ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayCancan

Ce au făcut Roxana Dobre și cele două fetițe, în timp ce Florin Salam cânta la Berăria H. Multe mame ar critica-o pentru asta!

25 November 2022 at 16:53

Roxana Dobre este una dintre cele mai răvășitoare apariții din showbiz. Soția lui Florin Salam a făcut furori de fiecare dată când a apărut la brațul manelistului și nu mai este un secret faptul că se bucură de un maaare răsfăț. Roxana este întotdeauna gata de distracție și nu uită să-și implice și copiii în activitățile sale. 

Roxana Dobre și-a scos fetițele la „club”

Soția celebrului manelist s-a dovedit a fi o mamă modernă, căci aceasta și-a luat și fetițele cu ea la un concert pe care l-a onorat Florin Salam. Evenimentul a avut loc la Berăria H, acolo unde Roxana și cele două fetițe ale sale s-au bucurat de ritmurile orientale și au dansat împreună. Deși multe mame ar critica-o pentru că și-a scos fiicele în „club”, Roxana nu ține cont de gurile rele și își dă frâu liber deciziilor.

Ceea ce a atras, de fapt, atenția multora este faptul că cele mici erau urcate pe cuburi în timp ce dansau alături de mama lor. Roxana a făcut un gest tandru, i-am spune noi, față de Maria, una dintre fiicele sale, care s-a dovedit a fi la fel de talentată ca artistul. Aceasta a pupat-o pe cea mică pe posterior și au continuat să se distreze la maxim împreună.

Roxana Dobre împreună cu Florin Salam, în ziua nunții

Roxana Dobre, o mamă modernă

Se pare că Roxana le oferă fetițelor o educație modernă. Mai mult, aceasta nu se dă în lături să le scoată în lumea adulților, chiar dacă multe femei nu sunt de acord cu acest lucru. Nu e de mirare, căci Maria, una dintre fiicele ei și ale manelistului s-a lansat deja în muzică. Fetița a moștenit talentul de la tătăl său, astfel ca a ajuns să aibă deja prima piesă pe piața muzicală. Nici la dans nu stau rău. Cele două au ritmurile orientale în sânge, căci nu degeaba le este părinte „Regele manelelor”.

articolul original.

Gabriel Dumitru a fost înșelat și părăsit, chiar înainte de nuntă! Artistul a făcut o schimbare radicală, după acest eșec

24 November 2022 at 22:13

Gabriel  Dumitru este deja un nume celebru în muzica populară românească. Tânărul în vârstă de 32 de ani a făcut parte din valul de tineri promovați de TVR, iar ulterior, cu pași mici și-a clădit o carieră frumoasă în muzică. Dar în viață nu poți să le ai chiar pe toate… Se pare că artistul s-a bucurat mai mult de succes în carieră decât pe plan sentimental, căci iubita l-a părăsit cu puțin timp înainte de nuntă. Motivul? Se pare că femeia pe care o iubea nebunește, îl înșela cu un alt bărbat.

Gabriel Dumitru a fost înșelat de iubită și au anulat nunta cu puțin timp înainte

Gabriel Dumitru, a povestit în 2020 că iubita sa l-a părăsit, deși cei doi urmau să facă nunta în același an. Motivul ar fi fost infidelitatea femeii , iar cel mai frumos eveniment din viața lor a fost anulat.

„Nu mai urmează să mă căsătoresc anul acesta, pentru că mândra pe care eu o avem a hotărât să ne despărțim. Făcusem listele cu invitați, stabilisem și vreo două, trei locații pe care trebuia să le alegem.”, a povestit Gabriel Dumitru, pe acea vreme la „Acees Direct de Weekend”.

Gabriel Dumitru a fost înșelat

Fosta iubită a artistului avea o aventură în timp ce el era plecat în turnee

Deși este un tânăr prezentabil și cu destui bani în conturi, Gabriel a fost trădat de fosta sa parteneră. Cântărețul spunea atunci că în timp ce era plecat la studio sau în turnee, femeia avea o aventură cu un alt bărbat.

„Am avut un turneu, am plecat aproape două luni de zile. Am fost singur cu colegii mei și m-am trezit cu niște mesaje destul de dubioase pe care nu le-am înțeles. Că o înșel, că nu sunt corect față de ea, că stau cu colegele mele. O gelozie pe care eu nu am înțeles-o niciodată. Ulterior am aflat că a avut o altă aventură și am suferit”, a mai mărturisit acesta la Antena 1

Gabriel Dumitru a slăbit peste 60 de kg

Gabriel Dumitru și-a făcut micșorare de stomac

Chiar dacă a suferit și i-a fost greu să accepte situația, Gabriel Dumitru a făcut și câteva schimbări în bine, în viața sa. Tânărul a reușit să slăbească peste 60 de kg cu ajutorul unei intervenții chirurgicale. Dacă în urmă cu câțiva ani cântărea 142 de kg, în prezent, acesta cântărește 80 de kg. În plus, artistul de muzică populară se menține într-o formă extrem de bună. Acesta merge la sală și ține dietă.

„Activez în muzică populară de zece ani şi am avut 142 de kilograme la 1,88 metri înălțime. Acum cinci ani, eram diagnosticat cu obezitate morbidă de gradul al treilea. La 23 de ani m-am apucat de slăbit pentru că înainte de asta toţi realizatorii din muzica populară mă tăiau de pe listă din cauza imaginii.

Deși am câştigat o mulţime de premii, îmi spuneau că nu încap pe ecranul televizoarelor și că trebuie să arăt bine ca să mă poată invita la emisiuni. Aşa că m-am ambiţionat, mi-am micșorat stomacul chirurgical şi am eliminat excesul de piele din zona sânilor, cu ajutorul ginecomastiei.”, povestea acesta în urmă cu ceva timp.

articolul original.

Singurul loc din România care ar rezista unui atac cu bombe nucleare. A intrat în vizorul NASA

24 November 2022 at 21:45

Există o anumită zonă în România care, potrivit studiilor, ar continua să existe în cazul unui atac nuclear major. NASA a investigat extrem de bine acest loc unic în toată lumea. Oamenii de știință îl consideră una dintre cele mai mari descoperiri științifice ale secolului 20. Mai mult, cercetătorii de la NASA au comparat mediul din acest loc cu cel de pe planeta Marte.

Unde se află acest loc și cum a fost descoperit

Locația se află la 20-30 de metri adâncime într-o zonă împrejmuită de movile, la ieșirea din Mangalia. Are o lungime de 300 de metri și galerii joase de 2 metri. În interior au fost descoperite 200 de specii care s-au adaptat vieții într-un mediu în care nu există prea mult oxigen.

Singurii oameni care pot intra acolo sunt doar cercetătorii. Reputatul geolog ,Cristian Lascu, a povestit pentru canalul de YouTube „Stellarium” cum a descoperit faimoasa peșteră care ulterior i-a fascinat pe americani. Aceștia sunt extrem de interesați de zona pe care au explorat-o încă din primii ani de după 1989.

„Am furat un puț că să găsesc peștera. Am avut puțin noroc, pentru că am nimerit chiar în galerie, la 20 de metri adâncime. Am văzut pe pereții încăperii mișunind păianjeni, scorpioni, miriapozi și alte viețuitoare.

Biologii de la Institutul de Speologie au determinat fauna, au zis că sânt nemaiîntâlnite în lume: o specie nouă de păianjen, singurul scorpion de apă dulce cunoscut, nu știu ce lipitoare-minune și prima lipitoare cavernicolă din lume.”, își amintește reputatul geolog, Cristian Lascu.

Ieșire Mangalia

Ceaușescu dăduse ordin să se construiască o termocentrală gigant în acest loc

În 1986, Nicolae Ceaușescu ordona începerea investigațiilor geologice în zona 2 Mai-Vama Veche, în vederea construirii unei termocentrale uriașe. Se spune că dictatorul ar fi indicat acest loc, chiar în timp ce se afla în elicopter. Cu toate acestea, descoperirea geologilor l-a făcut pe conducătorul statului să renunțe la planul inițial.

Ceaușescu pe vremea Comunismului

NASA a făcut cercetări în acest loc

La 10 ani după aceste descoperiri, mai exact în 1996, NASA a pus ochii pe această peșteră. Împreună cu o echipă de experți români, americanii s-au deplasat în acea zonă pentru a face cercetări. Aceștia au fost fascinați de asemănarea cu fosele vulcanice de pe Marte. Imediat ce investigațiile s-au terminat, echipa de români a fost angajată de Agenția Spațială Americană și au plecat în SUA.

„Proiectul de construcție a termocentralei a fost abandonat, din fericire. În 1996 , peștera este luată în vizorul NASA care împreună cu cercetătorii români lucrează la peșteră, interesul fiind maxim, asemănarea cu fosele vulcanice de pe Marte fiind evidență. Odată lucrările terminate cercetătorii români au fost „furați” de NASA.

Potențialul științific al peșterii nu este epuizat. Nimic semnificativ nu se mai petrece la Movile, inclusiv pentru că puținii bani alocați cercetării nu sunt direcționați către priorități reale. Laboratorul în care au lucrat cercetătorii români este in pericol de a fi evacuat din cauza datoriilor față de stat.”, a mai spus Cristian Lascu.

Ulterior, peste 10 ani, în 1996, NASA a pus ochii pe această peșteră. Împreună cu experții români, o echipă americană s-a deplasat în zonă spre a cerceta locul. Asemănarea cu fosele vulcanice de pe Marte era evidentă și i-a fascinat pe cei de la NASA.”, a mai povestit Cristian Lascu, pentru canalul de YouTube „Stellarium”.

articolul original.

Carmen de la Sălciua a plecat din nou într-o vacanță pe lux și opulență! Ce destinație a ales artista împreună cu Marian Corcheș

24 November 2022 at 18:24

Carmen de la Sălciua s-a ținut lanț de vacanțe anul acesta. Nici nu s-a apucat bine de proiecte muzicale, căci după ce le-a terminat, a și plecat! Se pare că artista, împreună cu soțul ei au avut din nou nevoie să se răsfețe în țările caaalde! 

În urmă cu doar câteva ore, Carmen și-a anunțat fanii că este în drum spre o nouă destinație de lux. Dacă până acum și-a onorat concertele și evenimentele, e timpul ca solista să se bucure din nou de soare și multă relaxare alături de partenerul ei.

Ce destinație au ales Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș pentru vacanță

Carmen și Marian au ales să meargă în Ibiza de această dată. Cu toții știm că este una dintre cele mai vizitate locații de vedetele din țara noastră. Entuziasmată peste măsură, cântăreața a împărtășit acest lucru cu urmăritorii și a publicat o fotografie din mașină. Cei doi îndrăgostiți au plecat fresh la drum, căci se poate observa că nu le lipsește cafeaua.

„Din nou bagaje, din nou drumuri lungi!”, a scris Carmen în dreptul fotografiei, pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș pleacă în Ibiza

Carmen de la Sălciua, pasiune pentru destinații exotice?

Se pare că artista noastră este înnebunită după destinații exotice, întrucât anul acesta a făcut pelerinaj în toate locațiile de acest gen. Dacă în urmă cu câteva luni prefera Dubaiul, acum, focoasa brunetă e dornică să se relaxeze în Ibiza. Cert este că întotdeauna a știut să îmbine utilul cu plăcutul. Spunem asta deoarece Carmen se pricepe de minune să combine munca cu pasiunea ei de a călători și găsește întotdeauna momentele oportune să facă ce își dorește. Nici despre bani nu se mai pune problema atunci când vrea să-și satisfacă poftele. Artista bagă adânc mâinile în buzunare și nu se dă în lături să-și satisfacă orice poftă alături de soțul ei, Marian.

articolul original.

Imagini de colecție cu Carmen Tănase, în tinerețe. Actrița și-a lăsat fanii cu gura căscată

24 November 2022 at 18:00

Deși este una dintre marile doamne ale teatrului românesc și este iubită de o lume întreagă, puțini știu cum arăta Carmen Tănase în tinerețe. Are o carieră impresionantă și a intrat imediat la sufletele oamenilor după interpretarea rolului „Flăcărica” din celebrele telenovele. Carmen este o femeie frumoasă chiar și acum la aproape 60 de ani, însă în tinerețe era absolut superbă!

Imagini rare cu actrița Carmen Tănase în tinerețe

În ultima perioadă, pe TikTok au circulat mai mult filmulețe în care apare Carmen Tănase. Atât de mult o iubesc internauți, încât publică tot felul de imagini care mai de care cu actrița. Ei bine, de această dată, am dat și noi peste un colaj cu imagini inedite din tinerețea ei. Mulți au fost uimiți când au văzut-o, căci frumusețea ei era inegalabilă la începutul carierei sale. Cu siguranță Carmen a frânt multe inimi cu ochii ei albaștri și părul brunet.

„Flăcărica” și-a păstrat trăsăturile de pe atunci, în ciuda faptului că acum este trecută de 60 de ani. În plus, dacă stăm să luăm seama la atitudinea sa de pe acea vreme și la cea de acum, putem spune că a rămas la fel de carismatică. N-ai zice că la vârsta asta ar fi târziu pentru Carmen să facă furori printre domni…Cert este că în tinerețe, nu era departe de un „manechin”.

Carmen Tănase în tinerețe

Carmen Tănase a fost model pentru un eveniment de creații vestimentare

Carmen Tănase i-a lăsat pe toți cu gura căscată atunci când a acceptat să fie model la un eveniment de creații vestimentare. La 61 de ani, actrița a urcat pe podium pe post de manechin.

„Am ajuns să fac numai nefăcute! Am venit să prezint moda. Nu știu de ce mă bag eu în toate chestiile astea, nu înțeleg. Am prieteni buni care mă bagă în astfel de lucruri. Am emoții foarte mari că voi defila pe podium.

Am mai defilat o dată când aveam trei sau patru ani, când eram copil, și tata organiza la acea vreme prezentări de modă, dar vă dați seama că este ca și când nu aș fi defilat niciodată! O prietenă mi-a dat telefon și mi-a zis și m-am conformat! După aceea mi-am dat seama în ce m-am băgat!”, a declarat Carmen Tănase într-un interviu.

articolul original.

Nimeni n-a bănuit asta! Cu ce își servește Denise Rifai musafirii și ce fel de mâncăruri consumă prezentatoarea TV

24 November 2022 at 17:22

Denise Rifai n-are nevoie de prezentare. Despre vedeta de la Kanal D se știu multe detalii, însă un lucru l-a ținut secret până acum. Ce-i drept, multora li se pare destul de ciudat, având în vedere că prezentatoarea locuiește de atâta timp în România, însă nu te poți pune cu obiceiurile omului!

Cu ce gustări își întâmpină Denise Rifai, invitații

Denise Rifai a vorbit în cadrul unui interviu despre mâncărurile pe care le consumă, dar și despre micile atenții cu care își întâmpină invitații, acasă. Deși mulți nu se așteptau la asta, se pare că Denise le oferă musafirilor ei mici gustări în stil arăbesc.

Pe când românii ar pune pe masă preparate tradiționale, cafele, sucuri sau un vin bun, prezentatoarea le oferă acestora o cafea, ceai sau chiar o șișă. În plus, aceasta a mai dezvăluit și faptul că absolut toată mâncarea pe care o consumă este doar cea arăbească. Deși nu gătește, știe exact cui să-i dea indicații pentru rețetele arăbești.

„Mâncarea la mine în casă gustă doar arăbește. Nu știu, altceva nu pot să mănânc. Știu să dau indicații să iasă după cum mănânc. Acasă la mine te servesc cu o cafea, un ceai bun, o șișă dacă dorești.”, a spus Denise Rifai.

Denise Rifai își întâmpină invitații în stil arăbesc

Alimentele de care se ferește Denise Rifai

Tot în cadrul unui interviu, Denise Rifai spunea că evită lactatele pentru că duc la retenție de lichid. Prezentatoarea menționa, de altfel, că a luat această decizie din cauza metabolismului ei care funcționează într-un ritm mai lent.

„Noi suntem și femei, evit și produsele lactate, pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr. Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic.

Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă. Pe lângă alimentație, pentru că aici trebuie să punem noi lacăt la gură, când pot și cum pot fac sport, îmi place și psihic, și fizic, ajută și fizic foarte tare, îți mai creează spațiu să mai poți mânca ceva.”, a mărturisit Denise Rifai într-un interviu pentru Click. 

articolul original.

Nimeni n-a știut până acum! Ce pasiune nebănuită are, de fapt, Gheorghe Turda

23 November 2022 at 19:59

Gheorghe Turda este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică folclorică din România. A susținut mii de concerte atât în țară, cât și peste hotare, iar la cei 74 de ani încă mai bucură publicul cu melodiile sale populare. A dobândit o mare comunitate de fani și cu fiecare apariție a sa, stârnește bucurie în sufletele oamenilor. Cu toate acestea, nimeni n-a bănuit până acum ce pasiune ascunsă are artistul.

Gheorghe Turda, despre pasiunea lui secretă

Dacă unii colecționează magneți de frigider, căni sau timbre, cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda are un hobby mai aparte despre care nu vorbește prea des. Unul dintre cei mai iubiți interpreți români a dezvoltat o adevărată pasiune pentru cuțite. Acesta a dezvăluit că primul cuțit pe care l-a primit, a fost din partea președintelui Mexicului și că de altfel, a mai câștigat unul și de la emisiunea culinară „Chefi la cuțite”.

De unde a dezvoltat Gheorghe Turda pasiunea de a colecționa cuțite

Gheorghe Turda spune că această pasiune s-a născut odată cu vizita lui Ceaușescu în Mexic, unde l-a însoțit un grup folcloric de la Rapsodia Română. De când a primit atunci primul cuțit de la mexicani, artistul a devenit un colecționar înrăit.

„Sunt mare colecționar de cuțite, am 1.119 cuțite. De curând, am primit un cadou, am participat la «Chefi la cuțite», am primit cuțitul de aur și eu și finii mei de la Paris și mă mândresc cu primul cuțit primit din partea președintelui Mexicului din 1975.Odată cu vizita lui Ceaușescu în Mexic, a mers și un grup folcloric de la Rapsodia Română. Și toți am primit câte un cadou de la mexicani, un cuțit aztec. Și de atunci s-a născut ideea colecționării de cuțite.”, a declarat Gheorghe Turda pentru Impact.

Gheorghe Turda, colecționat înrăit de cuțite

Viața lui cântărețului nu a fost deloc ușoară

Viața lui Gheorghe Turda nu a fost întotdeauna ușoară. Deși în prezent se bucură de aprecierea fanilor, artistul a fost nevoit să muncească din greu pentru a ajunge unde este astăzi. Invitat la o emisiune TV, artistul a oferit detalii despre copilăria sa plină de neajunsuri, dar şi despre momentele dificile peste care a fost nevoit să treacă, de-a lungul vieţii.

Când era tânăr, mergea 36 km cu bicicleta pentru a ajunge la profesoara de canto, care îl pregătea pentru admiterea la facultate. Averea familiei sale fusese luată de comunişti, astfel că Gheorghe Turda trăia în sărăcie la acel moment.Părinții săi au nevoiți să facă multe sacrificii pentru a-i oferi o educație.

Gheorghe Turda și Elisabeta Turda la căsătoria civilă în 12 mai 1977
articolul original.

Alimentul de 1 leu care face minuni pentru organism: reglează colesterolul și scade riscul unui atac cerebral

23 November 2022 at 19:48

Îl ai mereu în bucătărie, iar majoritatea preparatelor pe care le gătești, conțin acest aliment. Oferă senzația de sațietate și conține proteine. În plus, este ideal într-o dietă cu cât mai puține calorii. Nu numai că îți reglează colesterolul și scade riscul de atac cerebral, însă protejează și inima de bolile grave. Este consumat la scară largă, dar cu siguranță n-ai știut de câte probleme de sănătate te poate scăpa!

Oul are multiple beneficii pentru sănătate

Pe lângă faptul că rămâne un produs alimentar de înaltă calitate nutrițională, în paralel există dovezi convingătoare că acest aliment poate contribui la starea generală de sănătate pe toată durata vieții. Este vorba despre ou, cum probabil mulți ați ghicit deja. Persoanele care suferă de tulburări metabolice, cum ar fi hipertensiunea de sarcină, diabetul sau problemele cardiovasculare, le pot ține sub control prin consumul de ouă.

De exemplu, s-a dovedit că persoanele care au consumat ouă, au avut un risc cu 41% mai mic de a se confrunta cu diabet sau tensiune arterială crescută.

În urma unui studiu, femeile însărcinate care au avut probleme cu tensiunea arterială și care au consumat mai puțin de un ou au avut tensiunea mai crescută decât cele care au consumat mai mult de un ou pe săptămână. Cel mai important este însă, faptul că oul reglează colesterolul și scade riscurile unui atac cerebral.

Oul ajută la scăderea riscurilor de tulburări metabolice

Oul are efect antimicrobian și reduce bolile de inimă

Mulți ani, consumul de ouă a fost perceput într-un mod eronat. Din cauza nivelului crescut de colesterol, s-a susținut că provoacă boli de inimă. Ei bine, oamenii de știință au studiat această situație și s-a dovedit, de fapt, că ouăle te pot ajuta la diminuarea aparițiilor de boli cardiovasculare sau atacuri cerebrale. În plus, acestea reglează, de fapt, colesterolul și nu îl măresc.

Un alt efect miraculous pe care îl au ouăle, este cel antimicrobian. Acestea pot constitui agenți antiinfecțioși puternici împotriva agenților patogeni umani, reușind astfel să întărească imunitatea florei intestinale.

Consumul de ouă reduce bolile cardiovasculare

Consumul de ouă te ajută să slăbești

După cum știm cu toții, ouăle sunt extrem de sățioase. Într-un vechi studiu realizat pe 30 de femei obeze, consumul de ouă în loc de covrigi la micul dejun le-a determinat să mănânce mai puțin în următoarele 36 de ore. Un alt studiu a demonstrat că înlocuirea unui covrig la micul dejun cu un ou, provoacă o pierdere destul de mare în greutate, pe o perioadă de 8 săptămâni.

Există totuși o limită recomandată pentru consumul de ouă. Potrivit specialiștilor, dacă ești o persoană sănătoasă, ar trebui să mânănci 1 sau 2 ouă pe zi. Trebuie să fii foarte atent și să reduci cantitatea consumată dacă cumva un medic sau dietetician îți recomandă asta, cât și dacă ai probleme de sănătate grave.

Dieta cu ou te ajută să slăbești
articolul original.

Care este lucrul fără de care Sonia Argint nu poate trăi. Fosta cumnată a Andreei Bălan îl are mereu pe etajeră

23 November 2022 at 16:01

Despre Sonia Argint nu s-au scris foarte multe în ziarele tabloide, căci vedeta TVR a ales să stea departe de presă sau de ochii curioșilor. Și-a trăit viața în tihnă, iar lucrurile importante le-a ținut doar în intimitatea familiei. Ei bine, de această dată, prezentatoarea și-a deschis sufletul și a făcut câteva dezvăluiri, în podcast-ul lui Mihai Morar. 

La „Fain&Simplu”, vedetele vin să-și spună povestea de viață. Acesta a fost și cazul Soniei, fosta cumnată a Andreei Bălan. Printre alte subiecte precum viața după divorț, cariera sau copiii, blondina a vorbit și despre câteva lucruri din rutina sa zilnică. Se pare că există un obiect de beauty fără de care moderatoarea nu ar putea trăi.

Care este lucrul fără de care Sonia Argint nu poate trăi. Fosta cumnată a Andreei Bălan îl are mereu pe etajeră
SURSĂ FOTO: ARHIVĂ PRESĂ

Obiectul fără de care Sonia Argint nu ar putea trăi

După cum spuneam, printre alte subiecte de discuție pe care le-a avut cu Mihai Morar, Sonia Argint a dat câteva detalii și despre plăcerile din rutina sa zilnică. Întrebată de către gazda podcast-ului care este articolul de beauty care nu ar trebui să lipsească de pe etajera unei femei, aceasta a răspuns ferm și hotărât.

„Demachiantul. Nu ne culcăm niciodată nedemachiate.” , a răspuns Sonia Argint.

De asemenea, Sonia consideră că acest lucru încă mai e o problemă în 2022 și nu ar putea concepe ideea ca o femeie să doarmă machiată.

Sonia Argint, despre nevoile ei zilnice

Sonia spune că alimentul care nu ar trebui să lipsească din alimentație este cafeaua. Vedeta TVR s-a declarat a fi pro cafea. Cât despre lucrul pe care o femeie ar trebui să-l facă neapărat până la 40 de ani, moderatoarea a răspuns că orice femeie ar trebui „să iubească”. Tot în viziunea Soniei, o femeie ar trebui să viseze mereu la viața pe care și-o dorește.

„În fiecare zi mă gândesc la tot ce-mi doresc și la felul în care vreau să arate viața mea.”, a mai adăugat Sonia Argint.

ÎNTREGUL INTERVIU ÎL PUTEȚI VIZIONA AICI:

articolul original.
  • There are no more articles
❌