ACTUALITATE
🔒
Au fost publicate stiri noi. Click aici pentru a le afisa.
Ieri — 24 June 2022AntenaStars

Lora, afectată de război! Nu și-a mai luat casă și a amânat nunta

24 June 2022 at 17:52
image

Lora vorbește în exclusivitate de cât de mult a afectat-o războiul. A pierdut ocazia de a cumpăra două case, dar a amânat și nunta pentru a doua oară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

articolul original.

Paradă de zeci de mașini de lux, la raliul femeilor de la Piața Constituției

24 June 2022 at 17:49

[unable to retrieve full-text content]

articolul original.

Mirela Vaida, reacţie dură după ce Antoanela i-a spart maşina: „Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă”

24 June 2022 at 10:39
image

Mirela Vaida, prima reacţie după ce Antoanela i-a spart maşina. Prezentatoarea TV a trecut din nou prin momente grele şi asta pentru că agresoarea Antoanela a apărut din nou în peisaj, de această dată atacându-i maşina.

Mirela Vaida, prima reacţie după ce Antoanela i-a spart maşina. În momentul când se afla în transmisiune directă, colegii Mirelei Vaida au anunțat-o că mașina sa electrică, pe care o avea la încărcat în spatele clădirii unde lucrează, a fost distrusă cu bolovani, de către Antoanela.

Prezentatoarea TV a rămas fără cuvinte, însă și-a adunat toate puterile și a făcut câteva declarații, arătându-se nemulțumită de faptul că autoritățile nu au luat niciun fel de măsură. De această dată, prezentatoarea TV a precizat că avocatul Adrian Cuculis o va reprezenta în fața justiției, specificând din nou că, este dezamăgită de faptul că autoritățile nu iau măsuri, motiv pentru care nu se simte în siguranță.

„Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?!(…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia.(…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap.

Domnul avocat Adrian Cuculis se va căuta și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri, cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale. Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției. Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba. Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare. Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă, lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român”, a spus Mirela Vaida, după ce și-a privit mașina distrusă.

articolul original.

Lupu Rednic, accident cu mașina de 100.000 de euro în București! Care e starea lui de sănătate

24 June 2022 at 10:36
image
A fost o zi plină de ghinion pentru Lupu Rednic, soțul Corneliei Rednic. Cântărețul s-a ales cu o pagubă uriașă, asta după ce în cursul zilei de astăzi a suferit un accident cu mașina în zona Parcului Herăstrau.

Mai exact, artistul a încercat să facă o manevră pentru a evita o ltă mașină ce venea din față, iar atunci a tras ușor de volan spre dreapta, însă a prins bordura cu roata. Ulterior, acest incident l-a aruncat direct într-un stâlp cu bolidul de 100.000 de euro.

„Eram singur în mașină. Mă întoarceam spre casă după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta. Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat”, a spus Lupu Rednic pentru Impact.ro.
 

articolul original.

Dani Mocanu şi Yoannes, în conflict! S-a trecut la ameninţări: „Treaba este mai veche”

24 June 2022 at 10:33
image
În exclusivitate pentru Antena Stars, Yoannes a susținut că este amenințat de Dani Mocanu. Soțul Narcisei Moisa este în conflict de ceva timp cu manelistul și se pare că scandalul dintre ei va continua. Iată de la ce a pornit totul!

Yoannes a mărturisit că el și Dani Mocanu sunt în conflict de mai mult timp, însă acesta credea că discuția a luat sfârșit și totul a trecut de la sine. El susține că manelistul l-a amenințat de nenumărate ori.

„Treaba este mai veche între noi, dar eu crezusem că s-a încheiat acest subiect. Am primit niște amenințări din partea lui și din acest motiv am și făcut un video pe Tik Tok ca să aflu dacă are ceva cu mine, să știu și eu să fiu pregătit”, a dezvăluit el.

„Mă mai văd cu el pe acolo, pe dincolo și știu că el este mai „nebun” așa. Acum am avut câteva zile libere și a trebuit să fac pasul acesta, ca să aflu și eu, pentru că mă simt amenințat. Vreți să vă mint? Mă simt amenințat! El e mai „nebun”, are și prieteni mai... știți ce spun”, a continuat Yoannes.
 

articolul original.

Romică Țociu, despre Carmen Chindriș, partenera sa de la Te cunosc de undeva. ”E o fată foarte...”

24 June 2022 at 10:31
image
Romică Țociu e pentru a patra oară la Te cunosc de undeva, iar în acest sezon face echipă cu Carmen Chindriș. Concurentul a povestit la Xtra Night Show că la începutul primelor ediții Carmen Chindriș era mult mai timidă, însă în timp lucrurile s-au schimbat.

Actorul susține că e ceva normal, mai ales faptului că amândoi provin din lumi total diferite, în ceea ce privește partea profesională. Cu toate nu se știau până atunci, aceștia au reușit să se completeze perfect pe scenă și să facă o echipă foarte bună.

Romică Țociu susține că partenera sa, Carmen Chindriș, e foarte talentată și are o voce foarte bună, iar aceasta a surprins pe toată lumea prin personajele pe care le-a interpretat.

”Este extraordinar. Toate sezoanele au fost frumoase, mai ales întâlnirea mea cu Adriana Trandafir, dar acum experiența asta. Întâlnirea cu Carmen a fost o întâlnire frumoasă, dar n-a pornit din prima. Veneam din lumi diferite, Carmen e puțin mai timidă. Și-a dat seama că în show-ul ăsta e vorba de bucurie, de a face niște personaje cât de cât apropiate, credibile. E o fată foarte talentată, are o voce foarte mișto”, a spus Romică Țociu la Xtra Night Show.
 

articolul original.

Irina Colubeanu face deja bani. Sumele sunt mari: "În jur de 10.000 de euro!" Cu ce se ocupă

24 June 2022 at 10:27
image
Chiar dacă este în perioada adolescenței, Irina Columbeanu a reușit să-și câștige proprii bani. Despre ce sumă este vorba, dar și cu ce se ocupă fiica Monicăi Gabor. Ce a mărturisit Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu este talentată la pictură încă din perioada copilăriei, iar acum reușește să facă bani din pasiunea ei. Fiica Monicăi Gabor și-a luat mai multe tablouri cu ea, în America, și câștigă sume frumoase din vânzarea lor.

Fiica lui Irinel Columbeanu a început să picteze încă de la vârsta de cinci ani și a vândut o lucrare cu 3.000 de euro. Potrivit celor declarate de tatăl ei, Irina Columbeanu și-a câștigat primii bani în România, când a avut un vernisaj de pictură.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mărturisit Irinel Columbeanu, pentru impact.ro

Irina Columbeanu a reușit să vândă mai multe lucrări, iar în total ar fi câștigat în jur de 10.000 de euro din pasiunea ei pentru pictură. Irinel Columbeanu se mândrește cu fiica lui cu orice ocazie și a ținut să precizeze că deși nu este majoră, adolescenta va da de permis de la 16 ani, în America.
 

articolul original.

Mariana Moculescu, o nouă dezamăgire! „Este unul dintre cele mai dureroase sentimente!”

24 June 2022 at 07:19
image
Fosta soție a lui Horia Moculescu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars dezamăgirea pe care a trăit-o din cauza unui prieten din Statele Unite.

Mariana Moculescu nu s-a simțit trădată numai în iubire, ci recent și în prietenie. A povestit în exclusivitate la Antena Stars ce a pățit în relația cu o persoană pe care o considera foarte apropiată. Trădarea prieteniei este, în opinia vedetei, un sentiment groaznic. „Este poate unul dintre cele mai dureroase sentimente pe care le trăiește un om pe acest pământ. Respingerea, abandonul, deoarece fiecare ne dorim să aparținem cuiva și să avem un prieten, doi, trei în viața noastră pe care să ne putem baza”, a spus Mariana Moculescu.

Fără a-i da numele persoanei respective, Mariana Moculescu a dezvăluit că individul care i-a trădat prietenia locuiește în Statele Unite: „Această persoană despre care spun că m-a trădat, a intrat în casa mea pe vremea când eram căsătorită cu fostul meu soț, cu Horia Moculescu, a participat la câteva petreceri, a mâncat, s-a distrat. Când a plecat de la mine și s-a stabilit în SUA mi-a spus că orice s-ar întâmpla va fi alături de mine și că o să păstrăm legătura. Ieri, mânca un sandviș în piscina lui și a uitat complet totul, mai mult decât atât, îmi vorbea destul de urât, în sensul că a vrut să zică ceva și despre relația nefericită cu fiica mea. Era foarte arogant”.

Mariana Moculescu s-a certat cu prietenul respectiv ca urmare a unei discuții referitoare la copii: „El este cuplat cu un chirurg și au adoptat un copil de etnie romă, român, dar născut în Canada. M-am enervat pe el și i-am spus că nu-mi place alegerea făcută pentru acest copil, iar atunci a vrut să zică ceva foarte urât despre Nidia și despre tatăl ei. Mi-am dat seama că atunci când venea la petreceri, de fapt, mă invidia”.

articolul original.

Scandal între Sabrina și doamna Mioara: „Să mă trezesc la 7, să spăl tava pentru că nu poate ea să mănânce în bucătărie!”

24 June 2022 at 07:02
image
Cum Yana a plecat subit din casa Mireasa, mama lui Andrei și-a reorientat tirul spre Sabrina, acuzând-o pe concurentă, indirect, că nu face curățenie.

Sabrina a prins din zbor o discuție între doamna Mioara, mama săptămânii, și Bunii, în care prima acuza fetele din casă că nu sunt bune gospodine, că nu fac curățenie. Sabrina a mărturisit că nu are nimic personal cu doamna Mioara, doar o deranjează că nu îi spune în față ce are cu ea, ci doar se plânge pe la alte participante la emisiune.

„Noi nu avem nicio problemă cu doamna Mioara, ea nu are de ce să înțeleagă asta. Noi ne vedem de viața noastră aici! Ea nu ne ceartă pe noi, nu ne spune nouă, vorbește cu Bunii. Indirect am auzit conversațiile și m-am băgat în discuție pentru că m-am simțit, eu eram la curățenie aseară. E deranjant când eu știu că fac și ea comentează că nu suntem bune de nimic. Noi avem listă, facem, nu sunt singura, se mai întâmplă să faci a doua zi dimineața curățenie, pentru că sunt task-uri până la 2 noaptea. Să mă trezesc la 7 dimineața să spăl tava, că nu poate ea să mănânce în bucătărie. M-a deranjat maxim, mai ales cu curățenia, pentru că știu că fac”, a spus Sabrina.

Doamna Mioara atât a așteptat și a intervenit în discuție, spunând că Giovana și Larisa sunt singurele fete de casă, cele care au grijă să fie curățenie.„Cine face curat din toate fetele este Giovana, dar și Larisa, restul nu fac mai nimic, nici măcar atunci când trebuie să facă. Am fost întrebată de atâtea ori și am crezut că se mai schimbă. De multe ori a făcut doamna Eleonora în locul Sabrinei. De gură e bună tare!”, a spus doamna Mioara.

articolul original.

Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Yana după ce a ajuns la Chișinău!

24 June 2022 at 06:49
image
Yana s-a logodit pe ultima sută de metri cu Andrei, înainte să părăsească emisiunea și casa Mireasa, cu destinația Republica Moldova.

Yana a avut viză doar 3 luni pentru România. Cum vizai-a expirat înainte să se încheie actualul sezon al emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, concurenta s-a văzut nevoită să se întoarcă mai repede decât se aștepta la Chișinău. Pe ultima sută de metri, în șlapi, Andrei i-a cerut mâna frumoasei concurente din Republica Moldova. Și tot în viteză, Yana a zis Da, apoi a fugit spre aeroport.

Vestea că Yana a trebuit să părăsească întrecerea și implicit emisiunnea l-a întristat pe Andrei. Concurentul avea un plan pe care voia să-l pună în aplicare în timpul emisiei, doar că nu a mai avut ocazia. Din păcate, plecarea Yanei nu a mai putut fii amânată.

Cu ochii în lacrimi, Andrei se confesa mamei, lui Buni și doamnei Elisabeta: „Sunt atât de fericit. Atât de bine m-am simțit cu ea. Mi-a arătat blândețe. Aici a suferit foarte mult, a slăbit. Dacă ea e ce trebuie m-aș pune împotriva tuturor inclusiv a voastră. E așa frumoasă! Ce blândă e! Eu n-am întâlnit”.

Simona Gherghe a anunțat care a fost primul lucru pe care l-a făcut concurenta când a ajuns la Chișinău: „Yana a ajuns cu bine. A și postat pe grupuri inelul și a scris „m-am întors logodidă”.

Fără Yana, casa Mireasa este mult mai săracă. „Ieri am stat cu mama și cu buni. Am să mă antrenez, să dorm, ce să fac”, a spus Andrei. Alina a spus: „E foarte urât fără Yana, plictisitor. Azi am mai stat cu Elena la micul dejun pentru că s-a nimerit să fie acolo, dar am stat singură”.

articolul original.

Alina, după ce a căutat în telefonul lui Vali: ”Am găsit o conversație cu o fată. Scria că nu intră fără să o sune…”

24 June 2022 at 06:31
image
Valentin a avut ceva emoții la task-ul telefoanelor, după ce Alina a cotrobăit curioasă prin toate cotloanele mobilului său.

După ultimul scandal pe care l-au avut, în urmă cu nicio săptămână, când toată lumea considera că e punctul final al relației lor, Alina și Vali au trecut peste și, de la o zi la alta, construiesc relația și se înțeleg din ce în ce mai bine. Astfel încât task-ul telefoanelor nu le-a dat prea multe bătăi de cap, ci mai mult s-au amuzat.

Alina voia să afle dacă Valentin a găsit ceva compromițător în telefonul ei: „Am ceva? Nu am avut niciun mesaj? Nu ai văzut nimic să te deranjeze?” Când a văzut că terenul nu este deloc minat, concurenta a trecut la scotocit prin mobilul logodnicului. Ți-a scris una Nicoleta, cu pupici. Cine e Julia Dentist? Am găsit o conversație cu o fată, din ianuarie. În care scria că nu intră fără să o suni. Ți-am adăugat numărul meu de telefon, ți-am schimbat numele. Pe WhatsApp te-am lăsat trecut Soțul Alinei, am uitat să schimb”, i-a transmis Alina logodnicului.

Vali a părut foarte calm, departe de crizele pe care le avea cu nicio săptămână în urmă: „Am tot dat prin telefon, dar nu am căutat mesaje. Mai mult am stat pe story-urile tale, să văd cât de frumoasă ești. Mă interesa să nu ai mesaje cu toți hăndrălăii. Nu am găsit fotografiile. Nu e nici un motiv de gelozie”.

articolul original.
Before yesterdayAntenaStars

Mariana Moculescu, mințită și abandonată de cel pe care îl credea tovarăș pe viață

23 June 2022 at 18:42
image

Mariana Moculescu tună şi fulgeră! A cerut ajutor disperat, dar a fost minţită şi abandonată de cel pe care îl credea tovarăş pe viaţă! La mijloc, o vilă de 500.000 de euro în Spania.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

articolul original.

Haziran, înfricoșată în sala de operații! Ce s-a întâmplat cu proaspăta mămică

23 June 2022 at 18:39
image

S-au vărsat lacrimi în momentul în care, Haziran şi Luis Gabriel, au devenit părinţi pentru prima dată! Care au fost primele declaraţii ale frumoasei cântăreţe după ce a ieşit din sala de operaţii şi ce întorsătură neaşteptată au luat lucrurile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

articolul original.

Câte kilograme are Iulia Albu. Ce mâncă de arată atât de bine

23 June 2022 at 15:26
image
Iulia Albu are o siluetă de invidiat, dar care necesită mult efort. Vedeta are un stil de viață sănătos și anumite restricții alimentare. Aceasta se abține de la multe mâncăruri și are parte de silueta care stârnește invidia în rândul doamnelor.

Iulia Albu se mândrește cu o siluetă de invidiat la aproape 41 de ani. Vedeta o înălțime de 1.76 m și cântărește 60 de kilograme. Iulia Albu mănâncă zahăr o dată pe săptămână, de cele mai ori duminica. Cartofii prăjiți îi consumă joia, fiind o zi alocată lor. În restul zilelor din săptămână, această mănâncă extrem de sănătos, micul dejun fiind unul foarte sățios.

‘’Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr. Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună. Și mie îmi iese mai mult în anumite perioade decât în altele. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi. Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe pentru că muncesc foarte mult’’, a declarat Iulia Albu pentru impact.ro.
 

articolul original.

De ce Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătorie: “Pe plan financiar…”

23 June 2022 at 15:10
image
Valentina Pelinel este o persoană foarte deschisă și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Este asumată și acest lucru se vede de la un interviu la altul. Ea și Cristi Borcea se iubesc de mult timp, iar relația lor nu a dat semne cum că ar avea probleme, însă cei doi și-au separat bunurile înainte de căsătorie. De ce au ajuns la o astfel de decizie.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătorie, iar asta arată că blondina nu a stat o secundă cu soțul ei pentru bani, așa cum poate unii au speculat. Ei bine, blondina a mărturisit că soțul ei, Cristi Borcea, este un on foarte valoros și că a cucerit-o prin felul său unic de afi. Iar pe plan financiar, fostul model sune că a avut foarte multe de învățat de la el.

‘’Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat’’, a declarat Valentina Pelinel pentru VIVA!

articolul original.

Carmen Grebenișan se mută din România: "Chiar nu glumim..."

23 June 2022 at 14:46
image
Carmen Grebenișan și Alex Militaru se cunosc de mai bine de 4 ani, însă au fost doar prieteni o bună perioadă, apoi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, așa că au devenit iubiți, iar apoi, soț și soție. Acum cei doi îndrăgostiți au luat decizia de a părăsi România.

Carmen Grebenișan a făcut anunțul că vrea să se mute din țară, pe rețelele de socializare. Inițial a postat o fotografie în care a scris despre mutarea în Barcelona, iar apoi, a postat și un video în care a explicat că nu e o glumă faptul că își doresc să se mute din România.

"Chiar nu glumim, o să ne mutăm anul viitor. Așa ne dorim, așa intenționăm, și acum căutăm toate variantele prin care să facem asta. Nu știm pentru cât timp dar ... o lună, două, trei, un an, sau de tot.", a spus vedeta.
 

articolul original.

Anamaria Prodan, anunţ despre pensia alimentară pe care Reghecampf o plăteşte pentru Bebeto! Instanţa a decis suma

23 June 2022 at 14:25
image
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Recent, instanța a decis ce pensie alimentară trebuie să plătească antrenorul pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan a oferit primele declarații despre acest subiect în exclusivitate, la Antena Stars.

Laurențiu Reghecampf îl poate lua acasă la el pe fiul său și al Anamariei Prodan de două ori pe lună, la sfârșit de săptămână, așa cum a decis instanța. Sexy impresara a dezvăluit că antrenorul s-a ”sărăcit” singur.

În ceea ce privește pensia alimentară, conform legii, Laurențiu Reghecampf va plăti pentru fiul său suma de 500 de lei pe lună, sumă ce este raportată la salariul minim pe economie, deoarece nu mai avea loc de muncă atunci când s-a luat decizia.

”Eu sunt plecată din țară. M-a sunat avocatul meu și mi-a zis că am câștigat și acest proces. Credeți-mă că nu știu cât am câștigat și m-am și plictisit de toate știrile, că îl sărăcesc pe Laurențiu Reghecampf. Nu. Fiecare om se sărăcește singur. Nimeni nu face ceva împotriva familiei, el este, încă, familia noastră. Până la divorț el este încă soțul Anamariei Prodan și tatăl copiilor mei și așa trebuie să rămână, tatăl copiilor mei, întotdeauna”, a declarat Anamaria Prodan.
 

articolul original.

3 sfaturi pentru asamblarea și îngrijirea unui terariu (P)

23 June 2022 at 14:20
image
Proiectele simple de bricolaj fac din acestea o activitate distractivă cu familia și prietenii. Aceste mici grădini deșertice din sticlă sunt combinația perfectă de decor elegant și de creștere a plantelor cu efort redus. Sunt simplu de asamblat și necesită puține materiale. Tot ce trebuie să faceți este să le amplasați într-un spațiu luminos cu lumină indirectă, să fiți atenți la programul de udare și să le păstrați într-un loc care nu furnizează căldură.

Dorim să vă împărtășim câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru terarii. Haideți să ne scufundăm și să explorăm câteva modalități de a vă păstra aranjamentul frumos și sănătos.

Locație, locație, locație, locație.

Spațiul ideal pentru terarii este unul care oferă lumină solară indirectă și care nu se află în apropierea unei surse de căldură. Sticla intensifică intensitatea razelor solare, ceea ce ar putea duce la arsuri solare ale frunzelor și la creșterea nivelului de căldură. Caloriferele și partea superioară a frigiderelor sunt, de asemenea, surse constante de căldură care vor usca plantele și le vor deteriora frunzele.

Recipientele de sticlă închise rețin și păstrează căldura, iar căldura excesivă este probabil principala cauză a morții în terarii. Este important ca terariile să nu fie amplasate nici în lumina directă a soarelui.

Terariile se simt mai bine în lumină difuză sau filtrată decât în lumina directă a soarelui. Se poate folosi, de asemenea, lumină artificială.

Prea mult soare: Frunzele se ofilesc și dezvoltă pete arse. Mutați terariul într-un loc mai umbros.

Prea puțină lumină: Plantele dezvoltă tulpini înalte și subțiri, slabe și incapabile să susțină frunzele. Frunzele sunt palide și fragile. Creșteți încet cantitatea de lumină.

Specialiștii aleg adesea ca opțiuni sigure locațiile de pe birou sau de pe rafturi cu lumină solară indirectă. Studiați locația amenajării dvs. pentru a determina dacă terariul dvs. se află într-un spațiu adecvat.

Apoi, țineți cont dacă aveți un terariu deschis sau închis.

Experții preferă terarii deschise și folosesc recipiente care asigură circulația aerului. Ei vă sugerează să căutați recipiente de sticlă cu capacul deschis sau cu o parte laterală. Acest tip de mediu este ideal pentru plantele care necesită puțină întreținere: soiuri cu creștere lentă care vor prospera cu o hidratare și îngrijire minimă. Preferatele sunt sansevieria, cactușii, plantele suculente și plantele de aer.

Terariile închise au nevoie de vase de sticlă cu o anumită formă de capac, care creează un mediu mai umed. Există atât de multe plante cu frunze tropicale care vor prospera într-un habitat mai umed. Printre preferatele noastre se numără calathea, plantele cu buline, lacrimile de copil și plantele cu nervuri. Aceste soiuri de plante de acvariu fără apă vor crește mai repede decât cele din terarii deschise, așa că nu ezitați să le rearanjați sau să le tăiați dacă anumite plante acaparează toată lumina și spațiul din interiorul sticlei.

Cele mai bune aranjamente sunt cele cu personalitate. Adăugați câteva scoici sau sticlă de mare de la ultima plimbare pe plajă, pietricele din grădina dvs. sau un mic dinozaur de cauciuc din colecția de jucării a copilului dvs.

Nu udați excesiv

În cele din urmă, aveți grijă la udarea excesivă, lucru ușor de făcut în cazul recipientelor mici. Sfatul nostru este să folosiți o lingură de măsură sau o sticlă cu pulverizator atunci când vă irigați aranjamentul din terarii. Aceste instrumente pot ajuta la crearea unui sol umed, mai degrabă decât îmbibat.

Pentru plantele cărora le place solul umed, pământul de deasupra trebuie să se simtă abia umed înainte de a adăuga apă.

Pentru cactuși și suculente, atingeți sub stratul de suprafață. Pământul inferior ar trebui să fie doar ușor umed înainte de a uda.

Terariile închise ar trebui să aibă rareori, sau chiar niciodată, nevoie de apă.

Dacă sunt prea uscate: Frunzele se ofilesc și au un aspect palid. Mușchiul devine maro sau decolorat. Adăugați puțină apă și pulverizați frunzele.

Dacă dați prea multă apă: Excesul de apă încurajează dezvoltarea mucegaiurilor și provoacă putrezirea plantelor. Dacă pereții terariului au mai mult de 25% condens, îndepărtați capacul până când pereții se curăță. Este posibil să fie nevoie să faceți acest lucru de mai multe ori. Într-un terariu închis, ar trebui să existe doar o tulburare ocazională.

articolul original.

Monica Pop, declaraţii exclusive despre lupta cu cancerul! S-a operat a cincea oară

23 June 2022 at 14:13
image
Monica Pop a trecut printr-o perioadă dificilă, asta după ce a fost nevoită să se opereze pentru a cincea oară de cancer. Starea ei de sănătate în aceste momente este una bună și speră să să-și revină cât mai repede.

Monica Pop a oferit în exclusivitate la Antena Stars detalii despre tot procesul prin care a trecut. Celebrul medic susține că a făcut niște recidive chiar sub tratament. Monica Pop a povestit prin ce a trecut un spital, dar și despre cadru medical.

''Marți seară am ieșit din reanimare și am venit direct acasă. Sunt bine, mă pregătesc să reiau activitatea. M-am operat imediat, după o oră-două de la internare, iar seara m-am trezit într-o secție de ATI. Rezerve cu pereți din sticlă. Deci, vedeam tot ce se întâmplă și ei vedeau înăuntru ce se întâmplă și ei vedeau înăuntru ce se întâmplă cu pacienții.

Intrau în rezervă numai mascați. Adică, avaeau bonetă, mască, mănuși, halat și păpuci. Intrau în rezervă de nu știu câte ori pe zi, analize de două ori pe zi. Fiecare pat era dotat cu tot ce trebuie pentru un pacient de genul acesta, pentru că nu stă oricine în anestezie și terapie intensivă. Am stat acolo pentru că am făcut mici probleme post-operator.

Este o boală severă, o boală gravă, dar tratabilă și uneori vindecabilă. Eu, din păcate, nu am făcut parte din ultimul gen pentru că am am făcut niște recidive. Este a cincea intervenție chirurgicală pe care o fac. Recidivele au apărut sub tratament. Deci, am făcut tot ce trebuia. Nici nu aveam de ales. Am făcut întotdeauna ce a trebuit și vreau să transmit tuturor pacienților oncologici să aibă întotdeauna curaj.

Eu mi-am făcut o schemă de viață. Am gândit într-un fel ca să pot trăi astfel încât să nu supăr pe nimeni în jur, nici familia, nici pe ceilalți și să pot supraviețui și eu în condiții psihice bune. Și anume, mi-am dus viața exact așa cum am făcut și până atunci. Sigur că făceam tratamentul în paralel, dar nu am lipsit din activitate aproape deloc, decât în perioadele în care am fost la spital. Am dus viața așa acasă, exact așa cum am făcut până acum.

Am făcut tratament și investigațiile radiologice așa cum au spus medicii, dar din păcate, o dată la câțiva ani am făcut o recidivă. Intervenția de săptămâna trecută a fost a cincea pentru această boală, dar sper să fie de lungă durată și să merg în continuare așa cum a mers până acum. , a declarat Monica Pop, în exclusivitate la Antena Stars.

articolul original.
❌