Cristian Pulhac, impersonat de Andrei Garici, se numără printre invitații care au acceptat provocarea de a urca pe scena emisiunii cu și despre fotbal și a pășit în ,,peluza” iUmor, unde a făcut un roast de zile mari la adresa fotbalului românesc.

Cristian Pulhac și-a intrat perfect în personaj, oferind un moment senzațional în cadrul ediției speciale de iRoast: „Ce aș putea să spun eu despre Ion Crăciunescu? Ce aș putea spune? Poate doar că a fluierat la mai multe meciuri decât am fluierat eu după fete prin baruri’’. Din cadrul ediției nu lipsesc nici momentele savuroase de auto-ironie: ,,A apărat Duckadam patru penalty-uri într-un meci… eu am avut patru goluri în toată cariera!”.

„Trebuie să plec, că am lăsat mașina pe locul unui fotbalist de la Super Liga și mi-e că mi-o ridică poliția, pentru că eu nu am talon dintr-ala de handicapați”, a încheiat invitatul, stârnind amuzament printre cei aflați în sală.

Momentele pregătite de Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru vor putea fi urmărite diseară, de la 20.30, la Antena 1, într-o ediţie specială iRoast, difuzată înaintea partidei România – Elveția, transmisă în direct, la Antena 1, de la 21.45.

George Tănase aka Bănel Nicoliță a venit să ia la roast lumea fotbalului românesc, pe scena iRoast

Unul dintre numele sonore care a urcat pe scena iRoast înainte de meciul România – Elveția este nimeni altul decât Bănel Nicoliță, impersonat de George Tănase, care, când l-a văzut pe Florin Gardoș în platou, nu a ratat ocazia de a-l lua la roast pe fotbalistul român: ,,Văd că apari des aici, apari mai des decât ai apărut la Southampton în patru ani, nu știu ce-i cu tine. Îți cam place așa pe caterincă!”.

„Nimic nu se compară cu gafele de pe teren, mai ales cu alea de la conferința de presă; alea sunt bombă; sunt mai rele decât declarațiile pe care le dădeam eu. Singura diferență e că, la o conferință, poți, cel mult, să o dai în bară; pe teren… poți să o dai direct în propria poartă!”, a declarat Bănel Nicoliță, spre amuzamentul tuturor. 

Citește și: