VIDEO. Contabilii protestează în fața sediului ANAF de la Timișoara - Tion

VIDEO. Contabilii protestează în fața sediului ANAF de la Timișoara - Tion
📅 2024-07-20
foto: Tion
Protestul anunțat încă de săptămâna trecută are loc luni în fața filialei Timișoara a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Căldura dogoritoare nu i-a împiedicat pe contabili să-și strige nemulțumirile în stradă.

Contabilii protestează luni, la Timișoara, împotriva modificărilor legislative aduse de e-TVA și de e-Factura. Aceștia susțin că Ministerul Finanțelor și Guvernul României au provocat un adevărat haos în ceea ce privește legislația fiscală.

Ei scandează în fața filialei Timișoara a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF): „Transparența și respect, nu doar legi fără efect”.

„Protestăm împotriva măsurilor fiscale, împotriva e-TVA. Ne afectează din toate punctele de vedere, avem de făcut mai multe declarații, avem de corectat declarațiile precompletate emise de ANAF. Ne afectează și pe noi și pe antreprenori”, spune una dintre protestatari.

foto: Tion

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri tion

Ce facem astăzi, 21 iulie 2024, în Timișoara?

Duminică, 21 iulie, continuă festivalurile Ceau, Cinema! și cel Medieval al Castelului Huniade.

FOTO. Kirchweih la Deta: parada costumelor populare, slujbă religioasă și bal

Filiala Deta a Forumului Democrat al Germanilor din Banat a organizat, sâmbătă, o nouă ediție a manifestării Kirchweih.

Pod prăbușit din cauza ploilor torențiale, în China. Cel puțin 11 persoane au murit

O parte a unui pod peste un râu s-a prăbușit vineri, în China, pe fondul ploilor torențiale. Cel puțin 11 persoane au murit, iar peste 30 sunt date dispărute.

Lucrările la Coșava, gata săptămâna viitoare. Grindeanu: „Înjurături mai puține la adresa mea”

Venit vineri la Timișoara pentru a asista la semnarea contractului pentru finalizarea drumului de legătură dintre autostrada A1 și DN 69, Grindeanu a abordat și alte subiecte de infrastructură. Printre altele, a vorbit și de cele două lucrări care dau mari bătăi de cap șoferilor: cele de pe drumu...

Trei decenii de slujire arhierească pentru Mitropolitul Ioan al Banatului

Sâmbătă, când ortodocșii îl prăznuiesc pe Sfântul Mare Prooroc Ilie Tesviteanu, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Ioan al Banatului aniversează 30 de ani de când a fost hirotonit episcop, în 20 iulie 1994. De asemenea, în decembrie se vor împlini zece ani de când a devenit Mitropolit al Banat...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..