America Express 2023, sezonul 2 – noul program de difuzare 

America Express, sezonul 2, nu se vede în această seară, 21 noiembrie 2023, la Antena 1. În această seară, este difuzat meciul România – Elveția din preliminariile EURO 2024, live pe Antena 1, de la 21:45. 

Confruntarea România – Elveția va fi precedată de o ediţie specială iUmor – iRoast fotbalistic, în cadrul căreia Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru se vor prezenta în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură. 

Așadar, America Express va continua cu cea mai recentă cursă pentru ultima șansă miercuri, 22 noiembrie 2023, de la 20:30. 

Urmează un careu tensionat, la America Express 2023, sezonul 2 

După un joc de amuletă câștigat de Iulia Albu și Mike, echipele au pornit în cursa pentru cea de-a doua imunitate. Întrecerea i-a purtat pe concurenți prin misiuni creative, dar și prin probe extrem de solicitante fizic, echipele repetând planul de evacuare al unui oraș în caz de cutremur. La final, imunitatea mică a etapei a fost obținută de Ada și Tony Galeș.  

Așadar, mâine seară, de la 20:30, urmează un careu tensionat – concurenții așteaptă să afle care sunt echipele care au ajuns pe ultimele două locuri la Irina Fodor și care astfel vor pleca în cursa pentru ultima șansă. Nu în ultimul rând, urmează votul celei de-a treia echipe, când orice strategie poate fi dată peste cap. Seara nu va fi lipsită de surprize încă de la început – un anunț făcut de Irina va afecta clasamentul final al etapei înainte de cursa eliminatorie.  

Program de difuzare – Antena 1, 21 noiembrie 2023

20.25 (AP) Divertisment: iRoast

21.25 Studio Fotbal

21.45 Calificari Campionatul european 2024: Romania vs Elvetia

00.30 Observator/Sport (live)

Sursa Foto: Antena 1