Turcii de la Jimmy Key deschid al doilea magazin de haine în București, în AFI Cotroceni

Turcii de la Jimmy Key deschid al doilea magazin de haine în București, în AFI Cotroceni
📅 2023-12-03

Compania Jimmy Key din Turcia, specializată în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei, deschide pe 8 decembrie al doilea magazin din România în cadrul centrului comercial AFI Cotroceni din București, dezvoltat de AFI Europe, anunță compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, cea care a intermediat tranzacția de închiriere a spațiului comercial.

„Ne bucurăm să anunțăm deschiderea celui de-al doilea magazin Jimmy Key în România, la numai câteva luni după intrarea acestui brand pe piața locală de retail. Această nouă investiție demonstrează angajamentul ferm al companiei pentru România, companie care intenționează să continue extinderea în viitorul apropiat. Credem că România rămâne o locație cheie atât pentru brandurile existente, cât și pentru cele care doresc să-și extindă prezența în regiune”. a declarat, într-un comunicat remis redacției, Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

În luna august, compania turcă a inaugurat primul său magazin din România, tot în capitală, în centrul comercial Park Lake.

România este a patra destinaţie pentru brandul Jimmy Key, compania fiind majoritar prezentă în Turcia. Jimmy Key a crescut exponențial de-a lungul anilor și s-a impus ca un brand de renume în Turcia, cu 68 de magazine independente.

“În următorii cinci ani planificăm să deschidem peste 10 magazine în România, conform strategiei noastre globale. Ne propunem să ne extindem prezența în regiune și, de asemenea, în întreaga lume, cu stilul unic al lui Jimmy Key. Jimmy Key are în prezent magazine în Turcia, Cipru, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită", Elvan Ünlütürk, Președinte Consiliu de Administrație Jimmy Key.

Jimmy Key este un brand turcesc de îmbrăcăminte pentru femei, fondat în 1997. Compania-mamă, Sun Tekstil, creează colecții de articole de îmbrăcăminte și țesături pentru cei mai mari retaileri din lume de mai bine de 35 de ani. Parte dintr-un grup cu multa experienta, Jimmy Key creează colecții în tendințe și sustenabile.

AFI Cotroceni este cel mai mare și cel mai dominant centru comercial din România, cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 90.000 metri pătrați.
Centrul comercial oferă o varietate de peste 350 de magazine operate de branduri locale și internaționale, o zonă de restaurante modernă, un patinoar, precum și o gamă extinsă de servicii, de facilități pentru petrecerea timpului liber și pentru relaxare.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri wall street

Creștere masivă a activelor Pilonului 2 de pensii. Contribuția medie rămâne scăzută: doar 264 de lei

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 118,29 miliarde lei, la finalul lunii octombrie, în creştere cu 32% faţă de nivelul înregistrat la aceeaşi dată din 2022, potrivit statisticii Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

România a aderat la Alianţa Solară Internaţională. Iohannis: Vom ajunge la 8 GW de energie solară în 2030

România a semnat aderarea la Alianţa Solară Internaţională (International Solar Alliance, ISA), un angajament puternic al guvernului român de a sprijini şi promova energia solară ca sursă principală de energie curată şi durabilă, în cadrul unui...

Crește numărul firmelor care se închid. În București au fost peste 6.600 în primele zece luni

Numărul firmelor dizolvate a crescut cu 2,23%, în primele zece luni din 2023, până la 31.526, faţă de 30.839 în aceeaşi perioadă din 2022, conform datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Teroriștii Hamas refuză să mai elibereze ostatici până la încheierea războiului

Hamas a anunţat că nu va mai face schimburi de prizonieri cu Israelul până la încheierea războiului.

Ministrul Agriculturii: Porcul nu trebuie să fie interzis și nu se va interzice niciodată în România

Porcul nu trebuie interzis şi nu se va interzice niciodată în România, iar ideea acordării de tichete pentru achiziţia de carne e o mare prostie, pentru că încurajează consumul de carne de porc din străinătate, a declarat ministrul Agriculturii şi...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..