ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Astazi — 29 November 2022Cancan

Fostă concurentă de la „Bravo ai stil”, acuzații dure la adresa Alexandrei Stan. Bianca ar fi fost părăsită de iubit din cauza artistei: „M-ai folosit doi ani…”

29 November 2022 at 07:33

O mai ții minte pe Bianca Oghinciuc de la Bravo, ai stil sezonul 5? Tânăra care a reușit să cucerească publicul în urmă cu câțiva ani în emisiunea de la Kanal D, a făcut recent acuzații grave în spațiul public. Ce credeți că s-a întâmplat? Blondina mărturisește că a rămas fără iubit din cauza Alexandrei Stan. Da, ați văzut bine. Cântăreața i-ar fi „suflat” partenerul și el un tânăr artist în căutarea succesului. 

Alexandra Stan este cunoscută în toată lumea atât pentru talentul său, dar și pentru formele sale cu care a zăpăcit sute sau poate chiar mii de bărbați. Deși poate avea la brațul său orice mascul își dorește, blondina se pare că s-ar fi oprit de această dată la unul… „luat”. Concret, blondina este acuzată că i-ar fi furat iubitul Biancăi.

Alexandra Stan l-ar fi pus pe tânăr să o părăsească pe iubita lui pentru că îi este dor de el. Mai mult, artista i-ar mai fi transmis acestuia că de această dată își dorește o relație serioasă.

Supărată și trădată, fosta concurentă de la „Bravo ai stil” a decis că trebuie să își facă dreptate, astfel a povestit tot ce s-a întâmplat pe pagina sa de Instagram. Bianca a povestit printre altele faptul că Alexandra Stan obișnuia să îi scrie iubitului său, deși știa că acesta nu este singur.

Bianca și fostul său iubit

Bianca de la „Bravo ai stil” acuzații dure

Mai mult, Bianca l-a acuzat și pe fostul său partener că ar fi folosit-o timp de doi ani, iar în realitate și-ar fi dorit doar să fie celebru.

”Mulțumesc Alexandra Stan, pentru că ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească, pentru că îți este dor de el și vrei ceva serios, chiar dacă știai că este cu cineva! Diego Musik, poate acum o să devii celebru, așa cum ți-ai dorit. Tu cauți oportunități, nu iubire! M-ai folosit doi ani, dar acum Dumnezeu mi-a arătat calea. Îți doresc toate cele bune alături de noua ta Alexandra! Sper că ea va avea mai multp grijă de tine, decât am avut eu! Amin!”, a scris Bianca Alexandra, pe rețelele de socializare.

Mesajul transmis de Bianca
articolul original.

Ce a pățit Petronela din Iași, după ce s-a angajat ca femeie de serviciu la Baia Publică

29 November 2022 at 07:19

Petronela, o femeie de 61 din Iași, a avut parte de o experiență pe care nu o va uita niciodată. Aceasta s-a angajat ca femeie de serviciu la Paia Publică pentru a putea câștiga câțiva bani  pentru a-și plăti facturile, însă nu se aștepta să aibă parte de o surpriză neplăcută.

Povestea femeii care a ajuns să lucreze la Baia Publică a devenit virală, după ce aceasta și-a exprimat public nemulțumirea cu privire la condițiile în care este nevoită să stea zilnic. Din păcate, aceasta nu are de ales și trebuie să meargă la muncă la o vârstă destul de înaintată, chiar dacă susține că este extrem de bolnavă și are acte de la medicul specialist care pot demonstra asta.

Carmen Petronela Lefter, femeia de 61 de ani care lucrează ca femeie de serviciu la Baia Publică din Iași. Foto: BZI

Experiența prin care a trecut Petronela, după ce s-a angajat la Baia Publică din Iași

Carmen Petronela Lefter este numele femeii de 61 de ani care susține că are parte de cele mai cumplite zile din momentul în care a fost nevoită să se angajeze. Deoarece este bolnavă, nu are dreptul să lucreze într-o companie cu un program de 8 ore, așa că a fost nevoită să își găsească un loc de muncă unde poate să muncească numai 20 de ore pe săptămână pentru a putea obține un ajutor social din partea statului.

Din păcate, Petronela mărturisește că este nevoită să lucreze în condiții greu de imaginat, deoarece Baia Publică din Iași este un adevărat focar de infecție, cu mucuri de țigară pe jos, sticle de alcool, purici și păduchi. Aceasta a rămas îngrozită încă din prima zi în care și-a început activitatea.

„Este dezastru! E un focar de infecție! Sunt trimisă de la Direcția Comunitară pentru a face 20 de ore, fiindcă sunt înscrisă la ajutor social. N-am văzut atâta mizerie în toată viața mea. Sunt mucuri de țigări, sticle goale de băutură, lăsate de oamenii străzii. Când am ajuns acasă, am dat toate hainele jos și le-am scuturat de purici. Imediat, le-am băgat în mașina de spălat. Și ei mai spun că nu-s mulțumiți de condiții?! Dar ce condiții? Eu nu pot realiza așa ceva. Pentru mine, aceste 3 ore, de la 8:00 la 11:00, sunt un coșmar”, a declarat femeia, potrivit BZI.

Condiții greu de imaginat la Baia Publică din Iași. Foto: BZI

Cum a ajuns să trăiască, după moartea mamei sale

Bătrâna de 61 de ani susține că are TBC pulmonar, tocmai de aceea medicul specialist i-ar fi interzis să lucreze într-un asemenea mediu. Din păcate, după ce mama sa a murit în urmă cu puțin timp, aceasta a fost nevoită să se angajeze. Deși a lucrat 15 ani, nu se poate pensiona anticipat, așa că trebuie să suporte condițiile grele din Baia Publică.

„Merg pe jos, pentru că încă pot. O singură dată m-am urcat în tramvai, că nu mai puteam, dar m-au prins controlorii fără bilet și mi-au dat amendă. Din ce să-mi cumpăr bilet?! N-am niciun venit! Nu mă pot pensiona anticipat, chiar dacă am 15 ani lucrați. Când era mama, trăiam amândouă cu o pensie, acum nu mai am nimic. Chiar dacă mai am frați, nu m-au ajutat niciodată”, a mai adăugat Petronela.

Chiar dacă are mulți frați, aceștia nu doresc să îi întindă nicio mână de ajutor, ci preferă să o forțeze să semneze niște acte prin care este de acord să le dea partea ei din moștenirea lăsată de mama sa, mai exact un apartament. Petronela este hotărâtă să nu facă asta, indiferent de ce s-ar întâmpla.

articolul original.

TEST IQ | Te crezi un geniu? Ce semn matematic trebuie pus între 3 si 4 pentru ca rezultatul să fie 6?

29 November 2022 at 07:07

Pentru astăzi, CANCAN.RO ți-a pregătit un test IQ care își va pune mintea la încercare! Tot ce trebuie să faci este să descoperi ce semn matematic trebuie pus între 3 si 4 pentru ca rezultatul să fie 6.

Potrivit specialiștilor, testele de inteligență reprezintă o metodă care face parte din diagnosticul psihologic și care stabilește, de fapt, gradul de inteligență pe care o persoană îl are. Multe persoane s-au întrebat dacă testul IQ reprezintă un instrument corect de măsurare a inteligenței și, nu de puține ori, au existat controverse în baza acestuia.

Pentru a rezolva testul de astăzi întrebarea este simplă: Ce semn matematic trebuie pus între 3 si 4 pentru ca rezultatul să fie 6? Dacă ești un geniu, nu vei avea nevoie decât de câteva secunde ca să dai răspunsul corect.

În cazul în care nu ai găsit răspunsul corect, poți vedea rezolvarea mai jos în articol.

REZOLVARE

Singurul semn matematic care poate avea ca rezultat 6 este, bineînțeles, radicalul.

3 x radical(4) = 3 x 2 = 6

articolul original.

Georgiana Văcaru a rămas însărcinată în fiecare an și are cea mai numeroasă familie din România. Ireal câți copii a născut până acum

29 November 2022 at 06:53

Georgiana, o femeie din România, a rămas însărcinată în fiecare an și cea mai numeroasă familie. Ultimul copil s-a născut în anul 2020, iar cel mai mare dintre ei este un băiat de 25 de ani.

Georgiana Văcaru, în vârstă de 44 ani, a născut până acum 20 de copii. Femeia locuiește în Argeș și este extrem de mândră de familia pe care o are. A rămas însărcinată în fiecare an timp de 20 de ani.

Împreună cu soțul ei, Georgiana Văcaru a făcut zece fete și zece băieți. Aceștia se descurcă bine cu toate, iar soțul Georgianei mărturisește că nu se poate plânge de ceva, dar a recunoscut că sunt la limită.

„Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Momentan, ne descurcăm binișor, nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm, suntem între limite. Chiar dacă mulți își pun semne de întrebare, cum se descurcă, fiecare își alege, câți vrea”, a spus tatăl celor 20 de copii la Muscel TV.

Femeia din Argeș a dezvăluit că îi învață pe copii de mici cum să se organizeze și fiecare face treburi, în funcție de vârsta fiecăruia.

Familia locuiește într-o casă cu opt camere, iar pentru ca toți copiii să aibă loc, părinții au apelat la paturi suprapuse. Din cei 20 de copii, 5 au plecat deja de acasă și lucrează.

„Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui.

Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei”, a spus mama copiilor.

O parte din familia Georgianei Văcaru

Cum îi cheamă pe cei 20 de copii

Georgiana nu uită niciodată numele celor 20 de copii: Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, gemenii Filip și Tania și Sofia Natașa.

Mama acestora nu le încurcă niciodată numele sau datele de naștere. Și nici nu ar avea cum, ”e instinctul matern”, mărturisește femeia.

articolul original.

BANC | Bulă îi spune nevestei: „Bubulino, zi-mi ceva care să mă facă, în același timp, cel mai fericit și cel mai trist om din lume!”

29 November 2022 at 06:40

„Ziua bună se cunoaște de dimineață”, potrivit unei zicale vechi, tocmai de aceea, CANCAN.RO v-a pregătit unul dintre cele mai amuzante bancuri cu Bulă. Iată cum decurge o discuție dintre acesta și partenera sa, Bubulina.

Nu mai este niciun secret faptul că Bulă și Bubulina aduc zilnic zâmbetul pe chipul oamenilor care citesc bancuri despre ei. De acestă dată, bărbatul ajunge să aibă o discuție cu partenera sa, urmând ca finalul să fie de-a dreptul incredibil.

Banc cu Bulă și Bubulina

„Bulă și Bubulina stau, seara, și se uită la televizor. La un moment dat, plictisit, Bulă îi spune nevestei lui:
– Bubulino, am o idee!
– Ia zi, Bulă!
– Pun pariu cu tine că nu poți să-mi zici ceva care să mă facă, în același timp, cel mai fericit și cel mai trist om din lume.
Se gândește Bubulina preț de câteva minute, după care îi spune:
– Bulă, ești cel mai bun la pat dintre toți prietenii tăi!”

articolul original.
Ieri — 28 November 2022Cancan

Top 3 sfaturi pe care să le ții minte, atunci când te oprește Poliția. Ce scuză să nu folosești niciodată, încât te poți alege cu o amendă usturătoare

28 November 2022 at 22:11

Zilnic, mii de șoferi care circulă pe străzile din România ajung să fie opriți de oamenii legii. Agenții de poliție prezenți pe drumurile publice pentru a se asigura de bunăstarea și siguranța traficului au mereu grijă să-i sancționeze pe șoferii care încalcă legea.

Trei cele mai bune sfaturi de care să ții cont, atunci când ești oprit de un polițist

Nu minți că ai uitat actele acasă. Dacă și tu ai spus asta, trebuie să știi că polițiștii te pot verifica. Astfel, în scurt timp, aceștia ar putea să afle datele buletinului și ale permisului de conducere, dar și valabilitatea documentelor RCA și ITP.

Mai mult decât atât, riști să te alegi cu o amendă pentru neprezentarea documentelor. În acest caz, cel mai bine ar fi să eviți un eventual conflict și să prezinți, încă de la bun început, toate documentele.

Poliția rutieră. Sursă foto: arhivă presă

Renunță la a mai folosi scuze și asumă-ți faptele

Dacă ai trecut pe culoare roșu a semaforului sau ai apăsat pedala de accelerație, nu încerca să prezinți cele mai comune scuze, de care până și agenții de poliție s-au săturat. Este recomandat să recunoști că ai greșit și să îți asumi consecințele. Astfe, cresc șansele ,,să fii iertat”, în funcție de gravitatea faptei tale.

Fii respectuos și încearcă să menții o atmosferă calmă

Înainte de toate, atituinea pe care o ai determină acțiunile celorlalți. S-a observat însă că în rândul șoferilor care au un discurs și un comportament cât mai civilizat, polițiștii dau dovadă de amabilitate. Desigur, există situații în care atât polițistul, cât și șoferul pot prezenta un comportament agresiv. Este recomandat să păstrezi calmul și să nu tensionezi și mai mult situația.

articolul original.

Horoscop 29 noiembrie 2022. Cine sunt nativii dezavantajați în relațiile socio-profesionale

28 November 2022 at 21:59
image

Horoscop 29 noiembrie 2022. Iată previziunile pentru ziua de marți!

Berbec

Astăzi ești mai serios și complet focusat pe a-ți duce la îndeplinire anumite proiecte chiar dacă sarcinile nu sunt tocmai ușoare. Dacă intenționezi să plănuiești o călătorie vei căuta să te organizezi cât mai bine in ciuda unor chestiuni care nu te încântă neapărat. Poți manifesta interes în domenii de frontieră.

Taur

Anumite calcule sau analize financiare îți dau bătaie de cap și nu pari să fii mulțumit de rezultat. Apelează cu încredere la ajutorul unei persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență, poate fi de mare folos. Pe plan profesional pari destul de încărcat însă deții un simț puternic al datoriei care nu te lăsa până nu te asiguri ca ți-ai îndeplinit sarcinile.

Gemeni

O discuție cu un profesor sau cu un specialist într-un anumit domeniu poate să-ți fie de mare folos întrucât îți arată exact unde ai nevoie să schimbi anumite lucruri. Poate nu este cel mai simplu lucru, dar cu siguranță merită. Ai tendința să reacționezi prea direct în relația cu partenerul, este important să cultivi un control de sine mai bun.

Rac

Te poți simți supraîncărcat cu anumite sarcini sau responsabilități, fapt care nu-ți lăsă timp nici să respiri. Deși ți-ai asumat un angajament și cauți să-l duci la îndeplinire cât mai eficient, te deranjează atunci când un coleg sau colaborator nu-și face partea sau când o procedură de lucru nu este respectată întocmai. Caută să te detașezi un pic!

Leu

Ceva te nemulțumește în relația de cuplu, fie lipsa timpului alocat relației fie calitatea relației în sine. Dacă îți propui să ai o discuție mai serioasă cu partenerul asigură-te că ai răbdarea să-i asculți și argumentele. Odată ce te decizi să participi la un eveniment social vei adopta o atitudine serioasă, asumată și generatoare de încredere.

Fecioară

Deși te străduiești să fii cât mai organizat și eficient cu sarcinile tale, unele chestiuni care apar din senin îți dau mai mult de lucru sau mai multă bătaie de cap. Datorită puterii tale de muncă, a randamentului și a profesionalismului de care dai dovadă, vei rezolva situațiile însă cu un efort pe care corpul tău îl poate resimți ușor.

Balanță

Un schimb de idei cu celălalt poate să te deranjeze un pic întrucât unele perspective par să fie ușor diferite. Te poți simți ușor trist sau descurajat însă dacă încerci să vezi situația per ansamblu, s-ar putea să nu fie chiar așa de rău. Da, poate mai sunt lucruri asupra cărora ai de lucrat dar ce este important este intenția de a te înbunătăți permanent.

Scorpion

Evită să te lași copleșit de emoții și caută să privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Nu totul este atât de dificil cum pare însă într-adevăr ai nevoie să ieși din zona de confort și să faci lucrurile diferit de până acum. O discuție cu cineva din mediul familial te susține și te provoacă în același timp, poate ceea ce auzi nu-ți place neapărat dar poate să fie util.

Săgetător

Ceva din atitudinea sau comportamentul celuilalt pare să te neîndreptățească într-un anume fel însă soluția nu este să-i răspunzi pe măsură ci să încerci să porți o discuție serioasă și matură. Niciodată nu este doar unul de vină. Dacă te simți un pic mai obosit fizic sau intelectual astăzi nu te aglomera mai mult decât este cazul.

Capricorn

Nu reușești să te bucuri de anumite lucruri, activități sau oameni așa cum ți-ai dori, fapt care îți crează o stare de disconfort. Anumite discuții în mediul profesional pot să stea la baza stării tale de nemulțumire. Poate ai nevoie să fii un pic mai blând cu tine și să realizezi că puterea de a schimba ceva se află întotdeauna în mâinile tale.

Vărsător

Un proiect, o călătorie, un eveniment plănuit de ceva timp te poate supraîncărca, presiune pe care o resimți din plin. Vrei să termini tot ce ți-ai propus, indiferent de ce se întâmplă. Din cauza oboselii și a stresului poți să fii un pic mai agitat și mai direct în modul în care răspunzi. Caută măcar să explici celuilalt cauzele stării tale, s-ar putea să ajute.

Pești

Unele chestiuni înaintează mai greu decât ți-ai fi dorit, însă asta nu trebuie să te demoralizeze. Nu miza pe stările pe care le ai astăzi, poți fi un pic mai pesimist decât de obicei. Perspectivele sau părerile cuiva din mediul profesional nu sunt tocmai pe gustul tău în privința unor chestiuni însă asta nu înseamnă că ale tale sunt greșite, sunt doar diferite.

Puteți urmări horoscopul general al lunii noiembrie 2022 aici:

Puteți urmări horoscopul general, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

Horoscop bani și finanțe, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

Horoscop dragoste, pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aici:

articolul original.

Nașul Vijelie a ”spart” banii pe lăutari! Petrecere faraonică la Marriott, cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la microfon! ”Cartofaru” și-a botezat fetița și…

28 November 2022 at 21:40

Mega-petrecere la Marriott, începută vineri seara! Dorel ”Cartofaru”, om de afaceri în domeniul imobiliarelor, și-a botezat fetița. Așa că nu s-a uitat la bani atunci când făcut comanda. Restaurantul de la etajul 1 al hotelului a fost, în acea noapte, plin de vedete și de oameni ”grei” ai Capitalei. Naș, celebrul Vali Vijelie, care s-a ”încins” atunci când lăutarii au început recitalul. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Adevărat show a ieșit în acea noapte, la petrecerea faraonică pe care afaceristul Dan ”Cartofaru” a dat-o cu ocazia botezului fetiței sale. În jurul orei cinci dimineață s-a ”spart” gașca, să spunem așa, după o noapte transformată-n zi de numele grele din lumea lăutărească și din showbiz. Crina Matei, Ionuț Cercel, Ioana Lavinia cu Magic Orchestra sunt printre soliștii care au încântat la marele eveniment. Iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut o prezentarea ireproșabilă, pentru că ei chiar cunosc rețeta succesului.

Vali Vijelie a fost naș de botez la mega-petrecerea de la Marriott și a plătit regește lăutarii

Nașul Vali Vijelie și Nuțu Cămătaru s-au ”băgat” în lăutari și i-au omenit

Pe la ora 20:00, au început să se strângă invitații, cap de listă Nuțu Cămătaru, care a venit alături de soția lui. Și tot atunci au început cântările. Vali Vijelie nu s-a atins de microfon, deși sângele i-a fiert în vene, dar tura asta a avut alte treburi de făcut: era naș de botez! Așa că, alături de soția lui, s-a ocupat și de organizare, că doar era implicat nu numai emoțional.

Șampania și băuturile fine au curs cascadă, iar mâncărurile alese au ”mângâiat” papilele gustative ale invitaților. Care aveau să se încingă la dans, iar dedicațiile au apărut precum ciupercile după ploaie. Și au început să ”zboare” bănișorii. Vali Vijelie a fost mâna de aur pentru muzicanți. Câte 1.000 de euro de formație a ”aruncat”, din start, manelistul, apoi i-a ”condimentat” pe cântăreți cu sute de lei, la fiecare dedicație.

Și pe Nuțu Cămătaru l-au uns la inimă lăutarii, dar Ionuț Cercel parcă a avut ceva aparte, așa că a primit ”respectul” temutului interlop în euro, pe loc. Petrecerea a curs mult și bine. Ultimii invitați s-au retras în zorii zilei de sâmbătă!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Capatos dispare cu Răzvan și Dani! Decizia luată la Antene: ce se întâmplă cu emisiunile Xtra-Night Show și ”Neatza”

28 November 2022 at 21:40

Trustul Intact pregătește o nouă mutare! După rebranduirea „Antenelor”, ar urma unirea lor într-o singură locație. Sediile de la Romexpo și Excelsior pregătesc bagajele! Xtra Night Show, Neatza cu Răzvan și Dani sau emisiunile de știri și divertisment de la Antena Stars s-ar putea filma într-un singur loc. Halele de lângă Iride Business Park ar fi gazdă pentru toate activitățile Trustului Intact. CANCAN.RO are toate detaliile exclusive! 

Toate studiourile de televiziune și toate redacțiile care aparțin de Antena Stars și Antena 1 și care, acum, sunt „împrăștiate” prin Romexpo sau Excelsior s-ar muta în Pipera. Sursele CANCAN.RO menționează că Trustul Intact deține anumite spații de birouri, mai exact niște hale, iar acolo șefii au de gând să mute „Antenele”.

Mai exact, halele sunt situate în apropiere de Iride Business Park și sunt pregătite pentru a-i primi pe Capatos, Răzvan și Dani, Mirela Vaida, dar celelalte emisiuni de știri și divertisment care rulează la Antena Stars.

Potrivit surselor noastre, mutarea vine după rebranduirea postului. Căci toate produsele media ale Trustului Intact, mai puțin Antena 3, au fost afișate, de la sfârșitul lunii octombrie, cu ștampila „Antena”. Au fost schimbate atât cuburile microfoanelor, cât și sigla, iar emisiunile de la Antena Stars și Antena 1 se vor filma, în curând, în același loc.

„Neatza” se mută în Pipera / (Sursa: Instagram)

Răzvan și Dani, alături de Capatos și Mirela Vaida, pleacă de la Excelsior

După mulți ani în care Răzvan și Dani au filmat matinalul în studioul de la Excelsior, acum s-ar pregăti să-și facă bagajul și să plece către alt sediu. Atât ei, cât și colegii de platou care s-au înmulțit pe parcursul anilor.

Același lucru s-ar întâmpla și cu Dan Capatos. El, alături de formula actuală a emisiunii Xtra Night Show, adică Paula Chirilă și Andreas Petrescu, ar urma, după multe nopți-extra, să se mute într-un alt studio.

Îi urmează, îndeaproape, și Mirela Vaida. Tot ce se filmează acum la Excelsior și aparține posturilor de televiziune deținute de Dan Voiculescu, ar urma să elibereze, în curând, sediul.

Capatos se mută de la Excelsior/ (Sursa: Instagram)

„Antenele” se unesc în aceeași locație

În aceeași măsură, spațiile sunt pregătite pentru toată lumea. Și ar fi destule. În acest caz, la fel ca ai lor colegi din Excelsior, Mădălina Bălan și Ramona Ilie, cele care prezintă știrile la Antena Stars, dar au sediul în Romexpo, s-ar muta în Pipera.

La fel și Cătălin Cazacu, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț, prezentatorii emisiunii Showbiz Report, dar și protagoniștii celorlalte show-uri. Toți ar fi nevoiți să învețe traseul către viitorul sediu de lucru.

Halele din Iride sunt pregătite pentru „Antene”/ (Sursa: Instagram)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Alex Velea și Dorian Popa, taxați de gelozia regizorului! I-a trebuit ”o secundă”! Fosta iubită a făcut ce a vrut cu cele două vedete

28 November 2022 at 21:40

Alex Velea și Dorian Popa s-ar reîntoarce în cinematografie. CANCAN.RO a aflat că regizorul filmului „O secundă”, Octavian Iacob, i-ar vrea pe cei doi într-o scenă în care este organizată o cursă cu mașini. În stilul „Fast and Furious”. Mai mult, dacă semnează, în aceeași scenă va participa și Ema Karter. Scenariul filmului a fost schimbat, iar în peliculă vor fi prezentate și părți din povestea de dragoste pe care regizorul a trăit-o alături de Ana Maria Tiron, o altă actriță din film. Avem toate detaliile exclusive! 

Producția filmului „O secundă”, în regia lui Octavian Iacob, a început. De altfel, regizorul i-a vrut „plasați” în proiecție și pe Dorian Popa, dar și pe Alex Velea. Scena în care cei doi ar apărea se bazează pe o cursă cu mașini, dar dacă Ema Karter semnează contractul, va fi și ea una dintre protagoniste.

Sursele CANCAN.RO dezvăluie că scenariul filmului a fost schimbat între timp. De asemenea, Ana Maria Tiron, fosta soție a milionarului japonez Hideaki Tanaka, este și ea prezentă în peliculă, iar regizorul este chiar fostul său iubit, Octavian Iacob. Totodată, în film vor fi transpuse și părți din povestea de dragoste pe care regizorul și actrița au trăit-o.

Ana Maria Tiron joacă în filmul regizat de fostul său iubit, Octavian Iacob / (Sursa: Instagram)

A schimbat scenariul și și-a adus fosta în film

Deși producția filmului românesc „O secundă” a fost oprită din motive financiare, se pare că treaba acum ar fi destul de serioasă și se vrea finalizarea ei cu orice preț. De altfel, în peliculă sunt prezenți numeroși actori consacrați, dar și personalități care nu activează în industria filmului.

Filmul explorează cauzele, efectele, dar și consecințele depresiei și este chiar tulburarea prin care a trecut regizorul Octavian Iacob, la un moment dat.

Dorian Popa este dorit într-o scenă a filmului „O secundă” / (Sursa: Instagram)

Regizorul Octavian Iacob și-a vrut și fosta parteneră în film, pe Ana Maria Tiron, iar surse din interiorul producției vorbesc despre schimbarea scenariului, acțiune întreprinsă de Octavian Iacob. Adică le-a cam dat planurile peste cap. Dar el e șeful, el comandă, iar restul execută.

Octavian Iacob ar vrea să insereze în proiecție și anumite părți din povestea pe care a trăit-o cu Ana. Pe care a cam iubit-o. Căci pe pagina lui de Instagram încă se mai regăsește o fotografie care îi înfățișează împreună. De altfel, Octavian urmărește o singură persoană pe Instagram, aceasta fiind Chiar Ana Maria Tiron, dar asta este altă poveste…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

S-a promulgat legea privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc! Ce se va întâmpla de acum înainte

28 November 2022 at 18:57
image

În cursul zilei de luni, 28 noiembrie 2022, Klaus Iohannis, Președintele României, a promulgat legea care prevede noi modificări referitoare la organizare ași exploatarea jocurilor de noroc. Modificările se aplică atât pentru clienții sălilor de jocuri de noroc, cât și pentru organizatori. Iată detaliile mai jos, în articol.

Sunt vești noi atât pentru organizatorii de jocuri de noroc, cât și pentru cei care le calcă pragurile. Potrivit informațiilor, Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea și completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 77/2009. Aceasta face referire atât la organizarea, cât și exploatarea jocurilor de noroc. În acest sens, organizatorii vor fi nevoiți să aibă o evidență a persoanelor care intră în incinta locațiilor respective. De asemenea, trebuie va trebui să existe și o evidență a persoanelor indezirabile și autoexcluse din locațiile unde se joacă.

Persoanele indezirabile și autoexcluse nu vor mai călca în sălile de jocuri de noroc

Legea arată că organizatorii trebuie să identifice persoanele și să țină, practic, o bază de dată în sistem electronic cu acestea. În plus, evidențele trebuie ținute minimum cinci ani de la momentul constituirii.

„Organizatorii de jocuri de noroc vor identifica persoanele care intră în incinta locaţiilor în care se organizează şi se exploatează jocuri de noroc şi vor ţine evidenţa, în format electronic, a datelor de identificare ale acestora. Bazele de date constituite la nivelul organizatorului se arhivează prin grija acestuia şi se păstrează pentru un interval de minimum 5 ani de la constituire”, se arată în lege.

De asemenea, persoanele indezirabile și autoexcluse nu vor mai călca în sălile de jocuri de noroc, iar organizatorii vor trebui să țină, de asemenea, o evidență electronică cu datele de identificare ale acestora. Se aplică aceeași măsură: arhiva se păstrează minimum cinci ani din momentul în care a fost formată.

Citește și INCREDIBIL! CE A PĂȚIT UN IEȘEAN DUPĂ CE A DAT LOVITURA LA JOCURILE DE NOROC

Sursă foto: Pixabay

articolul original.

Orașul din România cu cei mai triști locuitori. Ce spun statisticile

28 November 2022 at 18:46

Anul acesta, cu ocazia Zilei Tineretului, Consiliul Tineretului din România, alături de alte instituții, au realizat un studiu prin care s-a descoperit care este orașul din România cu cei mai triști locuitori. Lucrarea a fost realizată pe un eșantion de peste 5.000 de tineri cu vârste cuprinse între 15 și 29 de ani din cele şase capitale ale tineretului din România: Cluj-Napoca, Târgu Jiu, Timişoara, Bacău, Constanţa, Baia Mare şi Iaşi.

Constanța este orașul cu cei mai triști locuitori

Rezultatele lucrării „Tineri după pandemie: Orașe Fericite” au arătat că cei mai nefericiți sunt constănțenii, iar la polul opus se află oamenii din Iași. Sondajul a măsurat 3 aspecte importante din viața tinerilor pentru a putea face acest studiu: cât de fericiți sunt care este gradul de siguranță pe care îl resimt în orașul în care locuiesc și ce lucruri se pot îmbunătăți.

Orașul Constanța

Cum a contribuit pandemia la starea de spirit a oamenilor

De asemenea, sondajul a vrut să identifice schimbările înregistrate de către tineri în timpul pandemiei. Cât și a felului în care orașele au contribuit la starea lor de spirit. Astfel că, pe o scară de la 1-10, media nivelului de fericire a tinerilor din România este de 6,69.

În medie, tinerii au punctat nivelul de fericire din orașele lor cu 5.99/10, iar gradul de siguranță resimțit a întrecut valoarea medie (6.63/10). Dacă vorbim despre proactivitate, orașele au primit o notă de 6.25/10.

Clujul, cel mai unit și curat oraș

Clujul a fost perceput drept cel mai unit și curat oraș. Iași este de asemenea perceput drept cel mai accesibil. 6 Din 10 tineri consideră că orașele lor s-au adaptat rapid contextului pandemic.  2 Din 6 tineri și-ar dori să se implice în viitor în activități de voluntariat pentru a ajuta la dezvoltarea orașului lor.

Orașul Cluj-Napoca

În ce constă analiza „Tineri acasă”

Un alt subiect foarte important este posibilitatea achiziționării propriei locuințe. În acest caz, Consiliul Tineretului din România a realizat analiza „Tineri acasă”. Este o anchetă ce are în vedere modul în care tinerii locuiesc sau pot obține o locuință potrivită pentru ei.

S-a dovedit că majoritatea celor cu vârste cuprinse între 18-34 de ani locuiesc cu părinții. 8,4 Dintre tinerii cu vârste cuprinse între 15-29 de ani trăiesc în gospodării care utilizează peste 40% din salarii pentru cheltuielile de întreținere. 64,7% Dintre tinerii cu aceleași vârste trăiesc în gospodării supraaglomerate.

„În timp ce 96% din populaţia Românei trăieşte în locuinţe proprietate personală, tinerii se confruntă cu un deficit de locuinţe disponibile la preţuri accesibile. Din păcate, posibilitatea tinerilor de a deţine propria casă este întârziată de lipsa diversităţii opţiunilor.

Locuinţa reprezintă unul dintre factorii determinanţi pentru deciziile majore ale tinerilor. Printre care menţionez: mutarea din casa părintească, întemeierea unei familii, alegerea momentului pentru a avea copii sau alegerea oraşului în care să locuiască. Stabilitatea şi siguranţa reprezintă nu doar dorinţe ale tinerilor. Ci nevoi de baza ce trebuie adresate cu prioritate”, a declarat președintele Consiliului Tineretului din România.

articolul original.

Alexia Eram mănâncă mâncarea săracului, in timp ce Mario Fresh se înfruptă dintr-un burger uriaș. Imagini nemaiîntâlnite. FOTO

28 November 2022 at 18:43

Alexia Eram și Mario fresh se numără fără doar și poate printre favoriții românilor. De când sunt împreună, cei doi au făcut furori atât pe micile ecrane, cât și pe rețelele de socializare. Au dovedit că formează un cuplu sudat și că își împart majoritatea activităților împreună, însă de această dată…cei doi se pare că au luat masa separat!

Mario Fresh a „fentat-o” pe Alexia Eram la cină

Vorbim astăzi despre ceva ce ne-a captat atenția în ceea ce îi privește pe Mario Fresh și Alexia Eram. Ieri seară, cei doi au postat pe conturile lor de Instagram ce preparate servesc la cină. Ei bine, în timp ce artistul se înfrupta dintr-un mare burger cu cartofi prăjiți, fiica Andreei Esca se „mulțumea” cu mâncarea săracului, adică mămăligă cu smântână și brânză. Cei doi au luat cina separat, căci din instastory-urile postate de ei, se vede clar că iubitul tinerei se afla cu un prieten în oraș.

Ce mănâncă Alexia Eram și Mario Fresh

Cum se menține Alexia  Eram în formă

Iubita lui Mario Fresh nu a făcut niciodată excese atunci când a venit vorba despre mâncare. Cei care o urmăresc pe aceasta pe conturile ei de socializare, sigur au observat trupul bine sculptat al vedetei. Pentru a avea astfel de rezultate, fiica Andreei Esca muncește din greu. În rutina ei include mereu o porție bună de exerciții sportive. Dar, asta nu e tot! Atunci când are timp, Alexia Eram face și sesiuni de remodelare corporală. În plus, de mai bine de un an merge la pilates.

Mario Fresh și Alexia Eram

Cât despre Mario, acesta încearcă din răsputeri să arate bine pentru iubita lui. Cântărețul merge la sală și evită pe cât poate produsele de tip fast-food, chiar dacă acesta nu este unul dintre cazuri. La un moment dat, solistul pierduse într-o săptămână aproape 6 kg, iar asta nu se datorează vreunei intervenții sau pastile pentru slăbit.

articolul original.

„O insultă şi o încălcare a drepturilor femeilor arabe”. Un cuvânt folosit de 6 ori a creat o întreagă revoltă! Despre ce este vorba

28 November 2022 at 18:20
image

În vara acestui an, Actrița Enas Taleb a decis să dea în judecată o publicație din străinătate, după ce i-a fost utilizată o imagine cu ea într-un material care a abordat tema obezității sub mai multe aspecte. Cuvântul „fat” (n.r. „grasă”), care a fost utilizat de 6 ori, a stârnit revoltă, iar actrița a transmis că este „o insultă și o încălcare a drepturilor tuturor femeilor irakiene și arabe”. Iată detaliile mai jos, în articol.

În vara anului 2022, actrița Enas Taleb, de origine irakiană, a descoperit faptul că o publicație din străinătate a utilizat o imagine cu ea și a asociat-o cu tema materialului respectiv. Jurnaliștii i-au asociat imaginea cu tema obezității, temă abordată sub mai multe aspecte, referitoare la lumea arabă (aspecte precum sărăcie, discriminare, sănătate).

Enas Taleb, actriță: Este o insultă nu numai pentru mine, ci şi o încălcare a drepturilor tuturor femeilor irakiene şi arabe”

Actrița Enas Taleb, în vârstă de 42 de ani, s-a arătat revoltată, în special, de faptul că în material s-a regăsit de șase ori cuvântul „fat”, (n.r. „gras”). Deși formele voluptoase sunt considerate un ideal de mulți bărbați arabi, materialul publicației străine nu a avut la bază această idee, ci s-a plusat pe obezitate, boala metabolică ce este prezentă în toate popoarele lumii.

La momentul respectiv, actrița de 42 de ani a decis să dea în judecată publicația, mărturisind faptul că materialul reprezintă o „insultă și o încălcare a drepturilor femeilor irakiene și arabe”. Asocierea făcută de jurnaliști a revoltat și opinia publică, iar pe rețelele de socializare au apărut, la acel moment, dezbateri și opinii din partea utilizatorilor.

„Acest articol este o insultă nu numai pentru mine, ci şi o încălcare a drepturilor tuturor femeilor irakiene şi arabe. O elevă care merge la şcoală şi aude comentarii răutăcioase şi studenţi care o agresează pentru că este grasă, cum s-ar simţi? Mi-au folosit fotografia în acest context, într-un mod dureros, negativ. Sunt împotriva modului în care este folosit corpul unei persoane pentru a stabili valoarea unei fiinţe umane”, a declarat Taleb pentru Associated Press.

Sursă foto: Pixabay

articolul original.

Ce vrea să facă Anisia Gafton cu cei 128.000 de euro câştigaţi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Pentru mine premiul…”

28 November 2022 at 18:11

Anisia Gafton este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate actrițe de stand-up din România. A devenit celebră după ce a participat la mai multe emisiuni Tv, iar curajul de care a dat dovadă pe tot parcursul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” i-a convins pe telespectatori că ea merită să câștige marele premiu. După trei luni petrecute în jungla din Dominicană, blondina a plecat acasă cu 128.000 de euro. Acest detaliu este deja cunoscut, iar acum mulți se întreabă ce planuri are cu banii.

Ce planuri are Anisia Gafton cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Anisia Gafton radiază de fericire după ce a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Actrița a reușit să rămână în joc și să facă față tuturor provocărilor din Dominicană. A dovedit că își poate înfrunta temerile și că se poate adapta la condiții extreme până la final, astfel că a intrat în posesia premiului cel mare.

La începutul competiției, „Regina junglei” nu a vrut să lase loc de speculații și a mărturisit că nu s-a gândit ce o sa facă cu banii dacă o să câștige. Acum pentru că acest lucru s-a întâmplat, blondina a recunoscut faptul că își dorește să investească cei 128.000 de euro în lucruri care o vor ajuta pe viitor. Cel mai probabil, Anisia Gafton își va deschide o afacere, însă nu exclude nici răsfățul și se gândește deja să meargă în vacanțe și la shopping.

„Chiar nu m-am gândit la ora actuală…cred că în ceva serios și care să mă ajute pe viitor, vacanțe, pantofi, haine…”, a mărturisit Anisia pentru ego.ro

Anisia Gafton a fost desemnată câștigătoare la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Ce înseamnă pentru Anisia, premiul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Totodată, Anisia a declarat că le mulțumește tuturor celor care au susținut-o. Pentru ea, premiul semnifică recunoașterea tuturor eforturilor pe care le-a depus în Dominicană.

„Mă simt extraordinar. Nu-mi vine să cred că am câștigat. Mă simt recunoscătoare față de toți cei care m-au susținut. Le mulțumesc pe aceasta cale. Pentru mine premiul este o recunoaștere a eforturilor mele fizice și psihice. Și mă bucur enorm!”, a mai mărturisit Anisia Gafton după ce a fost numită câștigătoare.

Anisia Gafton înainte de competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”
articolul original.

Ce mănâncă Delia, atunci când renunță la caviar. Preparatul delicios pe care nu mulți l-ar putea consuma

28 November 2022 at 16:17

Atunci când vine vorba de preparate ciudate, dar care sunt considerate delicatese, Delia Matache este prima care se „aventurează” să le guste. În timp ce multora li se pare dezgustător și le este greu doar să le privească, artista le savurează din plin. 

Delia Matache gustă din preparatele „ciudate”

Recent, Delia Matache a postat pe contul ei de Instagram un preparat pe care nu mulți ar avea curajul să-l încerce. Dacă până acum s-a dovedit a fi o consumatoare înrăită de caviar, acum Delia ne arată că este cu adevărat pasionată și de mâncărurile asiatice. Ceea ce are în farfurie se numește Miso soup & century egg, un preparat specific asiaticilor. Pe scurt, este vorba despre o supă din bucătăria japoneză. Este făcută din alge marine fierte, boabe de soia, ciuperci și ou vechi de 100 de ani.

Dacă vorbim de prețul acestui preparat, nu-l găsim atât de scump în restaurantele cu specific japonez. Cu toate acestea, este posibil ca artista să fi cheltuit mai mult. Cert este că în timp ce alte vedete consideră aceste mâncăruri bune de aruncat la gunoi, jurata „iUmor” le încadrează la „delicatese”.

Delia Matache mănâncă miso soup, un preparat din bucătăria japoneză

Cum se menține Delia Matache în formă, deși nu ține dietă

Deși în urmă cu ceva timp a declarat că nu ține vreo dietă, ba chiar este o gurmandă, Delia Matache are o siluetă de invidiat. Nici la sală nu merge, însă face sport la ea acasă și petrece cât mai mult timp în aer liber.

„Vreau să vă spun că sunt extrem de fericită, pentru că nu am chef să am 6 pack. Sau mă rog, se poate întâmpla să fii fericit și să ai 6 pack. Sunt happy, vreau să enjoy life, să mănânc, să mă plimb și nu o să am 6 pack. Să nu fiți uimiți dacă vedeți că nu o să am. Deci nu am. Am așa un pic de fluffiness foarte simpatic. Nu datorez nimănui să am 6 pack. În meseria mea, nu cânt cu 6 pack.”, le spunea Delia internauților, în urmă cu ceva timp.

articolul original.

Cum arată familia lui Corneliu Vadim Tudor la 7 ani de la moartea „Tribunului”. Ce spunea Lidia, una dintre fiicele sale, despre ziua de naștere a lui

28 November 2022 at 16:09

Astăzi, 28 noiembrie 2022, Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit vârsta de 73 de ani. În cadrul unui interviu, Lidia, una dintre fiicele sale, a povestit despre modul în care alegea „Tribunul” să își serbeze ziua de naștere. Iată detaliile mai jos, în articol.

Au trecut șapte ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Astăzi, 28 noiembrie 2022, „Tribunul” ar fi împlinit vârsta de 73 de ani. În cadrul unui interviu, Lidia, una dintre fiicele sale, a povestit despre modul în care alegea Corneliu Vadim Tudor să își serbeze ziua de naștere.

Lidia a mărturisit faptul că „Tribunul” și-a serbat ziua de naștere o singură dată, când împlinise 55 de ani, însă la insistențele familiei.

„O singură dată și-a serbat ziua de naștere, când a împlinit 55 de ani, și asta pentru că noi am insistat. În rest, de ziua lui făcea ce făcea de obicei. Îi plăcea foarte mult să primească flori și cadouri. Îi plăcea să sărbătorească prin muncă (n.r. de ziua lui), dar era o zi specială. Pentru că era genul de om căruia îi plăcea să fie în centrul atenției.

Noi n-am fost în niciun an la parada de Ziua Națională. Nu ne lua, dar el era prezent acolo, în fiecare an, cu sființenie. Își pregătea discursul, pregătea numărul special din România Mare, vestimentația pentru parada de Ziua Națională, pentru recepție. Pentru el asta era cea mai mare sărbătoare din an: Ziua Națională a României”, a mărturisit Lidia la Antena 3 CNN.

Citește și CORNELIU VADIM TUDOR I-A PREVESTIT ÎN SOMN MOARTEA LUI FLORIN CONDURĂȚEANU!

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia (31 de ani) și Eugenia (26 de ani) sunt alături de mama lor, Doina. Lidia se ocupă, în prezent, și de mai multe proiecte în memoria tatăl său.

Lidia și Eugenia, cele doi fiica ale lui Corneliu Vadim Tudor, alături de mama lor. Sursă foto: Captură video YouTube

Citește și PROPUNEREA PE CARE VADIM TUDOR I-A FĂCUT-O CELUI MAI EXPERIMENTAT TRAVESTIT AL ROMÂNIEI. MADAME CLARENCE: ”N-AM VRUT ȘI AM TOT LUNGIT-O!”

Corneliu Vadim Tudor a murit la 65 de ani

Corneliu Vadim Tudor, fost senator și fondator al Partidului România Mare, a decedat pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani. Moartea a survenit ca urmare a unui infarct. Ajunsese la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei după ce i s-a făcut rău. Starea ”Tribunului” s-a agravat și a suferit infarctul. A fost operat, dar avea să-și piardă viața nu după mult timp. A fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia sa are două locuri de veci. Potrivit Lidiei, Corneliu Vadim Tudor şi-a prevestit moartea.

articolul original.

Cabral Ibacka, adevărul despre show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: “Sunam la miliție!”

28 November 2022 at 16:01

Cabral Ibacka dă tot din…junglă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO! Simpaticul prezentator al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” întocmește bilanțul unui sezon plină de intrigă, după ce competiția și-a decernat câștigătoarea. Anisia Gafton a fost încoronată regina competiției, după ce i-a devansat în finală pe Giani Kiriță și Levent Sali. Concurenții se schimbă, însă gazda proiectului de la PRO TV rămâne, iar Cabral demonstrează involuntar de ce trustul din Pache Protopopescu îl păstrează de la începuturi.

În nota umoristică tipică, vedeta vorbește despre provocările apărute în desfășurarea filmărilor emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cabral se declară coechipierul concurenților, pe care încearcă să îi ajute dacă are ocazia, însă profită din plin de titulatura de moderator. Comparativ cu vedetele antamate să se lupte pentru titlul show-ului, Cabral poate petrece timp alături de familie. Atât el cât și partenera Adela Popescu, pe care entertainerul o percepe ca fiind mai mult decât o simplă colegă.

Cabral Ibacka întocmește bilanțul celui mai recent sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Foto: captură video)

Cabral, despre relația pe care o are cu Adela Popescu: „Trece de zona de colegi!”

CANCAN.RO: Cabral, cum reușești să nu fii părtinitor? Mă gândesc că la un moment dat te atașezi și tu de unii dintre ei…

Cabral Ibacka: De toți. Ori de toți, ori de niciunul! Treaba e foarte simplă, respect efortul oricărui om, am făcut sport de performanță și atunci când un om în orice fel de domeniu face performanță, luptă pentru a ajunge undeva, cred că trebuie respectat și trebuie apreciat. Deci cumva n-am cum să țin cu nimeni, decât cu toți. 

Cabral Ibacka a prezentat primul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Mihai Bobobete (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Cum e să ai coprezentatoare o fată, având în vedere că tu ai început cu Bobonete pe vremuri?

Cabral Ibacka: Mihail este un partener foarte bun, reușește să atingă niște zone de-ale comediei și de-ale parteneriatului în prezentare foarte mișto, însă în același timp și Adela are o experiență foarte mare, e foarte bună pe treaba ei.

Mai mult decât atât, sunt prieten și cu ea la fel cum sunt și cu Mihail. Și cumva trece de zona de colegi și intră în zona de prietenie atunci când facem emisiuni împreună. 

„Sunt niște oameni care au intrat de bunăvoie într-un experiment…”

CANCAN.RO: Vorbești zilnic cu familia când ești în Dominicană?

Cabral Ibacka: Când am fost acolo, am avut familiile cu noi, adică Andreea și copiii au venit cu noi, la fel Radu și restul familiei Vâlcan au fost alături de noi. Vorbim zilnic că suntem în aceeași casă. Dar desigur noi am plecat înainte și spre casă am plecat pe etape, prima oară a plecat familia. 

Cabral Ibacka a debutat „pe sticlă” în anul 1998, cu emisiunea „Roata de rezervă” (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Dar nu te simți puțin aiurea că cei din competiție stau acolo înfometați, nu văd cerul liber, tu stai la hotel, îți e bine?! Nu simți nevoia să empatizezi cu ei și să dormi pe jos?

Cabral Ibacka: Simt că sunt niște oameni care au intrat de bunăvoie într-un experiment, e voința și dorința și treaba lor, eu sunt acolo să îi ajut în caz că pot și-n caz că mă lasă regulamentul, mai mult de atât nu am ce să fac. Dacă era cineva ținut cu forța acolo sunam primul la miliție «vedeți că e domnul Alex Bogdan și vrea să plece acasă», dar nu e cazul!

( ACCESEAZĂ ȘI: CABRAL ÎI UIMEȘTE PE ROMÂNI CU DECLARAȚIILE SALE: “FIIND ATÂT DE PROST, NU AI CUM SĂ MĂ COPIEZI!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa Foto: Instagram @cabralibacka

articolul original.

Din anul 1980, bărbatul din imagine trăiește în pădure, fără apă sau curent electric. Ce mănâncă și din ce face bani

28 November 2022 at 15:58

Friedmunt Sonnemann are 56 de ani și trăiește de 32 de ani într-o colibă din noroi, în pădure. Bărbatul a fost poreclit „Gandalf din viața reală” de către fanii seriei „Stăpânul inelelor”, fiind extrem de asemănător cu celebrul personaj. Povestea sa de viață a făcut înconjurul lunii, mai ales pentru că nu dorește să-și schimbe cu nimic traiul. 

În anul 1980, Friedmunt Sonnemann a lăsat traiul obișnuit pentru a trăi în pădure. Bărbatul de 56 de ani locuiește într-o colibă de noroi, dintr-o pădure din  Longkamp, din vestul Germaniei. Odată cu apariția seriei „Stăpânul inelelor”, bătrânul a ajuns faimos. Barba lui lungă și cenușie, în stilul lui Tolkien, l-au făcut să fie imediat asemănat cu Gandalf.

Localnicii îl pot vedea des pe Friedmunt Sonnemann stând, de multe ori, ghemuit în pădure. Chiar dacă trăiește în condiții pe care alții le-ar vedea drept inacceptabile, neavând apă sau curent electric, bărbatul se declară mulțumit de situația sa.

„Nu-mi lipsește nimic. Numai așa vreau să trăiesc”, a spus bărbatul din pădure pentru presa locală.

Cum reușește să se întrețină bărbatul care trăiește în pădure

Pentru a face rost de bani, Friedmunt vinde semințe. Bărbatul și-a făcut o mică fermă de plante rare și are deja opt colegi pe care îi găzduiește, pentru a-l ajuta cu acest „business”.

Friedmunt Sonnemann nu vrea să renunțe la traiul din pădure pentru nimic în lume. Sursă foto: captură Youtube

Când vine vorba de hrană, cu banii câștigați din mica lui afacere, cumpără alimente, în special orz și tăiței, pe care le asortează cu o dietă variată, compusă din fructe, ierburi și legume.

„Nu trăiesc singur și nu am părăsit lumea, am ajuns aici. Nu fac totul de unul singur, doar pentru mine”, a spus bărbatul din pădure.

articolul original.
❌