FOTO: Vântul puternic a făcut ravagii în București - copaci căzuți pe carosabil

FOTO: Vântul puternic a făcut ravagii în București - copaci căzuți pe carosabil
📅 2024-04-19

O avertizare Cod galben de vânt puternic, care vizează municipiul Bucureşti, a intrat în vigoare marţi dimineaţa la ora 8:00. Vântul puternic a blocat mai multe străzi din Capitală.

Solicitări prin numărul de urgenta 112 ca urmare a fenomenelor meteo:

-Calea Mosilor intersecție cu bd. Carol, panou publicitar cazut pe carosabil.

-Piața Amzei, elemente de construcție în pericol de cadere

-str. Pitar Moș, elemente de constructie in pericol de cadere

-Aleea Izvorul Crișului, copac căzut pe carosabil

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul orar 8:00 - 18:00, în judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Cluj, Alba, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Neamţ şi Botoşani, şi mai ales după-amiaza în Capitală şi în judeţele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Prahova, Buzău, Brăila, dar şi în zona continentală a judeţelor Constanţa şi Tulcea, vântul va sufla cu viteze, în general, de 80...85 km/h. La altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăşi 120 km/h.

Sursă foto: Capturi de ecran video/ Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri wall street

12,5 mld. lei pot fi accesați de antreprenori şi autorităţile locale. Boloş: Schema de ajutor de stat IMM Plus este oficial operaţională

Schema de ajutor de stat IMM Plus este oficial operaţională şi se pot demara procedurile pentru ca de la începutul lunii mai cei 12,5 miliarde lei alocaţi de Guvern să poată fi accesaţi de antreprenori şi autorităţile locale, a anunţat ministrul...

Designeri vestimentari, bijutieri și ciocolatieri: "Festivalul Femeii" a început la Ghica House din Centrul Vechi

Sub conceptul "Tandrețuri și Finețuri", designeri vestimentari, bijutieri, ciocolatieri, dar și terapii alternative și medicină convențională se reunesc în acest weekend la Ghica House din Centrul Vechi.

NATO trebuie să demonstreze Ucrainei că este aliatul ei, este de părere Zelenski

Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) trebuie să demonstreze Ucrainei că este "aliatul" ei în războiul împotriva Rusiei, accelerând "cât mai rapid posibil" livrările sale de arme şi muniţii, a îndemnat preşedintele ucrainean Volodimir...

Cîrstoiu, declarații după presiunea mediatică și a politicienilor: Mandatul pe care mi l-a oferit PSD-PNL a fost şi este pe masa coaliţiei

Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat că mandatul său pentru candidatură "a fost şi este pe masa coaliţiei", transmite Agerpres.

Nissan înrăutăţeşte estimările anuale de profit în urma declinului vânzărilor

Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările sub aşteptări şi alţi factori, transmit Kyodo şi Reuters, conform Agerpres.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..