Îl recunoști? Este unul dintre cei mai iubiți români. Așa arăta în adolescență, la terminarea liceului!

Îl recunoști? Este unul dintre cei mai iubiți români. Așa arăta în adolescență, la terminarea liceului!
📅 2023-12-02

Recent, a apărut în mediul online o imagine cu Adrian Văncică în tinerețe, actorul care îl joacă pe Celentano în Las Fierbinți având pe atunci plete.

Poza respectivă este de pe diploma de Bacalaureat, la vremea la care actorul avea 18 ani.

Tot ce putem spune este că adolescentul Adrian Văncică este greu de recunoscut așa cum îl știm acum, drept Celentano, bețivul satului din Las Fierbinți.

Adrian Văncică este fără doar și poate unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din serialul Las Fierbinți.

Toată lumea râde la glumele lui Celentano, bețivul din Las Fierbinți, cel care pe lângă rol are contribuții și pe partea de scenariu în anumite episoade.

Și totuși, puțini sunt cei care îl cunosc pe omul Adrian Văncică, în afara acțiunii din Las Fierbinți. Cu toate acestea, celebrul Celentano are o poveste de viață impresionantă.

Cum arăta Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, în adolescență

Adrian Văncică sau Celentano, cum îl cunoaște toată România, a știut dintotdeauna că vrea să urmeze o carieră artistică.

Încă de la vârsta de 18 ani, la terminarea liceului, era sigur că va deveni actor și își dorea să aibă o mașină

asemănătoare celei a lui Van Damme.

Ei bine, după ani de muncă susținută a devenit acor, și chiar unul foarte bun, având mare priză la public.

Adrian Vancică joacă rolul lui Celentano de aproape un deceniu în serialul Las Fierbinți și toată lumea s-a obișnuit cu înfățișarea sa actuală.

Și totuși, fanii care îl văd cum arăta în perioada adolescenței, cu greu l-ar recunoaște.

Pe vremea când era tânăr și abia împlinise 18 ani, Adrian Vancică avea părul lung, era slab și nu arăta deloc ca acum.

Însă timpul a trecut, iar acum Adrian Văncică este unul dintre cei mai mari actori de film, teatru, televiziune și voce din țara noastră. S-a consacrat și a ajuns la inimile românilor grație rolului Celentano din Las Fierbinți, difuzat de postul de televiziune din Pache Protopopescu.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri vedeta

Un fost pesedist pus prefect de Olt copiază ideile electorale ale lui Darius Vâlcov

Prefectul Mario De Mezzo anunţă pe Tiktok demararea strângerii de semnături pentru organizarea unui referendum local pentru ca primii cinci metri cubi de apă consumaţi de slătineni să fie subvenţionaţi de municipalitate. Doar că legea permite organizarea de referendum local obligatoriu doar pentr...

Preafrumoasa Monica îl acuză pe Vasilică Ceterașu că a hărțuit-o și a agresat-o sexual: “Mi-a pus mâna pe picior…”

Vasilică Ceterașu se confruntă cu acuzații serioase, care nu au precedent în cazul său. Un incident care ar fi avut loc după o petrecere într-un club din Baia Mare îl implică pe cântăreț într-o situație extrem de delicată. Conform relatării femeii implicate, evenimentul s-ar fi desfășurat într-o ...

Bogdan a încercat de două ori să o sărute pe Andreea. Cum a reacționat fata?

La petrecerea de sâmbătă, Bogdan a încercat să o sărute pe Andreea. Nu o dată, ci de două ori. La party, Bogdan a vrut să o sărute pe Andreea. Se aflau în bucătărie, când Bogdan a tras-o pe Andreea spre el. Băiatul lua apă de la dozator cu doar câteva secunde înainte. Fata a refuzat […]

Părinții concurenților logodiți au venit în platou. Cine au fost marii absenți?

Familiile concurenților au venit la Mireasa pentru a sărbători logodnele copiilor. Primul care a pășit în platou a fost tatăl lui Robert. Emoționat, acesta a adus flori și cadouri pentru tinerii logodiți. Părinții concurenților logodiți au venit în platou. Cine au fost marii absenți Doamna Anina ...

CORDYCEPS capsule – sprijinul de care are nevoie imunitatea pe timp de iarnă

Odată cu sosirea anotimpului rece, imunitatea noastră are nevoie de cât mai multă susținere pentru a face față cu brio microorganismelor care pot cauza diverse infecții. Această susținere poate veni pe cale naturală, cu ajutorul suplimentului natural COSDYCEPS, cu extract natural din ciuperca Cor...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..