Cum a fost primit Daniel în familia Anei. Gestul socrului i-a lăsat cu gura căscată!

Cum a fost primit Daniel în familia Anei. Gestul socrului i-a lăsat cu gura căscată!
📅 2024-04-19
Povestea continuă pentru Ana și Daniel de la Mireasa sezonul 8. Cei doi tineri merg mână-n mână pentru un viitor frumos. Au parte de sprijinul celor dragi, care îi susțin în tot.

Cum a fost primit Daniel în familia Anei. Gestul socrului pentru concurentul de la Mireasa sezonul 8

Daniel și Ana s-au întâlnit cu părinții fetei într-o cafenea de poveste din Italia. Înainte de a fi difuzat momentul, îndrăgostiții au dat asigurări că sunt bine împreună și foarte fericiți.

”Dragi oameni frumoși, ce ați urmărit emisiunea Mireasa, să stiți că în momentul de față cuplul Ana și Daniel se bucură foarte mult de ieșirea din cadrul casei Mireasa, noi suntem foarte fericiți și ca un sincer gând către voi ar fi să fiți mai buni, să fiți fericiți, să vedeți binele din fiecare persoană și, de fiecare dată, dacă aveți ocazia să ne vedeți, să veniți la noi să ne luați în brațe. Cu siguranță vom fi foarte primitori și ne-ar face o mare plăcere să stăm de vorbă cu absolut fiecare om care ne-a susținut.”, a spus Daniel.

După ce au stat de vorbă, tatăl Anei le-a spus celor doi că își dorește nepoți.

”Eu sunt cel mai fericit când o văd pe fata mea Ana zâmbind și că este fericită. De 10 ani eu plimb un câine pe care îl iubesc la nebunie și m-am gândit, măi Daniele, a venit timpul să nu mai plimb numai câinele. Adică trebuie să încep să plimb și eu un nepot, o nepoțică”, i-a zis tatăl Anei.

Daniel spune că a fost primit foarte bine în familia Anei: ”M-au primit exact ca pe copilul lor, mă simt de parcă ar fi părinții mei, e totul perfect, nu există nicio barieră între noi”.

Mama Anei e de acord: ”Când am văzut comportamentul lui, caracterul, dorința asta de a învăța, de a știi ceva despre istoria familiei, despre Ana, de părinții, fratele… Un tânăr foarte capabil și asemănător cu caracterul fiului nostru”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Care a fost povestea de dragoste a Anei și a lui Daniel la Mireasa sezonul 8

Ana şi Daniel au avut un parcurs lin în sezonul 8 Mireasa. S-au îndrăgostit rapid și au constatat că se potrivesc de minune. Cei doi au format primul cuplu din sezonul 8 Mireasa, la numai 2 săptămâni de la debutul competiției, iar sărutul care a marcat începutul relației lor s-a petrecut la prima petrecere a concurenților.

Primul cuplu din sezonul 8 Mireasa a fost și primul cuplu logodit. Cererea în căsătorie a avut loc pe o gondolă din Veneția. Tânăra a fost luată prin surprindere de marea întrebare a lui Daniel: „Vrei să fii soția mea?”. Tremurând de emoții, Ana a răspuns „Da”. De-a lungul celor 4 luni petrecute în casa Mireasa, Ana și Daniel și-au făcut planuri împreună și au admis că sunt perfecți unul pentru celălalt.

Ana și Daniel s-au căsătorit în Finala sezonului 8 Mireasa. Cei doi și-au rostit jurăminte spuerbe înainte de a spune „Da” în fața primarului.

Ana: Miracolul vieții mele, Daniel, cuvintele care-mi vin în minte nu pot descrie ceea ce tu reprezinți pentru mine. Când eram mică am visat că într-o bună zi voi găsi pe cel care îmi va dărui acea dragoste necondiționată și protecție, pe care numai tatăl meu a știut să mi le ofere. Astăzi, pe data de 22 decembrie, sunt profund onorată să te am lângă mine și îți promit că îți voi fi alături la bine și la rău, până când moartea ne va despărți. Abia aștept să ne înființăm familia noastră.

Daniel: Vreau să-ți mărturisesc că am 2 pagini de jurăminte, dar nu le pot spune pentru că sunt copleșit de emoții. Vreau să le mulțumesc părinților pentru educație și pentru momentele din aceste 4 luni. Să știi că iubirea necondiționată pe care ne-o purtăm… Vreau să facem pasul de la soț și soție la mamă și tată.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri vedeta

Celebritățile și câștigurile lor legendare la casino

Celebritățile au o experiență foarte diferită în cazinouri față de jucătorul obișnuit. Nu este neobișnuit să auzi povești despre oameni celebri care joacă pentru sute de mii de dolari la mesele de blackjack și poker. În timp ce jucătorul obișnuit se mulțumește să se bucure de comoditatea de a juc...

Antonia a lămurit zvonurile despre trecutul ei. Ce spune despre ”bătaia cu fostul”?

Antonia și Cristian au fost live pe pagina oficială de Youtube a emisiunii Mireasa. Printre acuzații, fata a fost rugată să clarifice cele spuse despre fosta relație. În mediul online au circuit diferite zvonuri despre Antonia. S-a spus că s-a bătut cu fostul iubit și că i-a jefuit apartamentul. ...

Rezultatul cursei de eliminare dintre Cristian și Dediș. Ce a decis publicul

Simona Gherghe a citit rezultatul cursei de eliminare, care s-a încheiat în această Gală. Iată ce au decis telespectatorii. În Gala din 5 aprilie 2024, fetele de la Mireasa au făcut nominalizări. A fost unanimitate, concurentele alegându-l pe Dediș pentru a părăsi competiția. Elena l-a nominaliza...

Laura și Dediș au rămas singuri în jacuzzi. Ce și-au spus

Concurenții singuri au avut parte de o ieșire la jacuzzi, în curtea casei Mireasa. După ce și-au pus întrebări pentru a se cunoaște, aceștia au votat doi tineri pentru a rămâne singuri în continuare. Tinerii singuri de la Mireasa sezonul 9 au stat de vorbă pentru a se cunoaște. Concurenții au avu...

Elena a pus piciorul în prag, deranjată de nehotărârea lui Valentin: ”Nu ne potrivim”

Elena consideră că ea și Valentin nu se potrivesc. Tânăra e de părere că nepotul doamnei Floarea încearcă să o schimbe. Elena și Valentin par să se îndepărteze. Ambii au propriile nemulțumiri în legătură cu dinamica dintre ei. Mireasa sezonul 9. Elena a pus piciorul în prag, deranjată de nehotărâ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..