ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Before yesterdayCancan

CANCAN.RO știe câștigătorii episodului 12 din „Te cunosc de undeva”: Premiații de sâmbătă seara sunt în mâinile noastre!

25 November 2022 at 21:40

Spoilerele CANCAN.RO lovesc din nou! Cum o face în fiecare săptămână, site-ul nr. 1 din România urmează să scoată la iveală câștigătorii galei cu numărul 12 a emisiunii-fenomen „Te cunosc de undeva!”. S-au mai aflat pe prima poziție în clasament, lucru întâmplat chiar în prima ediție a show-ului. Istoria e făcută pentru a fi repetată, așa că nu ratați detaliile exclusive pe care urmează să vi le prezentăm!

Cum deja v-ați obișnuit, vinerea, cu nici 24 de ore înainte de difuzare, CANCAN.RO dezvăluie, în exclusivitate, perechea câștigătoare a noului episod din „Te cunosc de undeva!”. Wrs și Emilian, cei care s-au aflat pe prima poziție a clasamentului în prima ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, sunt cei care au pus mâna pe premiu și în episodul 12.

Potrivit surselor noastre, ruleta „a ținut” cu perechea formată din Wrs și Emilian și i-a făcut pe cei doi să pună mâna pe premiul săptămânal, cu interpretarea piesei lui Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody.

Totodată, cea de-a 12-a gală a sezonului 18 se va difuza în scurt timp, iar așa cum v-am informat 100% corect săptămânile trecute, continuăm în aceeași notă pe mai departe.

Wrs și Emilian au pus mâna pe premiul săptămânal în gala 12/ (Sursa: Instagram)

RECAPITULAREA SĂPTĂMÂNALĂ

Vă propunem, acum, recapitularea săptămânală a galelor„Te cunosc de undeva”, difuzate de Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. Vă aducem în atenție câștigătorii celor 11 episoade din sezonul 18, așa că rămâneți pe CANCAN.RO, pentru a ”savura” exclusivitățile de până acum.

Primul episod din acest sezon a debutat tot cu Wrs și Emilian. Cei doi au spart gheața și au cules laurii, fiind desemnați câștigători.

Au fost urmați îndeaproape de Cosmin și Eliza Natanticu, ei câștigând premiul săptămânal al episodului doi.

În aceeași măsură, Rona Hartner și Johny Romano au fost cei aflați pe prima poziție a clasamentului în episodul al treilea.

Cuza și Emi deveneau câștigătorii episodului patru (Vezi AICI detalii), în timp ce următorul a fost adjudecat de Jo și Liviu (Vezi AICI detalii).

Feli și Nicolai Tand aveau să pună mâna pe premiu în episodul șase (Vezi AICI detalii), iar Sore și Emma de la Zu au fost câștigătoarele celui de-al șaptelea (Vezi AICI detalii).

Episodul opt a fost lovit din plin de „CANCAN SPOILERS”, iar Connect-R și Shift au fost câștigătorii, fără drept de apel. (Vezi AICI detalii)

Emi și Cuza au fost din nou în atenție, câștigând episodul nouă (Vezi AICI detalii), iar în runda a 10-a au ”lovit” Liviu și Jo (Vezi AICI detalii).

Echipa formată din Cosmin și Eliza Natanticu a pus mâna pe premiul săptămânal al episodului cu numărul 11 (Vezi AICI detalii).

Episoadele următoare sunt în mâinile noastre! Știți deja, în fiecare vineri, cu 24 de ore înainte de difuzare, anunțăm câștigătorii galelor săptămânale – „Te cunosc de undeva”. CANCAN.RO e pe fază. Toate la timpul lor!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Au adus campioni la kickbox pentru a-i ține în frâu pe răufăcători. IREAL! Un mall din Capitală e terorizat de interlopi care cer taxe de protecție oamenilor de rând!

25 November 2022 at 21:40

Un clan de interlopi condus de Ștefy Chinezu, fiul temutului Chinezu Spoitoru, ar fi terorizat luni de zile clienții dintr-un mall din sectorul 3 al Capitalei! Încolțeau victimele și le solicitau sume de bani pentru a lua masa în restaurantele aflate în interior. Ar fi fost, însă, puși la pământ de intervenția în forță a unui campion la kickboxing, iar CANCAN.RO are toate detaliile. Aflați, în exclusivitate, cum a fost restabilită ordinea într-unul dintre cele mai frecventate locuri de bucureșteni.

Ștefy Chinezu ar fi fost, o bună perioadă, spaima ParkLake Shopping Center, din cartierul Titan. Fiul celebrului Chinezu, din Clanul Spoitorilor, ar fi cerut taxe de protecție clienților și ar fi declanșat numeroase încăierări în respectivul mall. Acesta era “geană” în special pe zona cu restaurante, iar cine avea în plan să-și potolească foamea sau, pur și simplu, să se relaxeze la o cafea trebuia să bage mâna în buzunar și să-i achite o sumă de bani.

(VEZI AICI: BRIGADA ”ÎMPĂRATULUI LUMII” L-A BĂGAT ÎN SPITAL PE INTERLOPUL ”ANCHETĂ”! NUȚU CĂMĂTARU A FOST MARTOR LA SCENELE DE VIOLENȚĂ)

Ștefy Chinezu, protejat de 14 interlopi

Fiul lui Chinezu Spoitoru nu ar fi acționat, însă, singur! În jur de 13-14 băieți, abia trecuți de vârsta majoratului, i-ar fi asigurat, tot timpul, spatele, potrivit informațiilor primite de site-ul nr. 1 din România pe celebra adresă [email protected]. Interlopului i-ar fi fost, într-un final, tăiate aripile. Adrian Gagiu, campion la kickboxing, este cel responsabil! Orice naș își are nașul, nu-i așa?

Ștefy Chinezu ar fi pornit multe scandaluri în mall (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Adrian Gagiu l-a pus cu botul pe labe. A primit interzis!

Potrivit informațiilor care ne-au parvenit, Adrian Gagiu ar fi intervenit pentru a curăța mall-ul de Ștefy Chinezu și acoliții lui. Ar fi fost angajat la ParkLake Shopping Center și, împreună cu băieții pe care îi antrenează, ar fi primit mână liberă pentru a restabili ordinea. Dublul campion mondial la kickboxing s-ar fi pus pe treabă și, în scurt timp, ar fi golit zona de cei care terorizau clienții. Ștefy chinezu și compania au primit interzis! Rămași fără ciolan, interlopii ar fi încercat să-și recupereze teritoriul. Nu au avut, din păcate pentru ei, sorți de izbândă.

Adrian Gagiu, alături de băieții care au restabilit ordinea în mall (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Puși la punct în fața mall-ului

Pe celebra adresă [email protected], am primit și un filmuleț, în care interlopii sunt puși la punct de băieții lui Adrian Gagiu, după ce au provocat un scandal, în fața mall-ului. În prezent, ParkLake Shopping Center ar fi redevenit un loc sigur, unde cei care aleg să-și petreacă timpul liber sunt feriți de pericole.

Chinezu Spoitoru, tatăl lui Ștefy, apropiat de “spuma” interlopilor din Capitală

În septembrie 2017, CANCAN.RO vă prezenta scene uluitoare de la nunta la care celebrul Chinezu, din clanul Spoitorilor, a fost naș. Nicolae Guță, manelist care nu mai are nevoie de nicio prezentare, s-a umplut, în urma evenimentului, de bani. Petre Geamănu, zis “Împăratul lumii”, Nicu Americanu, Paul Nemuritoru, Aurel Miliardaru au fost doar câteva dintre numele grele care şi-au făcut apariţia la mega petrecere, unde poliția a intervenit de două ori (TOATĂ POVESTEA AICI).

Chinezu Spoitoru (stânga), alături de Petre Geamănu (SURSA FOTO: ARHIVĂ CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Interzis de toate rețelele sociale, presupusul proxenet și-a găsit un aliat în cel mai bogat om al Planetei! ”Cobra” Tate s-a ”combinat” cu Elon Musk!

25 November 2022 at 21:40

Andrew Tate a revenit pe social media! Deși e interzis peste tot, interlopul a făcut combinația cu Elon Musk. Contul de Twitter al lui „Cobra”, suspendat în urmă cu 5 ani, e din nou activ! În doar câteva zile de la revenirea pe Internet, cel cu afaceri bazate pe videochat și presupuse fapte de proxenetism a strâns laolaltă peste două milioane de oameni care-i urmăresc postările. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile, pe larg! 

Andrew Tate s-a întors pe Twitter după ce contul lui a fost închis în 2017. Este, practic, o revenire după 5 ani în care recunoscutul interlop și-a făcut veacul pe Facebook și Instagram. Numai că, între timp, a sfârșit interzis și acolo. Căci a încălcat politicile companiei Meta.

”Cobra” Tate, salvat chiar de Elon Musk!

Fără acces la platformele de socializare, Cobra Tate a primit o mână de ajutor. Practic, Elon Musk l-a salvat! Miliardarul, devenit noul proprietar al platformei Twitter, a reactivat toate conturile care erau suspendate. Printre ele s-a numărat și cel al lui „Cobra” Tate, așa că unul dintre cei mai dubioși „șmecherași” poate face publică, din nou, activitatea lui de toată isprava negativă.

Și de oameni care să-i urmărească postările nu duce lipsă. Căci din 18 noiembrie, atunci când Andrew Tate a revenit pe Twitter, și până acum, interlopul a adunat nu mai puțin de două milioane de urmăritori pe platforma deținută de Elon Musk.

Cobra Tate a revenit pe platforma deținută de Elon Musk / (Sursa: Twitter)

Și-a sărbătorit revenirea postându-se pe Twitter cu bani românești

„Cobra” Tate și-a făcut, practic, o revenire oficială pe Twitter. Căci în ziua în care a devenit din nou online pe platforma deținută de Elon Musk, misoginul cu dosare penale pe rol pentru sechestrare și proxenetism și care-și duce veacul prin România a făcut o postare pentru a sărbători.

El a „plasat” o poză care îl înfățișează stând la o masă pe care se află un teanc de bani. În imagine se observă foarte multe bancnote de 100 de lei, însă a ales să adauge fotografiei o descriere în engleză, chiar dacă pe masa lui se aflau bani românești.

Proxenetul opulent a continuat seria aroganțelor, iar prin postarea lui vrea să spună faptul că orice s-ar întâmpla, el nu pierde niciodată. Deci, chiar dacă giganții Internetului vor să scape de el din mediul online, „Cobra” Tate tot găsește o cale prin care să revină.

„Măestria este un lucru amuzant. Este aproape ca și cum, pe o scară de timp suficient de lungă, pierderea, pur și simplu nu este o opțiune. La fel este si calea Wudan” / (Sursa: Twitter)

„Cobra” Tate nu duce lipsă de aliați

Elon Musk nu este singurul care parcă-l susține pe Andrew Tate. În urmă cu aproximativ trei luni, CANCAN.RO vă arăta, în exclusivitate, cum Jacob & Co., una dintre cele mai exclusiviste companii în lumea bijuteriilor și a ceasurilor, îl promovează, fără nicio problemă, pe Andrew „Cobra” Tate. (Vezi AICI detalii)

Mai mult decât atât, deși i-au fost închise conturile de Facebook și Instagram, recunoscutul interlop cu afaceri bazate pe videochat și presupuse fapte de proxenetism a găsit metoda prin care să rămână în atenția publică.

Luna trecută, CANCAN.RO a descoperit că frații Tate au sute de postaci grupați într-un singur canal de Telegram. Acolo, cei doi interlopi postează content cu ei, iar acoliții împrăștie clipurile pe Tik Tok, devenind, mai apoi, virale pe toată Planeta. (Vezi AICI detalii)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Ședință de masaj intim în trafic, la semafor, în București: Și-a extras-o de sub prohab și a început să și-o ”pedepsească”!🤢🤢🤢

25 November 2022 at 12:00

Un bărbat cu porniri sexuale a făcut-o la semafor! Și-a extras „jucăria” de sub prohab și a început să o „pedepsească”. Și-a făcut masaj intim chiar în trafic, la volan fiind, fără să țină cont de nimeni și de nimic. Nici măcar de oamenii care se aflau în mașini vecine și au văzut toată „acțiunea”. CANCAN.RO vă prezintă imaginile șocante, în exclusivitate!

Imagini dezgustătoare surprinse pe un bulevard din București au sosit pe celebra adresă [email protected]! Un „domn” a fost dornic de acțiune sexuală, dar n-a avut cu cine să-și împărtășească pornirile, așa că a rezolvat problema singur!

N-a ținut cont de pasagerii care se aflau în mașini participante la trafic și priveau, uluiți, la ”acțiunea” lui. Nu i-a păsat nici că era posibil ca în celelalte autoturisme că se afle copii. Pur și simplu, după ce a ajuns în dreptul unui semafor și aștepta să fie semnalizată culoarea verde, și-a scos organul genital excitat din pantaloni și a dat drumul la „treabă”.

De remarcat este că bărbatul avea verighetă pe deget. Pe degetul de la mâna cu care și-o freca. Și e semn că acasă îl așteaptă o soție care, poate, habar n-are de apucăturile lui.

Se satisface la semafor

Bărbatul și-a frecat-o, în trafic, fără să țină cont de nimeni

Obsedatul sexual a început, efectiv, să-și execute un masaj erotic în timp ce privea în ochii oamenilor aflați în alte mașini. Fiind singur în autoturismul său, s-a satisfăcut sexual în timp ce-și lăsa, ușor, capul pe spate.

Nici măcar în momentul în care a observat că este filmat nu s-a oprit. A continuat „acțiunea”, schimbând doar direcția privirii.

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.RO îl surprindeau pe un tânăr, în zona Pipera, pregătit să-și atace prada, o femeia care aștepta autobuzul. Tânărul se excitase și și-o tot pipăia, parcă special pentru a fi văzut chiar de către persoana pe care o luase în vizor (Vezi AICI detaliile și imaginile).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Au făcut-o în parcarea de la Guava! Alertă de erotism! Săruturi, gemete…i-a băgat mâna în pantaloni și…

24 November 2022 at 21:40

Alarmă de erotism! Doi îndrăgostiți și-au făcut de cap în parcarea de la Guava. Paparazzii CANCAN.RO au surprins, din nou, scene fierbinți petrecute după o petrecere îmbibată în alcool. Amețiți au ieșit ambii din incinta restaurantului, iar înainte de a ajunge, cel mai probabil, acasă, au pus-o de un preludiu „prematur” fără să țină cont de cei din jur. Avem imaginile exclusive!

Dragostea a plutit în aer pentru un el și o ea serile trecute, iar acțiunea a fost surprinsă, ca de obicei, de paparazzii CANCAN.RO. Îndrăgostiții s-au erotizat complet!

Părtași ai unei petreceri în incinta restaurantului Guava, la finalul ei, încinși bine, au dat frâu liber hormonilor. În parcare. N-a mai contat nimic! Nici mașinile care treceau una după alta, nici pietonii. Doar excitația și plăcerea!

S-a lăsat cu sărutări și atingeri incitante. Dar ce scene… El, dornic de senzații tari și cu puțin mai mult alcool la bord, căci era vizibil amețit la ieșirea din restaurant, a luat-o efectiv pe sus pe fată. A luat-o în brațe și a sărutat-o încontinuu. Ea, „atinsă” în aceeași măsură de alcool (și de partener),  zâmbea și părea că-i place maxim ce se întâmpla acolo.

Imaginile din galeria FOTO, dar mai ales VIDEO, stau drept mărturie și le puteți vizualiza în toată splendoarea lor.

A luat-o pe sus și a sărutat-o cu foc / (Sursa: CANCAN.RO)

Preludiu în parcarea de la Guava

S-au sărutat de parcă voiau să se mănânce unul pe altul. La propriu. El o mai lua și de păr, din când în când. 50 shades vezi Doamne:)). Iar mai mult decât atât, până la urmă, bărbatul a trecut la pasul următor. I-a băgat mâna în pantaloni fetei. Ce rost ar mai fi avut să aștepte până acasă?! Sau poate s-a grăbit, căci știa că e posibil să nu aibă amândoi aceeași destinație la plecarea de la Guava.

Și-a luat mâinile și i-a mângâiat blondei fesele. Probabil le avea reci și le voia încălzite. Doar afară deja nu mai e timpul atât de prietenos. Și e destul de frig. În fine…

Ea, în timp ce fundul îi era atins prin pantaloni, își vedea de treabă. Îl săruta de mama focului pe partenerul său de preludiu în timp ce l-a înconjurat, practic, cu mâinile. Îl ținea de cap. Să nu fugă.

Scenele erotice s-au derulat în jurul a 10 minute. Într-un final, cei doi au pus „stop” preludiului și au plecat. Dar separat. Nu se știe dacă au plecat în același loc, chiar dacă au plecat cu mașini diferite, dar cert e că ceea ce a fost început, trebuie să fie și încheiat. Ca la carte.

I-a băgat mâinile în pantaloni / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Și-a dus acasă iubitul cu 22 de ani mai tânăr! Băduleasca n-a mai avut răbdare să stea la Guava și…

24 November 2022 at 21:40

Raluca Bădulescu a petrecut alături de iubitul tinerel la Guava. Serile trecute,  jurata de la „Bravo, ai stil!” a mers cu cel cu care și-a refăcut viața după divorț, Rareș Grigore, medicul rezident cu peste 20 de ani mai tânăr, la distracție. În zona 1 Mai au ajuns după party, cel mai probabil, la locuința lui. Paparazzii CANCAN.RO au fost pe urmele lor și vă prezentăm imaginile exclusive!

Există viață și după divorț! Dar ce viață… Raluca Bădulescu (48 de ani) o știe mai bine, căci după 15 ani petrecuți alături de Florin Stamin, acum, jurata de la „Bravo, ai stil!” se iubește cu Rareș Grigore. Un medic rezident în vârstă de 26 de ani.

Și zilele trecute au fost surprinși de paparazzii CANCAN.RO fix când plecau de la Guava, acolo unde au petrecut de zor până după miezul nopții. La ieșirea din restaurant, pe cei doi îi aștepta o mașină de ride-sharing pentru a-i conduce acolo unde au poftit.

Căci da, Raluca a cam poftit. Coca-Cola. Și Rareș a îndeplinit. Așa că prima oprire a fost într-o benzinărie. De acolo, iubitul juratei de la „Bravo, ai stil!” a ieșit cu o plasă, iar Raluca Bădulescu… a ieșit cu fix avea ea nevoie: câteva sticle de Coca-Cola la 0,5l.

Raluca Bădulescu iese satisfăcută din benzinărie / (Sursa: CANCAN.RO)

„Regina” a avut ca destinație o casă, care, cel mai probabil, îi aparține iubitului tinerel

Imediat după ce au făcut cumpărăturile, cei doi îndrăgostiți au urcat din nou în Uber, care îi aștepta cumințel, și au pornit către destinația finală: zona 1 Mai.

În fața unei case i-a lăsat mașina de ride-sharing, iar Raluca Bădulescu a stat în spatele iubitului său până când acesta a descuiat poarta. Cel mai probabil este proprietatea lui. Căci el avea cheile.

După ce încuietoarea a fost „rezolvată”, cei doi au intrat, pe rând, în curte, iar imediat după în casă. Relația dintre Raluca Bădulescu și Rareș Gabriel Grigore pare să aibă conotații cât se poate de serioase, altfel, jurata de la „Bravo, ai stil!” n-ar fi acceptat să treacă pragul casei iubitului. Cine știe?!

Și oricum… în cel mai recent interviu acordat de Raluca Bădulescu pentru CANCAN.RO, aceasta a vorbit numai de bine de partenerul său, semn că fluturașii își fac simțită prezența la orice vârstă. (Vezi AICI interviul integral)

Raluca și Rareș au așteptat să plătească, la benzinărie / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Pescobar confirmă dezvăluirile CANCAN legat de relațiile avute cu angajatele sale: „Prieteni cu beneficii am fost!”

24 November 2022 at 21:40

Pescobar a avut o relație cu una dintre angajatele sale! A recunoscut-o într-un interviu CANCAN EXCLUSIV. Asta după ce în primă fază CANCAN.RO a făcut dezvăluiri în acest sens. Paul Nicolau, numit și „omul cu raci”, a dezvăluit că legătura dintre ei doi a fost strict pentru beneficii și nu a devenit o poveste de dragoste serioasă. Printre altele, patronul de la „Taverna Racilor” a mai detaliat și relația pe care o are cu mama fiicei sale. 

Paul Nicolau sau Pescobar, așa cum s-a autointitulat pe Tik Tok, este unul dintre personajele controversate în mediul online și nu numai, datorită acțiunilor pe care le întreprinde. Dar și a declarațiilor. Căci, în cadrul interviului CANCAN EXCLUSIV a recunoscut că a avut o relație cu una dintre angajatele sale.

În acest mod, confirmă parțial dezvăluirile CANCAN.RO și detaliază natura legăturii pe care a avut-o cu angajata sa. Căci nu e orice relație. Ci una cu beneficii. Iar după spusele lui, domnișoara cu pricina nu mai lucrează pentru el. Practic, la despărțire, au luat-o pe drumuri diferite din toate punctele de vedere.

Mai mult, și subiectul legăturii pe care o are cu mama fiicei sale a fost atins, iar Pescobar dezvăluie că a încercat o relație cu ea în momentul în care a aflat de sarcină, dar lucrurile n-au funcționat între ei.

„Am încercat o relație după ce am aflat că a fost însărcinată

CANCAN EXCLUSIV: Mai ești cu mama fetiței tale?

Pescobar: Nu mai sunt. Suntem foarte buni prieteni. Avem o relație chiar exemplu pentru toată lumea de genul ăsta, de a nu trăi împreună și a avea un copil. Am încercat o relație după ce am aflat că a fost însărcinată și am încercat să fim împreună. Nu aveam o relație prea lungă de dinainte (nr. dinainte să afle că partenera sa de atunci a rămas însărcinată) și s-au petrecut lucrurile destul de repede, am început să avem o relație și nu a fost să fie. Nu are rost să trăiești nici de dragul copilului câteodată, că energia aia negativă dintr-o relație nereușită s-o reprimi în copil și în atmosfera aia din casă… nu e bine pentru niciunul. Așa că am fi fost, probabil, trei oameni nefericiți. 

Mulți fac chestia asta de dragul zonei de confort. E cea mai mincinoasă chestie în care poți trăi, în zona de confort. Pentru o chestie care zici că te mulțumește să sacrifici tot. Și câteodată sacrifici sufletul tău, sacrifici multe chestii și nu e bine deloc. 

Mergem în excursii împreună, în afara țării, toți trei. Nu dormim în același pat, luăm un apartament. Și toată lumea e fericită. Ieșim la masă, stăm împreună, elegant. Nu există discuții că n-au de ce să iasă discuții atâta timp cât toată lumea înțelege. Și eu am avut relații și am relații și n-are cine să se supere atâta timp cât lucrurile sunt pe față. 

Pescobar se înțelege bine cu mama fiicei sale / (Sursa: Captură video)

„Da, am avut relație. Friends with benefits (nr. prieteni cu beneficii) am fost”

CANCAN EXCLUSIV: Ai avut vreodată o relație cu una dintre angajatele tale?

Pescobar: Da, am avut relație. Friends with benefits (nr. prieteni cu beneficii) am fost. Că tot relație se numește, nu?! Foarte bine dacă intervin sentimente. E mai plăcut. Fără sentimente nu e treabă. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Elisabeta Lipă a mers la școală într-un sat vecin din cauza conflictului dintre tatăl său și un profesor. „S-a răzbunat pe mine”

20 November 2022 at 14:16

Elisabeta Lipă, invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului  ”ALTCEVA”, a retrăit amintiri petrecute în clasele primare, atunci când tatăl său a avut câteva divergențe cu directorul școlii în care învăța canotoarea. Pentru a putea vedea discuția integrală dintre campioană și Adrian Artene, directorul editorial al Grupului Gândul, abonați-vă la canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”.

În copilărie, Elisabeta Lipă a fost nevoită să meargă pe jos, zilnic, patru kilometri până în satul vecin. Făcea acest lucru pentru a putea învăța în școala pe care și-o alesese după un conflict dintre tatăl său și directorul școlii inițiale în care era înscrisă.

În cadrul interviului realizat de către directorul editorial al Grupului Gândul, canotoare și-a amintiri că directorul, care-i era și profesor la acea vreme, s-a răzbunat pe ea și i-a acordat un premiu pe care nu-l merita.

Elisabeta Lipă era de părere că ea merita premiul I, însă directorul i-a oferit mențiune, fapt ce a enervat-o, a făcut-o să renunțe definitiv la școala respectivă și să se mute la școala din satul vecin.

Elisabeta Lipă a primit un premiu pe care nu-l merita / (Sursa: Captură video)

„S-a răzbunat pe mine și în loc să-mi dea premiul I, mi-a dat mențiune”

Podcastul poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”.

„La mine în sat se făceau doar clasele I-IV și limba maternă era limba ucraineană, a doua limbă era limba română. Și în școală, nefiind mulți copii, profesorul care era și director, făcea comasat toate cele patru clase.

Și eu știu ce a avut cu tata, ce conflict a avut de s-a răzbunat pe mine. Și în loc să-mi dea premiul I, mi-a dat mențiune. Dar eu ambițioasă, drăcoasă am zis: «Ce mențiune, eu nu merit mențiune». L-am lăsat jos și am coborât de pe scenă că se făcea la căminul cultural.

Și i-am zis: «Eu, gata, mă duc la școală la Cândești 2». Zice: «Vezi, dar e departe». «N-are nimic. Ce dacă e departe?! De asta mi-am făcut condiția fizică». Navetă pe jos. Naveta o faci cu un mijloc de transport, dar eu nici măcar cu bicicleta”, a povestit Elisabeta Lipă în podcastul „ALTCEVA”.

Tatăl canotoarei a avut un conflict cu directorul școlii / (Sursa: Captură video)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Prezentatorul TV a intrat și a ieșit din cabina de probă de peste 10 ori: Pepe și Yasmine Ody au „spart” banii în mall Băneasa

19 November 2022 at 16:00

Pepe și actuala lui soție, Yasmine Ody, au „pus-o” de câteva cumpărături în mall Băneasa. Latino lover-ul a făcut „cărare” către cabina de probă a magazinului Peek & Cloppenburg, de unde și-a achiziționat un costum și o cămașă. Peste 10 probe au fost realizate de prezentatorul TV, iar soția răbdătoare s-a implicat în găsirea mărimilor potrivite. CANCAN.RO are imaginile exclusive! 

Zilele trecute, Pepe și Yasmine Ody au ieșit în mall Băneasa. Câteva cumpărături se cereau realizate pentru ca latino lover-ul să-și reînnoiască garderoba. Sau să-și înmulțească seria de costume pe care le are în dressing.

Cert este că Pepe a ieșit și a intrat de cel puțin 10 ori în cabina de probă a magazinului Peek & Cloppenburg și n-a plecat până nu a găsit ceva pe gustul lui.

Câteva zeci de minute a zăbovit prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” în incinta magazinului, iar soția lui, răbdătoare, s-a implicat activ în găsirea mărimilor potrivite pentru Pepe. Mai mult, aceasta a discutat de zor cu vânzătorul de raion pentru a găsi neapărat ceva pe placul soțului său.

Pepe este în căutarea costumului perfect / (Sursa: CANCAN.RO)

Pepe și Yasmine Ody, la cumpărături cu mezinul familiei

Înainte de sesiunea de cumpărături realizată pentru un costum de ocazie, ca un tată exemplar, Pepe a împins căruciorul în care se afla băiețelul lui și al lui Yasmine Ody pe culoarele mall-ului Băneasa.

După ce toate cumpărăturile au fost realizate, Pepe a luat pungile și le-a pus pe spate. Practic și-a cărat costumul ca pe un sac de cartofi.

Și grijuliu cu cel de-al treilea copil, căci Pepe mai are două fetițe din mariajul cu Raluca Pastramă, pe Maria și Rosa, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” s-a asigurat că după sesiunea de cumpărături să aibă parte și de câteva momente de relaxare. El și soția. La Cafe Nescafe. Căci dacă părinții sunt liniștiți și fericiți, la fel este și copilul. Deci totul spre binele micuțului Pepe Jr.

Pepe își cară pungile în care se află costumul / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Florin Piersic Jr. și Victoria Răileanu au mutat spectacolul în stradă: Repetițiile s-au terminat, poftiți la show!

19 November 2022 at 12:20

Victoria Răileanu și Florin Piersic Jr. au terminat repetițiile! Zilele trecute, pe străzile din București, cei doi au dat nas în nas cu paparazzii CANCAN.RO fix când plecau de la teatru. Avem imaginile exclusive și vi le prezentăm în cele ce urmează. 

Doi colegi și buni prieteni s-au ivit pe străzile din București zilele trecute. Florin Piersic Jr. și Victoria Răileanu au pus la punct spectacolul următor pe care-l pregătesc împreună și, la finalul repetițiilor, se îndreptau, cel mai probabil, către casă.

Un magazin alimentar a ieșit în calea lor, în zona Unirii, așa că cei doi au decis să își cumpere lucrurile de care aveau nevoie. Ei au avut intenția, doar că planurile nu le-au prea ieșit. Căci n-au găsit nimic din ce-i putea interesa, așa că Victoria Răileanu și Florin Piersic Jr. au ieșit din magazin cu mâinile goale.

Paparazzii CANCAN.RO au fost pe urmele lor, iar imaginile exclusive le puteți vizualiza în galeria FOTO + VIDEO.

Cei doi se îndreaptă către magazin / (Sursa: CANCAN.RO)

Victoria Răileanu și Florin Piersic Jr., împreună pe străzile din București

Pe parcursul călătoriei de la repetiții – către magazin, Florin Piersic Jr. a avut câteva lucruri de rezolvat, căci a stat cu telefonul la ureche purtând o conversație cu o persoană. În tot acest timp, Victoria l-a însoțit și nu l-a deranjat din apelul telefonic.

Imediat ce fiul lui Florin Piersic a încheiat convorbirea, cei doi au deschis un dialog și și-au spus lucruri amuzante, probabil întâmplări de la repetiții, căci zâmbeau în timp ce discutau.

Victoria Răileanu și Florin Piersic Jr., după ce au intrat în magazinul de unde voiau să cumpere câteva lucruri și au ieșit, totuși, fără cumpărături, au decis să se îndrepte către casă, cel mai probabil. Împreună. Căci el a urcat pe scaunul din dreapta în mașina ei și au demarat către locația de destinație.

Victoria Răileanu și Florin Piersic Jr, împreună în zona Unirii / (Sursa: CANCAN.RO)

Viața amoroasă a Victoriei Răileanu și a lui Florin Piersic Jr.

Fiul lui Florin Piersic trăiește, în prezent, o poveste de dragoste cu Andreea Cipcă. Între ei există o diferență de vârstă de 15 ani, dar asta nu i-a împiedicat să aibă o relație cât se poate de sudată. Mai mult decât atât, cei doi au împreună un copil, Andreea făcându-l pe Florin Piersic Jr. tată de băiat.

Viața i-a surâs și pe plan profesional fiului lui Florin Piersic Jr., ba chiar, acesta devenind în urmă cu doi ani una dintre vocile emblematice de la Pro TV.

Nici Victoria Răileanu nu stă rău pe plan sentimental, căci după divorțul de Conrad Mericoffer, aceasta și-a refăcut viața. Despărțirea de actor s-a produs în anul 2019 și a urmat o perioadă de refacere pentru ea, căci nu i-a fost deloc ușor, mai cu seamă că cei doi au împreună un fiu, pe Carol.

În prezent, aceasta are un iubit, pe Adrian, cu care trăiește o poveste de dragoste discretă de peste un an.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Uluitor! S-a decernat titlul de ”Miss România 2023”! Ea e sexy-șatena care a bulversat lumea modelingului

16 November 2022 at 21:40

Daniela Herea, cea despre care se știe că a câștigat concursul „Miss România 2022”, ar fi dată la o parte de Ionella Postelnicu. Ultima ar susține că ea e, de fapt, cea care a dobândit titlu. Totul pentru a primi sponsorizări și beneficii! CANCAN.RO are toate detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.  

Pe celebra adresa [email protected], publicația noastră a primit mai multe detalii cu privire la concursul „Miss România 2022”. Se pare că Ionella Postelnicu, o tânără dentist, s-ar da drept câștigătoarea titlului, însă adevărata „Miss România 2022” este, de fapt, Daniela Herea.

Sursele noastre susțin că Ionella Postelnicu spune că este câștigătoarea titlului pentru a face reclame prin țară, dar și prin Dubai, și ar recurge la acest gest pentru a obține anumite beneficii și sponsorizări. Pe pagina ei personală de Facebook sunt mai multe imagini care o înfățișează purtând panglica pe care scrie că este „Miss România 2022”.

Ionella Postelnicu a câștigat, într-adevăr, un concurs de Miss. Asta se întâmplat în anul 2013, atunci când Ionella a fost votată „Miss Turism Romania”.

Ionella Postelnicu s-ar da drept câștigătoarea „Miss România 2022” / (Sursa: Facebook)

Mai mult decât atât, Ionella ar fi participat într-o țară străină la un concurs de frumusețe, susținând că ea este câștigătoarea titlului „Miss România 2022”, dar s-a declarat deja și „Miss România 2023”.

În acest sens, CANCAN.RO a contactat-o pe Ionella Postelnicu pentru a-i afla punctul de vedere cu privire la informațiile primite, fără răspuns însă, până la ora redactării articolului. Și Daniela Herea, câștigătoarea adevărată, a fost contactată, iar în rândurile de mai jos vă prezentăm declarația ei.

„Eu, sincer, nu aș putea să mă dau ceva ce nu sunt”

„Eu, sincer, nu am auzit de dânsa și, mai mult ca sigur, nu a participat anul acesta la concursul de Miss, care a avut loc în luna mai. Este posibil ca dânsa să fi câștigat alt concurs de Miss în România. Mă gândesc că poate s-a creat o confuzie…

Dacă dânsa chiar se folosește de acest titlu, este foarte urât. Eu nu m-am lăudat, nu am profitat și nici nu voi profita vreodată de titlul pe care l-am obținut pentru a beneficia de diferite sponsorizări.

Mi se pare puțin absurd să profiți de un titlu pe care nu l-ai obținut în cadrul concursului de «Miss România», care s-a desfășurat anul acesta. Dacă dânsa considera că este bine ceea ce face, eu nu am ce să îi spun… Este un lucru care ține de integritate. Eu, sincer, nu aș putea să mă dau ceva ce nu sunt.

Însă, o așteptăm cu drag sa participe la următorul concurs. Am căutat-o și eu între timp și pot spune că este o fată frumoasă, cu siguranță va avea șanse să obțină titlul de «Miss România 2023»”, a declarat Daniela Herea, Miss România 2022, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Daniela Herea este câștigătoarea „Miss România 2022” / (Sursa: Facebook)

„Dacă ar fi fost «Miss România 2023», cu siguranța aș fi știut

Informația despre cum Ionella Postelnicu s-a declarat deja câștigătoarea „Miss România 2023” a fost comentată de Daniela Herea.

Câștigătoarea „Miss România 2022” a oferit câteva detalii despre gestul la care ar fi recurs Ionella Postelnicu, mai mult, informația primită de publicația noastră este susținută chiar și printr-o fotografie în care cea din urmă apare cu o panglică pe care scrie că este „Miss România 2023”. Poza este postată chiar pe pagina de Facebook a Ionellei Postelnicu.

„Dacă ar fi fost «Miss România 2023», cu siguranța aș fi știut deoarece, așa cum “e tradiția”, urmează să înmânez coroana viitoarei Miss”, a încheiat Daniela Herea, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Ionella Postelnicu apare într-o fotografie cu panglica menită câștigătoarei Miss România 2023 / (Sursa: Facebook)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Ce a trezit vestea sarcinii lui Theo Rose în oamenii din jurul ei: Cum au reacționat Anghel Damian și Alex Leonte + Lia Bugnar, înfuriată total!

15 November 2022 at 12:13

Bomba detonată de CANCAN.RO în urmă cu câteva ore nu a rămas fără ecou! Theo Rose este însărcinată, iar apropiații ei au avut reacții pe măsură la aflarea veștii. Anghel Damian, proaspătul tătic, Alex Leonte și Lia Bugnar au fost contactați de  site-ul nr. 1 din România pentru a comenta informația și vă oferim, în exclusivitate, primele declarații!

Theo Rose și Anghel Damian așteaptă un copil pe care cântăreața urmează să-l nască la sfârșitul lunii iunie 2023. Informația a fost oferită în exclusivitate de CANCAN.RO (Vezi AICI detalii), după patru luni de când publicația noastră a scos la iveală povestea de iubire care pare că s-a înfiripat între ei pe platourile de filmare ale serialului Clanul. (Vezi AICI detalii)

CANCAN.RO a luat legătura cu proaspătul tătic, Anghel Damian, pentru a comenta informația, însă atunci când a auzit de la ce publicație a fost contactat, acesta a ales să închidă imediat apelul telefonic.

Alex Leonte a fost puțin mai „deschis” declarând că nu vrea să comenteze acest subiect:

„Nu, nu pot vorbi despre asta. Sunt prins acum, mersi frumos”, ne-a declarat Alex Leonte, care, a închis și el apelul.

Theo Rose va naște copiulul pe care îl are cu Anghel Damian la sfârșitul lunii iunie / (Sursa: CANCAN.RO)

Lia Bugnar, reacție furibundă la telefon

Lia Bugnar, cea cu care Anghel Damian s-a iubit vreme de aproximativ nouă ani, s-a arătat extrem de iritată de apelul telefonic realizat de reporterul CANCAN.RO, însă vestea că fostul ei partener și Theo Rose așteaptă un copil a fost aflată de ea chiar în timpul convorbirii telefonice, în această dimineață.

„Nu, n-am auzit-o (nr. vestea sarcinii lui Theo Rose), dar sincer nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi. Și în al doilea rând, iarăși nu prea mă interesează veștile pe care le pot da publicațiile de genul dumneavoastră.

Când ați mai pățit dumneavoastră să aflați o chestie care vă interesează și să mă sunați pe mine? Când s-a întâmplat orice în țara asta, începând de la Mineriadă, Colectiv, ce vreți dumneavoastră, când ați simțit să mă sunați pe mine? Să vorbim despre asta?! Despre orice pe lume?! 

Ideea e cum degețelele dumneavoastră au simțit să formeze numărul meu? La Colectiv au fost implicați direct părinții acelor copii care au murit. I-ați sunat? Că văd că sunteți omul care dă telefoane. Pe care le consideră importante. I-ați sunat? 

Mie mi-ați dat un telefon pe care nu vi-l permiteți pentru că eu cu dumneavoastră nu am niciun fel de relație. Dar niciuna. Și din fericire nici nu vom avea vreodată. Noi două. Ca să dați un telefon unui om și să-i spuneți absolut orice bârfă vreți dumneavoastră, trebuie să fiți un soi de cunoștință măcar.

Să aveți un soi de simpatie din partea acelui om. Orice. Dar din partea mea chiar nu aveți. Dumneavoastră nu sesizați că poziția pe care vă aflați este una care nu vă ajută în demersul pe care vreți să-l faceți? Încă nu v-ați prins? Nu aveți atâta intuiție? Spun acest lucru pentru că dumneavoastră v-ați apucat să dați un telefon unui om pe care nu-l cunoașteți ca să bârfiți. Nu mă interesează.

Găsiți o prietenă, vedeți ce faceți. Că sigur o rezolvați cumva. E o țară în care chestia asta funcționează. Deci nu mai formați numărul ăsta de telefon că e caraghios. Îmi stârniți un soi de milă, adică chiar nu aveți cu cine să vorbiți? Pe cuvânt? 

Câtă vreme m-ați sunat, câtă vreme ați format numărul meu de telefon, tot ce spun eu are legătură cu ceea ce simt și ceea ce meritați să vă spun. Dumneavoastră nu-mi povestiți mie viața mea niciodată. Pentru că eu am trăit viața mea. Și eu vă povestesc dumneavoastră că nu avem despre ce să comunicăm noi două.

Felul în care dumneavoastră vă câștigați pâinea, felul în care mi- câștig eu, cum intenționez eu să-mi petrec dimineața asta, cum ați început-o dumneavoastră, în ce fel aberant pentru mine, ne face două ființe din universuri palele, este ca și când n-am fi contemporane. Așa că nu vă mai obosiți să pledați pentru demersul, din punctul meu de vedere derizoriu și penibil, pe care-l faceți. Deci îmi pare foarte rău că nu stăm la bârfă, la cafea în dimineața asta, dacă simt această nevoie sun o prietenă. La revedere!”, a fost reacția ex-partenerei lui Anghel Damian.

Lia Bugnar a aflat de la reporterul publicației noastre că Theo este însărcinată / (Sursa: CANCAN.RO)

Totodată, vestea i-a luat prin surprindere pe cei care nu cunoșteau dedesubturile evoluției relației dintre ei, iar Horia Brenciu, artistul care a lansat în urmă cu o lună melodia „Dacă ai ști”, în colaborare cu Theo Rose, a felicitat-o pe cântăreață în mediul online.

Evenimentele care au avut loc în „patrulaterului amoros”

În urmă cu patru luni, destrămarea relației dintre Theo Rose și Alex Leonte a fost scoasă la lumină de publicația noastră. Cei doi au fost împreună aproximativ cinci ani, însă au ales să meargă pe drumuri separate.

Lia Bugnar și Anghel Damian s-au separat după o poveste de dragoste care a durat vreme de nouă ani, dar au decis să-i pună capăt.

Aceste două despărțiri par a fi survenit după ce Theo Rose și Anghel Damian s-au intersectat pe platourile de filmare ale serialului care rulează în fiecare luni la PRO TV. Acolo, Anghel este regizor, iar Theo face parte din distribuție fiind actriță-cântăreață.

Totuși, dezvăluirea făcută de CANCAN.RO cu privire la idila închegată între Theo Rose și Anghel Damian l-a cam luat prin surprindere pe Alex Leonte. Cel din urmă încă deținea fotografii pe pagina sa de Instagram cu iubita sa de atunci, însă imediat cum site-ul nr. 1 din România a făcut publică relația dintre cei doi, Leonte a șters toate imaginile care-l înfățișa cu actuala parteneră a lui Anghel Damian.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

N-au ținut cont că sunt în stradă! A ”tăbărât-o”, a sărutat-o și a tras-o de… Halucinant! Preludiu în parcarea de la Isoletta!

14 November 2022 at 21:40

Scene fierbinți serile trecute în parcarea restaurantului Isoletta! Un el și o ea, trecuți de prima tinerețe, au lăsat inhibițiile deoparte și au dat frâu liber… hormonilor! Un preludiu ca la carte a fost executat în zona de nord a Capitalei, iar CANCAN.RO are imaginile exclusive!

Căsătoriți, iubiți sau amanți, chiar nu are nicio importanță, cei doi s-au lăsat duși de val rău de tot, s-au sărutat, s-au pipăit și aproape că…

Zilele trecute, pofticioșii-protagoniști din povestea noastră n-au mai ținut cont de nimeni și nimic și au pus-o… de o „smotoceală” în fața restaurantului Isoletta! Cu mult alcool la bord, dacă ar fi să ne luăm după imaginile din galeria FOTO+VIDEO, cei doi iubăreți și-au făcut bine de cap.

CANCAN.RO a fost martorul scenelor de-a dreptul fierbinți, iar întâmplarea despre care vă vorbim s-a petrecut undeva pe la orele 22:00-22:30. Cei doi au ieșit în stradă, iar în timp ce așteptau o mașină a unei firme de ridesharing pentru a-i putea prelua probabil până acasă, n-au mai putut rezista tentației. Se voiau rău unul pe altul, așa că n-au mai așteptat până acasă. Au început direct din stradă. În zona de nord.

Și dacă preludiul era gata făcut, acasă mai trebuia doar să rămână fără haine. Zicem și noi.

Scene fierbinți în Herăstrău / (Sursa: CANCAN.RO)

A „răvășit-o” în față la Isoletta

El, un domn trecut de prima tinerețe, se cam clătina. Pe bune! A luat-o pe ea, blonda de-o vârstă apropiată cu el, și a sărut-o cu foc. Ea nu s-a împotrivit, ba chiar i-a răspuns cu aceeași monedă. L-a luat de gât și au început să curgă atingerile incitante!

El și-a luat ambele mâini și le-a „înfipt” direct pe posteriorul ei. Nu le-a lăsat așa… la întâmplare, ci a început să o și strângă, să simtă și ea că el e înflăcărat și abia așteaptă să ajungă acasă.

Nici ea nu părea în cea mai bună formă. După ce s-au oprit din pornirile „animalice”, ea părea destul de „avariată”. Pe lângă alcoolul consumat care era vizibil și din mersul el clătinat, părea destul de răvășită. Cert e că el a înroșit-o, și doar din sărutări.

Faza cu scene fierbinți a durat preț de câteva minute. Atunci când Uber-ul s-a arătat pe șosea, cei doi s-au oprit și au pornit grăbiți către mașină. Preludiul a fost, cu siguranță, continuat acasă!

A atins-o peste tot, iar ea a acceptat / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Ei sunt câștigătorii de la ”Te cunosc de undeva”! Episodul 10 rulează sâmbătă seara, dar CANCAN.RO știe cine a terminat pe locul 1

11 November 2022 at 21:40

Din nou aici, din nou pe fază! Spoilerele CANCAN.RO urmează să scoată la iveală câștigătorii episodului cu numărul zece al fenomenului „Te cunosc de undeva!”. Ei au mai trecut pe la noi. Sunt deja bifați pe lista lungă a câștigătorilor dezvăluită în exclusivitate de site-ul nr. 1 din România. Istoria e făcută pentru a fi repetată, așa că nu ratați detaliile pe care urmează să vi le prezentăm!

Ca de obicei, vinerea, cu 24 de ore înainte de difuzare, CANCAN.RO anunță, în exclusivitate, perechea câștigătoare a noului episod din „Te cunosc de undeva!”. Potrivit surselor noastre, Liviu Teodorescu și Jo sunt cei care s-au aflat pe prima poziție a clasamentului în episodul care va fi difuzat sâmbăta aceasta. Cum s-a întâmplat și în episodul cinci, ruleta i-a ajutat pe Jo și Liviu Teodorescu să se situeze în topul clasamentului din această săptămână, câștigând astfel premiul săptămânal.

De asemenea, cea de-a zecea gală a sezonului 18 se va difuza în scurt timp, iar așa cum v-am informat 100% corect săptămânile trecute, continuăm în aceeași notă și săptămâna aceasta.

Amintim și că Ozana Baracancea a fost cea care a acordat bonusul de 100 de puncte echipei formate din Shift și Connect-R, în gala cu numărul opt. În aceeași notă, Aurelian Temișan a optat pentru Feli și Nicolai Tand în episodul șapte, iar Cristi Iacob, în gala trei, le-a oferit Ronei Hartner și lui Johny Romano bonusul de 100 de puncte. Andreea Bălan, în gala trecută, a fost impresionată de prestația băieților de la „Noaptea Târziu”, iar Cuza și Emi au câștigat gala cu numărul nouă a show-ului „Te cunosc de undeva!”.

Echipa formată din Liviu Teodosrescu și Jo a fost cea câștigătoare în ediția de sâmbătă  / (Sursa: Instagram)

RECAPITULAREA SĂPTĂMÂNALĂ

După cum bine știți deja, în continuarea articolului urmează recapitularea săptămânală și vă vom aduce în atenție câștigătorii celor nouă episoade din sezonul 18 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, show difuzat de Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

Jo a câștigat, alături de Liviu Teodorescu, episodul 10 / (Sursa: Instagram)

Echipa formată din Wrs și Emilian a fost cea care a câștigat primul episod din acest sezon.

Cosmin și Eliza Natanticu au fost fericiții câștigători al episodului doi.

De asemenea, Rona Hartner și Johny Romano au fost cei aflați pe prima poziție a clasamentului în episodul al treilea.

În exclusivitate, CANCAN.RO a dezvăluit și câștigătorii episodului patru, aceștia fiind Cuza și Emi. (Vezi AICI detalii)

Echipa formată din Jo și Liviu Teodorescu, potrivit surselor CANCAN.RO a fost cea câștigătoare în episodul cinci. (Vezi AICI detalii)

Episodul șase i-a avut desemnați drept câștigători pe Feli și Nicolai Tand, lucru dezvăluit în exclusivitate de CANCAN.RO(Vezi AICI detalii)

În continuare, CANCAN.RO a adus în atenție și episodul al șaptelea, iar Sore și Emma de la Zu au fost câștigătoarele. (Vezi AICI detalii)

„CANCAN SPOILERS” au lovit din nou și în episodul opt, iar Shift și Connect-R au fost câștigătorii dezvăluiți în rubrica noastră. (Vezi AICI detalii)

Emi și Cuza au câștigat episodul nouă, lucru arătat de CANCAN.RO, în exclusivitate. (Vezi AICI detalii)

Cu siguranță știm cine a câștigat și episoadele următoare. În fiecare vineri vom dezvălui surprizele pregătite de show-ul „Te cunosc de undeva”. CANCAN.RO e pe fază. Toate la timpul lor!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Bogdan de la Ploiești a ”ars-o” pe fosta iubită! Onlyfanista s-a băgat între manelist și Cristina Pucean și…

10 November 2022 at 21:40

Bogdan de la Ploiești o cam are grea cu „fosta” și totul a pornit de la un comentariu lăsat de ea pe contul lui de Tik Tok. Bianca Ana Maria îl acuză pe manelistul cu care spune că a avut o relație cu jigniri și amenințări. Bruneta a luat legătura cu CANCAN.RO și a pus la dispoziția publicației noastre mesajele primite de la Bogdan de la Ploiești și a făcut mai multe declarații cu privire la natura relației lor. 

Bianca Ana Maria, ”fostă” a lui Bogdan de la Ploiești, căci ea așa se prezintă, spune că manelistul i-a trimis recent mesaje în care o amenință și o jignește. Totul a pornit după ce bruneta i-a lăsat lui Bogdan un comentariu la un clip postat pe contul lui de Tik Tok. Videoclipul cu pricina o înfățișa pe Cristina Pucean, care, l-a rândul ei, i-a scris manelistului că va avea grijă de el.

Comentariul de la care a izbucnit conflictul

Bianca Ana Maria i-a răspuns Cristinei spunându-i că așa au grijă toate femeile, lucru care probabil l-a deranjat pe Bogdan de la Ploiești. Ca atare, i-a trimis brunetei mai multe mesaje în care îi cere să nu-i mai scrie niciodată la postări.

„Fosta” lui Bogdan a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că relația dintre ea și Bogdan de la Ploiești ar fi început în luna octombrie 2021 și s-a încheiat în luna februarie a acestui an.

Bogdan de la Ploiești alături de Bianca Ana Maria / (Sursa: Arhivă personală)

„M-am trezit cu mesaje de amenințare și jigniri din partea lui”

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile Biancăi despre fostul său iubit, manelistul Bogdan de la Ploiești, dar și mesajele primite de la acesta.

„Până să vorbesc cu șoferul lui legat de toată discuția aceasta, eram la un pas de a mă duce să depun plângere împotriva lui, dar având în vedere faptul că ar fi trebuit să am o sumă de bani pentru a putea face ceva, m-am oprit.

Totul a început de la un comentariu lăsat pe Tik Tok-ul lui, la un clip video cu Cristina (nr. Cristina Pucean), spunând că nu este singura femeie care îl răsfață. La câteva ore m-am trezit cu mesaje de amenințare și jigniri din partea lui, deși nu am făcut nimic greșit. Pe rețelele de socializare avem libertatea de a ne exprima și de a scrie ceea ce dorim”, a mărturisit Bianca.

„Sunt una dintre fostele lui iubite. Am avut relație din octombrie anul trecut, până în februarie anul acesta. Totul a decurs frumos între noi, am avut multe ieșiri, momente, amintiri frumoase. A fost o relație frumoasă, am făcut multe împreună. Nu l-am deranjat niciodată cu nimic. Comentariul lăsat pe Tik Tok a fost pentru a ne amuza, nicidecum pentru a jigni… Și totuși a fost ceva real având în vedere că, cu câteva zile înainte, vorbisem să ne vedem”, a continuat fosta iubită a lui Bogdan de la Ploiești.

„Aș putea să îi pătez imaginea oricând la câte lucruri știu

Bianca nu avea să se oprească aici.„Faptul că am fost amenințată si jignita pentru nimic m-a deranjat foarte tare și eram în punctul în care voiam să depun plângere împotriva lui, nu numai pentru aceste lucruri. Îl știu foarte bine pe Bogdan, am avut ocazia să îl cunosc pe Bogdan, nu pe Bogdan de la Ploiești. Aș putea să îi pătez imaginea oricând la câte lucruri știu și la câte am în telefon, dar mă opresc aici, la atât.

Iar lucrul acesta îl fac pentru că sunt femeie, pentru că am dreptul de a merge liniștită pe stradă, pentru că nu vreau să stau cu frica! Dacă altele nu au tăria de a o face, eu o am”, a încheiat Bianca.

Mesajele trimise de către Bogdan de la Ploiești – Biancăi / (Sursa: Arhivă personală)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

L-a ”arestat” pe Beller! Alina Eremia s-a camulflat din cap până-n picioare, iar pe iubit…

10 November 2022 at 16:18

Alina Eremia și Edi Barbu, iubitul său, au ieșit la plimbare! Nu oriunde și nu oricum. Pe ”Beller” au fost surprinși de paparazzii CANCAN.RO, iar cântăreața-camuflată își ținea strâns iubitul de braț. Nu cumva să-l piardă. Vă prezentăm imaginile, în exclusivitate! 

Alina Eremia n-a scos la înaintare bolidul de lux achiziționat recent. Acel Range Rover Sport la care tot visa. A luat-o la pas alături de partenerul său, Edi Barbu. Așa au fost întâlniți recent de paparazzii CANCAN.RO pe ”Beller”.

Cântăreața și partenerul său au fost chiar „pe set”. Ținute „all black” au ales ambii, însă ea parcă ar fi vrut să nu fie recunoscută. Chiar dacă soarele nu era atât de puternic, Alina Eremia a optat pentru o pereche de ochelari închiși la culoare și și-a pus și o pălărie pe cap. Să fie treaba treabă.

Alina Eremia și Edi Barbu, pe Beller / (Sursa: CANCAN.RO)

Alina Eremia își ține iubitul de braț… să nu-l piardă

Foarte apropiați, Alina ținându-și partenerul aproape de ea, s-au plimbat pe străduță în timp ce Edi își ținea o cască în ureche. Asculta el ceva important dacă a făcut asta pe timpul plimbării cu a sa iubită…

Iubită pe care o are de mult timp. Căci Edi Barbu și Alina Eremia formează deja un cuplu de aproximativ șapte ani. Și chiar dacă nu s-au căsătorit încă, între cei doi este ceva destul de serios. Sunt de nedezlipit. Dovadă și plimbarea de zilele trecute.

Și din acest motiv tot dau ocolul magazinelor cu verighete încă de prin 2019. Pe atunci, paparazzii CANCAN.RO i-au surprins pe cei doi în mall Băneasa în timp ce, sub pretextul că își caută un ceas, Alina Eremia își cam arunca ochii prin vitrinele în care erau expuse verighetele.

Dar, chiar dacă au trecut destui ani de atunci, între cei doi nu s-a oficializat ceva la starea civilă. Poate în viitor… ăla apropiat.

Alina și Edi, de nedezlipit / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

„Să mă p@# pe orașul vostru! Sunteți niște sărmani” Lino Golden, încă un scandal! A fost invitat la un eveniment și…

8 November 2022 at 21:40

Lino Golden este din nou în mijlocul unui scandal. Ex-„protejatul” lui Alex Velea nu s-a prezentat la ora stabilită la un concert și a „prestat” doar jumătate din programul pentru care a fost plătit. Pe celebra adresă [email protected], unul dintre organizatorii evenimentului a expus ce s-a întâmplat. Avem detaliile, în exclusivitate. 

Lino Golden a fost „arvunit” în urmă cu puțin timp pentru a susține un concert în orașul Ștei, din județul Bihor, potrivit informațiilor venite pe adresa redacției CANCAN.RO. Trapperul, pe numele său real – Radu Cârstea, trebuia să cânte pentru 45 de minute în fața oamenilor, iar înțelegerea era prevăzută într-un contract, însă…

Lucrurile n-au prea stat așa. Lino ar fi ajuns cu jumătate de oră întârziere în locul în care urma să facă spectacol și a urcat pe scenă pentru doar 20 de minute, nu pentru 45, potrivit contractului. Practic, cele 25 de minute rămase au fost plătite de către organizatori pentru nimic. Căci Lino n-a mai „prestat”.

Totodată, persoana care s-a ocupat de eveniment a pus la dispoziția redacției noastre și o conversație pe care a avut-o cu trapper-ul după eveniment, atunci când omul i-a bătut obrazul lui Lino Golden că nu s-a ținut de cuvânt. Reacția artistului nu a întârziat să apară, acesta folosind un limbaj licențios.

Discuția dintre Lino Golden și organizator

„Fostul protejat” al lui Alex Velea, conflict la Ștei

Organizatorii l-au plătit pe Lino Golden pentru 45 de minute de spectacol, iar el a cântat doar 20 și – spune bărbatul care s-a ocupat de eveniment – s-a folosit de pretextul unei organizări defectuoase.

Teoretic, el n-a ieșit în pierdere. Și-a luat banii și a plecat. 2.000 de euro + TVA, mai exact. Căci acesta este tariful artistului pentru un show.

Reamintim că nu este prima oară când Lino Golden este implicat într-un scandal cu organizatorii de evenimente. În urmă cu o lună, atunci când fostul „protejat” al lui Alex Velea a împlinit 25 de ani, CANCAN.RO dezvăluia, în exclusivitate, că Lino Golden s-a luat la ceartă cu patronii unui club din Capitală.

Atunci, artistul a primit 5.000 de lei pentru a susține un concert în local, iar în momentul în care la nota de plată au mai fost adăugați 2.500 de lei pentru consumația în plus făcută de băieți, cântărețul a luat foc.  (Vezi AICI detalii)

Lino Golden, ceartă cu organizatorii de evenimente / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

S-a fript cu combinația de la “Taverna Racilor”! „Pfoaaa… Am primit o împuțiciune!” / Pescobar: „Fraiere, nu a fost vina mea!”

8 November 2022 at 21:40

S-a fript, clar, cu combinația de la „Taverna Racilor”! Stelian Muscalu, fostul realizator Business Club la Digi24, susține că a primit produse în valoare de 400 de lei – stricate – din partea băieților de la Fish To Door. CANCAN.RO vă prezintă povestea, în exclusivitate! Pe Tik Tok e război în toată regula!

Numele patronului de la „Taverna Racilor” este în mijlocul unui scandal fără precedent, devenit viral pe Tik Tok. Între Paul Nicolau și Stelian Muscalu, fostul realizator Business Club la Digi24, a avut loc un schimb de replici, susținut în videoclipuri în mediul online, în felul acesta fiecare spunându-și punctul de vedere.

„Prieteni… sunt toate produsele…

Situația despre care vă vorbim îl înfățișează pe Stelian Muscalu deschizând cutia în valoare de 400 de lei primită de la „Fish To Door” – piața online de fructe de mare care are același patron cu „Taverna Racilor” – Paul Nicolau, zis „Pescobar”.

Bărbatul s-a filmat făcând un „unboxing”, iar în momentul în care cutia a fost desigilată, un miros greu de suportat ar fi cuprins încăperea, cel puțin asta susține el în clipul postat pe contul său personal de Tik Tok.

„Vineri seara, am primit un mesaj de la curier care spune «Domne, eu sunt în fața porții. Am venit cu livrarea». Eu eram plecat deja din București. I-am zis «Domne, în cutie sunt produse perisabile, nu știu ce faci. Te cam speli pe cap cu ele». 

Prin urmare, îmi este foarte teamă că în această cutie se găsește ceva foarte urât mirositor. Să vedem dacă abonamentul la un astfel de serviciu, că da, am plătit un abonament, este până la urmă, sau nu, o țeapă. 

Pfoaaa… exact ce spuneam. Mamă… Prieteni… sunt toate produsele…”, anunță Stelian Muscalu, care părăsește zona tușind cu o stare vizibilă de rău.

Stelian Muscalu susține că a primit produse stricate de la „Fish To Door” / (Sursa: Instagram)

„Aia e o regie ieftină, o regie proastă. Omul e disperat de publicitate și de reclamă”

Paul Nicolau sau „Pescobar”, așa cum s-a autointitulat, a oferit un răspuns celor arătate de Stelian Muscalu tuturor utilizatorilor de Tik Tok spunând că fostul realizator Business Club la Digi24 a făcut o regie proastă și ieftină cu acea cutie. Mai departe, milionarul susține că este vina firmei de curierat că produsele au ajuns la client degradate și insinuează că Stelian Muscalu a făcut public videoclipul din dorință de afirmare și reclamă.

„E vina curieratului, nu este vina mea, dar în isterie de reclamă omul a făcut o postare. Aia e o regie ieftină, o regie proastă. Omul e disperat de publicitate și de reclamă. Vă anunț că miercuri seară dau drumul la Black Friday! Că m-a enervat fraierul ăsta, 35% reducere pentru toți. Abonați, neabonați, pentru toată țara”.

Paul Nicolau, ceartă cu Stelian Muscalu pe Tik Tok / (Sursa: Instagram)

„Am primit un pachet pe care am plătit aproape 400 de lei și am primit o împuțiciune”

Povestea a continuat și Stelian Muscalu i-a dat replica lui Paul Nicolau. Fostul realizator Business Club la Digi24 pune la îndoială modalitatea prin care „Pescobar” își comercializează produsele și susține că o angajată a omului de afaceri a recunoscut că există o problemă reală cu transportul pachetelor.

„Să vină aici, să bage capul în cutie și dacă nu scoate nicio grimasă, eu șterg și filmulețele de pe Tik Tok și nu mai am nicio pretenție să-mi fie înlocuită cutia respectivă. Dar totul e filmat, să vină, să miroasă. Dacă am făcut un contract la «Fish to Door» sunt considerat a fi un fraier?

M-a sunat, într-adevăr, o fată de la «Fish to Door» care mi-a spus că da, există o problemă cu transportul acestor produse, problemă pe care v-o asumați și întotdeauna înlocuiți marfa. Deci nu sunt singurul care are o astfel de problemă, sunt singurul care într-adevăr am fost vocal. Eu consider că mi s-a făcut o nedreptate. Am primit un pachet pe care am plătit aproape 400 de lei și am primit o împuțiciune”.

Stelian Muscalu i-a dat replica lui Paul Nicolau / (Sursa: Instagram)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.

Alin Oprea rupe tăcerea cu privire la amantlâcul în care a fost implicată fosta lui soție. Acuzații grele: ”Acela a fost momentul în care mi-a fost luat tot «universul»”

7 November 2022 at 21:40

Alin Oprea rupe tăcerea după ce a ieșit la iveală posibilul amantlâc în care a fost implicată fosta lui soție. Că ar fi fost „tradus” de Larisa Uță pe parcursul căsniciei a aflat și el, doar că după divorț! Acum, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, solistul trupei Talisman oferă detalii neștiute din interiorul relației pe care a avut-o cu mama copiilor săi.

În urmă cu 24 de ore, CANCAN.RO vă prezenta, în exclusivitate, povestea susținută de Nina Popescu, fosta soție a lui Cristi Neacșu. (Vezi AICI detalii) Femeia își acuza fostul partener de infidelitate și o aducea pe Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, în centrul amantlâcului exploziv.

Solistul trupei Talisman a fost contactat de reporterii publicației noastre, tocmai pentru a afla poziția lui cu privire la situația în care ar fi fost pus: înșelat de Larisa Uță, femeia cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani și care i-a dăruit doi copii, tocmai cu un prieten de familie. Un anume Cristi Neacșu.

Reamintim că Alin Oprea și Larisa au divorțat oficial în anul 2021 după ce s-au acuzat reciproc, o bună perioadă, de infidelitate. Pe atunci, Larisa susținea că solistul trupei Talisman ar fi plecat de acasă pentru o presupusă iubită, iar la rândul lui, Alin Oprea vorbea despre infidelitățile femeii care i-a dăruit doi copii.

Alin Oprea ar fi fost înșelat în timpul căsniciei cu Larisa / (Sursa: Facebook)

„Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit”

În rândurile de mai jos vă prezentăm versiunea lui Alin Oprea, solistul trupei Talisman, spusă în exclusivitate pentru CANCAN.RO, în urma dezvăluirilor făcute de Nina Popescu despre Larisa Uță.

„Din păcate așa a înțeles «doamna» să răsplătească încrederea mea, munca mea și toate sacrificiile pe care le-am făcut timp de 25 de ani pe altarul familiei.

Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit. Am fost de acord, din nefericire, ca soacra să stea cu noi în casă, tocmai pentru ca fosta să aibă suficient timp liber pentru «alte activități» și să fie scutită de treburile casei. De educația copiilor m-am ocupat personal, copiii terminând facultăți de top cu profil Muzical (specializarea mea), nu Sportiv (specializarea ei). Am cumpărat apartament la Londra tocmai ca ei să aibă un statut onorabil și un confort cât mai mare pe timpul studiilor și în continuare”, a spus Alin Oprea.

„Mi-a înscenat o «situație» din care să mă scoată pe mine țap ispășitor

„Crescând fără tată, visul meu a fost să am o familie frumoasă și să fiu un tată cât mai bun pentru copiii mei. Am simțit demult că ea părea să aibă și alte «preocupări», dar am preferat, de dragul copiilor, să deschid «Cutia Pandorei» abia după ce aceștia deveneau majori și realizați, pentru a nu fi afectați și a putea înțelege cu detașare situația.

În anul de grație – 2020, anticipând că va veni momentul adevărului și ticluind un plan bine premeditat, mi-a înscenat o «situație» din care să mă scoată pe mine țap ispășitor, sugerând că eu sunt vinovat de toate nenorocirile… Acela a fost momentul în care mi-a fost luat tot «universul» pentru care mi-am dus crucea o viață: familie, copii, imobile, bani, sănătate… Dar tot acela a fost și momentul în care Dumnezeu mi-a trimis un înger păzitor, pe viitoarea mea iubită și soție Medana„, a mai spus artistul.

„Am fost târât în tot felul de procese

„Aș fi lăsat totul în urmă și nu aș fi aflat nici măcar eu toate «secretele murdare», dar din păcate am fost târât în tot felul de procese în care cercetările au trebuit demarate în ceea ce privește viața noastră privată. Atunci, «poarta adevărului» a fost deschisă și am aflat, cu dovezi de netăgăduit, acte și fapte de neiertat (printre care și cele relatate de doamna Nina). Trist, dar adevărat”,  a încheiat Alin Oprea.

Alin Oprea susține că a simțit de ceva vreme că Larisa Uță ar avea alte „preocupări” / (Sursa: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

articolul original.
❌