📅 2024-03-02

Vasilică Ceterașu se confruntă cu acuzații serioase, care nu au precedent în cazul său. Un incident care ar fi avut loc după o petrecere într-un club din Baia Mare îl implică pe cântăreț într-o situație extrem de delicată. Conform relatării femeii implicate, evenimentul s-ar fi desfășurat într-o mașină, unde acesta ar fi hărțuit-o și agresat sexual, ulterior folosind șantajul pentru a o manipula.

Vasilică Ceterașu a fost acuzat de Monica pentru agresiune sexuală și hărțuire. Aceasta a povestit că a ieșit să se distreze într-un club din Baia Mare și că, la întoarcere acasă, cântărețul a apărut în viața ei, cerându-i favoruri sexuale.

Monica a dezvăluit că Vasilică Ceterașu i-a propus să îl însoțească într-o călătorie de trei zile la Barcelona, dar că încă de la început nu a fost confortabilă cu atitudinea lui. Ea a afirmat că artistul a sugerat că o va recompensa financiar pentru favorurile sexuale.

”Eu sunt foarte bună prietenă cu Larisa Ioana. Noi suntem divorțate și am ieșit să ne distrăm. Eu lucrez la un magazin alimentar din Baia Mare. Eu lucrez de 11 ani, că el a zis că n-am serviciu. M-a sunat prietena mea și mi-a zis dacă am chef să merg în club.

M-am dus la ea acasă cu un taxi. Când am coborât din scară Vasilică s-a dat jos din dreapta domnului și a venit în spate. S-a pus lângă mine în spate. Mi-a pus mâna pe picior și mi-a zis că o să ne distrăm în seara asta.

Când am ajuns acolo, totul a fost ok. El a venit la mine și m-a întrebat dacă vreau să merg în Barcelona pentru trei zile. I-am zis nașului său că nu-mi place de el și mi-a zis să nu-l bag în seamă că glumește. El este un băiat ok, el este extraordinar. Mi-a propus dimineața să…”, a declarat Monica la Acces Direct.

Monica susține că Vasilică Ceterașu i-a învinețit ochiul

Monica susține că artistul i-ar fi pus mâna sub fustă și că i-ar fi desfăcut capsele. Femeia susține că Vasilica Ceterașu a fost agresiv cu ea, după ce aceasta l-ar fi refuzat și că i-ar fi învinețit ochiul.

”Eu am vrut să merg acasă. Când a ajuns să parcheze mașina în parcare, el a pus mâna pe mine. I-am zis să nu pună mâna pe mine. Câți bani vrei? A pus mâna la mine sub fustă.

Am avut o fustă scurtă. I-am întins mâna și i-am zis să mă lase în pace. M-a prins de chiloți și mi-a desfăcut capsele. I-am zis că nu mă culc cu el pentru toți banii din lume. Mi-a dat cu shaorma în față și mi-a dat cu pumnul. Mi-a dat cu piciorul și m-a înjurat.”, a declarat Monica la Acces Direct.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri vedeta

Gabriela Pițigoiu, prima imagine cu chipul fiului ei și al lui Valentin. Cum arată micuțul Tudor Gabriel?

Gabriela Pițigoiu, fosta conucrentă din sezonul 6 Mireasa, a publicat o imagine în care se vede chipul fiului său și al lui Valentin. Gabriela din sezonul 6 Mireasa a petrecut o zi la pisicină alături de băiețelul său. Fosta soție a lui Valentin a publicat pe rețelele sociale o imagine în care ap...

Rezultatul cursei de eliminare dintre Dediș și Andrada. Ce a decis publicul?

Pe 1 martie 2024, Simona Gherghe a citit procentele cursei de eliminare dintre Dediș și Andrada. Iată care e rezultatul și cine părăsește competiția Mireasa sezonul 9. A fost o săptămână intensă atât pentru Dediș, cât și pentru Andrada. După intervenția telefonică a mamei sale, Dediș a fost foart...

Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Alina și Valentin, cunoscuți publicului larg din emisiunea „Mireasa”, au reușit să aducă o rază de lumină și căldură în inimile a milioane de telespectatori. Cum s-au filmat cu bebelușul lor. Recent, cuplul a împărtășit o serie de imagini adorabile, surprinse în cel mai tandru mod alături de micu...

O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent?

La task-ul cătușelor, Khaled a fost legat de Delia. Cu toate acestea, pentru o ieșire a ales-o pe Laura. Această decizie i-a intrigat pe concurenții din casa Miresa după ce a ales o fată din cuplu pentru un date. O place Khaled pe Laura? Ce gesturi alimentează această speculație Khaled a vrut să ...

Cum să asortezi brățările bărbătești cu biluțe din aur la evenimente formale și casual

Brățările bărbătești cu biluțe din aur sunt accesorii elegante și versatile, care pot adăuga o notă de rafinament oricărei ținute, indiferent de contextul evenimentului. Fie că participi la o gală sau te bucuri de o ieșire relaxată cu prietenii, alegerea corectă și asortarea adecvată a brățărilor...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..