Normal view

There are new articles available, click to refresh the page.
Ieri — 27 May 2023TVmania

România, te iubesc!, 28 mai 2023. Dezvoltare cu delăsare, o anchetă de Paul Angelescu

Reporter: Roxana Mirea
27 May 2023 at 18:30
Dezvoltare cu delăsare – anchetă România, te iubesc! – 28 mai 2023

Avem fonduri și necesități, dar și contracte suspecte. Investiții esențiale și multă indolență. Duminică, 28 mai 2023, de la 18:00, la România, te iubesc!, Paul Angelescu prezintă ancheta „Dezvoltare cu delăsare”.

În septembrie 2021, Guvernul a aprobat, prin ordonanță de ugrență, un uriaș program de investiții finanțat de la bugetul de stat cu peste 60 de miliarde de lei. A fost denumit Anghel Saligny, în cinstea celebrului inginer român care a proiectat podurile de la Cernavodă, cele mai mari din Europa la vremea respectivă. După nume ne așteptăm la calitate și inovație, iar guvernul promitea, încă de pe atunci, că totul va fi transparent și fiecare leu va fi cheltuit cu cap.

România te iubesc 28 mai 2023 Dezvoltare cu delăsare o anchetă de Paul Angelescu

„Vorbim de peste 12.000 de proiecte de apă, canal și gaze sau asfalt, răspândite în toate colțurile României. Așadar, un program foarte util care ar duce în sfârșit comunitățile în secolului 21. Politicienii au botezat programul Anghel Saligny și pentru a se distanța de proasta reputație pe care o căpătase PNDL, un program similar, criticat  în trecut pentru lucrările de proastă calitate făcute, de multe ori, de firme de partid. S-au deschis deja șantiere în toată țara, s-au făcut și plăți. Cum se lucrează și ale cui sunt firmele, vedeți la România, te iubesc!”, a spus Paul Angelescu.

Toate detaliile despre anchetă pot fi urmărite dumincă, de la 18:00, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

România te iubesc 28 mai 2023 Dezvoltare cu delăsare o anchetă de Paul Angelescu

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

ROventura, 27 mai 2023. Escapadă la Codlea, vechi leagăn al sașilor și floare a industriei românești

Reporter: Andra Stana
27 May 2023 at 05:30
ROventura, ediția de sâmbătă, 27 mai 2023

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vom bucura de natură, vom degusta vinuri alese și ne vom înfrupta din preparate delicioase.

Vechi leagăn al sașilor și floare a industriei românești, Codlea este astăzi o bijuterie medievală ce vrea să-și valorifice potențialul turistic extraordinar, la doi pași de cele mai vizitate obiective turistice din județul Brașov.

De data aceasta, vizita la Codlea se va transforma într-o sarabandă de gusturi, de experiențe culinare, care mai de care suave și cuceritoare. Pe aceste meleaguri, frumusețea naturală e în perfectă armonie cu cea creată de om.

ROventura 27 mai 2023 Escapadă la Codlea vechi leagăn al sașilor și floare a industriei românești

Cel mai vizitat județ al țării are o deschidere foarte mare pentru primirea turiștilor din toată țara, dar și de peste hotare.

Roventurienii vor degusta, în această feerică incursiune, vinuri de pe dealurile Silagiului, din Banat, și mâncăruri de inspirație internațională, pregătite în Ardeal, locul unde gustul bun și bunul gust își dau mâna pentru răsfățul desăvârșit al oaspeților.

Odată cu lăsarea serii, se schimbă și centrul de interes al oaspeților. De pe lac, din bungalow-uri ori din restaurant, toată lumea se îndreaptă spre sala de evenimente, unde urmează să trăiască experiența unui mini-concert oferit de una  dintre cele mai iubite trupe din România.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ROventura, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

ROventura 27 mai 2023 Escapadă la Codlea vechi leagăn al sașilor și floare a industriei românești

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

AlaltaieriTVmania

Vica Blochina, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Ce ați face pentru 1 milion de euro?”

Reporter: Andra Stana
26 May 2023 at 19:00
Vica Blochina vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai – 28 mai 2023

 Născută în Lituania, Vica Blochina a venit în România comunistă înainte de a împlini 18 ani, inițial doar pentru o vară, însă a rămas definitiv aici.

Fosta dansatoare la celebrul bar Melody, unde l-a și cunoscut pe cel care avea să îi marcheze destinul, Vica Blochina a avut o relație de peste 16 ani cu fostul selecționer Victor Pițurcă.

Despărțirea de celebrul selecționer de fotbal a adus-o pe Vica Blochina în atenția presei și a producătorilor de televiziune. Vedeta va oferi, în cadrul interviului maraton, o serie de detalii despre viața ei tumultuoasă.

Vica Blochina la 40 de întrebări cu Denise Rifai Ce ați face pentru 1 milion de euro La ce întrebări va răspunde Vica Blochina

„De câte ori i-ați dansat lui Ion Iliescu la barul Melody?”, „Este Victor Pițurcă iubirea vieții dumneavoastră?”, „Câte umilințe a suportat Vica Blochina?”, „Ce i-ați spune tatălui dumneavoastră dacă ar mai trăi?”, „Ce ați face diferit dacă ați lua-o de la capăt?”, „Ce ați face pentru 1 milion de euro?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate Vicăi Blochina, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la ora 22.30, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Vica Blochina la 40 de întrebări cu Denise Rifai Ce ați face pentru 1 milion de euro

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

iLike IT, 27 mai 2023. Realizatorii vlogului „Haihui în doi”, despre efortul din spatele celor 600 de clipuri de pe YouTube

Reporter: Andra Stana
26 May 2023 at 17:00

În acest weekend, telespectatorii vor putea urmări ultimele episoade din cea mai populară emisiune de tehnologie din România, iLike IT, și cea mai urmărită emisiune auto, Superspeed la PRO TV.

Iulia Ionescu și Marian Andrei aduc în weekend ultima ediție iLike IT din acest sezon. Creatorii unuia dintre cele mai cunoscute canale de YouTube din România, un interviu exclusiv cu Jimmy Wales, cofondatorul Wikipedia, și Farming Simulator, unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru mobil, toate acestea vor fi prezentate sâmbătă dimineață, de la ora 10:00.

iLike IT 27 mai 2023 Realizatorii vlogului Haihui în doi despre efortul din spatele celor 600 de clipuri de pe YouTube

Ionuț Chiperi și Andreia Galeș, realizatorii vlogului de călătorie „Haihui în doi”, vin în platoul iLike IT. Cei doi vor vorbi despre efortul din spatele celor 600 de videoclipuri prezente pe canalul lor de YouTube. Cei doi au făcut ocolul planetei în 152 de zile și reușesc să se mențină în topul canalelor de călătorie din România prin foarte multă documentare, filmări, zeci de ore de montaj și ultimele apariții în materie de gadgeturi.

iLike IT 27 mai 2023 Realizatorii vlogului Haihui în doi despre efortul din spatele celor 600 de clipuri de pe YouTube

Telespectatorii emisiunii iLike IT vor putea afla direct de la sursă povestea comunității Wikipedia, succesul longevității sale, dar și felul în care colaboratorii săi sunt motivați pe termen lung: „Am avut un început modest, am început să scriem enciclopedia (…) Acum avem al cincilea cel mai vizitat site din lume, disponibil în peste 300 de limbi. În fiecare lună, Wikipedia este accesat de peste două miliarde de dispozitive”, va declara Jimmy Wales, cofondatorul Wikipedia, într-un interviu exclusiv.

Superspeed, la final de sezon

Tot sâmbăta aceasta, Costin Giurgea turează motoarele la maximum. De la ora 10.30, la Pro TV se vede ultimul episod din acest sezon Superspeed.

iLike IT 27 mai 2023 Realizatorii vlogului Haihui în doi despre efortul din spatele celor 600 de clipuri de pe YouTube

„N-am stat să adunăm câți cai-putere au fost în total în acest sezon SuperSpeed, dar ceva ne spune că în ultima ediție am adunat mai mulți ca niciodată: peste 2.200! Peste 1.600 au venit de la motoarele celor trei mașini pe care le-am dat pe mână unor invitați speciali. Trei echipe care s-au însărcinat cu explorarea performanței tehnologice de care ne bucurăm în zilele astea”, a spus Costin Giurgea care, alături de colegii săi Andrei Știrbu și Andrei Crăciun, au pregătit o ultimă ediție incredibilă.

Toate aceste exclusivități pot fi văzute sâmbătă de la ora 10:00, la iLike IT și de la 10:30, la Superspeed la PRO TV. Emisiunile sunt disponibile și pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

iLike IT 27 mai 2023 Realizatorii vlogului Haihui în doi despre efortul din spatele celor 600 de clipuri de pe YouTube

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

O nouă concurentă este eliminată de la Bravo, ai stil 2023. „Ne așteaptă o seară plină de emoții”

Reporter: Roxana Mirea
26 May 2023 at 11:00
O concurentă este eliminată de la „Bravo, ai stil!” – 26 mai 2023

Editia „Bravo, ai stil” de astăzi, 26 mai 2023, va fi una cu totul specială, deoarece o aspirantă la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania va părăsi competiția, ceea ce adaugă o doză suplimentară de tensiune și dramatism în atmosfera competitiei. Lupta acerbă pentru supremație stilistică va atinge noi culmi, iar concurentele vor demonstra că nu există limite în ceea ce privește modul în care se pot exprima prin intermediul modei.

„Ne așteaptă o seară plină de emoții, de surprize și, mai ales, plină de neprevăzut!”, declară Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, la începutul ediției din această seară.

O nouă concurentă este eliminată de la Bravo ai stil 2023 Ne așteaptă o seară plină de emoții

Concurentele „Bravo, ai stil!” au obișnuit telespectatorii deja cu creațiile lor vestimentare spectaculoase, și în această seară vom asista la o explozie de originalitate. Look-urile de festival vor purta cu ele spiritul libertății și al bucuriei de a trăi, iar juratii sunt nerăbdători să vada cum se vor materializa viziunile concurentelor.

Nu ratați o editie concept spectaculoasă cu o tematică ofertantă, „Look de festival”, difuzata în aceasta seară, la ora 19:00, la Kanal D2.

Sursa foto: Kanal D

O nouă concurentă este eliminată de la Bravo ai stil 2023 Ne așteaptă o seară plină de emoții

Pentru mai multe informatii puteti vizita sursa acestui articol de stiri.

❌
❌