Normal view

There are new articles available, click to refresh the page.
Azi — 28 May 2023Cancan

Gina Pistol nu s-a uitat la bani! Cât a cheltuit soţia lui Smiley pentru pantofii pe care i-a purtat la nuntă

Reporter: Hermina Hagianu
27 May 2023 at 22:12

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, după 6 ani de relaţie. Lucrurile au evoluat încet, dar sigur între cei doi, iar în urmă cu aproape doi ani, din rodul iubirii lor s-a născut micuţa Josephine. Nunta a fost un eveniment aşteptat de ambii parteneri care s-au pregătit ca la carte. Evident, prezentatoarea de la Chefi la cuţite a strălucit în ziua cea mare şi a ales să poarte accesorii și pantofi de la branduri de lux pe care a cheltuit o mică avere!

Gina Pistol și Smiley au avut parte de o nuntă exact aşa cum şi-au dorit: ca în poveşti. După ce au spus DA în faţa ofiţerului Stării Civile, cei doi, alături de invitaţi s-au îndreptat spre localul din Snagov, acolo unde vor petrece până dimineaţă.

Cu o zi înainte de a deveni oficial soția lui Smiley, vedeta de la Antena 1 s-a lăudat pe rețelele de socializare cu bijuteriile și pantofii de mireasă pe care le-a ales pentru ziua cea mare. Astfel, fanii săi au aflat că blondina nu s-a uitat la bani şi s-a orientat către casa de modă Jimmy Choo. Pe site-ul oficial al brandului, o pereche de sandale ca cele cu care Gina a fost încălţată costă 1595 de euro, un preț pe care nu oricine şi l-ar putea permite.

Ce vrea să facă Gina Pistol cu bijuteriile pe care le-a purtat în ziua nunţii

Pe lângă pantofi şi rochiile de mireasă, Gina Pistol a ales şi nişte accesorii care au făcut diferenţa. De-a lungul timpului, blondina a învăţat că detaliile fac diferenţa, astfel a ales să poarte la gât un lănțișor discret din aur, cu o piatră preţioasă.

Gina Pistol nu sa uitat la bani Cât a cheltuit soţia lui Smiley pentru pantofii pe care ia purtat la nuntă
Gina Pistol în ziua nunţii (Sursă foto: Instagram)

În ceea ce priveşte cerceii, soţia lui Smiley dezvăluia că îşi doreşte să îi lase moștenire fiicei sale, Josephine.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț.

Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză”, spunea Gina Pistol cu câteva zile înainte de marele eveniment.

Gina Pistol nu sa uitat la bani Cât a cheltuit soţia lui Smiley pentru pantofii pe care ia purtat la nuntă

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Scene ireale cu Florin Piersic în cadrul unui eveniment organizat la Cluj. Actorul s-a luat de un bețiv care i-a întrerupt discursul

27 May 2023 at 21:56

Florin Piersic (87 de ani) este unul dintre cei mai respectați și iubiți actori din România. În ciuda faptului că are o vârstă înaintată, el nu poate sta departe de scenă. Recent, actorul a fost prezent în cadrul unui eveniment organizat în aer liber la Cluj. În timp ce ținea un discurs, Florin Piersic a fost întrerupt de un om al străzii care era într-o vizibilă stare de ebrietate. Reacția actorului a fost de-a dreptul savuroasă, provocând hohote de râs printre cei prezenți.

Florin Piersic nu are nevoie de nicio prezentare, el fiind unul dintre actorii de legendă ai României. Cu o carieră fabuloasă în film și teatru, el este extrem de apreciat în țara noastră. Recent, celebrul actor a avut parte de un incident neașteptat în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Cluj.

Scene ireale cu Florin Piersic în cadrul unui eveniment organizat la Cluj Actorul sa luat de un bețiv care ia întrerupt discursul
Florin Piersic este o legendă a cinematografiei și teatrului din România / Sursă Foto: Facebook

Florin Piersic, enervat de un bețiv care i-a întrerupt discursul. Actorul a reacționat imediat în stilul său carcteristic

Invitat în cadrul unui eveniment organizat în aer liber la Cluj, Florin Piersic a avut parte de un incident neașteptat și totodată inedit. Mai exact, un bărbat aflat în stare de ebrietate i-a întrerupt discursul cerându-i bani. Piersic, recunoscut pentru spontaneitatea sa debordantă, a reacționat imediat. Actorul i-a strigat bărbatului respectiv că el ar trebui să-i ceară bani pentru faptul că le oferă spectatorilor un program artistic. Cu mult umor, Florin Piersic l-a trimis apoi la plimbare pe cerșetorul băut, stârnind hohote de râs printre cei prezenți în public. Vădit intimidat de vorbele legendarului actor, bărbatul s-a îndepărtat de scenă și și-a văzut de ale lui.

„Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al (…) de vagabond. Mută ursul, mă, nu auzi că am program artistic aici? Da, așa-i. Bravo domnule, îmi place de ăsta.

Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Fii atent, acum trebuie să fii cuminte pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura, așa, mai departe…”, a strigat Florin Piersic către bărbatul beat.

@florinpiersicoficial #fyp #fypage #florinpiersic #fouryou #viral ♬ sunet original – Florin Piersic

După acest incident, fanii actorului au transmis mai multe mesaje prin intermediul rețelelor de socializare. Cu toții au fost încă o dată copleșiți de simțul umorului deosebit pe care-l are Florin Piersic.

„Florin Piersic a inventat caterinca”, „Are dreptul să zică orice. Ține-l Doamne pe pământ să ne mai bucurăm și noi de el”, „Ești o minune pe pământ” sau „Așa om ar trebui să mai trăiască 100 de ani să ne încânte cu umorul lui”, sunt câteva dintre mesajele trimise de fanii lui Florin Piersic.

Scene ireale cu Florin Piersic în cadrul unui eveniment organizat la Cluj Actorul sa luat de un bețiv care ia întrerupt discursul

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Horoscop 28 mai 2023. Cine sunt nativii norocoși duminica

Reporter: Virginia Olteanu
27 May 2023 at 21:51
Horoscop 28 mai 2023 Cine sunt nativii norocoși duminica

Horoscopul zilei de duminică, 28 mai 2023. Ultima zi din săptămână vine cu vești bune! Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

Berbec

Dorința de comunicare sau de socializare poate să nu fie foarte mare, ba dimpotrivă din anumite considerente poți simți chiar nevoia să stai mai mult timp tu cu tine și gândurile tale. Dacă ai de realizat unele sarcini le vei duce la capăt într-un mod organizat dar diferit de până cum, folosind alt gen de resurse sau instrumente.

Taur

O zi în care te poți relaxa experimentând o activitate nouă, ceva diferit de până acum și care implică și mai multă socializare. Ce nu te încântă prea mult este faptul că susținerea sau compania grupului pe care mizai nu este așa cum ți-ai dori, fapt care te face să te îndoiești dacă mai există lucruri în comun cu unele persoane.

Gemeni

O zi în care poți avea unele revelații dacă ești destul de atent la tine și la stările tale interioare. Poți descoperi lucruri utile despre tine care îți amplifică potențialul și încrederea în tine, lucruri mai mult decât binevenite în contextul în care te poți simți ușor împovărat de unele griji sau responsabilități personale sau profesionale.

Rac

Un document, aviz sau procedură poate să ceară mai multe eforturi, timp și resurse decât ai crezut inițial fapt care va necesita mai multă răbdare din partea ta. O invitație surpriză din partea unui prieten te poate surprinde plăcut sau tu ești cel care vine cu inițiativa de a participa la o activitate de grup plăcută și interactivă.

Leu

Unele speranțe pe care ți le-ai făcut sau un proiect anume poate să întâmpine probleme din lipsă de timp, resurse sau angajament din partea celuilalt, însă nu ești dispus să renunți la ceva ce este important pentru tine. Fie apelezi la resurse mai vechi fie ești dispus să schimbi total abordarea, indiferent de situație, vei căuta să-ți atingi obiectivele într-un fel anume.

Fecioară

O zi excelentă pentru a te bucura de compania unor prieteni, de un peisaj anume dacă ești plecat într-o călătorie sau pentru a “naviga” printre oameni cu interese sau hobby-uri comune. Ceva anume pare totuși să nu fie așa cum ți-ai dori în interacțiunea cu propriul partener sau cu o persoană cu care colaborezi iar lucrurile trebuie discutate.

Balanță

Nu te simți satisfăcut în privința libertății pe care ți-o dorești, fizice sau intelectuale iar din diverse motive ceva sau cineva îți îngreunează situația. Totuși modul organizat și ingenios în care reușești să gestionezi lucrurile și activitățile îți amplifică încrederea în tine. Timpul cu tine și o practică interioară sunt extrem de prețioase.

Scorpion

Chiar dacă traversezi o perioadă în care nu reușești să-ți satisfaci unele dorințe sau plăceri așa cum ți-ai dori, te poți folosi de ea totuși pentru a-ți amplifica disciplina interioară, înțelegând cu tu ești stăpânul propriilor dorințe nu invers. Poți profita de ziua de azi participând la un spectacol sau acceptând invitația neașteptată din partea unui prieten.

Săgetător

Poți surprinde printr-o abordare nouă, o altfel de metodă decât până acum sau un nou mod de a folosi o resursă mai veche dar încă funcțională pentru a rezolva o anumită situație. Ești pe cont propriu și nu ești dispus să lucrezi în colaborare cu nimeni din simplul motiv că nu te simți înțeles așa cum ți-ai dori.

Capricorn

Aspectul tensionat dintre Saturn, planeta care te guvernează și Soare te poate face să privești unele lucruri într-o notă mai pesimistă amplificând o situație anume care te stresează. Răbdarea și păstrarea obiectivității sunt esențiale. O vizită la un muzeu, un film la cinema sau o altfel de activitate decât cele de rutină va fi mai mult decât binevenită.

Vărsător

În lumina ultimelor evenimente, poți simți că celălalt nu este recunoscător pentru eforturile pe care le faci, fapt care îți generează o stare de insatisfacție. Totuși pentru a depăși mai ușor acest lucru, te poți decide să cumperi ceva ce-ți dorești demult sau să schimbi cu totul abordarea astfel încât să demonstrezi că ai totul sub control.

Pești

O chestiune familială, emoțională sau care vizează căminul propriu ți-a tot creat o stare de disconfort în ultimele zile punând o oarecare presiune asupra ta. Astăzi totuși compania cuiva te poate ajuta să uiți efectiv de toate acestea și să te bucuri de o activitate interactivă, de o ieșire în parc cu bicicleta sau de o discuție mai mult decât plăcută.

Horoscop 28 mai 2023 Cine sunt nativii norocoși duminica

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Unde vor merge Smiley şi Gina Pistol, în luna de miere? Destinaţia de lux aleasă de cei doi

Reporter: Cristina Cruceru
27 May 2023 at 21:49
Unde vor merge Smiley şi Gina Pistol în luna de miere Destinaţia de lux aleasă de cei doi

Smiley și Gina Pistol au avut parte de nunta anului! Cei doi și-au unit destinele după șapte ani de relație. Celebrul artist și frumoasa vedetă au trăit, sâmbătă, momente de vis alături de cei dragi. Cununia civilă a avut loc chiar în Palatul Snagov, iar liturghia la Paraclisul de acolo. 

Smiley și Gina Pistol și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu, după șapte ani de relație. Cunoscutul cântăreț și fosta prezentatoare TV au avut parte de cele mai frumoase clipe alături de familie și prietenii apropiați. S-au distrat pe cinste și, cu siguranță, nu vor uita această zi. Deși ploaia le-a stricat puțin planurile, se pare că a fost cu noroc. Gina a mărturisit cum a decurs ceremonia religioasă și cât de emoționată a fost în momentele respective. S-a lăsat cu lacrimi!

„La cununia civilă nu am plâns, dar la cea religioasă, da”, le dezvăluia blondina jurnaliștilor, prezenți la eveniment.

Unde vor petrece Smiley și Gina Pistol luna de miere

Cântărețul a vorbit și despre luna de miere, ce urmează să vină după nuntă. Smiley și Gina Pistol vor petrece o vacanță de vis în sudul Franței, apoi se vor întoarce cu forțe proaspete și gata să-și dedice întreaga viață unul altuia. Surprinzător este că artistul a dat din casă și a vorbit despre posibilitatea venirii pe lume a celui de-al doilea copil. Vedeta de la PRO TV spune că-l va primi cu brațele deschise și cu toată dragostea. Până atunci, își vor crește frumos fetița și o vor ajuta să se îndrepte spre tot ce-și dorește ea în viață.

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit juratul de la Vocea României, în fața jurnaliștilor.

Micuța Josephine a fost vedeta zilei. Fetița Ginei Pistol a dansat balet și a urmat întocmai instrucțiunile mamei ei. Momentul a fost unul emoționant, dar care s-a derulat ca la carte. „Josephine a dansat balet, pentru că am avut un cvartet care ne-a cântat între reprize (cununia civilă și cea religioasă, n.r.), a dansat, s-a strâns lumea în jurul ei, a fost foarte frumos. Ea răspunde foarte prompt la tot ce înseamnă muzică”, a mai adăugat Smiley.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

Smiley şi Gina, păziţi până în dinţi la nuntă! Câţi bani au dat ca să fie protejaţi de 12 bodyguarzi

Reporter: Hermina Hagianu
27 May 2023 at 21:47
Smiley şi Gina păziţi până în dinţi la nuntă Câţi bani au dat ca să fie protejaţi de 12 bodyguarzi

Gina Pistol şi Smiley și-au unit astăzi, 27 mai 2023, destinele după o relaţie de 7 ani. Marele eveniment a fost pregătit până în cele mai mici detalii, iar unul dintre cele mai importante obiective ale mirilor a fost protecţia invitaţilor. Astfel, vedetele au apelat la serviciile unei firme de securitate. Aproximativ 12 bodyguarzi au asigurat paza la nunta anului 2023!

Gina Pistol şi Smiley şi-au îndeplinit visul, iar astăzi au devenit soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu. După emoționanta ceremonie, mirii şi-au aşteptat invitații, în jur de 300, într-o locație de vis din Snagov. Nunta lui Smiley cu Gina Pistol a fost bine organizată de către o echipă cu care cei doi au colaborat, bineînţeles după propriile idei şi dorinţe.

„Porțile-s deschise, mesele sunt pe poziții, scena e montată, bucătăria și barul freamătă, florile albe sunt așezate frumos în ramă, acum să mai vină și toți ai noștri și să dăm drumul la dans, dans, dans. Înainte de asta însă, am o întrebare pentru soția mea: Gina, dansezi? Azi și mereu? Hai si!”, a scris Smiley pe reţelele de socializare.

Mirii şi-au dorit ca la evenimentul lor să aibă parte doar de momente fericite, astfel au angajat o echipă de securitate care să îi ferească de eventuale neplăceri. Cei 12 bodyguarzi prezenţi au misiuni foarte clare. Nu permit accesul cuiva, care nu se află pe listă, mai mult, verifică numele și numărul mașinilor care intră în complex, astfel, cei care nu sunt bineveniți sunt invitaţi politicos să părăsească perimetrul.

Smiley şi Gina nu s-au uitat la bani şi au plătit numai pentru firma de pază suma de 3.000 de euro!

Gina Pistol are grijă de invitații săi

Vedeta de la Antena 1 a dorit ca doamnele şi domnişoarele prezente la petrecere să se simtă cât mai confortabil. Gina Pistol este conştientă că tocurile, după câteva ore, le pot pune în dificultate pe femei, astfel, cele care vor obosi dansând, vor putea să își schimbe pantofii cu balerini.

„Pui cutia cu balerini lângă ringul de dans și cine simte că nu mai poate dansa pe tocuri, poate să-și ia balerinii și continuă petrecerea. În cazul în care obosesc… Sunt trei mărimi, small, medium și large”, a spus Gina Pistol pe Story.

Mai mult decât atât, soţia lui Smiley s-a asigurat că oaspeţii săi vor avea mâine dimineaţă mai puţine dureri de cap. Blondina este conştientă că după petrecere, oamenii se pot confrunta cu dureri de cap sau stări de rău, motiv pentru care, cu câteva zile înainte de nuntă a mers la farmacie pentru a cumpăra pastile efervescente.

„Trebuie să merg la farmacie să cumpăr niște pastile efervescente, pe care le iei a doua zi după petrecere, ca să nu-ți fie rău. Rău oricum îți va fi, dar nu rău groaznic. Presimt că o să împart pastile și în stânga, și în dreapta, ca să nu le fie oamenilor rău”, a mai spus vedeta. Înainte de asta, Gina Pistol s-a aprovizionat și cu foarte multe cutii cu plasturi.

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

❌
❌