie, de la ora 17:00, joacă tot în deplasare în etapa a 8-a a Ligii 2, la Dunărea Călărași.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax FotoVideo: Politehnica Iași

Costel Enache după ce Poli Iași sa impus cu 60 Nu a fost așa cum pare Scorul e destul de dur Cui ia fost dedicată victoria

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Schimbare de antrenor la Sticla Arieșul Turda. Un punct în primele patru etape ale Ligii a 3-a a făcut conducerea să îl demită pe Artur Podar. Cine îl va înlocui
 •  

Schimbare de antrenor la Sticla Arieșul Turda. Un punct în primele patru etape ale Ligii a 3-a a făcut conducerea să îl demită pe Artur Podar. Cine îl va înlocui

Sticla Arieșul Turda a decis să schimbe și ea antrenorul, după doar patru etape, din cauza startului slab de campionat, în Seria 9 a Ligii a 3-a. Antrenorul Artur Podar (foto principal) a fost demis, urmând ca în zilele următoare să fie oficializată și venirea noului ”principal”, pe care conducerea, se pare, deja l-a ales.

Sticla Arieșul Turda îl va numi antrenor pe ”secundul” lui Podar

Înlocuitorul lui Podar va fi Florin Pampea (foto în articol), potrivit Turda News, fost portar la Internațional Curtea de Argeș, Arieșul Turda sau Atletic Bradu. Acesta și-a ales și ”secundul” pe care îl va avea la Sticla Arieșul Turda, este vorba de Alexandru Savu.

Schimbare de antrenor la Sticla Arieșul Turda Un punct în primele patru etape ale Ligii a 3a a făcut conducerea să îl demită pe Artur Podar Cine îl va înlocui

Sticla Arieșul Turda are un punct în patru etape, în Seria 9 a Ligii a 3-a 

Florin Pampea făcea parte deja din anturajul echipei din Seria 9 a Ligii a 3-a, fiind antrenorul secund al lui Artur Podar, iar decizia înlocuirii acestuia din urmă a venit în urma eșecului de vineri, din etapa a 4-a a campionatului, când Sticla Arieșul Turda a făcut 1-1 pe teren propriu, cu Sănătatea Cluj. A deschis scorul prin Cladiu Vereș, în minutul 57, dar oaspeții au egalat după numai două minute, prin Raul Oltean.

Florin Pampea va debuta pe banca echipei Sticla Arieșul Turda, cu Unirea Ungheni 

În precedentele trei meciuri din Seria 9 a Ligii a 3-a, Sticla Arieșul Turda înregistrase trei eșecuri. Acum, este pe penultimul loc în serie, sub ea fiind doar AFC Unirea 1924, cu 0 puncte, care până la ora publicării materialului nu a evoluat în etapa a 4-a, cu CS Hunedoara.

În runda a 5-a, când pe banca formației Sticla Arieșul Turda va debuta Florin Pampea, este programată o partidă în deplasare, cu Unirea Ungheni.

Foto: Ziarul 21 și Turda News 

Schimbare de antrenor la Sticla Arieșul Turda Un punct în primele patru etape ale Ligii a 3a a făcut conducerea să îl demită pe Artur Podar Cine îl va înlocui

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Poli Timișoara pierde în ultimele minute cu FK Csikszereda. David Bor a dat lovitura de grație, după ce bănățenii înscriseseră primii în secunda 50
 •  

Poli Timișoara pierde în ultimele minute cu FK Csikszereda. David Bor a dat lovitura de grație, după ce bănățenii înscriseseră primii în secunda 50

Poli Timișoara continuă prestația modestă din ultima perioadă și pierde și cu FK Csikszereda pe teren propriu, scor 1-2 pe ”Dan Păltinișanu”, în jocul din etapa a 7-a a Ligii 2. Ciucanii au înscris golul victoriei în minutul 89, după ce bănățenii au căzut din nou pe final.

Două goluri în primele 11 minute și cel deciziv dat în minutul 89

Politehnica a început ca din tun, și în secunda 50 băga mingea în plasă prin Cosmin Bîrnoi, după ce Andrei i-a pasat în careu lui Ursu, iar acesta, din postura de unu la unu cu portarul a șutat plasat, dar goalkeeperul a reușit să devieze.

Avantajul de pe tabelă n-a ținut însă foarte mult, fiindcă Lorant Kovacs a egalat în minutul 11 cu o lovitură de cap din 8 metri central, după o centrare a lui Gal-Andrezly.

Înainte de pauză, timișorenii puteau trece în avantaj, dar Gyenge a parat lovitura de pedeapsă bătută în dreapta de Octavian Ursu (45), după ce Mera fusese doborât în care de Bor. Imediat mai apoi, după o centrare din dreapta, Takacs a căzut cu Ursu (45+1) la 9 metri central, însă arbitrul n-a mai dictat penalty, cu toate că acum faultul a fost mai clar decât la faza lui Mera.

În partea secundă, ocaziile de gol au fost mai puțin, iar cu trecerea timpului Poli s-a retras, iar Csikszereda a profitat. În minutul 89, la o centrare din dreapta a lui Schieb, David Bor a plonjat de lângă Mera și a reluat din 5 metri, cu piciorul, în plasa lui Murariu. Fluierul final a adus din galerie o ”avalanșă” de injurii la adresa jucătorilor Politehnicii, frustrarea fiind mare, având în vedere că echipa pierde al treilea joc consecutiv în campionat, dintre care două pe teren propriu.

S-a terminat 2-1 pentru FK Csikszereda, care acumulează 6 puncte după șapte etape și urcă pe locul 15. Poli Timișoara, cu 7 puncte, e pe locul 14.

COMENTARIUL LIVE: POLITEHNICA TIMIȘOARA – FK CSIKSZEREDA 1-2

Cosmin Bîrnoi 1′ / Lorant Kovacs 11′, David Bor 89′

Poli Timișoara: Murariu – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Oanea – Ignea (Hațegan 77′), R. Lazăr – D. Andrei, Bîrnoi (S. Costea 87′), D. Benzar (Gerbi 77′) – Oct. UrsuRezerve neutilizate: Păduraru – Bocșan, Moțiu, Zaluschi, Minteuan, PamfileAntrenor: Dorin Toma

FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Kelemen, Csuros (cpt.), Bor – Bara, L. Kovacs – Jebari (P. Ivanovici 82′), Gal-Andrezly (Schieb 82′), Bărăbaș (Bujdoso 82′) – Rodri Hernando (A. Meszaros 62′)Rezerve neutilizate: Rybansky – Aszalos, Vereguț, Rotar, SzondiAntrenor: Valentin Suciu

Stadion: ”Dan Păltinişanu” (Timişoara – Timiş); Arbitru: Sorin Costreie (Buftea – Ilfov); Asistenți: Mircea Orbuleţ (Bucureşti) și Ionuţ Marius Bobe (Videle); Rezervă: Tudor Florin Jurca (Arad); Observatori: Marcel Savaniu (Satu Mare) și Viorel Lolea (Reşiţa).

♦Min 90+3 Final de partidă la Timișoara. FK Csikszereda se impune cu 2-1 în fața Politehnicii, cu un gol marcat în ultimele minute. Galeria e revoltată și înjură jucătorii♦Min 89 1-2 Schieb centrează din dreapta careului, David Bor plonjează la bara a doua, din fața lui Mera, reia cu stângul și împinge minga în plasă din 4 metri♦Min 87 ⇐⇒ Iese Cosmin Bîrnoi și intră Samuel Costea♦Min 82 ⇐⇒ Triplă schimbare la Csikszereda. Intră Marvin Schieb, Szilard Bujdoso și Petre Ivanovici și ies Peter Gal-Andrezly, Marius Bărăbaș și Soufiane Jebari. Schieb și Ivanovici au jucat în trecut și la Poli♦Min 77 ⇐⇒ Dublă schimbare la Poli. Intră Erik Gerbi și Roberto Hațegan și ies Daniel Benzar și Alin Ignea♦Galeria Politehnicii are un mesaj față de noul director sportiv al clubului. ”Oriunde, numai la ASU nu”, C. Rosenblum 2018. Un mesaj referitor la ce spunea Rosenblum despre trecerea jucătorilor de la LPS Banatul, unde era director, la ASU Poli. Suporterii i-au adesat apoi injurii lui Rosenblum♦Min 70 Benzar bate în zid o lovitură liberă din fața careului, din poziție centrală, mingea îi revine și reia din 14 metri peste poartă♦Min 62 ⇐⇒ Intră Andras Meszaros și iese Rodrigo Hernando♦Min 60 ||| Daniel Benzar vede și el cartonașul galben pentru proteste♦Min 60 Jebari trage puternic din 25 de metri central, Murariu, aflat pe direcție, respinge în dreapta sa♦Min 59 ||| Ioan Mera primește cartonașul galben pentru un fault asupra lui Bărăbaș♦Min 46 S-a reluat jocul, fără schimbări♦Min 45+1 Pauză la Timișoara. Poli Timișoara și FK Csikszereda sunt la egalitate, scor 1-1.♦Min 45+1 Centrare din flancul drept a lui Bîrnoi, Takacs cade cu Ursu la 9 metri central, însă arbitrul lasă jocul să continue și ulterior fluieră pauza. A părut a fi un penalty mai clar decât duelul dintre Bor și Mera, dar acum nu s-a mai acordat nimic♦Min 45 Octavian Ursu bate penalty-ul în dreapta, Gyenge plonjează bine și parează în lateral, apoi își stârnge pumnii și gesticulează de bucurie♦Min 44 Ioan Mera pică în centrul careului dintr-un duel bărbătesc cu Bor, la un corner bătut înalt din dreapta, iar arbitrul acordă penalty, spre nemulțumirea jucătorilor Csikszeredei♦Min 42 Centrare din dreapta pe lung, Bărăbaș se înalță bine în 4 metri, în unghi însă, de unde a reluat cu capul slab, pe lângă poartă, la prima bară. Putea fi o mare ocazie de gol, lucru care i-a stârnit și o reacție de furie lui Mera, care a gesticular către colegul său din apărare, din flancul drept, care pierduse prea ușor duelul aerian♦Min 35 Rămas în careu după un corner din dreapta, respins inițial, Scutaru primește peste apărare de la Ursu, rămâne singur cu Gyenge, însă se precipită și din cădere încearcă un lob peste portar. Are o execuție defectuasă, iar Gyenge reține. Ciucanii cer offside la poziția lui Scutaru și fac semne către asistentul Bobe♦Min 26 ||| Rareș Lazăr cade în careul Csikszeredei și primește cartonașul galben pentru simulare. Scutaru, aflat și el în careu, a gesticulat foarte nervos. Voia penalty♦Min 23 Ignea șutează din afara careului peste poarta lui Gyenge♦Min 21 După un corner din dreapta și o respingere din centrul careului, mingea ajunge la 18 metri lateral stânga la Kovacs, care trage dezastruos, mult peste poartă♦Min 17 ||| Rareș Takacs și Cătălin Oanea primesc cartonașul galben pentru un duel în flancul stâng de atac al Politehnicii♦Min 11 1-1 Gal-Andrezly centrează din colțul drept al careului de 16 metri în zonă centrală, la 8 metri, acolo unde se înalță fără probleme Lorant Kovacs, care pune capul și înscrie lângă bara din dreapta. Murariu n-a schițat niciun gest, iar Sofran a fost prins departe de jucătorul care a înscris♦Înainte de fluierul de start al jocului, jucătorii Politehncii au intrat pe teren cu câte un câine în brațe, pentru a promova încurajarea adopțiilor de patrupede. Dinamo și Rapid au avut și ele acțiuni asemănătoare♦Min 1 1-0 Ursu scapă singur cu portarul, pe centru, după o pasă filtrantă a lui Andrei, încearcă un șut plasat spre dreapta, însă Gyenge atinge balonul și îl deviază spre corner, însă Cosmin Bîrnoi urmărește la bara a doua și șutează din 3 metri în poarta goală. S-a înscris din secunda 50♦Asistență extrem de redusă la meci, sub 1000 de spectatori, deși Poli a mutat meciul de la ora 11:00 la 17:00 special la cererea fanilor, pentru a nu se trezi de dimineațăPoli Timișoara pierde în ultimele minute cu FK Csikszereda David Bor a dat lovitura de grație după ce bănățenii înscriseseră primii în secunda 50

♦Min 1 A început partida de la Timișoara. Poli joacă în echipamentul alb-violet, cu dungi orizontale, FK Csikszereda e echipată în roșu și negru, cu dungi verticale

Poli Timișoara oferă transmisia LIVE a acestui meci cu FK Csikszereda:

Ultimul meci al zilei în campionatul Ligii 2, în etapa a 7-a, are loc la Timișoara, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, de la ora 17:00, între Politehnica și FK Csikszereda.

Cele două echipe au fost adversare în sezonul trecut inclusiv în play-off, însă amândouă au ratat și șansa măcar de a ajunge la barajul de promovare, terminând pe ultimele poziții. În acest sezon au un start modest.

Dorin Toma speră ca Poli să nu mai aibă ghinion și cu FK Csikszereda

Poli Timișoara vine după eșecuri consecutive suferite în campionat, 0-1 acasă cu Poli Iași, cu gol primit pe final, și 1-4 la Metaloglobus, unde a avut 1-0 la pauză, iar apoi a încasat patru goluri. În total, în cele șase meciuri disputate până acum, echipa antrenată din această vară de Dorin Toma are deja trei eșecuri, o remiză și două victorii.

”Încercăm de la joc la joc să creştem, dar, din păcate, ultimele două rezultate nu sunt de partea noastră şi de partea mea. Îmi doresc ca jucătorii mei să joace până la ultimul fluier al arbitrului, să fie capacitaţi, să fie determinaţi. Pentru că e păcat să pierzi în minutul 90+2, la fel cum este păcat după ce conduci un joc, la Metaloglobus, să te întorci cu patru goluri, la fel, sunt greşeli mari, pe care mi le asum ca antrenor. Răspund de rezultate. Dar îmi doresc cât de repede să trecem peste această parte mai puţin bună şi totul să se termine la jocul cu Miercurea Ciuc, acest ghinion sau neşansă, cum vrem să-i spunem. Să nu mai facem greşeli mari personale şi să ne aducem toţi aportul la prima victorie acasă. Îmi doresc mult să câştig acest joc pentru suporteri, pentru că nu i-am bucurat în acest început de campionat. Am avut doar două jocuri acasă, unul pe care puteam să-l câştigăm, cu Buzăul, şi unul, cu Iaşiul, pe care l-am pierdut la ultima fază”, a declarat Dorin Toma înaintea acestui joc.

La salutul dinaintea startului partidei, jucătorii echipei Politehnica vor intra pe teren cu câini în brațe, pentru a încuraja adopția celor mai buni prieteni ai omului.

Cu 7 puncte acumulate, Poli se află acum pe locul 14 în Liga 2, și după șapte partide deja desfășurate în această etapă.

Ciucanii vin după primul meci în care au câștigat puncte în acest sezon început dezastruos

De partea cealaltă, FK Csikszereda a avut un debut dezastruos de sezon, cu cinci eșecuri consecutive și cu doar un gol marcat. Runda trecută, acasă cu ”U” Cluj, a reușit o a doua repriză miraculoasă și a întors scorul pentru o victorie cu 3-1, obținând, astfel, primele puncte în acest sezon. Echipa antrenată de Valentin Suciu venea după o altă victorie, 6-2 cu modesta SR Brașov, în Faza a IV-a a Cupei României, rezultat care se pare că i-a deblocat pe ciucani.

În ajutorul lui Valentin Suciu, conducerea clubului din Miercurea Ciuc l-a adus și pe Francisc Dican, ca director tehnic.

FK Csikszereda, cu 3 puncte strânse până acum, e abia pe locul 17, la egalitate cu Viitorul Pandurii și Dunărea Călărași.

Două victorii Csikszereda, una Poli și o remiză, în meciurile directe

În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori. În campionatul regular, FK Csikszereda s-a impus pe teren propriu cu 2-0. Apoi, în play-off, la Timișoara a fost 1-0 tot pentru trupa lui Valentin Suciu, iar la retur, la Miercurea Ciuc, a fost o remiză, scor 2-2.

Acum două sezoane, în unica partidă dintre ele, Poli a câștigat cu 1-0 acasă.

Sorin Costreie arbitrează Poli Timișoara – FK Csikszereda

Meciul de astăzi se desfășoară pe stadionul ”Dan Păltinişanu” din Timişoara, de la ora 17:00, și va fi arbitrat de centralul Sorin Costreie (Buftea – Ilfov) și de asistenții Mircea Orbuleţ (Bucureşti) și Ionuţ Marius Bobe (Videle). Arbitru de rezervă este Tudor Florin Jurca (Arad), iar observatori au fost delegați Marcel Savaniu (Satu Mare) și Viorel Lolea (Reşiţa).

Poli Timișoara pierde în ultimele minute cu FK Csikszereda David Bor a dat lovitura de grație după ce bănățenii înscriseseră primii în secunda 50

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Unirea Dej e pe val în Liga 2! A învins și Astra, iar Dragoș Militaru e pregătit de mai mult de atât: ”Jucătorii sunt valoroși, doar trebuie să le exploatăm calitățile. Trebuie să confirmăm în continuare.” Analiza jocului de la Giurgiu
 •  

Unirea Dej e pe val în Liga 2! A învins și Astra, iar Dragoș Militaru e pregătit de mai mult de atât: ”Jucătorii sunt valoroși, doar trebuie să le exploatăm calitățile. Trebuie să confirmăm în continuare.” Analiza jocului de la Giurgiu

Unirea Dej continuă forma foarte bună în Liga 2, surprinzătoare poate și pentru cei implicați direct în proiect. Nou-promovata, fără transferuri sonore în vară, dar și cu foarte mulți tineri în lot, a obținut un nou succes în etapa a 7-a, cu Astra, la Giurgiu, scor 2-0.

Alexandru Militaru, minutul 21, și Angelo Cocian, minutul 84, au semnat o nouă victorie pentru Unirea Dej, confirmând astfel forma bună și de etapa trecută, când a învins cu 2-1 Steaua.

Dragoș Militaru: ”Suntem ok, aștept să confirmăm și în meciurile următoare ce pregătim”

Dragoș Militaru, antrenorul Unirii Dej, a apreciat jocul bun al elevilor săi, ceea ce își dorea și declara înaintea partidei, dar a recunoscut că, la scorul de 0-0, Astra putea marca și putea trece la conducere. A fost un meci pe contre, riscant, în care Unirea Dej a fost mai prezentă la fazele importante, a concluzionat ”principalul”, la finalul partidei de la Giurgiu.

”A fost o victorie frumoasă, muncită, puțin cu emoții pentru că a fost un joc pe contre. Am avut foarte multe ocazii, nedând gol puteau și ei marca, au avut ceva oportunități. Se putea schimba soarta, dar a fost un meci în care cred că victoria e meritată.

Mă bucur că suntem destul de sus, dar au trecut puține etape. Suntem pe un drum bun, cred eu. Lucrurile merg din punct de vedere sportiv și din altele. Din toate punctele de vedere. Cred că suntem ok, aștept să confirmăm și în meciurile următoare ce pregătim. Cât muncesc băieții, să confirme pe teren.

Deocamdată, au trecut doar șapte etape, ne bucurăm, mergem acasă, pentru că ne așteaptă un drum lung, și de mâine sau de luni începem să pregătim meciul următor.

Jucătorii sunt valoroși, doar trebuie să le exploatăm calitățile, chiar dacă majoritatea e debutantă la Liga 2, dar este tânără. Poate nu a avut șansă, nu a avut când, iar acum profită de fiecare meci și lucrul acesta mă bucură. Și azi am avut opt jucători din 11 sub 23 de ani, titulari. Cine a intrat de pe bancă, la fel, jucători tineri. Eu sunt mulțumit de ei”, a declarat Militaru în privința partidei cu Astra, la Metropola TV.

Unirea Dej e pe val în Liga 2 A învins și Astra iar Dragoș Militaru e pregătit de mai mult de atât Jucătorii sunt valoroși doar trebuie să le exploatăm calitățile Trebuie să confirmăm în continuare Analiza jocului de la Giurgiu

Dragoș Militaru, pregătit de partida cu Petrolul: ”Va fi un meci foarte important” 

Unirea Dej va avea încă un meci foarte, foarte greu în etapa următoare, acasă. După ce runda anterioară a evoluat contra Stelei, de această dată nou-promovata va primi vizita liderului Petrolul.

Dragoș Militaru așteaptă o asistență record la partida cu formația din Ploiești.

”Va fi un meci foarte important pentru băieți, pentru oraș, pentru echipă, cu Petrolul Ploiești. Sperăm să fie recordul de spectatori acum. Ceea ce sper e să nu crească nici cazurile de COVID, incidența, pentru că astfel nu s-ar umple stadionul decât la o anumită capacitate.

Sper ca până săptămâna următoare să rămână cazurile cât mai puține, pentru a avea un număr cât mai mare de spectatori”, a declarat Dragoș Militaru, cu privire la duelul cu Petrolul, din etapa a 8-a a Ligii a 2-a.

Unirea Dej nu va termina etapa a 7-a mai jos de locul 9 

Succesul cu Astra a dus Unirea Dej la 11 puncte după șapte partide. A urcat pe locul 8 în clasament, dar va termina runda pe locul 9, cel puțin. Poate fi depășită de CS Comunal Șelimbăr, care va acumula 12 puncte dacă va învinge, luni, Steaua, în Ghencea.

Unirea Dej a început partida cu Astra în formula: Unirea Dej: Răilean – Roș, Kereki, Burdeț, I. Rus, Ad. Pop, Cătinean (cpt.), Al. Militaru, Mir. Manole, Al. Pop, Frăsineanu. Rezerve: Cl. Chindriș – R. Papp, Al. Blaj, D. Pop, Al. Papp, Chira, P. Popescu, Cocian, Vl. Bogdan.

Foto: Unirea Dej și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Unirea Dej e pe val în Liga 2 A învins și Astra iar Dragoș Militaru e pregătit de mai mult de atât Jucătorii sunt valoroși doar trebuie să le exploatăm calitățile Trebuie să confirmăm în continuare Analiza jocului de la Giurgiu

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • FC Brașov a obținut cu Dunărea Călărași cea mai clară victorie din acest sezon. Vlad Mihalcea a înscris după mai bine de doi ani: ”Simțeam că am un blocaj.” Concluziile lui Ilie Stan
 •  

FC Brașov a obținut cu Dunărea Călărași cea mai clară victorie din acest sezon. Vlad Mihalcea a înscris după mai bine de doi ani: ”Simțeam că am un blocaj.” Concluziile lui Ilie Stan

FC Brașov a reușit în meciul de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, din etapa a 7-a a Ligii 2, victoria la cea mai mare diferență de scor din acest campionat. E abia al doilea succes al formației antrenate de Ilie Stan, în rest având trei remize și două eșecuri.

Cu 3-1 s-au impus brașovenii în fața celor de la Dunărea, prin golurile marcate de Iulian Roșu, Maxim Iurcu și Vlad Mihalcea, acesta din urmă din penalty. Pentru călărășeni a înscris Eugen Nica.

FC Brașov a obținut cu Dunărea Călărași cea mai clară victorie din acest sezon Vlad Mihalcea a înscris după mai bine de doi ani Simțeam că am un blocaj Concluziile lui Ilie Stan

FC Brașov n-a avut mari probleme în a învinge modesta Dunărea Călărași

În prima repriză a partidei de pe stadionul Tineretului, jucătorii lui Ilie Stan au avut inițiativa, iar golurile marcate de Iulian Roșu (35 – acțiune personală finalizată cu șut din 10 metri) și Maxim Iurcu (41 – finalizare din fața porții după o pasă de la Negrean) păreau să asigure o pauză liniștită în vestiar. Nu a fost așa, pentru că Eugen Nica a profitat de o gafă a lui Robert Gherghe și a redus din diferență în prelungiri, în minutul 45+1.

În partea secundă, jocul a fost unul modest, iar oaspeții au ratat o ocazie uriașă de a egala prin Alexandru Popescu. Vlad Mihalcea (78) a adus liniștea în tabăra gazdelor cu un gol dintr-un penalty obținut de Iurcu într-un duel cu Sălceanu.

FC Brașov a obținut cu Dunărea Călărași cea mai clară victorie din acest sezon Vlad Mihalcea a înscris după mai bine de doi ani Simțeam că am un blocaj Concluziile lui Ilie Stan

Ilie Stan, după succesul cu Dunărea: ”Sunt puțin supărat pentru acel gol încasat”

După 1-0 cu Unirea Dej la precedentul joc de acasă, FC Brașov câștigă acum cu 3-1 și înregistrează a doua victorie de la promovarea în Liga 2. Tot pe Tinereturului, trupa lui Ilie Stan a mai avut o remiză (2-2 cu Viitorul Pandurii) și un eșec (0-6 cu Unirea Slobozia).

”O victorie muncită, în fața unei echipe arțăgoase, care nu avea ce să pierde. Noi am încercat să punem presiune pe adversar, am reușit în mare parte în prima repriză, când am avut răbdare și am înscris două goluri. Sunt puțin supărat pentru acel gol încasat înainte de pauză, care ne-a dat peste cap din punct de vedere al concentrării. Important este că am luat cele trei puncte. Jucătorii trebuie să fie mai concentrați, iar vineri să facem un joc bun cu Steaua și să luăm punctele de care avem nevoie în clasament”, a spus Ilie Stan.

FC Brașov a obținut cu Dunărea Călărași cea mai clară victorie din acest sezon Vlad Mihalcea a înscris după mai bine de doi ani Simțeam că am un blocaj Concluziile lui Ilie Stan

Vasile Constantin, pentru prima dată titular. El Azzouri a debutat și a ratat o mare ocazie

Antrenorul a vorbit și despre aportul jucătorilor Vasile Constantin și Zakaria El Azzouzi, aduși de curând în lot.

Constantin a fost pentru prima oară titular după împrumutul de la U Craiova, iar olteanul a avut o evoluție bună chiar dacă a jucat ca mijlocaș defensiv! ”Vasile Constantin este jucător care ne va ajuta foarte mult. Important este să fie sănătos, pentru că el vine după o accidentare”, a spus Stan.

În schimb, El Azzouzi a prins minute doar pe final, atacantul olandez întrând în minutul 69 în locul lui Roșu. A ratat o ocazie mare cu patru minute înainte de final, dar Albert Popa s-a opus providențial. ”De la Azzouzi aștept mai mult, însă să nu uităm că el a venit târziu la echipă și nu este încă pregătit 100 la sută. Eu am încredere în el, are calitate și sper să marcheze cât mai multe goluri pentru noi”, a spus Ilie Stan despre noul atacant pe care îl are la dispoziție.

Vlad Mihalcea, gol după mai bine de doi ani: ”Simțeam că am un blocaj, acum sunt ok”

Vlad Mihalcea, aflat la prima reușită pentru FC Brașov, spune că avea mare nevoie să înscrie pentru a depăși blocajul psihic.

”Cred ca ultimul gol marcat de mine a fost acum doi ani, când jucam la Clinceni (n.r. – la 11 mai 2019, într-un joc Poli Timișoara – Academica Clinceni 2-2, când înscria golul egalizator în minutul 90+3). Simțeam că am nevoie de gol pentru încredere, pentru moral și îl simt ca pe o descătușare. Simțeam că am un blocaj, acum sunt ok și sunt pregătit pentru ce urmează. Avem un program dificil, dar suntem optimiști”, a spus Mihalcea, care a evoluat în toate cele șapte meciuri de Liga 2 din acest sezon, în doar două dintre ele începând ca titular.

FC BRAŞOV – DUNĂREA CĂLĂRAŞI 3-1

Iulian Roșu 35′, Maxim Iurcu 41′, Vlad Mihalcea 78′ – penalty / Eugen Nica 45+1′

FC Brașov: Gârniță – M. Burlacu, Gherghe, Al. Sabău, Dumbravă – Iul. Roșu (El Azzouzi 69′), Vas. Constantin – H. Popa (cpt.)(Vl. Mihalcea 69′), Negrean (Andr. Lascu 81′), Cheleș (Rz. Iorga 34′) – IurcuRezerve neutilizate: C. Lungu – Sburlea, D. Panait, Ghe. Anton, M. CodreaAntrenor: Ilie Stan

Dunărea Călărași: Alb. Popa – Țenea, D. Filip, M. Leca, Sălceanu (cpt.) – Dr. Grigore (Mănăilă 46′), Rob. Ivan (Al. Popescu 35′) – Boiangiu, Andr. Moise (Seymour 72′), Al. Iul. Stoica (C. Avram 54′) – Nica (Calu 72′)Rezerve neutilizate: Al. Costache, Achiriloaei – Caragea, TachePreparator fizic: Marius Milea

Stadion: Tineretului (Braşov); Arbitru: Andrei Baciu (Botoşani); Asistenți: Andrei Alexandru Roman (Târgu Neamţ) și Iulian Cătălin Brînză (Botoşani); Rezervă: Sergiu Anton (Bucureşti); Observatori: Ioan Mureșan (Timişoara) și Horaţiu Stănescu (Craiova).

FC Brașov a obținut cu Dunărea Călărași cea mai clară victorie din acest sezon Vlad Mihalcea a înscris după mai bine de doi ani Simțeam că am un blocaj Concluziile lui Ilie Stan

FC Brașov joacă tot acasă, cu Steaua. Pe Dunărea o așteaptă două meciuri în scurtă perioadă, unul și în Cupa României

FC Brașov, cu 9 puncte acumulate după șapte etape se află pe locul 13 acum, în timp ce Dunărea Călărași, rămasă cu 3 puncte, e pe poziția a 16-a.

Dunărea sare următorul meci miercuri, la CSM Slatina, de la ora 16:30, în 16-imile Cupei României, competiție din care FC Brașov a fost eliminată deja de două tururi.

În campionat, în etapa a 8-a, FC Brașov joacă în deschidere, vineri, de la ora 17:00, tot acasă, cu Steaua. Dunărea Călărași joacă în 28 septembrie, de la ora 17:00, acasă, cu Poli Iași.

Foto: FC Brașov și Alex Nicodim (Mediafax Foto)

FC Brașov a obținut cu Dunărea Călărași cea mai clară victorie din acest sezon Vlad Mihalcea a înscris după mai bine de doi ani Simțeam că am un blocaj Concluziile lui Ilie Stan

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Erik Lincar, îngrijorat de forma slabă a Universității Cluj: ”E un moment greu pentru noi”. Se teme de Viitorul Pandurii, una din puținele echipe fără victorie: ”Nu trebuie să o luăm de sus”. În ce condiții a făcut ultimele două trans
 •  

Erik Lincar, îngrijorat de forma slabă a Universității Cluj: ”E un moment greu pentru noi”. Se teme de Viitorul Pandurii, una din puținele echipe fără victorie: ”Nu trebuie să o luăm de sus”. În ce condiții a făcut ultimele două trans

Universitatea Cluj se află într-o situație nu foarte plăcută în Liga 2, ținând cont de faptul că a pierdut de două ori în ultimele trei partide. În etapa a 7-a, pe teren propriu, la Bistrița, ardelenii vor primi vizita formației Viitorul Pandurii, iar Erik Lincar a afirmat că vrea neapărat cele trei puncte.

Antrenorul Universității Cluj a recunoscut la conferința de presă, premergătoare duelului de luni, de la ora 16:00, că vrea să rupă această serie mai puțin reușită cu o victorie. Este conștient de faptul că ”U” Cluj nu a prestat cel mai bun fotbal în ultima perioadă, date fiind și rezultatele, dar speră că a rezolvat cât mai multe dintre problemele cu care s-au confruntat jucătorii, în special din punct de vedere mental.

Erik Lincar se teme de Viitorul Pandurii: ”Nu trebuie luată de sus” 

În mare parte, la conferința de presă, majoritatea întrebărilor jurnaliștilor prezenți în sală nu a vizat partida cu Viitorul Pandurii, ci mai mult a avut legătură cu partida din etapa trecută, cu FK Csikszereda, pierdută cu 1-3, chiar dacă Universitatea Cluj a avut 1-0 la pauză.

”E un adversar redutabil (n.r. – Viitorul Pandurii), mai ales că în ultimele meciuri a scos un punct la Chiajna, iar apoi, pe teren propriu, același lucru. E o echipă care joacă fără presiune, care încearcă să practice un fotbal bun. Pentru noi e un moment mai greu după înfrângerea de la Csikszereda, în care am avut o primă repriză bună, apoi o parte a doua proastă și căutăm soluțiile optime pentru a redresa echipa și a reuși. E foarte important să câștigăm.

Nu va fi o echipă de tratat de sus, e o echipă care poate a reușit să mai integreze anumiți jucători, pentru că a făcut ceva schimbări, și cu siguranță va fi un meci echilibrat, dar pe care e obligatoriu să îl câștigăm, pentru a fi în plutonul fruntaș”, a spus Erik Lincar la conferința de presă.

Erik Lincar vrea ca ”U” Cluj să termine anul cu 32 de puncte, pentru a fi sigură de play-off  

Lincar a fost întrebat și de lupta la promovare și a declarat că, pentru a ajunge în play-off, Univeristatea Cluj are nevoie să acumuleze, până în iarnă, până la pauză, în jur de 30-32 de puncte, pentru a nu sta la mâna rezultatelor.

Până acum, ardelenii au adunat, în primele șase etape, 12 puncte, echivalentul a fix două puncte pe partidă.

”Să dau un calcul simplu, pe care cred că și-l ia orice antrenor. Orice antrenor, staff ar trebui să înmulțească fiecare meci cu doi sau 1.8. În 16 etape, să avem în jur de 31 de puncte. Asta ar fi normalitatea prin care, cu siguranță, intrăm în play-off, și normalitatea care, cu siguranță, putem să ne batem la play-off. Undeva la 30-32 de puncte până în iarnă, putem să ne calificăm în play-off.

Anul acesta, va trebui să facem cel puțin 32 de puncte, să intrăm în play-off. Dacă vrei și speri la mai mult, e clar că trebuie mai mult. Nimic nu se poate obține fără primul pas.

Sistemul pentru Liga 2 ar fi mult mai corect tur-retur. E o diferență între Liga 2 și Liga 1. O luăm doar din meciurile de baraj, în care Mioveni a fost, după mulți ani, în situația în care a promovat după un joc de baraj. E clar o diferență și e normal ca tot timpul să te întărești, să speri la ceva mai bun”, a completat Erik Lincar.

Erik Lincar a analizat ultimele transferuri, aducerile lui Roberto Alarcon și Charles Acolatse 

Printre altele, Erik Lincar a abordat și subiectul ultimelor două transfeuri făcute de ”U” Cluj, aducerile fundașului Roberto Alarcon și mijlocașului Charles Acolatse.

(N.r. – Despre Roberto Alarcon) ”Din păcate, din cauza nivelului salarial, la Liga 1 și la Liga 2 au venit jucători care nu au mai jucat de mult timp. El a fost la noi în probe, l-am ținut 10 zile, a mai fost în România și la Brașov. Văzând ce calități, are, am zis că preferăm să încercăm și cu el, să îl intrgrăm, să îl vedem până în iarnă. Dacă face față, e normal să continue cu echipa noastră.

(N.r. – Despre Charles Acolatse) A mai venit un mijlocaș, care e acomodat în România, a jucat la Călărași în ultimul sezon. E un jucător pe care îl cunosc bine, dar e normal ca în acest moment să oferim contracte pe termen scurt, două-trei luni, iar opțiunea să fie a noastră”, a completat Erik Lincar.

Florian Haită: ”Eu încerc să mă pregătesc cât mai bine de la zi la zi”

La conferință a participat, alături de Erik Lincar, și Florian Haită. A prefațat confrunarea cu Viitorul Pandurii:

”Sperăm să tratăm jocul de la Bistrița cu foarte multă determinare și să câștigăm cele trei puncte. Eu încerc să mă pregătesc cât mai bine de la zi la zi, dar nu forma mea e cea mai importantă. E important ca echipa să câștige, să legăm victoriile, să facem rezultate cât mai bune și să îndeplinim obiectivele.

Nu pot să spun că în ultimele două meciuri a lipsit ceva echipei, poate a fost o lipsă de concentrare în repriza a doua. Asta a dus la înfrângerea de la Miercurea Ciuc”.

Erik Lincar îngrijorat de forma slabă a Universității Cluj E un moment greu pentru noi Se teme de Viitorul Pandurii una din puținele echipe fără victorie Nu trebuie să o luăm de sus În ce condiții a făcut ultimele două trans

”U” Cluj a acumulat cele 12 puncte în primele șase etape, după patru victorii și două eșecuri, în timp ce Viitoul Pandurii are 3 puncte, după numai trei egaluri și trei eșecuri.

Foto: FC Universitatea ClujVideo: FC Universitatea Cluj 

Erik Lincar îngrijorat de forma slabă a Universității Cluj E un moment greu pentru noi Se teme de Viitorul Pandurii una din puținele echipe fără victorie Nu trebuie să o luăm de sus În ce condiții a făcut ultimele două trans

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Simplă formalitate la Techirghiol! Poli Iași s-a impus fără probleme, la scor de tenis, cu Unirea Constanța. Atâtea goluri, atâția marcatori pentru moldoveni
 •  

Simplă formalitate la Techirghiol! Poli Iași s-a impus fără probleme, la scor de tenis, cu Unirea Constanța. Atâtea goluri, atâția marcatori pentru moldoveni

Costel Enache s-a temut mai mult decât era cazul de meciul din deplasare al Politehnicii Iași cu Unirea Constanța. Nu atât de adversar, unul modest, cât de necunoscutele din jurul său, ieșenii nereușind să pregătească meciul așa cum și-ar fi dorit, în condițiile în care nu au avut la dispoziție niciun material video.

În cele din urmă, plusul evident de valoare și de experiență al Iașiului și-a spus cuvântul și în ciuda unui teren imposibil elevii lui Costel Enache s-au impus fără probleme la Techirghiol. Victorie cu 6-0 (2-0), o simplă formalitate pentru ieșeni.

Două goluri în prima repriză și altele patru în partea a doua pentru Poli Iași la Techirghiol

Sekou Camara a deblocat tabela în minutul 16, cu un șut de la marginea careului, iar scorul pauzei a fost stabilit de Alexandru Stan, care a transformat un penalty obținut de Mărieș, în minutul 35. Istrate a punctat și el în prima parte, în minutul 19, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Iașiul și-a impus jocul și în repriza secundă, reușind să puncteze de încă patru ori.

Andrei Istrate a marcat primul său gol pentru Poli Iași, în minutul 54, pe un contraatac, din pasa lui Francisc Cristea, după ce a driblat și portarul, iar Brayhan Torres, aflat și el la prima reușită în alb-albastru, a dus scorul la 4-0 pentru Poli, în minutul 64, cu un șut din lateral dreapta, din pasa lui Camara.

Robert Asăvoaei și Alexandru Aftanache, intrați și ei în repriza secundă, ca și Torres, au completat ”setul” la zero pentru oaspeți. Cei doi au marcat în minutele 88, respectiv 90 primele lor goluri în tricoul Politehnicii.

Simplă formalitate la Techirghiol Poli Iași sa impus fără probleme la scor de tenis cu Unirea Constanța Atâtea goluri atâția marcatori pentru moldoveni

A doua victorie consecutivă în deplasare pentru Poli Iași

Victorie facilă pentru ieșeni, care bifează al doilea succes consecutiv în deplasare, după cel de la Timișoara, cu Poli (scor 1-0) iar elevii lui Costel Enache privesc cu optimism următoarele două partide de pe teren străin. Marți, Poli Iași va juca la Baia Mare, cu Minaur, în 16-imile Cupei României, iar la o săptămână distanță moldovenii vor evolua tot în deplasare, cu Dunărea Călărași, în campionat, în etapa a 8-a.

De cealaltă parte, Unirea Constanța, în ciuda infuziei de jucători de la FCSB 2, rămâne o pradă ușoară în Liga 2, cel puțin pentru echipele ”grele”, iar misiunea lui Leo Strizu rămâne extrem de dificilă.

Simplă formalitate la Techirghiol Poli Iași sa impus fără probleme la scor de tenis cu Unirea Constanța Atâtea goluri atâția marcatori pentru moldoveni

UNIREA CONSTANŢA – POLITEHNICA IAŞI 0-6

Sekou Camara 16′, Alexandru Stan 35′ – penalty, Andrei Istrate 54′, Brayhan Torres 64′, Robert Asăvoaei 88′, Alexandru Aftanache 90′

Unirea Constanța: Udrea (cpt.) – Cireșoiu, Tălmaciu (Lăcătuș 83′), Gogor, Trucă (Jerdea 56′), Nicola – Chirițoiu (Stavrositu 83′), Șerbănescu (Rob. Tudor 56′), Carabela, Laur. Ardelean – Ad. Niță (Căruță 74′)Rezerve neutilizate: M. Popescu – Șuteu Antrenor: Leonard Strizu

Poli Iași: Laur. Popescu – Onea, Cană, Fl. Plămadă (cpt.), Iurașcu – Ov. Mihalache, Al. Stan (Torres 56′) – F. Cristea (Târșa 56′), Mărieș (Aftanache 83′), Andr. Istrate (Asăvoaiei 56′) – Camara (Al. Zaharia 69′)Rezerve neutilizate: Axinte – Ungurenașu, Pelivan, Defta Antrenor: Constantin Enache

Stadion: Sparta (Techirghiol – Constanţa); Arbitru: Valentin Porumbel (Olteniţa); Asistenți: Doru Zamfir (Slatina) și Doru Nicolae Petre (Bucov – Prahova); Rezervă: Dorin Burloiu (Galaţi); Observatori: Cristina Babadac (Alexandria) și Marian Lumânare (Bucureşti).

Cu 9 puncte acumulate în primele șapte etape, Poli Iași urcă pe locul 10. Unirea Constanța rămâne cu 1 puncte și se află pe locul 19.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

Simplă formalitate la Techirghiol Poli Iași sa impus fără probleme la scor de tenis cu Unirea Constanța Atâtea goluri atâția marcatori pentru moldoveni

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Liga 2, etapa 7 | Nu mai puțin de 23 de goluri marcate în cinci meciuri. Poli Iași și FC Hermannstadt au câștigat cu 6-0. FC Buzău și FC Brașov au bătut și ele la scor, iar Unirea Dej a trecut de Astra la Giurgiu
 •  

Liga 2, etapa 7 | Nu mai puțin de 23 de goluri marcate în cinci meciuri. Poli Iași și FC Hermannstadt au câștigat cu 6-0. FC Buzău și FC Brașov au bătut și ele la scor, iar Unirea Dej a trecut de Astra la Giurgiu

Liga 2 etapa 7 Nu mai puțin de 23 de goluri marcate în cinci meciuri Poli Iași și FC Hermannstadt au câștigat cu 60 FC Buzău și FC Brașov au bătut și ele la scor iar Unirea Dej a trecut de Astra la Giurgiu

Etapa a 7-a a Ligii 2 a debutat deja de joi și a avut programat alt meci vineri. În cele două partide, gazde au fost chiar primele două clasate, Concordia Chiajna și Petrolul Ploiești, care în urma rezultatelor înregistrate au făcut schimb de poziții. Ilfovenii au remizat cu Unirea Slobozia, scor 1-1, iar prahovenii au trecut cu 2-0 de Ripensia, aceștia din urmă preluând prima poziție în clasament.

Șase meciuri sâmbătă și două luni, în etapa a 7-a a Ligii 2

Sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate să se desfășoare cinci meciuri, la Brașov, Giurgiu, Mediaș, Buzău și Techirghiol. Dintre aceste jocuri, cele mai echilibrate par a fi FC Buzău – Metaloglobus și Astra – Unirea Dej, în restul pornind mari favorite la victorie FC Brașov, FC Hermannstadt și Poli Iași.

Tot sâmbătă, de la ora 17:00, se dispută și Poli Timișoara – FK Csikszereda, între două echipe care în sezonul trecut au evoluat în play-off.

Altfel, ultimele două meciuri au loc luni. De la ora 16:00 se joacă ”U” Cluj – Viitorul Pandurii, iar de la ora 18:00 se dispută Steaua – CS Comunal Șelimbăr.

Podiumul se poate menține cu aceleași echipe, însă două dintre ele au făcut deja rocada

Înaintea debutului acestei etape, podiumul era ocupat de Concordia (16 puncte), Petrolul (15) și FC Hermannstadt (14). Între timp, primele două clasate au jucat deja și au făcut rocada. Petrolul are acum 18 puncte și nu o mai poate depăși nimeni în această etapă sau cel puțin egala, în timp ce Concordia poate fi cel mult egalată de FC Hermannstadt.

Pe locuri de play-off se mai află în acest moment Steaua (13 puncte), Unirea Slobozia și ”U” Cluj, amândouă cu 12 puncte, însă ialomițenii au un meci în plus jucat.

În partea inferioară a clasamentului, Astra continuă să fie ultima, însă numai din cauza faptului că a fost penalizată cu 10 puncte. Pe teren a acumulat 8, astfel că în acest moment are -2 puncte. Deasupra ei sunt Unirea Constanța și Dacia Unirea Brăila, prima cu 1 punct, iar a doua cu 2 puncte.

 • Desfășurarea LIVE-TEXT a tuturor meciurilor din campionatul Liga 2 o poți urmări doar pe Liga2.ro, singurul site național care promovează fotbalul din ligile inferioare.

Meciuri etapa 7 Liga 2, sezon 2021-2022:

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 11:00

FC BRAŞOV – DUNĂREA CĂLĂRAŞI 3-1

Stadion: Tineretului (Braşov);Arbitru: Andrei Baciu (Botoşani); Asistenți: Andrei Alexandru Roman (Târgu Neamţ) și Iulian Cătălin Brînză (Botoşani); Rezervă: Sergiu Anton (Bucureşti); Observatori: Ioan Mureșan (Timişoara) și Horaţiu Stănescu (Craiova).

FC Brașov: Gârniță – Dumbravă, Gherghe, M. Burlacu, Vas. Constantin, Al. Sabău, Iul. Roșu, H. Popa (cpt.), Cheleș, Iurcu, NegreanRezerve: C. Lungu – Sburlea, D. Panait, Ghe. Anton, Rz. Iorga, Vl. Mihalcea, Andr. Lascu, M. Codrea, El AzzouziAntrenor: Ilie Stan

Dunărea Călărași: Alb. Popa – D. Filip, Țenea, M. Leca, Sălceanu (cpt.), Dr. Grigore, Rob. Ivan, Boiangiu, Andr. Moise, Al. Iul. Stoica, NicaRezerve: Al. Costache, Achiriloaei – C. Avram, Caragea, Mănăilă, Seymour, Al. Popescu, Calu, TachePreparator fizic: Marius Milea

♦FC Brașov câștigă cu 3-1 meciul cu Dunărea Călărași și Ilie Stan și jucătorii săi mai scapă din presiunea rezultatelor modeste de până acum♦Min 81 Iese Alexandru Negrean și intră Andrei Lascu, la Brașov♦Min 78 3-1 Vlad Mihalcea înscrie din lovitura de pedeapsă în dreapta portarului♦Min 77 Sălceanu îl faultează în careu pe Iurcu și arbitrul dictează penalty pentru gazde♦Min 72 Două schimbări la Dunărea. Ies Eugen Nica și Andrei Moise și intră Mădălin Calu și Elijah Seymour♦Min 69 Doua schimbări la FC Brașov. Ies Iulian Roșu și Horia Popa și intră Zakaria El Azzouzi și Vlad Mihalcea♦Min 54 Iese Alexandru Iulian Stoica și întră Costel Avram♦Min 46 Iese Dragoș Cosmin Grigore și întră Sorin Mănăilă♦Min 45+1 2-1 Gherghe gafează, Eugen Nica interceptează și finalizează cu un șut din 6 metri lateral dreapta la colțul lung♦Min 41 2-0 Negrean insistă la o minge, după o bâlbâială a oaspeților, centrează în fața porții și Maxim Iurcu, scăpat din marcaj, împinge balonul în plasă♦Min 35 La Dunărea, iese Sebastian Ivan și intră Alexandru Popescu♦Min 35 1-0 Acțiune personală a lui Iulian Roșu în stânga careului, finalizată cu gol cu un șut puternic din 10 metri pe centrul porții♦Min 34 Iese Dragoș Cheleș, accidentat, și intră Răzvan Iorga

ASTRA – UNIREA DEJ 0-2

Stadion: ”Marin Anastasovici” (Giurgiu);Arbitru: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba); Asistenți: Constantin Mihai Cantemir (Făgăraş) și Roberto Ciuraru (Sfântu Gheorghe); Rezervă: Mihai Laurențiu Ene (Bucureşti); Observatori: Gheorghe Moise (Bucureşti) și George Constantinescu (Slatina).

Astra: Moroz – R. Zamfir, Ad. Stoian, D. Vasilescu, Riza, Gab. Șerban, Rob. Grecu, C. Danciu, Dr. Gheorghe, Brăilă, Cl. Dragu (cpt.)Rezerve: Mih. Cotolan – Buliga, Gab. Dumitrașcu, And. Stanciu, Adeshina, Tib. Giuroiu, Y. Fatai, Banu, I. ZahariaAntrenor: Florin Stîngă

Unirea Dej: Răilean – Roș, Kereki, Burdeț, I. Rus, Ad. Pop, Cătinean (cpt.), Al. Militaru, Mir. Manole, Al. Pop, FrăsineanuRezerve: Cl. Chindriș – R. Papp, Al. Blaj, D. Pop, Al. Papp, Chira, P. Popescu, Cocian, Vl. BogdanAntrenor: Dragoș Militaru

♦Unirea Dej continuă seria de rezultate bune cu o victorie la Giurgiu, cu Astra, scor 2-0♦Min 84 0-2 Angelo Cocian șutează pe poartă, mingea ia efect, și datorită vântului puternic de la Giurgiu, și îl păcălește pe Moroz♦Min 21 0-1 Alex Militaru profită de o bâlbâială în careul Astrei și înscrie

FC HERMANNSTADT – DACIA UNIREA BRĂILA 6-0

Stadion: Gaz Metan (Mediaş – Sibiu);Arbitru: Sorin Vădană (Cluj-Napoca); Asistenți: George Suciu (Câmpia Turzii) și Ioan Daniel Humiță (Armeniş – Caraş Severin); Rezervă: Mircea Salomir (Cluj-Napoca); Observatori: Iulian Spătaru și Romeo Malac (ambii din Timişoara).

FC Hermannstadt: I. Pop – Pantea, Bejan, I. Stoica, Issah, Mino Sota, Andr. Lungu, I. Năstăsie, P. Petrescu (cpt.), Al. Oroian, BuhăcianuRezerve: Muțiu – Elbers, Tomșa, Sîntean, Alhassan, Buzan, Balaure, C. Popescu, PlazonjaAntrenor: Marius Măldărășanu

Dacia Unirea: Cr. Andrei – Pătlăgică, Moroianu, D. Ciobanu, Stănciulescu, Taciuc, Fl. Lungu (cpt.), Apostol, Robu, Raph. Stănescu, PriboiRezerve: Duță – Petrache, Duțu, Voinescu, Cocîrlă, N. Ioniță, Mih. ȘandruAntrenor: Florentin Petre

♦FC Hermannstadt a distrus Dacia Unirea cu 6-0 și preia locul 2 în clasament, egalând Concordia Chiajna, însă devansând-o la golaveraj♦Min 90+2 6-0 Buhăcianu pătrunde în careu pe dreapta, îl are în fața sa pe Andrei, însă pasează în lateral, în stânga, pentru Silviu Balaure, care trimite din 10 metri în poarta goală♦Min 90 Mingea șutată de Sîntean, cu pământul, de la 20 de metri, trece milimetric pe lângă bară♦Min 85 Popescu centrează din dreapta, pe lung, pentru Buhăcianu, care reia cu capul, mingea ia pământul apoi lovește transversala♦Min 83 5-0 Andrei Sîntean primește de la Buhăcianu și ridică mingea peste Andrei de la 12 metri, înscriind și el♦Min 81 Tomșa îi fură mingea lui Șandru și trimite în fața porții pentru Buhăcianu, Moroianu e mai rapid și îndepărtează pericolul♦Min 79 Buhăcianu trimite din voleu de la 18 metri, peste transversală♦Min 77 Andrei respinge mingea reluată de Sîntean din centrul careului mare♦Min 72 Alexandru Pantea și Mini Sota ies la FC Hermannstadt, intră Gabriel Tomșa și Baba Alhassan♦Min 67 Alexandru Duțu intră în locul lui Alexandru Pătlăgică, la Brăila♦Min 70 4-0 Valentin Buhăcianu îl învinge din nou pe Andrei, cu o reluare din marginea careului mic♦Min 67 3-0 Buhăcianu scoate în stânga pentru Călin Popescu, acesta din urmă trage din prima, la semiînălțime și marchează♦Min 64 Andrei parează mingea șutată de Buhăcianu de pe 16 metri. Atacantul ar fi putut scoate în dreapta pentru Sîntean, care era nemarcat♦Min 63 Pantea centrează pentru Buhăcianu, care reia cu călcâiul în blocaj. Corner♦Min 62 Călin Popescu și Andrei Sîntean intră în locurile lui Alexandru Oroian și Petrișor Petrescu♦Min 61 Mingea șutată de Stănescu din marginea careului mare e deviată în corner de Stoica♦Min 60 Petrescu trimite peste zid dintr-o lovitură liberă de la 22 metri perpendicular pe poartă, Andrei respinge până la Andrei Lungu, însă acesta e semnalizat în offside♦Min 56 Petrescu centrează în careul mic pentru Buhăcianu, Apostol respinge din fața lui, în corner♦Min 55 Narcis Ioniță și Mihai Șandru intră pe teren în locurile lui Daniel Ciobanu și Valentin Robu♦Min 50 Mingea șutată de Stănescu din marginea careului mare, lateral stânga, e deviată de Pantea peste propria poartă♦Min 48 2-0 Silviu Balaure profită de greșeala lui Stănciulescu, pătrunde în careu pe dreapta și înscrie cu un șut la colțul lung♦Min 46 Petrescu combină cu Balaure și trage de puțin pe lângă bară, de la 16 metri♦Min 46 La Brăila, ies Alexandru Taciuc și Alin Priboi și intră Marius Cocîrlă și Adelin Voinescu♦Min 46 Silviu Balaure intră în locul lui Ionuț Năstăsie, la FC Hermannstadt♦Min 44 Petrescu trimite pe lângă bară, în cros, de la 14 metri lateral dreapta♦Min 43 Pe contraatac, Mino Sota verticalizează pentru Buhăcianu, care combină cu Năstasie, apoi scapă singur cu Andrei, dar se grăbește și încearcă lobul de la distanță. O decizie proastă, fiindcă ar fi putut avansa mai mult. Mingea trece alături de poartă♦Min 37 1-0 Năstăsie pasează pe culoasă pentru pătrunderea în stânga careului a lui Valentin Buhăcianu, acesta preia și trage din 11 metri lateral pe sub Andrei și deschide scorul♦Min 36 Petrescu trimite puțin peste transversală dintr-o lovitură liberă de la 25 metri lateral stânga♦Min 33 Andrei parează șutul lui Petrescu, apoi Pătlăgică îndepărtează pericolul♦Min 26 Buhăcianu reia din prima, de la 10 metri lateral dreapta, un balon centrat din flanc, în brațele portarului♦Min 24 Portarul Cristian Andrei respinge în corner, de lângă bara din stânga sa, acolo unde reluase periculos cu capul din 5 metri Băjan. Fundașul a trimis cu capul după ce s-a centrat dintr-un corner din stânga♦Sibienii domină meciul, dar ocaziile cu adevărat periculoase întârzie să apară♦Min 19 Mingea respinsă de defensiva oaspeților în urma unui corner este șutată din prima de Mino Sota peste poartă, de la 30 de metri♦Min 17 Mingea șutată de Năstase de la 22 de metri trece pe lângă vinclu

FC BUZĂU – METALOGLOBUS BUCUREŞTI 4-1

Stadion: Gloria (Buzău);Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); Asistenți: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti) și Cristian Voicu (Focşani); Rezervă: Ovidiu Robu (Chitila – Ilfov); Observatori: Ionuț Borcan (Ploieşti) și Lucian Cîrjă (Constanţa).

FC Buzău: R. Stoian – R. Zamfir, Vîrtej, A. Lopez, Tud. Oltean, Gaitan, Cârstocea, Al. Munteanu, Ekollo, Cr. Ciobanu (cpt.), Chică-RoșăRezerve: Cr. Avram – C. Toma, Wiktorski, Oteliță, Pațurcă, A. Manea, D. Rogac, Al. Neacșu, Dr. LazărAntrenor: Cristian Pustai

Metaloglobus: Gavrilaș – Grosu, D. Lung, Caramalău, Andr. Sava, Al. Coman, Liv. Mihai, Pandele, Andr. Florescu, Cl. Herea, Ov. Herea (cpt.)Rezerve: Nedelcovici – L. Cazan, Al. Lazăr, Potecea, Stere, Borțoneanu, Ed. Vraciu, I. Sîrbu, PlumbuituAntrenor: Nicolae Grigore

♦FC Buzău a executat, surprinzător, cu 4-1 echipa Metaloglobus, exact scorul cu care bucureștenii învingeau etapa trecută Poli Timișoara♦Min 90 4-1 Alexandru Neacșu își trece și el numele pe lista marcatorilor pentru buzoieni♦Min 69 3-1 Centrare din lovitură liberă, Ovidiu Herea reia cu capul, cu pământul, și reduce din diferență♦Min 57 3-0 Cristian Ciobanu înscrie din lovitură de pedeapsă♦Min 56 Gaitan execută o lovitură liberă din marginea careului, se comite henț de un jucător al Metaloglobusului și Buzăul are penalty♦Min 41 2-0 Alin Cârstocea șutează de la circa 30 de metri și îl surprinde pentru a doua oară în acest meci pe Gavrilaș♦Min 9 1-0 Șut din marginea careului al lui Alin Cârstocea și Gavrilaș este învins

UNIREA CONSTANŢA – POLITEHNICA IAŞI 0-6

Stadion: Sparta (Techirghiol – Constanţa);Arbitru: Valentin Porumbel (Olteniţa); Asistenți: Doru Zamfir (Slatina) și Doru Nicolae Petre (Bucov – Prahova); Rezervă: Dorin Burloiu (Galaţi); Observatori: Cristina Babadac (Alexandria) și Marian Lumânare (Bucureşti).

Unirea Constanța: Udrea (cpt.) – Cireșoiu, Tălmaciu, Gogor, Trucă, Nicola, Chirițoiu, Șerbănescu, Carabela, Laur. Ardelean, Ad. NițăRezerve: M. Popescu – Lăcătuș, Șuteu, Jerdea, Căruță, Stavrositu, Rob. TudorAntrenor: Leonard Strizu

Poli Iași: Laur. Popescu – Onea, Cană, Fl. Plămadă (cpt.), Iurașcu, Ov. Mihalache, Al. Stan, F. Cristea, Mărieș, Andr. Istrate, CamaraRezerve: Axinte – Ungurenașu, Târșa, Aftanache, Pelivan, Defta, Torres, Asăvoaiei, Al. ZahariaAntrenor: Constantin Enache

♦Poli Iași a zdrobit cu 6-0 Unirea Constanța la Techirghiol și trupa lui Costele Enache începe perfect seria de trei jocuri în deplasare pe care le are în decurs de câteva zile ♦Min 90 0-6 Alexandru Aftanache face set după o acțiune personală♦Min 88 0-5 Robert Asăvoaei își trece și el numele pe lista marcatorilor♦Min 83 La Poli, intră Alexandru Aftanache în locul lui Alexandru Mărieș. La Unirea, intră Ștefan Stavrositu și Mario Lăcătuș și ies Andreas Chirițoiu și Dan Tălmaciu♦Min 77 Asăvoaei ratează o situație bună de a marca, dintr-o poziție bună, însă a avut un șut slab♦Min 74 Schimbare la Unirea. Intră Robert Căruță și iese Adrian Niță♦Min 69 Schimbare la Poli. Intră Alexandru Zaharia și iese Sekou Camara♦Min 64 0-4 Brayhan Torres scapă singur pe dreapta după o pasă a lui Camara și trimite lângă bară♦Min 56 Schimbări la Poli Iași. Intră Marian Târșa, Brayhan Torres și Robert Asăvoaei și ies Francisc Cristea, Alexandru Stan și Andrei Istrate. La Unirea Constanța, intră Robert Tudor și Robert Jerdea și ies Vlad Șerbănescu și Victor Trucă♦Min 54 0-3 Fază de contraatac a Politehnicii, Cristea pasează pentru Andrei Istrate, iar acesta finalizează cu gol după ce îl driblează pe portar♦Min 35 0-2 Alexandru Stan transformă penalty-ul♦Min 34 Mărieș este faultat în careu și Iașiul are penalty♦Min 31 Camara obține un fault și cartonaș galben pentru Tălmaciu. Onea execută bine lovitura liberă de la circa 28 de metri, însă Udrea se remarcă și respinge♦Min 19 Istrate înscrie, însă golul e anulat pentru offside♦Min 16 0-1 Sekou Camara trage din marginea careului și îl învinge de această dată pe Mihai Udrea♦Min 13 Șut bun al lui Camara de la circa 18 metri, Udrea scoate de sub transversală♦Min 11 Centrare în fața porții a lui Camara, Istrate nu ajunge la minge să o împingă în plasă♦Min 8 Șerbănescu cade în careul Iașiului, însă primește cartonașul galben pentru simulare

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:00

POLITEHNICA TIMIȘOARA – FK CSIKSZEREDA

Stadion: ”Dan Păltinişanu” (Timişoara – Timiş);Arbitru: Sorin Costreie (Buftea – Ilfov); Asistenți: Mircea Orbuleţ (Bucureşti) și Ionuţ Marius Bobe (Videle); Rezervă: Tudor Florin Jurca (Arad); Observatori: Marcel Savaniu (Satu Mare) și Viorel Lolea (Reşiţa).

COMENTARIUL LIVE

luni, 20 septembrie 2021, ora 16:00

UNIVERSITATEA CLUJ – VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU

Stadion: ”Jean Pădureanu” (Bistriţa – Bistriţa Năsăud);Arbitru: ; Asistenți: ; Rezervă: ; Observatori: .

COMENTARIUL LIVE

luni, 20 septembrie 2021, ora 18:00

STEAUA – CS COMUNAL ŞELIMBĂR

Stadion: Steaua (Bucureşti);Arbitru: ; Asistenți: ; Rezervă: ; Observatori: .

COMENTARIUL LIVE

joi, 16 septembrie 2021, ora 17:00

CONCORDIA CHIAJNA – UNIREA SLOBOZIA 1-1

Stadion: Concordia (Chiajna – Ilfov). Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş). Asistenți: Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea) și Cosmin Vătămanu (Bucureşti). Rezervă: Octavian Ciucanu (Braşov). Observatori: Constantin Gheorghe și Ciprian Anton (ambii din Suceava).

♦Min 90+2 1-1 Centrare din dreapta în careu, Andrei Marc reia cu capul, dar o face în dreapta, unde preia Balint, care luptă pentru minge, o pasează în dreapta pentru Lazăr, care trimite în fața porții, iar acolo urcă fundașul Andrei Marc, care pune capul din 6 metri și trimite lângă bara din stânga♦Min 84 0-1 Bolohan pătrunde în careu pe dreapta, pasează ușor înapoi spre centru, Robert Mustacă, nemarcat, preia și trage din întoarcere din 10 metri. Palmeș ratează respingerea din fața porții și mingea intră în plasă lângă bara din dreapta lui Silveanu, rămas fără replică pe centru

vineri, 17 septembrie 2021, ora 16:00

PETROLUL PLOIEȘTI – RIPENSIA TIMIȘOARA 2-0

Stadion: ”Ilie Oană” (Ploiești – Prahova);Arbitru: Vasile Buzea (Buftea – Ilfov); Asistenți: Adrian Popescu (Craiova) și Răzvan Mihai Dobre (Şotânga – Dâmboviţa); Rezervă: Mihai Motan (Târgovişte); Observatori: Liviu Seceanu (Galaţi) și Adrian Petre (Buzău).

♦Min 42 2-0 Mario Bratu execută superb o lovitură liberă din dreapta careului, cu efect, în vinclul colțului lung. Rus a fost surprins de execuție, probabil așteptând o centrare♦Min 11 1-0 Coulibaly primește la 20 de metri central o minge de la un coechipier, din stânga, căpitanul Ripensiei preia larg, Armando Vajushi e atent și îi fură mingea și apoi trage plasat din 18 metri lângă bara din stânga, făcând inutil plonjonul lui Rus

Liga 2 etapa 7 Nu mai puțin de 23 de goluri marcate în cinci meciuri Poli Iași și FC Hermannstadt au câștigat cu 60 FC Buzău și FC Brașov au bătut și ele la scor iar Unirea Dej a trecut de Astra la Giurgiu

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
AlaltaieriLiga 2
 • Ripensia s-a speriat de ”lupi”! Cosmin Petruescu: ”Nu am reușit să spargem nici de această dată complexul Petrolul”
 •  

Ripensia s-a speriat de ”lupi”! Cosmin Petruescu: ”Nu am reușit să spargem nici de această dată complexul Petrolul”

Ripensia a cedat cu 0-2 la Ploiești, cu Petrolul, după un meci în care a avut doar câteva zvâcniri de apetit ofensiv. Antrenorul Cosmin Petruescu spune că e un mare regret că în fața prahovenilor echipa sa e mereu inferioară în joc.

Cosmin Petruescu: ”E clar că regretele sunt mari, tardive acum”

”Conferențiarul” a vorbit despre un ”complex” Petrolul al Ripensiei, din moment ce trupa ploieșteană a câștigat al cincilea joc din tot atâtea dispute oficiale, în care timișorenii n-au înscris nici măcar o dată.

”O partidă în urma căreia rămânem cu regretul că nu am reușit să spargem nici de această dată complexul numit Petrolul. Suntem la al cincilea meci consecutiv împotriva celor de la Ploiești în care nu am reușit să luăm nici măcar un punct. Ba, mai mult, cred că nu am reușit să înscriem niciodată împotriva lor. Din acest punct de vedere, e clar că regretele sunt mari, tardive acum. Dar, ca și joc, consider meritată victoria celor de al Petrolul”, a spus Cosmin Petruescu la finalul partidei cu Petrolul.

Petrolul a câștigat toate cele cinci meciuri directe de până acum cu Ripensia, disputate în Liga 2, înregistrând, în ordine, următoarele rezultate: 1-0 la Ploiești, 2-0 și 1-0 la Timișoara, 5-0 la Ploiești și acum 2-0 tot pe ”Ilie Oană”.

Ripensia sa speriat de lupi Cosmin Petruescu Nu am reușit să spargem nici de această dată complexul Petrolul

Ripensia nu are încă maturitate în joc

Antrenorul echipei timișorene a spus că s-a văzut și maturitatea în joc a adversarului.

”După o primă repriză în care diferența s-a făcut la inspirația în fața porții, am avut și noi șansele noastre de înscrie. Nu am reușit să le fructificăm. Iar gazdele, bineînțeles, la maturitatea pe care au avut-o parte din jucătorii lor, ne-au taxat de fiecare dată când au avut ocazia. O repriză a doua în care au reușit să echilibreze, jocul din punct de vedere al posesiei, dar, parradoxal, nu am reușit să fim la fel de periculoși în fața porții ca în prima repriză”, a mai spus Petruescu.

Ripensia sa speriat de lupi Cosmin Petruescu Nu am reușit să spargem nici de această dată complexul Petrolul

Pentru Petrolul au marcat Armando Vajushi (11′), cu un șut plasat lângă bara din stânga din fața careului, după ce a preluat o minge preluată larg de Coulibaly, și Mario Bratu (42′), cu o execuție direct din lovitură liberă din dreapta careului, la vinclul colțului lung.

Ripensia în meciul cu Petrolul: I. Rus – Sturzu (Rob. Stoica 85′), Țieranu, Lalic (Gladun 46′), Fridrich – Coulibaly (cpt.), Vidrăsan (Ernest 46′) – Val. Macrițchii (Stoi 46′), Piftor, Mitrov – Golda (Taras 73′). Rezerve neutilizate: Mosoarcă – M. Ion, Rz. Morariu, Andr. Macrițchii.

Ripensia rămâne cu 9 puncte, pe locul 9 momentan, dar cu siguranță va pica în clasament. Joi, echipa timișoreană va primi vizita celor de la Dinamo (Liga 1), în 16-imile Cupei României. Meciul are loc de la ora 18:45, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”. În etapa a 8-a a Ligii 2, Ripensia joacă duminică, 26 septembrie, de la ora 11:00, tot acasă, cu Concordia Chiajna.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Ripensia sa speriat de lupi Cosmin Petruescu Nu am reușit să spargem nici de această dată complexul Petrolul

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Pragul psihologic al locului 1 a fost depășit de Petrolul. Nae Constantin nu și-a ascuns emoțiile după succesul cu Ripensia: ”M-am tot frământat, parcă îmi doream să câștige Chiajna, să nu avem presiune.” A taxat însă evoluția echipei
 •  

Pragul psihologic al locului 1 a fost depășit de Petrolul. Nae Constantin nu și-a ascuns emoțiile după succesul cu Ripensia: ”M-am tot frământat, parcă îmi doream să câștige Chiajna, să nu avem presiune.” A taxat însă evoluția echipei

Petrolul nu a tras prea tare, pentru un succes în fața Ripensiei, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a. S-a impus cu 2-0, grație reușitelor lui Armando Vajushi, minutul 11, și Mario Bratu, minutul 42, dar cu toate acestea Nicolae Constantin a recunoscut că se aștepta la ceva mai mult de la jucătorii săi.

Nicolae Constantin: ”A fost presiunea de a ajunge pe primul loc” 

Antrenorul a recunoscut că nu a fost cel mai bun joc al Petrolului, ba chiar a afirmat că e cel mai modest meci din acest campionat, dar consideră că a contat faptul că era presiunea primului loc. Pentru că au câștigat, ploieștenii au urcat pe locul 1, depășind Concordia Chiajna, și Constantin e de părere că jucătorii au resimțit asta când au intrat pe teren.

”Așa cum mă așteptam, un meci greu, cu un adversar care a venit să își vândă scump pielea. A reușit să ne pună în dificultate în mai multe momente, dar e adevărat că nici jocul nostru nu a fost cel la care mă așteptam. A fost însă și presiune, pentru că, fără doar și poate, chiar a fost. A fost presiunea de a ajunge pe primul loc.

Cred că ne-am descurcat onorabil, am pus trei puncte în clasament și e foarte important pentru noi. Nu a fost un adversar modest, mă așteptam să se prezinte mai rău decât s-a prezentat. Nu e jocul pe care noi îl doream, dar Ripensia e o echipă care va încurca favorite la promovare. Nu e o echipă care pleacă învinsă înaintea meciurilor.

(N.r. – Despre ce pregătește la antrenamente) Ne propunem să ținem mai mult de balon, dar vreau să accelerăm și să ajungem mai repede în față. Nu antrenăm să ținem acolo, la nesfârșit, dar echipele se pregătesc defensiv bine.

(N.r. – Despre goluri) Două goluri spectaculose, cel puțin al lui Mario, din lovitură liberă. Îmi aduce aminte de Ilie Dumitrescu, la Campionatul Mondial. Bravo lui, se pregătește bine”, a declat Constantin la conferința de presă.

Pragul psihologic al locului 1 a fost depășit de Petrolul Nae Constantin nu șia ascuns emoțiile după succesul cu Ripensia Mam tot frământat parcă îmi doream să câștige Chiajna să nu avem presiune A taxat însă evoluția echipei

Nicolae Constantin: ”Uneori, e de așteptat să joci prost și să câștigi. Cred că a fost cel mai slab meci al nostru” 

Nicolae Constantin și-a spus sentimentele după partida cu Ripensia și a recunoscut că în ultimele zile a avut emoții, pentru că posibilitatea unui loc 1 l-a adus într-un astfel de punct. Era ca o barieră psihologică la nivelul mentalului său, după cum a afirmat:

”Savurăm acest moment, dar a fost doar un meci. Le-am zis și jucătorilor înainte de meci să îl ia doar ca pe unul de trei puncte. Până la finalul campionatului mai e mult de muncă. E important că am ajuns acolo, era un prag psihologic. M-am tot frământat, parcă îmi doream să câștige Chiajna, să nu avem presiunea asta.

Cred că a fost cel mai slab meci oficial al nostru. Bucuria celor trei puncte, a faptului că am ajuns pe primul loc, lasă în spate acest joc mai nereușit. Nu pot să spun că am jucat slab, dar nu a fost jocul la care ne așteptam. Uneori, e de așteptat să joci prost și să câștigi, se întâmplă și asta. Am avut câteva situații, puteam să tranșăm meciul mai repede, dar sperăm să le păstrăm pentru meciurile următoare.

Sunt sigur că și la ei a fost presiune, la jucători. S-a simțit, dar a fost doar un meci de trei puncte și l-am câștigat. Peste câteva zile se va uita și felul în care am câștigat și vine meciul din Cupa României, unde vom încerca să dăm totul”.

Pragul psihologic al locului 1 a fost depășit de Petrolul Nae Constantin nu șia ascuns emoțiile după succesul cu Ripensia Mam tot frământat parcă îmi doream să câștige Chiajna să nu avem presiune A taxat însă evoluția echipei

Promisiune înaintea meciului din Cupa României, cu ”FC U” Craiova 

Acum, pentru Petrolul urmează meciul din Cupa României, cu U Craiova 1948 SA, de acasă, din 16-imile competiției. Deși promovarea e principalul obiectiv al ploieștenilor și pentru acest sezon, dat fiind faptul că e o rivalitate mare între suporteri, Constantin va alinia cea mai bună echipă împotriva oltenilor.

Antrenorul a recunoscut că anumiți fani l-au sunat după ce a avut loc tragerea la sorți.

”M-au sunat după ce s-a tras la sorți. Ce pot să fac, e să le promit că vom încerca să aliniem cea mai bună echipă și să facem tot ce depinde de noi să ne prezentăm bine și să încercăm să producem surpriza, pentru că ar fi o surpriză”, a mai declarat Constantin.

Petrolul în meciul cu Ripensia: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, Huja, Manolache, Țicu (cpt.) – Cebotaru, Seto (M. Chindriș 65′) – M. Bratu (Mih. Constantinescu 84′), Tucaliuc (Jarovic 74′), Vajushi (Saim Tudor 65′) – S. Diarra (Măzărache 84′). Rezerve neutilizate: Al. Radu – Alb. Olaru, Boțogan, Sil. Pană.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Pragul psihologic al locului 1 a fost depășit de Petrolul Nae Constantin nu șia ascuns emoțiile după succesul cu Ripensia Mam tot frământat parcă îmi doream să câștige Chiajna să nu avem presiune A taxat însă evoluția echipei

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Petrolul nici nu a transpirat prea mult pentru un nou succes, în fața Ripensiei, care a pus prea puține probleme la Ploiești
 •  

Petrolul nici nu a transpirat prea mult pentru un nou succes, în fața Ripensiei, care a pus prea puține probleme la Ploiești

Petrolul a urcat pe primul loc în Liga 2 după victoria cu 2-0 bifată cu Ripensia, într-un meci în care elevii lui Nae Constantin nu s-au obosit prea tare. Armando Vajushi a deschis scorul, iar Mario Bratu a marcat direct din lovitură liberă.

Meciul a fost mai dominat de gazde decât o arată proporțiile scorului, mai ales că Ripensia nu a contat mai deloc în repriza a doua.

Diferența de valoare, vizibilă în favoarea Petrolului, în ciuda unor moment de curaj ale timișorenilor

În fața mult mai titratului adversar, Ripensia a început curajos meciul, cu două ocazii ale lui Valerii Macrițchii și Coulibaly. Diferența de valoare s-a văzut însă în minutul 11, când Coulibaly a pierdut absolut prostește o minge, iar Vajushi a fost atent, i-a furat-o și a tras plasat de la 18 metri central pentru deschiderea golului.

Petrolul nici nu a transpirat prea mult pentru un nou succes în fața Ripensiei care a pus prea puține probleme la Ploiești

Pe măsură ce timpul a trecut, Petrolul a putut să fie tot mai relaxată și în controlul jocului. Mitrov a mai pus în pericol poarta gazdelor, iar Golda nu a știut să profite de o eroare a defensivei ”lupilor galbeni”. Raportul de forțe din teren a dus la consecința firească, și anume, că, din minutul 42, Petrolul a avut 2-0, după un gol direct din lovitură liberă înscris de Mario Bratu, după ce, anterior, și Diarra a avut o ocazie importantă, tot după un șut bun al lui Bratu.

Petrolul nici nu a transpirat prea mult pentru un nou succes în fața Ripensiei care a pus prea puține probleme la Ploiești

Petrolul a dominat fără să mai înscris repriza a doua

Controlul asupra jocului a continuat și în repriza a doua pentru ploieșteni. Vajushi și Cebotaru au încercat și ei poarta bănățenilor. De altfel, a doua repriză a consemnat o evoluție mai degrabă inexistentă din punct de vedere ofensiv a ripensiștilor, care arată că nu pot fi o echipă care să pună probleme celor din partea superioară a clasamentului nici în acest sezon, la fel ca și în cele anterioare.

Pe acest fond de joc, Petrolul nu a mai forțat să-și mărească avantajul, dar a avut posesia și inițiativa jocului.

Pe finalul partidei, Stoi l-a pus la încercare cu un șut puternic pe Raul Avram, iar goalkeeperul ploieștenilor a respins artistic din vinclul drept.

Petrolul nici nu a transpirat prea mult pentru un nou succes în fața Ripensiei care a pus prea puține probleme la Ploiești

PETROLUL PLOIEȘTI – RIPENSIA TIMIȘOARA 2-0

Armando Vajushi 11′, Mario Bratu 42′

Petrolul: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, Huja, Manolache, Țicu (cpt.) – Cebotaru, Seto (M. Chindriș 65′) – M. Bratu (Mih. Constantinescu 84′), Tucaliuc (Jarovic 74′), Vajushi (Saim Tudor 65′) – S. Diarra (Măzărache 84′)Rezerve neutilizate: Al. Radu – Alb. Olaru, Boțogan, Sil. PanăAntrenor: Nicolae Constantin

Ripensia: I. Rus – Sturzu (Rob. Stoica 85′), Țieranu, Lalic (Gladun 46′), Fridrich – Coulibaly (cpt.), Vidrăsan (Ernest 46′) – Val. Macrițchii (Stoi 46′), Piftor, Mitrov – Golda (Taras 73′)Rezerve neutilizate: Mosoarcă – M. Ion, Rz. Morariu, Andr. MacrițchiiAntrenor: Cosmin Petruescu

Stadion: ”Ilie Oană” (Ploiești – Prahova). Arbitru: Vasile Buzea (Buftea – Ilfov). Asistenți: Adrian Popescu (Craiova) și Răzvan Mihai Dobre (Şotânga – Dâmboviţa). Rezervă: Mihai Motan (Târgovişte). Observatori: Liviu Seceanu (Galaţi) și Adrian Petre (Buzău).

Cu acest rezultat, Petrolul a urcat pe locul 1 în Liga 2, cu 18 puncte, neputând fi depășită de nicio altă echipă până la finalul etapei a 7-a. Marți, de la ora 18:45, în 16-imile Cupei României, va primi vizita celor de la U Craiova 1948 SA (Liga 2). În campionat, sâmbătă, 25 septembrie, ploieștenii au o deplasare grea la Unirea Dej (ora 13:00), unde tocmai a pierdut Steaua.

Ripensia rămâne cu 9 puncte, pe locul 9 momentan, dar cu siguranță va pica în clasament. Joi, echipa timișoreană va primi vizita celor de la Dinamo (Liga 1), în 16-imile Cupei României. Meciul are loc de la ora 18:45, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”. În etapa a 8-a a Ligii 2, Ripensia joacă duminică, 26 septembrie, de la ora 11:00, tot acasă, cu Concordia Chiajna.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Petrolul nici nu a transpirat prea mult pentru un nou succes în fața Ripensiei care a pus prea puține probleme la Ploiești

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • OFICIAL | Transferurile nu contenesc la ”U” Cluj. Ultima venire, un mijlocaș străin cu experiență în România, care sezonul trecut a evoluat la Dunărea Călărași
 •  

OFICIAL | Transferurile nu contenesc la ”U” Cluj. Ultima venire, un mijlocaș străin cu experiență în România, care sezonul trecut a evoluat la Dunărea Călărași

OFICIAL Transferurile nu contenesc la U Cluj Ultima venire un mijlocaș străin cu experiență în România care sezonul trecut a evoluat la Dunărea Călărași

Universitatea Cluj nu contenește cu transferurile și a mai prezentat un jucător, vineri, 17 septembrie. Ardelenii au anunțat aducerea mijlocașului Charles Acolatse (26 de ani), care sezonul trecut a evoluat tot în Liga 2, la Dunărea Călărași.

Charles Acolatse, prezentat la ”U” Cluj 

Charles Benoit Koffi Acolatse, pe numele său complet, s-a născut în Franța, la Paris, dar are și cetățenie togoleză. A mai jucat în România, până acum, la Foresta Suceava, Juventus București și Turris Oltul. În cariera sa a mai fost legitimat în Franța, la Le Poire sur Vie și Les Herbiers, sau în Macedonia de Nord, la Sileks.

Stagiunea trecută, la Dunărea Călărași, a evoluat în 15 partide, dintre care două în Cupa României și două în dubla de promovare jucată de formația din Călărași împotriva prim divizionarei FC Voluntari.

”FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Charles Acolatse (26 de ani), un jucător cu profil defensiv ce poate evolua pe poziția de mijlocaș la închidere.

Născut în Franța, jucătorul togolez a făcut primii pași în fotbal la Nantes, după care a trecut pe la centrul de copii și juniori de la Vannes. Charles a debutat la nivel de seniori în tricoul celor de la Vendee Poire-sur-Vie. În 2016 a ajuns la formația Les Herbiers, jucând pentru echipa a doua în 23 de partide și reușind să marcheze de șapte ori.

La începutul sezonului 2017/2018, Charles Acolatse a ajuns în România, semnând cu Foresta Suceava, echipă care evolua în acel moment în Liga a II-a. A strâns 10 meciuri în tricoul Forestei, bifând un gol și două pase decisive. În acea perioadă a fost convocat pentru prima dată la naționala statului Togo, debutând într-un meci de pregătire cu Mauritius. În a doua parte a sezonului 2017/2018 a făcut pasul spre Liga 1, fiind transferat de Daco-Getica București. A fost utilizat în 10 partide la nivel de primă divizie, iar după retrogradare a continuat alături de bucureșteni în Liga a II-a.

După o scurtă experiență la Sileks, în prima ligă din Macedonia de Nord, noul jucător al Universității Cluj a revenit în România, făcând parte din lotul celor de la Turris. Sezonul trecut, Charles a evoluat pentru Dunărea Călărași, reușind să se califice în play-off-ul pentru promovare alături de formația de la malul Dunării”, este prezentat mijlocașul născut la Paris, pe site-ul oficial al Universității Cluj.

Charles Acolatse: ”Abia aștept să joc” 

Charles Acolatse a început deja antrenamentele cu Universitatea Cluj, a intrat deja în programul normal al ardelenilor. Iată ce a declarat după primul impact cu noii săi colegi și după semnarea contractului:

”Sunt foarte fericit că am venit aici, pentru că U este un club de tradiție, cu suporteri frumoși. Știu câțiva jucători și știu că avem un lot foarte bun.

(N.r. – Mesaj pentru fani) Abia aștept să joc. Sunt foarte fericit să fiu aici și sper să putem face totul cât se poate de bine pentru voi”.

Charles Acolatse a ales naționala din Togo

Noul fotbalist al Universității Cluj a ales că joace pentru naționala din Togo, chiar dacă s-a născut la Paris. Are și o convocare, la finalul anului 2017, într-un meci amical cu Mauritius (scor 6-0 pentru Togo), dar nu a apucat să joace. A fost lăsat pe bancă toată partida.

Următorul meci al Universității Cluj este programat pentru luni, de la ora 16:00, pe teren propriu cu Viitorul Pandurii, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a. Rămâne de văzut dacă Erik Lincar îl va introduce în lot pe Charles Acolatse, dacă este la punct cu pregătirea fizică.

Foto și video: FC U Cluj

OFICIAL Transferurile nu contenesc la U Cluj Ultima venire un mijlocaș străin cu experiență în România care sezonul trecut a evoluat la Dunărea Călărași

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • FC Hermannstadt a cerut Tribunalului Sibiu să i se declare insolvența. Ce datorii are clubul sibian
 •  

FC Hermannstadt a cerut Tribunalului Sibiu să i se declare insolvența. Ce datorii are clubul sibian

FC Hermannstadt a cerut Tribunalului Sibiu să i se declare insolvența Ce datorii are clubul sibian

AFC Hermannstadt a înregistrat, la Tribunalul Sibiu, în data de 15 septembrie, dosarul prin care solicită declararea insolvenței clubului. Conform legii, o primă decizie – dacă se acceptă, sau nu, demararea procedurilor de intrare în acest proces de reorganizare – va fi luată în maxim 10 zile.

Dosarul cu numărul 2326/85/2021 va fi judecat de secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal.

Pe portalul instanțelor de judecată, la dosarul mai-sus amintit, la rubrica ”obiect” se specifică faptul că acțiunea este întreprinsă ”la cererea debitorului” (n.r. – AFC Hermannstadt) în temeiul art. 66, alineatul 10 al Legii 85/2014.

Ce spune alineatul 10 din articolul 66 al Legii 85/2014?

”Cererea debitorului se va judeca de urgență, în termen de 10 zile, în camera de consiliu, fără citarea părților. Prin excepție de la prevederile art. 200 din Codul de procedură civilă, judecătorul-sindic va stabili termenul de judecată în camera de consiliu, în termen de 10 zile de la depunere, chiar dacă cererea nu îndeplinește toate cerințele legale și nu sunt depuse toate documentele. În cazul în care la data depunerii cererii debitorului se găsesc înregistrate pe rol cereri ale creditorilor, se va proceda potrivit prevederilor alin. (6) teza a II-a”.

Ședința în care Tribunalul Sibiu se va pronunța are loc miercuri, 22 septembrie 2021, în jurul orei 12:00.

Datorii de 2,5 milioane de euro pentru FC Hermannstadt!

AFC Hermannstadt a ajuns în această situație deoarece clubul ar fi acumulat, până în februarie 2021, conform unor surse, datorii de peste 12 milioane de lei, adică aproximativ două milioane și jumătate de euro.

Nu în ultimul rând, trebuie știut care sunt pașii imediați de urmat în cazul acestui dosar. În termen de maximum 10 zile, Tribunalul Sibiu trebuie să ia o decizie, pe baza documentelor depuse la dosar de AFC Hermannstadt, dacă aprobă, sau nu, intrarea în procedura de insolvență. Dacă răspunsul e pozitiv, atunci va fi numit un administrator judiciar de către Tribunalul Sibiu care se va ocupa, pe viitor, de tot ce înseamnă finanțe în club, în special către cine se fac plățile, cu prioritate pentru instituțiile statului, în momentul în care în conturile clubului intră anumite sume de bani. Dacă, după o perioadă mai lungă de timp, clubul nu va reuși să stingă datoriile pe care le are, atunci va fi demarată procedura falimentului, iar clubul va fi dizolvat.

Cu astfel de situații s-au confruntat numeroase cluburi din România în ultimii ani, inclusiv campioana CFR Cluj, Dinamo sau Gaz Metan Mediaș, toate reușind să treacă cu bine de insolvență, revenind în cele din urmă pe linia de plutire. Între timp, Dinamo a cerut din nou insolvența.

 • Dunărea Călărași, un alt club din Liga 2, a urmat de curând același demers pe care îl face acum FC Hermannstadt. A obținut la data de 12 august 2021, din partea Tribunalul Călărași, deschiderea procedurii generale a insolvenţei, înaintată de președintele Consiliului Director al Dunării, Cristian Zanfir, la data de 29 iunie 2021.

FC Hermannstadt a cerut Tribunalului Sibiu să i se declare insolvența Ce datorii are clubul sibian

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
 • Liga 3, etapa 4, rezultate | Ceahlăul pierde acasă, Aerostar face încă un pas greșit, iar CS Hunedoara umilește Alba Iulia. Farul 2, Spartac, Reșița, Ghiroda și Minaur continuă fără greșeală
 •  

Liga 3, etapa 4, rezultate | Ceahlăul pierde acasă, Aerostar face încă un pas greșit, iar CS Hunedoara umilește Alba Iulia. Farul 2, Spartac, Reșița, Ghiroda și Minaur continuă fără greșeală

Liga 3 etapa 4 rezultate Ceahlăul pierde acasă Aerostar face încă un pas greșit iar CS Hunedoara umilește Alba Iulia Farul 2 Spartac Reșița Ghiroda și Minaur continuă fără greșeală

Etapa a 4-a a Ligii 3 debutează vineri, 17 septembrie, de la ora 17:00, cu programate 16 jocuri din totalul de 49 de meciuri rămase, după ce ACS Poli Timișoara a fost exclusă pentru două neprezentări în primele două runde.

Sâmbătă, tot de la ora 17:00, au loc și celelalte 33 de partide.

Liderii celor zece serii ale Ligii 3 după primele trei etape

După primele trei etape, liderii celor zece serii sunt următoarele echipe: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (Seria 1, 7 puncte), Sporting Liești (Seria 2, 9 puncte), Farul Constanţa 2 (Seria 3, 9 puncte), Progresul Spartac (Seria 4, 9 puncte), KSE Târgu Secuiesc (Seria 5, 7 puncte), Viitorul Dăeşti (Seria 6, 7 puncte), CSM Deva (Seria 7, 9 puncte), CSC Ghiroda şi Giarmata Vii (Seria 8, 9 puncte), CS Hunedoara (Seria 9, 9 puncte) și Minaur Baia Mare (Seria 10, 9 puncte).

Față de începutul rundei trecute s-au schimbat liderii în seriile 2 (Metalul Buzău), 3 (SC Popeşti Leordeni), 5 (FC Hermannstadt 2), 7 (Pandurii Târgu Jiu) și 10 (SCM Zalău).

REZULTATE ETAPA 1, 2, 3 Meciurile din etapa 4 a celor zece serii ale Ligii 3: SERIA 1, etapa 4

vineri, 17 septembrie 2021, ora 17:00CSM Paşcani – Ştiinţa Miroslava 3-4Eusebiu Mercaș (31, 48), Cătălin Aeroaiei (72) / Franck Tchassem (9, 65), Giani Unghianu (23), Irinel Popescu (27)

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:00CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – Dante Botoşani  0-1Andrei Dumitraș (68)CSM Bacău – Huşana Huşi  0-1Marius Mareș (45+12)Sporting Juniorul Vaslui – Foresta Suceava   0-0Bucovina Rădăuţi – Şomuz Fălticeni 2-0Radu Ungurianu (1), Ionel Stoian (35)

SERIA 2, etapa 4

vineri, 17 septembrie 2021, ora 17:00CSM Râmnicu Sărat – Sporting Lieşti  1-1Mădălin Socol (56) / George Bîrlădeanu (41 – penalty)

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:00Dinamo Bacău – CSM Focşani   2-4… () / Cosmin Pasăre (12), Ciochină (30), Sorin Săpunaru (35), Robert Băciuț (57)SC Oţelul Galaţi – Viitorul Ianca  4-0Juri Cisotti (40 – penalty, 57), Denis Cireș (54), Maxim Cojocaru (87)CS Făurei – Aerostar Bacău   1-1Marius Mocanu (30) / Andrei Gavrilă (51)Metalul Buzău – Sportul Chiscani 8-1Marius Tudorică (4), Andrei Pavel (10, 11 – penalty), Claudiu Zamfirescu (37), Constantin Clătinici (45, 53, 76), Dan Stan (89) / Ciobanu (53)

SERIA 3, etapa 4

vineri, 17 septembrie 2021, ora 17:00Înainte Modelu – ACSM Olteniţa  2-0Andrei Struțu (1), Alexandru Muscă (36)Gloria Albeşti – CS Afumaţi 1-0Cezar Beşleagă (30)Farul Constanţa 2 – SC Popeşti Leordeni 2-0Carlo Casap (76 – penalty), Sasha Agiveli (86)

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:00Recolta Gheorghe Doja – Agricola Borcea  0-1Mihai Chiriac (58)FC Voluntari 2 – CSM Feteşti 6-0Alin Lazăr (40), Florin Bălan (45, 45+1), Alexandru Munteanu (67, 71, 87)

SERIA 4, etapa 4

vineri, 17 septembrie 2021, ora 17:00Academica Clinceni 2 – Flacăra Moreni  2-1Cosmin Ioniță (72), Marius Obedeanu (88 – penalty) / Robert Matei (13)Dinamo 2 – Rapid 2 2-2Claudiu Stan (6), Antonio Bordușanu (44) / Ștefan Ghinea (32), Andrei Ioniță (90+1)

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:00CS Tunari – FCSB 2  3-0Daniel Stoian (11, 32), Cosmin Ionică (22)Progresul Spartac – Unirea Bascov  4-1Giovani Petcu (18, 32), Ionuț Tudorache (38 – penalty), Marius Dițu (67 – penalty) / Grațian Pîrvu (49)Real Bradu – Campionii FC Argeş 2  0-2Gino Oprescu (21), Vlad Tudor (84)

SERIA 5, etapa 4

vineri, 17 septembrie 2021, ora 17:00AFC Odorheiu Secuiesc – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2  2-0Albert Szanto (19 – autogol), Andrei Mateiciuc (56)

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:00CS Blejoi – SR Braşov  1-2Robert Enache (30) / Andras Godri (14), Sergiu Șerban (55)Kids Tâmpa Braşov – CSO Plopeni  0-0Olimpic Cetate Râşnov – FC Hermannstadt 2  1-0Alin Babei (25)FC Pucioasa – KSE Târgu Secuiesc  2-1… (50), (86 – penalty) / Zsolt Tanko (14)

SERIA 6, etapa 4

vineri, 17 septembrie 2021, ora 17:00CSM Alexandria – CSM Slatina  0-2Cătălin Doman (22 – penalty), Dorin Toma (56)

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:00Sporting Roşiori – Minerul Costeşti  2-0Florin Cazan (24), Alin Bugeanu (90)ACSO Filiaşi – Flacăra Horezu  0-1Răzvan Dinu (80)Petrolul Potcoava – Universitatea Craiova 2  1-0Dragoș Mihai Bârlădeanu (81 – penalty)Viitorul Dăeşti – Vediţa Coloneşti 1-0Gabriel Precup (19)

SERIA 7, etapa 4

vineri, 17 septembrie 2021, ora 17:00CSM Deva – CSM Reșița  0-2Mediop Ndiaye (58, 67 – penalty)Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 – CSM Jiul Petroşani 2-1Iulian Măicăneanu (59 – penalty), Laurențiu Popescu (82) / Daniel Cocină (5)

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:00Progresul Ezeriş – Viitorul Şimian  1-0Rafael Daniel Hrudei (55 – penalty)Voinţa Lupac – Aurul Brad  2-1Cristian Danci (69), Andrea Săndescu (90+2) / Dragoș Danciu (51)Gilortul Târgu Cărbuneşti – Pandurii Târgu Jiu 1-6Bogdan Dănăricu (48) / Robert Petre (11), Marian Pleașcă (51 – penalty, 65), Andrei Georgescu (59), Peniel Obeng (68), Bebeto Lupuleț (83)

SERIA 8, etapa 4

vineri, 17 septembrie 2021, ora 17:00CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Avântul Periam  2-1Petrișor Jichici (8), Alexandru Bădăuță (83) / Roberto Artimon (88)Şoimii Lipova – Pobeda Star Bisnov  1-1Mohammed Salhi (57) / Ioan Kalapis (88)CSC Dumbrăviţa stă.

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:00Crişul Chişineu Criş – Progresul Pecica  0-2Ovidiu Oancia (25), Samuel Onișor (67)Gloria Lunca Teuz Cermei – Frontiera Curtici 4-2Sergiu Popa (13, 75), Radu Popa (30), Michel Vlad (69) / Remus Avrămuțiu (54), Bogdan Burlă (86)

SERIA 9, etapa 4

vineri, 17 septembrie 2021, ora 17:00Sticla Arieşul Turda – Sănătatea Cluj 1-1Claudiu Vereș (57) / Raul Oltean (59)Avântul Reghin – Unirea Ungheni 1-3Daniel Popa (59) / Flavius Toboșaru (19, 76), Victor Astafei (70)

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:00AFC Unirea 1924 – CS Hunedoara  0-5Laurențiu Buș (6), Antonio Bradu (31), Andrei Hergheligiu (36, 81, 87)Gloria Bistriţa Năsăud – Viitorul Cluj  1-0Ovidiu Stoianof (50)CS Ocna Mureş – Metalurgistul Cugir 1-1Cătălin Creț (45) / Ionuț Grozav (42)

SERIA 10, etapa 4

vineri, 17 septembrie 2021, ora 17:00CFR Cluj 2 – Someşul Dej  1-2… (50) / Ștefan Visic (29, 55)

sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:00CSM Satu Mare – Sportul Şimleu Silvaniei  0-3Cătălin Vaida (34), Marius Leitan (51), Gueye Mansour (90+2)Minaur Baia Mare – SCM Zalău  3-2Viorel Chinde (46), Ciprian Stanciu (67, 90+2) / Sergiu Jurj (7), Răzvan Dulap (90+4)Lotus Băile Felix – Progresul Şomcuta Mare  4-1Ionuț Ban (19), Andrei Făgărășanu (48), Claudiu Codoban (58 – penalty), Florin Pop (68) / Bogdan Bârle (70 – penalty)CA Oradea – Luceafărul Oradea 4-1Marius Hosu (18, 27, 33), Andrei Gheorghiță (90+3) / Daniel Lăsconi (84)

REZULTATE ETAPA 1, 2, 3

Liga 3 etapa 4 rezultate Ceahlăul pierde acasă Aerostar face încă un pas greșit iar CS Hunedoara umilește Alba Iulia Farul 2 Spartac Reșița Ghiroda și Minaur continuă fără greșeală

articolul original.
COMENTATI ACEASTA STIRE PE FACEBOOK?
❌