Elena Lasconi, la Timișoara: „Îmi doresc o reformă profundă în România” - Tion

Elena Lasconi, la Timișoara: „Îmi doresc o reformă profundă în România” - Tion
📅 2024-09-16
Elena Lasconi, candidata USR la președinția României, s-a aflat sâmbătă la Timișoara, alături de Dominic Fritz, unde cei doi au vorbit despre șansele USR la alegerile parlamentare și prezidențiale.

Primarul Timișoarei Dominic Fritz spune despre colega sa de partid că este o alegere bună pentru funcția de președinte al României pentru că ea „conduce o primărie importantă, este de partea oamenilor și este lipsită de frică”.

La rândul ei, Lasconi a transmis că o recomandă hărnicia, faptul că nu este aliată cu nimeni, empatică și puternică.

Și ea l-a complimentat pe Dominic Fritz pentru munca sa și mai ales pentru că elimină „clientela de partid” și redobândește patrimoniul orașului. A declarat chiar și că Fritz e „primarul ei preferat”.

„Îmi doresc o reformă profundă în România. Țin mult la lupta contra corupție și cred că ați simțit-o și la Timișoara. (…) Luptăm pentru o reformă în sănătate pentru că m-am săturat să văd oameni care mor din cauza incompetenței. O reformă în educație în care în centru să fie elevul și profesorul”, a declarat Lasconi la Timișoara.

Elena Lasconi spune că momentan nu vor face alianțe și crede că românii o vor alege pentru că „îi simte și sunt oameni inteligenți”.

În ceea ce privește foștii președinți ai Românie, a mai spus că nu i-a plăcut de Iohannis, dar preferatul ei a fost Traian Băsescu pentru că „a fost one man show”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri tion

PROGRAM. Maraton, ateliere pentru copii și multe altele, pe final de săptămână, la Noaptea Filosofiei

Noaptea Filosofiei se va desfășura, și în acest an, și la Timișoara, și la București. În capitala Banatului, ziua dedicată evenimentelor din cadrul acestei ediții este cea de vineri, 20 septembrie. Tema acestei ediții este: „O compoziție europeană – spasme și tensiuni, dificultăți și dorințe de v...

VIDEO. Un pui de hipopotam din Thailanda a devenit vedetă pe internet

Cea mai nouă celebritate din Thailanda, puiul de hipopotam „Moo Deng'', reprezintă o adevărată provocare pentru îngrijitorii săi de la parcul zoologic în care este ţinut, aflat la sud de capitala Bangkok, pentru că atrage un flux neaşteptat de mare de vizitatori, transmite Reuters, relatează Ager...

Răgazuri Culturale pentru Mămici cu Pitici. Evenimente dedicate femeilor în perioada post-partum, la Timișoara

Asociația Camelot continuă proiectul „Răgazuri Culturale pentru Mămici cu Pitici” dedicat mamelor și copiilor. Sunt organizate o serie evenimente culturale și educative menite să vină în sprijinul mamelor aflate în perioada post-partum.

VIDEO. MAI intervine în zonele afectate de inundații. Un elicopter Black Hawk transportă stâlpi de electricitate

Inspectoratul General de Aviație al MAI intervine pentru refacerea infrastructurii critice în zonele României afectate de inundații.

Un tânăr a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost lovită și s-a răsturnat într-o intersecție din Timișoara

Accident produs luni după-masă, într-o intersecție din Timișoara. Un tânăr de 24 de ani a fost rănit. Oamenii legii au deschis un dosar penal.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..